Sziasztok, mán itt is vagyok.
Köszi mindenkinek a sok jó tanácsot.
Sasha, köszi az infot a KG ról, akkor majd body ügyben még körülnézek.
Iancsa, köszi, köszi, de jó! De melyik körúton is láttad pontosan??? Megvarrni nem nagy szám, de eddig nem hallottam, hogy lehet méterben kapni, pedig akkor varrnék neki kifogót is ilyen anyagból.
Kangi, hát igen, persze, hogy BAK és nem Bika, biztos a tudatalattim tréfált meg, mert annyira nem szeretném, hogy Bak legyen, hogy magamban már inkább átkereszteltem Bikának.
Sasha, kedves KOS/Sors társ + egy napon született. Az egyik legpozitívabb volt számomra mikor láttam, hogy jó pár év különbséggel ugyan, de egy azon nagyon születtünk. Te vagy az elsõ ember, aki egy napom születtet velem és "ismerek".
Csipkebogyó, köszi az infót Uh ügyben. Az igazság az, hogy nagyrészt attól is függ majd, hogy mikor megyünk maszek Uh-ra, hogy a klinikán mikor csinálnak elõtte/utána UH-t. Most a jövõ héten lesz egy, aztán nem tudom mikor lesz a következõ, mivel ezt is elcsúsztatták 2héttel a rendeshez képest. De nem szeretném túl gyakran vinni õt Uh-ra, mert nagyon útálja, ez sajnos többször is kiderült.
Célratörõ-e a párom. Határozott
IGEN. Sok mindent elért már, pedig nem túl régóta dolgozik, tekintve, hogy évvesztes, 2tannyelvû gimibe járt(5év) és a Mûszaki Egyetemet végezte el, ezért csak 3 éve dolgozik, de már vezetõ beosztásban van, van egy vállalkozásunk is, szóval elmondhatom, hogy amink van nagyrészt neki köszönhetjük.
Gombóc, azt hiszem belehalnék, ha az anyósom vagy az anyám nálunk akarna fõzni.
A házhozrendelés szerintem jó ötlet, én most ki is próbálom amiket ajánlottak (Borcsa,Manó). Ma megkaptam az elsõ ebédemet kb.10.15kor. Borsólevest és gundel palacsintát kértem. Magyon fincsi volt, de el vagyok szokva a 2 fogástól, így az egyik palacsinta a hûtõben landolt.
Tök jó, hogy nincs mosatlan vele és nem kell vele fáradni.
Anyós téma: práom Mosommagyaróvári, ott él a családja is, így nem kell attól tartanom, hogy bejelentkezés nélkül letámadnának minket, ráadásul elég rendesek is velem, csak az elején voltak gondok, amikor megtudták, hogy jön a baba, akkor mondtam egy csomó jótanácsot, én persze kifakadtam, mert egy KOS nem igen tûri el az irényítást. Azóta nem is próbálkoznak vele, viszont varrt nekem anyósom két szoptatós hálóinget + egy A vonalú hosszú polót és mindig hoz isteni nektarint. Szóval tényleg nagyon kedves.
Anyu kb.20percre lakik BKV-val, de nem hiszem, hogy itt fog lógni, mióta 7 éve elköltöztem otthonról, már megszokta, hogy önálló vagyok és nem szól bele a dolgaimba, de mindig segít, ha kérem.(Õ egyébként Mérleg, anyósom meg Halak.)
Ezért aztán remélem, hogy nem lesz gond az elsõ hetekben és csak segíteni fognak nem kritizálni.
Móni,
ez nagyon jó hír, igazán szívbõl örülök.
Látod milyen kis vasgyúró, nem lesz itt semmi baj.
Mikor legutóbb Uh-n voltunk, akkor a kisbabám többször is szopta az ujját nagy lelkesen. Olyan helyesek tudnak lenni.
Mano2,
mi szerettük volna tudni, de nem mutatta meg magát.
Én terhestornára nem járok, lévén veszélyeztetett terhes, de a barátnõm járt és õ jókat mondott róla, fõleg, hogy utána sokat beszélgettek a kismamakkal, velemenycsere, infocsere, miegyebek.
Az apas szulesre felkeszites szerintem elegge Korhazfuggo, a SOTE-n pl.szeretik, ha ott van az apa a fejtagitokon, de nem kovetelmeny. Pl. mikor bennt fekudtem, hoztak egy lanyt, aki Margitos volt, de mivel a 29.héten beindult a szules es ikreket vart athoztak a SOTE-ra, es minden tovabbi nelkul vele lehetett a ferje a csaszarnal. A Mavban pl. egyaltalan nem mehet be az apa csaszaros szulesnel. Szoval kerdezz ra ott, ahova jarsz.
Na megint irto hosszu lett.
Pussza,
Timici
21+0