Neet!
Újabb álompár születik
Juc!
Én megszólítottalak, csak nem reagáltál....
Deni!!!
Jajjj!!!!!

De ugye nem fájt Bálintnak nagyon?????Remélem, fogászaton minden oké lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Votiv!
Vigyázz magatokra nagyon, gyógyulj meg mihamarabb!!! A várandóság alatt az immunrendszer amúgy is meggyengül, benyal az ember minden bacit!!! Remélem, Isti nem lett beteg!
Zsanci!
Ez igaz, legalább ezzel vigasztalom magam, hogy más se szuper, de ezekben a cikkekben mindig úgy van beállítva, hogy ők igenis szuperek, mert meg tudják szervezni a háztartást, a gyereknevelést, emellett magukra is jut idő, önmegvalósításra, stb. Én is imádok olvasni, mint Fibi, de ha szalad a lakás, én nem tudok leülni olvasgatni, és nekem nincs olyan tisztaságszerető fiam, mint Bálint
Neked ez a szingli nap biztos sokat jelentene, ha nem kellene mindig lefújni!

Ragaszkodj hozzá foggal-körömmel!!!
Dorka!
Téynleg Ancsi mmesélte nekem is ezt a vizibalett izét, és neki nagyon tetszett, azt mondta szuper volt!!!! Asszem ő a MOM-ba járt, de nam vagyok biztos benne!
Hogy miket esznek ezek a kutyák????
Indikém!
Ez a recept engem is nagyon érdekelne, főként mert van itthon 3 cukkinim is

És tényleg szuper idő van kint, csak a lakásban nem lehet érezni!
Ma nagyon jót vásárolgattunk Ancsiékkal! Úgy eltelt az idő, hogy negyed 1-re értünk haza, és ugye 1-re ígérte magát a védőnőm. Gyorsan ebéd, gonsoltam sikerül Bazsót letenni aludni, de védőnő hamarabb jött. Nagyon beparáztam, hogy Bazsó mekkora hisztit fog lecsapni (aztán majd bekerül a naplóba hogy hisztis rossz gyerek, akárcsak az anyja

), De Bazsó úgy udvarolt a csajnak, hogy feküdtem a röhögéstől!
Védőnőm pedig nagyon pedálozik nálam, azt mondta, hogy én vagyok a legszebb kismamája

Amilyen frusztrált vagyok mostanában, hajlamos vagyok el is hinni

De mondott szomorú dolgokat is, pl hogy mennyi kis súlyú baba születik a kerületben, mert fogyóznak a mamák, és nem tudja őket lebeszélni erről!!!

Így aztán egy csomó veszélyeztetett csecsemő születik, gondolom a fogyi miatt szoptatni sem tudnak, ami a babák immunrendszerének azért csak jót tenne

Úgy sajnálom ezeket a babákat!
Jó hosszú voltam