A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet

ezt a megdumálós dolgot én is próbálom Bendivel, de egyelőre nem érzem az eredményét. :roll: De nem adom fel!! :wink:

Ja azt írtam már, hogy kisfiam feléri már a kilincseket, így be tud jutni a tiltott helyekre? :o Pl. fürdőszoba, dolgozószoba stb. Úgyhogy most már kulcsra kell zárni az ajtókat. De ha nem tud bemenni mindig hiszti van, na ilyenkor próbálom elmagyarázni, hogy miért nem szabad oda bemenni, de csak sír és hisztizik, nem látom rajta a megértés jeleit...

ruz
ruzicsky

A moziila firefox nálam sem hozza be a kül. oldalakat rendesn, szmájlik, képek, stb lemaradnak. A jó öreg explorernek megy csak.

Megdumálós dolog: azt egy szóval se mondtam, h minden esetben beválik, de legalább látom a csajon, h érti, mit miért nem szabad, és ezt jó ötletnek tartom, nem csak tiltom (Lásd: Abigél), hanem érti is, miért...

Fibi,
neked van válaszom: sehogy! :) De most komolyan, nagyszülők nálunk is olyan bazi messze vannak, hogy jó, ha félévente egyszer vagy 2x rájuk bízzuk a csajt. Eddig ilyenkor tanultam vizsgákra, építkeztünk, stb. Szal pihi nagyon nem volt, csak a nyaralás utsó 2 napjában. Felváltva tudtok elmenni, vagy megkérsz egy kedves babanetes ismerőst, h segítsen be... nálam ez működik. :)
neet
neet

Rájlim,
téged még kihagytalak. :) Igen, hazajöttünk, csak a 7végét töltöttük anyukámnál a Balcsin. Az idő? Volt minden, eső, szél, napsütés... tiszta áprilisi bolond változós, és egyébként utószezon szagú. De azért jó volt, bár Eszter nem sokat fürdött a 22-23 fokos vízben. Most viszont mennem kell, a kutyát terrorizálja egy műanyag babával..
neet
neet

Zuz,
én nem arra várok, hogy valaki feltalálja a spanyol viaszt, hanem kiváncsi vagyok mások tapasztalatára, és esetleg tippekre/ötletekre. a lehetöségeinket már mi is végigzongorásztuk soxor.

Ruzi,
köszi hogy leirtad a sulis tapasztalataid :) babisintérre nem akarom bizni a gyerköcöt, mert idegenben nem bizom. Hugom néha segit, meg férjemnek szerencsére rugalmas a munkaideje, ugyhogy ö is tud alkalomadtán késöbb menni melozni.

Neet,
kedves babanetes ismerös :lol: Nagyszülöknél nálunk is megoldhato lesz talán pár napos tanulás, ha odacuccolunk addig :)

KépKép
fibi

Csajoooook!!!!!!!

Csák Norisz ismerősnek jelölt a WIW-en :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnéztem az ismerőseit és köztük van Brúsz Vilisz, Robi Viliemsz és Kevin Kosztner!!!!! :P :P :P
Szerintetek visszaigazoljam :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :twisted:
Bocsi de most kéééééééééééész vagyok :D :D :shock: Nem tudom ki lehet ez az értelmes??? :roll:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
:lol: :lol: :lol:

KépKép
fibi

Jó, hogy ti látjátok a szalagom, de én nem. :o Valami megváltozhatott a beállításban, de a férjem ennyi idő alatt sem jött rá, hogy mi. Pedig letöltött egy rakás frissítést stb.
Na mindegy. Ha már suli-téma, dogát kell írnom, úgyhogy neki is esek. (Mellesleg én is hasonló gondban leszek februártól, hogy fogalmam sincs, hogy fogom megoldani a gyakorlatokat. Előadásra nem megy az ember, de azért néhány gyakorlatra csak be kéne tolnom az arcom. Lehet, hogy magammal viszem, ha jó kislány/kisfiú lesz?)

Kép
Kép
tinu

Tinu,
amikor Eszter pirinyó volt, halasztottam, aztán meg ment a kedves (babanetes) ismerősökhöz. :) De jött velem a suliba is néha. :D

Rájli,
azt tudod, h a gyermekmunka büntetendő? Kérdem én, aki itt netezek, míg a ded porszívózik.. :lol:
neet
neet

Neet: az a baj, hogy már korábban halasztottam egy évet, és most már nagyon nem szeretnék. Nem is maradt olyan sok hátra, meg a nehezén nagyjából túlvagyok. Nem is szeretnék ettől az évfolyamtól (is) megválni, úgyhogy valahogy meg fogom csinálni a tavaszi félévet is. Mondjuk egy héten max. 1 délelőttről van szó, vagy lehet, hogy még csak két hetente, nem is tudom.

Kép
Kép
tinu

Kisfiam egy orája pakolja a CD-ket egymás tetejére, és közben mondja, hogy "épit, épit" :D

KépKép
fibi

Neet,
enyém gyerek is szokott porszivozni (a morzsaporszivoval), meg söprögetni is szeret, na meg a szivaccsal valo surolás is a kedvence :lol:

KépKép
fibi

Jó estét!

Vica jól van, Máté is :) Békés, kiegyensúlyozott, boldog mama amilyen kismama is volt :)

Rylie :) doktornéni a barackot, almát és banánt mondta elsőre, ebből én a banánt kihagyom, ráér majd egész télen azt enni, amikro nincs más friss gyümölcs. Egyelőre nincs baj a barackkal, tudod, mi tápszerezünk, az pedig sok keményítőt tartalmaz :) de tényleg, nem gond. Nagy fintorgás van ugyan, jó savanyú barack, de azrét elfogy :) Kamillla képe óriási! Bár nyilván az én szívem is megállt volna dobogni egy pillanatraa látványtól...

Neet :) nevelési elveddel maximálisan egyetérek, én már most mindent elmagyarázok a dednek, aki persze jókat vigyorog. Remélem, majd akkor is lesz hozzá türelmem, amikor már meg is érti :lol:

Ruz :) Bendi kuki-dolga teljesen megoldódott?

Összes fogzó babának csókokat küld a kolléga :)

Gabi :) mizujs a házikóval?

Votiv :) milyen napotok volt? Ilyen szeles időben rosszcsont-palánták is zizibbek, gondolom..

Nem emlékszem, mi mindent akartam még... :(

indianyo

Rylie :) Kamilla nagyon édes a konyhában! :D És klassz a konyhátok is :wink: Sztem nyugodtan adhatsz barackot Kamillának.

Ruz :) Örülök, hogy nincs már láza Bendinek! Sok ++++ a szemfogakhoz!! Váltogatós cicizés nem semmi... és többször is szokta váltogatni 1 szopi alatt?

Pocak :) Micsoda ismerőseid vannak!! :lol: :lol: :lol:

Neet, Fibi :) Akkor már tudom, kihez kell fordulnom, ha takarítani kell itthon :wink: :lol: :lol:
Fibi, Bálintod cd-vára rulez :D
denizsa

De az a vicc, hogy mindenki más szalagját látom. :(

Kép
Kép
tinu

Rylie,
fizetett nagymama is jobb a semminél!!! :wink:
de tényleg, nekem még kedves babanetes ismerőseim sincsenek, akik KÉT fiút bevállalnának a maguk egy esetleg két gyerekük mellé...még megkérdezni sem merem... :oops:

szóval, marad az álmodozás, h egyszer veszünk lottót, és akkor épp a mi számainkat fogják kihúzni...

ja,és az is a baj, h HOSSZÚ IDŐ, amig akárkihez is hozzászokik egy gyerek, szóval, ha van is olyan vakmerő, aki vigyázna a gyerekeimre, az is kb. 1 hónap, amig odaszokik. Főleg a pici...És senkihez nem lennék annyira szemét, h otthagyjak egy siró gyereket a saját(jai) mellé...Mert Igi biztos sirna. Ismerem.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi!
de a védőnő nem az őszibarackra gondolt? én Lencsinek sárgát csak 6 hós kora után mertem adni, mert állítólag puffaszt. különben ha még van gondotok a kakival, vélhetőleg a gyümölcs segít majd rajta.

Rylie!
Kamilla csúcs! (meg a konyhátok is)

ma nagyon sokat mászkáltunk, A JÁTSZÓTÉR BE VAN ZÁRVA, és lesz is egy darabig, úgyhogy jobb, hogy nem mentünk. csak a Feneketlen melletti játszó van nyitva, de ott hatalmas volt ma a tumultus.
ancsipancsi

Rylie! Mennyire kötelező a védőnő?
Kamillakép :shock: :P
Klassz konyha nekem is feltűnt! :wink:

Ruz! Hát néha nálunk is mindkét cicis etetés van, mert olykor olyan hosszan elnyúlik egy-egy (ált. vacsi) hogy már bizsereg a bimbóm, s viszket vagy csikis. :D
S ahogy elnézem nálunk is meg lesz mondva melyiket kéri. :lol:
Mellesleg szerintetek már ránéz és tudja melyikre van szüksége? Hogyan?!?!! :shock: Merthogy nagyon úgy néz ki ez az ábra!

Fibi! Én csak a nővéreméknél látom, hogy pl.: majd amikor suliidőszakba lép akkor aztán mindenkit fel kell használni. Még a gyermektelen segítőkész barátnőket is! Hosszú a két és fél hónap.
Pár évesen már szerintem te is majd nyugodtan meg mersz majd kérni bizonyos emberkéket. Csak addig...
Cdépítőkockák :lol: szabadalmaztassátok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Bálint ma megkinálta a mesekönyvben levö tehenet szederrel, s nem értette, miért nem ette meg :lol: :lol:

Barbi,
azt hogy érted, hogy hosszu az a két és fél honap?

KépKép
fibi

Fibi! annyi a nyári szünet az iskolásoknak. ovisoknál még rövidebb.

ja és szerintem a tehén nem szereti a szedret :lol:
bár én panelgyerek voltam, mit tudhatok én a témáról :?:

gödibarbi

Sziasztok, hát ma sem jutottam gép elé ezidáig...
6hetesen minden rendben volt, megállapítottuk, hogy nem vagyok terhes, köv. gyerek jöhet, de azért mi még nem készültünk fel rá... talán néhány év múlva :D

Zuz,
autóka készen van, holnap megyünk érte, lesz egy jóóóó sovány pénztárcánk :) Dóci fogai még íny alatt lapulnak, de szintet ugrott a lányom, mert ma már megmondta, hogy melyik oldalon fáj :D Olyan jó érzés volt, hogy végre nem vaktában tapogatózom,
hanem kapom az információt! :)
Védőnő :(

Ancsi,
Dóci nyikkanás nélkül elaludt a nemalvós délután után, számunkra is meglepően, szerintem egyszerűen nem pörgette túl magát, viszont eszméletlen álmos volt. És láttalak titeket a feneketlen tónál, de már épp elfele mentetek, én meg taszigáltam a babakocsit, így bajosan tudtalak volna titeket utolérni :)

Fibi,
ez jó kérdés... zsancival egyetértésben: az idő, az idő :D

Neet,
megdumálni mi is szoktuk... néha bejön... legtöbbször alkura hajlandó a kiscsaj, úgy hiszem, ha azt érzi, hogy partnernek tekintjük, sokkal könyebben rááll kellemetlen dolgokra (pl. hajmosás, lefekvés stb.) :)

Indi,
nappalaitok fele elég szörnyen hangzik :( szuper, hogy ilyen derűsen viseled, én már megőrültem volna!

Na ismét vár az ágy

v
kisün

Barbi,
jaaa, hogy a gyerek suliideje :D aszittem, a növéredé :roll:
És gyermektelen segitökész barátnöm sajna Györben lakik :(

Kisün,
én ugyanebben hiszek: ha azt érzi a gyerek, hogy partnernek tekintjük, akkor hajlandobb bizonyos nemszeretemdolgokat elfogadni.

KépKép
fibi

Indi,
barack az első időkben egyértelműen őszi. A sárga asszem hasat fájdít. És meggy is mehet és cseresznye meg nem, hasonló okokból. De az már úgysincs.
Láttad a Szerelem Harley D.- n érkeziket? Abban magyarázott anyuka lelkesen: Malacka, ne dugd a nyelved a konnektorba, mert rövidre zár az áramkör... stb. :lol: Már látom, ahogy te mesélsz a te malackádnak. :D

Kisün,
legalább itt dumálunk, olyan monológosak a méljeim... :wink: írj, bébi!

Barbi,
sose tudhatod. Etettél már tehenet? Az én kutyám pl a brokkolit (is) imádja. :lol:

Fíbsz,
hasonlóak a dedjeink takarítási szokásai. :)

neet
neet

Fibi!
Remélem, nem bántódtál meg :wink: Csak nálunk ugyanez a probléma, és én nem is hiszem, hogy van erre megoldás, mert ha anyagilag meg is engedhetne magának az ember bébisintért, az naygon hosszú idő lenne, mire rá is merném bízni a gyerekemet úgy, hogy nem vagyok velük. Egyébkénnt én azzal szoktam bíztatni magam, hogy bár nem tudnak segítnei a rokonok, de így nem is szólhatnak bele a dolgainkba. Egyik barátnőmnek az anyósa rendszeresen segít, és látom, hogy a barátnőm sokat nyel, inkább nem szól dolgokért(pl anyós a kanalával eteti a gyereket, és egyébként dohányzik is :? ), mert hát meg kell becsülni a segítséget!
Én nagyon szeretem a Kismama magazint, de a múltkor kicsit csalódtam. Volt egy cikk arról, hogyan bírják az olyan anyukák, akiknél a gyerekek között kicsi a korkülönbség. Na, mondanom sem kell mekkora hévvel vetettem bele magam a cikkbe, hogy majd most megtudom a titkot, és kiderült, hogy mindegyiknek van segítsége, és azért hetente legalább egy fél napot a hobbijuknak szentelhetnek (íjászat, stb), én ezen eléggé kiakadtam! Ha lenne egy fél szabad napom, azt is vasalással kellne töltenem vagy egyéb elmaradt házimunkával, de el sem tudom képzelni, hogy ennyi szabadidőm legyen, pláne 2 gyerek mellett!!!

Rylie!
Fotó nagyon király!!!
És fel is tűnt, hogy mintha én láttam volna Kamillát fogasan, de annyira úgy írtad, hogy most kezdődött. Szóval bocsi :oops:

Ancsi!
Akkor ti is láttátok, hogy elég ramaty állapotban van a játszó :cry:

Pocak!
:lol: :lol: :lol: Nagy ember lettél! :lol: :lol: :lol:
Nem lehet, hogy Zsanci keze van a dologban??? :lol: :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

fibi! hát akkor majd maradnak a fórumosok :D

én is a gyereket partnernek tekintemben hiszek! :P

neet! nálunk is szinte mindenevő a kutya. ma este például befalta a maradék káposztalevest, s a hamleteket is :lol:

gödibarbi

Sziasztok Csajok!

Láttam érdeklődtetek páran, igazán jólesett :)
Az eredmény végülis az, amit nagyjából vártunk: még kimutatható a baci :(...persze a Lakos szerint még várni kell és 3 hó múlva újabb kontroll, csakhát én így is elég para vagyok. Pl. a napokban volt Petránál a nyaka küröl valami hülye folt, rögtön beparáztam, hogy ez is lyme-folt, el is küldtem a Lakosnak róla a fotót, csak sajna pont ehéten van szabin, szóval még hétfőig nem tudunk semmit. Ha szerinte az, akkor hamarabb kell kontroll....Ettől már nem parázok annyira, a múltkori vérvételen is hős volt Petra, a Lakos meg nagyon profi, az egész nem tartott tovább 5 mp-nél, maga a szúrás egy tized mp lehetett, baromi vékony tűvel, a helye már 10 perc múlva sem látszott ...szóval most már úgy vagyok vele, hogy inkább nézzék meg többször, csak ne legyen baj. Amitől inkább félek, hogy a "végítélet" nehogy végül az intravénás antibio legyen, na azt még nem tudom hogy vészelnénk át....Bár minden orvos, akivel eddig beszéltem arra esküszik, az tuti kiírtja, szóval ha ez az ára, hát ez az ára.....:(

Rylie!
Örülök, hogy pozitívan fogadta az anyuka! Remélem jó kezekben lesznek :), és minden megoldódik :)

Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet,
a Fíbsz milyen nyelven van fonetikusan leirva/kiejtve? :)

Barbi,
okés, Te laksz hozzánk a legközelebb (momentán) :D

Zuzi,
dehogy bántodtam meg :wink: akkor lett volna egy csomo :x meg :evil: a háeszemben :) én tényleg nem megoldást várok, csak kiváncsi vagyok, ennyi :)
Kismama magazint én teljesen szelektiven olvasom, pont ezért, amit leirtál :? amugy ijászat jo hobbi lehet 8)
és hivhatjátok a mokusokat, de én bevallom: ha lenne rendszeres segitségem, a szabadidömet nem vasalással tölteném. hanem tényleg magamra forditanám, mert a gyerek is akkor kiegyensulyozott, ha az anyja is az.

KépKép
fibi

Indike, tegnapra totál lebetegedtem. Asszem elfogytak a tartalékaim minden szempontból. István még fel se kelt, nem tudom, ő hogy van...
én meg fetrengek, influenza-szerű tünetekkel, mint egy kifacsart citrom, a torkomban egy tüzes-szöges-gombóccal, orrom-könnyem összefoly. de nem akarom sajnáltatni magam, mindent megteszek a gyógyulásért, tömöm magamba a teát, mézet, c-vitamint, bogyókat stb. remélem holnapra letudom a nyavaját.
legyetek jók :)
pusza

votiv 8)
votiv

Van kedve ma délután valakinek az Árkádba jönni? Szerintem mi megyünk.

KépKép
fibi

Votiv :) Hú, ez sz.rul hangzik :( Bulást Neked ls sok ++++++++++++

Ancsi :) Akkor tényleg gyatra állapotok lehetnek a játszón, ha be is zárták :(

Zuz :) Én is olvastam a cikket és ki is akadtam rajta egy kicsit. Sokszor vetnek fel éredekes témákat ebben a lapban, de vhogy sose kínálnak rá megoldást, inkább bemutatják, hogy így is lehet meg úgy is lehet...

Fibi :) Lehet, hogy igazad van, és így kéne tenni, hozzám jön majdnem minden héten az anyósom (ha akarom ha nem :mrgreen: ), de én ilyenkor a felhalmozódott házimunkának vetem magam, max. sütök vmit kikapcsolódásként (mert nekem ez az :wink: ), mert egyedül hagyni nem tudom vele hosszú időre (1-2 órára) Bálintot, mert még követel engem is a nagyfiú közben. De talán majd egy félév vagy év múlva... :?

Neet, Barbi :) Mindenevő kutya: a nagyobbik kutyánk még a hagymát is megeszi, pedig a szagával ki lehetne kergetni a világból a legtöbb ebet...

Vera :) De jó, hogy minden rendben volt! És Dóci nagyon okos, hogy már így megmondja, hol fáj :D :D

Bog :) Bacik :( Remélem megússzátok az intravénásat! És tök jó, hogy Lakos doki ilyen klassz és Petrát nem viseli meg annyira ez a sok vizsgálat!
denizsa

Fibi!
a múltkori esőről jutott eszembe, hogy ilyenkor én ám nem viszek ernyőt, csak babakocsi "kabátot", és így én sz...rrá áztam szó szerint. fázott a derekam, ujjatlan felsőben voltam, így a hátam, vállam is. meg is lett az eredménye reggel folydogál az orrom. de (lekopogom) elég erős a immunrendszerem úgy látszik, mert más nem lett csak napjában párszor (főleg reggel) orrfújás és kész.

Vera!
ha oda jöttél volna, már kétszer találkozunk tegnap! az rekord lett volna! :)

MI MOST EL 3 NAPRA, úgyhogy ígérem nem fogok visszaolvasni :D, megyünk lakziba, meg családlátogatásra. ma még azért benézek indulás előtt.
ancsipancsi

Fibi :) Jó csavargást Nektek! :D
denizsa

Neet,
írtam, bébi, írtam :D

Ancsi,
mire ugrottam volna, már kint voltatok a kapun, pedig gondolhattam volna a rekordra :mrgreen: Kiváncsi leszek, Dóci mit szól majd élete első igazi pizsamájához :D

Votiv,
jobbulást!!! Rajtunk is átment ez a nyavaja, de nagyon enyhén, Karcsinak is, nekem is kapart a torkunk egy napig, utána kis nátha, szerencsére gyors lefolyású, holnapra már el is felejted :)

Zuz,
én is olvastam azt a cikket, és így tényleg könnyű! Én is azt vártam, hogy akkor most majd szuperanyákkal találkozom, de csak mázlistákat mutattak be... bár tegnap sétáltunk az utcán, és jött velünk szembe egy anyuka mind az 5 gyerekével :) a legnagyobb 6,5 fél éves és nincsenek köztük ikrek :shock: Ezeket az embereket csodálom igazán! Nekem nem lenne merszem bevállalni ennyi gyerkőcöt...

v
kisün

Ancsi,
jó utat, jó bulizást!!! :)
kisün

Szija lányok :)

Neet :) az én szerelmetes Benji kutyám kedvenc étele a spenót és a dió volt :lol:
A barack nekem mindkettő, nem is gondoltam, hogy baj lehetne a sárgából - nincs is - így ma is azt kap. De ha ez elfogy, akkor jön az őszi, abból van nagyobb készlet is. Persze, ez csak desszert tejecske után, pedig ded kérne még :lol: Cseresznyét én is tudtam :) De ez egy rendes haspók pasi, úgyogy valószínűleg kajagondok itt nem lesznek :)
No azért ennyire nem vagyok durva magyarázó - mi is ez a rövidre zárt izé? :lol: De jó móka azrét és már bele is szól :lol:

Ancsi :) jó lagzulást!

Votiv :) éreztem én tegnap, hogy valami baj van... remélem, gyorsan jobban leszel. Istipók biztosan jól megszeretget majd :)

Pocak :) hiába, az iwiwen hiteles a kommunikáció :lol: ezért is szeretem én olyan nagyon :mrgreen:

Reggel fél 6-kor ki kellett az udvarra valamiért szaladnom - brrr. igazi őszillat volt...(már érika szőlő is) hiába, végérvényesen elmúlt a nyár, úgy tűnik. Én mondjuk nagyon szeretem ezt a koraőszt is...

Szép napot :)

indianyo

Bogárka, :(
nagyon sok drukk továbbra is és egyfolytában! Szegény kicsi Petra, nagyon sajnálom. És drukk, hogy az a folt ne lyme-jel legyen!

Indi,
A Szerelem Harley Davidsonon Érkezik egy ezeréves amcsi film, már nem tudom, miről szól, de van benne egy anyuka, aki a néhány éves kislányának (fiának??) tökrészletesen elmeséli mindig, h mit miért ne csináljon, de úgy, mintha egy 30 éves professzor lenne. :)) Valaki látta, aki élt már akkor? Gigi, te kizárva. Jucus, esetleg? :wink:

Den, Indi, Barbi és a többi kutyás: aha. Ilyenek ezek. :D

Kisün,
kösz béb.

Fíbsz,
jóbarátokul néha így hívják Phoebe-t. :)

Náthások: lehet, h ez valami vírus, nem egy helyről hallom, vigyázzatok magatokra!

Stohl Buci ma megkérte a kezemet!!!!!!! :roll:
neet
neet

Vera :) hát jó fej a gyerek, nevetünk egész nap, nem nehéz vele derűsnek lenni, csak amikor jön a fájás, akkor vagyok tehetetlen - de gondolom ezzel mindenki más is így van. Nyafik meg máshol is bejátszanak ugyanúgy...

Tegnap sajtos cukkinit sütöttem tepsiben, sajtos tejes tojással leöntve, valami elképesztően finom lett - kakukkfűvel nyamii
Neet :) Hol és mikor kérte meg az illető a kezed?

indianyo

Neet!

megszólítottál,így reagálok.Igen,én már éltem akkor, bár ezt csúnya volt tőled megemlíteni,és láttam is a filmet.És arról szól.hogy egy fiú rákosbeteg volt,kihullott ahaja és a nővére hozza fel egy kicsit annyira,hogy a végére harlidévidsonon közlekedő szuper pasi lesz belőle.

ÉS nem is hiszem el a stollbucis storidat :lol:

Indike!

Recepete ide iziben,nagyon nyamin hangzik! Kép
20170114224602

Sziasztok!

Vica, én is gratulálok Mátéhoz! Sejtettem én, hogy miért nem voltál relaxon szerdán!!! :)

Kismama tornáról jutott eszembe, járt valaki esetleg aquanatal-ra? Esetleg a Campona melletti usziba? Vagy tudtok róla valamit?

Dorka

Kép
szdorka

Ancsi :) Jó bulizást Nektek!! :D :D

Neet :) Én is láttam már (még az ismétlését is) :wink: Akkor most őskövület vagyok? :mrgreen:

Juc :) Remélem, nincs vmi baj?! Ez a "megszólítottál, reagálok" kicsit furán hangzott, persze lehet hogy csak nekem... De ha csak ez kell :wink: :Soma bicajozik ezerrel? És kimentek a Bikásra vele, vagy hol tud nyugodtan ott a környéken? És Panni nem akar vele tartani? Vagy ő inkább motorozik (Frédi-Béni motorra gondolok)?

Johi :) Mi is csorbafogúak lettünk :( Bálint megkóstolta a szekrényajtót... délután, ha felébred, irány a fogászat :( :( :(
denizsa

Dorka :) Hogy vagy? Pocaklakóddal mizujs? Amit kérdeztél, ez vmi vízitorna (kissé tudatlan vagyok :oops: )? Asszem Ancsi járt ilyenre és nagyon dícsérte :wink:
denizsa

Indi!
akkor ugorj ki most! meglátod milyen gatyarohasztó meleg van. szó szerint! :lol:

ancsipancsi

sziasztok,
Zuz,
nekem is pont ez volt a bajom azzal a kistesós cikkel. Viszont: ÖRÜLÖK,h látom, NEM LÉTEZIK SZUPERANYA!!! és ez azért jó, nem???
Úgy könnyű kiegyensúlyozott, nyugis, rugalmas mamának lenni,h van időd magadra, és a párodra... :wink:
egyszer én is olyan leszek!! Csak adjatok nekem kéthetente egy napot!!! :wink: Akár elosztva is... :lol:

Vera,
én azt az 5 gyerekes anyukát inkább sajnálnám, mint csodálnám, de én máshonnan látom feljönni a Napot!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
én is szeretem a kora öszi illatot, reggel és este már érezni a kertünkben :)

Ancsi,
remélem, Te sem lettél beteg és meguszod ennyivel.

Votiv,
jobbulást!!!! vigyázz a picikére, pihenj sokat :)

KépKép
fibi

Deni,
dehogy, nekem nincs igazam. Szerintem mindenkinek megvan a Saját Igazsága. Ugy értem, nem vagyunk egyformák, (és ez igy jo :) ), mindenkinek más a jo. és pl Te a sütéstöl kapcsolodsz ki, én meg sosem voltam konyhatündér... nekem a feltöltödést egy jo film/könyv, vagy egy kirándulás adja :D
És Bálintot én is csak pár honapja merem a hugomra bizni, és csak max 2-3 orára. Elötte sokat jártunk hozzá, és már ismeri a lakását, meg persze imádja Zitát :)

KépKép
fibi

DEn!

Milyen bajra gondolsz?Egyszerűen nincs kedvem írni.
Soma pedig tényleg a Bikáson nyomja a bicajt,Panna meg vagy motorozik vagy homokozik vagy stb.... :lol:
20170114224602

A SZ H D É. filmnek csak az ismétlését láttam, és akkor is nagyon kicsi voltam, ezért nem emlékszem midnenre. Bájosan fiatal lehetek ím. :D De meg ne sértődjön senki, akit leöregeztem, mert senkit nem akartam leöregezni!

Ancsi,
nálunk is iparkodik a nap, de nem rohaszt semmiféle gatyót. Jó utat, ha indultok!

Stohlt meg Esztre leapuzta, mert motorral közeledett, és aki motoron, az lehet apa is. És megnyugtattam, h ő nem apa, és közben egymásra mosolyogtunk. De ha ez megjelenne a blikkben, tuti sztárpletyka lenne.
Neet és Buci a rötölö székháza előtt.
Románc a támaszponton.
Kislány kínos megjegyzése.
stb
:mrgreen:
neet
neet

Neet!
Újabb álompár születik :lol:

Juc!
Én megszólítottalak, csak nem reagáltál.... :D

Deni!!!
Jajjj!!!!! :cry: De ugye nem fájt Bálintnak nagyon?????Remélem, fogászaton minden oké lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Votiv!
Vigyázz magatokra nagyon, gyógyulj meg mihamarabb!!! A várandóság alatt az immunrendszer amúgy is meggyengül, benyal az ember minden bacit!!! Remélem, Isti nem lett beteg!

Zsanci!
Ez igaz, legalább ezzel vigasztalom magam, hogy más se szuper, de ezekben a cikkekben mindig úgy van beállítva, hogy ők igenis szuperek, mert meg tudják szervezni a háztartást, a gyereknevelést, emellett magukra is jut idő, önmegvalósításra, stb. Én is imádok olvasni, mint Fibi, de ha szalad a lakás, én nem tudok leülni olvasgatni, és nekem nincs olyan tisztaságszerető fiam, mint Bálint :lol:
Neked ez a szingli nap biztos sokat jelentene, ha nem kellene mindig lefújni! :D Ragaszkodj hozzá foggal-körömmel!!! :lol:

Dorka!
Téynleg Ancsi mmesélte nekem is ezt a vizibalett izét, és neki nagyon tetszett, azt mondta szuper volt!!!! Asszem ő a MOM-ba járt, de nam vagyok biztos benne!

Hogy miket esznek ezek a kutyák???? :shock: :lol:

Indikém!
Ez a recept engem is nagyon érdekelne, főként mert van itthon 3 cukkinim is :wink: És tényleg szuper idő van kint, csak a lakásban nem lehet érezni!

Ma nagyon jót vásárolgattunk Ancsiékkal! Úgy eltelt az idő, hogy negyed 1-re értünk haza, és ugye 1-re ígérte magát a védőnőm. Gyorsan ebéd, gonsoltam sikerül Bazsót letenni aludni, de védőnő hamarabb jött. Nagyon beparáztam, hogy Bazsó mekkora hisztit fog lecsapni (aztán majd bekerül a naplóba hogy hisztis rossz gyerek, akárcsak az anyja :lol: ), De Bazsó úgy udvarolt a csajnak, hogy feküdtem a röhögéstől! :lol:
Védőnőm pedig nagyon pedálozik nálam, azt mondta, hogy én vagyok a legszebb kismamája :oops: Amilyen frusztrált vagyok mostanában, hajlamos vagyok el is hinni :lol: De mondott szomorú dolgokat is, pl hogy mennyi kis súlyú baba születik a kerületben, mert fogyóznak a mamák, és nem tudja őket lebeszélni erről!!! :cry: Így aztán egy csomó veszélyeztetett csecsemő születik, gondolom a fogyi miatt szoptatni sem tudnak, ami a babák immunrendszerének azért csak jót tenne :cry: Úgy sajnálom ezeket a babákat!

Jó hosszú voltam :oops:

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
Én is egyedül a nővéremre merem bízni B-t! Csak nem akarom szgényt nagyon leterhelni. Mindig úgy lefárad tőle :lol: Amikor beteg voltam, ő vigyázott rá délután 1-től 4-ig, akkor jött haza a férjem, és addigra teljesen kipurcant :lol: Mondta, hogy nem is érti, hogy én ezt (pláne terhesen) hogy bírom! Ő pl szuper anyukának tart engem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Neet, ettől a sztoritól tök jó kedvem lett! :D köszi, drága kis okos Esztidnek is :) aztán csak vigyázz, legközelebb talán a postásra mondja, hogy apa! :shock: :lol:
és igazi apája mit szólt? :)

hobbi :D
tegnap láttam a spektrumon, hogy egy csecsemő olyan hangszinten tud üvölteni, mint egy légkalapács :shock:
ez elég erős jelzés a természet részéről, hogy a hobbiknak lőttek - egy időre :D

Jucus, végül voltatok a kehidai aquaparkban? ha igen, tetszett a gyerekeknek?

votiv 8)
votiv

Zuzi!
bezzeg nekem felírta a kartonomra ("véletlen" láttam meg), hogy egészségtelen életmód miatt túlsúly, ödéma veszély, stb. persze nem lett ödémám.

én már megfőztem a 4 kukoricát! :wink:

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: