[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Babát várok :) - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok, ma is viszonylag normalis napom volt. Csak reggel oklendeztem, de nem volt hanyas. Most viszont az a gondom, hogy annyira keveset tudok enni egyszerre, hogy masfel-ket ora mulva megehezem. Elmentunk ma a ferjemmel a bevasarlo kozpontba es termeszetesen ott is ram jott az ehseg. A McDonalds volt a legkozelebb es meg is kivantam a chiken nuggets-et. En, aki sose eszik mekis kajat. Foleg a chiken nuggets-et utaltam eddig. Ki erti ezt? Persze azert nem fogok belole rendszert csinalni, maradok az egeszseges kajaknal, de ugy ereztem akkor muszaj valamit bedobnom, nem birom ki hazaig. A ferjem meg vett maganak a Tescoban egy 2 szemelyes kinai menut. Eloetel es ketfele husos foetel rizzsel. Mondtam neki, hogy en most nem birok ilyeneket enni. Erre kozolte velem, hogy tudja, nem is nekem veszi. Kepzeljetek, be is vagta az egeszet egyszerre! Mondom, hogy tobbet fog hizni, mint en, mire megerkezik nalunk a baba!

Puszi:

Olive

KépKép
olive
 
 


Emoke, te Szlovakiaban elsz ugye? Nekem az apukam szlovak, de mar o is Magyaroszagon szuletett. A nepszamlalasnal viszont mindig szlovaknak vallja magat. Milyen mostanaban a magyarok es szlovakok viszonya nalatok? Amikor gyerekkoromban jartam szlovakiaban a szuleimmel, akkor nagyon kedvesek voltak velunk, bar az apukam mindig szlovakul szolt a szlovakokhoz. Kesobb viszont, amikor az iskolaval jartam sielni, akkor nem nagyon orultek nekunk a szlovakok. A helyi szlovak fiatalok meg is dobaltak minket hogolyoval, alma es korte csutkaval, de amikor jo hangosan elkaromkodtam magam szlovakul, megallt a kezuk a levegoben. :lol:

Nem tudod veletlenul, hogy kell knedlit fozni? Szinte teljesen magyarosan foz a csaladom, a nagynenem szokott neha szlovak eteleket fozni, de ritkan. A brindzas haluskabol mindig szokott kuldeni nekem is, amikor otthon vagyok. Egyszer en meg probaltam sztrapacskat, de nem lett olyan finom, mint a vendeglokben, pedig egy szakacskonyvbol neztem ki. :(

Szoval, ha le tudnad nekem irni a knedli receptjet, nagyon orulnek.

Puszi:

Olive

KépKép
olive
 
 


Ej, ej, Olive! Kicsit jobban érzed magad és máris a kaján töröd a fejed!? :lol: :lol: :lol:
Na, vicceltem, örülök, hogy tegnap is jobban voltál, és mintha kezdenének rendeződni a kaja-ügyeid. Azon, hogy olyasmit kívántál és esett jól, amit addig nem szerettél, nem lepődjél meg, mert szokott ez így lenni. És azon se lepődj meg, hogy rá sem bírsz nézni előzőleg kedvelt kajákra. Én is a terhességem alatt szerettem meg a sárgadinnyét, és nem tudtam enni a halas ételeket. Pedig előzőleg a dinnyét nem szerettem, a halat meg imádtam minden formájában. Szerencsére a halat ismét szeretem és a dinyye is megmaradt a gyümölcsskálámon. Tényleg, a görögdinnyével nem próbálkoztál? Az elég semleges ízű és rengeteg benne a víz. Nagyon jót tenne a szervezetednek.

Kaja: Ha bemész a régi fórumra, ahonnan eljöttünk, ott találsz egy olyan topikot, hogy Mit főzzünk...? Na, Emőke ott egyszer leírta a brindzás haluskát. A knédlit úgy tudom, nem, de ha tudja, biztos leírja neked. Különben Emőke nagyon sokat (és finomakat) szokott sütni-főzni. Már a finomságot csak a receptekből ítéltem meg, sajna, nem volt alkalmam megkóstolni. Ó, tudod, mit? Hát én elmentettem azt a topikot és elküldöm neked mailben. Jó? Csak pár oldal. És találsz benne nagyon finom kajákat, én egy jópárat kipróbáltam belőle (Emőkének a barackos tejberizsét, Katinak a gombás göngyölt husiját, Etterkének a rakott csirkemellét, Bettynek a sonkás tésztáját, stb. Mást is, de már nem jutnak eszembe.)
Különben én meg erdélyben lakom, és érdekes, hogy titeket a szlovákok megdobáltak. Itt, legalábbis én sosem tapasztaltam ilyet, azért nem annyira szélsőségesek. Sok a hülye sovén ember a románok között is, de az a lényeg, hogy legtöbbjük normális és rendes ember. NAponta közünk van hozzájuk, egyszerűen nem lehet eltekinteni ettől, de eddig mindig normálisan sikerült érintkezni velük. Biztos, másnak vannak rosszabb tapasztalatai is.

Korena: Valóban örülök, hogy bővül az album, de javasolnék valamit. HA már amúgyis vannak babás képek is benne, mi lenne, ha átváltoztatnád a nevét, illetve beletűznéd azt is, hogy "babázók" albuma is. És akkor a két topikba írók mindig oda töltenének fel egy-egy fotót. Csak egy javaslat, de nem volna rossz ötlet. :)

Enikő, Beuci: Minden rendben? Csak nincs valami gond? Vigázzatok már a sok munkával, kell ám a pihenés már jócskán a ti korotokban! :) Várunk! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Borzalmas dolog történt, tegnap felálltam a mérlegre. Kiderült, hogy a múlt héten 3 kg(!!!!!) híztam. Eddig összesen 5 kg. Ez nagyon sok, főleg, hogy még még csak 16 hetes vagyok. Mi lesz még? Örültem eddig, mint majom a farkának, hogy 2 kilót híztam csak. Max 12 kg-ot terveztem, de még félidős sem vagyok. Szerintetek gáz, ha elfelejtem a szénhidrátot? (péksüti, kenyér, rizs, krupmli és társai) Ártok én azzal a babának?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!
Bocsánat hogy csak így betoppanok,véetlenül járok ezen a topicon.
korena73:
én 49 kg voltam mikor terhes lettem és úgy terveztem hogy 60 kilónál meg kéne állni.Hát ez nem sikerült!
Jelenleg a 37.hében járok és a súlyom 72 kg.Ezzel nem akarlak elkeseríteni,de hidd el hogy nem ártasz a babádnak azzal ha normálisan eszel!
A védőnők mániája az,hogy nem kell se péksüti,se ez,se az!
De szerintem azzal csak ártok magamnak is meg a babának is!
Nekem csak az a fontos hogy a kisbabám egészséges legyen,a súlyom nem érdekel,hiszen szülés után a nagyja lemegy!
mano83
 
 


mano83: Örülök, hogy benéztél. Hát első babámnál én is 23 kg.-ot híztam. Megfogadtam, hogy most nem követelm el ezt a hibát, és ezért aggódom annyira. Nagyon bevizesedtem, 2 héttel korábban is szültem, lányom 53 cm-rel és 2820 g.-mal született, vékonyka volt, mert a köldökzsinór is vizes volt, nem kapott elég tápanyagot. Állítólag mindez a túlsúly miatt volt. Én sem éreztem magam jól. Utáltam a testemet. De azért köszönöm, hogy próbáltál megnyugtatni. :lol: Boldog babavárást neked, és ha esetleg van kedved írj még, és akkor is írj, ha megszületett a picurod. Szívesen olvasunk szülés-sztorikat :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!
Ez a súlyprobléma ez mindig elöjön.Szerintem még ez nem olyan nagy hizásnak nevezhetö.Annnyira változó minden embernél hogy az hihetetlen én nagyon féltem hogy mennyit fogok majd hizni de eddig 2 kg fogytam és most pénteken amikor mért a védönö akkor mondta hogy talán 1 kg hiztam de még igy is 1-gyel kevesebb vagyok mint a terhességem elött.Pedig mára 27 hétben vagyok.Kiváncsi vagyok mi lesz a végén.Egyébként ha valahova megyek vásárolni mindig valaki idegen megkérdezi hogy hány hetem van hátra és amikor mondom hohy még 3 honapom mindenki tátott szájjal nézz rám hogy mekkorra egygyerekem lesz ha már most ekkorra hasam van,de szerintem nem is olyan nagyon nagy.Szerintetek?Amit küldtem képet a napokban az még nincs 1 hete hogy készült.Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
olive:tényleg a dinnyével probálkoztál már?Nekem volt a mikor az elején napokig csak az ment le.Akárki jött hozzánk mindenki hozott egyet mert egy 5kg-sat megettem egy nap egyedül.Utánna meg éjszaka járhattam pisilni,de az nagyon megnyugtatta a gyomromat.Probáld ki ha gondolod.sziasztok![/img]
beuci21
 
 


Hova lett avonalzóm?

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 


Korena: Valóban ne aggódj a kilók miatt. Én 60-ról indultam, lefogytam vagy 3 kilót az első időszakban majd felmentem olyan 76-77-ig. Szóval, az mintegy 20kiló. MOst 63-64 vagyok. Jó, az alakom megváltozott, mert vannak párnák itt-ott, de remélem, még azok is lemennek. Van egy olyan mondás, hoyg ami 9 hónap alatt jött fel, az annyi idő alatt is megy le. Van aki kitolja az időszakot 1 évre. Szerintem nem ez a lényeg. Legyen egészséges a baba, meg én is, aztán a kilókkal valahogy lesz.
Szerintem ne kezdj valami drasztikus megvonó diétába. Inkább mértékkel, de egyél mindenből, mert a te szervezetednek az a jó. A baba különben úgyis megkap mindent, de ha pl. te kálciumszegényen táplálkozol, akkor a baba felemészti a tartalékaidat, és az a te fogaidnak árt.

Ne haragudjatok, de én itt még sosem hallottam senkitől, hogy leszidták volna azért mert esetleg többet hízott az átlagosnál. MAgyarországon viszont (a fórumos csajok mondták) még diétáztatják is a kismamát. Hát, szerintem a szülés és szoptatás után lesz idő fogyókúrán törni a fejet.

Most megyek, mert még nincs kész az ebédem, csak benéztem.

Beuci: Örülök, hogy jól vagytok. Én pont fordítva voltam. Mindig kiakadtak, amikor mondtam hogy pár hét van a szülésig, ha a hónapokra kérdeztek rá. Kicsi volt a hasam (mások szerint), de nekem azt is elég volt hordozni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith: Köszi, hogy próbálsz megnyugtatni, igazán aranyos vagy. Egy hete, amikor még csak 2 kilót híztam, nagy pofával mondtam, hogy na most oda fogok figyelni.... hát marhán figyeltem.
Na de nem nyávogok tovább. Az a vicces, hogy nekem nem tűnt fel, hogy ennyi feljött volna, mert ugye a baba még nem nyom kilókat.
De úgy mocorog...... minden nap érzem egyszer-kétszer. :lol:
Igazi boldogság :D

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam. Ma eleg vacak napom volt, ugy latszik megse mult el a rokas idoszakom. :( Raadasul holnap repulok haza es meg semmit se pakoltam be. Felek nagyon a holnapi naptol.

Korena: Ne mondj le teljesen a szenhidratrol, az is kell a szervezetnek! Esetleg probalj meg kevesebb rizst es krumplit enni, de ne hagyd el teljesen! A peksutemeny is kell, mert abban is vannak vitaminok (foleg B vitamin), valamint folsav is. Annyit tehetsz, hogy lecsereled a feher rizst es a feher kenyeret barnara, sot szaraz tesztat is lehet kapni olyat, ami teljes kiorlesu lisztbol keszult. Ezekben kevesebb a szenhidrat. A zoldsegek kozul pedig a babnak, a borsonak es egyeb huvelyeseknek magasabb a szenhidrat tartalma. Viszont szerintem meg ne aggodj a sulyod miatt! Ha kesobb is sokat hizol, raersz akkor dietazni. A vedono, vagy a doki ugyis szolni fog, ha problemas. Annak idejen szegeny Katit is dietara fogtak. Meg ha jol emlekszem, Andrea is dietazott. Amugy eleg profi vagyok dieta temaban, mivel az anyukam cukros. Nem sulyos, ugyhogy nem szed ra semmi gyogyszert, csak dietazik. Igy tudom, hogy milyen elelmiszerek kerulendok. Gyumolcsok kozul pl. a legtobb cukor a bananban, szoloben, ananaszban, korteben, sargabarackban, sargadinnyeben van. Ha gondolod, akkor esetleg figyelj arra, hogy ezekbol ne egyel sokat. Komolyan viszont szerintem meg ne dietazz!

Edith, Beuci: gorog dinnyet nalunk nem lehet kapni, de amugy se hiszem, hogy jol esne, mert nem szeretem. Tudom, furcsa vagyok, senki nem erti, hogy nem lehet a dinnyet szeretni. Minden gyumolcsot szeretek, csak a dinnyet es a kivit nem. Otthon majd probalkozom tobbfele gyumolccsel. Apukam kertjeben pont most erik az oszibarack es a nektarin, sot korteje is van. Lehet, hogy a korte lesz a nyero, mert az nem csinal annyira savat.

Edith: Koszi szepen Andrea kepeit. Latszik rajtuk, hogy mennyire boldogok. Azt nem olvastam sehol, hogy milyen volt a szulese, siman ment-e minden. A ferje magyar vagy amerikai?

Most megyek, megprobalom bepakolni a borondomet. Majd otthon jelentkezem, hogy tuleltem-e az utazast. Gondoljatok ram holnap!

Puszi:

Olive

KépKép
olive
 
 


Az elobb elfelejtettem megkerdezni, hogy Enikorol tud valaki valamit? Mar olyan regen irt.

KépKép
olive
 
 


Meg Korenanank szerettem volna irni, hogy az egyik baratnom tavaly nyaron szult es majdnem 20 kilot szedett fel. Mostanra mar mind lement rola. Szoval, ne aggodj!

KépKép
olive
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk jol, csak meg mindig nem ertem utol magam.:? Aranyosak vagytok, hogy aggodtok. :lol: Tudjatok, mar a 35. hetet kezdem most eppen, ezert igyekszem elkesziteni mindent amit kell.... nem akarok kicsuszni az idöböl. Ma mostam egy jo adag babaruhat, eppen kint szarad, delelött pedig megrendeltem interneten a hianyzo dolgokat. Ha ez mind megjön, akkor mar csak szennyestarto kell meg nekem szopismelltarto meg a tisztalkodasi eszközök Vanessanak... (meg erröl ki akarom kerdezni a baratnömet, ö mit hasznal itt...)
Nem volt idöm meg visszaolvasni titeket, de delutan megteszem... Most megyek kajcsizni.
Puszika, mostmar remelhetöleg lesz idöm fenykepezni is es akkor küldök köre-mailt.
Enikö

Kép
Kép
ann77
 
 


Olive: köszönöm a diétás tippeket, ezekre azért figyelni fogok. Az előző terhességnél felszedett 23 kg.-t 8 év alatt adtam le, és mire végre elégedett lettem magammal, újra teherbe estem :lol: :lol: :lol:

Enikő: Nagyon izgulok miattad, lassan eljön már az idő.... de várom már én is ..... Tudsz aludni esténként a poci miatt? Nem érzel még semmit?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok Lanyok!

Itthon vagyok! :D Megusztam a repulo utat is meg a 3 oras kocsikazast hazaig. Raadasul egesz sokat is ettem. Ugy latszik tenyleg jo a hazai levego. :) Az apukam oszibarackjat is megkostoltam es nem tiltakozott a gyomrom, sot mar egy gyumolcskremest is bevagtam. :) Tok jol ereztem magam egesz nap, egyaltalan nem voltam rosszul. Lehet, hogy Angliara vagyok allergias? :lol:

Eniko, orulok, hogy elokerultel. :) Jo rendezkedest, aztan varjuk a fotokat!

Puszi:

Olive

KépKép
olive
 
 


Szia, Olive!
Nagyon örülök, hogy simán zajlott le a repülő- mag kocsiút! Épp nemrég jutott eszembe, hogy nem is kívántam neked jó utat. :) És örömmel hallom, hogy teljesen másképp érzed magad, mint "itthon", mint "otthon". Angliában hol is laksz pontosan, a fővárosban? Mert akkor nem csodálkoznék, ha nem bírnád az ottani levegőt! NA, mindegy, használd ki az itthon töltött időt, lakmározz kedvedre, mert ha visszamész, nem biztos, hogy ... Na, nem festem az ördögöt a falra, lehet, hogy már kezd lejárni a rókavadászat idénye! :)

Enikő: Örülök, hogy jól vagy. Vigyázz, nehogy megerőltesd magad, nem hiányzik egy koraszülés! CSak mértékkel a takarítást, pakolgatást! Azért már nagyon várom, hogy meglkegyen a kismanód! Hát még aztán ti! Kit fogsz értesíteni, ha már meglett Vanessa?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Olive: Bocs, annyira rosszul fogalmaztam, remélem, megérted, mit akartam. Pl. az első mint az nem kell... :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Olive: Isten hozott itthon. Nagyon örülök, hogy ilyen jó hatással van rád a hazai levegő. Meddig maradsz? Talán lesz időd, hogy jól felerősödj, és újult erővel menj vissza.
Mennem kell, mert tegnap bundás kenyeret vacsoráztam, és azóta megy a hasam. Mostanában nem bírom a tojást. Azonnal megindít ..... :oops: Hallottatok már ilyet, hogy valaki a terhesség miatt lesz "allergiás" ételre? Létezik ilyen? Elmúlik?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Olive: Üdv itthon! Örülünk hogy jó tapasztalattal zárult az utad. Voltál nőgyógyásznál? Láttad a kismanót? Annak idején nekem is "meghozta az étvágyamat" a magyarországi látogatás. Azóta nem is volt hányingerem. :)

Korena: Tudok aludni, minden rendben, pedig most nem tömöm ki úgy magam, mint régen. Tényleg jól érzem magam, kivéve a lábdagadást, de mostmár az is jobb. A hétvégén volt inkább a melegben, aikor egyébként is alig pihentem. :( De mostmár az is normális (amennyire lehet).

Sedith: Jajj, tényleg... kit is értesítsek? Annak idején a Demeter Katinak mondtam hogy írok sms-t de egy jó ideje nincs a színen (és a baba mama oldalon sem láttam...) Ír még? Az lenne a legjobb, ha te priviben megadnád a számodat, mert te aztán mindig ONLINE vagy :lol: Így időben megtudnák a többiek is :)

Szép napot minenkinek!

Puszi, Enikő

Kép
Kép
ann77
 
 


Sziasztok!Olyan jó ám ugy irni hogy néha esetleg az Edit válaszol rá valamit aztán más nem.Régen a baba mama oldal annyira más volt ott mindenki segitett a másiknak és foglalkoztunk egymással.Néha meg kérdezitek hogy minden oké-e velem vagy miért nem irok,de ha irok akkor meg mintha ott se lenne........

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21
 
 


Szia Beuci!

Ne hari, ha valamire nem valaszoltam, de eddig nem nagyon voltam beszamithato allapotban! Remelem, mostantol tenyleg jobban leszek es akkor surubben tudok jonni a forumra es esetleg segiteni is tudok, ha kell.

Arra gondoltal, hogy a pocid nagysagara nem valaszoltunk? En azert nem reagaltam ra, mert vartam kepeket a 20 es a 24 hetes kismami baratnoimrol, hogy legyen osszehasonlitasi alapom. A masik ket baratnom, akik tavaly szultek, nem novesztettek nagy pocakot. Az egyiknek akkora volt a pocija szules elott, mint neked most, viszon az iden kismama baratnoimnek nagyobb. Szoval, ugy tunik, mindenkinek mas. A kilokert viszont nagyon irigyellek, marmint, hogy nem hiztal csak nagyon kicsit. En biztosan jo sokat fel fogok szedni a vegere. Amugy az alvas neked hogy megy? Nem kenyelmetlen meg? Ruhakkal hogy allsz? Azert kerdezem, mert par hete Zsuzsi figyelmeztett, hogy ne vasaroljak elore, mert a pocim kinohet belole.

Azert kar, hogy mostanaban csak Edith szokott irogatni nekunk a tapasztalt kismamik kozul, mert neha elkelne nehany jo tanacs. Bar Edith sokat segit nekunk. :)

Lattam, hogy valamelyik nap eltunt a vonalzod, de aztan elo is kerult, ugyhogy megnyugodtam.

Puszi: Olive

KépKép
olive
 
 


Szia Beuci. Én nem kaptam képet, és reagálni sem tudtam ezért. Egyébként sajnos nincs időm itt ülni a gép előtt, mert lassan megszülök és még egy csomó minden hátravan... :? Napirendet kell írnom itthonra, hogy mindennel készen legyek, normálisan el tudjam rendezni a dolgokat. Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha már minden készen lenne.
De remélem nem haragból írtál.
Szerintem nem a hízástól vagy a fogyástól lesz valakinek egészséges babája. Ha az UH-n minden OK a gyerek méreteivel, akkor nem kell aggódni.
Egy képet csatolok, hogy néztem ki 24 hetesen...

Ma már nem tudok jönni, mert 5-10 ig nem vagyunk itthon. Majd holnap benézek.

Puszi, Enikő Kép

Kép
Kép
ann77
 
 


Kép Mira baba [/img]
kati28
 
 


hová lett a beirt szövegem?
kati28
 
 


Sziasztok!
Akkor kezdem újra,de azt a hosszu szöveget mégegyszer nem irom be.
Előszöris örülök,hogy megtaláltalak benneteket. :)
Másodszor elfelejtettem az elküldött képeim mellé szöveget irni,szóval fele kép a nyaralásból való,a másikfele meg nyaralás előtti napon készült itthon.Szarvason voltunk a párom szüleivel 10 napot,vagyis csak lettünk volna 10-et,ha a Mira kibirta volna.
7 nap után haza kelett jönnünk,mert este ugy sirt,hogy az ügyeletre akartam bevinni,még levegőt sem akart venni.Másnap hazajöttünk,beraktam a szobába a gyereket és a kacsás tapátájára teljesen rá volt tapadva.Olyan nyugodt volt egyből mint még soha.
Azért jó volt a nyaralás,mert anyósom sokat törődött Mirácskámmal igy a párommal eltudtunk menni csónakázni,meg bográcsoltunk,horgásztunk,nagyon jó volt,igazi kikapcsolódós nyaralás volt.

Enikő:Nagyon szép a pocikád,már nagyon várom a kis csajszikádat! :P
Azért a sok mosás és vasalás közepette pihenj is!!!!

Edit:Köszönöm a képeket Andreáékról.
Meg a fórumos táblázatot is,szoktam nézni,ki hol tart.
A babázó topik is átköltözött erre a fórumra,vagy az anyukák hová járnak?
Tudsz valamit Debreceni Andreáékról?
Irtam neki mind a 2 mobilszámára sms-t,de nem válaszol,remélem jól vannak.

Puszi mindenkinek!
Kati és Mira baba
kati28
 
 


Szia Kati!

Tok jo, hogy tettel fel kepet Mirarol. Lehet, hogy o takarta el a szovegedet. :lol: Azert magadrol is kuldhetnel kepet. :)

Puszi: Olive

KépKép
olive
 
 


KATI!!!!!
A piculádat! Szóval, most elcsíptelek! :lol: :lol: :lol: Na, kérem szépen, a babát várokba írunk, a babázóba meg nem?
Igen, mi is ideköltöztünk, megtalálsz a gyermeknevelés címszónál a "mama-baba, babázó fórum folytatása" topikban. De én ezt már annyit írtam és küldözgettem a régi fórumon is meg mailben is, hogy már szinte leírtam akezem! :)
NA, ez nem szemrehányás volt, valóban, nem kaptad meg a mailt? Mert én mindenkinek küldtem és általában mindenki visszajelzett. Csak te hiányoztáől még... :) Hajni is írt ma, tőle tudjuk, hogy nyaraltatok. A Mirácska képeit megkaptam, örülök, hogy már nem fáj a pocija és tudtatok egy jó nagyot pihenni. Olyan értelmes kis arca van, mintha nem is csak majdnem 3 hónapos lenne! Gratulálok hozzá. Persze, még egyszer. :)

NA, maikor képet küldesz, és beírtad előtte a szöveget, akkor azt jelöld ki és mentsd el valahová (mármint a szöveget), és miután feltöltötted a képet, ismét másold be a szöveget az ablakocskába. Sajna én is saját káromon tanultam. :P :P :P Másképp nem tudom én megoldani.

Szóval, a többiek is állandóan emlegetnek téged, légyszi írj a babázóba is!!!!!!! NAgyon várunk!

Mindenkinek: Tudjátok, még a régi fórumról maradt meg nálam az, hoyg mindkét topikba belenézek. A babát várok különösen a szívemhez nőtt, hisz tulajdonképpen abba kpcsolódtam bele eredetileg, és látom, mindenkinek elég nehéz átszokni. De higgyétek el, most olyan jó a társaság ott is, mint régen ebben. Szóval, ha már mindenki babás lesz, nem maradtok árván!:)
Különben, szerintem írhatnátok vagy egyszer, hoyg újakat is szívesen vártok, mert lehet, hogy nem nagyon mernek "kotnyeleskedni" mások. :) Én reklámozom, ahol csak tudom. :D

Enikő: A számomat el fogom küldeni, a biztonság kedvéért, de szerintem Kati is továbbítaná bármikor a hírt. De én is a legnagyobb szeretettel fogom megtenni, ha engem fogsz értesíteni! :) :) :)

Beuci: Szerintem az a gond, hogy már elég kevesen vagytok. De az is megtörténhet, hogy egyszerűen valaki nem vesz észre valamit, vagy talán látja, de kimegy a fejéből. Velem is hányszor megtörténik! Na, fel a fejjel, itt nem szoktunk neheztelni egymásra! :)
Megyek a lányomat etetni! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi, ma megneztem a szuleim gepen a hotmailem es kepzeld, most megtalaltam a kepeket, amiket kuldtel! Otthon meg csak az Edithtol es Beucitol kapott maileket lattam. Ki erti ezt? A lenyeg, hogy vegre lattalak teged es Alidat is. :) Jo evo lehet, olyan edes kis hurkai vannak. :)

Kati, orulok, hogy jol ereztetek magatokat Szarvason. Kar, hogy nem most vagytok ott, meglatogattalak volna titeket. Tolunk csak 45 perc kocsival es amugy is megyek oda unokatesokkal talalkozni.

Beuci, hol a vonalzod? Ugy latom eltunt. Ha holnap se lesz, megszereljem?

Korena, hol voltal ma? Hianyoltalak.

Edith, en is meg neha betevedek a regi forumba es ha latom, hogy megjelenik egy uj kismama, meg szoktam invitalni ide, de meg nem irtak. Pedig ha Eniko is megszul, mar alig maradunk.

Eniko, az a szoba lesz Vanessa szobaja, ahol allsz a fenykepen? Tok jo a fuggony! Mi nem hiszem, hogy kidekoraljuk majd a babaszobat, mert ugy nez ki, hogy a szuletese utan fel evvel koltozunk es ugy nehezebb lenne eladni a hazat. Sajnalom, mert ugy megcsinalnam olyan igazi babasra. :( Na, majd az uj hazban mozgositom a ferjemet. :)

Holnap du. megyek a nogyogyaszomhoz. Gondolom majd valamikor jovo heten kuld el UH-ra. Mar ugy szeretnem latni a picurt!

Puszi:

Olive

KépKép
olive
 
 


Szia Olive!!

Igaz téged nem ismerlek,de küldök képet aminn mind a ketten rajta vagyunk a Mirával.Én akkor léptem le a fórumról amikor te és Beuci beléptetek.
Ti jól vagytok a babuciddal?Te még várandós vagy ügye?

Puszi,
Kati
kati28
 
 


Kép Én + Mira baba
kati28
 
 


Edit:Hogy őszinte legyek nem emlékszem,hogy kaptam volna olyan e-mailt amitben megirtad hogy átköltöztök,csak bekukkantottam a régi fórumra és ott irták,hogy szeptembertől megszünik.
DE lehet,hogy irtál,csak én figyelmetlenül olvastam el.
Na mindegy lényeg,hogy megvagytok.
Megyek és megkeresem az anyukákat :D
Andiékról nem irtál semmit,neked sincs hired róluk?

Pusza
Kati
kati28
 
 


Olive!

Hát pedig milyen jó lett volna talizni valakivel a fórumról. :P
Sajnálom
Kati
kati28
 
 


Olive: vagyok, vagyok, olvaslak is titeket, csak az a baj, hogy már tanítgatom be az utódomat, és sokszor nem vagyok egyedül az irodámban, nem tudok nyugodtan irogatni nektek. De most kicsit fellélegeztem, és már itt is vagyok pötyögni :lol:
Mi volt a nőgyogyinál? Ha mész UH-ra, ne felejts el felrakni képet, mert már kiváncsi vagyok erre a kölyökre aki téged ennyire meggyötör :lol: :lol:

Kati28: Naaaaagyon édes a pici babád. Úgy irigyellek érte, ahogy nézegetem a képet, olyan jó belegondolni, hogy milyen lesz végre magamhoz ölelni a Picurkámat......

Holnap megyek AFP-re, kérlek szorítsatok nekem, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok! ♥

Kati: De jó, hogy megjelentél a színen :), VÉGRE. Már hiányoltalak. Mi is várjuk már a kis Vanessát nagyon, egyre nagyobb, sokat fészkelődik mostanában, és befúrta magát a jobb bordáim alá. Ott nyom egy kicsit. De inkább nyomjon, mint ne érezzem :wink:
Nagyon édi a Mira, és te is annyira jól nézel ki a képen. Egy színésznőre hasonlítasz, de nem tudom kire :roll: . Nagyon vagány :lol: . Köszi a levelet is, igyekszek majd válaszolni.

Edith: Mindkettőtöknek elkőldöm majd az sms-t (Katinak is). De lehet hogy a párom is ír fel majd a netre. Majd meglátjuk.

Olive: Igen, az a Vanessa szobája lesz :). Már egyre jobban alakul, ha készen lesz, teszek fel képeket. Már tettünk fel világítós csillagokat is a plafonra :)

Korena: Minden jót a holnapi AFP-n! Majd jelentkezz mi volt!

Jó éjt nektek, puszi, Enikő

Kép
Kép
ann77
 
 


Sziasztok! ♥

Kati: De jó, hogy megjelentél a színen :), VÉGRE. Már hiányoltalak. Mi is várjuk már a kis Vanessát nagyon, egyre nagyobb, sokat fészkelődik mostanában, és befúrta magát a jobb bordáim alá. Ott nyom egy kicsit. De inkább nyomjon, mint ne érezzem :wink:
Nagyon édi a Mira, és te is annyira jól nézel ki a képen. Egy színésznőre hasonlítasz, de nem tudom kire :roll: . Nagyon vagány :lol: . Köszi a levelet is, igyekszek majd válaszolni.

Edith: Mindkettőtöknek elküldöm majd az sms-t (Katinak is). De lehet hogy a párom is ír fel majd a netre. Majd meglátjuk.

Olive: Igen, az a Vanessa szobája lesz :). Már egyre jobban alakul, ha készen lesz, teszek fel képeket. Már tettünk fel világítós csillagokat is a plafonra :)

Korena: Minden jót a holnapi AFP-n! Majd jelentkezz mi volt!

Jó éjt nektek, puszi, Enikő

Kép
Kép
ann77
 
 


ann77: a világítós csillagokat a lányom is imádja a plafonon, a Picurkának is fogok majd feltenni. Tök hangulatos tud lenni.
Az AFP-s vérvétel megvolt, és hétfőhöz egy hétre már lesz is eredmény. Aznap délután megyek a dokimhoz, úgyhogy kár volt paráznom, az UH.-ra meglesz. Már csak az értékek miatt rágom a körmömet (még jó, hogy mindig van miért nyafognom :lol: )

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Korena:Emlékszem én is mindig úgy irigyeltem a már anyukkákká vállt kismamákat,és nekem is mindig azon járt az eszem,hogy vajon milyen lesz majd a kislányom,szép lessz-e vagy csunya sirós vagy nemsirós,meg nemtudtam megmerem-e fogni és amint megszületett és rámtették olyan jó éprzés volt.majd kihozták szoptassam megakkor már nagyon sirt,nagyon éhes volt a kis drágám,ekkor kb fél órás lehetett :D megfogtam mintha mindég is ilyen pici emberkéket fogdostam volna.Már akkor Imádtam,most meg még jobban Imádom :)

Enikő:Valóban nagyon klasz a zsiráfos függönyöd,vettünk a Mirának ezt a zenélős forgós játékot a kiágyára és ami tartja a forgó játékokat az egy óriási zsiráf,egyből eszembe jutottál a boltba a zsiráfos szőnyegeidről :P Igaz láttam a függönyödet is,de akkor még nem volt felrakva,csak az ágyra volt teritve.
nagyon kiváncsi vagyok,hogy most 34 hetesen mekkora a pocid,ha lesz friss képed küldj lécike.

Puszika

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Szia Rena :)

Biztosan jó lesz az eredményed, ne aggódj. Egyébként nekünk nem volt AFP. Itt egy ideje nem csinálják a nagy hibalehetőség miatt. Azért remélem nálunk is minden rendben van.

Többiek, merre vagytok? Beuci, régen nem hallottunk rólad!

Most megyek, tevékenykednem kell egy kicsit, hiszen eddig csak üvegfestészettel foglalatoskodtam... Tegnap vettem festékeket. Remélem szépek lesznek.

Puszi, Enikő

Kép
Kép
ann77
 
 


Olive:Szoritok neked az AFP eredményed miatt,de biztosan rendben lesz minden.
Pusza[/quote]

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Olive,bocsánat az előző szöveg Korenának ment volna!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Szia Kati!

Látom, még nem írja ki az aláírásoda... Figyelj, a BBC kódot másold be az aláíráshoz, akkor majd megjelenik a kép is.
Milyen édesanyának lenni? Biztos nagyon boldog vagy, meg a párod is. ♥

Kép
Kép
ann77
 
 


Enikő:Nagyon szépre csinálod a gyerekszobát,még az üvegre is fesztesz nagyon fogja majd a lányod szeretni a szobáját.
Csak nehogy ugy járj mint én,hogy a Mira a szobája nélkül nem bir ki 10 napot. :lol:
További szép napot,kellemes időtöltést a babacuccok elrendezésével.
Puszika

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Kati: Igyekszem mindent megtenni... gólyát akarok festeni az üvegre majd, meg virágot az ajtajára. Most először próba halacskákat csináltam a fürdőbe a csempére. Még szárad...
Ha készen lesz a szoba, teszek fel képeket.
Mostmár tényleg megyek. A derekam is fáj nagyon.
Puszi, Eni

Kép
Kép
ann77
 
 


Enikő:Nagyon jó anyának lenni,szerintem gyermek nélkül nincs is értelme élni.Én is és a párom is nagyon nagyon szeretjük a kis szarosunkat,mindentől óvjuk,a párom még jobban félti mint én.Már msot aztmondta nem adjuk oda ha nagyobb lesz senkinek,mert ő egy napot sem bir ki a Mira nélkül.
Ugyhogy biztosan lesz mégegy gyerekünk,mert ugy a jó a Mirának ha ketten vannak,meg nekünk is jó ha két csemeténk van,majd ha megszületik Vanessa nektek akkor megtudod te is ezt az érzést.
Mostmár értem hogyha anyunak szólok hogy valamit főzzön nekem miért ugrik a mai napig egyből,mert szeret,ha a Mira nagyobb lesz és kér valamit énis biztosan megcsinálom neki.Holott én utálok főzni :!:

Nekem nincs oylan,hogy BBC kód nekem PHPBB kódom van,majd azt megpróbálom talán azzal jó lesz,tegnap akartam próbálokozni,de elmentünk itthonról anyukámékhoz és nem jutottam már utána a gép elé.

Pussz♥

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Gyakorló anyukák! Azon dilemázom, hogy a születendő csemete külön legyen-e a tesójától, vagy sem. Szeretném, ha osztoznának a játékokon, ha nem zárnák ki egymást az életükből. A férjem szerint viszont a lányom már nagy, és nem kell púp a hátára egy kis pisis :lol: Én úgy gondolom, hogy 13-14 éves koráig azér lehetne a tesóval együtt. Nekem két tesóm van, és 16 éves koromig egy szobában laktam velük. Akkor elköltöztünk, és lett mindenkinek külön szobája. Képzeljétek el, hogy hetekig átjártak hozzám a tesóim, hogy ott aludjanak, úgy megszokták, hogy együtt vagyunk. Ez jó érzés. Nektek mi a véleményetek?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok Pocisok!!!!!

Edith invitálására tettem fel pár képet a fotóalbumba, még pocis énemről és persze a szeme fényéről!!! :lol: :lol:
Korena használtam ott a kódodat, Edit mondta úgy kell a képet felrakni...... sikerült. :lol: :lol:
És Beuci kismamaképét is megkaptam, köszi!!! :lol: :lol:
És Ann, nemrég írtál hozzánk a babázóba, hogy lassan majd oda fogsz írni, és akkor üdvözöltelek is, csak épp Viola névvel..... :lol: :lol: :lol: Kicsit dilis vagyok, bocsesz!!!
Kati látom Te is visszakacsintasz mindig ide is!!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem ennyi időt nem hagy sajna Gery, olvasni se nagyon megy itt, de a képeket gyorsba végigfutottam................. :lol: :lol: :lol:
Mindenki nagyon aranyos és helyes kismama!!!! :-)))
Puszi mindenkinek!!!!
Kép

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


sudi: Nem tudtam az elején, hogy nem léphet be oda akárki, ezért adtam meg a saját nevemet, de természetesen mindenki használhatja, és remélem használjátok is. Meg is nézem a képeiteket. :lol: Nagyon aranyos a fiacskád. Néha azért, ha egy kicsit hagy, azért írjál nekünk!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sudi:Hát nem tudok erről a topikról sem lemondani.Igaz itt már csak az Enikőt ismerem ,a többiekről csak pár dolgot tudok,de jó olvasni is őket,mostmár talán lesz időm olvasni is nem csak hábe-hóba beirni 1 vagy 2 mondatot.Mirácska kezd nagylány lenni :P
Pussz

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!

Sudi: Igen, olvastam Violát :D. Azért aranyos vagy. Jó a kép nagyon rólad és Geryről. Végre láttalak téged is.

Kati: Elhiszem, hogy ennyire félti apus a lányotokat :) Az én férjem is már hasonlókat mondogat most, pedig még meg sem született :D
Egyébként mi is tervezünk másodikat. Ti mikor szeretnétek majd?

Voltunk UH-n és olyan jó volt látni a picurkát :lol: . Kielemeztük mi hol található és mostmár tudom pontosan mijét érzem ha mozog. A kis térdével és a lábával szokott mostanában rugizni nagyon, és úgy kidugja, hogy szinte meg tudom fogni. Meg a hátát is úgy befeszíti néha. Tiszta vicces. :D Annyire édes már most ez a kiscsaj. Ja, és lány e szerint a doki szerint is. Már így 3X mondták. Ja, és azt mondta, ha fiút kapunk, akkor elcserélték a kórházban :wink: . Tehát mostmár ki merem tenni a nevét az ajtójára is. Rendeltem külön festett figurás betűket, amivel ki lehet majd írni a nevét... :) Ha készen van a szoba, teszek fel képeket.

Szép hétvégét! Puszi, Enikő

Kép
Kép
ann77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: