Rylie,
nem lehet, hogy kevés Kamillának a háromszori-négyszeri kaja nappal? Lencsi így evett: 9-12-15-19-23, 8 hósan szoktattam le a 11 hósról, és így is azt mondta a védőnő (meg minden doki), hogy kicsit kevés a napi 4-szeri etetés. mivel Kamillka már 7 hós, a főzelékek simán mehetnének, és akkor lehet, hogy éjjel nem kelne annyiszor. én is úgy érzem, ahogy te, hogy éjjel próbálja pótolni azt, amit nappal nem eszik meg.
a kajákat is kérdezted: nem akarlak a bébiételre rábeszélni, de mivel elejében keveset eszik, nem veszel pár 7 hósnak megfelelő bébiételt? (rengeteg zöldségféle van!) úgyis kb. 3 nap alatt fogja csak megenni, azt biztonsággal tárolhatod 48 óráig a hűtőben lezárva. én ilyeneket főztem 5 hós korában Lencsinek (tudod, előbb kezdtük a hozzátápit): meggyes-krumpli, répás krumpli, almás krumpli, cékla, később brokkoli, húsleveszöldségek, sütőtök összefőzve krumplival, (fentiek külön-külön is), stb. amit imádott, az a meggyes krumpli és a cékla. és a legfontosabb, hogy a főzelékre nem tudtam csak úgy átszoktatni, kiköpdöste, mígnem mindenbe főztem almát. aztán egyszer csak elhagytam az almát! esetleg így próbáld te is. és a tej is mehet bele, amit lefagyasztottál. én sokszor barnarizsrilszttel sűrítettem, vagy krumplival.
a Holle pehellyel nekem úgy vált be a sűrítés, hogy turmixolás után, mert ha összeturmixoltam a pelyhet is, akkor híg maradt. a leturmixolt barackot is kiválóan sűríti! Holle pelyhet Johitól tudsz legolcsóbban venni.
milyen a centrifuga? engem is érdekelne, de ledumáltak anno róla a lányok!
Zsanci!
én úgy emlékeztem, hogy már nincs is cici! lemaradtam vmiről? visszatértetek? nyilván tök sok tejed van, és elég a dednek, ha csak másfél falat kaját kér.
Zuzi!
én kóstoltam a "rizsitalt"

, amit rizstej néven emlegetnek. olyan, mintha napokig áztattál volna rizsszemeket vízben, és leinnád a levét. számomra borzalmas, de vegás barátnőmnek nagyon bejött. vettem Ovomaltine-t, amit Zanza ajánlott. biztos nem egészséges, meg tök cukros, viszont megkóstoltattam Lencsivel feles tejjel és csak úgy nyelte. a Matchban lehet kapni valódi barna cukrot, ami finomítatlan, olyan, mint a púder és nem kristály. esetleg ezzel is készíthetsz neki macikávét, hátha az bejön neki.