A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macsek, én szívesen vigyázok 30-án Fülire! de a folyosó helyett nem lenne jobb a játszótér? vagy még nem szoktatok egymástól távolra elszakadni?

bakker, túl nagy a csend...

votiv 8)
votiv

Votiv: Nem akarlak ijesztegetni de egy lány is tud olyan rossz lenni mint egy fiú, pláne ha Isti beleviszi a tuttiba :roll:

Kajálás: reggeli cici, 1/2 10 barack+cici=alvás, felébred vagy cici-vagy nem, 4-5 ó barack+cici= nem minden esetben alvás, 1/2 9 cici= alvás....utána éjfél, hajnali 3, 5-6 között ébredés+nyivákolás=cicinyugtatásos alvás.

Ez a napunk. Igy leírva, lehet, hogy tényleg nem eszik sokat ez a gyerek :roll: de szerencsére ez nem látszik rajtam....úgy látszik éjjel jut eszébe, hogy éhes.
No kipróba...megyek főzöm a répát!

Indi: küldtem a képeket!!Feliratozottak ;)

Rylie
rylie

izé rajtam látszik (mert táskásodik a szemem), a gyereken nem látszik, hogy keveset eszik :oops:

Milyen kajákat lehet még adagolni neki??
répapüré
krumplipüré
brokkolipüré
Mi van még??

Ja és Kamilla 7 hós 3 nap múlva :)

R
rylie

én elmondjam, h mennyit eszik a 18 hónaposom???

Reggel:cici
Délelőtt:cici
kettő között kb. 1-1,5 falat reggeli
Dél:cici
alvás után:cici
néha egy kevés gyümölcs...de attól függ, milyen napja van...
utána:cici
este:vacsi, kb. 1,5 falat
alváshoz: cici
éjjel:cici

ROSSZUL CSINÁLOK VMIT????????????????????????? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie ! Mi nagyjából ez alapján haladtunk :
http://freeportal.hu/babakonyha/0main/s ... _id=128302

Áron is ilyen ébredős volt , de csak cicizni kelt fel , elég sokáig , hát ez gondolom nem nyugtatott meg :)
greenolive

Rylie,
látnád az ÉN szemeimet... :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
akkor szervezzünk 30-ára egy talit, és vigyázunk Fülire, akár a folyoson, akár a játszotéren (ha jo idö lesz még). KOMOLYAN!!! :) én szivesen elmegyek, ha tudok!!!

KépKép
fibi

Zsanci,
én elmondjam, h mennyit eszik a lassan 20 hónaposom???

Reggel: cici
Délelőtt: cici
kettő között kb. 3-5 falat reggeli
Dél: cici
alvás után: cici
sok gyümölcs...sok kenömájas kenyér :oops:
késö du: cici
este: vacsira kb. 4 falat
alváshoz: cici
éjjel:többször is cici

akkor én is rosszul csinálnék valamit? :? :D

KépKép
fibi

Fibi sorstárs,
ezt nem hiszem el, h van még egy ilyen gyerek!!!!!!!!!!!!!! :lol:
de hidd el, ennek most nagyon örülök!!!!!! :wink:
akkor megnyugodtam!
és 20 hónaposan már 3-4 falat reggelit meg fog enni?????? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Green,
és mikor+hogyan szokott le Áron az éjjeli szopirol?

KépKép
fibi

Zsan :lol: :lol: :lol:
háát, ha sajtkrémet vagy kenömájast teszek a kiflire, akkor akár 6-7 falatot is benyom :P amugy meg biztos fényevö, mert örökké a kertben akar lenni, bent csak akkor hajlando meglenni, ha valami munkát adok neki :o
és én is megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a cicimániás gyerekemmel :D

KépKép
fibi

[quote="zsancikant"]F írta:zsancikantibi sorstárs,
ezt nem hiszem el, h van még egy ilyen gyerek!!!!!!!!!!!!!! :lol:
de hidd el, ennek most nagyon örülök!!!!!! :wink:
akkor megnyugodtam!
és 20 hónaposan már 3-4 falat reggelit meg fog enni?????? :lol: :lol:

Van még!!! ezek szerint én meg ne is reménykedjek, hogy jobb lesz???????????
Ugyan még csak egy éves, de dettó mint a tieitek :shock: néha gyümi, főzi szinte soha és sooooooooooook cici, éjjel-nappal.......

Pussz: Pocak
pocakpacni

Az én gyermekem is cicimániás, csak szegénynek nincs mit szopiznia :cry: Szerintem ezért i olyan nehéz mostanában elaltatnom. Nagyon aggódok, hogy nem jut elég tejhez, mert persze a sima tej nem kell neki, így marad az a kis tejpép, amit vacsorára megeszik :cry:

Votiv!
Hasonló okok miatt bízom én is a puncisban :lol:

Rylie!
Hú, hát Bazsó amikor annyi idős volt, mint Kamilla, az volt nálunk a mélypont, úgyhogy le sem írom, de sokan ajánlották akkoriban, hogy adjak HA tejpépet vacsorára Bazsónak. Nekünk nem jött be, de volt akinek igen! Érdemes azt is kipróbálni. Esetleg a zöldséghez gyümölcshöz adhatnál egy kis gabonapelyhet, pl kölest vagy rizst.

Deni!
megkaptam, válaszoltam is, de nem ment át :twisted: A lényeg, hogy ok!!! :lol:

Macs!
Én is tök komolyan vetettem fel az össznépi Fülivigyázást! Végülis ezért vagyunk itt :lol:

Vica!
És ott a Hattyúházban mik a paraméterek? Ár, stb???

Mostanában meg kell zabálnom a fiamat. Állandóan táncol, ha zenét hall, mi meg visítva röhögünk rajta, mert olyan Uhrin Benedek stílusban adja elő, kezét felemeli és forog :lol: Tegnap este is itt produkálta magát, és amikor látja, hogy milyen jólszórakozunk, akkor aztán belead apait- :lol: anyait
zuzmo1

Szia Lányok!

Dominó végiggvigyorogta utolsó oltását és azóta is fülig ér a szája :)

Votiv :) Nincs vége a nyárnak!!!! Épp most vettem a fiamnak összecsomagolható merev faló pancsimedencét és igeni fogunk benne még pancsizni, ne tessék rémisztgetni :)! Napokig 18 fok volt a szobámban, ezt nem lehet kibírni, nekem még kell a meleg...

MAcs :) akkor 30-án kollektíven vigyázunk Fülöpre, meg van dumálva.

Zuz :) én azért nem írtam szüléstörténetet, mert az utolsó két hetünk egyenes adásban volt itten közvetítve :lol: :lol: :lol: de szívesen leírom, hgoy miylen érzés volt :)

Rylie :) e-mailcímem a profilomban :)

Lencsének boldog születésnapot és szüleinek meghatottan sirdogálós ünneplést :)

Vica :) Azért ha befőzted az összes lekvárt, akor - hogy Neet szavait idézzem: Szüjjémá :lol:
És engem nyugodtan hívhatsz éjjel is, nálunk ez megszokott :)

Rylie :) Amióta Dé erősen fogzik - 3 és fél hónapos kora óta - azóta ő is 2-3 alkalommal ébred éjjel és mindig akar enni!!!! azelőtt a 10-12 órás, 8-9 ig tartó alvásokkal jól elkényeztetett... Azt mondják okos és stapasztalt mamik, hgoy ez a fejlődési ugrás miatt van.

Azt mondta a doktornéni, hgoy Dominó olyan bivalyerős, hogy két hét múlva el kell kezdenünk a gyümievést hozzátáplálás címén. Úgyhogy éljen a barack :)

Zsani :) Fibi :) hát... érdekesen tápálkoznak a fiúk :)

indianyo

Fibi !

Mikor terhes lettem , még napi 6 cici volt kb . Ezt én kezdtem el csökkenteni , napi 3 , majd naoi kettőre. Ezzel egyidejűleg a mennyiség is megcsappant , és így ő is egyre kevésbé igényelte . Kb egy hónapja hagytuk végleg abba , hajnalba még sokáig volt előtte is .
Éjszaka ált. kétszer kelt , ha a hajnalit nem számolom . Pár hónapja alussza át az éjszakát igazából , de most is előfordul hogy felriad , de pár perc múlva visszaalszik .

Zuzmo ! Mi is végigpróbáltuk a létező összes babaitaltr , babatejet , mindent . Egyedül a rizsital jön be neki . Kezdetben ebből is kb . 1 decit ivott , mostanra reggel -este kb . 2-2 deci , de inkább kevesebb csúszik .
greenolive

Zuzi,
miért gondolod, hogy B nem jut elég anyatejhez?
táncolás tök édes lehet, enyém gyerek is forog közben :D :lol:

Indi,
dejo, hogy ilyen jokedvüen vette az oltást Domino :)
barack és szilva, meg szeder rulez :) és amig van: dinnye is :D

KépKép
fibi

Sziasztok!

Végre jó az internetünk, jött a bácsi és kicserélte a modemet.

Mindjárt megírom a pü-ket.

A labor pénzhiány miatt zár be, ki tudja meddig.

Én is voltam Grétivel anno a Hattyúházban. Ténylegnagyon rendesek, adtak 2 kinyomtatott képet, egy cd-n az összes képet, egy másik cd-n meg egy programot, amivel a képeket lehet nézegetni, meg 3 dimenzióban forgatni. Kb 20 perc mozizás, ami először 2d-ben ment, aztán ha talált valami jó nézetet a babáról, átkapcsolt 4 (3?) d-be. És ez volt 1,5 éve 10 ezer.

Vica! Egy igazán fincsi fagyis volt a sétálóutcában, de velem most nem jártak jól, mert mostanában nem csúszik semmiféle édesség (szerencsére).

És akkor most az elmaradt köszöntések:

Fibi! Boldog évfordulót!

Pocak! Marcinak boldog névnapot!

Ancsi! Lencsinek boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
lindicita

:shock: kösz csajok most marhára megnyugodtam....mindenesetre ma megpróbálkozunk újfent a répával...
mondjuk nekem a gyümit azt úgy nyeli, mintha muszáj volna ebből arra következtetek, hogy talán a többi étket is elfogadja majd :roll:

Greenolive: köszi a táblázatot! Ez nagyon szuper! Viszont rögtön kérdezek is :)
-hogy néz ki az az édesköménygumó? és mit kell belőle csinálni???
-cukkiniből hogy kő főzikét gyártani? megfőzöm és krumplival sűrítem, azaz úgy mint pl a brokkolit?
-Hogyan állapítom meg az avokádóról, hogy érett ill ehető?
-A zabpelyhet meg ilyesmit azt belefőzőm a főzikébe, vagy hogy?

bocsesz a sok sületlen kérdésért, de kissé tanácstalan vagyok... :oops:

ja és van még egy csomó fagyitejem is, azt belezuttyanthatom a főzikékbe?

Egyébként a szedret 18 hós-ra írja a táblázat de pl Kamilla vígan nyomja már :) És kaptunk Anyutól gyümölcscentrit és tök szuperül szétválogatja a magjától a szedret és csak a finom lé jön ki! Eddig meg vacakoltam a paszírozással :? Ha előbb tudom, hogy ez ilyen kis príma gép, már rég ehetett volna a jány málnát is...

R
rylie

Green,
akkor hasonloak a gyerekeink, B is átlagban háromszor ébred éjjel (a hajnalival együtt). Akkor talán van remény, hogy fél éven belül lesz nálunk javulás :)

Lindi,
köszi :)
és akkor másik laborba kell menni, és hova? :?

KépKép
fibi

Lányok annyit pofáztam itt, mit a répáról tök elfőtt a lé és a fura szagokra mentem ki a konyhába és hát tök fekete a répa alja és a lábos is szenes :oops: :roll: :shock:
Ha ezt meglátja az Uram???!!! Remélem le tudom suvickolni....

Na egy hüjegyerek üvöltözik az utcán erre felébredt most Kamilla :twisted:

El romot takarítani...még jó hogy nem lett tűz 8)

pofázórylie
rylie

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Varjuk Anya beszamolojat es a kepeket!! :D

K
bkrityo

Tényleg :oops: :oops: Fibi, boldog évfordulót!!!!

Zuz: annó én Marcit az éjszakai szopiról kezdtem leszoktatni nagy kínkeservvel, mert kb fél óránként kelt, és nagyon féltem, hogy nem fogom bírni. akkor már félidős voltam Baluval... És az éjszakaival együtt csökkentette a nappalit is, nálunk is a hajnali maradt legtovább, és olyan furcsa volt amikor először elutasította azt is... Örültem is, meg rosszul is esett :? :roll: sztem ezért nem merem B-t drasztikusabban elkezdeni leválasztani, pediglehet, hogy szükség lesz rá :( Nem baba, hanem munka miatt!!! :oops: :lol: :P

Pussz: Pocak
pocakpacni

Rylie !
Édesköménygumó : biopiacon tuti láttam , de én sosem csináltam . :oops: Édesburgonyát igen, azt nagyon szerette , de a sima krumplit kezdetben egyáltalán nem , szóval nem is használtam sűrítésre . Sűrítésre ment a holle rizspép zöldségekhez , köles, zab gyümikhez , ha kellett .
Cukkini és simán pároltam , már ha csináltam , azt sem sűrűn ..
Avokádó : passz , nem adtam sosem , mi sem szoktunk enni ...
Holle pépeket egyébként ajánlom , nálunk kezdetekben bevállt .

Mostmár kezd enni a mi kajuszunkból is . Épp most evett zöldbablevest ( répával az Ő kedvéért :)) .
greenolive

Lindi! Mostmár nem csak a konyhám füstölög hanem én is! :evil:

De azért ezt még berakom, mert most ez nagy kedvenc :)
Kép
rylie

Pocak,
kösziiiii Neked is :)
milyen munkaaaa :?:

Rájli,
csudaédes csajod van :D

KépKép
fibi

Köszi Green. Ezt a Holle cuccot hol lehet venni? DM?Sima bolt?
A kölest is csak simán meg kell főzni, hogy puha legyen és ennyi?
Cukkinink történetesen épp van itthon..holnap azt csinálom ebédre.

na mostmár tényleg menek
R
rylie

Rylie!
Holle pépet bioboltban. Én ajánlom azért a sima gabonapelyhet, mert harmad annyiba kerül, és ugyanúgy bio! DM-ben lehet kapni!

Fibi!
Hát, nem nagyon nyel közben, és a mellem sosem telítődik :cry: A terhesség óta ez van :cry:

Grrenolive!
A rizsital az, amiből egy doboz 700 forint? Nehéz lenne beadni a férjemnek :?
zuzmo1

No,megint en!

Szulinaposoknak,nevnaposoknak,evfordulot unneploknek,sok-sok Kép

Varandossag titokban tartasa:
Nos,itt nem titkoltam Akos jovetelet,de a csalad csak a 12. het utan tudta meg.

Zsan :) ,Fibi :) ,Pocak :)
Tenyleg sokat ciciznek meg a fiuk,de en csak azt tudom,hogy csodallak Titeket,amiert meg mindig szoptattok,raadasul ilyen sokat.Es szivesen lennek a helyetekben :lol: No,majd a kistesoval hatha ugyesebbek leszunk.

Macs :)
Mi is szivesen tartanank Veletek Fuli vigyazasra :D
Ird mar meg legyszi az msn elerhetosegedet,mert nem talaltam meg.Az enyem:Kriszta

Votiv :)
Akos detto Isti...egyutterzek Veled.
Ja,es megtalaltam a kinai fogamzasnaptarat is es ha jol szamoltam,Neked KISLANYT josol :lol:
Itt van:http://www.nlc.hu/kalkpopup.php

Green :)
Gratulalok a kistesohoz!!!

Rylie :)
Repa :roll:
Kamilla mar kesz NO!!!!

Lindi :)
Valasztottatok mar neveket??

En is-en is szeretnek kistesot :!: Gyozkodom Apjukot,O a realis en meg az almodozo...

Fic :)
De jo,hogy irtal!!!

Vica :)
Hogy vagy? :lol:

Gyorsan elkuldom,mert Akos barmikor felebredhet,jelentem,mar 2 oraja csinalja AZT.

Pusz
K
bkrityo

Rylie ! Dm ben , sima boltban nincs , biobolt , biopiac , ilyesmi helyeken . Nagyon édes a kislányod ! :wink:

Zuzmo ! Hát nem olcsó , dm ben is van 149 , néha akciós akkor olcsóbb a 2 decis . De mást nem iszik meg , tejet sem nagyon , de azt még nem is nagyon akarok adni neki . De ha mást is megiszik örülj neki , nálunk egyébkánt a próbálgatásra egy vagyon ment el , megvettem egy csomó mindent , még tápszert is , amiből ugye nincs kis doboz , vagy minta ...no mindegy ., legalább megtaláltuk mit iszik meg .
greenolive

Indi :) De jó, hogy Dominó ilyen jól vette az oltást! :D 18 fok :shock:

Lindi :) Köszi a p.ü.-t! Bár én ehhez a kórházhoz tartozom, akkor is sz.r hírek... :(

Rylie :) Ha Holle köleskását veszel (pl. Johitól), akkor az instant, nem kell főzni, csak belekevered. Ha pl. DM-ben veszel k.pelyhet, azt meg kell főzni előtte (persze bele is főzheted), 1-2 perc elég neki, ez tényleg olcsóbb, de macerásabb. Szóval kis mennyiség esetén kényelmes a kása, aztán jöhet a pehely. :wink: És csajod szuperédes!!

Macs :) Az ajánlat továbbra is áll Füli-vigyázásra, de látom, hogy közben egy sereg bébicsőszöd lett! :lol:
És miért nem szabad szénhidrátot enni a terhesség alatt? Azt tudom, hogy vigyázni kell, na de ennyire? Vagy az előző alkalommal gond volt a cuk.terhelésnél? Én sajnos nagy szénh.-evő vagyok (mondjuk látszik is rajtam :oops: ) és pocakos koromban is ettem pl. rozskenyeret meg hasonlókat és néha 1-1 süti is befigyelt... ezek szerint nem lett volna szabad?

Zuz :) Tényleg nem kaptam meg a méled, de a lényeg, hogy Te igen az enyémet! :wink:

Enyim fiam is cicifüggő, de néha azért enni is hajlandó, leginkább azt szereti, amit mi is eszünk, így ma pl. lecsót ebédeltünk... pedig csináltam neki isteni körtés barackot.
denizsa

Kriszta,
ezek szerint nekem egy lányom és egy fiam van!! :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie :) Holle bioboltokban és Johinál kapható, 700 ft körül van egy dobozzal de nagyon kevéske kell belőle, én szoktam inni tejbe téve mézzel vagy barnacukorral, ezt szerintem vízzel és valami finom gyümivel adhatod babának italként is. Nem kell nagyon hosszan főzni! És Kamilla egy tündér :)

Zuzi :) rizsital - lásd fent Rájlinak írottat :) két perc sincs az elkészítése és olyan ízú, amilyennek te szeretnéd. :)

indianyo

Rylie,
nem lehet, hogy kevés Kamillának a háromszori-négyszeri kaja nappal? Lencsi így evett: 9-12-15-19-23, 8 hósan szoktattam le a 11 hósról, és így is azt mondta a védőnő (meg minden doki), hogy kicsit kevés a napi 4-szeri etetés. mivel Kamillka már 7 hós, a főzelékek simán mehetnének, és akkor lehet, hogy éjjel nem kelne annyiszor. én is úgy érzem, ahogy te, hogy éjjel próbálja pótolni azt, amit nappal nem eszik meg.
a kajákat is kérdezted: nem akarlak a bébiételre rábeszélni, de mivel elejében keveset eszik, nem veszel pár 7 hósnak megfelelő bébiételt? (rengeteg zöldségféle van!) úgyis kb. 3 nap alatt fogja csak megenni, azt biztonsággal tárolhatod 48 óráig a hűtőben lezárva. én ilyeneket főztem 5 hós korában Lencsinek (tudod, előbb kezdtük a hozzátápit): meggyes-krumpli, répás krumpli, almás krumpli, cékla, később brokkoli, húsleveszöldségek, sütőtök összefőzve krumplival, (fentiek külön-külön is), stb. amit imádott, az a meggyes krumpli és a cékla. és a legfontosabb, hogy a főzelékre nem tudtam csak úgy átszoktatni, kiköpdöste, mígnem mindenbe főztem almát. aztán egyszer csak elhagytam az almát! esetleg így próbáld te is. és a tej is mehet bele, amit lefagyasztottál. én sokszor barnarizsrilszttel sűrítettem, vagy krumplival.
a Holle pehellyel nekem úgy vált be a sűrítés, hogy turmixolás után, mert ha összeturmixoltam a pelyhet is, akkor híg maradt. a leturmixolt barackot is kiválóan sűríti! Holle pelyhet Johitól tudsz legolcsóbban venni.
milyen a centrifuga? engem is érdekelne, de ledumáltak anno róla a lányok! :)

Zsanci!
én úgy emlékeztem, hogy már nincs is cici! lemaradtam vmiről? visszatértetek? nyilván tök sok tejed van, és elég a dednek, ha csak másfél falat kaját kér.

Zuzi!
én kóstoltam a "rizsitalt" :), amit rizstej néven emlegetnek. olyan, mintha napokig áztattál volna rizsszemeket vízben, és leinnád a levét. számomra borzalmas, de vegás barátnőmnek nagyon bejött. vettem Ovomaltine-t, amit Zanza ajánlott. biztos nem egészséges, meg tök cukros, viszont megkóstoltattam Lencsivel feles tejjel és csak úgy nyelte. a Matchban lehet kapni valódi barna cukrot, ami finomítatlan, olyan, mint a púder és nem kristály. esetleg ezzel is készíthetsz neki macikávét, hátha az bejön neki.
ancsipancsi

Szülinap:
Reggel 9-kor bekapcsoltuk magnón a boldog szülinapot és férjem kamerával vette az eseményeket. én hátul bőgtem, Lencsi meg csak nézte az égő gyertyát, majd mikor nagyon elkezdett félni tőle, elfújtam neki.
ezután levágtam egy kisebb szeletet a tortából, a kezébe adtam, és csak 5 perc múlva jutott eszembe az előke. a végeredményt lehet, hogy hamarosan beteszem fotón. :)
ancsipancsi

Green, házilag nem próbáltál rizstejet csinálni? mondjuk biobolti barnarizspelyhet bő vízzel leforrázol, és összemixeled, mehet bele gyümi is.
Isti sem iszik még tejet, 1-2 havonta megkóstoltatom, de csak megy a hasa tőle... úgyhogy HA tápon vagyunk, a doki írja fel, így olcsóbb, mint a bolti...
reggelire/este lefekvés előtt 2 decit megcsinálok neki kakaónak vagy macikávénak, és azt beszlopálja

Krityó, édes vagy ezzel a naptárral :D én is bízom benne, hogy kislány lesz :D bár, Rylienak igaza lehet, Isti biztos elrontja :twisted:

most olvastam NLC-n egy friss rémtörténetet a drága Balogh dokiról...
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=110433

már nem is lepődöm meg, hasonlót már többször is hallottunk itt!!!

votiv 8)
votiv

Votiv :) ezt nem lehet elviselni.. én most itt sirdogálok, hát hogy lehet egy ember ennyire szívtelen???????????? Arról nem beszélve, hogy egy édesanyával, aki elveszítette a ksibabáját, és lehet, hogy pont őmiatta? és még ő is rámehetett volna. nem is értem, miért történhetnek ilyen dolgok?? Nem szibériában vagy az őserdőben élünk :!: :shock:

indianyo

Egy éve: Kép

Ma: Kép
ancsipancsi

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Évfordulósoknak, névnaposoknak viszont kívánjuk :)

Egyéb fotók (remélem nem haraxotok a floodolás miatt):
Kép
Kép Kép Kép
ancsipancsi

Ancsi: nagyon sok boldogságot Lencsinek. Nagyon édesek róla a képek.

J.
johanna1975

Rájli: Holle és Sunval pelyhek léteznek. MIndkettő jó és tök egyforma, árban talán a Sunval kicsit olcsóbb. Van két gluténmentes: a rizs és a köles, és van köles almával és zab körtével. Én zabbal kezdtem a gluténes felé vezető utat. Ha gondolod küldök neked postán egy kicsiny mintát, talán van éppen itthon. Ha bejön neki akkor pedig vehetsz bárhol a városban. Az ára viszont nem 700 hanem inkább 850 körül mozog.

Rizstej: ha az ember tejként issza borzalmas, italként már jobb. Néha én is rosszul vagyok tőle, de nekem ez a tejem. Sajna a tehénketejet és más egyéb állatkát nem bírom, de nagy nagy néha azért beficcen egy cappucino vagy valamely más formában.

Nem bírtam még visszaolvasni, igy bocsi ha nem reagáltam mindenre. Csajom ezerrel pakol.

J
johanna1975

Ancsi: a képeken látom, hogy Lencsi is imád takarítani, értsd koszt elkenni az asztalon. Csak ahogy tőlem is látja Fanni ahogy a ronggyal törlöm az asztalt.

Indi: hold bolt nem lesz nyitva egészen aug. 31ig vagy valahogy igy. Nagy csapás ez nekem is.

Gépem egy szaharin, kb. 5 perc alatt frissit egy oldalt, igy feladtam a visszaolvasást. Elakadtam....

Johi
johanna1975

Sziasztok!

Visszatértem a nyaralásból. Nem tudom, képes vagyok-e visszaolvasni titeket, de azért próbálkozom.
Ancsi: gyönyörű a csajszid! :)

Kép
Kép
tinu

Votiv ! Nem próbáltam . Úgy vagyok vele hogy reményeim szerint ez csak átmeneti állapot a bocitej bevezetéséig . Mondjuk gyerekdoki szerint már mehetne , de azért én még várok vele pár hónapot . Majd fokozatosan kostolgatjuk .

A fórumot elolvastam , de nem kellett volna . Olyan szomorú :(

Ancsi ! Fantasztikusak aképek ! :)
greenolive

Bálint felfedezte a legtutibb hajzselét... a tejföltöl ugy ragadt a haja, hogy alig birtam kifésülni :lol:

Zuzi,
uuuu :( :(

Ancsi,
Lencsi nagyon aranyos a képeken :)

KépKép
fibi

Johi :) köszi az infót! Akkor máshonnan kell a mosószódát beszereznem :( ill. az nem gond, de az Ecover fehérítő-forlttisztító igen, nem tudom, hol lehet olyat máshol venni.

Fibi :) szabadalmaztastd az eljárást és legyetek kőgazdagok Bálint kísérletezőkedvétől :lol:

indianyo

Ancsi, Lencsi fotoi fantasztikusak!:) Nagyon edes rajtuk!:) Latszik, hogy izlett neki a torta! :wink:
Hogy eltelt ez az egy ev igaz? :D

Votiv, koszi jol vagyunk. Kezd a hociponk tele lenni a haz keresessel. Szombatig varunk egy valaszt, remeljuk kedvezo lesz. Ugy nez ki, hogy szept. vegen lekoltozunk alberletbe, aztan lesz ami lesz.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi :) Lencsi nagyon édes, szuperek a képek!! :D A csupamaszat Lencsi :D :D

Fibi :) Tejföl-zselé :lol: Anyósom a sörre esküszik :wink: de valszeg azért, mert csak fél deci kell a hajra, a többi meg máshova kerül (no nem kiönti) :mrgreen:

Tinu :) üdv itthon :D
denizsa

Huh, végigolvastalak titeket! :shock:
Mármint a mennyiségtől guvadnak a szemeim...
Olvastam a jó kis örömhíreket is újabbnál újabb babákról. :)
Most meg megyek gofrit sütni, mert már két órája csak ülök itt és olvasok.
Nekem nem megy a szénhidrátdiéta. :lol:

Kép
Kép
tinu

Éljen az egyéves Lencsibaba nagyon sokáig!
Mi ma sem voltunk itthon, úgyhogy sokat kell még olvasnom... :D
neet
neet

Indi: nincs mit... csak ecover jó? almawinben nincs amit keresel? ecover kevés helyen van.... Mosószodát fel tudok neked ajánlani egy kicsit van még nékem belőle. Kérsz?

Tinu: milyen volt a nyaralás?

Voltam ma a Sztimrében baba nézőben. Jaj de édes pofa babócákat láttam. Megjött a kedvem újra babázni, na jó azért még várunk... de irtó édesek ezek a pár naposak és milyen pindurkák. :lol:

Fibi: nálunk a tuti zselé a gyümölcspüré, az is jó.

Lányok nem akar valaki szeptemberig megtanulni dánul? Annyi csoport jön, hogy ha egész nap vezetnék az is kevés lenne. De hát első a bébi, de igy is el leszek havazva. :roll:

Dóra: lakásnézésnél már csak az építkezés rosszabb, abba nem szabad belekezdeni. Gyerkőc mellett aki építkezik azok előtt le a kalappal, annyira nehéz haladni. Fanni persze amikor mi festettünk Ő is akart, igy a fal néhány helyen igen érdekes lett.

Szép estét mindenkinek Johi
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: