A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi,
jó!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Köszönöm Zanza a telszámot, remélem, most épp nincs szabin, majd felhívom!

Köszi, puszi
Vendég

Fibi!

Köszi, azt olvastam, csak kíváncsi lettem volna a rendelési időre is, mert a telszám már megvolt, de egész nap hívtam és nem vette fel senki a telefont.
verzsike

Ma van pontosan 4 éve, hogy (Marcell napján) a Marcelloban :D találkoztunk elöször életem párjával :D Ennek örömére kaptam töle gyönyörü vörös rózsás csokrot, és most pezsgözünk mindjárt :D

KépKép
fibi

Verzsike,
ha jol tudom, 4 után lehet hivni öket ott.

KépKép
fibi

Ja, és hétfö du. az apuka rendel, Bálint Sándor. viszont ö asszem szabdságon van most.

KépKép
fibi

Egy éve ilyenkor Lencsi alapos mozgásban volt a hasamban, alien módjára tekergőzve adta tudtomra jövetelét. Előbb lábait lehúzta, így szabályosan ült bennem, majd este 10-kor megérkeztek az első fájások. Az éjszakát félálomban töltve, mobillal a párnám alatt töltöttem, s igyekeztem nem nagy zajt csapni, hogy férjem ki tudja magát pihenni. Reggel 5-kor úgy éreztem szólnom kell a dologról, pedig még mindig nem voltam biztos semmiben. Később felhívtuk a szülésznőt, s 7 után beindultunk a kórházba...
ancsipancsi

Sziasztok Csajok!

Megvagyunk ám mi is! Megjöttünk Horvátországból, királyságos volt nagyon! Vincsenzó imádta a tengert, simán mászott szemben a hullámokkal be a vízbe, no para. Pedig időnként igen csípős volt a víz, mivel sajna volt néhány felhős-esős napunk. De igazán nagyon nagyon jóóóóóóóóóó volt, mindenkinek szívesen ajánlom a helyet, mert nincs túl messze és tényleg varázsos hely ez a Baska, és a szállás is szuper volt.

És nagyon örülök a talinak csütörtök délelőtt, még igyekszem bekuksizni addig, hogy lássam, ha van valami változás!

Ma találkoztam Dóráékkal, Katababa mesés kiscsaj, és hallottam ám a nagy hírt, úgyhogy itt gratulálok Macsnak a pocaklakóhoz!

És ígérem, hogy tényleg teszek már végre fel új képet, csak most nagyon lefárasztott Vincsenzó, úgyhogy mék pihenni.

Újaknak üdv itt, és mindenkinek cupppppppppppppp,
fic
ficánka

Szia Fic :) Szia Jucus :)

indianyo

Votiv, Macs, Ancsi: köszi az autósülés hsz-ket. Nekem is hasonló gyanúm volt, hogy vmi hiányzik erről az ülésről :? De gondoltam Ti már profik vagytok ebben!
Szerencsére még Kamilla belefér a hordozóba, úgyhogy még ráérünk a keresgéléssel, de azért már elkezdtem nézelődni.
Köszi a Máriás tippet.

Ancsi: folyt köv mikor jön ?? :lol:

Délelőtti talik nekünk kilőve, mert 10-11-től alszik a ded :(
nem baj, majd máskor...

Rylie
rylie

Szia Fic! :lol:

Ancsi, kezd izgalmas lenni a dolog. :wink: Várom a történet végét. :wink:

Verzsike, szerdán és pénteken 4-től van BB-nek rendelése.
zanza

Zsanci,
Én is izgatott vagyok, egyre inkább. Már minden keményedésre, korábban nem érzett dologra azt gondolom, hogy..., aztán valahogy mégse…. :(

Indi,
Részletes állapotjelentés küldöm, nem untatnék itt mindenkit :) De lehet, hogy csak holnap küldöm el, mára nagyon elfáradtam. Tegnap késő este magoztam a szilvát, utána ledaráltam, és elkezdtem főzni. Ma folytattam, aztán megpucoltuk párommal a tavalyi mandulát és mogyorót. Előtte voltunk erre-arra, aztán meg szülinapozás is volt..... No, szóval most ki vagyok purcanva az elmúlt két nap miatt.

Votiv, Lindi
Boldog Szülinapot Kívánok Nektek! :)

Lindi,
Csak nem Cetina kanyonban jártatok raftingolás alatt?????

Barbi,
Drukk az új gyerekdoki igenjéhez :):):)

Pocak,
Marcinak boldog névnapot kívánok :)

Macs,
Akkor, ha elindul vmi nálunk, akkor igyekszem csendben írni az sms-t :):):), hátha Füli nem kel fel az érkezésére sem :):):) Vagy most már kialudta a fogacskás nyűgösségét? (Lehet, naiv kérdés volt :))

Zuz,
Jó Téged újra látni a topicon :)

Medimom-os uh vizsgálat :evil: Ott is voltam vizsgálaton és teljesen élvezhetetlen, úgy ráncigálta az uh fejet, hogy az egész vizsgálat felvételén csak rohangáló szürke foltokat látni. És miközben magyarázott mindenféle, oda nem illő dolgokról, nem is figyelt szinte a monitorra….. Úgyhogy én a magam részéről nagyot csalódtam, legalábbis abban a dokiban, aki csinálta az uh-t. Aztán elkerültem egy nagyon szimpatikus helyre és meg van az egész vizsgálat videón, cd-n, dvd-n, ugyanannyi pénzért, mintha csak videóra kértem volna. Ergo, nem kell külön fizetni azért, hogy más-más hordozóra feltegyék.....

mmmmmm, Szamosék fagyija :)
Én ma onnan hoztam el párom szülinapi parfé tortáját és valami isteni....volt :), ha a "normál" tortáik is ilyen finomak, akkor sürgősen kell találni még egy szülinapot a környéken, aminek alkalmából vehetnék olyan marcipánnal bevont csodát :) :P 8) Esetleg pocaklakó születése alkalmából :roll:

Hát, mára ennyi, megyek vissza a szilva lekváromhoz, még be kell üvegelnem, meg betakargatni, hogy ne fázzon :D

Vica (39)
vica94

Bocsánat, előbb lemaradt a hsz elejéről, hogy:

Sziasztoooook :)

Vica
vica94

Vica,
és melyik az a nagyon szimpatikus Uh-s hely, ahol voltál? :)

KépKép
fibi

Rylie :) Bár kicsit megkésve, de még az autósüléshez: ez már nagyobb gyerekeknek való ülés. Mégha Kamilla el is éri súlyban a megadott határt, nem tud benne jól ülni. Én a hordozó és ez a nagy ülés közti "fazont" javaslom, mi is olyat vettünk Bálintnak, ami ált. 8-18 kilós, de vannak más súlyhatárok is, lényeg, hogy kagylós kialakítású az ülése és saját (lehetőleg 5 pontos) öve van.

Fibi :) Te mit keresel itt??? Mars ünnepelni!! Férjed rózsát hoz Neked, Te meg itt ülsz a gép előtt?! Irgom-morgom... tessék a kistesó-projekten dolgozni!! Egyébként rózsa rulez :D És Marcello is rulez, imádom a helyet és a pizzájukat, nekünk is ünneplőhely :D

Na de most el, aludni... Jó éjt mindenkinek! és üdv az újaknak!!!
denizsa

Jó reggelt mindenkinek! :)

Indike,
akkor legyen csüt reggel, én meg megyek veled a bioboltba, fagyizás helyett... Önszántamból lemondtam mindenféle szénhidrátokról... még utoljára, egyszer, a +teszt napján ettem csokifagyit, meg pizzát( Votiv ihletésée :mrgreen: ), de most már no CH! :)

Lindi,
engem különösen érdekelne, mit hallottál! úgyhogy várom a prividet!

Denizsa,
mi úgy vettük az autósülést, hogy belepróbáltuk Fülit és annak ellenére, hogy 9kg-tól 36 kg ig jó, nem ül benne rosszul. Ez a modell, azért jó 36 kgig, mert később levehető a háttámla-rész és megmarad az alsó üldögélő+ a biztonsági öv. De nem nagyobb, mint a 18kg-s modell. Nekünk legalább is bejött :) Szűítőt is lehet venni hozzá, de Füli annyira utálja, hogy nem használjuk.

Vica,
Én ilyenkor a mobilomat lehalkítom, ill. csak rezgősre állítom :) tehát ebből nincs baj :) Csak a vonalas és a csengőgomb...grrrrr... :)

Fibi,
boldogságos évfordulót :) a mi első találkánk 13.-án volt :mrgreen:

Tegnap voltunk a dokinál, előzetes tipp szerint kb.4-5 hetes lehet a Mikromacs. két hét múlva megyek a H.-ba, UH-ra, oszt akkor majd kiderül, reméljük, pontosabban :)
Fülicsek végigvándorolta, felhúzható baba mozgással, az egész várót, minden kismamát letámadott és "paccs"-ot adott nekik :lol: a Dokinak is :lol: de hogy mit fogok vele csinálni az UH napjá...na azt még nem tudom... :roll:

csóóók

Macsek
macskanyu

1 éve ilyenkor feküdtem a szülőszobán, folyt belém az infúzió, férjemet még nem engedték be, úgyhog hirtelen rámtört: szülni fogok! Bőgtem is egy kicsit, de aztán Vera sikeresen megnyugtatott. Hamarosan betoltak a műtőbe, megkaptam a gerincembe az érzéstelenítést, a műtőasztalról kikukkantva láttam, hogy a férjem ott van az ajtóban, innentől kezdve viszonylagos nyugalom vett rajtam erőt. Az események gyorsan peregtek, melyek között a leglényegesebb, hogy 9:01-kor megszületett a lányom, Henrietta.

9:01-kor ünneplünk, úgyhogy fotók csak du. :)
ancsipancsi

Jó reggelt !

Macskanyu , Ada ! Gratulálok a pocaklakókhoz ! :) Ti sem vártatok sokat :) Ada , Te mennyi idős vagy ( ezt nem találtam még meg ... )

Lindi ! Emgem is érdekelne ! Köszi !

Autósülés : nekünk 8-18 as van , már jó ideje ezt használjuk , Áron szereti , ha elalszik benne , simán le lehet dönteni . Maxi cosi , bababirodalom oldalán néha van akciós rendelési lehetőség .

Pocak ! Marcinak én is boldog névnapot kivánok , utólag !

Fibi ! Boldog évfordulót !

Votiv ! Dec.27 a kiírt időpont , de én már nagyon szeretnék itthon karácsonyozni , Áron miatt is , meg úgy egyébként is .
Ha kérdezem tőle hol a kistesó mutogat a pocakomra , de néha a sajátjára is , szóval nem teljesen tiszta neki . :)
Mikor bementünk vasárnap a kórházba meglátogatni húgom kislányát, iszonyat féltékeny lett ...remélem majd sikerül a szoktatás , majd Zsófin gyakorolunk :)
Nevekkel hogy álltok ?
greenolive

Jó reggelt!

Sajnos nem tudok még képeket prezentálni,tegnap annyi történt,hogy óriási rönkfákkal kirakták az alapra az alaprajzot.
Elég érdekes mondjuk ez is./Nem egy palota az biztos :? /
A kivitelező szerint csütörtökön lesz már fotózni való,elvileg lesznek már álló falak?! :shock:

Lindi:
engem nagyon érdekelne a kommunista bagázs... :lol:
Miket hallottál?Nem lehetne ideírni?
De Te és a pocaklakód azért jól vagytok,ugye???

Zuz:
na végre! :D
Napok óta készültelek felhívni,de egyszerűen nem jutottam oda :oops:
Remélem mostanra teljesen jól vagy és Bazsó is megnyugodhat,hogy visszakapott! :)

Macs:
mikrómacs :lol:
Az a lényeg,hogy ott van!!!

Vica:
azt nem lehet mondani,hogy tétlenül várod a nagy napot :lol:
Jönnek mennek a jó kis frontok... :wink:

Ancsi:
én is várom a folytatást :D

petergabi

Jó reggelt! :D

Lindi!

Engem nagyon érdekelne!!!! De szerintem itt mindenkit, úgyhogy légyszi írd meg!!! Már el sem tudom képzelni, hogy mit találhattak ki :twisted:
És miért zár be a labor??? És meddig lesz zárva?

Macs!
De jó! Majd szervezünk egy talit a kórházba, és amíg tart vizsgálat, mi vigyázunk Fülire :wink:

Már akartam írni, hogy olyan jól esik, hogy más is ilyen hamar bejelentette, hogy babát vár!!! Amikor én írtam, hogy nálunk mi a helyzet, kb 7 hetes lehettem, valaki írta, hogy szerinte nem kellene ilyen hamar bejelentenem, és egy kicsit rosszul is esett, meg hát nem is tudtam, hogy mi itt a szokás, és akkor Votiv írta, hogy ő sem tudná magában tartani, és hát nem is tudta :lol: Mi lesz ittt jövő tavasszal!!!! :lol:

Ancsi!
Folytatás??? Már elmúlt 7 óra :wink:
zuzmo1

Ancsi!

Na jól van, csak lassan írok, látom, már írtál :lol: Azért egyszer leírhatnád, milyen egy császár. Indi sem írta e, pedig nagyon érdekelne, hogy mit érez az ember, milyenek közben a dokik stb.

Gabi!
Szia :D Szerencsére megvagyok!
Gyönyörű helyen lesz az otthonotok!!! És csütörtökön már fal is lesz :shock: :lol: Ez tök jó!!!
Szerintem iyenkor nagyon nem lehet ám még érzékelni, hogy mekkora terek lesznek, csak festés után, amikor be kell rendezni a lakást!

Fibi!
Jól sikerült a jubilálás??? :D
Szerintem Bálintod egyáltalán nem extrán verekedős. Barátnőméknél ugyanez a helyzet, szegény teljesen kivan, de szerintem ez is az életkorral jön. Nyilván ne hagyd, hogy péppé verje a másik gyereket, de szerintem ne izgasd magad. Majd jön a tesó :wink: , és megtanulja, hogy van rajta kívül más is :lol: Egyébként most, hogy mindenki tavaszi babára hajt, ti hogy álltok??? :lol:
zuzmo1

Lencsének boldog szülinapooot!!!

Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Előszöris Nagyon Boldog Lencsiszülinapot Kívánunk!!!
Kép

És nagyon szépen köszönöm ill. Marci a tegnapi köszöntéseket! :D

Kép

Utólag is boldog 18-at Votivnak és Lindinek!!! :P
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Én hülye, a lényeg lemaradt :lol: :

[size=18]Henrietta-Lencsi babának Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánunk!!!!!!! És jó étvágyat a szamos tortához :wink: :lol:
zuzmo1

Én is sok -sok boldogságot kivánok Lencsinek !!!!
greenolive

Ancsi:
ISTEN ÉLTESSE LENCSIBABÁT!
Kép

Votiv:
megtudnád adni a tv2 szülőszobás elérhetőségét?
Ha jól emlékszem Te raktad be egyszer.
Jól vagy?Mikor mész uh-ra????

petergabi

Fic, de jó lenne, ha tudnátok jönni csüt!! :D

Jucus, miért nem írsz? :cry:

Vica, köszi :)

Vica és Macs, parfétortát, pizzát, marcipánt emlegetni, mikor próbálok nem bálnaméretűre hízni megint :? :lol:

Lindi, írd már le, mit mondott a doki, mert itt sorban dőlünk a kardunkba! megígérem, hogy megpróbálok utána járni, mi igaz belőle.

Greenolive, én drukkolok, hogy otthon karácsonyozhassatok :D a kislánykádnak is jobb lenne, ha nem épp karácsonyra esne a szülinapja :wink: úgy több ajándékhoz jutna :D

Zuzi, nem vagyunk egyformák... vagyis, mi igen? :D
nem csak babonából szokták a nők titokban tartani a 3. hónapig a babát, hanem mert addig elvileg "bármi" megtörténhet :( és akivel előfordult már ilyen, persze hogy másképp gondolja....
de nem hiszem, hogy bárki is téged bírált amiatt, hogy te korábban elmondtad - vagy már nem emlékszem :wink: terhességi amnézia :shock:

votiv 8)
votiv

Gabi, köszi, minden ok :D csodásan vagyok, bár este 9 körül már k.o. és kicsit nehéz a munkára koncentrálnom, annyira zéró a motivációm :lol: uh-ra szerdán megyek, akkorra sikerült Istinek felvigyázót szervezni, dédike személyében :D

- tényleg, Macs, erről jut eszembe, nem tud valaki vigyázni Fülicsekre, míg az uh-ra mész? mert a több órás várakozás a folyosón sem kóser, meg akkor sem tud az ember mit csinálni, amikor uh-zzák, legfeljebb beköti a gyereket a kocsiba, de ez sem biztos, hogy tetszik annak a babicseknek, és akkor kiabálni fog és jaaaaaaj... szóval én mindettől annyira megijedtem, hogy inkább megkértem a dédikét, tologassa addig Istit a Bikáson...

Gabi, www.tv2.hu ezen belül Műsorok és Szülőszoba, sajna nincs közvetlen link mert vmi flashes az oldal :?

votiv 8)
votiv

gyönyörűséges Lencsinek BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!

többit később :)

v
kisün

Macs!

UH:
Szerintem most már érdemes kivárnod a szeptembert, mert akkor lejár a nyári szabadság miatti őrület, és lehet délutánra ip-ot kérni, akkor max negyed órát kell várnod, és átha a párod is el tud veletek menni, és vigyázni Fülire! Na, és megkuksizhatja ő is a legifjabbat!!! :lol:
zuzmo1

Anyukák, ha uncsi már a szendvics....
http://www.ebaumsworld.com/food-faces.html

Zuz, ez jó ötlet, és 2 hét múlva mindjárt szeptember... jaaaj, most ért le, mindjárt vége a nyárnak :(

votiv 8)
votiv

Mindenkinek köszi az évfordulos jokivánságokat! :D

Zuz,
mi nyári babára hajtunk :lol: aztán majd ö eldönti... :wink:

Deni,
csak annyi idöre ültem a gép elé tegnap este, amig Zsolo fürdött :) ugyhogy kisteso projekt is belefért :wink:

Lindi,
engem is nagyon érdekel, légyszi ird meg! labor dologra is kiváncsi vagyok.

Macs,
Mikromacs :D

LENCSINEK nagyon boldog szülinapot!!!

KépKép
fibi

tényleg Macs, és ilyenkor Fülit is beviszed a vizsgálatra a dokinál? mert biztos nálunk is lesz olyan, hogy nem tudom másra bizni Bálintot...

KépKép
fibi

Zuz,
ne aggodj emiatt, én sem tudnám magamban tartani a kistesot :D nem vagyok babonás, vagy ilyesmi :lol:

KépKép
fibi

Jóóóó reggelt mindenkinek!

Látom ma viszonylag mindenki korán kelős volt :)

Ancsi,
Mindenekelőtt Lencsinek Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! :D

Lindi,
engem is érdekelne a dolog, ha tudod, kérlek küldd el nekem is :)
És-és-és, Cetina kanyonbeli raftingolásra mi idén szerettünk volna menni, tavaly valahogy nem jött össze, és hát idén se :D, mert baba ügyesen közbe szólt :) Sebaj, majd egyszercsak kipróbáljuk :)
És mi naaagyon imádjuk Omist, sztem az egyik legjobb hely Horvátországban, és az a homokos tengerpart........
A sétáló utcában, vagy fő utcában lévő fagyizóban voltatok? Nagyjából fél távon van, a jobb oldalon, ha Dubrovnik felé mész és egy olyan pasi szolgál ki, aki tud magyarul, és különböző bohócfigurákat csinál fagyiból..... Ha gondolod küldök képet róla :)

Fibi,
gratula az évfordulóhoz, hogy telt?
Szimpi uh-s helyről még annyit, hogy a szükséges számítógépes programot is adják a cd mellé, hogy az ember kedvére forgassa, színezze, nézegesse a babót. Sztem tök jó :)
Elképzelhető, hogy van vkinek erről a helyről is van negatív tapasztalata, én egy rokon által kerültem oda. A hely a Hattyú
házban van. :)

Gabi,
hát, most hogy nincs az a dög meleg, kezdek magamhoz térni, lement a víz a bokámról, meg sztem mindenhonnan, ezáltal "fogytam" közel két kilót! Meg egyre inkább erőt vesz rajtam a rendrakási és takarítási láz..... és frontokban bízok én is :D :wink:

Votiv,
mi ne beszéjünk fent említett finomságokról, Te meg szendvicses képekkel izgatod a gyomornedveinket!!! Hogy is van ez? 8) :lol:

Vica
vica94

Vica,
köszi, nagyon jol telt, egy kis pohár pezsgötöl teljesen elszédültem :D :lol: :D
Hattyu házasrol még nem is hallottam, most megjegyzem, köszi :)

KépKép
fibi

Votív! Neeeeeeeee! Én imádtam a vabisabit! Igaz sokszor többször kellett rendelni mire megkapott valamit az ember, de az nagyon fincsi volt! :wink:

Fibi! Milyen volt a pezsgőzés? Gratula az évfordulóhoz!!! :P S milyen figyelmes férj, hogy erre az évfordulóra is megemlékezik!!!
Másoknál is olvastam hogy bevitték. Szerintem jó módszer, mert fokozatosan épül be a kistesó a tudatba.

Lindi! Ajajaj! Ez a kifakadás rosszul hangzik!!!

Mikromacs :lol: ez tetszik!

BOLDOG SZÜLINAPOT HENRIETTALENCSINEK!!!
Kép bday

Akkor mégiscsak igaz volt a tegnapi Marci névnap? Utólag is boldogat!

Zuz! Örülök, hogy jobban! :lol: Kemény „edzést” kaptatok!
Ja és én is tutira ujjonganék rögtön, s nem tartogatnám semmiféle babona miatt.

nyüszi jön a kiságyból a végét már nem olvasom
L

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
a figyelmes férjemnek a felesége emlitette reggel a dolgot :D Ö a szept. elsejét szokta ünnepelni :lol:
Háát, enyém gyerek szétszedné a rendelöt, amig dokibácsi vizsgál :roll:

KépKép
fibi

Isten Éltesse Henrietta -Lencsét :)

Kép Kép
Kép

Votiv, Zuzi, Fibi,
nekem aug.30.-án, szerdán kell mennem UH-a, a bártfaiba, először a dokimhoz és vele az UH-ra. :oops: nem én kértem, hogy puncsos legyek... :oops: De Fülit nincs kire bíznom, mert Pocak ugyan bevállalná,de a város túlsó felén lakik, a H.-hoz képest.. tehát még nem tudom...nekem nincs családom, akit megkérhetnék, apának muszáj dolgozni, nagyszülők, meg vidéken élnek, dolgoznak, anyósomat ráadásul előtte héten műtik.. Fülicsek legfeljebb jön velem és kihúzogatja a vezetékeket a UH-s gépből :mrgreen: de ha eljön velem valaki, vigyázni rá addig a folyosón... :mrgreen: / jól van, csak vitzeltem :) /
macskanyu

lindi,
én is,én is szeretném tudni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ancsi,
lencsinek nagyon de nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi
gigi
Vendég

Ja és Votívom,

én annak kapcsán emlegettem a kajákat, hogy a továbbiakban NEM foom ezeket fogyasztani... de a pénteki pizzám rajtad szárad :mrgreen: amikor msn említetted, hogy pizzát kajálsz, akkor jutottam oda, hogy: ééééén iiiiiis! :mrgreen:

Fibi,
tegnap Apa vigyázott rá a rendelőben, de 3/4 6-ra mentünk.. meg Pocak szokott segíteni, ezer köszönet érte, ha az összes gyerekeit be tudja hangolni... :lol:
macskanyu

Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LENCSINEK!!!!
Kép

Ancsi :) Ha majd van egy kis időd, írjál milyen volt az ünneplés!!

Lindi :) Engem is nagyon érdekel, miket mondott a dokid!! Ha nem lehet a topikra megírni, akkor küldenél Nekem is p.ü.-t/mélt? Köszi!

Macs :) Mikromacs :D :D Ez naggyon jó! Füli édes lehetett, ahogy a rendelőben körbejárt!

Gabi :) Izgin hangzik ez a ház! Csütörtökön már falak! Ha lesz mit fényképezni, akkor ne fogd vissza magad! És dobjál meg minket is 1-2 képpel!

Fibi :) Mégegyszer gratula az évfordulótokhoz! :D És éljen a kistesó-projekt! Drukkolok a mielőbbi örömökért :wink:

Vica :) Víz még fog lemenni, ne aggódj, rólam szülés utáni napokban is egyfolytában, pedig alig volt duzzadt a bokám, víz mégis volt. Szóval még lesz pár kiló mínusz :wink:

Zuz :) Méltem, átment?
denizsa

A hízni nem vágyók és elsősorban kedves pocakos-társaim figyelmébe: :)

most épp a következő fincsit kajáltam:

egy jóó érett avokádó húsa, felkockázva, egy nagy paradicsom, szinén kockázva, egy szál újhagyma, egy evőkanál majonéz, egy iskanál parmezán...összekever és NYAMMMM :)
macskanyu

sziasztok,
LENCSI BABÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!! és kivánunk még neki legalább 90-et!!!! :wink:

Votivom drága,
milyen pizzát is ettél??? Mivel nekem nem kell fogyóznom, szivesen eszem helyettetek is!!!!!!!! Kettő helyett eszem majd, helyetted és Macs helyett!!!! :lol: :lol: :lol:
éljen a CH!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
sok mindent kedvelek benned, de az áldozatkészséged mindent felülmúl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Macs,
igazán zavarba hozol... :lol:
tudnod kell, szeretek segiteni!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi: Lencsének nagyon boldog szülinapot :lol: És Anyukájának is és Apukájának is nagy gratula, hogy ilyen jót sikerült összedobniuk ;)

Lányok: beindul a kaja-gyár??? :lol:
És nem ér ennyi minden finom kajákat írkálni, mert én most itthon honnan a fenéből akasszak le egy marcipános tortát????
Tiszta szerencse, hogy nem lehet onlány rendelni!

Macs: kérdeztem tőled, hogy Füli neked, hogy alszik éjjel??? Kamilla ugyanis 3x kel és hiába ringatom, csak cicivel tudom visszaaltatni és nehezen bírom már az éjszakázásokat :?
Arra gondoltam már kínomba, hogy
1. foga, de nem úgy sír
2. éhes? kevés lenne már neki a tejem?? vagy ez hülyeség?
Mindenesetre ma megpróbáljuk a répát is újfent....

INDI HOVÁ Tegyem a játszós képeket kérdeztem tőled, de nem kaptam választ :roll:

Lindi: várom én is a püt.

Rylie
rylie

Macs, én egy körtét reggeliztem...

Vica, ezek a "szendvicsek" műalkotások, nem ehetők :D ráadásul jól összefogdosta már őket valaki :x :lol:

jaaj, már ilyen korán délelőtt Isti az agyamra megy... amióta felkelt csak olyat csinált, amit nem szabad. kiöntött egy üveg vizet, kinyitogatja a hűtőt, felborogatja a ruhaszárítót, a virágokat, kitúrja a papírszemetest, szétdobálja a videókazettákat és széttépi a dobozaikat, szétköpdöste a reggelijét, kipakolta az apja éjjeliszekrényét, most éppen a napernyőnket szedi atomjaira és karcolja szét vele a padlót... segítsééééég!!

ha a pocakban nem lány van, nagy szarban leszek. vagy lehet, hogy még akkor is? :roll:

votiv 8)
votiv

Rylie, hányszor és mit eszik napközben Kamilla? most pontosan hány hónapos? Istinél 5,5 hósan jött el az idő, amikor a tejci kevés volt neki. próbáld ki, hogy este adsz neki vacsit, és utána szopi, és így felébred-e. ha nem, akkor tényleg éhes lehetett. de azért a 3 ébredés soknak tűnik, bár az is lehet, hogy csak épp növekedési ugráshoz ért, és nagyon kell neki a hami.

Zsanci, articsókás pizzát nyomtam, a helyi Táltos pizzéria egyik remekét :D isteni vékony és ropogós a tésztájuk, és mivel itt vannak egy utcányira, általában 20 perc alatt ideér :D nem jöttök Biára lakni? hmm?

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: