Zsanci,
Én is izgatott vagyok, egyre inkább. Már minden keményedésre, korábban nem érzett dologra azt gondolom, hogy..., aztán valahogy mégse….
Indi,
Részletes állapotjelentés küldöm, nem untatnék itt mindenkit

De lehet, hogy csak holnap küldöm el, mára nagyon elfáradtam. Tegnap késő este magoztam a szilvát, utána ledaráltam, és elkezdtem főzni. Ma folytattam, aztán megpucoltuk párommal a tavalyi mandulát és mogyorót. Előtte voltunk erre-arra, aztán meg szülinapozás is volt..... No, szóval most ki vagyok purcanva az elmúlt két nap miatt.
Votiv, Lindi
Boldog Szülinapot Kívánok Nektek!
Lindi,
Csak nem Cetina kanyonban jártatok raftingolás alatt?????
Barbi,
Drukk az új gyerekdoki igenjéhez

:):)
Pocak,
Marcinak boldog névnapot kívánok
Macs,
Akkor, ha elindul vmi nálunk, akkor igyekszem csendben írni az sms-t

:):), hátha Füli nem kel fel az érkezésére sem

:):) Vagy most már kialudta a fogacskás nyűgösségét? (Lehet, naiv kérdés volt

)
Zuz,
Jó Téged újra látni a topicon
Medimom-os uh vizsgálat

Ott is voltam vizsgálaton és teljesen élvezhetetlen, úgy ráncigálta az uh fejet, hogy az egész vizsgálat felvételén csak rohangáló szürke foltokat látni. És miközben magyarázott mindenféle, oda nem illő dolgokról, nem is figyelt szinte a monitorra….. Úgyhogy én a magam részéről nagyot csalódtam, legalábbis abban a dokiban, aki csinálta az uh-t. Aztán elkerültem egy nagyon szimpatikus helyre és meg van az egész vizsgálat videón, cd-n, dvd-n, ugyanannyi pénzért, mintha csak videóra kértem volna. Ergo, nem kell külön fizetni azért, hogy más-más hordozóra feltegyék.....
mmmmmm, Szamosék fagyija
Én ma onnan hoztam el párom szülinapi parfé tortáját és valami isteni....volt

, ha a "normál" tortáik is ilyen finomak, akkor sürgősen kell találni még egy szülinapot a környéken, aminek alkalmából vehetnék olyan marcipánnal bevont csodát

Esetleg pocaklakó születése alkalmából
Hát, mára ennyi, megyek vissza a szilva lekváromhoz, még be kell üvegelnem, meg betakargatni, hogy ne fázzon
Vica (39)