Jadey!
Örülök, hogy jól vagytok és végre otthon lehetsz. A találkát tényleg jó lenne megejteni még a szülés előtt

.
Tűzmanó!
A párommal eléggé felháborodtunk azon, hogy milyen bunkók voltak veled az eddig elért súlyod miatt. Annyira undorító, hogy egyesek ahelyett, hogy jó tanácsokkal látnának el csak szemétkedni tudnak.
Titi!
Meglátod hamar eltelik az az 1 hónap és a vége felé már néha én is feltettem a lábam az egyik komódra, amikor nem volt kényelmes máshogy. Szerencsére a kollégák megértőek voltak

. Addig is küldöm az energiát, hogy könnyen átvészeld a hátralévő időszakot.
Andrea!
Remélem, hogy másoknak is ilyen flottul fog menni minden a szülés alatt, mint ahogy nektek is.
Viola!
Szurkolunk, hogy minden rendben menjen és hamarosan kipottyanjon a babuska.
Sue!
Csak nem alakul a dolog? Megy a drukk.
Krisszi!
Nahát, hogy ezeknek a kispapáknak milyen egyforma a gondolkodásuk

. Nálunk is kijelentette a párom, hogy ő biztos nem fog végig bent lenni velem, ha több órán át fogok vajúdni, erre én közöltem vele, hogy WC-re kimehet, de utána mellettünk a helye

. Legfeljebb visszaemlékezünk a régi szép időkre mielőtt gyarapodna a család

. Unatkozni legalábbis nem fogunk.
Mamy!
Milyen szép nagy már a pocid. Amiatt pedig ne aggódj, hogy még nem ment lejjebb, mert valakinek egyáltalán nem száll le mielőtt szülne.
Örülök, hogy Macifülke és a babó jól vannak. Hamarosan már otthon élvezhetik az együttlétet. Csak addig bírják ki.
Tegnap leruccantunk Érdre és ha már ott jártunk a párom elvitt pár óra dumcsira Melindához. Olyan jó volt végre találkozni és jól kibeszélni a dolgokat. Én is szívesen maradtam volna még, de utána még vásárlás és rétesfuvar várt ránk. Sajna olyan telefon már nem volt az Auchanban, amilyet szerettünk volna, de majd nézzük máshol is az akciókat.
Egyébként Marci tündéri volt, attól függetlenül, hogy néha elpityeredett és egy kis hisztit produkált. Végülis hozzá kell szoknom ezekhez a dolgokhoz, úgyhogy még jól is jött ki, így nem csak angyali teremtésként gondolok az én kis lurkómra.
Ma voltunk a nőgyogyinál, ahol kb. 4 percig kereste a szívhangját a babónak, mire azt mondta, hogy még 1 perc próbálkozás és ha nem találjuk, akkor beküld a kórházba a biztonság kedvéért. Na, kb. 15 mp után egészen lent és halkan megtaláltuk a szívhangját. Úgy látszik ő sem szeret kórházba járni

. Egyébként egész délután rugdalt, sőt még a keresgélés közben is, úgyhogy annyira nem izgultam és még az is felmerült a dokiban, hogy az ő szerkezetével van a baj. 3 hét múlva megyek hozzá kontrollra és utána megkezdődik a kórházba járás és a ctg. 3 hét és megkezdjük az utolsó hónapot, ez olyan hihetetlen számomra. Nemrég még azért fohászkodtunk, hogy minden rendben legyen vele és megmaradjon most meg hamarosan kibújik a drága.
Gesztenye