A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a tanácsot!
Talán oldódik a dolog, bár szegénykém ma akkorát alkotott és olyan keményet, hogy még egy felnőttnek is becsületére vált volna. Gondolom(remélem) ennek hatására amikor megtöröltem a popóját vérzett kicsit Neki. Felhívtam a dokinőt, megnyugtatott, hogy ez még nem nagy gáz, csak ha ismétlődik. Mondta, hogy vegyek parafin olajat és ügyeljek, hogy hajtó dolgokat adjak Marcinak. Ez ugye eddig is megvolt. Remélem megoldodik a dolog. Vettem szilvát is a Kecskemétitől. Szerencsére egészen ízlik Neki.
És ha ez nem lenne elég teljesen kicsapta vmi a popóját. Vagy az új törlőkendő, vagy a fogzás mert ezerrel ömlik a nyála is.

Eszti tüneményes. Főleg a homokozós kép tetszik! :lol:

Kuha
Örülök, hogy Gergő jól van. Nagyon aranyos lehet, ahogy szórakozik a szgéppel. És eszméletlenül megnőtt! Na meg persze nagyon jóképű! :lol:

Rokica
Nem akarok bszólni, de lehet hogy egyszerűbb lenne Neked is a KÁlvinig metróval, onnan Gellértig vili, aztán 41-es villamos oda visz Nyúlékhoz :lol:

Totka
Nem kíváncsiskodni akarok, de tanulságnak esetleg nem osztanád meg velünk mégis a kismamás esetet? :oops: Bár nincsenek illúzióim az eü-el kapcsolatban, elnézéseteket kérem.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Szegény Marci!
Én aztán igazán át tudom érezni a helyzetét!
Szerintem emiatt még simán vérezhet többször is a popója és sajnos, ha hajlamos rá, márpedig úgy tűnik, máskor is előfordulhat.
Szóval sztem nem kell berezelni (persze kellő óvatosság mellett).
Nekem megmondta a sebész, hogy elég egy hónapban egyszer egy ilyen, és kezdődik az egész előről. Sajnos ez egy állandó felügyeletet igénylő állapot.
minden együttérzésem :( .

ayse

Lányok!

Akkor 10 óra Batyi, HÉV megálló.

Lehet, hogy ma már én sem tudok jönni többet, mert a szomszédok megkértek, hogy akislányukat hozzam el az oviból és itt lesz kilencig.
Ha valami változik, lécci nekem is küldjeteket sms-t! (Róki táblija).

Csokis zabpehelytallért sütöttünk Lilivel, azt visszük. Megkóstolta és azt kérdezte, hogy a vendégségben is ehet-e belőle. Majd közölte, hogy neki akkor holnapig fog csorogni a nyála. Azért nem kell sajnálni, csokis muffint is sütöttünk, úgyhogy nem marad süti nélkül (egyébként ő csak sütni szereti, enni nem). :D

Nyúlné!

Egy útvonaltervet azért a biztonság kedvéért kérnék!

ayse

Sziasztok!
Akkor én meg 11 körülre próbálok odaérni Nyúlnéékhoz. (bocsi a félreértésért, én nem a Batyi felöl jövök, csak a miheztartás végett kérdeztem az idöpontot).

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Nekünk is jó a délelőtt 10 óra,legfeljebb majd a villamoson tízóraiztatom Mazsit! :lol: :lol: :lol:

Sajna mennem kell,mert megyünk az apósomhoz......este jövök!

Pussz :wink:
annamami

Sziasztok.

Engem is érdekelne ez az agyhártyagyulladás elleni oltás.
Szóval ezt a gyerekdokival kell feliratni?
És ez most hogy van,hogy be lehet adatni most is meg egyéves kora után is?
Ha most feliratnám és kiváltom megvárhatom mig egyéves lesz és utánna adatom be??

Köszi aki válaszol és bocsi a tudatlanságomért.

Sziasztok.

ancsi26

Sziasztok!

Ancsi!

Ezt az oltást fel kell iratni a dokival. Ha 1 éves kora után váltod ki sokkal többe kerül. Mi jövő héten íratjuk fel, és szeptember közepén kapja majd meg Peti! Én is azért várom meg az egy éves kort, mert akkor már csak egyet kell kapnia, (most még két részben adnák be) viszont ezt 10 évente ismételni kell, és csak úgy marad hatásos!

Juc!
Szegény Marci! :( Petinek is két napja tök vörös a popója, pedig eddig soha nem volt ilyen gondunk!!! Én is a fogzásra gondolok csak, mert amúgy a nyála is ömlik egyfolytában! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Lányok!

Ayse!

Töki Lompos!! :) :) :)

Egyébként "előírás szerűen, eredeti recept alapján" csinálod a "Lompost"?

Ja, és köszönjük a dícséreteket Gergő nevében! :)

Benianyu!

BEniszáj nagyon vicces, jókat rötyögtem rajta! Komolyan mondom, alig várom már ezt az időszakot.
Dani hogy van?

Totka!

Hurrá szép-új lakás!!!!! :) :) :)

Bébihordozó: te mindezt szó nélkül hagyod??? Hát én elküldtem volna a nőt, az a minimum, pláne, hogy ha
még közli is velem, hogy ne morogjak, mert nekünk nem jelent semmit megvenni.
Anyját, azt! (Bocsánat!!!!!!!!!!!)

Annamami!
Nektek is köszönjük a dícséreteket!

Hogyhogy nem ettél Töki Pompost??? Mi többször is végigálltuk a kígyózó, hatalmas sort, hogy ehessünk. Tessék felmenni a Várba aug 18-21 között, a Mesterségek Ünnepére, és megkóstolni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na!
Nem tudom megmondani, pontosan milyen a tésztája, kicsit olyan, mint a pizzáé, de kicsit lángosos beütése is van (szerintem).
De a lényeg, hogy félig kemencében megsütik a tésztát, majd jön rá JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ SOK fokhagymás tejfölös szósz, majd bacon szalonnából is JÓÓÓÓÓÓÓÓ SOK, végül pedig szintén JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ SOK vöröshagyma (lehet lila is), és sajt, sajt, sajt, és kb. 5 percre visszarakják a kemencébe.
És aztán jöhet az isteni finom kalóriabomba.
Nyam-nyam, most aztán tényleg hamarosan csinálok.
Egyébként itt a honlapjuk : www.tokipompos.hu, itt aztán vannak finomabbnál finomabb receptek.

Vitacolan: már nem kapja Gergő, de anno úgy csináltam, hogy reggeli után, az Aventes műanyag kanállal adtam neki egyet.
Minden nap.

Holnapra mindenkinek jó talizást Nyúlnénál!

Ma hatalmasat csaviztunk Meáékkal.
Kezdtünk az Auchanban, majd jött a dunakeszi Buy-Way. Kenguru Gold, C&A, meg nem tudom én még hol voltunk.
Gyerekek jól lefáradtak, aztán hazajöttünk hozzánk, na, itt aztán jól egymásra találtak.
Jó párszor találkoztak már, de ilyen jól még nem voltak el egymással soha, mint most.
Kimondottan játszottak egymással.
Nagyon édesek voltak.
Sajna csak két képet sikerült csinálni, mert lemerült a fényképezőm.

Íme:
Kép Kép

Ja, és remélem, Ti nem gondoljátok (tudom, hogy nem), hogy sörrel itatjuk Gergőt, de ezeket muszáj feltennem:

Kép Kép Kép

Ja, és a dátumok azért nem jók, mert elállítódott a fényképezőn. Természetesen nem 1-jén, hanem ma voltak nálunk Meáék.

Kép
kuha

Csak gyors bekukk fürcsi előtt!

Holnap úgy néz kis udok autóval is menni, ha jön valaki a környékről szívesen elvisszük. A hazamenetelt már nem tudom ígérni, mert Nyúlék után mi elmegyünk a nagymamámhoz. Babakocsit tudunk szállítani.

Roki? Vagy bárki?
Ja! Mi a XIII. ker.-ben lakunk.

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok! :)

Juj nagyon jó volt ma csavarogni Kuhával és Gergővel! :)

Kuha! :)
Húúú szupi lettek a képek és tényleg anynira jól elvoltak mikor hazaértünk, nagyon tetszett nekem, hogy ennyire eljátszottak egymással :D

Nyúlné!
Sajnos nem tudunk menni holnap, mert nem tudnék odáig elvezetni, meg anyumék ma jöttek haza nyaralásból és szeretném meglátodgatni őket Lívivel holnap.

De Nektek nagyon jó talit és várunk nagyon sok fotót!!!!!!

Remélem nem nagy baj, hogy nem tudunk elmenni, de ígérem valahogy eljutunk legközelebb!!!!

Jaj még annyit, hogy vettem Lívinek tök jó sapit őszre meg télre, meg nacikat, pulcsikat bodykat.
Egy jó ideig most nem kell semmit megint.

És a legfontosab, hogy a Buy-Way-ben vettem leárazva 8000-ért Siesta cipőt, első igazi járós cipijét Lívinek!!!!
Rózsaszín-lila és 19-es méret kellett neki, csodálkoztam de tényleg akkora.

Megann! :)
Nektek hanyas szanditok van???

Többiek, nektek mekkorák ha van már járócipőtök???

Na eleget áradoztam, de olyan jó volt kimozdulni és shoppingolni.

És büszke vagyok magamra, mert csak Uramnak és Lívinek vásároltam :D :D :D Magamnak csak egy bizsut :D :D :D

Még egyszer szupi talit nektek!!!!!!

Puszi

Mea
mea

Thomasanne!

Köszönjük szépen az ajánlatot, de én még mindig vacilálok, hogy hogyan menjek, ráadásul Zsuzsa reggel anyukámnál lesz, úgyhogy azt sem tudom pontosan, honnan is jönnénk. Lehet én is autóval megyek, de még minden képlékeny (a fejemben). Attól is függ, hogy alszik ma este Zsuzsa, mert tegnap este horrorisztikusan minden 1-2 órában felébredt. Holnap azért is viszi anyukám reggel hogy egy picit tudjak pihenni, most hogy végre nem kell Davidhez szaladgálni a kórházba.

Juci, Hari,

Köszi a tippeket... még nem tudom merre megyek.

Oltás:

Én beadattam Zsuzsának az agyhártya ellenit kb 6 hós korában. 1 éves kor alatt kettőt kap. Az árakról nem tudok semmit.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Kuha, Mea
Nagyon édes a kettő picúr :lol: Gergőt nagyon rég láttam. Kár,hogy nem jöttök a talira. És Ti is Mea :cry:

Nyúlné
Hánytól lehet érkezni?

Ayse
Neked is ilyen tüneteid vannak, mint Marcinak?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

jön And is!!!!!!!!juhéjjjj!

lányok,mindjárt jövök és küldök leírásokat,de vár egy tábla csoki,amit meg kell ennem!pá

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Mi sajnos nem jövünk a talira, mert Dani újra belázasodott délutánra. :( Már ebédnél sem volt az igazi, nagyon hamar el is aludt és melegen ébredt. Kapott egy kúpot, ami levitte a lázát, aztán estére már ment fel újra. Egész jó lett újra a kedve, evett is rendesen. Próbáltam hívogatni a doktor néninket, de nem vette fel. Igaz, még szabin van, de talán interaktív mondhatott volna valamit. Majd reggel folytatom az üldözését telefonon. Nem szeretnék megint a helyetteshez menni, a tegnapi rossz diagnózis után. :(

Mea, Kuha,
Lívike és Gergő nagyon édesek együtt! :) Milyen aranyosak lehettek, hogy eljátszottak egymással! :)

Kuha,
Köszi Beni nevében! Régen, írtam az aranyköpéseit, de aztán elmaradt. Most majd a babanet megőrzi. :)
Nagyon jól mutat Gergő nevében a sörösüveg, lehet, hogy a Heineken felvenné reklámemberének, mert igen jóképű kissrác! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nyúlné,
Nagyon sajnálom, hogy a végén lemaradunk. Szerettünk volna ott lenni, egy jót bulizni és megnézni a szép lakásotokat, amiről már olyan sok képrészletet láttunk. Talán majd legközelebb. Remélem, leszel olyan lelkes, hogy szervezel majd megint. :)
Jó talizást nektek! Készítsetek sok-sok fényképet, mint a múltkor! :)

benianyu

na lányok!
a helyzet a következő!
Kisnyuszinak 37,7 a hőmérséklete,negyed óra múlva mérem újra és jelentem a dolgot!
remélem semmi! :roll: :? izgi!
mondjuk sokat volt ma mindenfelé apjával és lehet túlhevült....nemtom,azért küldöm a hiányzó leírásokat!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ó, jaj! Szegény Kisnyuszi! Remélem, nem lesz komoly! Csak a sok rohangálás!!! DRUKK DRUKK DRUKK

benianyu

Benianyu!

Szegény Dani, remélem, mostmár tényleg meggyógyul gyorsan!
Én mindenesetre sok-sok gyógypuszit küldök neki!

Milyen jó ötletet adtál!!!!! Azt hiszem, én írogatni fogom az aranyköpéseket! Ez nekem nagyon tetszik.
És milyen jó az, ha ennyi idősen, mint most mi vagyunk , előveszi, és jókat rötyögnek majd rajta!!!
Ez eddig eszembe sem jutott, de én tuti írogatni fogom!

Juci!

Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira, de már nagyon szívesen találkoznék veletek, és a gyerkőcökre is nagyon kíváncsi vagyok.
És most, hogy láttam, Gergő és Lívi milyen jól eljátszottak, mégkíváncsibb lennék, hogy Gergő mit csinálna annyi gyerkőc között.

De sajnos nekem nagyon messze van tömegközlekedéssel.
Kocsival Apa jár dolgozni, bár ez nem oszt nem szoroz.
Mea ugyan felajánlotta, hogy vezessem én az ő kocsiját, és akkor mehetünk, de én Pesten még bénább vagyok, mint ő, úgyhogy ennyi.

(Egyébként remélem, Mea nem haragszik meg ezért, de nehogy elhigyjétek ám, hogy ő bénán vezet!!!! Nagyon is tök jól vezet. :) :) )

Szóval mégegyszer jó talizást Nektek, és várjuk ám a sok-sok képet!

Prüntyi!

Merre jártok? Mi újság veletek? Nagyon eltűntetek! Minden oké?

Kép
kuha

lányok,aki olvassa!!!!!!
nem a Balatoni útnál kell leszállni a villamosról,hanem a Kelnvölgy megállónál! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

És le kell szállni?
Úgy értem, hogy van Kisnyuszika?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

minden oké,már csak 36,8!!!!!!!!!!
Juci,le kell szállni!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

de most te mivel jössz?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, vendégeskedésből. Nem volt túl jó idő, de sebaj, mi akkor is jól éreztük magunkat. Szép koncerteket hallgattunk (én mindig a 2. felét, mert akkorra aludt el Julcsi), hatalmasakat ettünk (harcsapaprikás, vaddisznósült, töltöttkáposzta, tökösmákos rétes....nyammnyamm, fel sem sorolom inkább), sok ember abajgatta Julcsit, aki istenien érezte magát. Látott őzet, kecskét, pónit, kacsát, és összebarátkozott két vizslával, nagyon megszerették egymást.
Éjszaka viszont rémséges volt, ezerszer ébredt, 4-5-től nem is aludt már...aztán én átköltöztem egy másik szobába, apával meg az utolsó két éjjel annyira jól aludt, hogy utolsó nap már csak fél 9-kor kelt, amit eddigi életében sosem tett. Ja, én azért költöztem el, mert annyira allergiás lettem valamire, hogy nem birtam aludni, csak tüsszögni.

Juci, Julcsi viszon állandóan kakál. Most azt mondta valaki, az ő gyerekének azért volt ilyen, mert mindig Szentkirályi ásványvizet ivott. Esetleg Marci ihatna.
Jól megijedtem, hogy ennyit kakál és nem hizik, el is vittem orvoshoz, aki azt mondta, szépen fejlett, hurkái is vannak, ne aggódjak. Azért furcsállom a napi ötszöri kakit. Most nem adok neki ásványvizet és tényleg, 3 napja 2-4 kaki van. Igaz, még ez is sok. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Julcsi és barátai
Kép

Julcsi és házigazdánk bajusza
Kép

De szép is a vidéki élet
Kép

KépKép

KépKép
majola

jajjj! Kisnyuszi, nehogy beteg legyél!!! remélem nem attól ijedt meg, hogy elkiabáltad, hogy mi is megyünk! :wink:
mi a helyzet az újraméréssel???
azért köszi Nyúlné, már annyira megörültem, hogy mi is mehetünk :)

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

Jobbulást kívánunk Daninak!
Ha ilyen makacs a láz, akkor ez viszont valszeg mégiscsak a háromnapos láz lesz, mert az egyéb virnyák ált. 1-2 nap lázzal járnak. Mikor kellene megjelenniük a pöttyöknek?
Sajnálom, hogy nem találkozunk, számítottam rá :(.

Nyúlné!
Jobbulást Kisnyúlnak, várjuk a híreket!

Kuha!
Nagyon édesek együtt a gyerkőcök!
Nekem is a reklámebmerség jutott eszembe a második sorozatról. Egyébként a sörben semmi rossz nincs (persze mértékkel), a férjemnek pl. orvosi utasításra meg kell innia mindennap egy üveggel (vesekő). De nem tudja betartani.

Valahol azt olvastam, hogy aki megiszik naponta két pohár sört vagy egy pohár bort, az hosszabb életre számíthat (részemről a borra szavazok). Na most úgy tűnik, hogy hejde szeretem az alkoholt, pedig nem is.

Nem vagyok én annyira onlány, hogy eszembe jutott volna rákeresni a neten töki lomposékra. Teljesen a kútfejemből csinálom, a kemence füstös íze hiányzik hozzá, de egyébként szerintem rendben van. Azért is bátorkodtam hozzáfogni, mert láttam, hogy elősütött lapokkal (nagy valószínűséggel gépileg gyártott) dolgoznak. Másképp nem is bírnák azt az irdatlan embertömeget. De tényleg isteni.

Megnyugtat, hogy nem csak én érzem magam bénának Bp.-en vezetni. Igaz én a falut se szeretm elhagyni. És ugyanaz a helyzet, hogy nem a gyerekek mellett szeretném kikísérletezni.

Viki!
Én úgy tudtam, hogy ez az oltás egy életre szóló védettséget ad.

Juci!
Igen, ugyanezek a tüneteim tudnak lenni, mint Marcinak. Sőt, Lili is hasonló problémával küzdött (már kb. két éve nem volt, nagyon figyelek). Elméletem is van, hogy milyen anatómia vezet ehhez a jelenséghez, de ezt inkább priviben, ha nem baj, és ha érdekel.

ayse

na jó én leírom ide!
41es villamossal aki érkezik,annak a Kelenvölgy megállónál kell leszállni,át a kishidon,fel a Péterhegyi úton,balra a második a Csenger utca!
aki 41es busszal jön,az a Kápolna utcánál szálljon le és a Péterhegyi úton lefele sétáljon és a jobb oldalon a második utca a Csenger utca
puszi

egyszerűen nemtom kinek kell írnom és hulla vagyok és teljesen megijedtem,hogy beteg lesz Nyuszim,de nem,hurrrrááááááá!
reggel korán itt leszek a gépnél,ha bármi van!meg amúgy is! :roll:
jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

HURRÁ!! na azért :)
viszünk egy karton vizet! szentkirályit :) (most tényleg azt, Barbiékhoz is azt ígértem, de apa mást pakolt be, de most csak ez van itthon) ok?

Szia Majola!
de helyes Julcsi! a bajuszhúzgálás nagyon profi!! egyszerre két oldalról :D
érdekes, amit mondasz a szentkirályiról! Esztinek is mostanában többször van lágyabb széklete (ezért nem is tudtam hozzászólni Marci kaki-problémájához...), de sztem a fogzás-nyálzástól. vizet alig iszik. ha iszik, akkor szentkirályit. akkor inkább ne adjak ilyet neki?
ma azt mondta az orvosasszisztens néni, hogy ne is reménykedjek, amíg szopizik, nem fogja szeretni a vizet.

8280 gr Eszti, fél kilót hízott 2 hónap alatt :)

KépKép
KépKép
and

Majola!

Szerintem ez nem sok, a szomszéd kislány, aki négyéves még mindig napi 2-3x kakil. Nálunk (mint már kiderült) mi Lilivel a másik véglet vagyunk, de a férjem nem (jujj csak nehogy elolvassa), és úgy látom, hogy sokkal szerencsésebb helyzet a sok kaki, mint a kevés.
(Úgy látszik ma kakiszakértőt alakítok :) .)

Hamikák és zene és abajgatás :)

Végül mit vittetek ajándékba?

Julcsika mint mindig, gyönyörű!

ayse

Ayse,
Kösz a jobbulást-kívánást! Elvileg holnap kellene jönni a pöttyöknek! Várom is őket! :) Akkor legalább kiderülne, hogy mi okozza a lázat.
Én is sajnálom, hogy nem találkozunk. :(

Nyúlné,
De jó, hogy Kisnyuszival minden oké!!!!!!!!!!

benianyu

Pfűűűűű,Kisnyuszi jól ránkijesztett!!! :shock:
Lényeg,hogy semmi komoly! :wink: :wink: :wink:

And:)

Mazsi semzeret vizet inni,meg gyümölcslevet sem.
Csak tejcsit.
Anyáét. :lol: :lol: :lol:
Én nem bánom.Ihat még annyi vizet életében!

Annyira jó,hogy holnap Ti is ott lesztek,nagyon várom!
Megyek is alukálni,hogy kipihent legyek,mert Mazsi ma tönkrefárasztott :P
Mi lesz,ha elindul???! :roll: :lol:
annamami

Kuha :)

Hát ez marha jól hangzik,isteni finom lehet!!!
Csak sajna egy darabot sem ehetnék,mert Mazsi tejfehérje érzékeny és én hét hónapja SEMMILYEN tejterméket nem eszem még kajába belefőzve sem. :cry: :( :cry: :(
És tojást sem. :( :cry: :(
És amíg Mazsi szopizik,addig ez így is marad.
annamami

Ayse, csak azért aggódom, mert nem hizik, sőt, pár dekát fogyott is.
Mit vittünk? Készitettem ajándékcsomit, Merci csoki, Lavazza kávé dobozban, rózsás fürdőolaj és francia spray, ami nagyon teteszett, szerencsére. Apa meg pakolt francia borocskákat. Az ilyen vendéglátást nem lehet viszonozni, sajnos ők biztosan nem fognak Pesten nálunk lakni, nem is szeretik a nagyvárost.

Most látom, hogy tali lesz, jó szórakozást nektek!

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Ez tényleg nem jól hangzik!
De nem biztos, hogy van összefüggés, lehet, hogy a meleg miatt stagnál (pár deka méréshiba is lehet). Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

ayse

na, szegény húgomat most kíséri haza apa. jól meggyógyítottuk, egész nap hányingere volt és nagyon szédült. mindenfélét itattunk vele, hogy jól kijöjjön, aminek ki kell jönnie... hát sikerült :)

Majola! 2 hónapja Eszti is 100 gr alatt hízott egy hónapban, aztán a következőben behozta. sztem sok energia elmegy a sok tanulás-fejlődés-mozgás-meleg miatt. ha a súlygyarapodás hiányán kívűl nincs semmi, és ez nem stagnál, akkor nincs min aggódni, majd behozza legközelebb!

KépKép
KépKép
and

lányok úgy néz ki minden oké.de azért fél óra és óra múlva is jelentek!puszika

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nincs láz! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

De jó, hogy Kisnyulacska nem beteg!
Benne voltatok az álmomban Nyúlné.
Vetélkedőtt szerveztél. Az volt az egyik feladat, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni vmi fura tóban....Elég bizar. :roll:

Lehet, hogy mi korábban futunk be, mint a többiek ha nem baj. fél9-9 körül indulunk, ahogy elkészülünk. De ne ijedj meg! :lol: TEkintve a távolságot ami kettőnk lakhelye között húzódik, kb 10-10.30 lesz mire oda érünk. Legkorábban :lol: Így nem fenyeget annak a veszélye, hogy a reggeliteket megdézsmáljuk :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

oké gyertekJuci!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyuszi közben jól kialussza magát,hogy teljes erőbedobással fogadja a vendégeket! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halió!

Tomi alszik, nemsokára mi is indulunk.

Nyúlné
Fagyit vinnénk, mit szólsz hozzá?

Kép
Kép
thomasanne

jöheeeeeeet!!!!

Kisnyuszi még mindig alszik,ennyit már rég!csak nehogy baj legyen,bár szerintem inkább a kellemes idő a szobájában.....még,aztán dög meleg lesz ma! :?

viszont megjött az a tologatós,ráülős,rakodós bigyó,amit Manka ajánlott Kisnyuszinak és annyira tetszik,kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni :roll:
éééééés a nyuszis-répás magasságmérő is!hát az nagyon cuki!majd lefotózom annak ,aki ma nem látja!
mentem,ébredés,ti meg gyertek mááááár!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

A fotók szupik! :D

Ayse!
Kérdezd meg a doktornénit, mert én direkt rákérdeztem és azt mondta, hogy 10 évente ismételendő az oltás!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Beteg babáknak jobbulást és millió gyógypuszit!!! (Danibaba, Kisnyuszi, ugye más nem beteg? )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nyúlné!

Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.
Sajnálom, hogy Andris ennyire nyűgös volt, mindenre rácáfolt, amit mondtam, hogy nyugodt meg szocializált. Legközelebb csakis alvás után indulunk. Még az utcátok végébe sem értünk, Andris már aludt is!
Nagyon szép a lakásotok, olyan otthonos, hangulatos!

Thomasanne!
A kerti sütő nem készült el (kicsit sem), úgyhogy mondtam a férjemnek, hogy holnap ő vigye el a gyerekeket és majd én csinálom a kerti sütőt!
Mégegyszer köszönöm a füzetkéket!!!

Viki!
Lehet, hogy nem ugyanarról az oltásról beszélünk, a doktornőtől származik az infóm.

ayse

Képeket akarunk!!!!!!!!!! :D :D :D

Mea
mea

Nyúlné :):):)

Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást,mondtam is Apának,hogy nemcsak nagyon kedves fogadtatásban volt részünk,de a nyuszifészek is igazi gyerekparadicsom! :wink:

Azt szerettem volna még kérdezni,hogy hol vetted azokat a bigyókat a szekrényre,akik meggátolják,hogy kisnyuszi kinyissa??? :roll:

Ja és mi is nagyon várjuk már a fotókat,lécci,akik kattintgattak tegyék fel!!! :wink:

Ja,mi is elindultunk Rokicával,Zsuzsa és Mazsi két perc múlva aludtak,Mazsi fél hatkor kelt fel uitthon uzsonnázni! :lol:

Puszik.
annamami

Igen, egyetértek Meával! Gyerünk elő a képekkel!! :) :) :)

benianyu

mi még sétáltunk,mert Kisnyuszi viszont tele van energiával így,hogy az egész talit majdnem átaludta! :lol: fürcsi alatt jövök éa rendszerezem a képeket és majd jelentkezőket várok,hogy feltegyék őket! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nyúlné nekem küldheted őket a cseffannakukact-online.hu ra.
bocsi,csak egykézzel írok,mert mazsi itt csápol az ölemben....pussz
annamami

Köszönjük a vendéglátást, kedves fogadtatást :) Jól éreztük magunkat, nagyon!
Remélem nem talász utólag tul sok mindent amit Boti "megszerelt"... :roll:
Bocsi mindenkitöl igy utólag is a rohamos búcsúért, csak Boti addigra már a lépcsöházban kódorgott, mire én búcsúzni kezdtem volna :)
Képek nálam nincsenek :oops: max egy kocsiban alvóst tudnék mutatni :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: