Sziasztok Lányok!
Ayse!
Töki Lompos!!
Egyébként "előírás szerűen, eredeti recept alapján" csinálod a "Lompost"?
Ja, és köszönjük a dícséreteket Gergő nevében!
Benianyu!
BEniszáj nagyon vicces, jókat rötyögtem rajta! Komolyan mondom, alig várom már ezt az időszakot.
Dani hogy van?
Totka!
Hurrá szép-új lakás!!!!!
Bébihordozó: te mindezt szó nélkül hagyod??? Hát én elküldtem volna a nőt, az a minimum, pláne, hogy ha
még közli is velem, hogy ne morogjak, mert nekünk nem jelent semmit megvenni.
Anyját, azt! (Bocsánat!!!!!!!!!!!)
Annamami!
Nektek is köszönjük a dícséreteket!
Hogyhogy nem ettél Töki Pompost??? Mi többször is végigálltuk a kígyózó, hatalmas sort, hogy ehessünk. Tessék felmenni a Várba aug 18-21 között, a Mesterségek Ünnepére, és megkóstolni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na!
Nem tudom megmondani, pontosan milyen a tésztája, kicsit olyan, mint a pizzáé, de kicsit lángosos beütése is van (szerintem).
De a lényeg, hogy félig kemencében megsütik a tésztát, majd jön rá JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ SOK fokhagymás tejfölös szósz, majd bacon szalonnából is JÓÓÓÓÓÓÓÓ SOK, végül pedig szintén JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ SOK vöröshagyma (lehet lila is), és sajt, sajt, sajt, és kb. 5 percre visszarakják a kemencébe.
És aztán jöhet az isteni finom kalóriabomba.
Nyam-nyam, most aztán tényleg hamarosan csinálok.
Egyébként itt a honlapjuk :
www.tokipompos.hu, itt aztán vannak finomabbnál finomabb receptek.
Vitacolan: már nem kapja Gergő, de anno úgy csináltam, hogy reggeli után, az Aventes műanyag kanállal adtam neki egyet.
Minden nap.
Holnapra mindenkinek jó talizást Nyúlnénál!
Ma hatalmasat csaviztunk
Meáékkal.
Kezdtünk az Auchanban, majd jött a dunakeszi Buy-Way. Kenguru Gold, C&A, meg nem tudom én még hol voltunk.
Gyerekek jól lefáradtak, aztán hazajöttünk hozzánk, na, itt aztán jól egymásra találtak.
Jó párszor találkoztak már, de ilyen jól még nem voltak el egymással soha, mint most.
Kimondottan játszottak egymással.
Nagyon édesek voltak.
Sajna csak két képet sikerült csinálni, mert lemerült a fényképezőm.
Íme:
Ja, és remélem, Ti nem gondoljátok (tudom, hogy nem), hogy sörrel itatjuk Gergőt, de ezeket muszáj feltennem:
Ja, és a dátumok azért nem jók, mert elállítódott a fényképezőn. Természetesen nem 1-jén, hanem ma voltak nálunk Meáék.