A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Egy kicsiny alvás után visszatértem. :)
Olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy ihaj és elfelejtettem mindent. Úgyhogy bocsi, hogy csak úgy ömlesztve válaszolok. Meg én még nem tudok reagálni nektek, meg babáitoknak, mert tényleg olyan sokan vagytok... Már egy-két babanevet kezdek azonosítani, az anyájához párosítani. :D
Szóval én ugyan nem vagyok orvos, de azért egy terhesség alatt fellépő emésztőrendszeri érzékenységet mégsem neveznék irritábilis bélszindrómának. :shock: Főleg ha elmúlik a szüléssel. Nem lehetett az olyan jó diagnózis...
Úgy tűnik viszont, hogy én simán hozom a csak később normális terhességi problémákat, mint a haspuffadás, derékfájás. :lol: Pedig tényleg még fáj a derekam is, ami soha korábban nem fájt.
Én egyelőre még fedeztem fel ennek a védőnőzésnek az értelmét. Mi annak a teteje, hogy elmegyek, megméri a vérnyomásom, leméri a súlyom, miközben marhaságokat beszél?
Én akkor döntöttem el, hogy nem fog érdekelni ez az egész szűrővizsgálati mizéria a rendellenességekkel, mikor azon agyaltunk a párommal egy hétig, hogy akkor elmenjünk-e a sokpénzes Down-szűrésre vagy sem, mert ugyebár mégis 32 vagyok, ráadásul az egyik nagybátyám a nagyanyám egy kései terhességéből Down-nal született. De aztán átfordult bennem és azóta nem érdekel az egész. Miért kell nekem komoly napokat, órákat azzal töltenem, hogy az eddig semmi problémát nem mutató babóm különböző lehetséges rendellenességeinek esélyeit latolgassam? :x Nem fogom. És ugyan Magyarországon nem divat, de azért mégis a legjobbat fogom feltételezni. :)

Kép
Kép
tinu

ugyan ezek régebbi képek, de hadd lássátok :D

Kép

Kép

Kép

votiv 8)
votiv

Gabi, hát természetesen megtartjuk :D :D :D :D

Vica, sztem neki fel se tűnik, mert alapból ilyennek lát :D

Tinu, megint csak azt kell írjam, nagyon jól látod a dolgokat :D a védőnőzésnek eredetileg az értelme a "szociális háló", és anno azért szervezték meg, hogy a városba szakadt, anyáiktól eltávolodott nőknek legyen egy kis női segítsége, vki, akinek feltehetik a kérdéseiket, esetleg elmesélhetik a bánatukat... meg elvileg arra is hivatott a rendszer, hogy fennakadjon rajta a problémás eset, vki legalább észrevegye, ha rosszul gondozzák, vagy urambocsá verik a gyereket...

votiv 8)
votiv

Votiv, ezek naggyon éédesek :D Jól látom, hogy Isti egy samsungot kajál? :D Füli is azt szokott.... :)
össz-látkép ismerős... :mrgreen:
macskanyu

Votiv: :lol: :lol: :lol: Erre mondtam Macsnak, hogy ha hirtelen csend lesz, anyuci fogja a fényképezőgépet és megy megkeresni a huncutkodót :D :D

Balu az előbb belekapaszkodott Marci pólójába és úgy sétáltak :shock: Marci perzse háttal
Na, ezt nem volt időm lefényképezni :? :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vica: én is gondoltam már dúlaságra, sőt, csodás lehet egy gyermek és egy család születését kívülről is látni, átélni!! De ehhez kell még pár év, hogy B is elég nagy legyen és utána lehet hogy belevágok!! Talán a második szüléseden tényleg ott lehetek :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Tinu!

Jaj, én nem akartam ám kéretlenül iagnózist felállítani! Csak a saját esetemet írtam le, amit terhasség előtt 1 évvel "azonosítottak", és a terhességgel, szüléssel elmúlt :) . És egyébként ez egy ilyen dolog. Elmúlik aztán előjön :cry:

Votiv!!! :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Votiv: a ruhapakolós nagyon tuti! :D

Kép
Kép
tinu

Zuzmo: nem is úgy értettem, hogy rám mondtad! :D Inkább a tiédben kételkedtem. De most már értem, hogy nemcsak a terhességed alatt volt, hanem már korábban is, csak a vége köthető a szüléshez. Így már értem. :)

Kép
Kép
tinu

Zuzmo: Mármint, hogy :) , mert értem, de :( , hogy van neked időnként, mert biztos kellemetlen. De tudod, ugye, hogy pszichoszomatikus betegségnek szokták gondolni?

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Így is kell ezt csinálni! Éljen a pozitív gondolkodás!! :D És a boldog kismama :wink:

Rec :) Hűha! Ilyen profi segítséggel tényleg könnyű! Lehet, hogy Benkének be kellene segítenie apának is, és akkor ripsz-ropsz készen lennétek?! :wink:

Pocak :) Balu, az igazi pasi :D :D És a padlószőnyeg rulez, az egyik folt eltakarja a másikat :wink: És a buli miatt nem kell parázni, kaja és pia kell, de majd mindenki visz vmit, meg nem árt néhány papírpohár és tányér. De én még csak kezdő vagyok e téren, Bogárka a vérprofi, de tanácsot azt tudok adni, azt könnyű... :lol:

Rylie :) MIért, miről szólt ez a Sz.Ablak film? Hú, szegény Kamilla! Még jó, hogy 2 dudorral megúszta! A gyerkőcök néha tök kiszámíthatatlanok (és ennek nem Te vagy az oka, apa hiába is gondolja!) és csak néz az ember, hogy ezt hogy csinálta? Pl. ma reggel a fiam felmászott az ágy melletti pelenkázó szekrényre, én csak néztem :shock: Még jó, hogy láttam a mutatványt, és azonnal arrébb is rendeztem a szekrényt az ágy mellől, mert (nappal a nagyágyon alszik) Bálint és ébredés után tuti felmászott és lezúgott volna...

Vica :) Túlfűtöttség normális! És még sok egyéb más is :lol: És az átértékelés tényleg fura dolog, nálunk Bálint is átrendezte kicsit a családi és egyéb viszonyainkat... de talán most tisztázódtak le igazán?

Ancsi :) Elképzellek Neotonos Évának :lol: Te meg kész tv-szerelő vagy! :lol: Gyógyvízre meg azt javasolták, hogy Bálint először csak negyedórát legyen benne, majd vigyük ki kicsit és aztán lehet hosszabban bent. De mi később is max. félórát maradtunk vele a vízben. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor B. aludt, apa vele maradt a szobában, én meg szépen lementem élvezkedni a medencébe... :oops: És felőlem jó, a sakkfigurák melletti tali!

És aranyosak vagytok, hogy így biztattok a cukrászatra, ha egyszer lesz cukrászdám, akkor ígérem mindegyikőtök jöhet és annyit ehet, amennyit csak akar! :wink: (És reméljük ez nem csak ígéret...)
denizsa

És bocsi, lemaradt:
Votiv :) KÉpek naggyon jók!!! A telefonevés nálunk is divat volt, de aztán B. elkezdte földhöz vagdalni a készüléket, 1-2x darabjaira is esett, na azóta van saját játéktelefonja. És édes, ahogy Isti buzgón rámol a fürdőben! Zabálnivalóak, amikor ilyen keményen dolgoznak :lol:
denizsa

Gabi!
igen, tényleg, mikor vettük a miénket, mondta a csaj, hogy van vízgyűjtő dobozos is. nekem szimpibb a csőbe menős, nem kell tökölni vele :). mostanában úgysem veszünk újat, ezt is csak akkor használom, ha ilyen pocsék idő van, meg télen. utálok a lakásban teregetni most, hogy sok a pára :(

Indi!
nekem bejött ez a fajta is, habár ez a sima magyar. átvettem volna a tiéteket, nem kellett volna kettőt rendelned. már ha annyira nem tetszik, hogy eladod.

Votiv,
következtetések: kőgazdagok vagytok, mert nálatok bokáig lehet járni a kölesgolyóban, frankó sarokkádatok van, gyermeket házimunkára fogjátok, de kaja az nuku, mert telefont eszik :lol:

Rylie,
akkor nálatok Kamilla a nagy ágyban alszik éjjel? én soha nem éreztem magam mellett biztonságban. úgy látszik Kamillánál is eljött a kiságyas időszak, ha tud gurulni, kúszni. mikor L. egyszer legurult, figyelmeztetésnek vettem (pedig nem tudom hogy csinálta, mert nem tudott még csak hemperegni), onnantól ha nem voltam láthatáron (vagy magamnál, mert aludtam :lol: ) irány a kiságy. jó megoldás, amit mondtál, hogy apa tegye be.

:wink:
ancsipancsi

Indi,
D-nek lesz kitől tanulnia :)

Ancsi,
Votiv képeivel kapcsolatban :)

Pocak,
vedd úgy, hogy fel vagy fogadva :)

Den,
"sok egyéb más", kíváncsi lennék, mit értettél alatta :) ?

Szárítógéppel jól felcsigáztatok.... Majd ezentúl elkezdem figyelni ezeket a tulajdonságokat. És nagyon tetszet az a szösz gyűjtő izé, amibe minden bosszantó kis ázott dolog kikerül. Csak tudnám hogy csinálja?

Vica
vica94

Sziasztok!

Sajnos nem tudom végigolvasni a fórumot, de nagyon érdekelne Balogh Tiborról a véleményetek.
Tudna valaki segíteni, hogyan lehet őt elérni?

Köszi:

Garbo
garbo24

Vica!
hát szűrővel! :)

Bogárka!
ha erre jársz és olvasod... mit lehet tenni egy örjöngő hisztis gyerekkel? L amúgy rendes kislány, de néha ha valamit meg akar kapni, illetve elvesz mondjuk egy törékeny cuccot és elvesszük tőle, akkor hatalmas örjöngésbe kezd, vörösre bőgi magát, alig kap levegőt, üt, vág, dobálózik, és magát is dobálja. mit tudnék tenni hathatósan? sajnos előbb utóbb eléri amit akar, és néha oda adom neki az áhitott tárgyat, de próbálom kibírni, hogy következetes legyek.
ancsipancsi

Miért csütörtök? :cry: :cry: Így megint le fogunk maradni a jó kis taliról. :cry: Félve kérdezem, péntek? :roll:

Voltunk ortopédián, doki néni szerint nagyon szép babalába van Rékának. A papírra ráírta, hogy keménykérgű cipőt viseljen - lakásban is! :shock: Meztélláb már nem is jó? :roll:

Macséknál is voltunk, hááááát két bak lány komoly harcokat vívot egy műanyag ülőkéért. :lol: Szegény Fülinek kicsit sok volt Réka gyorsasága, elején nagyon lesett, aztán mindenáron Rékába kapaszkodva akart felállni, de az említett nem hagyta. :roll:
zanza

Ancsi,
ne hülyülj meg. :) Amennyiben valóban úgy lenne, ahogy írtad, már csakazértis bariznék veled, h mégjobb színben mutathassak. :D
Hiszti ellen... hááát... én is várom a rózsaszín pirula feltalálóját. Ami mostanság bejön, h kimegyek a szobából, vagy felkiáltok, hogy jé, odanézz, mi az ott? És ez hatásos szokott lenni. De tárgyat odaadni, stb kifejezetten tilos, hiszen azt fogja hinni, hogy akkor ezzel bármikor elér bármit, és csinálja is! Következetesnek lenni meg sztem lehetetlenség. Sajnos én is elkövetem azt, hogy na jó most az egyszer... nem egyszer. De pont ezt nem lenne szabad. Meg a zsarolás is megy: ha nem mosol fogat, nem nézzük meg a cicákat. Aztán ezt lágyítom, vékony cicahangon: Eszter, mosd meg, mi a cicák kérünk, miáúúú. És ez MINDIG bejött eddig. Pelusfelvételre, cipőbebújásra, stb, de cica helyett néha a babája kéri. Mosolyog és megcsinálja. Imádom. :)
neet
neet

Zanza,
puszit a szép babalábakra! :)
neet
neet

Szia Garbo!

a doki rendel a Fehérvári úton és magánban is. van pocakod? mert állítólag új pocakosokat nem fogad. az én személyes tapasztalatom vele nem volt a legjobb, de sokan vannak a topikolók közül, akik nála szültek és nagyon elégedettek vele. biztos felbukkan itt mindjárt valaki, aki még telefonszámot is tud adni hozzá :)

üdv

votiv 8)
votiv

Neet!
köszi, Bari a tippeket, valahogy én is így próbálom, csak gondoltam hátha Bogárka mond egy jó tippet. (nadrágszíjj, vagy korbács, stb. :lol: ) Zanza is mondta, hogy beteszi ilyenkor az ágyba, általában be is jön, de van, hogy nincs ágy, vagy ha be is teszem, nem vesz levegőt, stb.

Zanza!
éljen!
amúgy felőlem péntek is lehet, csak lehet, hogy a többiek ezért mondtak csütörtököt :wink: , mert az jó nekik.
ancsipancsi

Zanza, örülök, hogy minden ok :D és miért kéne Rékának cipőben járnia otthon? úgy sokkal kevésbé erősödik a lába tudtommal :shock:

és mi talizhatunk pénteken (is) :D

Ancsi, jól megfogalmaztad a dolgok lényegét :D a sarokkádunkról csak annyit, hogy a világ legkisebb modellje, 130x130 cm, és mégis zseniális, mély, kényelmes, van ülőrész, akár hárman is elférünk benne... :D mindennek a tetejébe mintadarab volt, negyedáron vettük :D
Neetnek igaza van! ha engedsz a hisztinek, azt fogja tudatosítani, hogy csak ezt kell csinálni, és mindent megkap :P marad a figyelemelterelés, kizökkentés, nevettetés stb :D

Eszti édes lehet, ahogy a cicáknak fogat mos :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
Ravak kád? én a Ravaknál néztem egy nagyon édi szívalakú "sarokkádat", de emberem hallani sem akar róla! :)
ancsipancsi

Ancsi, ez M-Acryl, itt vettük:
http://www.consul-team.hu/

votiv 8)
votiv

Szia Votiv!

Néhány napja készítettem egy tesztet, ami pozitív lett, ezért mielőbb szeretnék eljutni egy jó Szent Imrés dokihoz. Sajna az orvos, akihez eddig jártam a Nyírő Gyulába, már nyugdíjas, így ő nem jöhet szóba, és a kórház sem szimpatikus.
Te kit ajánlanál? Bálint Balázs is nagyon népszerű, úgy láttam.

Garbo
garbo24

Sziasztok,

Nem bírok magammal, fülig ér a szám :)

Szombaton megszületett egy előadáson megismert kedves lánynak a kislánya. Most beszéltem velük és elmondhatatlanul örülök nekik :lol: :P

Én olyan boldog vagyok,

Vica
vica94

nekünk a péntek nem jó :cry:

és a mi kádunk szerintem kisebb, 150x105-ös :lol:
zuzmo1

Sziasztok!

Dejódejó, ezekszerint nem csak nálunk rohangál a lakás állandóan. Nemis oly rég még enni lehetett a padlóról nálunk, ma meg... Megmondom őszintén, nagyon keményen stresszelt ez engem, de titeket látva, olvasva lazulok. Végülis a kéró van értünk, nemdebár?

Az első igazi trauma a következő kép volt:
Kép
Ekkor 2 éves vala a fiam, és délutáni alvás helyett ezt abszolválta. A helyzet azóta változatlan, pontosdabban ma már két szoba néz ki így, plussz egy lépcsőalja-bábszínház, és egy galéria-dühöngő, na meg persze a nappali. :roll:

Gondoltam, csatlakozom a dühöngő ifjúság sorozathoz.

Macsek: nem félek én tőletek (kéne?) csupán az odajutástól, mertmivel én csk autóval tudok érkezni, és e nagy pesti forgalmat nem vállalom még, nem is voltam soha egyedül. Nem is ismerem a járásokat, tehát ezért gyűjtöm a merszet.

Indi :) Köszönöm, és ígérem jelentkezem. (ha előbb nem, a szünidő (kinek is??? :P ) után)

Sziasztok

Zsuzsi
zsugyu

Alapvetően engem nem az "bánt", ha kupi van, mert ahogy leteszem a csajt, egy perc alatt bedobálok mindent a játékos dobozába, de amikor a kaja van itt-ott beletaposva ebbe-abba, és minden ruhája foltos, és most itt az őszibarack-szezon, ami folyik, csöpög, ááááááááá... és közben szól, h kaka, s rohanás, gatya le, bilire rá, barack a kézben, csöpög a szőnyegre... folytassam? Feláll, kaki fityeg, belenyúl... ááááááááá... abbahagyom, hisz olyan rendes és ügyes és ha elsírom magam, megpuszil. :lol: :lol:
neet
neet

Ja, és igazatok van, nem buggyanás volt, hanem cuppanás. És mivel ültem, a fejét láttam először, majd semmit nem láttam, csukott szemmel hogy? 8)
neet
neet

Garbo, Bálint Balázsról még rosszat nem hallottam :D van még ám jó doki, pl az idősebb Bálintok - bár hozzájuk nehezebb bejutni, aztán Bardóczy, Holba...
milyen dokit szeretnél? magánt vagy sztk-st? - már ha a körzetben laksz. és milyen típusú emberre gondoltál? mert nagyon sokfélét tudunk ám ajánlani :D és mennyit szánsz a vizsgálatokra/szülésre? :wink: sajnos ez is szempont...
azt tudtad, hogy állítólag szeptember 1-el 15000 forintot kell fizetnie a szülésért a Szt Imrében annak, aki nem körzetbéli? remélem ezzel nem tántorítottalak el... a SztImre nagyon jó kórház, biztos nem bánnád meg, ha itt szülnél! :D
kispocakodhoz gratulálok! :D hány hetes lehetsz? első babád?

votiv 8)
votiv

Neet, kemény az élet! :)
Isti két órája üvölti le a fejem, még mindig a fogak, úgy sajnálom szegénykét! csak álomba nyöszörgi magát már...
ő nem tud puszit adni, de átöleli a nyakamat, nagyon szorosan... :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv!
és Isti kapott a szerelés miatt? vagy úgyse tudta volna, hogy miért vagy mérges? szegény kis foggyötört Istvánka :cry:

disznóól:
ma megdumáltam magammal, hogy nem rakom össze folyton a játékokat, hanem csak este. (ha kibírom) egész nap tergenyő volt a szőnyegen, és a disznóól megcsinálása után L-t már nem a játékok érdekelték, hanem a csibészség.

Lencsi az előbb apa Slayer DVD-jére elkezdett eszeveszettül ugrálni úgy, hogy kapaszkodott az ágy háttámlájába. mindkét lába a levegőben volt néha, aztán pedig kétszer tett 3 lépést egyedül, habár apja szerint csak a feje vitte, de azért nagyon büszke volt rá. :)
ancsipancsi

Votiv!
az előbb hülyén jött ki. a kapás természetesen nem seggrepacsit jelent, hanem szóbeli dorgálást. :?
ancsipancsi

Zanza :) Éljenek a jó hírek!! :D És most ez az új módi, hogy lakásban is cipő kell? Eddig mindig azt hallottam, hogy elég kintre a cipő :roll:

A péntek nekünk se ideális, délután vendégünk lesz.

Látom, már mindenkinek szuper sarokkádja van, én meg szégyenben maradok a hagyományos lemezkádunkkal :oops: de legalább az a tudat megnyugtat, hogy más méretű és formájú kád úgysem férne be a fürdőnkbe :mrgreen:

Zsugyu :) Most megnyugtattál, hogy a helyzet csak rosszabb lesz :mrgreen:

Ancsi :) Következetesség, türelem, nem engedni,... szép dolgok, csak néha kicsit nehezek... Amikor nálunk hiszti van (mert már Bálint is tud akaratos lenni), akkor arra igyekszem figyelni, hogy ne idegeljem fel magam, mert annak semmi értelme, és ha érzem, hogy felmegy bennem a pumpa, én inkább magára hagyom pár percre, míg eloszlik a köd az agyamban és erőt gyűjtök a "nem engedésre" meg a többire... :mrgreen:

Neet :) Puszilkodós cicakedvelő csajod éééédes!! :D

Bog :) Ma láttam papádat a tv-ben, érdekes dolgokat mondott. És felismertem, mielőtt kiírták volna a nevét :wink:

Garbo :) Üdv itt!
denizsa

Votiv,
számításaim szerint a 6. hétnél tartunk. Ez az első terhességem, úgyhogy még "a sötétben tapogatózom".
A város másik felén lakunk, ezért magán doki jön csak szóba. A pénz nem számít, ha tényleg annyira jó a SztImre, mint ahogy mondjátok.
:D
Természetesség híve vagyok (gátvédelem stb.), így Bálint Balázs is nagyon szimpatikus. Neki van magánrendelése?

Garbo
garbo24

Ancsi :) Hát, akár a "feje vitte" Lencsit, akár nem (bár igazság szerint nem is értem mi ez a "vitte"), gratula az első lépéseihez!! :D :D

Barbi :) Te merre vagy??
denizsa

Ancsi,
gratula a lépésekhez! Ezek voltak az elsők, ugye? És kapásból 3? :)

Denizsa,
nyugi, nálunk is hagyományos a kád, de ebben is teljesen tisztára tudjuk mosni magunkat, Esztert és a kutya tappancsait. :lol:
neet
neet

Neet :) Most megnyugtattál! :wink: :lol:
denizsa

Neet,
már 1-2 lépést lépett kapaszkodás nélkül, de most a nagy ágyon, a süppedősön, lépett 3-at. szerintem a földön nem akar lépni.

Deni!
feje vitte, értsd: húzta előre :)
ancsipancsi

Ancsi :) Aha! :idea: És Lencsi nem akar a földön járni, felszállt inkább... az ágyra (kicsit átköltött dalszöveg :lol: )
denizsa

ez a gyerök orvul egyedül elaludt nyakig kakisan a kiságyában, míg én a fürdővizét csináltam... ebből a kiságyában és az egyedül rekord teljesítményt mutatnak, egyiket se szokta csinálni...

Neet :) ez fénykép nélkül is igen szemléletes volt - őszibarack :lol:

És rendetlenség nekem nagyon bejön :)

Rylie :) mindig akarom kérdezni: mi hír Zétény babáról?

Éljen lépegető Lencsibaba :)

ZAnza :) de jó, hgoy midnen rendben Rékával! Csináltatok képeket a két baklyányrul? És neked melyik nap jó a talira? Godnolom, mindig ugyanazokon a napokon dolgozol...

indianyo

Hali Csajszik!

Le vagyok maradva, mint a borravaló...megpróbáltam a 1015-től visszaolvasni, de 2 oldal után feladtam..tök reménytelen annyit locsogtatok össze :lol: ...szóval ha valaki kérdezett esetleg tőlem, vagy írt valamit, akkor sorry...

Votiv!
Azt még láttam, hogy kérdeztél az oviról....hát sajna a hiper-szuper fellebbezésemre jött egy nagyon részletes levél, amiben leírták, hogy milyen családokat részesítenek előttünk előnyben (3 gyerek, anyuka egyedül, szülők mennek vissza dolgozni...szóval ilyenek...) és hát mi ezért nem férünk be, bár igen nagyra becsülik az anyuka társadalmi életben felvállalt munkáját (mármint az alapítványt...) vagy valami ilyen szöveg :)

Den!
Üdv itthon! Örülök, hogy jól telt a nyaralás!!! :)
...fent említett személy pedig átlagban heti 1x megjelenik azon a csatornán...és mindig nagyon érdekeseket mond :lol: (én meg nem vagyok elfogult :))

Képzeljétek Petra ma Nyanyiéknál "nyaral" (meg ha minden jól megy még holnap is ott alszik)...és iszonyú fura volt egy gyerkőccel...hihetetlen volt a különbség az esti fektetésben...meg hát nagyon nagy volt a hiányérzetünk is
...de ő nagyon jól érzi magát, szerencsére csöppet sem hiányolt :) vagy :(...Doni meg egész este (csak késő délután mentek el) egész elalvásig folyamatosan röhögött valamin...felszabadult az "elnyomás" alól :)

És a fiam ma cuppanós puszit adott az arcomra elalvás előt!!!!! :lol: ...és már szobahosszokat átgyalogol :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, olvasgattam kicsit vissza...

Ancsi!
Most jól meg is mérgesedhetnék és nem mondanám meg Neked a tutit :lol: ...Mi az, hogy "hátha Bogárka mond valami jobb tippet, pl. nadrágszíj vagy korbács" :lol: :lol: :lol: ....na most mit gondolhatnak az újak???? :lol: ..Bogárka a véreskezű pszichomókusnéni :lol:

Na, de a tuti: tökre nem venni róla tudomást....Le veti magát???Örjöng??? Neked csinálja a műsort!!!...egyszerűen fordíts hátat és csináld a dolgod....Doni átlagban 10 másodpercen belül talál valami egyéb érdekes elfoglaltságot amikor rájön, hogy rá sem bagózok :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
és ha hátat forditasz, és neked dobja a széket???? hmmm...???
no, persze ez nem egyévesekkel történik... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!
Hát az már egy másik történet....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den, úgy látszik, most ez a trend. :roll:

Indi, csinált Macs képeket, bár azok amiken a két lány viaskodik, olyan asszem nem készült, olyan viszont igen, mikor Réka nekiállt takarítani. :mrgreen:

Hánykor lenne a csütörtöki tali? Ha délután, akkor még talán odaérünk emberi időben. :roll:

Ancsi, azzal szoktam még próbálkozni, hogy mikor neki áll hisztizni, főleg utcán, idegen helyen, hogy mondom neki "Szóljál, ha befejezted, szia!" azzal ott hagyom. Általában fél másodperc múlva sírás nélkül jön utánam, és onnan már a sok látnivaló lefoglalja. :roll:
zanza

Indi: Zéti jól van. Otthonában szopizik már ezerrel. Majd kérek engedélyt a családtól, hogy tehessek fel képet róla okés? Köszönöm az érdeklődést! :)

Zsan: széket dobál a gyerököd???

Ancsi: Kamilla nem alszik velünk, csak hajnalban amikor felébred szopira és szopizunk és én elalszom vele, akkor otthagyom magunk közt mert az olyan jóóó! Aztán reggel ő előbb kel, mint mi és gőgicsél és mászik ránk stb. Aztán Apa felkel és megy a dolgára és én meg félkómába alszom még és ilyenkor történnek az ágyról leesések :(
Neoton séró :)
Pempörst megdumáljuk akkor csütörtökön.

Tali: spec nekem is jobb vóna a csüt...

Den: film: hát ez egy szép olasz film Özpetek rendezésében arról szól, hogy van egy Anyuka aki a csirkefeldolgozóban dolgozik és utálja és közben arra vágyik, hogy cukrász legyen, de van két gyerek+pici lakás+alig kereső apuka. A szemközti házban van egy IGEN jóképű hapi akivel elkezdik sasolni egymást és aztán megismerkednek - ez a szerelmi szál. A végét nem lövöm le. Közben az utcán "felszednek" egy öregembert aki amnéziás és őneki próbálnak segíteni, hogy hol lakhat stb stb az öregúrról kiderül, hogy szuper cukrász volt valaha és megtanítja a lányt aki megvalósítja önmagát és belevág felnőtt fejjel a cukrászatba.
Tömören ennyi, de tényleg nagyon tömören és nagyon nagyon szép film és arra ösztönöz, hgoy aki mer az nyer !

REndrakó gyerekek édesek!!! :)

Rylie
rylie

Eszméletlen sokat fecsegtek, komolyan, mintha nem is lenne gyereketek :D:D Nálunk ma itt voltak sógornőmék, ettünk-ittunk-jóléreztük magunkat, aztán elmentünk felmérni a csütörtöki talihelyszíneket, fagyizással egybekötve...
Annyi minden van, amire reagálnom kéne, de nem emlékszem semmire :(

Votiv,
Dóci az egész lakást 5 perc alatt káosszá változtatja, ha csak a saját szobáját rendezné át kreatívan, akkor egy szót sem szólnék :) Viszont vízvezetéket nem szerel, azért az durva lehetett :shock:

Rylie,
gratula a fogacskához! :)

Garbo,
üdv, Bálint Balázsnak is van magánrendelése, ott, ahol a többi Bálintnak, a többiek majd megmondják :D

Indi,
örülök, hogy D. jobban van! :)

Csütörtök nekem is jó! :D

vera
kisün

Rylie,
marci is mellettem van az éjszaka egy részében, szerencsére nálunk ott van az ágy mellett a kiságy, én oda szoktam ilyenkor húzni, és olyankor rácsként funkcionál :)

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: