Olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy ihaj és elfelejtettem mindent. Úgyhogy bocsi, hogy csak úgy ömlesztve válaszolok. Meg én még nem tudok reagálni nektek, meg babáitoknak, mert tényleg olyan sokan vagytok... Már egy-két babanevet kezdek azonosítani, az anyájához párosítani.
Szóval én ugyan nem vagyok orvos, de azért egy terhesség alatt fellépő emésztőrendszeri érzékenységet mégsem neveznék irritábilis bélszindrómának.
Úgy tűnik viszont, hogy én simán hozom a csak később normális terhességi problémákat, mint a haspuffadás, derékfájás.
Én egyelőre még fedeztem fel ennek a védőnőzésnek az értelmét. Mi annak a teteje, hogy elmegyek, megméri a vérnyomásom, leméri a súlyom, miközben marhaságokat beszél?
Én akkor döntöttem el, hogy nem fog érdekelni ez az egész szűrővizsgálati mizéria a rendellenességekkel, mikor azon agyaltunk a párommal egy hétig, hogy akkor elmenjünk-e a sokpénzes Down-szűrésre vagy sem, mert ugyebár mégis 32 vagyok, ráadásul az egyik nagybátyám a nagyanyám egy kései terhességéből Down-nal született. De aztán átfordult bennem és azóta nem érdekel az egész. Miért kell nekem komoly napokat, órákat azzal töltenem, hogy az eddig semmi problémát nem mutató babóm különböző lehetséges rendellenességeinek esélyeit latolgassam?