Sziasztok!
Ó, mennyit írtatok!
Ami most hírtelen eszembe jut:
Kob, Ser, Lina nagyon jók a képek!
És Roz, sajnálom, hogy a szállás ilyen vacak volt.

Már a múlt héten csak 1- voltam futni....félek egyedül a KTE pályán....múltkor is kijöttek ilyen hajléktalanok a házból.... akkor hívtalak, tudod....félek....szeretném, ha tudnál jönni. Mikor tudsz jönni?
Ser, nekünk PCesernyőkocsink van, én nagyon szeretem, és nagyon jól dönthető. kb.7 szinten dönthető, még akkor vettem, amikor Zsófi aludt a babakocsiban....a PP szerintem meg *-va drága....és nem hiszem, hogy annyival jobb is....de ez az én véleményem.
Syg, örülök, hogy van újra netetek!

Nekem nagyon hiányoztál. Néha helyre teszel majd. Ez kell.

Ezt pozitív értelemben írtam.
Dora, még mos fogunk Lillafüredre menni jövő hétfőn. Már nagyon várjuk.
A buliról:
Nagyon, de nagyon nagy volt Gabi meglepetsége. És hihetetlenül boldog volt. Annyi meglepetést kapott.....tőlem aztán főleg....
Egy szuper helyet béreltünk ki két napra, az első nap céges buli volt, az is szuper volt, aztán vasárnap a szülinap....
Pénteken reggel adtam át az ajándékot, és nagyon boldog volt már akkor Gabi, de a hétvége csak fokozta....
Cukker, sztem ettől lesz szép az ünnep, hogy megmarad igazi ünnepnek...már fél éve erre készültem, hogy igazán emlékezetessé tegyem neki a 30-at.
Vasárnapra már nem várt tőlem semmi meglepetést, a barátok, család ekkor köszöntötte fel őt, nagyon örült, kapott egy szép nagy tortát, aztán délután jött az én meglepetés emberem.

Nagyon tiszteli, felnéz rá....Pestre jár fel előadásokra, és azt a férfit hívtam meg, aki tartja ezeket. Amikro megérkezett, Gabinak mondtam, hogy ez az utolsó meglepetésem. És csak nézett....nem tudott megszólalni, kb. 15perc után tudott felocsúdni, hogy mi van.

Hihi, nagyon örültem. És persze sokat sírtunk, nagyon boldogok voltunk. Anyósomék ölelgettek, hogy a kicsi fiukat hogy megleptem, és hogy milyen boldoggá tettem. Tényleg nagyon boldog. volt.
Igaz, Zsófi nem tudot aludni szombat este, csak rajtam, sok volt neki....de megérte. Nehéz volt így, hogy Gabira nem tudtam számítani. De vasárnap a mamák vigyáztak rá, így tudtam fürdeni, szaunázni.
Teszek képeket is....de előbb elaltatom Zsófit.