A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szelivi-Köszi! :) Apával alvós kép nagyon jó!!! :lol: És persze a másik is,kis Tündi bündi! :lol: Nem fogadták volna el e-mailben a dolit?Én úgy szoktam elküldeni,a tanárok meg kinyomtatják helyben.Ez így tutti biztos,hogy odaér módszer. :roll:

Boscó-Köszi. :) Óóó ez ismerős.Nekünk most a keresztelő,jövő hónapban sogoromék esküvője(nem mehet kétfillérrel az ember)+kocsi műszaki. :shock: :shock: Hááát igen egyik unokatesoméknak játékboltjuk van,másiknak babaruhaboltja volt...Tényleg nagyon jól jön nekem.Most keresztelőre vesznek Lilkónka sportbabakocsit. :wink: :lol: Unokatesóméknak(akiknek a bababoltjuk volt :wink:)szuka bullmasztifjuk van.Annyira jámbor jószág,hogy a gyerekek lovagolnak a hátán.Bár biztos nevelés kérdése. :roll:
Vendég

Mariannka: bocsi kihagytalak :oops: . Nagyon szépen ül a fiad, és most nézem ugyan ilyen lasztink van nekünk is asszem (ugye ez olyan csörgös labda?)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi,
pont ez a helyzet nálunk is. Én is találtam egy rugit, ami már csak éppen jó rá. :) De ma voltunk egy bababoltban és vettem egy farmert neki. Nagyon édi benne. :) Rugikat meg szerintem nyaralás után veszek.
Babcika,
nagyon cuki a kiscsaj! Jó ez a kalapocska! Keresztelőről majd gyere jó sok képpel!
Livi,
nagyon jó az alvós kép!!! :)

Ha holnap már nem jönnék, akkor mindenkinek szép hetet! Vasárnap lépünk Balcsira, aztán majd anyósékhoz le vidékre pár napra.

Kellemes 7végét!
Pussz.
angi79

Lányok!!!

Most megbízásból kérnék pampers-es figurákat is(ha jól tudom abból is az a gyűjtenivaló).Akinek van felesleges,írjon e-mailt vagy pü-t.Kösszencs!!!
Vendég

Lányok!!A papmers-ből a vonalkód kellene.Bocsi! :oops:
Vendég

Babcika:én tudok Neked küldeni 3 db vonalkódot!Mit gyűjtessz amúgy?Én semmilyen ilyen gyűjtögetős akcióról nem tudok!Írd meg a címed,elküldöm!Képzeld nem tudunk e-mailt küldeni!Fogadni tudunk,de beragadtak az e-mailok!Remélem a hétvégén megcsináljuk valahogy,mert küldenék neked képeket!

A 3 hós oltásunk körül nagyon piros Fannika bőre.Az este hőemelkedése volt,de szerencsére semmi más.De ez a pirosság idegesít.És kemény is!Remélem nem lesz baj!
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT A DOMINIK BABÁKNAK!!!

Majd jövök valamikor! Babák nagyon édik! :)

Edit: MI volt a dokinál?

Évi77 merre van???

Angi, Alina és a többi nyaralónak : kellemes pihenést, szép hetet! :D

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hú, ma Dominik nap van? Megint nem néztem a naptárra. Akkor utólag boldog névnapot a Dominikoknak :lol:

Angi: Mi hétfőn megyünk a Balcsira. Merre lesztek, esetleg ha nem olyan messze tőlünk, talizhatnánk is. Mi Balatonszárszóra megyünk. Remélem még bejelentkezel utazás előtt. Más nem megy most a Balcsira esetleg?

Kép

Kép
pgyöngyi

Lányok, most jelentkezett a Tünde, hogy elszállt a gépük, mert belecsapott a villám, szóval most egy darabig nem lesz :?

Tünde: Ha majd olvasol: remélem gyorsan sikerűl megcsináltatni a gépeteket. Másnak nem lett baja?

Kép

Kép
pgyöngyi

Természetesen a papmers=pampers :oops:

Boscó-Akkor e-mailben küdöm a címem.Ez nem nekem kell,csak segítek vkinek.Nem is tudom pampersnél mit lehet kapni érte.A liberonál még a kórházas csomagban volt egy jelentkezési lap,amit kitöltve visszaküldtem.Cserébe(jó 3 hónap múlva)küldtek egy kérdőívet,amit kitöltve kellett visszaküldeni mellékelve 5 db liberos pelusos figurát egy lamaze teknős játékért.De béna voltam,mert nem néztem pontosan,hogy vagy ilyen,vagy olyan(2 féle van)figurából kell az 5.Én különbözőeket küldtem,így szerintem nem kapunk teknőcöt.Most már megint küldtek kérrdőívet+10 figurát kell gyűjteni,textilkönyvért.Mivel mi nem liberozunk,így szertenék gyűjteni,hátha sikerül összeszedni a 10 figurát.Pirosság szerintem holnapra el fog múlni.Télibabások javasolták annakidején,hogy Árnika krémmel kell kenni az oltás bökése körül.Én kentem Lilkónak,nem is igen volt gond vele.(Csak elfelejtettem ezt Nektek írni :oops: :oops: )Nem tudom mi lehet az e-mail-ekkel :( Azért várom Fannika képeit!

Jó éjt!!
Vendég

Livi
Nagyon édesen alszanak :)

Boscó
Először nem értettem miért olvasod az elvált szülők...topikot, de már leesett

Mariannka
Istvánka magától ül? Nagyon édi! :D

Rólunk:
Timi tegnap óta ismét belelendült a forgolódásba :D (még csak hátról hasra sikerül) nagyon meg akarta szerezni a távszabályzót :lol:
Ma voltunk Mogyoródon! De sajna nem úgy sikerült ahogy elterveztem. :evil: A reggel kávé nélkül indult. Bekrepált a főző. :evil: Apa mire összeszedte magát már fél 10 volt. Én 10 körül akartam indulni. De ő még elindult kávé főzőt venni nehogy má' máshol igyon. ÁÁÁÁ :x :evil: :x :evil: kész voltam.
Mire hazaért fél 12 volt, ekkor elindult ebédet hozni. Szóval fél 1-kor sikerült kocsiba szállni. Az edzés 2-3-ig tartott. Mi sikeresen 3 óra előtt 5! percel a ringhez is értünk.
Én kértem tőle h legalább egy kis ideig hagy halljam az autókat :? legközelebb nem rövid időt mondok :wink:
bár a szándék a fontos...
bocsi csak egy hülye F1-es rajongó vagyok 8)
azért egy képet dobok az útról

Kép

jóccakát :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Huhh, csak az ucsó oldalt olvastam el. Bocsesz…

Minden Babó gyönyörű szépséges!!!

Babetta!
Jaj, ez nem hangzik valami kellemesen. Doki mit mondott?

Vok!
Felteszem ide a képeket.:) Gondolom nem baj?;)

Hanna Királylány, és Alexem:
Kép

Kép

Kép

Kép

Meli!
Botrányos a festőtök.:(

Angi!
Jó nyaralást nektek, jó pihit!

Mariannka!
Istvánka is ül! Gratula nektek. Nagyon kis ügyes! :)

Livi!
Posta.:(

Alex, mióta hüvi van, kicsit nyügibb. Tegnap szinte ki sem másztunk az ágyból, egész nap csak cicizett szinte.:) Alig alszik. Bár ma délután akkorát aludt, h már majdnem féltem, h nem fog felébredni fürdetésre, és majd valamikor az éccaka közepén.:)

Nah, jó kevés lettem, de dobok fel képeket.:)

Ez az új mutatványa:

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Boscó!
Szerintem szólj az oltásról a dokinak. Szerintem nem természetes, hogy kemény. Persze ha duzzadt, akkor az más. Bár most néztem meg az Infanrix mellékhatásait az interneten és gyakori a bőrpír, duzzanat.

Petri!
Ha én ezt a sapis képet a férjemnek megmutatom! Szoktak Forma-1-et nézni a tévében a Tündivel és mindig mondja neki, hogy most nézd, most ott megy a Schumi bácsi! A csúnya Alonso bácsit nem kell nézni!

Nancsika!
Jó ez a kép! Illetve az összes. Nálunk is megy a lábfogdosás. A zoknit nagyon vagányul le tudja már venni.

Posta: Délután négy körül lementem megnézni a postaládát, hátha mégis... És tényleg! Az a dilis postás bedobta a levelet, csak nem emlékezett rá. De a büdös tapló kettéhajtotta a borítékot és így most van a dolgozatban egy hajtás. De nagyon nem fog érdekelni. leadom így. Délután aztán találkoztam a postással, amikor visszafelé jött. Mondtam, neki, hogy hát mégis bedobta a levelet. Azt mondta, hogy nem emlékszik, hogy délelőtt mit csinált. És ezt olyan fejjel mondta, hogy elhiszem, hogy nem emlékezett. Tiszta kába volt.

Na megyek aludni, mert leborulok a székről.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok :)
Vikó :)
Dominiknak nagyon boldog névnapot :)
Kép
Babcika :)
Tündéri a lányod :)

Livi :)
Nagyon helyesek apával :lol:

Tünde :)
Sajnálom, de legalább nektek nem esett bajotok :)

Petri :)
Kár, hogy csak 5 percig hallgathattad a hangokat.
A lányod ellenállhatatlan :lol:

Nancsi :)
Nagyon ügyi Alex :)
Látom jól egymásra találtak a csöppök :lol:

Boscó :)
Szerintem nincs semmi baj a keménységgel. Petinek is mindig kemény, de egy-két nap alatt elmúlik :)

Nincs erőm, se képet feltenni, se mesélni. Azért holnap megpróbálok erőt venni magamon :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok! Dominó köszöni a névnapi köszöntést, és el is teszi aug. 8-ig, mert mi akkor. Egyébként 4 alkalom is van a naptárban, lehet, hogy mindet meg kéne ünnepelni :lol:

itt mellékelek egy friss fotót a Margitszigetről.

Kép

Jó nyaralást mindenkinek és babák nőjenek és okosodjanak! csókolat :)

indianyo

Babcika!

Kép

Sok boldog névnapot!

Enyén gyermek nagyon elromlott :cry: és nem tudom mi baja. Egész éjjel oránként keltünk, sírva ébredt, álmában nyöszörgött.
Most meg jóketvüen hintázik :? Ahanyszor cicire teszem mindig harap :cry:

Igen, a festést apa meg Boglárka fejeztebe :? :D A festő szinét azóta nem láttul. A padlot ma helyett a tegnap tették le, már csak a széleket kell felrakni, utána takaritás.

Nagyon fáj a térdem :cry: A tegnap apa azt mondta, h a héten megyünk dokihoz vele, de félek ad valami bogyot, amivel majd nem tudok szoptatni. Azt meg nem akarom :cry: :cry: :cry: :cry: Szerintem kiment belőle a szilikon, mert iszonyatosan kattog :(

bömbi van....
Vendég

Sziasztok!

Boscó!
Én kérdeztem a tenyésztést. :D Az általában úgy megy, hogy a lány otthon elli meg a kölyköket, nem nálatok és vagy pénzt, vagy kölyköt adnak érte.
Mennyi idős most Bosco?

Anna!
:( Nem hangzik túl jól Annamari dolga. Azt hittem, hogy idővel rendbejön neki. :( Tudom, nem szakavatott a szemem, de én nem vettem észre eddig rajta, hogy bármi baja lenne. Sőt!

Mariannka!
Nagyon ügyi Istvánka!!!! És az almát is biztos megszereti idővel :) Mit mondott a doki? Elődordulhat ugyan az a magasvérnyomás+toxémia, mint Istvánkánál?

Angi!
Jó pihit nektek!!!! :D Lidi nagyon nagy már! :) Csütörtöki kirándulást később részletezem. :):) De kifáradtam. :D Az egyszer biztos. :D:D:D:D

Nancsi!
Dehogy baj!!! El is mentettem őket gyorsan. :D:D:D Legközelebb is nálad kezdünk. :D Sorry, hogy olyan hamar leléptünk, de már várt Ági. Legközelebb nem ebédre ígérem magam. :D:D

Petri!
:( Sajnálom, hogy lemaradtatok az edzésről!! Én is imádom a Formula 1et. Eddig még nem voltam kint, de egyszer tuti kijutok úgy dolgozni, hogy a boxban leygek. Más szóba se jöhet. Hacsak nem egy olyan VIP-es jegy, ahol szintén a boxban sétálgathatok. :D:D:D

Livi!
Postás :( Nem értem minek kell nekik folyton összehajtogatni a nagy leveleket!!!! :(:( De legalább megérkezett! :)

Gyöngyi!
Nektek is nagyon jó pihit kívánok!!!! :D Viszed a kendőt magaddal? Hannával tök sokat sétáltam úgy amikor Szigetmonostoron voltunk. :D Jó dolog. :D Most is viszem Mátraházára. :D Tééényleg, mi is most megyünk. :D Akkor egyszerre nyaralunk. :D Meddig maradtok?

EDIT!!!!!
MERRE VAGY??? Mi volt a kórházban??????

Vikó!
Dominik nagyon vagány pasi lett!!!! :D És még midig helyes baba!!! :D

Rólunk:
Ugye csütörtökön nyakamba vettem a várost és Gyálról elindultunk Hannával és az új könnyű babakocsinkkal az Örsre, ami laza 1,5 óra a buszig való sétával együtt. 2 busszal jutok el odáig. Érdekes volt. Aki már bkv-zott babakocsival, annak nem kell részeletznem, de katasztrófa. :( A buszokra felrakni a kocsit tök nehéz, mivel a sofőrök általában jó messze állnak meg a járdától, így még ha fel is emeled a kocsit, akkorát kell lépned, hogy tök ügyesen kell közben egyensúlyoznod, hogy ne dőlj el... :( Mondjuk segítettek, de azért nem volt semmi.
Aztá azért, hogy ne kelljen 200 lépcsőn fel-le cipelni a csajt, átutaztam a túloldalra a 3as villamossal. Na az gáz!!!!!!!!!!! Ugyan is NINCSEN 1 db olyan ajtó se, ahol nincsen középen kapaszkodó, így esélytelen, hogy egyedül fel vagy le tudj szálni a kocsivel, mert nem férsz el. :(
Egyébként jól ment. Hanna viszonylag jól bírta a buszt, hamar megszokta, hogy hangos az ajtó, meg a csöngő. :D
És a csattanója a napnak: nem volt virágos csörgő az Ikeában és azért mentünk.... :D Szóval kicsit elfáradva (naaagyon hulla voltam, mert szép cipőt (nem edzőt) vetem fel,ami már nagyon rég nem volt a lábamon és fel is töre azzal a lendületel....

Tegnap meg Dunakeszin voltunk. Nancsinéknál kezdtünk és Ági barátnőnél végeztünk. :D A lányom aktívan vizslatta a törpéket (mint ahogy azt a képek is tanusítják). Megtapizta az arcokat (persze a szemkinyomás már bejátszott), válaszul Alex megakarta enni Hanna kezét, Lara meg megtapizta a karját. :D Cukik voltak. És a legnagyobb szám: A lányom életében először aludt úgy kint a levegőn babakocsiban, hogy közben nem toltam. :D:D:D
Viszont hazafele átszálltunk a barátnőm kocsijába és ott nem tudott elaludni és majdnem 15 percet sírt. ( túl jó a kocsi és nem rázkódott eléggé...)Majd megszakadt a szívem, de nem tudtam kiszedni az üléséből, mert ha véletlen belénkjönnek és kiejtem a kezemből a csajt, nem tudnám megbocsátani magamnak. :( Így életéban másodszor hagytam sírni. :( Pocsék érzés volt. :(:(:( Szóval érdekes, de jó nap volt mind a kettő. :D

Mi is hétfőnutazunk, de én már vasárnap átmegyek anyuhoz, hogy onnan induljun hétfő délután. Ott nincsen net, szóval 1 hétre én is lelépek.

Ma még jövök!

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Beszéltem Tündével!
Valami trafóba csapódott villám, nem hozzájuk. Leégett a dvd-jük, meg valami elszáltt a gépben és Peti vidéken dolozik, dígy nincs, aki megszuperálja a dolgot. Reméli hamarosan tud jönni. Ők jól vannak. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok:nagyon cukik a babócák!Szegény Hanna.Hát igen,nagyon hamar megszokják ha rázkódik valami a fenekük alatt! :lol: Mi meg akarjuk venni a szuka kutyát,úgy hogy nálunk legyen mindig.A fedeztetésre még nem hívják Boscót,mert még csak 15 hónapos!De lassan beérik ám ,és nagyon szép kan!Ezt nagyon sok kutyás mondta már,akik igazán éertenek hozzá.(nem hiába,az apja a Championok Championja)Szóval jó a vérvonala!!!Nem semmi az utazásod története!!Jó pihenést Nektek,vigyázzatok magatokra!!!!

Meli:Sajnálom hogy fáj a térded!!!Jobbulást!

Babcika:Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!! :lol:

Szelivi:Hát ez a postás!Veszélyes!De legalább megvan!

Nancsika:Nagyon ügyes Alex!Tetszenek a mutatványai!

Petri:Hát tényleg jó rövidre sikeredett!De a kép az nagyon jó lett Timi babáról!
Vendég

Boscó!
Látom ám, hogy szép a pasi! Már többször megdícsértem. :D:D Naaagyon izmos, szép kiállású kan! :) A barátnőméknek is bullmastivjuk van.
Az elsőt nagyon szerettem, ő sajna rosszul ugrott a kenelben és felakasztotta magát. A második csípőbeteg volt, helyette kaptak egy gyönyörű kant, aki 8 hónaposan valamiért telekajálta magát apró kaviccsal, elzáródott a gyomra és meghalt. A szukát, Rozit, pároztatták, született 15 kölyök, akik belehaltak az anyatejbe, mert abban volt valamilyen szar vírus. :(:(:(:( Szóval eddig nem volt szerencséjük. :( de ha nem lennék allergiás a rövid kutyaszőrre, tuti nekem is masztivom lenne. Nagyon okos és kiegyensúlyozott, gyerek szerető kutyák. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziaszok

Babci: Én is boldog névnapot kívánok

Vok: Viszem a kendőt, bár ez a babakocsi annyira bejöt a Lilinél, hogy lehet abba lesz. Hétfőn megyünk, pénteken jövünk. Nektek is jó pihenést kívánok.

Kerti törpe: Múlt héten mutattam a Lilinek egy kerti törpét. Kb 80 cm magas volt és elég gonosz arcú, de én ezt akkor nem is figyeltem, csak a piros sapkája miatt gugoltunk le hozzá. Na a kiscsaj úgy megijedt tőle, hogy vagy 5 percig üvőltött. Mondtam is Apának, hogy kertitörpe nem jöhet a kertünkbe.

Vikó: Dominik stipi-stopi a Lilinek (ha lehet) :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vikó :)
Nem baj, majd felköszöntjük kedden is :lol:

Babcika :)
Boldog névnapot :)
Kép

Meli :)
Örülök, hogy apáék ügyesen befejezték a festést és hogy nemsokára kész a lakás :)
Bogi babát lehet, hogy az időjárás viseli meg :( Kitartás :)
Térded :cry: Nekem 8 éve műtötték és még azóta is fáj, ha megerőltetem. Inkább pihentesd a térded!

Eszter :)
Lehet, hogy nem feltünő, de a jobb lábfejét már most nem tudja 90 fokig sem :cry:
Nem semmi kalandod volt csütörtökön :D

Gyöngyi :)
Kertitörpés esetet sajnálom :( Szegény Lili!

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vok:sajnálom a barátnődéket!Nekünk nagy szerencsénk volt Boscóval!Jól látod,tényleg nagyon jámbor kutyik!Engem mindig kísérget mikor az udvaron jövök megyek.Mondjuk nagyon 1 gazdás,de ha parancsolok neki,azért szótfogad!És ami a lényeg,minden olyan szépen kialakult benne,nem is kellett keményen tanítani semmire!Okos!Holnap Hernádra utaznak!Remélem ügyesek lesznek!Sajnálom az allergiád! :cry:

Itt nálunk nagyon lehűlt a levegő.
Vendég

Gyöngyi:nem semmi lehettett a törpe arca.Szegény Lili!
Vendég

Sziasztok!!

Petri-Timi nagyon édi a sapiban :) :)

Meli-Köszönöm!! :) Sajnálom a térdedet,de szerintem ne szedd a bogyót szopi alatt,inkább szoptass,az fontosabb(talán).Leglábbis én így csinálnám.De nagyon rossz lehet! :cry: :cry:

Vok-Nem semmi napotok volt.Hanna és Alex tündérek! :)

SzegényTündéék,mi mindent kihúzunk,ha vihar van.Apám műszerész,úgyhogy mindenkit idomít. :wink:

Boscó-Köszi! :) Elmúlt a duzzanat Fannika lábáról?

Gyöngyi-Köszi :)

Annácska-Neked is köszi! :)

Nyaralni indulóknak jó utat és jó pihenést!! :)

Lányok!Én nem tudom mikor jövök,mert holnap keresztelő,ma sütünk pár sütit.

Puszi!
Vendég

:D Istvánka milyen ügyesen ül :D
:D miniLili nem is mini :D ,
:D Timi baba vagyon vagány :D
:D Domino meg milyen nagy már :D és egytöl egyik nagyon aranyosak :D

Gyöngyi: nem tudom milyen nagy Boglárka, mert a multkor egy hülye p...a helyettesítette a mi dokinkat és nem mérte nem a hosszát, csak a sulyát. Nem teszel fel képet a kertröl????

Szelivi: még neked akartam írni a multkor, h Bolglárka is mindig ugy fog meg dolgokat, h a mutató ujja mindig be van hajlitva. Ez nagy baj akkor?? :roll:

A terdem szülés ota nagyon fáj, és naprol napra rosszabb. Már ott tartok, h ha a jobb lábamra nehezedek érzem, h mindjárt eltörik vagy összeesek. :cry: S nem tudom mi tévő legyek.
Ráadásul ezt ma reggel óta nagyon figyelem, de baj van a cicikkel is. Eddig szopik után ált. még tudtam fejni, de ma reggeltöl egy csepp se jön szopi után a jobb ciciböl. A balbol még valamicske, de az vajmi kevés :cry: :cry: :cry: :cry:
A szopi mostmár két ciciböl van, eddig elég volt egy is, és még maradt is. De modtmár nem tudom mi lesz :cry: :cry: :cry: :cry:

A tegnap találtam egy román forumot, ahol az anyukák a 3. honaptol házilag köpülnek tehén tejböl túrót és azt adják a babának minden szopi után.
Az egyik anyuka meg azt kérdezte(9 honapos babaával), h a tehén tejet fel kell foralni mielőtt adja a babának mert ő mostanáig simán adta.
Hát szabájosan ki voltam bukva :x

Ezek az anyukák barlang lakól?
Vendég

Gyöngyi!
Én a múltkor azt mondtam a Tündinek, hogy nem kell félni az idegenektől. Ha nem tetszik valaki, akkor köpje le! :D Persze tudom, hogy ezt majd később megbánom.

Meli!
A neurológus szerint az ilyen ujjtartás nem számít, kicsi probléma. A gyógytornász szerint tornáztatni kell. Úgy tornáztatja a tenyerét a tornász néni, hogy lefekteti a padlóra, a könyöke a padlón, a karja függőlegesen, a tenyere felfelé van fordítva és így masszírozza a tenyerét. Olyan mintha fekvőtámaszt csinálna, csak a hátán fekszik.
A térdem nekem is fáj a terhesség közepe óta. Konkrétan semmit nem csinálok vele. Majd egyszer lefogyok és akkor nem kell neki akkora súlyt cipelni. :D

Kaják: párom egyik rokona (pasi) rá volt bízva a 9 hónapos baba. Ő meg frissen sült forró tepertővel megetette. Szegény gyereknek fájt a hasa persze. Ő meg utána magyarázkodott, hogy "csak" tepertőt adott neki. Egyébként ez a "baba" most 35 év körül van, és jól van, semmi baja.

Tejcsi: én is megpróbáltam fejni a héten, hátha mégis benézek egy-két órára az iskolába. Hát most bezzeg alig jön 10-20 ml. Azelőtt meg simán lejött 100-150. Csak azok már régiek, még áprilisit is dobtam ki.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok már megint :)
Nincs is időm visszaolvasni, meegek barackot eltenni. Leturmixolom, és kis adagokban elteszem, ugye nem lesz baja? (műanyag kis poharakban lefolpakkozva)

A névnaposoknak boldog névnapot!

A babák természetesen aranyosak egytőlegyig :)

Babetta, nagyon nem jól hangzik amit írtál. :( Mi volt a dokinál?

Megyek is, de mostmár sűrűbben jövök, hogy ne maradjak le. :D
Szép napot
!

faby

Kép

A kép érdekessége csak annyi, h apa aludt el hamarabb. :)
Vendég

Sziasztok
Élek még, csak nem nagyon volt időm írni. Mikor dokinál voltam, azért nem tudtam jönni, mert este jött a nővérem és majdnem 11-ig varrtunk Levinek neki játszószőnyeget. Kép a végén. Köszi az aggódást mindenkinek, jól esik nagyon, de sajnos a műtétet nem úszom meg. :cry: Azt mondta ,hogy várjunk még egy hónapot, addigra meg lesz a rákszűrés eredménye és addig megfigyeljük, hogy növekszik e tovább.. Azt mondta 10perc, injekció utána kivágja, és 2-3 öltéssel varrja. A hátam közepére nem kívánom. Valahogy majd csak túlélem.

Petri
Sajnálom a tegnapi napodat. :(
Nem is nagyon merem leírni írni, hogy ma mi történt velem.
Gondoltam kisétálok a pályához az időmérő kezdésére és csinálok néhány képet. Odaálltam az egyik kapuhoz és elkezdtem fényképezni. 5 perc múlva odajött az egyik kapuőr és megkérdezte, hogy nincs e kedvem bemenni, mert egy külföldi visszaadta a jegyét. Hát mondom, bemehetek. :lol: Nyakamba akasztotta a jegyet és már mentem is Azt hiszem a többi leskelődő nagyon utálhatott, de ez van. Nem is mertem senkire ránézni mikor bementem. :oops: Ezt persze Levinek köszönhetem, mert ő is ott volt.. Csatolok majd pár képet. Nem voltunk csak 20 percet, mert féltem hogy Levi fülének baja lesz. Remélem a 20perc alatt se lett halláskárosodása. :( Most kicsit haragszom magamra emiatt :twisted: ,de akkor úgy megörültem a jegynek ,hogy el is feledkeztem róla.

Ma is megfordult hasról hátra és mászás közben erősen halad hátrafelé. :lol:

Babci
Nem is látszik a kocsiba ,hogy mini lenne Lili!! :D

Gyöngyi
Hogy álltok a forgolódással? Éjjel hányszor keltek? :D

Jó nyaralást mindenkinek aki készül, és aki már elment. :lol:

Vikó ,Faby
Boldog névnapot a fiúknak. :D

Vikó
Nagyon csini a srác. :D

Meli
Mi történt a térdeddel? Mivel műtötték? :(

Nekem is fájnak a porcikáim ,én ezt a szopira fogom, aztán meglepődöm majd ,ha 2 év múlva is fáj és persze akkor már hűlt helye lesz a szopinak :lol:

Vali
Te nem mondtad ,hogy mész nyaralni!! Hová tűntél?

Tünde
Nekünk a tévénk ment így tönkre. :( Az egész utca vitte a szervizbe. :lol:
Még jó, hogy nagyobb baj nem lett. :wink:

Anita
Te is eltűntél mostanában!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

babetta köszi :)
Nagyon jók a képek!

Ma kibújt Dominik első fogacskája. :D :D

faby

Meli: Majd dobok képet, csak várom, hogy kinőljön a fű

Babetta: Hát még mindig 2 óránként kell a kiscsaj. Oldalra fordulgat, de már elég aktívan, szerintem 1-2 hét és megfordul. Viszont ma bevette a lábát a szájába. Már annyira vártam ezt a pillanatot (Jó nagy hülye vagyok, mindenki azt várja, hogy mikor ül fel, fordul meg vagy jön ki a foga, én meg erre a lábtömésre várok már hetek óta)

Sztori: Voltunk ma vásárolni és a Lili a Praktiker közepén betojt. Én meg otthon hagytam a törlőkendőt, így rögtönzés képpen lekaptam a polcról egy ioncserélt viztet, a kocsiba meg találtam papírzsepit. Igen ám, de a kishölgy úgy befosott, mint annak a rendje. Gondolhatjátok milyen jó kis meló volt letakarítani a kocsi hátsóülésén a gyereket köldöktől fenékig :) . A pont az I-re az volt, hogy a lányom kinevetett, de jó hangosan én ilyet még nem láttam. Zabálni való volt.

Faby: Gratulálok az első fogacskához :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Faby:gratula a fogacskához!!!!Nem szenvedett vele a kis hódító?

Babetta:nagyon nagy mákod volt ám tudod?Tök jó lehetett!Petri is biztos szivesen cserélt volna veled!Hát igen,nem lehet elég korán elkezdeni,de azért én is remélem hogy nem volt túl hangos Levikének!

Pgyöngyi:tetszik a sztorid! :lol: Gondolom Neked nem annyira!De mindig bebizonyosodik hogy az ilyen pillanatokért érdemes éljünk,hisz a kellemetlen pillanatok után mindig kapunk valami plusszt a kicsiktől!A te esetedben ez a hangos nevetés volt az!Cuki lehetett Lili!

Babcika:sülnek a finomabbnál finomabb sütik?Ügyesek legyetek holnap!
Vendég

boscó, dehogynem :( Már hetek óta nyűglődött, de a tegnap délután volt a csúcs. 1-től 8-ig üvöltött. Patakokban folyt a könnye. :( Gondoltam, hogy ebből már lesz valami...
Viszont azóta egy hangja sincs, BoldogBaba volt egész nap! :)

faby

Sziasztok!

Ma délelőtt konyhatündér lettem, mert túrótortát készítettem, holnap megyünk vendégségbe. Majd teszek képet, hátha megtetszik valakinek. :lol: Nyammm. És emellett meggyet tettem el, jól jöhet még télire. Lefagyasztottam jégkockatartóban, majd áttettem egy másik dobozba.

Babetta: nem semmi ez a Formula 1-es sztori. Jó fej lehetett a biztonsági őr. Vagy csak megtetszettetetek neki. :oops:

Vok, Nancsika: nem semmi ez a babaszerelem. :)

Istvánka szenved a fogakkal, de most még sehol semmi. Nekem olyan érzésem van, hogy egyszerre fog kinőni 4, mert annyira megnyomta az ínyével a kezemet, hogy majdnem leharapta az ujjamat.
:lol:

Cory merre van?

Szép estét,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta
Jajj de irigy vagyok!!!
Ilyen szerencsét :shock:
Köszi a képeket, nagyon szuperek :lol:
Nem néztek sokan h babakocsival mész? :lol: Az ott nem szokás. :lol:
Mi ha odaértünk volna időben én is be akartam menni az 1700ft-os jegyel, apa meg kint megvárt volna Timivel. Őt úgyse érdekli.
Remélem nem lett halláskárosodásotok!

Mariannka
túrótorta....te nem fogyózol? :wink:

Dominiknak
gratula az első foghoz!

Pgyöngyi
Jót nevettem a sztoridon :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Faby:most olvastam el a blogban(vagy miben)hogy tényleg fájt szegénykémnek.Nagyon édi az úszógumiban (is)És hogy Te milyen csini vagyí!Apppppááááááám!!!!Neked milyen a kengurud?Szeretitek?Most szeretnék venni.De fog.sincs milyen legyenm!

Kérek véleményket!Köszike!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a bókokat, átadtam Alexnek.:)

Ma egész nap annyira, de annyira jó kisfiú volt. :) Általában nincs vele gond, de hétvége előtt hihetetlen volt.:) Állandóan csak rajtam lógott.:) De nem baj, mert jól megszeretgettem a kis seggét.:) Ma kapott egy új játékot, és nagyon teccett neki.:) Annyira jó volt látni, ahogy felfedezi, mit lehet vele csinálni. Próbálta kézzel, lábbal fogni, és közben mosolygott nagyokat.:) Majdnem megzabáltuk apával.:)

Livi!
Próbáld meg kivasalni a dolit. Csak ne gőzvasalóval.:) Én annó az ellenőrzőmet vasaltam ki, mert kicsit viharvert volt már.:) Hátha bejön.:)

Annácska!
Megjött már az erőd?:)

Vikó!
Dominó is csodahelyesvagány! Nagyon jó kis pasi lesz belőle.:) Ha lányom lenne, lestoppolnám neki.:)

Babcika!
Kívánok én is nagyon boldog névnapot! :)

Meli!
Megjavult a picilányod?
Térdednek jobbulást! Próbálj pihenni vele sokat, hátha…
Nagyon helyes a kiscsaládod! :)

Vok!
Vacsira ígérd magad.:) Vagy megyek én is veled Ágihoz! ;) De jó volt, h eljöttetek látogatóba. Tényleg legközelebb többet legyetek itt.:) Esetleg más is csatlakozhat.:) Nem nagy a lakásunk, de ha annó az albiban 1 szobában elfértek a varrós csajok, akkor itt is elférünk.:D
Izomlázad? Jobb már?
Jó pihit, nyarat nektek! :)

Tündéknek mennek a drukkok, h rendbe jöjjön a gép, meg minden. De jó, h nekik nem lett semmi bajuk!!!
Csúnya tud ám lenni. Mikor még Mátyásföldön laktam, akkor a HÉV vezetékbe csapott bele a villám. Olyat szolt, aszittem összepisálom magam a félelemtől.:(

Gyöngyi!
Szegény Lilike. De Alexem is ilyen kis rémüldözős. Játszik a szőnyegén, és mellette volt egy béka báb, arccal levelé. Aztán Alex addig ficánkolt, amíg a keze a béka alá keveredett, majd megemelte az arcát. Alex meglátta, és úgy elkezdett sírni. Gyorsan megvigasztalódott, mi meg majdnem kinevettük, annyira cuki volt. Pedig szereti azt a békát, csak lehet hírtelen sok volt neki.:)

Térdem nekem is fáj. Meg kattogok mindenhol, tiszta csapágyas vagyok :( Térdem, bokám, vállam, meg még a combcsontom is a medencémnél. Meg van mikor a derekam áll be egy pillanatra. Olyankor megrémülök egy kicsit.:(

Babetta!
Most nem mondom mit mondott apa, amikor felolvastam neki, a F1-es jegy storryt.:);) :);) :);) :);)
Sajnálom a műtétet! De nem lesz semmi baj, ne aggódj! :)

Faby!
Júj de jó. Most jobban van már a Dominik? Vagy ugyan olyan nyügi, mint volt? Jah, most olvasom, h egy szava sincs! Nah, akkor reméljük, ha a többinél nem lesz neki ennyire fájdalmas! :(

Csajok, milyen, amikor jön a foga? Alexnek csak olyan kis fehéres lent. De nem bírom eldönteni, h meg van-e duzzadva, vagy sem :oops: Ha benyúlok a szájába, akkor rendesen megharap.:) Annyit csinál, h állandóan harapdálja az ujjacskáit, de semmi nyügi, vagy fájdalom. Nah, majd hétfőn úgyis megyünk szurira, akkor majd jól megnézetem a dokinénivel.

Mariannka!
Én inkább ennék abból a tortából, de nézni is szívesen…:) Majd rakd fel a receptet is. Egyszer csináltam egyet, de olyan trágya lett, h azóta sem próbálkoztam vele.:)

Nah itt van még kép. Most ezek a kedvenceim.:) Imádom.:)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nancsika

Babetta!
A férjemnek csorgott a nyála a F1-es képekért! A sztorira meg kiakadt, hogy neki sosincs ilyen szerencséje.

Gyöngyi!
Nekem a babakocsi egyik zsebében van túlélőcsomag, meg minden táskámban.

Faby!
Én is megnéztem a Dominik blogját! Nagyon jó. És a képek is!

Nancsika!
Spéci teflonos talpú vasalónk van! Én is arra gondoltam, hogy az utolsó lapot, amin az aláírás van, azt kivasalom, a többit meg újranyomtatom. Miért van két piros pötty Alex karján?

Villámlás: anyukám mindig azt mondja, hogy bebújik az ágy tokjába, annyira fél.

Fogacska: Éjszaka azt álmodtam, hogy Tündinek kijött egyszerre hat. De valójában semmi. Az ujjamat annyira harapja, hogy félek, amikor a sajátját harapja, akkor fáj neki. Csak nehogy lerágja a saját ujját. :D Egyébként most mindent a szájába töm. Ma vettem neki két rugit (a korábbiakat kinőtte) és próbáltam hozzámérni. Aztán alig bírtam kivenni a kezéből, annyira tetszett neki. És még meg is rágta egy kicsit.

Megyek hímezni!

Kép
szelivi

Látom éjszaka éled a topik :lol:

Meli :)
Sajnálom a térdet :(
Nem semmi ez a román fórum :shock: Na ezektől áll égnek a hajam :evil:
Édes az alvó családod :)

Livi :)
Kilenc hónapos babát eteni tepertővel :shock: Tényleg itt az ideje annak a könyvnek :wink:

Edit :)
Ekkora mázlit :lol: Nagyon jók a képek :)
Szerintem ennyitől kutya baja se lesz Levinek :)

Csilla :)
Gratula a fogacskához :)
Dominiknak meg boldog névnapot :) Mit kapott a kicsifiú?
Kép

Jól feltaláltad magad :lol: Ügyi vagy :)

Mariann :)
A négy fogat egyszerre tuti megszenvedi Istvánka :(
Nálunk apa esténként szokta maszírozni a Peti ígyét :) Nagyon élvezi :lol:

Nancsika :)
Tüneményes Alex baba :D
Az erőm még mindig nem jött meg :lol:

annácska

Tünde_sződ:Nagyon sok boldog névnapot kívánok Bettinának!!!
Vendég

Szépeket! :)

Livi!
Szerintem tuti jó lesz úgy a doli.:)
Alex 2 db BCG-t kapott. Nem toom miért, senki nem mondta, h bocsi, de 2x szúrtuk meg a fiad. Csak akkor vettük észre, amikor kezdett pirosodni. Védőnő, és a doki is csak lesett, h miért van neki 2. Azzal vigasztaltak, h nem lesz semmi baja ettől, meg úgyis kisfiú, így nem olyan gáz majd a helye. Köszi.
Jah, én is fosok, h „megharap”, amikor beteszem az ujjam.:) Annyira erősen tud harapni.:)

Annácska!
Küldjek egy kis ++++++++energiát? Nekem most van pluszban.:) Persze, csak ha ébren vagyok. Amikor rám tőr az álmosság, akkor nekem sincs.:)

Csajok! Az mitől lehet, h Alexem naponta kakil vagy 4-5x? Eddig – kb 3 hós koráig – 2-3 naponta kakkancsolt 1x. Most meg… És valamelyik nap zöldet kaksizott. Az mitől? Amúgy semmi gáz vele, nem szenved a pocak miatt. Amúgy rengeteget reggelizik, tegnap pl 3dl tejcsit benyomott reggelire, de, h utána mennyit, nem toom, mert végre visszavittük a mérleget! :D

Jah, és ha van valakinek felesleges Pampers vonalkód, akkor lécci! :) Köszönöm! :)

Kép

Kép
nancsika

Jó reggelt

Tünde: Én is boldog névnapot kívánok a Bettinának :)

Babetta: Levinek meg boldog 5 hós fordulót :)

Annácska: köszi, hát mentem jó pár kört a Praktikerbe mire kitaláltam ezt a vizes dolgot :)

Képzeljétek, lehet, hogy mégse vagyunk ám olyan hosszúak. Tegnap vettünk 68-as rugikat és jók a Lilire. A 74-es olyan nagynak tűnik még. Mondjuk ezek Brandonos cuccok, és lehet, hogy egyébként is nagyobbak.

Kép

Kép
pgyöngyi

Édes kicsi Bettina! Nagyon sok boldog névapot!Kép

...az előbb irtam egy csomot, de véletlenül nem kitöröltem :( Majd jövök késöbb, de most megyek főzök, ki ne haljon a Nyitrai család :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jöttem elköszönni. :D

Ma csak ennyi dolgom van:
1 hétre előre főzni, vasalni a páromnak, bepakolni Hannának és nekem, felírni, hogy mikor, melyik gyógyszerét kell beadni a kutyámnak és még ki kéne menjek a picra,mert nincsen hagymám itthon (kéne a brassóihoz erősen) és még valami utazó táskát is kért anyu. Erre nem esik ez a dög eső??? ááááááááááá!!! Szóval sehol se tartok még és már a felével készen kéne lennem ahhoz, hogy este átmehessünk anyumhoz.

Szerencsémre Hanna békésen alszik mögöttem, viszont a kutyám olyan szintn gyilkos pukikat ereszget az ágy alól, hogy komolyan azon gondolkodom, hogy kinyitom az ablakot. :D:D:D:D

Tünde!
Boldog névnapot Bettninának!! :D

Faby!
Boldog névnapot Dominiknak!!! :D

Vikó!
Nektek is boldog névnapot!!! :D

Babetta!
Mázlista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Erre csak ezt tudom mondani!!!! :D A képek viszont naaagyon jók lettek. :D
Ügyik voltatok!
A műtétet sajnálom! :(

Coryéknál elméletileg tegnap volt kint szerekő megnézni a netet, de mivel még nincsen itt, szerintem nem csináták meg. Majd ma már rácsörgök...

Anna!
Küldök ++++++++++++++energy-t. :D:D:D

Mindenkinek jó utat, aki ma vagy holnap utazik! Vigyázzatok magatokra, én is ezt fogom tenni. :D:D

Puszika

Eszter
Kép
Kép
vok

Szép jó reggelt :)
Edit :)
Boldog 5 hós hónapfordulót Levi babának :)

Lilinek boldog 5 hós hónapfordulót :)
Kép

Bettinának boldog első névnapot :)
Kép

Nancsi :)
Azért ez jó! Hogy lehet elfelejteni, hogy beadták már neki a BCG-t :shock: Szegény Alex, de így legalább tuti nem kell ismételni :D
Küldhetsz erőt, a két gyerek totál kiveszi belőlem azt ami van :) Megyek is visszadőlni, amíg még lehet :)

annácska

Annácska: köszi :)

Nancsi: pont néztem a fényképet, hogy mi az a két piros pötty? Háát ekkora hülyéket, még jó, hogy nem történt baj. Nekem az Apás kép tetszik nagyon, édes ahogy bűvöli Apát :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Tünde, nagyon boldog névnapot Bettinek! :)

boscó, nekünk BabyBjört kengurunk van, és imádjuk. Rengeteget van benne Dominik, és ő is szereti, őleg amióta kielé ordítva szemlélődhet. A Kikában lehet kapni.

nancsika, nekünk először csak ehéres volot az ínye, aztán ehéres és duzzadt, aztán ehér és nagyon duzzadt, aztán kirepedt az ínye, akkor olyan fura színe volt, aztán jött a rece. :) Mára még nagyobb lett. Tényleg, mennyi idő alatt lesz kint teljesen a fog??

Nagyon tündéri Alex! :)

Annácska, köszi :) Egyelőre semmit nem kapott, éppen kutatásban vagyunk apájával. Babytaxit szeretnénk neki venni. Igaz hogy majd csak később tudja használni, de rágókája meg hasonlók már annyi van, hogy teljesen értelmetlen venni. A Babytaxi meg jópofa dolog. Csak ami tetszene az olyan árban van hogy huhh. :shock: :)

Gyöngyi, boldog 5 hós fordulót!

Szép napot! :)

faby

Sziasztok Lányok!

Nancsika!
Amikor mi kaptuk az oltást, akkor a második tűből kaptuk végül, mert az elsőt visszaadta a dokinő, hogy "ebben is kevés anyag van". Aztán nekünk meg se eredt. Nektek meg duplán beadják! Hihetetlen!

Rólunk: az este hosszúujjú body-t és ujjatlan rugit adtam Tündire. Erre végigbömbölte szinte az egész éjszakát, mert melege volt. Most egy szál rövidujjú body-ban nyomul és csendben van. Csak néha beszélget és kiabál.

Minden névnaposnak boldog névnapot és minden babának boldog hófordulót! :D :D :D

Kép
szelivi

Faby:küldtem p.ü-t megkaptad?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: