Sziasztok!
Boscó!
Én kérdeztem a tenyésztést.

Az általában úgy megy, hogy a lány otthon elli meg a kölyköket, nem nálatok és vagy pénzt, vagy kölyköt adnak érte.
Mennyi idős most Bosco?
Anna!

Nem hangzik túl jól Annamari dolga. Azt hittem, hogy idővel rendbejön neki.

Tudom, nem szakavatott a szemem, de én nem vettem észre eddig rajta, hogy bármi baja lenne. Sőt!
Mariannka!
Nagyon ügyi Istvánka!!!! És az almát is biztos megszereti idővel

Mit mondott a doki? Elődordulhat ugyan az a magasvérnyomás+toxémia, mint Istvánkánál?
Angi!
Jó pihit nektek!!!!

Lidi nagyon nagy már!

Csütörtöki kirándulást később részletezem.

:) De kifáradtam.

Az egyszer biztos.

:D:D:D
Nancsi!
Dehogy baj!!! El is mentettem őket gyorsan.

:D:D Legközelebb is nálad kezdünk.

Sorry, hogy olyan hamar leléptünk, de már várt Ági. Legközelebb nem ebédre ígérem magam.

:D
Petri!

Sajnálom, hogy lemaradtatok az edzésről!! Én is imádom a Formula 1et. Eddig még nem voltam kint, de egyszer tuti kijutok úgy dolgozni, hogy a boxban leygek. Más szóba se jöhet. Hacsak nem egy olyan VIP-es jegy, ahol szintén a boxban sétálgathatok.

:D:D
Livi!
Postás

Nem értem minek kell nekik folyton összehajtogatni a nagy leveleket!!!!

:( De legalább megérkezett!
Gyöngyi!
Nektek is nagyon jó pihit kívánok!!!!

Viszed a kendőt magaddal? Hannával tök sokat sétáltam úgy amikor Szigetmonostoron voltunk.

Jó dolog.

Most is viszem Mátraházára.

Tééényleg, mi is most megyünk.

Akkor egyszerre nyaralunk.

Meddig maradtok?
EDIT!!!!!
MERRE VAGY??? Mi volt a kórházban??????
Vikó!
Dominik nagyon vagány pasi lett!!!!

És még midig helyes baba!!!
Rólunk:
Ugye csütörtökön nyakamba vettem a várost és Gyálról elindultunk Hannával és az új könnyű babakocsinkkal az Örsre, ami laza 1,5 óra a buszig való sétával együtt. 2 busszal jutok el odáig. Érdekes volt. Aki már bkv-zott babakocsival, annak nem kell részeletznem, de katasztrófa.

A buszokra felrakni a kocsit tök nehéz, mivel a sofőrök általában jó messze állnak meg a járdától, így még ha fel is emeled a kocsit, akkorát kell lépned, hogy tök ügyesen kell közben egyensúlyoznod, hogy ne dőlj el...

Mondjuk segítettek, de azért nem volt semmi.
Aztá azért, hogy ne kelljen 200 lépcsőn fel-le cipelni a csajt, átutaztam a túloldalra a 3as villamossal. Na az gáz!!!!!!!!!!! Ugyan is NINCSEN 1 db olyan ajtó se, ahol nincsen középen kapaszkodó, így esélytelen, hogy egyedül fel vagy le tudj szálni a kocsivel, mert nem férsz el.
Egyébként jól ment. Hanna viszonylag jól bírta a buszt, hamar megszokta, hogy hangos az ajtó, meg a csöngő.
És a csattanója a napnak: nem volt virágos csörgő az Ikeában és azért mentünk....

Szóval kicsit elfáradva (naaagyon hulla voltam, mert szép cipőt (nem edzőt) vetem fel,ami már nagyon rég nem volt a lábamon és fel is töre azzal a lendületel....
Tegnap meg Dunakeszin voltunk. Nancsinéknál kezdtünk és Ági barátnőnél végeztünk.

A lányom aktívan vizslatta a törpéket (mint ahogy azt a képek is tanusítják). Megtapizta az arcokat (persze a szemkinyomás már bejátszott), válaszul Alex megakarta enni Hanna kezét, Lara meg megtapizta a karját.

Cukik voltak. És a legnagyobb szám: A lányom életében először aludt úgy kint a levegőn babakocsiban, hogy közben nem toltam.

:D:D
Viszont hazafele átszálltunk a barátnőm kocsijába és ott nem tudott elaludni és majdnem 15 percet sírt. ( túl jó a kocsi és nem rázkódott eléggé...)Majd megszakadt a szívem, de nem tudtam kiszedni az üléséből, mert ha véletlen belénkjönnek és kiejtem a kezemből a csajt, nem tudnám megbocsátani magamnak.

Így életéban másodszor hagytam sírni.

Pocsék érzés volt.

:(:( Szóval érdekes, de jó nap volt mind a kettő.
Mi is hétfőnutazunk, de én már vasárnap átmegyek anyuhoz, hogy onnan induljun hétfő délután. Ott nincsen net, szóval 1 hétre én is lelépek.
Ma még jövök!
Puszi mindenkinek