A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mangó jó pihenést!

Vanda igen péntekig már nem kell mennem, igen költségkímélő, de szerintem ebből a Dévisz olyan szinten jobb, hogy alaposabban megkukkol. De hát ez van.

Eper, hát akkor lehe, hohy talizunk!! :-) Nem mindíg úgy van az inszem, hogy reggel apa megy, én meg du. Addigra válogatják ki a fiukat!! :-)
Ági28

Csajok valaki le tudja nekem írni, hogy a lombiknál miolyen gyogyókat szokott a dévisz felírni! Azt tudom, hogy nála 3 gyogyócsomag van.
Ági28

Ági28 :D
Az első csomag a legdrágább 300E ft körüli
a második a favorit, általában ezt szokták-szoktuk választani 100-130 E ft körül mozog
a harmadik az egyéb, régebbi stimuszerekből álló csomag 100 alatti.
Hogy milyen gyogyikat, szurikat ír fel, az a hormonjaidtól függ, sokféle vari van. Nekem mind a háromnál más volt, amíg nála voltam. Most a Kaáliban megint más...
anna
madaran

Köszike!! Szerencsére nekem nem nagyon kell majd erős hormonokat kapni, csak azért kérdeztem, mert az egyik ismerősőm be tudja majd nekem szerezni a gyogyókat, és meg kéne mondani, hogy mi a nevük!! De ez úgyis legalább még két hónap, míg odajutok!!
Ági28

Sziasztok!

Kagyló! Totál értem ám a félelmeidet, bizonytalanságodat...én is átmentem ezeken.
Válaszok:
A gyógyszerek előreláthatólag 150.000 Ft körül lesznek, Vass doki azt mondta, talán egy kicsivel ez alatt. Ha érdekel, leírom, mi mennyibe került.
Nem tudom, amiket vettünk, azok már az emelt árasak voltak-e.
Pénteken lesz az első UH. De Dévainál 2 naponta van, úgy hallottam a lányoktól.
Méhvizsgálat: Ne félj tőle! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fájt, de elviselhető volt, és szerencsére nem tartott sokáig. A doki és az asszisztens pedig nagyon rendes volt.
Minden rendben lesz nálad, nyugi! :wink:

Gigi! Olyan biztatóakat írtál! Komolyan...nagyon jó, hogy itt vagytok ti, akiknek már sikerült, és tartjátok az emberben a lelket, amikor épp padlón van. :D

Ági! Nem tudom, Dévainál hogy vannak a gyógyszercsomagok, én is erről a háromról tudtam. De aztán egész meglepődtem, mert Vass doki nem említett csomagokat, csak azt, hogy ugye tudjuk, ez nem olcsó, aztán felírta a gyógyszereket. De örülök neki, mert biztosan a legmegfelelőbbeket választotta, én meg nem értek hozzá.
Nagyon klassz, hogy be tudják szerezni neked a gyogyikat, de azért reménykedem, hogy erre már nem lesz szükség, mert addigra beköltözik a pocidba a trónörökös!
eper1

Ó köszi-köszi!! Igen szerencse. De jó is lenne, ha nem kellene aljutni odáig!! De hát majd meglátjuk, hogy mit is hoz a sors!! :-)
Nem az a vörös hajú "nagydarab" csaj volt az aszisztens!! Nekem is ő adta be a szurit, és tök jót dumcsiztam vele.
Ági28

De igen, ő volt. Nagyon jópofa nő, laza, ott poénkodott, hogy ne aggódjak, mire a lombik végénél járok, már meg sem fog kottyanni egy kis szurkálás, olyannak fogom érezni magam, mint egy tűpárna. :lol:
Te milyen szurit kaptál? Csak egyfélét, ugye?
eper1

igen csak egyfélét kaptam. És az inszemig már nem is kell kapnom. Majd pénteken viszem be nekik az egy ampullát, mert házikészletből adták be nekem.
De ma meg is jártam,mert reggel elmentem a délibe, gondoltam kiváltom a gyogyót, erre nem zárva volt a gyogyótár technikai okok miatt bizonytalan ideig. De a ferenciek terén megrendeltem a gyogyót, holnap mehetek érte.
Ági28

Sziasztok!

Szkatácska
Örülök, hogy Ti is túlvagytok rajta, és minden rendben!!!! Szerdán mikor mentek a Vass dokihoz? Mert én is szerdán megyek!!!

kagyló
Nem írtál semmit, így gondolom megharagudtál! Nem akartalak megbántani! Minden rendben lesz, ne izgulj.

A gyógyszerek közül a középsőt választottuk, kb 150 eFt-nál áltunk meg mindennel együtt!!!

Loihi
Kitartás, nincs sok hátra, várjuk a képeket!!!!! :lol:

Ági
Remémel a lombikig már nem jutsz el.Sok sikert!
übi

sziasztok
Übi :!:
De hogy haragudtam meg rád :!: :!: :!:
Csak tudod általában késön érek haza, ezért nem igazán tudom követni... de azért olvasgatom. Megértem a te állás pontodat is. Az örökbe fogadás a férjemet valamilyen szinten sérti, hogy nem a saját vére, és ebből kifolyolag sajnos a donorral is ez lenne a próblémája. Elég sokszor átbeszéltem vele mindent, de ebből nem akar engedni. Nekem sem tetszik, hogy így gondolkozik :!: :( Ezért is félek attól, hogy a lombikok nem fognak sikerülni. :cry: Az élet elég kiszámíthatatlan tudd lenni, és lehet, hogy egyszer kénytelen lesz engedni...
Talpmasszással úgy vagyok, hogy nem értem milyen szenpontból javítana a mi helyzetünkön. A sperma minsőgét nem tudja javítani :!: Akupunkturáról már hallottam, de nem hiszek benne. A pszichologusra is azt mondják, hogy segít, de csak a lelkedben vájkál és olyan dolgokat tép fel, amik tényleg csak rád tartozik. És magán jelegü. Sajnos ilyesmikben nem hiszünk. Csak a csódában reménykedhetünk, és bizhatunk. Nem állok negatívan semmihez sem, csak tudom, hogy a férjem mit lenne hajlandó megtenni azért, hogy babánk legyen. Remélem senki nem érti félre amit írtam :!:
Nekem mindegy, hogy mivel jár, és mi mindenen kell keresztül mennem, csak végre én is érzehessem a pocakomban a bébit.
Eper1
Igen jó lenne ha le írnád, hogy milyen gyógyszereket kaptál, és melyik mennyibe került, mert akkor láthatom, hogy mennyit emelkedet. Legalább tudom mire számíthatok :!: :roll:
kagyló

Jó reggelt!

Ismét változtak az alvási szokásaim, mostanság hat körül ébredek... nem túl kellemes, mert álmoskásan ébredek, de mégsem tudok visszaaludni. :roll:

Minden hűvösre vágyó topiktársamnak!!!
Mit szóltok, megfelelő az idő? :D

Melba, egyedül érted izgulok egy kicsit, ha görcseid vannak a változó időben, pihenj sokat!!! Tartsd bent még a kisembert. :D
Én is nagyon éreztem a pocakomban a változó időjárást, sőt, babus is érezheti, mert mindig visszavesz a mozgásából ha pl. zivatar jön. :o

ÜBI,
ma 12-re megyünk Vass dokihoz. Ha ez idő tájt jössz, ott fogsz találni, pici vagyok, szőkés, val. barna nadrágban leszek és szép magas, kopasz férjem lesz az oldalamon. :D

Ági, Eper,
látom (újra) akcióban! Hajrá!

Ági,
azért nemá' hogy előre bevásárolj a lombikra! :lol: Tessék bízni az inszemben is, igaz, elhiszem hogy többszöri nekifutásra már ez is nehéz. Inari is lombikra készült már lélekben, de azért utólag ő is tudja, érzi, hogy mégiscsak szerencsésebb volt az egyszerűbb és kevésbé megterhelő inszemmel bebabásodni. Úgyhogy azért is hajrá inszem! :D

Gyógyszerekről jut eszembe! Az itthoni tevés-vevés között átnéztem a gyógyszeres dobozkánkat is. Találtam néhány lombikhoz használt gyógyszert, ha vkinek szüksége van rá, szívesen odaadom.
Szóval két és fél doboz Utrogestan, egy doboz Duphaston és egy Menopur szuri vár gazdára, ill. egy doboz Kálium. Ha vkinek jól jönne, írja meg és vhogy eljuttatom.

Eper,
nagyon ügyike vagy, hogy szépen túlélted a szondázást. Ez volt a legfájdalmasabb (fizikai) dolog a lombikban, a továbbiakban már semmi nem fog fájni, max. tűszúrásnyit. :D Hajrá. :D

Erika,
nagyon szép dolgokat készítettél! Mostmár én is azt várom, hogy gyakorlatban is elkezdhessek készülődni a babavárásra, vásárolgatni, nézelődni, kitalálni ezt-azt. Ma töltöm a 21. hetet, azért nem akarom elsietni, de már nagyon bizsereg a tenyerem egy kis vásárláshoz... :D Atié nemkülönben, alig tudom visszatartani, hogy azért még ne vegyen már babakocsit... :D Imádom ahogy várja a babát és ahogy írtad, valóban, 130%-ban leste a kényelmem, az óhajom a napokban (igaz, máskor is így van). Nagyon vigyázott rám, ránk. :D Mindig megmelengeti a szivem és újra és újra rájövök, milyen jól választottam. :D

Kismamik,
és mindneki aki szívesen benne lenne egy újabb rögtönzött találkában.
Én továbbra is szivesen benne lennék egy augusztusi kis találkában. Viszont mi most augusztusban szeretnénk egy-egy kicsit elutazni, ezért inkább megírom, hogy ha lesz vmi, akkor lehetőség szerint ne augusztus utolsó hetére essen.
Tegnap eldöntöttük, hogy hová is utazzunk. Végül belföldre esett a választás, mivel továbbra sem bírom az autózást, megfájdul a pocim egy hosszabb úttól.
Lillafüredre esett a választásunk. A Palota Szállóba megyünk egy hétre, két héttel korábban meg Galyatetőre egy pár napra. Mindkettőre elsősorban a fekvése miatt esett a választás, menekülnék vhová az allergia elől. Itt a hegyekben talán jobbak az esélyeim. :roll:

Timi,
drága! Amíg nem írogattam, a többiek látom megnyugtattak, hogy a para sajnos normális. :roll: Nem is untatlak már a saját részleteimmel, de biztosíthatlak, hogy nekem sem teltek könnyen az első hetek. A 12. hét után volt egy lelki váltás, onnantól az ember biztosabb volt a baba létezésében, de izgalom mindig adódik. Vizsgálatok, fizikai állapot, mind okozhatnak aggodalmat. Szerintem a következő nagy lépcső, ha már éred a baba mozgását, mert onnantól könnyebb újra és újra meggyőződni a létezéséről. Iszonyú öröm mikor érzi az ember, komolyan, ilyen érzelmeket mint amit a babamozgás kivált, én még sosem éltem meg. :lol: Ez valóban vmi földöntúli boldogság. :lol: Persze, ahogy a tesóm is mondta, sokgyerekes tapasztalatával, innen is lehet azért izgulni, most miért mozog ennyit, most miért nem mozog, stb és hasonló kérdések miatt.

Az Anyák lapja magazin régebbi számában mindig egy gondolattal kezdődtek az olvasók által írt születéstörténetek. Neked és minden aggódónak, már anyukának vagy leendő anyukának ideírom, talán örömmel olvassátok, magatokra ismertek.

"Amikor megtudtam, hogy babát várok, földöntúli öröm járta át a szivem. Amikor néhány hét múlva apró probléma jelentkezett, jeges marokkal szorították a szivem. Amikor megszületett, az első kérdésem az volt, miért nem sír. Amikor felsírt és végre magamhoz szoríthattam, a fellegekben jártam. Az anyaság öröme, gondja mindaddig tart, míg le nem hunyjuk a szemünket. Mert anyák vagyunk..."

Puszi mindenkinek,
Kata

Kép
szkatácska

Kata! Köszi, de azért én már az inszemeket, csak úgy muszályból csinálom végig, de azért bevásárolni még nem fogok gyogyóból, csak jó lenne a srácnak elmondani, hogy milyne gyogyók kellhetnek, hogy megnézze, hogy tényleg tud e szerezni.
Ági28

Sziasztok!
Bár nem vagyok nagy irogató,de szinte mindig elolvasom ki hol tart,mi történt Vele.Nagyon jó a sok jó hírt olvasni.
Mos túgy tűnik,nekem is sikerült a 2.lombik,ugyanis Vass doki múlt héten talált egy petezsákot :) Nagyon várom a köv.UH-t.
Mindenkit csak bíztatni tudok,hogy fel a fejjel és nem feladni.Pedig Én sem bíztam,szinte most váratlanul ért.És nem is igazán tudom felfogni,még bizonytalan vagyok.

Szkatácska!
Ha még megvan az Utrogestan,szívesen át-megvenném,mert úgy tudom megint nincs a patikában,legutóbb 3 helyett csak 2-t kaptam és azóta sincs.
pi68@freemail.hu az e-mailem.Kérlek,ha aktuális írj oda és megbeszélnénk a továbbiakat.Előre is köszönöm.

Mindenkinek további jó nyaralást,babavárást és sikeres inszemeket,lombikokat!
capuccino

Kagyló!
Az árak:
Merional, 5 doboz=4825Ft
Gonal F, 5 doboz=23.355Ft
Folsav, 1 doboz=963Ft
Clostilbegyt, 1 doboz=577Ft
Prednisolon, 2 doboz=130Ft
Kálium R, 1 doboz=355Ft
A Merional és a Gonal F a Déli Gyógyszertárból van, a többi az Őrmezei Gyógyszertárból.
Hogy vagy :?:

Szkatácska!
Mi volt Vass dokinál? Minden rendben, ugye? :P
A 6 óra tényleg elég korai. :(
Mikortól szeretnél vásárolni? Olyan édes babaholmik vannak, fél szemmel mindig meglesem őket, bár most tiltólistán van.
Kösz a szondadicsit! :) Pedig be voltam ám tojva! A szurikat is megszokom lassan, a mait már fel sem vettem. Első nap sem fájt, inkább csípett.

Ági!
Mi újság? Sokat eszembe jutsz napközben! Pénteken lehet, hogy találkozunk. :wink:

Vanda! Hogy boldogulsz az alkalmazottakkal?

Melba! Hogy vagytok? Pocaklakóddal bírjátok ezt a sok vihart?

Timi, kismami! Vannak új jelek? Mi van veled?
eper1

Sziasztok
Eper1
Köszönöm. Most jelentettem be a férjemet andrologushoz, hónap végére kaptunk időpontot. A héten intézem a körzetinél a vizsgálatokra a beutalot, és szept. elején megyünk megcsináltatni. Közben hónap végén Dévaihoz is kell mennem. Nálunk is kezdenek pörögni az elintézni valok. Most itt tartunk, utána majd kezdhetem szurni magamat. Gondolom oktober körül....
kagyló

Már egy 1 órája keresem, hogy hol beszélgettünk az Aids vizsgálatról, hogy hová kell menni megcsináltatni. És sehol nem találom. Nem tudnátok segíteni merre keressem??? :?:
kagyló

Kagyló,
a Mária utcában van a klinika, ahol - szerintem itt a legtöbbünk - megcsináltatta az aids vizsgálatot. :D

Eper,
köszi kérdésed, Vass dokinál szerencsére minden rendben volt! Ezt így, egy héttel az amnió után különösen jólesett hallani. :D
Nekem most csak a pocakom vizsgálta, a babát pedig megnézte uh-n. Csak úgy ficánkolt, kis drágám! És ezúttal mi is tisztán láttuk a kukiját a kis mellékleteivel, úgyhogy itt bizony kisfiú lesz. Vass doki szerint szép nagy a kukija és igazán szép gyerek... :D

Kép
szkatácska

Szkatácska
Melyik klinika van a Mária utcában?
kagyló

Kagyló
Kérdezd meg a körzedi orvosod, vagy az eddigi nőgyógyászod, mert lehet feltudja írni az aids vizsgálatot is. Nekem is tb-re csinálták, és ugyanakkor vették le, amikor a többit.
Gyógyszerek:
Utrogestan 1.035.-/db
Gonal-F 11db 4.355/db
Clostylbegyt 533.-
Cetrotide 0,25mg 27.138.-
Duphaston 672.-
Merional 965.-/db
Prednisolon 65.-/db
Kalium 67.-
Folsav 929.-

Én ezeken kívül szedtem plusz vitaminokat, és nem biztos, hogy minden blokkot megtartottam, így ha kiamaradt valami, bocsi!
Az elevitet szerintem érdemes előbb elkezdeni, hogy a szervezet már fel legyen töltve! Kérdezd meg a Dévait, ha gondolod.

Szkatácska
Mi kettőre mentünk, így esélyünk se volt a találkára. Örülök, hogy nálatok is minden rendben van. Roland babát csak egy percre néztük meg, mert vasárnap bekellett mennünk az ügyeletre mert fájt a hasam, onnan a körzetihez, majd a sebészetre küldtek vakbél gyanúval, de szerencsére csak felfújódhattam, mert mára minden rendben. A Vass doki velem is nagyon ari volt.

Pusza!
übi

kagyló az Aids vizsgálatot a bőrgyógyászatokon is megcsinálják!! :-)

Eper de jó lenne, ha találkoznánk!!
Már úgy izgulok holnap szex a Vass dokival!! Nekünk ez lesz az első!! :lol:
Ági28

ja és Kata gratula a kis trónörököshöz!! :lol: :lol:
Ági28

Szia Csajszikák!
Itt a hűvösebb idő. Juhéj! És azért már nem is olyan morcos, mint volt...

Vandalino!
Jól tetted, h. kirúgtál kicsikét a hámból!
Hamarosan úgysem ihatsz majd.... :wink:
Már én is alig várom, hogy kerti party legyen nálunk.

Ááá, lakás még nincs eladva, de nem izgatom magam, egyszer csak elmegy.
Attól, hogy esz a fene, attól még nem tolonganak a vevők.
Állítólag megfogja dobni a keresletet az, hogy nagyon romlanak hamarosan a hitellehetőségek.. meglássuk.

A renitens dolgozókkal kapcsolatban nekem annyi jutott eszembe, hogy megkérdezhetnéd - nemt'om, milyen módon -, hogy van-e v.mi gondjuk, kérdésük, stb.

Kagyló!
Nehogy azt hidd, hogy mi képben voltunk az elején.
Kérdezz csak nyugodtan, azért vagyunk itt.

Ja és én azért nem írogatok vérvétel, AIDS-vizsgálat ügyben, mert nekünk pillanatok alatt kellett és mindent a Hungária krt.-i fizetős laborban vetettünk le. Ezt jó, ha tudod, hogy van, de ha nem muszáj, ne fizessetek akkora vagyont, mint mi. :wink:

És talán kicsit sok időd van aggódni, agyalni, mert ennyit vártok a lombikra.
De ne add fel, nekem a legtöbbet az a gondolat segített annak idején, hogy "hinnem kell". Mindig ezt mondták a csajok és tényleg elhittem, hogy sikerülhet. :)
Kétely, bizonytalanság mindig lesz benned, ne is reméld, hogy kiirthatod teljesen. De azért csökkentheted és legalább jussanak eszedbe a pozitív lehetőségek is. Hidd el MENNI FOG!!

Stella!
Jó-jó, igazad van, csak gondoltam utánanézek kicsit.
De azóta voltunk dokinéninél és mindent megbeszéltünk.
És megbeszéltük azt is, hogy 37. hétig nem szülünk és punktum.
Ehhez megkaptam a jó szigorú instrukcióimat és azt be is tartom.
Csak nem tudom, ki fog helyettünk költözni, de majd csak lesz valahogy... :) :)

A folytatáson pedig azért gondolkodni lehet, nem? Aztán ha eljön az ideje, jöhet a harmadik (negyedik) lurkó.. :)

Loihi!
Ma gondolunk Rátok!
És remélem, egymás szemébe nézhettek hamarosan!

Gigi!
Nem baj, majd mi beszélünk ezekről is. Mármint a kettős öröm-féltés érzésekről.
Én is tegnap szidtam magam, hogy csak aggódni tudok, hogy mi lesz a költözéssel, meg alig van már Apával időnk kettesben, azt is lakberendezéssel, vagy számolgatással töltjük. Aztán meg jön a lelkifurdi, hogy ahelyett, h. élvezném az életet, csak a rosszat látom.
De a végén azért mindig sikerül húzni egy mérleget, hogy összességében nem is olyan rossz és hamarosan két kis törpét fogunk ölelgetni... :)

Mango!
Ugyan lassan már meg is jöttök, de nagyon jó utat kívánok!
Ez a kis kikapcsolódás pont jókor jön Neked!

Vanda, Timi!
Most visszagondoltam kicsit. Én is mindig babásakat álmodtam az elejefelé.
És volt köztük nagyon szörnyű is.
Viszont bíztatás: észre se vettem, de elmúltak ezek a szörnyű álmok..
Mostanában meg annyira éberen alszom, hogy nem emlékszem semmilyen álomra.

Anna!
Ezek szerint most a Kaáliban folyamatban van a következő???
Drukk-drukk!

Kismamik és Minden csatlakozni vágyó!
Én is nagyon szívesen találkoznék újra! Én a minél előbbre szavazok, mert - bevallom - egyre kevésbé mozdulok szívesen.
És most az időjárás is kedvezőbb lett.

Erika, Melba!
Mi újság? Néha azért jelentkezzetek be, hogy tudjuk, jól vagytoK!

Capuccino!
Gratulálok!

Többiek, régebbiek!
Merre vagytok? Nagyon nyár van... :wink:

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, annak duplán:
réka
Vendég

Ja és elfelejtettem mesélni:
Mi is voltunk dokinál, csajokkal minden rendben, továbbra is lányoknak néznek ki.. :wink:
1170 és 1300 grammosak, továbbra is majdnem akkorák, mint az ilyen korú egykék. Ma 103 centis pocit mértem... ajajajjjjjjjjj :)
És van pocifotónk is:
Kép

Puszi: réka
Vendég

Fú, tényleg megkönnyebbültünk a hűvösebb időtől. :lol:
Tegnap egész nap rohangáltunk, mert reggel mentünk a Jánosba a terheléses cukor vérvételre. Azt leszámítva, hogy attól a sz..r glukozsziruptól majd összehánytam magam, az eredmény jó lett. Ami viszont kicsit aggaszt, hogy a vérszegénységem tovább fokozódik. :evil: A hemoglobin csak 97. Volt valakinek ilyen vacak eredménye?
Dévai tuti jól le fog tolni, hogy nem eszem elég marhát, ami sajna igaz is. de hát nem nagyon szeretem. Azért most rákapcsolok húsival és csalánteával is.

Kismamik,
Taliban én is benne vagyok, mit szólnátok a jővő hét hétfőhöz, vagy szerdához?

Réka,
pocid igazán tekintélyes, de hát ilyen szép nagy babáknak kell is a hely :lol:
Milyen szigorú utasításokat adott a dokinénid?

Kata,
Gratula a kis tököshöz, remélem most már ti is megnyugszotok szép lassan. Lillafüred nagyon szép, biztos élvezni fogjátok.
A vásárlást tényleg nem árt lassan elkezdeni. Nekem legalábbis kényelmesebb, hogy szép apránként veszünk meg mindent, nem egyszerre kell kapkodni a végén, amikor már tök nehezen bírja az ember.

Ági,
akkor holnap randi. Remélem tényleg úgy jársz, mint én :lol: :lol:

Kagyló,
A János kórház laborjában is vesznek le vért AIDS-hez is, legalább is tegnap ezt láttam kiirva. Ha van beutalód, akkor ingyenes, ha nincs fizetős.
A Mária utca, az a bőr és nemibeteg gondozó. Még az ANTSZ-nál lehet próbálkozni.

Loihi,
:?: :?: :?: :?: Na, osztodsz már?

Cappucino,
gratulálok a babához.!!! :lol: :lol:

Übi,
Hát ez a hasfájás elég rosszul hangzott, még jó hogy semmi komoly. Remélem már jobban vagy!

Melba,
Mi van veletek??? Jelentkezz, mert itt aggódunk értetek.

Vanda,
Még zöld vagy?

Gigi,
Bár minden kisgyereknek ilyen anya jutna, mint te. Nem hiszek a rózsaszin mesékben, egy baba igenis nagy felelőség és rengeteg féltés aggódás. Oli olyan kis nyitott, kedves legényke, hogy ő a bizonyíték rá, hogy jól csinálod. :lol: :lol: :lol:

na,
puszi mindenkinek

KépKép
inari

Sziasztok!

Én a BMC-be járok, és sajnos már nem csinálják meg a Jánosban a HIV-szűrést, a Mária utcába kell menni.

Mary
mary78

Sziasztok!
Megérkeztünk mi is a nyaralásból. 8) Klassz volt,gyorsan eltelt.A szállásal volt egy kis gond(nem teljesen az volt mint a katalógusban :evil: ),de a kedves személyzet és a gyönyörű táj kárpótolta ezt a rossz érzést.Domi imádta a fürdést,szinte úgy kellett kiimátkozni a vízből.Mindenkitől bocsi,de nincs időm visszaolvasni.Mindenkinek továbbra is megy a drukkom!
Eszter!
Neked duplán drukk!!!Remélem már babázol! :lol:

Timikém!
Sokat gondolok rád. :wink:

Végül ha nem baj teszek fel pár képet. :wink: Cupppppp!Dia
:lol:
Kép

Kép
Kép
lldicsi

:shock: :shock: :shock:Elment a levelem a többi kép nélkül. :twisted:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Üdv itthon IIdcsi :-)
Ági28

sziasztok
Köszönöm
Tényleg sokat segítettetek... :lol:
Nem szeretnék majd kapkodni. Ezért amit írtok beírom egy fűzetbe, és oda megyek. Nekem is jó lenne ha a körzeti meg tudná oldani, hogy mindent egy helyen vegyenek le, akkor nem kellene annyi helyre rohangálni. Majd holnap meglátom, hogy mit tudd ajánlani. :wink:
Már most stresszelek, hogy minden meg legyen. Pedig kimondottan kérte a Dévai, hogy szeptembertől legyenek a vizsgálatok.
Duddu
Hú, itt aztán már szép nagy poci van :!: :lol:
Milyen érzés ekkora pocival :?:
Ági28
Gondolok rád!!! Aztán mindent bele a [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 929.82.gif
[/img]
Kép
Vanda :?:
Madaran (Anna)
Hogy vagy :?: :wink:
kagyló

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értünk! Köszönöm! :wink:
Olvastalak Benneteket, de egyszerűen nem volt már erőm írni. Túl vagyunk a hidegfronton, görcsölgettem és keményedek most is, de túléltük. Sokat feküdtem a napokban, bár sok dolog is volt. Minden ok velünk, szerdán voltunk Vass dokinál mi is.
Übi szerintem én találkoztam is Veletek, csak nem tudtam, hogy Te vagy az. :wink: Merthogy mi negyed 2-re mentünk.
Görcsök ellenére teljesen zárt vagyok, óriási kő lezuhant. :wink: Baba ok, egy héttel fiatalabbnak mutatja magát, de én nem bánom, ha nem lesz óriás bébi. 1750 gramm a becsült súlya, így most a várható születési súly 3 kg körüli lesz, én azzal elégedett lennék. Doki nagyon kedves volt, és vagy 20 percig tartott az uh. :wink: Ja és nagyon okos fiú, végre fejfekvéses, időben befordult! :wink: Eddig csak farfekvéses, meg harántfekvéses volt. Igaz, rémisztő, hogy szinte beilleszkedett...
Úgy néz ki, van két vevőnk a lakásunkra, el sem hiszem. Remélem, tényleg tudunk szerződni a hét elején. :roll:
Itthon sok tennivaló akadt, alig győztük és a rend még távol. Igaz, a kerítésünk végre kész, legalábbis az idénre tervezett adag. Picifiúval megbeszéltük, maradjon még nyugton szeptember végéig, hogy rend várhassa. :wink:
Ja és végre kapok levegőt, juhéjjj! Bár így maradna most már az idő!!!

Ági, nagyon mennek a drukkok mára, hátha Vass doki meghozza a szerencséteket. Kívánom, hogy Inarihoz hasonlóan járjatok!!! :wink:

Wish, remélem, már otthon vagy és minden ok Veletek! Kívánom, hogy ott kapaszkodjanak pocaklakóid!!! :wink:

Anna, mi lett a cisztákkal??? Nem válaszoltál, pedig izgulunk ám Érted is!!!

Timi, gondolom most sokat alszol, legalábbis ez a borongós idő ezt hozza ki a kismamikból. :wink: Ugye, minden ok? Mármint az aggódáson kívül, de az mindig meglesz, csak lesznek azért nyugisabb időszakok is. :wink: Mikor is mentek uh-ra?

Loihi, gondolom, megtörtént "már" a nagy találkozás! :wink: Izgatottan várom híreidet!!! :wink:

Dia, üdv itthon Nektek! Szörnyű, hogy már itthon is vagytok! Nekem olyan, mintha csak pár napja mentetek volna el... Annyira rohan az idő, szörnyű. :cry: Gondolom, bírtatok volna még háromszor ennyit is, legalábbis a képek ezt sugallják. :wink: Nagyon klasszak a fotók! Domi irtó helyes krapek! :wink: Párod hamar meggyógyult?

Inari, részvétem a terheléses cukor miatt. :cry: De legalább túl vagy rajta! :wink: És már ilyen kínzás nem lesz több szülés előtt! :wink: Örülök, hogy jó lett az eredményetek! :wink: Nekem 112 a hemoglobinom, szerintem ez nem sokkal magasabb a Tiédnél, és Dévai elégedett volt vele. Szerintem mindenképpen úgy szedd a vastablettát, hogy előtte, utána 3 óráig ne szedj be semmi mást. Így is nehezen és kevés szívódik fel. De a szülés után úgyis helyrerázódsz majd, ne aggódj. Húgomnak is mindig alacsony volt, de nem volt baj belőle. Annának szüksége van rá, és ez így van rendjén. :wink: Marhát én se nagyon bírom. :cry:
Taliban benne vagyok, de hétfőn 12-2 között jelenésem van a védőnéninél. Egyébként ok a hétfő is és a szerda is. Párom már letiltott a vezetésről, de végül kisírtam még a jövő hetet, így tudok mozdulni. Jó lenne ismét találkozni! :wink:
Gondolom a hőmérséklettel elégedett vagy! :wink:
Mobiljaid pedig fantasztikusan, eszméletlen ügyes vagy, nagy-nagy gratula!!! Anna el lesz bűvölve!!! :lol:

Hát Duddu, fantasztikus a pocid és szép nagyok a lányok!!! :lol: Nagy-nagy gratula!!! Szigorú instrukciókra én is kíváncsi vagyok... Költözésnél majd apa végzi a nagyját, ez így van rendjén. Boldogan teszik a kis pocaklakókért.
Lakást mi március óta áruljuk, úgy néz ki, most elkel. Szóval elég esélyes, hogy hamar lesz vevőtök Nektek is! Kitartás!
Sajnos házfelújítással, építkezéssel, lakáseladással idénre mi is nagyon megszívtuk. De kit érdekel, a legfontosabb sikerült! Ott csücsülnek a pocijainkban! :lol: Gondolom, nem cserélnéd be a kettőt egymással... A végén minden szép és jó lesz, meglásd!
Remélem, a hűvös idő segített a vizesedéseden!
Írhatnám, hogy a melósok olyanok, mint az állatok, de ez nem igaz, mert az állatok sokkal kultúráltabbak... Részvétem!

Übi, ez a pocifájás tényleg nem hangzik valami remekül. :cry: Szerencse, hogy rendben vagytok! :wink: Már lassa meglesz az amnio eredményetek papíron is, nem? :wink:

Kata, örülök, hogy rendben vagytok, nagyon drukkoltam, napjában sokszor gondoltam Rátok! :wink: És az is nagyon klasz, hogy Nektek is ilyen aktív babátok van!!! :wink: Ugye milyen kedves volt a Vass doki, kb. 10 dicséretet kaptam a vizsgálat alatt, gondolom, Nektek is így volt. :wink: Ja és rögtön bejutottunk, nem kellett várnunk semmit. :wink:
Lillafüredről most jöttek haza anyumék, nagyon jó volt nekik, azt mondják. :wink: Kijött már az allergiád? Mert nekem idén egyelőre teljesen ok. Bár így maradna!

Eper, nagyon szorítok Éretetek!!! Hamar Ti is babaholmikat vásároltok majd, meglásd! :wink: Aztán írd ám meg, mi volt az uh-on!

Capuccino, nagy-nagy gratula!!! :wink: Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Mikor lesz a köv. uh?

Kagyló, sikerülni fog lombikkal és punktum!!! :wink: Bebabásodtok hamarosan, meglásd! :wink: Drukkok nagyon mennek már most!!!
Talpmasszázst nem próbáltam, mert mire oda jutottunk volna, pont sikerült. De több embert ismerek, akinek utána azonnal összejött. Nem tudom magyarázatát, de így van. Lehet persze véletlen egybeesés, de azért az ilyen véletlennek kicsi az esélye. Ha gondolod, szívesen adok telefonszámot. Végülis mit árthat?

Vanda, kitartás a főnökösködéshez! :cry: Hogy állsz a beosztottakkal?
Akkor hívjuk ezt most második menzinek, nem?
Szalonnasütéses buli :lol:

Mangó, remélem, jól sikerül az utatok és nem mossa el az eső! És remélem, jó hatással lesz Rád lelkileg, egy kicsit majd derűsebben látod a jövőt! Mert lesz babátok Nektek is hamarosan!

Az őszi babás topikban az idő hatására többen lebabáztak előbb, szóval Judit szavaival élve gólyák felszabadulóban, átirányítottam mindet ezen topik felé! :wink: Az enyémet csak szept. végén, okt. elején küldeném, ha nem baj...

Gigi, szerintem ha nem lenne az örökös féltés és aggódás is Benned, akkor nem is tudnád megélni a gyönyörű pillanatokat ekkora boldogságban! Milyen sivár lenne úgy az élet, nem? Szerintem ettől vagy igazán klasz anyuka! Én ugyan nem ismerlek Benneteket személyesen, de a képeken egy teljesen boldog és kiegyensúlyozott Olit látok, és ez mindent elárul! :wink: Rózsaszín köd pedig szerintem nincs az életben, legfeljebb pillanatokra...

Stella, a fiúl elbűvölőek! És már milyen ügyesek!!! :lol:

Judit, Toi meg már mindjárt utaztok, tök jó! :lol:

Mindenkinek szép napot és sok puszit küldök!!!
Melba

KépKép
melba

Melba,
örülök, hogy minden OK. veletek. Domitok biztos kitart még okt. elejéig, végülis ilyen jó dolga már nem lesz többet az életben, mint a pociban :lol:
Hát azért a hemoglobinom alacsonyabb, júniusban volt 108, most meg már csak 97. Beszéltem telefonon a Vass dokival, Ági nővérke tolmácsolásával és most inkább napi 3 Maltoferrt szedek majd. De hát az én vámpir kislányom elszívja anya minden vérét :twisted:

Kismamik,
Közben eszembe jutott, hogy hétfőn nekem is védőnősdi itthon, ugyhogy nem tudok felmenni Pestre. Mit szólnátok szerda délután 3-hoz a Ráday elején, mint a múltkor? Ki tud jönni?

Dia,
Fú nagyon klassz lehetett a nyaralás, a tengerpart szupi, nem csodálom, hogy Domit nem lehetett kivasalni a vízből :lol: :lol: :lol:

KépKép
inari

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy csak úgy betörök ide hozzátok, de szeretnék kérdezni a Dévai Intézetről.
Rólam röviden annyi, hogy 1,5 év próbálékozás után most júniusban elmentem a Szabolcs utcai MC-ba kivizsgálásra. Egy hó alatt kiderült, hogy a probléma ellenanyagtermelés, vagyis a Postcoitalis teszten megbuktunk. Nem nírok ki minden spermiunot, de elég sokat, így szinte minimális a spontán teherbeesés. Minden más teljesen rendben van velünk. Júliusban volt az 1. inszemináció, de nem sikerült. Most készültünk a másikra, de a doki mam közölter velem, hoyg ja, bocs ő szabira megy. Meg van még egy pár apró pici részlet ami miatt váltani szeretnék. A legfontosabb az, hoyg azt sem tudja mikor bemegyek vizsgálatra, hogy ki a fene vagyok és mi a bajom???!!! Ma például megkérdezte, hogy mit is terveztünk maguknál? Azt hittem ráborítom az asztalt: a héten kaptam 2x hormonszurit, mert bár megérik+reped is a tüszőm magától, de ált. csak a 18. napon. Na ezt most meg akarta gyorsítani, de basszus minek tömöttm hormonokkal? Hétfőn+szerdán még nem tudta, hoyg szabira megy? Ezrét váltani szeretnék a 2. inszem előtt és a Dévai Intézetre gondoltam, mivel úgyis a környéken lakunk. Írnátok nekem véleményt? Milyenek a dokik és maga a légkör? Tényleg odafigyelnek rád? Hálás köszönet, ha válaszoltok, de már nagyon szeretnék egy olyan helyet találkni, ahol meg is maradhatok. Ne tudjátok meg hány helyen voltam már. Köszi!!!
cyprus

cyprus én csak ajánlani tudom a Dévait!! Nagyon aranyos mindenki, és nagyon segítőkészek. Szerintem válts!!
Ági28

Sziasztok!
Melba!
Tényleg szörnyű,hogy már itthon vagyunk. :wink: Pláne,hogy itt majdnem tél van az ottani klímához képest. :twisted: Jó lenne jövőre is elmenni valahová nem tudom sikerül e majd ..... :roll:
Köszi,párom meggyógyult.Az első 3 nap még szedte a gyógyszert aztán a barátjához csatlakozva sörrel gyógyította magát a hátralévő napokon. :lol:

Nem tudom mikor tudok jönni legközelebb mert elvagyok havazva.A lakásfelújítás közepén vagyunk és elsejétől pedig már dolgozom plusz a suli is folytatódik. :roll: :( De búcsúzóul teszek még fel pár táj ill állatos képet. :wink: Puszi mindenkinek!Dia
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Cypros,
Mi most váltunk Kaáliról Nyírőre, de Dévais topikba írok, szóval válts! Ha úgy érzed, hogy nem jó akkor irány egy másik helyre.
Hasonló volt a helyzet ha jól emlékszem Duddunál, nekik elsőre csinált Dévay Isten egy ikerpárt, akik októberben születnek!
Szóval irány Gazdagrét! ott van egyáltalán?

Melba,
Kérlek csak októberben ereszd el a gólyádat, én szeretnék egy augusztusi gólyát, mivel az orvosi tiltásra ellenére én nem tudok szexelni védekezéssel, és mivel a Kataféle oralitás sem igazán jön be nekem, így mondtam Krisznek, hogy vagy rendesen vagy sehogy, most csak azért hogy neki jó legyen azért nem. Cseppet sem vagyok önző. Szóval én vadul nézem a holdnaptárt, csinálom az Avivát, meditálok, úgy érzem mindent megteszek, hogy ne legyen baj belőle. Szerinted?
Szuper hogy a fiatalember ilyen szépen növekszik, te csak feküdj és ha nem kell akkor tényleg ne vezess, én Duddut igyekeztem folyamatosan lebeszélni erről, te vigyázhatsz ha más nem!

Ági,
Te ma inszemezel, vagy gyagya vagyok?

Bízva abban, hogy mindannyian remekül vagytok millió puszit küldök.
Ma megyek energiagyógyászhoz, és a héten egyszer már sikerült meditálnom egyedül. Nem is vagyok ügyi?!

csókollak Drágáim

Capuccino,
Épp hiányoltalak már Téged és Grillázst is!
Nagy gratula a sikerhez, akkor LKT-vel együtt mentek Istenhez?!

na viszlát Farkasok J
farkasok

Juditom,
az én gólyám is a tiéd lehet, az is októberben költözik. :lol:
Az egyik ismerősömék a NyÍrőben inszemeztek, másodikra sikerült is a baba, és nagyon meg voltak elégedve a hellyel. :lol:

Cyprus,
A Dévai Intézetről én is csak jókat tudok mondani, mi is nekik köszönhetjük a babánkat. A doki iszonyat alapos és nagyon odafigyel ált. az emberre. Ilyen, hogy elindítja a stimut és nem tudja befejezni nem fordulhat elő. A nővérkék is nagyon kedvesek, kicsi de lekes és lelkiismeretes csapat. Egy hátránya van a hosszas várakozási idő, ált 1-2 órát kell ülni a váróban.
Az Intézetben 2 orvos van. Dévai és a fiatalabb Vass doki, utóbbinak kevesebb a betege, így várni se nagyon kell nála. Dévai most ép aug 15-ig szabin van, de Vass dokihoz be tudsz jelentkezni.
Az inszemek itt az intézetben fizetősek. Ami azt jelenti, hogy egy ciklus alatt ált. 4-5ször kell UH-ra menni, hogy ellenőrizzék a tüszőket (ez UH-ként 8000 FT), Maga az inszem 40 ezer, pluszba még a gyógyszerekért kell fizetni (10-35 ezer kb).
Ha van még kérdésed, akkor hajrá!

KépKép
inari

Sziasztok!

Picit ültem csak ide, mert ebben a szeszélyes ill. ősziesre fordult időben elég sokat fájdogál a hasam, olyankor sehogy sem jó, de főleg nem ülve... :cry:
Nemtom, miért reagál a hasam ilyen rosszul az időjárásváltozásra, mert én alapban egyáltalán nem vagyok frontérzékeny. :cry:

De a lényeg, hogy a babám sokat mocorog, rugdos, érzem a kis mozdulatait, szóval ő jól van! Néha nagyon kis "sunyi", szerintem olyankor befelé fordulva rugkapál, mert érzem a hasamban a mozgást, de ha ráteszem a hasamra a kezem, nem érzek a tenyeremben olyan kis rugásokat, mint máskor, amikor bizonyára a méh elülső falát döngeti és többnyire szabad szemmel is lehet látni a kis mozgásait. :D Imádom. :D

Übi,
kár hogy nem találkoztunk! Én annyira próbálkoztam, hogy még egy kismamit is leszólítottam, aki annyi idős terhes lehetett mint te. :D De nem te voltál... :roll:
Ijesztő lehetett ez a hasfájós történet, talán emlékszel, pár hete én is megjártam a Jánost mert nekem is erős panaszaim voltak, szerencsére ugyanolyan jól zárult a történet, mint neked. Nem találtak semmit... :D

Ági,
milyen volt a mai szexike? :D Remélem leginkább eredményes!

Melba,
akár veled is talizhattunk volna szerdán, mi háromnegyed egykor jöttünk el! Örülök, hogy minden panaszod ellenére odabent minden rendben! Gratulálok a lakáseladáshoz, remélem tényleg összejön! Mi most intézzük az adásvételt, de mivel le kell vetetni jelzálogot, így a tényleges eladás val. csak szeptember közepén valósul meg.

Cyprus,
a többiek előttem már magasztalták Dévait és az intézetét, én is csak az ő véleményüket tudom alátámasztani. Dévainak van egy jó szigorú stílusa, de belül szerintem egy nagy szív, a legjobbat akarja az embernek és majd meglátod mennyire vigyáz rád. :D

Dia,
naggyyyon szép helyen voltatok! Én idén csak álmodozom a tengerről, de most így kibírom.. :D Már arról ábrándozom, jövőre hová megyünk hármasban. :D

Inari és a többi kismami, találkozni vágyó topiktárs!
Látom, mire írok, már nagyjából eldőlt, hogy hétfő-e vagy szerda. Nekem is szerencsére a szerda a jobb, ezért a
szerdán, háromkor a Ráday elején, mint múltkor
nekem is jó lesz!

Pusszantás!
Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Először is a lényeg. Úgy néz ki sikerült az ötödik lombikunk :) Nagyon boldog vagyok, el sem tudom hinni, hogy végre mi is itt tartunk.

És akkor leírom mi is történt velem az elmúlt jó pár hétben, amíg nem jelentkeztem.
Miután hazajöttünk a nászútról nem nagyon volt időm és kedvem írogatni, mert dolgoztam és mellette orvoshoz rohangáltam, mivel a nászút elejétől fogva minden este tele voltam csalánkiütésekkel, ami egyre rosszabb lett. Néha úgy néztem ki, mint akinek lerohad a bőre. De mindig este jött csak ki és reggelre elmúlt. Közben elkezdtük a stimut is, amit a csalánkiütések miatt D néha le akart állítani, de hál Istennek nem hagytam :) Rossz volt, mert nem szedhettem antihisztamint és semmilyen gyógyszert a stimu miatt így állatira viszkettem és egyedüli gyógymódként diétáztam, mivel a bőrgyógyászok szerint a kinti szokatlan kajától lettem allergiás és a felgyülemlett hisztamint csak diétázással lehet lecsökkenteni. Azaz csak krumplit és rizst ehettem volna, de persze a fehérje szükséglet miatt beiktattuk a natúr sült husit is. Hát elég szar így enni, nagyjából úgy kellett letömni a kaját, de legalább fogytam egy csomót :) A kiütések meg persze nem akartak elmúlni, de aztán nagy nehezen abbamaradtak, mikor kórházba kerültem.
Ami azért történt, mert az ET utáni harmadik napon, iszonyatosan begörcsölt éjjel a hasam. Egyik pillanatról a másikra hirtelen elkezdett fájni, kihánytam a vacsimat és utána már csak nyöszörögni tudtam annyira fájt. Szegény Laci nem is tudom, hogy tudott elvezetni a kórházig, mert a kocsiban folyamatosan azt mondogattam, hogy nem bírom ki a kórházig és segítsen valaki, mielőtt meghalok. Szóval nagyon rosszul voltam, tényleg nem tudom, hogy bírtam, ki a kórházig. Valószínűleg mégsem haldokoltam, csak nagyon fájt. J
A kórházban megvizsgáltak UH-al és azt mondták, hogy a petefészkek duzzadtak, a hasamban meg víz van = hiperstimu, úgyhogy befektettek megfigyelésre. És persze adtak valami szurit, hogy ne szenvedjek. Másnap csináltak vérképet, ami szintén elég pocsék lett, bár én magam másnaptól már jól voltam, azon kívül, hogy feszült a hasam tulajdonképpen jól éreztem magam. Sajnos az eredményeim viszont nem akartak javulni, úgyhogy üdültem két hétig. Mivel azt hittük, hogy csak pár nap lesz egyágyas szobát kértünk, úgyhogy a két hétre kifizetett pénz tényleg megfelel egy üdülés árának :). De nem baj, azért jobb volt egyedül és amennyibe ez a gyerek került már eddig is tulajdonképpen nem tétel..
Ja, végig mérnem kellett mennyit iszom és mennyit pisilek, és eleinte még jó másfél liter különbség volt a kettő között, ami állítólag sok. De most már az is ok és annak is nagyon örülök, hogy ezentúl csak úgy ráülök a wc-e és pisilek és nem kis edénykébe kell csurgatni. :) Bár van némi hiányérzetem, hogy abba kellett hagyni a pisi naplót.
A transzfer utáni kilencedik napon mértek hcg-t, ami 21 lett. Ezután teljesen kész voltam, gondoltam, csak harmadik napi fél ovitrell maradéka lehet, bár a dokik nagyon bizakodóak voltak. (Egyébként az orvosok annak ellenére, hogy D. nem volt egyáltalán, mind nagyon rendesek és jó fejek voltak, és a nővérek is).
Hétfőn kontroll HCG mérés. Körmeim tövig lerágva, majd este közlik, hogy a labor nem csinálta meg a mérést. Úgyhogy kedden újabb HCG vérvétel, körmök csuklóig lerágva...
Eredmény délután három után van, de nem akartam megkérdezni amíg Laci nem ért oda. Mivel jó későn érkezett meg, gondoltuk megvárjuk az esti vizitet és akkor majd megmondja az orvos, hogy mennyi lett. De gondolom közbejött valami gubanc, mert a az orvos csak nem jött vizitelni. Én már annyira paráztam, hogy nem mertem kimenni megkérdezni az eredményt. De Laci unszolására lepisiltem egy tesztet. Ami hihetetlen módon két csíkos lett :) Na erre nagy vigyorogva kimentem a nővérszobára beadatni a progiszurimat, ahol azzal fogadott a nővér, hogy 153 lett ám a HCG-je. Na madarat lehetett volna fogatni velem, nem is aludtam túl sokat az éjszak, hanem hol nevetgéltem magamban, hol meg bőgtem, hogy végre sikerült.
Ma reggel mértek megint hcg-t, ami 472 lett és mivel ma az UH is kevesebb vizet mutatott és az egyik petefészkem is picit kisebb lett hazaengedtek végre. Sajna ma még persze nem lehetett látni az uh-on semmit, csak, hogy szép vastag a nyálkahártya, de szerdán megyünk Vass dokihoz és végre meglátjuk a bébikénket, legalábbis a hálózsákját (hivatalosan persze petezsák).
Fura módon mióta kiderült a pozitív eredmény, valahogy mindig egy babára tudok gondolni (hármat kaptunk vissza), de nem is baj, csak egy legyen, ha meg mégis többen lennének, akkor csak még boldogabb leszek.

Remélem ezzel a monstre hozzászólással bepótoltam az eddigieket :)

Puszi mindenkinek! :)

wish

Wish!
Elsőnek szeretnék gratulálni itt a babán is! Rettentően boldog vagyok már nagyon megérdemeltétek. :) Nagyon vigyázz magadra. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drága Wish!
Én is gratulálok innen is!
Húú, de messze van az a szerda, már alig várom! :D :D :D :D
Alig mertem írni neked SMS-t, mert nem tudtam, hogy milyen formában talál (mármint lelkileg) és a világért sem zavartalak volna!! De ISZONYATOSAN ÖRÜLÖK!
Mostmár nem jöhet közbe semmi és punktum!
Ügyesek vagytok!
Tsók a családfőnek is! :)

Kismamik!
Nekem még nem 100% a szerda, de valószínűleg jó lesz. Szóval fixáljátok, aztán én igazodom!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Andi :)
Amit mondtam a telefonban nagyon nem tudom már fokozni!!! Hurrá!!!!

A kisbaba újdonság -
a családnak, a világnak,
az egész univerzumnak.
Még csak hasonló sem létezett soha!
Felfedezi a világot úgy,
ahogyan még senki sem látta.
Egy új kezdet. Bámulatos!
És mindez - a tiéd!!!

KépKép
gigi28

WISH!
Andi!
A hideg is futkosott a hátamon,mikor láttam az írásod...nagyon -nagyon megérdemelted!Megérdemeltétek Lacival ezt a babót,vagy babókákat??? Hetente 1-2x be-be olvasok ide,és mindig kukkoltam Rólad a híreket! :wink: Gratulálok :!: :!: :!:
Vigyázz Magatokra! Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Wish, ez az üzi most csak neked íródik!!! :D
Szeretnék én is gratulálni, elmondani, hogy mennyire örülök a sikereteknek! :D
Tiszta szívből minden tiszteletem neked, nektek, amiért volt erőtök ötödször is nekifutni és lám, a siker nem maradt el! :D Persze az átélt izgalmakat, fájdalmakat nagyon sajnálom, igaz, lehet hogy éppen ez a "kis hiperstimu" segített hozzá a sikerhez!

Jaj, nagyon szorítok szerdára!

És nagyon sajnálom, hogy Dévai még nincs itthon, szeretném látni (bár úgysem láthatnám :D ) az arcát, mikor megtudja a nagy hírt!!!

Vigyázz magadra továbbra is és kérlek mostmár jelentkezz gyakrabban!

Kép
szkatácska

Lányok, mégis írok még egy rövidet, mert mindig elfelejtem!

Szóval van egy nagy, 250 literes akváriumunk, benne dél-amerikai halakkal, amit most el szeretnénk adni, egyenlőre helyhiány, majd később a költözés miatt. Nem tudom, van-e köztetek olyan, akit - vagy esetleg ismerősét - érdekli ilyesmi, de gondoltam megkérdezem. Ha igen, e-mailben szívesen küldök róla adatokat, videót. Ide sajna nem tudom feltenni.

Kép
szkatácska

Wishi-Mishi!!!!

POnt most gondoltamrá, hogy írok egy szokásos napi sms-t, hogy mennyi is az a híres hcg??!! Erre mit látok?! HÁT EZ CSODÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNYIRA DE ANNYIRA SZÍVBŐL ÖRÜLÖK, tényleg egy leírhatatlanul nehéz és hosszú futam eredménye ez!!!

Szerda nincs is olyan messze, főleg, hogy most hétvége jön közben, és megláthatjátok a hálózsákját. Illetve ez nem igaz, látszik a zsákja, de az is, hogy lakik benne Valaki!!

Ps: Ha kész a kutyi, dobj róla egy képet, mert én úgy gondolom, neki is volt ehhez köze...
lkt

Drága Wish! :D

Bár ritkán írogatok, de olvasni olvasok, és már nagyon izgultam, hogy mi van veled. De nagyon örülök, hogy most bekapcsoltam a gépet. :lol:

Határtalan öröm járt át engem is, mikor olvastam, hogy végre nektek is sikerült!!!

Szeretettel gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Nagyon megérdemeltétek már ezt a kis csodát, vigyázz nagyon magadra, és innentől kezdve engedd át magad a boldog pocakosodásnak!

Puszillak:
Mary
mary78

Wish
Még olvastam a soraidat, a könnyeim is pottyogtak! Ezt most nagyon komolyan mondom... :oops: Kép
Most aztán vígyázzál a picikre, mert lehetséges, hogy nem csak egy babád van. :wink: Pusz
kagyló

szevasztok csajok! nem birtam ki, hogy ne kukkantsak ide! ez az utolso esténk Zurichben, màr pihenosebbek vagyunk, végre ide tudtam telepedni az itteni gép elé!
és milyen jol tettem! Kedves Wish, nagyon-nagyon orulok, hogy te is részese lehetsz végre annak a csodänak, amire itt mindegyonk vägyik!! Nagyon megérdemelted! Annyira meghato, ahogy leirtad a dolgokat, megéreintett nagyon. Koszonom, hogy megosztottad velunk! Sok boldogsägot kivänok ehhez a szép ajändékhoz!!!

Madaran, te miért vältottäl Dévairol Kaälira? Nem akarok tolakodni, de ha elmondhato, kérlek tedd meg!

Csajok, van koztetek PCO-s, esetleg tudtok ilyen esetekröl, akiknek doktorunknäl babäja lett? Eperrel kicsit elkeseredtunk (mindketten azok vagyunk), vajon ezzel mekkora esélyunk lehet a sikerre?

bocsänat a betühibäkért, az itteni billenyüzet elég fura.
Vasärnaptol rendesen is vagyok.

Jo volt titeket olvasni, puszi, k
mango29

Andi és Laci+ manócska(ák)!

Nagyon nagy gratula nektek, hihetetlen amin keresztül mentetek, de most már minden rendben lesz. Már csak pár nap és végre megtudjátok, hogy hány pocaklakótok van. Kívánok nektek nagyon boldog, problémamentes békés babavárást. És remélem pár hét múlva már Andi is velünk narancslevezik a következő kismami találkozón :lol: :lol: :lol:

KépKép
inari

Szia Mango!
Én 93óta vagyok PCO-s és 98-ban szültem a fiamat!Dévainál! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: