Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értünk! Köszönöm!
Olvastalak Benneteket, de egyszerűen nem volt már erőm írni. Túl vagyunk a hidegfronton, görcsölgettem és keményedek most is, de túléltük. Sokat feküdtem a napokban, bár sok dolog is volt. Minden ok velünk, szerdán voltunk Vass dokinál mi is.
Übi szerintem én találkoztam is Veletek, csak nem tudtam, hogy Te vagy az.

Merthogy mi negyed 2-re mentünk.
Görcsök ellenére teljesen zárt vagyok, óriási kő lezuhant.

Baba ok, egy héttel fiatalabbnak mutatja magát, de én nem bánom, ha nem lesz óriás bébi. 1750 gramm a becsült súlya, így most a várható születési súly 3 kg körüli lesz, én azzal elégedett lennék. Doki nagyon kedves volt, és vagy 20 percig tartott az uh.

Ja és nagyon okos fiú, végre fejfekvéses, időben befordult!

Eddig csak farfekvéses, meg harántfekvéses volt. Igaz, rémisztő, hogy szinte beilleszkedett...
Úgy néz ki, van két vevőnk a lakásunkra, el sem hiszem. Remélem, tényleg tudunk szerződni a hét elején.
Itthon sok tennivaló akadt, alig győztük és a rend még távol. Igaz, a kerítésünk végre kész, legalábbis az idénre tervezett adag. Picifiúval megbeszéltük, maradjon még nyugton szeptember végéig, hogy rend várhassa.
Ja és végre kapok levegőt, juhéjjj! Bár így maradna most már az idő!!!
Ági, nagyon mennek a drukkok mára, hátha Vass doki meghozza a szerencséteket. Kívánom, hogy Inarihoz hasonlóan járjatok!!!
Wish, remélem, már otthon vagy és minden ok Veletek! Kívánom, hogy ott kapaszkodjanak pocaklakóid!!!
Anna, mi lett a cisztákkal??? Nem válaszoltál, pedig izgulunk ám Érted is!!!
Timi, gondolom most sokat alszol, legalábbis ez a borongós idő ezt hozza ki a kismamikból.

Ugye, minden ok? Mármint az aggódáson kívül, de az mindig meglesz, csak lesznek azért nyugisabb időszakok is.

Mikor is mentek uh-ra?
Loihi, gondolom, megtörtént "már" a nagy találkozás!

Izgatottan várom híreidet!!!
Dia, üdv itthon Nektek! Szörnyű, hogy már itthon is vagytok! Nekem olyan, mintha csak pár napja mentetek volna el... Annyira rohan az idő, szörnyű.

Gondolom, bírtatok volna még háromszor ennyit is, legalábbis a képek ezt sugallják.

Nagyon klasszak a fotók! Domi irtó helyes krapek!

Párod hamar meggyógyult?
Inari, részvétem a terheléses cukor miatt.

De legalább túl vagy rajta!

És már ilyen kínzás nem lesz több szülés előtt!

Örülök, hogy jó lett az eredményetek!

Nekem 112 a hemoglobinom, szerintem ez nem sokkal magasabb a Tiédnél, és Dévai elégedett volt vele. Szerintem mindenképpen úgy szedd a vastablettát, hogy előtte, utána 3 óráig ne szedj be semmi mást. Így is nehezen és kevés szívódik fel. De a szülés után úgyis helyrerázódsz majd, ne aggódj. Húgomnak is mindig alacsony volt, de nem volt baj belőle. Annának szüksége van rá, és ez így van rendjén.

Marhát én se nagyon bírom.
Taliban benne vagyok, de hétfőn 12-2 között jelenésem van a védőnéninél. Egyébként ok a hétfő is és a szerda is. Párom már letiltott a vezetésről, de végül kisírtam még a jövő hetet, így tudok mozdulni. Jó lenne ismét találkozni!
Gondolom a hőmérséklettel elégedett vagy!
Mobiljaid pedig fantasztikusan, eszméletlen ügyes vagy, nagy-nagy gratula!!! Anna el lesz bűvölve!!!
Hát Duddu, fantasztikus a pocid és szép nagyok a lányok!!!

Nagy-nagy gratula!!! Szigorú instrukciókra én is kíváncsi vagyok... Költözésnél majd apa végzi a nagyját, ez így van rendjén. Boldogan teszik a kis pocaklakókért.
Lakást mi március óta áruljuk, úgy néz ki, most elkel. Szóval elég esélyes, hogy hamar lesz vevőtök Nektek is! Kitartás!
Sajnos házfelújítással, építkezéssel, lakáseladással idénre mi is nagyon megszívtuk. De kit érdekel, a legfontosabb sikerült! Ott csücsülnek a pocijainkban!

Gondolom, nem cserélnéd be a kettőt egymással... A végén minden szép és jó lesz, meglásd!
Remélem, a hűvös idő segített a vizesedéseden!
Írhatnám, hogy a melósok olyanok, mint az állatok, de ez nem igaz, mert az állatok sokkal kultúráltabbak... Részvétem!
Übi, ez a pocifájás tényleg nem hangzik valami remekül.

Szerencse, hogy rendben vagytok!

Már lassa meglesz az amnio eredményetek papíron is, nem?
Kata, örülök, hogy rendben vagytok, nagyon drukkoltam, napjában sokszor gondoltam Rátok!

És az is nagyon klasz, hogy Nektek is ilyen aktív babátok van!!!

Ugye milyen kedves volt a Vass doki, kb. 10 dicséretet kaptam a vizsgálat alatt, gondolom, Nektek is így volt.

Ja és rögtön bejutottunk, nem kellett várnunk semmit.
Lillafüredről most jöttek haza anyumék, nagyon jó volt nekik, azt mondják.

Kijött már az allergiád? Mert nekem idén egyelőre teljesen ok. Bár így maradna!
Eper, nagyon szorítok Éretetek!!! Hamar Ti is babaholmikat vásároltok majd, meglásd!

Aztán írd ám meg, mi volt az uh-on!
Capuccino, nagy-nagy gratula!!!

Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Mikor lesz a köv. uh?
Kagyló, sikerülni fog lombikkal és punktum!!!

Bebabásodtok hamarosan, meglásd!

Drukkok nagyon mennek már most!!!
Talpmasszázst nem próbáltam, mert mire oda jutottunk volna, pont sikerült. De több embert ismerek, akinek utána azonnal összejött. Nem tudom magyarázatát, de így van. Lehet persze véletlen egybeesés, de azért az ilyen véletlennek kicsi az esélye. Ha gondolod, szívesen adok telefonszámot. Végülis mit árthat?
Vanda, kitartás a főnökösködéshez!

Hogy állsz a beosztottakkal?
Akkor hívjuk ezt most második menzinek, nem?
Szalonnasütéses buli
Mangó, remélem, jól sikerül az utatok és nem mossa el az eső! És remélem, jó hatással lesz Rád lelkileg, egy kicsit majd derűsebben látod a jövőt! Mert lesz babátok Nektek is hamarosan!
Az őszi babás topikban az idő hatására többen lebabáztak előbb, szóval Judit szavaival élve gólyák felszabadulóban, átirányítottam mindet ezen topik felé!

Az enyémet csak szept. végén, okt. elején küldeném, ha nem baj...
Gigi, szerintem ha nem lenne az örökös féltés és aggódás is Benned, akkor nem is tudnád megélni a gyönyörű pillanatokat ekkora boldogságban! Milyen sivár lenne úgy az élet, nem? Szerintem ettől vagy igazán klasz anyuka! Én ugyan nem ismerlek Benneteket személyesen, de a képeken egy teljesen boldog és kiegyensúlyozott Olit látok, és ez mindent elárul!

Rózsaszín köd pedig szerintem nincs az életben, legfeljebb pillanatokra...
Stella, a fiúl elbűvölőek! És már milyen ügyesek!!!
Judit, Toi meg már mindjárt utaztok, tök jó!
Mindenkinek szép napot és sok puszit küldök!!!
Melba