Sziasztok,
Bocsánat tegnap este hirtelen eltűntem elköszönés nélkül, de tényleg - ahogy írtam - leragadt a szemem, miután ledőltem kicsit, hogy megvárjam, míg párom hazaér.
Fibi,
mail címem, a hsz alatt az email-re kattintva látható, automatikusan behozza, illetve elvileg a profilomban is látható már. Várom nagyon a beszámolót
Én a könyveket szoktam szagolgatni - én is beteges lennék???

-, szeretem az illatukat, illetve a papír illatát önmagában. Nálunk van egy fatelep is nem messze és ha elsétálok mellette, akkor mindig mélyet szippantok a levegőbe
Neet,
ha jól értelmeztem nekem szerettél volna írni valamit, ami aztán nem jelent meg itt... Esetleg nem tudnád újra beírni? Minek kapcsán írtad?
Ma nekem is volt szerencsém beszélni egy dokival és mintha arra célzott volna, hogy minden kórháznál így lesz, hogy a nem körzethez tartozó emberkéktől kérik ezt az összeget, vagy legalábbis valamennyit....
Macskanyu,
jelölésnél nálam is a napot jelzi a + utáni szám, mert én azt hittem így kell.

De azt hiszem maradok is ennél, mert amit leírtál bár értem, de mégsem annyira
Link olvasása folyamatban
Zuz,
Jobbulást kívánok ezerrel. Nekem megfázásos problémám volt még februárban, akkor homeos bogyoért kiáltottam és bevált. Az, amit én szedtem, minden gyogyótárban kapható elvileg.
Nemcsák, stb.
Kívánóssággal én is így állnék
Kisün,
tegnapi előadáson azt mondták, hogy idén eddig volt annyi szülés, mint tavaly egész évben. Úgyhogy elképzelhető, hogy tényleg a születésszám/szülés szám visszaszorítása miatt is nyúlnak ehhez az "eszközhöz" és lehet a saját körzetes dologban is lehet vmi...
Votív,
de jó lenne, ha a pozitív fordulat megmaradna
Rylie,
én is bak vagyok és édesanyám nem éppen arról mesélt nekem hosszan, hogy nyugodt és beszámítható gyerek voltam
Amennyire én tudom a bakok általában: megbízhatóak, racionálisak, megfontoltak. Esetleg vki hallott még mást, vagy ez nem igaz, amit én tudok - magamról

?
Manóka,
combinókkal kapcsolatban én még azon csodálkozom, hogy nem küldték vissza innen is őket, mint ahogy - ha jól tudom - Svájcból tették.
Ancsi,
vércukros elővigyázatosság nálam nem mindig jött be. Két alkalommal volt magasabb a cukrom, mint kellett volna és az ismételt mindig jó volt. Most legutóbb is jó lett az eredményem, és előtte nem "diétáztam"
Homeós doki,
úgy fest a dolog, hogy sikerült kifognom egy homeót és hagyományos orvoslást ötvöző gyerekdokit, sőt még az én körzetim is inkább a homeót részesíti előnyben. Ennek nagyon örülök, mert nem kell majd bujdokolva adnom ezt-azt a gyereknek, hanem szerintem ő lesz az elsők közt, aki ilyesmit fog javasolni
Na, remélem senki nem maradt ki, ahhoz képest, hogy csak majdnem egy napig nem voltam termeltetek rendesen
Évi