A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Akkor jó. 8)
Fibi: persze, biztos igazad van. De azért én mégis jobban örülnék, ha mégsem Bak lenne a napja. Pedig tényleg szeretem a bakokat. De lehet, hogy azért, mert az ötös házamban áll az Uránusz és úgy képzelem, hogy biztos azért, mert Vízöntő lesz a gyerekem. :roll: Aztán persze úgyis az lesz, ami lesz.

Kép
Kép
tinu

asszem nekem valahol elveszett egy nap.... ma már semmi esetre nem csinálok gombát..... :shock: :roll: :?: :idea: :(
macskanyu

Macs :) itt a hsz-ek a mai dátummal kezdődnek, ezek szerint ma szerda van :) de mi a baj, szerdán nem szabad gombát főzni? :lol:

indianyo

Indike,
Kép
amúgy meg azon gondolkodtam, hogy a természet tudja, mit csinál, még ha mi nem is mindig látjuk át a dolgokat. Dé, ha jól emlékszem, nem túl biztonságosan lakott a pocakodban, lehet, hogy ezért voltál, ezzel a terhességgel aszekszuális. Hogy Dé, megszülethessen és ne legyen baja, semmi...
bocsánat, ha túl intim voltam... :oops:
macskanyu

Tinu!
tényleg vicces, de számít a súly, azért írják be. mondjuk nem hinném, hogy fél kiló számítana :), de az AFP kiszámításánál a súlyt is figyelembe veszik.
akartam kérdezni, hogy magától a camembert-től félsz, vagy a lejárt szavatosságától? mert a penészes sajtoktól más miatt óvnak (lisztéria), szerintem ha volt benne, akkor még lejárat előtt is. mikor én voltam terhes a Dana Blue sajtban találtak lisztériát, volt is belőle nagy hisztéria. ugyanilyen lisztéria van néha a téliszalámiban is, habár az EU-s szabályok már nem engedik ezt. azért tiltják a terhesség alatt a penészes cuccokat, mert ez be tud jutni a méhbe. viszont hőkezelve (rántott camembert) simán kipurcan még a lisztéria is.

Rylie, bocs a tévesztésért :)
viszont az jutott eszembe, hogy néha én daráltam a híg gyümölcsökbe Digestive (teljes kiőrlésű) kexet, és lám, Lencsiből nem lett viziló. és néha Manner piskótát is eszik. úgyhogy tényleg ilyenkor ez még csak alkat kérdése.

Ruzy!
akkor még egyszer, most neked írom le: :)
szerintem ha a férjed is veletek volt a vizsgálaton, akkor láthatták, hogy a gyerek nem a tej miatt nagy, hanem mert ezt örökölte a papájától.

Kriszta és a többiek :)
köszi a pelus választ. most akciós a DM-ben a Pampers Let’s go, 66 Ft-ra jön ki az ára. mégis olcsóbb, mint a 80 Ft-os DM-es.
ancsipancsi

Macs :) bizony, ezt én is vallom... milyen okos volt a ternészettől, hogy elintézze, hogy csak a babára koncentráljak! (ugyan az első másfél trimeszterig én teljesen jól, egészségesen és fitten voltam, sőt, energiatúltengésben! csak akkor kezdődtek a gondok, de ez nem ellentmondás) De olyan szép ez, hogy így mindennek megvan az értelme :)

indianyo

Ancsi: hát remélem, hogy a fél kiló nem nagy gond. Igyekszem ma már nem enni-inni túl sokat (bár az előbb megevett bazi nagy dinnyedarab nem biztos, hogy ezt bizonyítja :lol: ), hátha kimegy vízként az a fél kiló és nem is reggelizek. Nem szeretném, ha emiatt nem lenne jó a mérés. Nem is értem, hogy miért írták be előre a súlyt, és miért nem bízták rám. Én is meg tudom magam mérni holnap reggel. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy egy hét alatt ennyit hízom. :shock: De a nyaralás tehet róla. Ilyenkor mindig beindulnak a raktározási vészjelzéseim.
Nem tudom már, hogy miért is írták, hogy nem jó lágy sajtokat enni, de biztos amiatt, amit írtál. Mondjuk nem rántva ettem a camambert, de ha a szavatossági idő nem kavar be, akkor nem aggódom, mert a másik felét, már sokkal korábban megettem és csak rosszul lennék, nem? Vagy legalább valami tünet lenne, ha van benne olyan lisztéria vagy mi.
Indi: én is aszex. vagyok tisztára, a férjem már eléggé meg van tőle kattanva. De nekem azért enyhül mostanában, vagy legalább időnként felenged a zárlat. :? Pedig nálam nincs semmi gond. Legalábbis remélem.

Kép
Kép
tinu

Indike,
azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, többek közöt ezért (is) vagyok "szerelmes" a biológiába. Amit az én értelmezésemben nem csak a száraz tudomány keretein belül értek.Egyszerűen csoda az egész, teljesen elbűvöl. ahogy egy picike magból mennyiminden lesz. Élőlények egész serege..és micsoda fantasztikus összefüggések és egymásra épült struktúrák sokasága... de lelövöm magam, meg amúgy is naggyon off ez már.. :) :)
Lényeg, hogy a Természet tudja... :)
macskanyu

Tinu!
minden a hormonokon múlik. rád így hatnak és kész. nincs ettől bibi, vagy gáz, csak egyszerűen most nem kívánod. még az is lehet, hogy pszichés! nálunk a férjem szenvedt ilyesmiben :), féltve a babát!
sajt: igen, ha már megetted az elejét, és lett volna benne lisztéria, akkor éreznéd. ne félj! inkább a márvány-jellegű sajtoktól óvakodj, azokban találnak többször!
most megkívántam a dinnyét én is :lol: :lol: :lol:
amire majd vigyázz, hogy a cukorterhelés előtt pár nappal ne végy részt nagy zabálásokon (lakzi, cuki, stb), mert állítólag meglátszik az eredményen.
ancsipancsi

Macs!
láttad D.A. A növények magánélete c. DVD sorozatot?
ancsipancsi

Ancsi, csak hallottam róla, neked netán megvan?
macskanyu

látom, ma senki nem fözött :lol:

Manoka,
ismerös, amit irsz :D B, ahogy meglátja zuhanyzás után a cicit, rögtön követeli, ugyhogy el kell bujnom :)

Tinu,
látom, Te is konyitasz kicsit az asztorologiához :wink: én pl totál azt gondoltam, hogy Nyilas gyermekem lesz, és erre ráhuzott B 10 napot a pocakban, igy Bak lett. És kiderült aztán, hogy az ascendense is Nyilas, és még 3 bolygoja is ebben a jegyben áll. érdekes, nem? 8)

KépKép
fibi

Zuz: ez tényleg a Ti formátok, mert nekem mindig sikeres az Ikejázás egy két kivétellel..... remélem azért hamar rendeződik a dolog. Melyik szobába lesz a szekérny? ahol a bébi ágya van?

Tinu: fél kiló szerintem sem számít.... de azért ha bizonytalan vagy akkor szólj nekik emiatt.

Macs: hehe, nem is értettem, hogy miért írtad nekem pirossal a csütörtököt... de most látom, elveszett egy nap neked.... :lol:

Manóka: milyen süti lett végül?

Pelus: 80 Ft?? ez melyik? én olyan 40-42 körül veszem a pelusokat, ha jó óócsóóóóó akkor pedig 35... froncsi. és fanni fencsije nagyon jól bírja őket.

J.
johanna1975

Fibi: főzés, mi az? na viccet félre téve, megyek is a konyha irányába.... panírozás, holnapra paprikáskrumpli, meg talán még egy tökfőzi is bejátszik... bár felébredt a ded...nálunk sem lesz főzés???
johanna1975

Tinu, a fél kiló nem hiszem hogy számítana... Én naponta mérem magam, és van olyan hogy 1-1 nap közt majdnem 1kg a különbség, aztán meg eltűnik. Ráadásul ha csak egy kis reggelit eszik az ember már az is plusz pár deka, meg egy nagyobb vacsiról nem is beszélve ami reggelig nem tűnik el az ember szervezetéből.
A lényeg hogy nem 5 kg-mal vagy több a megadott súlynál :)

Kép
szdorka

van itten valaki, aki segíteni tudna hirtelenjében, egy roppant láma, angolos fordításban?.... :oops:
macskanyu

Tinu :) hát az első felében gyakori ez... pont amiatt, amiről itt értekeztünk... aztán, ha elmúlik a veszély, akkor meg akár az ellenkezőjébe is átfordulhat :wink:

indianyo

Macs, a roppant lámát kell lefordítani??? roppant mint baromi nagy és láma mint dél-amerikai állat vagy valami kifejezés?

indianyo

Indi, küldöm privibe :mrgreen: nem a lámát... :mrgreen:
macskanyu

Indi:
3.-szor írnom neked ezt,de az én kicsi laptopom is a végét járja szerintem,mert mindig kikapcsol :cry:
Szóval kitartás Dominónak meg neked is a fogakhoz :!:
A fizetős H pedig elég gáz :shock: Nem is értem,hogy milyen jogcímen kérik ezt a pénzt?
Inkább a dokiknak kellene a "hálapénzből"fizetniük a H-nak,a magánbetegeik után.Mivel én is doki függő vagyok,a kórház meg vele együtt jön ugye?!
De addig,amíg nincs több ilyen szintű kórház,addig nem lesz kevesebb a szülő nő sem a SzImrében,szerintem. :?

petergabi

Indi: alig várom az ellenkezőjét. :lol: Ja, gondolom, a férjem is.
És ha már a súlynál tartunk. Tudom, hogy ez biztos uncsinőcis téma, de annyit filózom rajta, hogy nem hízom-e túl sokat. Szóval még csak a negyedik hónap elején járok és ezalatt kb. 4 kilót híztam. Én korábban úgy képzeltem, hogy majd nem is fogok hízni az első 3 hónapban, mert ugyebár miért is kéne? Persze nem kalkuláltam a hormonális változásokkal, dehát amíg nem terhes az ember, addig nem annyira jól informált ezekről. Szóval egyáltalán nem eszem több ember helyett, igazából nem is eszem sokat és mégis...

Kép
Kép
tinu

Jaj!Nem is újságoltam,hogy a kisebb hugomat felvették! :lol:
Informatikus mérnök lesz/egyszer csak!/ :shock: :P

Zuz:
ne keseríts el az ikejával :roll:
A komplett konyhánk onnan lesz.Remek lesz,ha bizonyos részeire várnunk kell :cry:
Mikor mész már 4D-ra? :lol: Nagyon kíváncsi vagyok már!!!

Ruz:
elnézést,hogy nem neked címeztem de.,de persze rátok gondoltam!
Egyébként a kismamában van egy jó hosszú cikk pont erről.Olvastad?

petergabi

Sziasztok!

Nyaralásból - na jó nem nagyzolok, szóval telkezésből vissza, kölök nött megint egy nagyot, stb., stb.

Vki tud segítni, hogy kell-e a Karolina úti Ortopédiára időpont? Mert beutalónk legalább már van.

Fibi, Tinu nálunk a bak bejött, hát még az oroszlán aszcendens. :wink: Hídrobbantó szakaszvezetőm van. :lol:
Visszaolvasni próbálok, de mire ide érek... :roll:

Holnap lenne vmi tali? :shock: Irigy-irigy. :)
zanza

irigykedés helyett inkább jönnél.. :P :)
macskanyu

Zanza: beutaló mellé időpont nem kell, de tudni kéne mikor vannak ott, mert azt hiszem nem állandó jelleggel. :lol: De időpont nem kellett nekünk, csaka adtak egy tól ig határt, és mivel a vége felé mentem jól morogtak. hehe
Hol telkeztetek? Minek mentek a Karolinára? És miért nem jössz talizni? végre nem kell átjönnöd Budára, szal??

Gabi: tök egyetértek veled, fizetős kórház?? hát ez gááááz.
Hugodnak gratula.... Ikeja nem olyan rossz... mi is onnan tervezünk konyhát, sőt onnan is van már. szal lehet ott jót is kifogni. :roll:

Megjött apa... folyt köv
johanna1975

Zanza,
hidrobbanto szakaszvezetö, ez állati jooo :lol: :lol: :lol:

és gyere má' holnap, olyan rég láttunk!

KépKép
fibi

Minekünk szinte mindenünk ikea, panasz még nem merült fel. SŐT!
neet
neet

Húúú, Csajok!
Hát látom ma olyan otthonülős napja volt mindenkinek! :)...termeltetek rendesen...:)

...én meg annyi mindenre akartam reagálni már tegnap is, meg most is...és semmi nem jut eszembe....

Tinu!
Üdv a csapatban!!! :)

Moose!
Neked már pár napja akartam írni: Petrának is volt olyan időszaka, hogy kiöntötte a pohárban maradó (szerencsére nálunk csak) vizet...aztán ahogy jött úgy el is múlt...szóval Nyusziviselkedés nem egyedi...persze a magyarázat homály :)

Neet!
Köszi a tegnapi fél-köszöntést :lol: ...emlékszem tavaly is talán Te köszöntöttél reggel poénból, aztán utána töben azt hitték, hogy tényleg névnapom van :)

Macs!
Még nem jutottam el a bohócos link megnyitásáig, de ígérem megnézem :)

Votiv!
Annyira jó olvasni, hogy ilyen hepi vagy :) sokat gondolok Rád és remélem minden úgy alakul majd, ahogy Neked a legjobb :)...ja és mediációval nem, de párterápiável foglalkozunk (mármint nem én, hanem az alapítványnál a kolléganőm :))

...és a szabad orvosválasztás eltörlése baromi gáz lenne...mi épp ma voltunk az új gyerekdokinéninknél a Vahotban...reméljük bejön majd!!! :)...de szegény Petra annyira ki vot: végig azt kérdezgette, hogy ez nem kórház ugye, és amikor a dokinéni a szokásos meghallgatás/pocaknyomi dolgokat akarta vele csinálni majdnem elbőgte magát....aztán ott megnyugodott, két pillanat múlva már csicsergett, de itthon egész délután úgy éreztem, hogy büntet a viselkedésével, amiért elvittem...:(

És egy közérdekű:
Király utcában (Lövölde térnél) lévő Schollárium cipőboltban augusztus 1-től 31 ig minden Siesta 30%-kal
olcsóbb, augusztus 21-től 31-ig Scholl cipők (papucsok stb)
is 30%-kal kerülnek kevesebbe
...egy ismerősöm dolgozik itt, mondta hogy ha gondolom írjam fel Nektek :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
és milyen az új dokinéni???szimpi??? mesélj!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

akkor megkérdem még1x: a 26-os busz bevisz a margitszigeti szökökuthoz :?: :?:

KépKép
fibi

Ancsi

Köszi, gondoltam, hogy nekem szántad. :) Amúgy ott volt a párom is. Lehet, hogy figyelembe vette ezt is, ki tudja. De egyébként tényleg tök kiszúrás az élet a dagiknak, mert ugye állandóan mondják az orvosok, hogy egészséges életmód ha nem egészségesen étkezel akkor majd jó beteg leszel, de nem mindenki hajlamos ám a hízásra és egy csomó emberen nem is látszik, hogy mennyi édességet töm, bezzeg a ducik, akármilyen egészségesen élhetnek, akkor is állandóan azt fogják hallgatni, hogy kevesebbet kell enni, meg többet mozogni. És én is hiába mondom, hogy én nem etetem a fiam édességgel, meg nem adok neki cukros löttyöket, meg mozog eleget, ő még járókában sem volt soha, jó, néhány szobát zárva tartunk előle, de legalább 50 m2-en szabadon garázdálkodhat, meg kertünk is van stb. Bezzeg az unokatestvére egész nap csak gyümölcslevet iszik, meg túró rudit eszik, meg kekszet meg gumicukrot stb. mégis egyszál bél, és a sógornőmnek nem kell mindig azt hallgatnia az orvosoktól, hogy mit egyen, meg mit ne egyen a gyerek, meg, hogy mozogjon meg ilyenek. :evil:

Gabi

Olvastam a cikket, de abban azt írják, hogy csak az elején híznak a babák aztán megállnak 6 hónapos kor körül, de Bendi nem állt le még most sem, pedig már 16 hónapos. :(

Tinu

Sztem ne aggódj a súly dolgokon. Egyrészt fél kg eltérés semmit nem jelent, ennyire nem pontosak a mérlegek.

A 4 kg hízás pedig ennyi idősen sztem teljesen oké. Én is híztam már addigra ennyit amikor terhes voltam és összesen 10 kg volt a végén a plusz, ami tök okés.

Ja és aki jön holnap, akkor ugye 10-kor van a találka a szökőkútnál, remélem én is, hogy megtalálom. És a rozsacskakukachotmailpontcom-ra küldje el légyszi valaki a telszámát, amit felhívhatok, ha eltévedek, vagy ilyesmi. Köszi

ruz
ruzicsky

Sziasztok,

Bocsánat tegnap este hirtelen eltűntem elköszönés nélkül, de tényleg - ahogy írtam - leragadt a szemem, miután ledőltem kicsit, hogy megvárjam, míg párom hazaér. :?

Fibi,
mail címem, a hsz alatt az email-re kattintva látható, automatikusan behozza, illetve elvileg a profilomban is látható már. Várom nagyon a beszámolót :)
Én a könyveket szoktam szagolgatni - én is beteges lennék??? :shock: -, szeretem az illatukat, illetve a papír illatát önmagában. Nálunk van egy fatelep is nem messze és ha elsétálok mellette, akkor mindig mélyet szippantok a levegőbe :D

Neet,
ha jól értelmeztem nekem szerettél volna írni valamit, ami aztán nem jelent meg itt... Esetleg nem tudnád újra beírni? Minek kapcsán írtad?
Ma nekem is volt szerencsém beszélni egy dokival és mintha arra célzott volna, hogy minden kórháznál így lesz, hogy a nem körzethez tartozó emberkéktől kérik ezt az összeget, vagy legalábbis valamennyit....

Macskanyu,
jelölésnél nálam is a napot jelzi a + utáni szám, mert én azt hittem így kell. :oops: De azt hiszem maradok is ennél, mert amit leírtál bár értem, de mégsem annyira :oops: :D
Link olvasása folyamatban :D

Zuz,
Jobbulást kívánok ezerrel. Nekem megfázásos problémám volt még februárban, akkor homeos bogyoért kiáltottam és bevált. Az, amit én szedtem, minden gyogyótárban kapható elvileg.
Nemcsák, stb. :lol:
Kívánóssággal én is így állnék :oops: :P :lol:

Kisün,
tegnapi előadáson azt mondták, hogy idén eddig volt annyi szülés, mint tavaly egész évben. Úgyhogy elképzelhető, hogy tényleg a születésszám/szülés szám visszaszorítása miatt is nyúlnak ehhez az "eszközhöz" és lehet a saját körzetes dologban is lehet vmi...

Votív,
de jó lenne, ha a pozitív fordulat megmaradna :)

Rylie,
én is bak vagyok és édesanyám nem éppen arról mesélt nekem hosszan, hogy nyugodt és beszámítható gyerek voltam :)
Amennyire én tudom a bakok általában: megbízhatóak, racionálisak, megfontoltak. Esetleg vki hallott még mást, vagy ez nem igaz, amit én tudok - magamról :roll: ?

Manóka,
combinókkal kapcsolatban én még azon csodálkozom, hogy nem küldték vissza innen is őket, mint ahogy - ha jól tudom - Svájcból tették.

Ancsi,
vércukros elővigyázatosság nálam nem mindig jött be. Két alkalommal volt magasabb a cukrom, mint kellett volna és az ismételt mindig jó volt. Most legutóbb is jó lett az eredményem, és előtte nem "diétáztam" :P :roll:

Homeós doki,
úgy fest a dolog, hogy sikerült kifognom egy homeót és hagyományos orvoslást ötvöző gyerekdokit, sőt még az én körzetim is inkább a homeót részesíti előnyben. Ennek nagyon örülök, mert nem kell majd bujdokolva adnom ezt-azt a gyereknek, hanem szerintem ő lesz az elsők közt, aki ilyesmit fog javasolni :)

Na, remélem senki nem maradt ki, ahhoz képest, hogy csak majdnem egy napig nem voltam termeltetek rendesen :D

Évi
vica94

3.oldallal vagyok lemaradva. :oops:

Fibi! Most olvasom a keddet? :shock: Bálint jobban van? :? Elég gáznak hangzik! S te? :?:
Nagyon édes lehet B a sok dumájával. :P Anginál az elmúlt két napban kezdődött, hogy szinte egész nap dumál (hangutánzókat :P ) és eszméletlen mennyit röhög. Annyira édes. :lol: Biztos én is majd itt fogok áradozni amikor majd pontosan értem miről is gügyög. :lol: :lol:

Én gépbe írok naplót. Kézzel amikor tudok vakon gépelni és időt spórolni? :?: Pedig én is imádtam a régi piért-eket.

Johi te is vega? Végre valaki. :D Gyermeked is vega?.

Köszönöm mindekinek a fogas reagálásokat!
Zuz! Érzem az élt, de mit jelent,hogy a dentinox max tesztelésre jó?
Érdekes módon, én hiszek a homeókban, de valamiért ez alkalommal úgy érzem ne. :?: :shock:

Ancsi! De szééééééééép helyen voltatok! :P

Malena! Kutyaráncosodás :lol:

KisfogacskásKamillának gratula a recéshez :D

Ruz! Szopiabbahagyás? :?: No kiváncsi vagyok mi lesz ebből...

Egyébként mi az a háromnapos?

Szerintem ezt a 15e azért találták ki, mert túlterheltek. No meg jó extra bevétel. Engem nem fog visszatántorítani. Valahogy bizti kinyögjük majd ha kell.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ruz:
most így,hogy leírtad,nagyon átérzem a helyzeted :?
Őrületes lehet mindenkinek bizonygatni,hogy nem vagy Te egy bűn rossz anya :(

Johi,Neet:
én is nagyon szeretem az ikeat :D ,van is rengeteg mindenünk onnan,de csak mostanában akarunk nagyobb dogokat venni/bútorokat/,ezért kaptam fel a fejem arra,amit Zuz írt.

petergabi

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK, ÉN SZERETEM AZ IKEJÁT!

Szinte az egész lakás onnan van berendezve, csak én egy olyan különös állatfaj vagyok, hogy a hónapok óta vágyott szekrényt szerettem volna összeszerelve látni, Urambocsá' belepakolni, így csak az ajtókat, a belső megvilágítólámpákat, fogantyúkat és drótkosarakat nézegetjük. Bár lehet, mást ez is kielégítene, de én egy kicsit csalódott vagyok :? Nem beszélve arról, hogy 2x kell hazaszállítást fizetni...Ja, drótkosárért mostanában ne menjetek, párom elhozta az utolsót :? :lol:

Johi!
Igen, a gyerekszobában lesz, már alig várom! Állítólag csak pár nap, úgyhogy annyira nem gáz a helyzet!

Fibi!
Én nem tudom, hogy melyik az a busz! :cry:
És én főztem! Rántott cukkinit sültkrumplival, és nem bírtam magammal, csinálnom kellett hozzá majonézeskukoricát is :oops: :lol:

Azért annak örülök, hogy ennyi mindenkit megmozgattam a várandósok kívánósságáról írtakkal 8)

Ruz!
Én nem értek hozzá, de szerintem túl korai következtetéseket levonni, hogy milyen alkatú lesz Bendi. A babafotóim alapján én is dundi gyerek voltam, felnőtt koromban mégsem voltak súlyproblémáim (amíg terhes nem lettem :lol: ). Szerintem ez nagyon sokat fog még változni.....

Gabi!
Nektek tuti több szerencsétek lesz!!!!
UH-ra szerintem kb 2 hónap múlva megyünk csak :cry: de már én is nagyon várom!
Hugodnak gratulálok! :D

Tinu!
Még az elején vagy, változni fog a helyzet! :lol:
Kilók miatt ne aggódj!!! Mindenki más tempóban hízik!
Én nme is tudtam, hogy az AFP-nél nézik a súlyt is, de szerintem amúgyis fel van fújva ez az egész afp, egy nagy rakás sz.r az egész. Nekem meg sem jött az eredmény az uh-ig (Bazsónál se, és most se), pedig 3 hét telt el a vérvétel és az uh között (egyébként 2 hétnek kell eltelnie). Ja, ez csak az én véleményem 8)

Manóka!
Azért sikerült felöltözni, vagy melltartóban fogadtad a vendégeket? :lol: Hogy sikerült a vendéglátás? Jegeskávét te csináltad? Vaníliafagyival? vagy hogy képzeljem magam elé? :lol:
zuzmo1

Sziasztok!

Kajáltatás: Emma bizony elég sok szénhidrátot eszik (legalábbis én soknak tartom), szereti a kekszet (pl. győri jó reggelt), meg a babapiskótát, stb., és mégsem dagi. Vagyis én nem látom ducinak. És most amíg beteg volt, kapott egyszer őszilevet meg egyszer hohes c-t, mert semmit nem evett, és a vizelete alapján keveset is ivott, és ezekből szerintem csak azért ivott, mert tetszett neki ez az új dolog, hogy kis dobozból szívószállal :lol:

Johi!
Pogácsa volt meg jegeskávé végül, de teljesen okés volt.

Zanza!
Időpont nem kell a Karolinára, hétfőtől csütörtökig 10-13 között lehet menni. Kicsit lemaradtam, nektek miért kell menni, mi a gond Rékával? Amire szerintem érdemes figyelni, hogy több doki is rendel ott, nem tudom, nektek ajánlottak-e név szerint valakit.

Vica!
Szerintem a Combinokat azért nem küldték vissza, mert valaki a Siemensnél valakinek a haverja a fővárosi önkormányzatnál, és ezért most szegény budapestiek szívhatnak.
manoka11

Zuz: na nehogymáááááááá kétszer kelljen szállításért fizetni, azt azért nem hagynám. Főleg, ha az ő hibájuk.

Szőkőkútból többnyire a "tájmtúszéjgudbáj" cimű nóta szól, igy könnyű megtaláni. Legalábbis tavaly még úgy volt.

Barbi: Te is? tök jó... akkor már nem érzem magam egyedül. Mondjuk nálam van hogy befigyel egy kis hal és csiken... és tojás... Te melyik ágát képviseled. Fanni kap húúúúúúúst, sőt egyszerűen húsimádó, én meg hagyom neki... majd ha már tudatában lesz, hogy mit szeretne, akkor Ő maga dönthet. Addig azt adom amit szeret. Te hogy szeretnéd csinálni?
Egyébként az egész netbio is emiatt indult el....

Zuz: nálunk holnap lesz rántott padlizsán, barnarizzsel, sültkrumplival és hamis tartárral.... nyámi....

Bogárka: miért váltottatok gyerekdokit? biztos írtad, csak nekem kimaradt. Szegény Petra, még biztos sokáig meg fogják viselni az ilyen dokilátogatások....

Johi
johanna1975

Barbi,
köszi, Bálint jobban van, használt a szemviditofü tea borogatás. reggelre sokkal szebb lett a szeme, és ma már ujra tele volt energiával, rotta a köröket a kertben, meg szivatott rendesen (folyton ledobálta a labdát a pince lejároba, stb) :D
én is jobban vagyok: minden influenza tünetböl kicsit produkálok, tök érdekes az oscillo hatása: ami máskor napokig tart (pl pár nap torokfájás, pár nap orrfolyás, pár nap köhögés, stb), az most egyszerre 2-3 nap alatt lezajlik minimálisan észrevehetöen.

és Te mit probáltál ki fogzásra?

Ruzi,
teljesen megértelek, nem lehet könnyü igy, mert akkor ez alkati dolog lehet, és nem Te tehetsz rola...
küldjek teloszámot, vagy valaki megtette már? :)

KépKép
fibi

Vera,
elkurbliztál ezzel a sajtos rántott cukkinivel...megosztanád velem a titkot???? :wink:

sajnos, valszeg mégiscsak a vesémmel van baj, igy holnap irány a körzeti, de sajna csak du. rendel...igy veszitek egy napot...de mit számit ez, mikor már 2 hetes késésben vagyok????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
nagyon szép helyen voltatok.
van ott még eladó telek????? :D

Ruz,
akkor ezek szerint nővérem hasonló észrevételekre számíthat majd a gyerekdokitól?? :?

Zuz,
De nem az ő hibájukból maradt ki/el a váz? És ezért még Nektek kellene dupla házhozszállítást fizetni???

Egyébként van vki itt egyébként, akinek olyan konyhaszekrénye lesz/van, ami a b.őrsi Ikea emeletén az első sarokban van (jobb kéz felől) beszerelve és sötét barna színben tündöklik? Na, ezt most jól megaszondtam, de talán ráösmertek mire gondolok :)

Manóka,
ezt gondoltam, csak az bánt vhol, hogy ez mindig, mindenkor, majd mindennel így van :(

Évi
vica94

Vera,
el helyett FEL... :lol: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz!
Igen, végül sikerült magamra kapnom valamit, sőt Emmát is felöltöztettem egy rendesebb ruciba :D
Jegeskávé: hát nem éppen az igazi, de nagyon finom volt, annak ellenére, hogy bolti. Pohár alján madártej fagyi (vanília nem volt a boltban), ráöntve a dobozos jegeskávé ital (több változat kapható), ettől mondjuk a fagyi is felugrott a tetejére, és rajta egy adag tejszínhab, de ez is a bolti flakonos verzió. Gyertek át valamikor (Emma már jól van, és holnap délben még egyszer megnézi a doki, és ha mindent rendben talál, du. már jöhettek is :D ) , és megkínállak :D
manoka11

jajj, mit akartam még :roll:

Vica,
majd pü-ben küldöm akkor, mert nekem vmiért ezeket a kis ablakokat hibával nyitja meg :(
és dehogy vagy bolond, csak viccböl irtam magamrol is :lol:

Zuzi,
olyan fiomságokat fözöl, hogy mindjárt másodszor leszek kénytelen vacsizni :) mélem átment?

Manoka,
Bálint is szereti a szénhidrátot, a kedvence a tészta, kifli, keksz... ja, és nálunk a Hohes-c mindennapos, az gáz? :oops:
és Emma jobban alszik már éjszaka?

KépKép
fibi

Manóka, köszi. Egyrészt azért, hogy megnyugodjak, mert legutoljára 6 hetesen voltunk csipőszűrésen, utána hiába kértem nem adtak beutalót, bár ígérték. Másrészt, lehet, hogy csak a szandál a ludas a dologban, de néha mintha csámpásan rakná a bal lábát, ami a születésénél egy kicsit deformálódott. Akkor masszíroztuk, ahogy a gyerekdoki mondta, és tényleg kinőtte, de szeretnék biztosat tudni. :roll:

Johi, hm, nálatok holnap fini ebéd lesz. :lol: :wink:

Siemenssel kapcsolatban, szerintem már a fővárosi önkormányzat vezetőségét megvette. :( De ez csak az én véleményem. :roll:
zanza

Zuzi,
köszi, hogy reagáltál a buszos kérdésemre. a bkv oldalán sem találom, csak álmodtam, hogy indul egy alacsonypadlos busz a nyugatitol a margitszigetre?? :( :cry: :? :shock: :?: :!:

KépKép
fibi

Köszi az invitálást, de holnap reggeltől gályázom, utána meg megyek teázni ikerterhes csoptársamhoz.

De pénteken ráérünk! :lol: :lol:
zanza

sorry, megvan, a 26A lesz az, végállomás: zenélökut, Margitsz.

KépKép
fibi

Fibi, a buszmenetrendeknél találod meg a 26-ost, és elvileg csillaggal jelölik, ha alacsonypadlós a jármű. De mintha lennének csak alacsonypadlós járatok. :roll:
zanza

Fibi,
sztem Te erre gondoltál:
http://www.bkv.hu/busz/26.html

E szerint a zenélő kút az Árpád hídhoz van közel, akkor most az a nagy kút is, ahol a tali lesz zenél már? Bocsi a hülye kérdésért, de most picit meginogtam! :?

Évi
vica94

[quote="fibi"]s írta:fibiorry, megvan, a 26A lesz az, végállomás: zenélökut, Margitsz.

Fibi: sima 26-os, Nyugatitól Árpád hídig és vissza VÉGIG a Margit szigeten keresztül!!!!! Megáll a szökőkútnál is :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: