Helló!
Votiv
Egész jól hangzik amit írsz, lehet, hogy tényleg alakulgatnak a dolgok apafejben! Csatlakozom én is a helyetted is reménykedők táborához!
És szívesen megírom a szopis dolgot, csak adj némi instrukciót hozzá!
Barbi
Minden álmom egy ilyen nyaraló!! Húúúú, nagyon kafa!
Rylie
Én tegnap elfelejtettem gratulálni Kamilla fogacskájához! Szóval gratula!

és nyugodalmasabb fogzást kívánok, mint eddig.
Lehet, hogy megyek én is a talira, ha jó idő lesz!
Zuz
Dokikkal meg az a helyzet, hogy ők is csak emberek, akik megtanultak egy szakmát, ugyanúgy elronthatnak bármit, meg lehetnek ugyanúgy elavultak, mint bárki más. Szóval én is mindig azt remélem, hogy egy szakemberrel van dolgom, de azért szorgalmasan utánaolvasok és utánakérdezek mindennek! És aztán jól megszívom, mert csupa egymásnak ellentmondó véleményeket találok mindig mindenről.

És így soha nem tudom, hogy kinek higgyek, leginkább magamnak, azt valósítom meg, ami nekem is elfogadható, és közben reménykedek, hogy semmit nem rontottam el.

Ennél jobbat nem tudok kitalálni, egyelőre.
Amúgy arra én is kíváncsi lennék, hogy ezt a 15 ezret csak a Szent Imiben akarják-e bevezetni. És én is rettegek egy lepukkant kórháztól. De amúgy nincs is más normális kórház Bp-en? Csak a Szent Imre? Mert akkor inkább fizetek...pedig nagyon mérges vagyok emiatt!

Bár ki tudja mi lesz akkor a rendszer, amikorra én a ketteskét tervezem. De egyébként nekem mindegy, hogy a Szent Imre vagy nem, csak legyen más normális kórház, mert ugye mindenki ugyanabba a biztosítóba fizet, sőt nem is választhat mást, és az összes kórház ugyanonnan kapja a pénzt, ezért számomra már az is érthetetlen, hogy hogy lehet ekkora különbség kórház és kórház között????
ruz