A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Na helló lányok!

Itt is kitört a nyári szünet? :D

Jön vki aug. 4-én a szoptatási napokra? Vagy mi is a neve???? :roll: "Anyatej világnapja" lesz. :) :P

Most hívott meg a védőnő. :wink:
birolili

Kob

Csúcs a játszóteretek! Persze, várok még a dm-es vásárlással, még tart a pelus.

Lili

Bővebben tudnál erről mesélni? Engem érdekel. Adri napok óta nem eszik tápit. Hehe. Jó, hogy most kezdjük a hozzátápit, de talán a foga miatt sincs étvágya. Határozottan a foga fáj. Fájdalmasan dörgöli szegénykém.

Lina

Én is csak néztem tegnap, mikor Adri a babkocsiban felhúzta magát ülésbe. Be is volt kötve szerencsére. Visszatolni nem tudtam, de ő kb egy perc után visszafeküdt. Most meg figyelnem kell, mert a földön van és közben a fiúk játékai itt szanaszét hevernek.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Vagyogatok én is,csak tegnap vendégeink voltak,ma meg Lencike nyűgi,most is épp panaszkodik :( ,pedig gölödint akarok csinálni,úgyhogy jó volna,ha bealudna egy kicsit.

Roz,Kob köszönjük a köszöntést,tényleg most volt az első névnapja a kis tündérkémnek :D !Kapott sok szépet és végre van mondókáskönyvünk meg az öreg néne őzikéje,mert azt csak a feléig tudtam fejből :lol: .

Lili nagyon kis aranyos Zsófi a képen!Konkrétan mi lesz és hol az anyatej világnapján?

Kob igazán szuper az az otthoni játszótér!

Roz lábad?

Dora jó balcsizást nektek!

Na most már muszáj mennem,mert Lencus átkapcsolt nagyobb hangerőre

Kép Kép

Kép
dettus

Szval az aug 4.-ről: nem tudom, h. bárki mehet-e, gondolom igen. lesznek programok, lesz játszóház a nagyobbaknak, is és lesz szoptatós helyiség is, meg előadások. :)
A volt SZTK aljában lesz. Állítólag a Centrum felőli oldalon lesz a bejárat. A régi véradó helynél.

Előadások lesznek:
- Anya-gyermek kapcsolat (Doró Kerekes Éva - pszichológus)
- Szoptatás alatti táplálkozásról (Dr. Csekéné Ádám Márta - dietetikus)
- Egészséges csecsemő mozgásfejlődése (Dr. Lantosné Bártfai Anita - gyógytornász)
- Anyatejes táplálás csecsemőkorban (Szabó Béláné - védőnő)

Sztem nagyon jók, bár mi lehet, hoyg nem K.méten leszünk....pedig szeretnék elmenni.
birolili

9 órakor kezdődik.

És bocsi a sok lesz-ért.....:D
birolili

Még vmi.

nem kell valakinek egy 54db-os 4-es pelus?
birolili

Sziasztok!

Lili,
tényleg jók ezek az előadások. Most a mozgásfejlődés nagyon érdekelne.

Képzeljétek, ma csak úgy kaptam 12 szál gerberát. Apa gondolt egyet hazafele, bement a virágboltba, és elhozta az összeset, ami volt... tök jó, olyan aranyos :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Na végre eljutottunk tegnap ortopédushoz ide mentünk a Kelecsényihez,utólag is köszi a tippeket,tényleg normális volt.Most minden pelenkázáskor tornáztatni kell,mert egy picike eltérés van,de szegénykém hogy ordított torkaszakadtából míg a doki megmutatta hogy kell!úgy sajnáltam,ráadásul jó erősen kell,mert feszíti is meg kötött is egy kicsit,úgyhogy nem egyszerű.

Kecsone képeket nem teszel fel a nyaralásról meg élménybeszámoló?

Lina milyen rendes apa!Bár én sem panaszkodom enyém apa is meg-meglep néha virággal vagy jégkrémmel vagy kürtöskaláccsal :D ,hát igen engem is meg lehet fogni a hasamon keresztül,sajna ez látszik is :lol: .

Többiek merre jártopk ebben a dögledék melegben?Mert mi csak du-estefelé megyünk ki,addig inkább bent hűsölünk.

Kép Kép

Kép
dettus

sziasztok :)

dettus
köszi :) lábam alakul ...de még eléggé csúúúnya
sajnálom manókát de ne aggódj bizti gyorsan megszokja a tornát.

lili
én már voltam eegysze egy ilyen bemutatón szerintem tök jóóóóó volt, vannak mikor külömbözö boltik is kivonulnak akkor (3-4éve) az orvosi kellékes volt kint. Avant termékek voltak akcióban. Kóstolók voltak és talán még egy szál virágot is kaptunk .
voltál futni?
roz23

Sziasztok!

Képzeljétek, csoda történt!!!! Nagyjából egy hónapnyi négykézláb állás után Lili ma rájött, hogy hogyan kell mászni. Persze ezt sem otthon. Másfél órára otthagytam anyunál, és mire értementem újságolták, hogy a papucsokért bármeddig elmegy :D
Aztán persze itthon már nekem is megmutatta. Lesz este nagy meglepi apának.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Gratulálok nektek! :)

Nagyon unom már ezt a meleget. Mi is egész nap bent vagyunk, mert 9 fele ébred Adri, utána már nem megyek sehova, csak 5 körül délután. Bence ma kint van a barátjánál kertes házban. Slagolják egymást, így strandolnak. Jó neki. :)

Kép

Kép
cukkermáz

Hú ez a mászás dolog gyorsan jött, nem gondoltam, hogy rögtön bejárja az egész szobát. Most is Szláva asztala alól szedtem elő Lilit. Most kábelmentesíthetem a lakást. Mindenhol tele vagyunk hosszabbítókkal :o
Jó, tudom, erre vártam eddig :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gratulálok Lina! :) :) :)

Roz, voltam futni, igen. :) Mikor jössz már? :( Hiányzol.
birolili

sziasztok,

Lina, gratula, most aztán lehet szaladni utána, de olyan jó lesz, majd meglátod.

Lili, nagyon édes Zsófi a képen :), hamiztok már sokfélét?

Roz, sajnálom az ujjadat :(. Én nem bírom az ilyeneket. Tegnap Marcit Bán dokihoz vittem, mert volt a térdhajlatán egy duzzanat. Ott helyben megpungálta neki, én meg teljesen rosszul lettem. Le kellett ülnöm, majd elájultam :oops: .

Dettus, Lencsinek utólag boldog névnapot!

Cukker, az én hócipőm is tele van a meleggel. Szabályosan be vagyunk zárva, egyre nehezebben viselem.

Kecsoné, merre voltatok, hogy bírták a gyerekek, jó volt a szállás?

Eszter hihetetlen. Egyre tovább áll kapaszkodás nélkül, a lába sem remeg. Lehet, hogy hamarosan elindul? Milán 11 hósan már járt. Rakok fel friss képeket róla.
Kép
Kép
balim

szia Balim

jó, h jöttél, rég hallottam rólad.

Adrinak látom a fogát. Egy kis fehér csík. Ez lesz az első. :)

Kép

Kép
cukkermáz

Balim,
milyen sokat nőtt Eszter! Emese is stabilan állt 10,5 hósan kb, aztán 11,5 hósan elindult :)

Cukker,
gratula a foghoz!

Lina,
sok ilyen csoda jön még... folyamatos csoda szerintem...

Ma megyünk a szülinaposunkkal az Állatkertbe!

Kép

Kép
kobudo

Kob,
sok boldog szülinapot kívánunk Kamillának!!!!
Tényleg nagyon meglepődtem tegnap, főleg azon, hogy eddig bármit csinált Lili, azt először valahogy véletlen, aztán volt néhány nap szünet, és utána mondjuk eltelt egy hét, hogy stabilan tudja a mutatványt. Most meg elkezdett mászni, de nem egy-két lépést, hanem rögtön át a szobán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kob,Nagyon Boldog Szülinapot Kamillának :D !!És jó szórakozást az Állatkertben!

Balim köszönjük szépen!Eszter nagyon kis aranyos,kis ügyes!

Cukker gratula Adrinak az első fogacskához!
Lina nektek pedig gratula a mászáshoz!

Rámtört a sütési láz,tegnap csináltam vargabélest,először,nekem annyira nem jött be,de szerencsére apának ízlik,így nem fog a kukában landolni :lol: .Nincs vmi kis könnyű kis nyárias pl.:vmi joghurtos sütireceptetek?

Kép Kép

Kép
dettus

Üdv Csajok!!

Megérkeztem megint.
Nem hiszem el hogy valaki ennyire el lesz havazva az esküvő előtt.
Annyi minden összejött nem győztem rohangálni.
Most egy hétig három gyerekem volt, itt nyaralt keresztfiam.
De most már örülök neki hogy csak két csajszim van :D

Nekem azt hiszem hogy szükségem lenne egy két napos gyerekmentes időszakra amikor kialudhatom, pihenhetem magam.

Ja de nem is ezért jttem most gyorsan.
Molly az örökbefogadott IVARTALANÍTOTT kutyusunk ma reggelre 6 gyönyörű kicsi kutyust szült.
Van négy fehér-fekete foltos meg kettő fekete aminek a melkasa fehér.
Kistestű kutyikról van szó és a segítségetek kérem.
Ha nem tudjuk elajándékozni még 1-2 nap alatt akkor nem tudom mi lesz a sorsuk.
Ha rtudtok szerezzetek gazdikat akik majd pár hét múlva tudnak gondoskodni róluk.

Most rohanok...

Puszi
samchee

Kob,
Kamillának nagyon boldog szülinapot! De jó lesz Nektek az állatkertben, biztos a csajoknak is tetszeni fog.

Cukker,
gratula a foghoz...

Lina,
Lassan időd sem lesz a fejed kapkodni, olyan gyorsan műveli majd egymás után a dolgokat Lili :).

Dettus,
köszi :), én is sütöttem tegnap, ráadásul joghurttal. Lehet, hogy ismered: 2 tojás, 1 p joghurt v. kefír, 1 p cukor, 2 p liszt, 1 sütőpor, ujjnyi olaj. Tetejére valami savanyú idénygyümölcs, most pl. sárgabarack, szilva, meggy. Nagyon gyorsan kész van, nagyon egyszerű és nagyon finom :).
balim

Boldog születsénapot kívánunk mi is Emesének! :) :) :)

Lányok, én nem tudom mi van velem, Zsófi teljesen kiakaszt....egyfolytában nyafizik. Nyüszít. nincs hozzá türelmem....normális dolog ez? És olyan szar örökké egyedül. Mint Balim írta, bezárva.....

Balim, nagyon ügyes Eszti, hogy így áll! :)
birolili

Lili,
lehet, hogy a foga, főleg, ha nem szokott ilyen lenni. Eszter is kiakasztó néha. Csak nyafizik és kapaszkodik belém, aztán együtt izzadunk :lol: . Tegnap el is indultam vele az eső után bicóval, hogy kicsit kikapcsolhassak, de olyan meleg lett, hogy rövidesen vissza kellett jönnünk. Ez a meleg sem jó nekik, az biztos, Eszti alig eszik, szinte csak este kér mást, napközben csak szopi van.
balim

Balim, nem tudom, hoyg mi van.....már vagy 2hete ilyen. Le sem tudom "rázni". Én is bicózni indulok, ha nem bírok vele. :)
birolili

Lili,
tudom, hogy nehéz... nekem is az, de ennél sokkal nehezebb dolgok jönnek majd... Szóval fel a fejjel, nézd pozitívan a dolgot, ragaszkodik hozzád a lányod :). Nincs valaki, akire rábízhatnád és egy-egy órára elszabadulhatnál tőle?

Képzeljétek! Eszter jár!!!!
balim

sziasztok :)

kob
nagyon sok boldog szülinapot kamillának . Milyen volt az állatkertben ???

lili
lehet hogy a jövöhéten megyek futni de nem bizti. ma észre vettem ha jól bebugyolálom akkor egész türhető :)
ismerőőős :( én is mostanában ( az elmult héten eléggé nyomi voltam :( és depis de hátha lemegy futással a sok negatív hullám :D

balim :)
nagyon ügyi eszti grat.:) és nagyon szép is a fotokon :)

sam
:( mi nem szeretnénk mostaában kutyust remélem taláéltok gazdit :)
pocaklaó ?? hogy bírod terhességet ?? edzettél a kereszt gyerekkel a jövöre :D
hogy álltok a készülődéssel ? hiányzik még valami ? hol lesz a lagzi ?
roz23

Sziasztok!

Kamillának boldogságos szülinapot kívánok!! A nagy négyéves! :D Flóra már ötnek mondja magát, mivel négy már ugye elmúlt. :D

Mi a holnapi névnap előszeleként a strandon voltunk. Nem szoktunk kimenni, mert nem szeretjük a tömegnyomort, de jó meglepi volt Flórának és mi is jól éreztük magunkat. Igaz este fél 5-től voltunk zárásig.

Gratula fogakhoz, mászáshoz, álláshoz, járáshoz minden érintettnek! :D

Nem nagyon írtam mostanában, kissé mélyponton vagyok (azt hittem egyedül a csapatból) Melegem van, nyűgös vagyok, türelmetlen. Uátálom néha magam emiatt. Keresni fogok vmi mozgási lehetőséget, hogy levezessem a feszültséget. Az nem jön be, hogy elmegyek egyedül valahova. Nem tudok kikapcsolni.

Jövő héten megyünk Abaligetre, remélem feltöltődöm én is egy kicsit.

Nana, mi van veletek?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok, bocs, h nem adtunk életjelet, Szolnokon voltunk, vasárnap meg megyünk Krk-re.

Kob, Boldog Szülinapot Kamillának! Jól sikerült az állatkertezés?Bp-en voltatok? Emese is élvezte?

Balim, hát ez hihetetlen, h Eszti jár! Nagyon ügyi! Bizti lááta a tesóktól! :lol: Remélem, jól el is fárad, és szunyál nagyokat!A képeken meg gyönyörű! Hanna is szinte csak cicit eszik, max 1-1falat sajt, túrórudi, ma rántott husi csúszott le, de szegény Anyukám, egész héten főzte a finomabbnál finomabb kajákat, de Hannácska egy falat után közölte, h neeem.

Lina, Lilinek is gratula a mászáshoz!Ugye-ugye milyen gyorsan jött? :wink:

Roz, sztem ne kockáztass, várd meg míg meggyógyul a lábad!
Sygékkel épphogy összefutottunk, mert mi ma jöttünk meg, Náluk épp vendégek voltak.Jól vannak.

Cukker, mindenképp érdemes megnézetni Adrit, kop. Uh-val, mer a bőr és az idegrendszer fejlődéstanilag azonos eredetűek.

Lili, tarts ki, ezt a ktya meleget nem bírja sztem Zsófi, teljesen természetes, h fogytán a türelmed, nyugi sztem mind átesünk ezen. :wink:

Bocs,most megyek, mert felébredt Hanna

Kép
seriff

Egy kép a Mami papucsában c. akcióról Kép

Kép
seriff

Ser,
nagyon édes Hanna a hajacskával, még bájosabb lett vele :). Jó utat nektek Krk-re és pihenjetek sokat. Eszter sajnos semmivel sem alszik jobban most, hogy megízlelte a járás örömét, az éjünk megint katasztrófa volt :(, de mindegy, egyszerűen nem tudok mit tenni. Kaja nálunk is csak szinte este megy és csak gyümi.

Pille,
nagyon sok boldog névnapot Flórának! Szerintem mindenkit kikészít ez a meleg, majd csak alakul, remélem :).

Mi most indulunk Balcsira a dédihez. Biztos rengetegen lesznek...

Nana,
mi van veletek, jelentkezz!
balim

Ser

Hanna nagyon cuki.
Köszi és aranyos vagy, h ilyen sokat visszaolvastál.

Adrinak nem is egy, hanem két foga jön alul egyszerre. Ma reggelre mosolyogva ébredt. Lehet, h túl van a nehezén? Egyszer adtam neki panadolt, de leginkább az a megoldás, ha gyerekek közé viszem és leköti magát.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Balim, gratulálok Esztinek! :) Nagyon-nagyon ügyes! :)

Pille, Flórának Boldog névnapot kívánunk! :) És nem vagy egyedül csak nem nagyon szeretnek az emberek a rossz dolgokról beszélni gyerekkel kapcsolatban, hisz ez "olyan nagyon boldog dolog...." ez olyan, mint szülés után....pedig ez is bőven benne van, és sztem töbet kellene róla beszélni.....

Roz, sztem engem a futás csak spannol....vagyis azóta sokkal jobban ingerültebb vagyok...nem tudom miért. És szívesen látnálak futni, csak sztem is várd meg, míg meggyógyul teljesen. Ha beleizzadsz, akkor el is fertőződhet....bár nagyon hiányzol,és nagyon örülnék, ha jönnél futni. :)

Ser, jó nyaralást nektek! :) Irigykedem. Jó utat, és jó pihenést Nektek! Nagyon tündér hanna ebben a nagy papucsban. :)
De már csak 1hét van nekem is, és adom oda apa ajándékát. És utána 14-én utazunk!!!!!! :) Remélem örülni fog.

Holnap mi is utazunk Soltra, anyósnak van ma a névnapja, meg hugomnak volt hétközben. :)

Sam, vigyázz magadra! Mikor is lesz pontosan az esküvő? Gondolom nagyon izgulsz. :) Sajnos mi sem tudunk most még befogadni kutyust.

Képzeljétek, Zsófi úgy lefárasztotta magát reggel, hogy már 2órája alszik. És most ébred, úgy hallom. :)

Pille, én sem tudtam kikapcsolni, ma voltam pedig egyedül autókázni......

További szép napot!
birolili

Pille, Flórának Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam jó készülődést a nagynapra!Nekünk tavaly volt és tudom mi is nagyon elfáradtunk,pláne ilyen melegben,de megéri az biztos :D !

Balim köszi a receptet,meg is fogom csinálni,Eszternek pedig nagy-nagy gratula!!

Pille Nagyon Boldog Névnapot Flórának!

Ser nagyon jó ez a kép :D,én is irigykedem a nyaralás miatt,de persze jó pihizést,csináljatok sok szép képet,meg mindenki,aki megy aztán mutassátok majd meg!

Lili akkor nektek is tök jó lesz,elfelejtettem hová is mentek?

Egyébként én is csatlakozom a nyűgös táborhoz,csak én sem nagyon akarom írni,mert csak bűntudatom van miatta,én szegény apán töltöm ki időnként a mérgem,persze hogy még nagyobb bűntudatom legyen,aztán meg megyek bújni,hogy ne haragudjon :lol: .

Na megyek,mert lejárt a mosás(legalább a ruhák hamar megszáradnak,hogy aztán lehessen vasalni :twisted:)

Kép Kép

Kép
dettus

Jaj,még egy kérdés,Lencinek ropog a keze-lába,gondolom az izületei,szerintetek ezzel kéne vmit csinálni?A doki csak annyit mondott,remélhetőleg kinövi.

Kép Kép

Kép
dettus

Pille,
Flórának sok boldog névnapot kívánok!!!

Lili,
szerencsére én jól bírom a meleget, éjszaka is betakarózom :) , meg sokat is megyünk. Nálunk egy napig, szerdán volt anyán lógás, bár őszintén szólva le lehet Lilit szerelni, és le is szoktam. Ha meglát, rögtön elkezd nyüszizni, de ha nem reagálok, szépen elkezd játszani, és akár félórát is elvan a játékaival.

Balim,
mit jelent nálatok a rémes éjszaka? Én nem tudom, mit csináljak, Lili most már menetrend szerint ébred fél 2-4-6 órakor, nem is ébred igazán, hanem sírdogál álmában. Próbálok csak cumit adni neki, az legtöbbször elég, ha kiesik a szájából akkor újra sír..., ha már semmi nem segít, akkor szopiztatom, na ha szopizik néhány percet, már fordul is hasra, és alszik. Viszont látom rajta, hogy nem tetszik neki, hogy kiveszem. De nem akarom hagyni sírdogálni...
Most is szundít, és valamitől olyan keservesen elkezdett sírni, ketten alig tudtuk megnyugtatni :(
Gratulálok Esztinek a járáshoz.

Ma Lili elment a nappali kanapéjától a saját szobájába egyhuzamban (aki volt babatalin, tudja, hogy szép távolság), és miért????????.... a működő porszívó után. Azzal akart játszani.
Na meg apa dolgozójában is kipakolta a dossziékat.

Seriff,
jó nyaralást, Krk nagyon szép hely, melyik részére mentek? Bár elég kicsi, bárhova oda lehet autózni. Én három éve voltam, a barátnőmmel, meg a 3 éves kislányával hármasban nekiindultunk.

Cukker,
azt érzed, hogy kijött a foga, nem? Én még látni nem is annyira láttam Liliét, csak hogy egy vonal, de már akadt bele a kanál, meg harapott.

Képzeljétek, ma voltunk Pesten IKEÁ-zni, kimondottan egy dologért mentünk, a spájzba polcrendszerért, és csak tartósíneket felejtettünk el venni. Addig számolgattuk, hogy mennyi kell, hogy végül az ottmaradt félreállítva. De szerencsére meg sem vettük.

Lányok,
kedden megyek Brendonba, szóljatok, ha kell valami!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Húúú ezer éve nem voltam, megvagyunk mi is szuperül!!! Jó volt tegnap a zuhé, nagyon kellett már!!!

Cukker: már nálatok is fogacska van???? Gratulálok, hogy telik az idő!!!! Nemsokára mi is beállunk a sorba. :D

Lina: gratulálok Lilinek a mászáshoz!!!! Nem semmi erős kiscsaj!!!!! :D :D :D

Lili: nekem is egyre anyásabb Janika, viszont ha hagyom egy picit nyafogni akkor egy idő után tényleg elvan mint Lilibaba. :)
Kíváncsi vagyok mit fog szólni a zurad a meglepinek!!!!!

Sam: neked ezek most jó izgi napok lehetnek!!!! Azért pihenj is amennyit tudsz!!!!! :D

Dettus: ropognak??? Én még nem is hallottam ilyenről...... :roll: :roll:

Pille: milyen az uj lakás?? Belaktátok már??? Lányok megszokták??

Ser: csudaédes a papucsos Hannás kép!!!!! :D

Mi jól vagyunk, csak ilyen meleg ne volna, igaz a klíma szuper!! :D

Mostanában néha ugy elértzékenyülök és akkor csavargat a sírás, de kifejezetten örömömben!!!!!! Ez most lehet hogy ömlengés de ez életem legszebb periódusa és olyan joooooo anyának lenni!!
Még mielőtt kismama lettem voltak ismerőseim és rokonaim akik azt mondták hogy nem nekem való ez meghogy nagyon nehéz meg ilyesmi, de nem lett igazuk mert ugy érzem anyának születtem és sok-sok babót akarok majd!!!!!!! :D :D :D :D :D

Na jó eldugulok mindenkinek szép napoit!!!!
erszényes

Szia mindenkinek!Bocsánat hogy +zavarom +szokott kis társaságotokat,én új vaok,szokom az ilyen kapcsolatot.Jó lenne új embereket +ismerni,új dolgokat csinálni.Sziasztok

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes de jó,hogy jelentkeztél,képet nem raksz fel Janikáról?

Hajny szia,üvd itt,szerintem egyáltalán nem zavarsz,inkább tök jó,hogy minél többen vagyunk :D !Írj magadról/magatokról!Kecskemét melyik részén laktok?

Nana jelentkezz mi újság veletek!!

Jó éjszakát mindenkinek,babák tessék átaludni az éjszakát :lol: !

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Húúú nagyon jó volt ma az idő. Végre nem volt az a borzalmas meleg. Vettünk egy hatalmas medencét 4 méter széles és méter magas.
Ma végre ki tudtuk próbálni. Szuper volt.

Roz!

Elég jól viselem a terhességet, igaz mostanában fáradékonyabb vagyok egy kicsit pedig ez még nagyon korai szakasz.
Igen edzettem a három gyerekes időszakra, de hallod nekem elég volt ez a pár nap...Igaz ő már lassan 7 éves, de kiakasztottak egy kicsit. Külön külön nincs baj velük, de együt.... :lol:
Az esküvőre már megvan minden a ruháim, minden elrendezve, csak ilyen utólagos egyeeztetések vannak hátra.
A Csalánosi Csárdában lesz majd itt kinn van az 54-es úton.
Jól vagytok?

Lili!
Igen megpróbálok pihenni, most Bogi Pesten nyaral egy hetet, vagy ha maradni akar akkor esküvőig ott lesz.
De közben meg ezer más dolog van még, vezetni járok, most lesz eü. oktatás meg vizsga...
Az esküvő aug.12-dikén este fél 8-kor lesz majd.
Szóval még két hét....

Most megyek mert apa már vár...
Jó éjt mindenkinek...
samchee

sziasztok

szia Hajni! :)
Hajni a szomszédom, nagyon aranyos, vagány csaj és van egy tündéri lánya.

jaj, adri rugdossa a billentyűket

ser

jó utat kívánok nektek, mi is voltunk már Krk-en

erszényes

ma én is sírtam az erkélyen, de a fáradságtól. kiültem és egyszercsak rámjött

lina

nagyon ügyes lili, a kis örökmozgó
adrinak érzem a fogát. előző nap csak láttam a csíkot, ma már éreztem és jön a mellette lévő is. eléggé nyűgös, mindig a közelünkben akar lenni. na meg ülni, ülni és ülni. eszméletlen felgyorsult a mozgása. és nem alszik! :cry:
20 perceket össze-vissza
viszont a babakocsizás már ok, mivel majdnem ül benne. ma itthonról kisétáltam vele a konzervgyári pályára, az az aluljáró után van :D

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok,

örülök, hogy tetszik a játszótér, még van pár apró finomítás, és remélem 10 évig jó lesz :)
Az Állatkert nagyon tuti volt, jól érezte mindenki magát, este 8-kor indultunk haza.
Itt még nem voltunk elcsigázva
Kép

Ilyen kiskocsin lehet utaztatni a poronytokat:
Kép

A szombati szülinapi zsúr is jól sikerült, játszottunk, ettünk, ittunk, erről is van egy képem:
Kép

Balim,
akkor Eszter csúcsot döntött a járásban? Hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek, nem?

Seriff,
ha még olvasod: jó nyaralást, Hanna csúcs a papucsban! Mi is voltunk Krk-n. Krk városba mentek, vagy máshová?

Dettus,
én sem hallottam még a ropogásról :)

Pille,
boldog névnapot Flórának! Jó lenne már egyszer talizni, majd' egyidősek Kamillával! Kedd du. nem akartok Arborétumozni? Esetleg más?

Mindenki mást is puszilunk!

Kép

Kép
kobudo

Ja,
Üdv Hajni,
tényleg írj valamit magatokról, gyerkőcről!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Itt vagyunk! Megvagyunk... Sajna még mindig nagyon hasfájósan, de már legalább egyedül kakil, durizik, csak hát szörnyen nehezen, kínlodva. :(
Továbbra is sokat sír, bár az elejéhez képest már keveset és a legnagyobb baj hogy a hasfájástól nagyon rossszul, keveset alszik és leginkább a kimerültségtől ordit. :(
De egyszer majd csak vége lesz!

Mennem kell,mert most is... :cry:

Ez nagyon szentimentális lesz, de EZ a kép elárulja, mi ad erőt és minden rosszat elfelejtek! :) :)
Kép

Puszi mindenkinek!!!
nana09

és még egy... Kép
nana09

Sikerült kicsit elringatni a hordozóba.

Még annyit... "Bogyófej" már több mint 5 kg, 1 hónaposan már 59 cm volt, amit senki nem ért mert elvileg 51-vel született. ????

Imád enni, utálja a cumit, cicifüggő, sehogy semmi mással nem lehet megvigasztalni csak cicivel. Nem engedi el akkor sem ha már jóllakott, aztán meg jön a szörnyű hasfájás.

Csak és kizárólag babakocsiban tud aludni (nappal), de ott is 10 percenként, van hogy percenként felébred. :(

éjszaka 2x eszik, :) csak hát mire elalszik.... :(

hú tényleg mennem kell! Jók legyetek!!!!
nana09

bocsi...utolsó! :lol:
Kép
nana09

Nana, de jó!!!!!!! :) :) :) Nagyon szépek a képek!
birolili

És Kob, ti is nagyon szépek vagytok! :)
birolili

Sziasztok!

Nana,
de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy sokkal jobban vagytok, még ha nem is múlt el a hasfájás teljesen. Nagyon helyesek a mosolygós fiúk! :D

Kob, tök jók a képek! Főleg a csokiosztozkodós tetszik.:D Én is szivesen "összeereszteném" :D Flórát Kamillával. Meg persze téged is jó lenne megismerni. Holnap utazunk Abaligetre, úgyhogy ez a hét biztosan kiesik. De utána tényleg jó lenne ismét egy Arborétumos tali.

Úgy tűnik kilábaltam a mélypontról. Sokkal jobb kedvem van. Meg komolyan elhatároztam, hogy megyek vhova tornázni. Akkor legalább nem a családon jár az eszem. Bár az úszás is nagyon jó lenne.

Lili,
minden elismerésem, hogy ilyen kitartóan futsz. Inkább úsznék, a vízben legalább élvezem, ahogy körülölel, símogat.

Tényleg ritkábban beszélnek az emberek arról, hogy a gyerekek fárasztóak is tudnak lenni. Én is imádom persze mindkettőt, de azért néha kifog rajtam Flóra. Főleg, ha mindkettőnknek rossz napja van...Olyankor hajlamos vagyok elfeledkezni róla, hogy nem kell minden apróságon fennakadnom. Örülnöm kellene, hogy szépek, egészségesek. De ugye én is emberből vagyok, ki lehet hozni a sodromból.

Erszényes,
örülök, hogy jelentkeztél! Jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!Tényleg rengeteg új érzést tudnak adni a gyerekek.

Balim,
nagyon ügyi Eszter! Mennyi idős is most? 10 hónapos? Sajnálom, hogy rosszul alszik. Kisebb korában is így volt? Orsi ált. egyszer-kétszer kel enni éjszaka, de fel sem ébred teljesen és hang nélkül bonyolítjuk a kajcsit, visszaalvást. Remélem később is így marad.

Cukkermáz,
végre tudtok babakocsizni. Mi nem nagyon megyünk, mert nagy batár kocsink van és nem szívesen indulok el vele.

Lányok, nektek milyen kocsitok van? Most jöttem rá, hogy a milyénk mennyire nem jó. Nem bolygós a kereke, és minden fordulásnál emelni kell az egészet. Flórával alig használtuk, csak fekvős korában szinte, mert amint fel bírt állni, nem maradt meg benne, csak állva :)
Olyat keresek, aminek átfordítható a karja, elöl bolygós kereke van, aránylag jó a rugózása, van lábtartója. Vízszintesig dönthető. Pierre Carden-ben láttam ilyet, de nem tudom mennyire megbízhatóak. Voltam a babakocsiszervízben az Akadémián, de 15 ezerért elég leharcoltak voltak.
Most ha útnakindulok a lányokkal inkább kengurúzunk.

Szép napot nektek!

pillle

Én is dobok a csajokról egyet. Hihetetlen mennyire szeretik egymást. Kép

Szombaton levittük Flórát a mamához Kiskőrösre. Visszafelé egy lépéssel jöttünk végig a vihar előtt. Gyönyörű és félelmetes volt egyben ahogy mögöttünk a fekete felhőkből cikáztak a villámok, előttünk meg teljesen világos volt még. Kép

pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: