Pille,
Flórának sok boldog névnapot kívánok!!!
Lili,
szerencsére én jól bírom a meleget, éjszaka is betakarózom

, meg sokat is megyünk. Nálunk egy napig, szerdán volt anyán lógás, bár őszintén szólva le lehet Lilit szerelni, és le is szoktam. Ha meglát, rögtön elkezd nyüszizni, de ha nem reagálok, szépen elkezd játszani, és akár félórát is elvan a játékaival.
Balim,
mit jelent nálatok a rémes éjszaka? Én nem tudom, mit csináljak, Lili most már menetrend szerint ébred fél 2-4-6 órakor, nem is ébred igazán, hanem sírdogál álmában. Próbálok csak cumit adni neki, az legtöbbször elég, ha kiesik a szájából akkor újra sír..., ha már semmi nem segít, akkor szopiztatom, na ha szopizik néhány percet, már fordul is hasra, és alszik. Viszont látom rajta, hogy nem tetszik neki, hogy kiveszem. De nem akarom hagyni sírdogálni...
Most is szundít, és valamitől olyan keservesen elkezdett sírni, ketten alig tudtuk megnyugtatni
Gratulálok Esztinek a járáshoz.
Ma Lili elment a nappali kanapéjától a saját szobájába egyhuzamban (aki volt babatalin, tudja, hogy szép távolság), és miért????????.... a működő porszívó után. Azzal akart játszani.
Na meg apa dolgozójában is kipakolta a dossziékat.
Seriff,
jó nyaralást, Krk nagyon szép hely, melyik részére mentek? Bár elég kicsi, bárhova oda lehet autózni. Én három éve voltam, a barátnőmmel, meg a 3 éves kislányával hármasban nekiindultunk.
Cukker,
azt érzed, hogy kijött a foga, nem? Én még látni nem is annyira láttam Liliét, csak hogy egy vonal, de már akadt bele a kanál, meg harapott.
Képzeljétek, ma voltunk Pesten IKEÁ-zni, kimondottan egy dologért mentünk, a spájzba polcrendszerért, és csak tartósíneket felejtettünk el venni. Addig számolgattuk, hogy mennyi kell, hogy végül az ottmaradt félreállítva. De szerencsére meg sem vettük.
Lányok,
kedden megyek Brendonba, szóljatok, ha kell valami!!!!