A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manoka :)
Igen,Akos hatalmas.Most kb 84-85cm es 10,5 kg.
Sajna meg nem koltoztunk el,jo lenne,ha igy lenne.
A medences kep Anyosomeknal keszult.
A kinnt vagyunkot ugy ertem,hogy vagy jatszoteren,vagy lennt az udvaron jatszunk.

Pusz
K
bkrityo

Votiv :) Ez aztán a klassz hír!!! Nagy-nagy gratula! :D
Kép
Hát, amennyire én Istit láttam, nehezen tudom eképzelni, hogy ő még babakocsizni fog, mire megjön a kistesó! De sztem ezzel ráérsz még várni, akár az utolsó hónapig, és ha akkor úgy ítéled meg, hogy szükség van rá, még mindig megveheted. :wink: És még millió kérdés, de majd mindegyikre meglesz a válasz, ne aggódj! Ez az új kis élet tényleg a legcsodásabb dolog :D :D

Pocak :) Nagyon aranyosak vagytok a képeken (is)!! Látszik, hogy Te vagy a gyerkőcök kedvenc "játékszere"! :wink: :lol:

Kriszta :) Hú, Ákos már milyen nagy fiúúú! :D Medence rulez :D

Zsuzsi :) Hát nem sokat aludtál az éjjel! :( A tegnapi napod tényleg rémes lehetett :x van ilyen néha (ha szerencsénk van, csak néha), de nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod!!! Gratula, hogy így tudod felfogni az élet dolgait, valóban így érdemes :wink: Én is igyekszem, de nem mindig sikerül, nekem még van hova fejlődnöm :mrgreen: Gyerkőcnek is bulást, picinek meg kevesebb nyügit!

Minden betegnek bulást!! Szörnyű, hogy már két kézen tudom csak összeszámolni, hányan betegek :( Mi van itt :?: Mindenki mielőbb gyógyuljon meg :!:
Kép
denizsa

VOTIV!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez annyira jó hír volt mára! köszi :P
Drukk, hogy Apafej is így örömködjön majd mint mi !

Moose: Boldog Szülinapot Nyuszinak!

Minden beteg gyógyuljon mostmár meg ! Irgum-burgum!!! Ebben a dögvész időben még lázasnak is lenni... :roll: szegénykék
Gyógy drukk megy ezerrel +++++++++++

Képzeljétek Zétit hazaengedték a kórházból és már hízik most épp 2400 grammos már! Köszi a drukkokat mindenkitől!

Indi: ezzel az erővel gyors- és gépírhatnál is, kb az is olyan jó a kezednek, mint a kötés ;)

Manó: szuper, hogy Emma lába már javul!

OFF: reggelente úgy kelek ki az ágyból, mint akit összevertek! Fáj minden csontom. Főleg a térdem,hátam és a bokám. Leginkább a bokám akar nehezen "hajlani"..kell egy jó pár perc mire bejáródok... :? Szerintetek ez mitől van? Úgy érzem magam, mintha 60-70 éves lennék vagy mi?? VAn valami tippetek ??

öreganyórájli
rylie

votiv,
ááááááááááááááááááááááááááááááá,gratulálok :lol: :lol: :lol: isten tudja hogy mikor kéztessen és hagyjon leülni a gép elé :lol:
nagyon örülök neked és szuper volt olvasni a soraidat és teljesen felvillanyozódtam :lol: majd megyünk együtt shoppingolni kismamaruhát,már kinéztem egy párat a margit krt-on 8)

moose,
nagynyuszinak boldogságos születésnapot és kisnyuszinak boldogságos névnapot :)

juc,
pannának is boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!

den,
bálintnak meg szintén boldog születésnapot így utólag :oops:

és remélem nem hagytam ki senkit és mindenkinek sok boldogságot meg vidám nyarat meg jó üdülést kívánok és hogy mindkenkinek váljanak valóra az álmai :lol: a sort votiv indította :lol:

puszi
gigi
Vendég

jaj, de jó, h Zéti ilyen jól van!!!!!!!!!
ez nagyszerű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

unnepelt nagyon koszoni a hozzaszolasokat, kulonosen a micimackos kep tetszett neki, negyedorat olelgetett, ahogy azon latta :D a puncsos piros bogarhatu a daubnerbol orrhosszal beelozte a czinieles sarga markolot (ugyhogy azt majd jovore) es volt egy nagy csokor virag, a lila kulonbozo arnyalataiban, legok, fp teherauto kockakkal, mesekonyvek, egyeb jarmuvek... majd meg meselek, mert a delelott meg tok kalandos volt, de az hosszu...

Kép

probalok olvasgatni, de iras sose jon ossze, es nem is emlekszem mar semmire...

minden gyengelkedonek mielobbi jobbulast! hogyhogy ennyi a betegseg, pont nyaron? nem ertem...

tobbi unneplonek soksoksok bollllldogot! tenyleg, Zsebi Brunijarol semmi hir? vasarnap volt 2, ugye?

Votiv, huha :!: drukolok, hogy apa is oruljon :!: mas miatt meg ne aggodj, ket gyerek tokjo, ha egy mellett tudtal dolgozni, ketto mellett is fogsz tudni :D majdnem minden nap van olyan, amikor napkozben is egyszerre alszanak :D

Kép

Oxi, ne aggodj, en is uuuugy feltettem a nagyot, de tokjol elvolt, nem is hianyolt engem, nemhogy sirt volna utanam... ja, mi nem vittuk be a Hba, gondoltuk, ha nem hianyol, tokjo, ha meg lat es nem megyek vele haza, attol esetleg kiborulhat... de pl Bogot meg Kisunt asszem latogattak a ketevesek es nem volt gond... persze az is igaz, hogy V meg sokkal kisebb... szal, te tudod csak eldonteni, melyik a jobb, de aggodnod biztosan nem kell :D
moose

Votiv,
ejha!

Szerencsére Eszternek csak napszúrása lehetett, egy lázas éjjel után elég sokat nyűgösködött tegnap, de azt betudtuk a melegnek és a kialvatlanságnak. Többieknek is ilyen gyors és látványos javukást! Ja, és mivel egész nap a házban tartottuk, a melegpöttyök 90%a eltűnt, pedig nem is kentem, ennyit a csodaszereknek.

Moose,
Alvós kép csudajó! :) Nagynyúlra hirtelen azt hittem, Eszter, innen nézve tökolyan. :)

Bkrisz,
Ákos arca milyen kisfiús! Nem is babás már! :)

Macska, Pocak dedek szépen nyúzzák egymást, helyes. :lol:
Na, vár a víz, csobb.
neet
neet

Moose,
alvó csajok rúlnak, a torta is nagyon klassz...izre is jó volt?????

Kriszta,
én is akartam mondani,h Ákos olyan nagyfiú lett!!!!

Gigi,
neked van egy ismerősös a wiwen...neki nem szinész az apukája??? a neve alapján, meg hogy laktak Pécsen, erre gondoltam... :roll: (M-mel kezdődik a vezeték neve...)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, ez aztan a hir :wink:
recca

zsanci,
deeeeeeeeeeeeeeee :) a szerb színházban játszik és sokat szinkronizál is.ismered :D ?
Vendég

Gigi,
ismerem...rééééééééééééégről...!!!!!!!!!!! :wink: kicsi a világ, mi????? :lol:

éééés:

FRANK ZAPPA, YOU MADE MY DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,

bizony :mrgreen: és a felesége volt a gimiben a magyartanárnőm :D
Vendég

Sziasztok lányok!

Votív! Gratulálok!!! (Remélem apafej is fog neki örülni, és nem úgy fog telni az első 3 hónapod, mint Istóknál)

Hazajöttünk, és otthon nem bírtam magammal, és a háziorvosomat, miután megcsinálta az ekg-t megkértem, hogy nézzük már meg a babát uh-n és nyomtasunk róla egy képet. A dokim urológus, és azt mondja, hogy ő már így 11 hetesen meg tudja mondani a nemét, ugyanis tele van a hugyhólyagja. Ki találja ki?

Ha ug képet beszkennelek, lesz valami baja? Vagy ennyi hőtől mág nem feketedik be.

Olyan édes volt a babika, izgett mozgott, kalimpált, még meg is fordult.

Főnököm megkapta a levelemet és rögtön küldte volna az ügyvédhez, de a könyvelő leállította, hogy fölösleges erőlködnie. :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Nem ug képet, hanem uh képet ha beszkennelek, lesz baja?

Minden beteg babócának gyógyulást kívánunk!

Zsan! Mi találkozunk még az idén :lol: Aktuális még a dolog?
lindicita

Gigi,
ez tök jó!!!! :lol:

Lindi,
ha a mexikói szappanoperákból indulok ki, akkor FIÚ, és rögtön kettő!!!! :wink: :wink: :wink:
mikor tudunk összefutni kismama????? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
sztem ne szkennelj...vki még anno leszkennelte, és bizony befeketedett...talán Fic??? vagy vki a februári mamiktól????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,

igen,ő amúgy a szívemhez a legközelebb álló régi bnőm :D

lindi,
én nem találom ki de nem szép dolog húzni minket :mrgreen:
de az is jó ha megmondod zsanci mellé lőtt e :D
Vendég

én az urológusból találtam ki... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Én is emlékszem valakire, de ő nem beszkennelni akarta, hanem valami fóliát rávasalni, de nekem is rögtön ez villant be, és lehet, hogy nem kockáztatok. Így viszont nem tudom megmutatni, mert lefényképezve elég fura.

Mi most 3 napig vagyunk itthon, utána csak jövő pénteken 1 napig, aztán megint 1 hétig nem. Majd felhívlak.

Gigi! Nem lövöm le ilyen hamar a poént :lol: (engem is szívatott a doki jó 5 percig). De még megvárom, hogy a többiek is találgassank.
lindicita

Gigi,
de 14 éve még pécsen laktak... :lol: mióta vagytok barátnők???? és honnan ismeritek egymást???oda költöztek felétek???
az az igazság,h nem is tudtam, h felköltöztek bp-re...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,

gimi óta vagyunk bnők és mert eggyel járt alattam a gimiben meg az anyukája tanított is ugye........és igen,itt laknak 10 percre tőlünk csak még lejebb a térképen :D

lindi,
na jó de kit tudja mikorra jönnek a többiek :roll: nálam már letelt az 5 perc :D
Vendég

Moose: lányok édesen alszanak. :lol:

Votiv: nem semmi egy újabb babóca a topicban... gratula hozzá. jaj, de jó sok kismamink lett megint.

Lindi: én lányra tippelek, aki legalább olyan huncut lesz, mint Gréti.

Betegeknek bulást.

J
johanna1975

Indi: miről meséljek? hosszú történet,nem untatánám vele a topicot. Csodás éveket töltöttem egy gyermekotthonba járással és gyerkőcők táboroztatással. És két kislánynak hivatalosan is a patronáló anyukája lehettem. ez nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, Ők battyonyaiak voltak, de sokat jártak fel hozzám. Furi most igy 20 évesnek látni Őt... de sajna "elválasztottak" mindket egymástól.

Bog: jó közel voltunk egymáshoz. Városban...mászkáltunk, de nekünk csak két éjszakánk volt.

Johi
johanna1975

Micsoda hírek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Votiv!
Gratula!!!! :)....és drukkolok, hogy apafej is legalább úgy örüljön, ahogy mi :) :) :)

Gigi drága!
Lemaradtam volna valamiről???? :lol: Mi az, hogy együtt mentek kismamarucikat nézegetni Votivval??? Hm??? :wink: ...Na meg mi az a nagy "igen" msn-en???? Csak neeeeem??? Azt mondtad nem fogsz titkolózni! :)

Zsan!
Apropó wiw...engem meg bejelölt egy magyar nevű ámde kinézete alapján afrikainak tippelt emberke...és az egész családotok ott van az ismerősei között...De én attól tartok nem ismerem őt...

Lindi!
Ha így húzol minket akkor csak fiú lehet....na meg az urulógus....:)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nem titkolózom
Vendég

Este jövök a megoldással. Addig még lehet találgatni :lol:
Aztán meg lehet fogadni, hogy igaza lesz -e a dokinak. :lol:

Egyébként talált a doki valami 3 centis oda nem illő dolgot, ciszta vagy mióma lehet, de állítólag nem kell vele foglalkoznom, mert még el is tünhet, mindenesetre szülés után meg kell nézni :cry: Volt valakinek hasonló?
lindicita

Lindim,
Eszternek folyton tele volt a hólyagja és pisilt is már 7 hetesen, oszt lány lett. Ha fiút ígért a doki, van 50%, h igaza lesz. :twisted:
neet
neet

Sziasztok!

Szokás szerint megint csak gyorsolvastam, de a lényeget asszem kiszűrtem!

Votiv!

Drukkolok, hogy minden rendben legyen és örülök, hogy örülsz!:)
Remélem párod jól fogadja majd a hírt! Hagyj neki időt és ne idegesítsd fel magad, ha nem pont úgy alakul a dolog, ahogy vártad! Minden klassz lesz!:)

Jucus!

Rejtélyek városának valami írtó béna vége lett! Szerintem nem vettek meg minden részt! Mintha lehagyták volna a film végét, tök értelmetlen volt!:(

Rylie!

Nekem ilyen reggeli hát meg csontfájás stb, akkor szokott lenni mielőtt megjön! Vagy ez most kezdődött?

Gigi!

Jó, hogy jelentkeztél!:)

Moose!

Nagyon boldog szülinapot Nyuszidnak! A torta valami Istenien néz ki!:)

Lindi!

Szuper dokid van, ha már tényleg meg tudja mondani a nemét!:)
Cisztáról, miómáról én is azt hallottam, hogy nem okoz semmi gondot a terhesség alatt!
Tipp: leány!

És mi ez a sok beteg babó!:( Jobbulást mindenkinek!

Pussz
Ildi
ildi76

Gigi!
Akkor most tényleeeeg??? :roll: :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi, :)
most akkor terhes vagy? Nem lehetne világosan nyilatkozni, hogy a melegtől eltompult agyak (lásd enyém) is vegyék a lapot?

neet
neet

bog,neet,
nem tudom megmondani :oops: nagyon szeretném ha az lennék és esélyem is van rá de..........majd szólok
Vendég

Votiv :?: :?:

Gigi :?: :!:
moose

Szia Lányok!

Szerda este jöttünk haza Bécsből és holnap már megyünk is Cserszegtomajra egy hétre, így nem nagyon tudok jönni. De addig is akartam gyorsan reagálni.

Votiva!
Nagy nagy gratula pozitiv teszthez, nekünk is így siikerült elsőre a Lilla.:) Reméljük tényleg Apafej is jól fogadja majd a hírt. Drukkkolok!

Gigi!
MOst akkor te is?

Moose!
Isteni az alvó gyerekek csendélet képe:) Isten éltesse a Nyúszit!

Betegeknek gyors jobbulást!

Na megyek, mert még megyünk az Auchanba bevásárolni. Legyetek jók! Kitartás a meleghez!
Ha hazajöttünk jelentkezünk!
Sziasztok!
beetrix

Ja, Zs, torta nagyon finom, de allati rumos... ugyhogy gyereknek nemigazan adok, szerencsere nem is igen izlik neki... hulyeseg, mert kulon dossziejuk van, amiben ezek a figuralis tortak szerepelnek es mindegyiknel fel van sorolva, hogy milyen tortabol kerheted, milyen szinben, hany szeletes stb. es mikor megkerdeztem, hogy lehetne-e lila, akkor aszontak, hogy nem, mert akkor a pirosat meg a keket kene osszekeverniuk es az mar milyen sok szinezek adalekanyag vagymiacsuda, szoval akkormar azt is mondhattak volna, hogy inkabb csokis vagy csokis-meggyes vagy eszterhazi vagy mas tortat kerjek, mert puncsos meg milyen nagyon rumos... :? vagy tobbmillio felnott vesz ilyet es ritkan viszik gyerekeknek? es meg akkor sem merul fel bennuk a halvany gyanu, mikor a rendszamtablara a nev moge egy kettest kerek meg ketto szal gyertyat? vagy ugy kell az ilyen gyagya szuloknek?
moose

Moose :) Torta nekem is tetszik :) kár hogy ilyen rumos és pont a gyerkőc nem ehet belőle... :( Sztem nem Te vagy gyagya, hanem ők nincsenek a helyzet magaslatán, ami elég szomorú... de az üzletben ált. mindig mindent el akarnak adni, nem igazán érdekli őket egy ilyen "apróság" :x pl. amikor én Bálintnak kerestem az 1 éves szülinapjára a tortát, az egyik helyen mindenáron joghurtos málnatortára akartak rábeszélni, hiába mondtam, hogy még nem eszik málnát, azt mondták ez a legfelkapottabb, mintha a falnak beszéltem volna... :roll:
Alvó Nyuszik nagyon édesek, nagy szerencse, hogy egyszerre durmolnak, tudsz pihenni egy kicsit! ...ööö...vagy inkább házimunkázni?...

Rylie :) De jó, hogy Zéti ilyen jól van! :D Én is így szoktam sokszor ébredni, csak nekem a derekam "áll be", ez a gyenge pontom...

Lindi :) De klassz, hogy megnézhetted a picit!! Édes lehetett, ahogy rúgkapált :D :D Én nem tippelek, ha nem haragszol, mert kicsit nehezen hiszem, hogy már most látni a nemét, illetve osztom Neet véleményét, miszerint 50% hogy fiú és 50% hogy lány :lol:

Gigi :) Akkor drukk, hogy baba legyen! és reméljük, majd tényleg szólsz :wink:
denizsa

MOose,
ez tényleg fura...sztem csak egy dologra tudott figyelni...kár, h nagyon rumos!! egyébként én imádom a puncsost...
de ha onnan veszünk tortát, akkor a meggyes csokist fogom kérni...
HÁNY NAPPAL ELŐTTE KELL LEFOGLALNI????? a tortát...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Hát, szóval azt mondta a doki, hogy lánynevekkel készüljünk :wink:
Én szeretném elhinni, mert én kislányt szeretnék, de zapa "hót"biztos benne, hogy fiút csinált :lol:

Den! Pont ez az, hogy nem lehet látni a nemét, ahhoz még nagyon picike. A teli hugyhólyagból mondta meg, hogy lány (urológus-szakmai ártalom :roll: ). És Neet is pont ezt mondta, hogy Esztinek is mindig teli volt, csak Neet valószínűleg bedölt Zsancinak.

Úgyhogy pirospont Ildinek :D
lindicita

Bogárka :) végignéztem a képeidet és az járt az eszemben, hogy milyen jókor mentetek el nyaralni - iígy Petrának legalább halványultak a kórházi emlékei... és nagyon szép ezzel az új frizurával!

Sajnos nem vagyok képes most semmire reagálni, olyan sok gondolat száguld a fejemben.. picikém itt alussza az aktuális negyedórás álmát a babakocsiban mellettem, mostanában ez így van nálunk.

Vigyázzatok magatokra, egymásra, gyógyuljatok és nyaraljatok!!!

indianyo

Én vagyok ma az első??? Hol van mindenki :?: :?: Ilyen jó alvók lettek a gyerkőcök? :lol: :lol:

Moose :) Elmeséltem páromnak, a tortás sztorit, azt mondta, érdemes lenne utólag megreklamálni a Szamosnál (az ő tortájuk, igaz?), hátha adnak a hírnevükre, ha meg nem, akkor meg felhívni a figyelmüket erre a bakira!?

Indi :) Negyedórás alvás? Hogy-hogy ez az új divat Nálatok?? A melegtől vagy a fogzástól?

Lindi :) Akkor majd pár hónap múlva kiderül, hogy az apai megérzés vagy a szakmai ártalom a tutibb :wink: :lol:

Betegeknek továbbra is bulást! Ki hogy van ma?
denizsa

Zsan, Lindi: én voltam az az okostojás aki le bírta fóliázni az ÖSSZES UH-s felvételét :evil: Még szerencse, hogy előtte bescanneletem őket igy megvannak gépen...
Szóval a scan nem ront rajtuk semmit, de a fóliázástól hát tök fekete lett az egész..hát igen a hőpapír nem bírta a hőt... dilisrájli :roll:

Moose: torta nyami nyami...

Beet: CSerszegtomajon voltunk szilvesztereni két éve! :)

No megyek sütöm a patiszont.
Jó hétvégét nektek!

Ildi: sajna egy ideje van ez a csontfájásom, viszont én még nem menstruálok.
Den: nekem is a derekam a gyenge pont, mert rossz tartásom van, annak ellenére hogy több évig táncoltam :roll:
Én arra tippeltem, hogy talán el vagyok punnyadva és azért vagyok ilyen csontfájós...de nem tudom pontosan, denagyon hikomatnak érzem magam reggelente, meg estére is :?

Rylie
rylie

Zsanci!
Nagyon boldogságos házzassági évfordulót kívánok Neked és Levinek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den, tortas sztorihoz meg annyit, hogy a papirdoboz nem birta es a fule leszakadt, mikor apa hozta hazafele es a torta a foldre zuhant es raomlott fel liter viz, ami meg apa kezeben volt, de semmi baja nem lett, es nem latszott rajta a dolog. Egyebkent az eskuvoi tortank is puncs meg eszterhazi volt a daubnerbol, ugyhogy mar kapott nyuszi hethos pocakbaba koraban :D es en nem emlekeztem, hogy ilyen rumos volt, csak arra, hogy nagggggyon finom, es tokjo, hogy csak a szuleinket meg a testvereinket hivtuk meg, mert igy egesz heten ehettuk itthon a tortakat :D :D

Votiv :?: :?:
moose

VOTIV,
MERRE VAGY? És hogy fogadta párod a hírt? :)

Moose,
alvó nyuszisereg csúcs :D A tortát, ha nem fogyna el, küldd át :)

Lindi,
tökjó, hogy megnézhetted a picit, mindig megnyugtató, hogy minden rendben van :)

Rylie,
csontfájás nagyon rosszul hangzik :(

Den,
köszönöm a kérdést, én konkrétan jól vagyok ma :D

Gigi,
drukkolok ám, hogy összejöjjön a baba!!! :)

vera
kisün

Hol van mindenki?
Zsan,
ma van a nagy nap? Jó ünneplést!
neet
neet

Halihó mindenkinek! :D
Pár napja nem voltam, s csak futtában olvastam, s nem is végig szóval ha valamit kihagyok, talán még pótlom ... :oops:

BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYNYUSZINAK!!! :P

Votív! Jobbulást! :D S GRATULA!!!!!!!! :lol: :P :lol:

Kisün! Azért remélem angi nem lesz díjbírkozó! :shock: :lol:

Johi! Te nevelőanyuci voltál?!?! EJHA!!! Le a kalappal!!! :D
Szerintem normális hogy így izgulsz, s nagyon jó érzés lehet, hogy „visszatalált”. :P s veregetheted is miatta a vállad! :D Majd írj, hogy sikerült :!:

Bogárka! További hajrák! De ez már jól hangzott :)

Angi ma este szétröhögte magát vacsizás közben a cicin. :P No persze én is vele együtt. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi :) Min mulatott ilyen jól a pici? Édes lehetett!! :D

Vera :) De jó!! :D

Zsan :) Jó ünneplést Nektek a nagy napon!!

Moose :) Hogy ez a torta mi mindent kibír! :lol:

Felénk volt egy kis zuhi és szél, és most tök jó levegő van!! B. is durmol már, úgyhogy minden nagyon király :lol: Jó éjt mindenkinek!
denizsa

mindenki nyaral? mar ot ota fenn vagyok es nincs mit olvasnom...

akkor irok: nemreg vettem egy lila bilit :D ugy orultem, hogy kaptam lilat, mast nem is figyeltem rajta, csak gyorsan elhoztam. masnap itthon vettem csak eszre, hogy zenel is :D es csak egy het mulva jottem ra, hogy mit jatszik... Raveltol a Bolerot :shock: ki volt az a marha, aki ilyet gyartott... ahelyett, hogy valami tinglitangli gyerekdalt nyomatott volna bele... :evil: es persze nem lehet kikapcsolni a zenelo funkciot, aaaaaaa... mondjuk meg nem hasznalja az erintett...

... mert ha letepnem az egesz zenelo szerkezetet az aljarol, akkor gondolom a ket nedvesseget erzekelo pocok helyen apro lyukak lennenek es ott kiszivaroghatna az informacio... :?

... es en mindenkitol felek, mert az emberek a legszornyubb faj, de ridonlik kozul csak egyet ismerek es o nagyon aranyos es kedves :D es majd fog irni is :D

... na, vegre felebredt az egyik gyerek, nem kell tovabb unatkoznom :D :D
moose

Moose,
úgy látszik, ma reggel mi, kétgyerekes anyák unatkozunk :mrgreen: zenélő bili :shock: de tényleg, legalább lila... egyébként nekem is volt lila korszakom, csak idősebb voltam, de mindig is tudtam, hogy nyuszi érett kislány :D

Barbi,
én sem szeretném, ha a fiam nehézatléta lenne, de belátom, hogy lányban az még rosszabb (én néha érdeklődve próbálom a súlyemelő-lányokban felfedezni a NŐT, de igen mélyre ásták némelyiknél...)

Zsan,
gratula a házassági évfordulóhoz! Mesélj, mit csináltatok? :)

v
kisün

Kicsit továbbjutottam az olvasásban...

Votív! Édes volt olvasni a gondolatdömpingedet! :lol: Kiváncsi vagyok a fejleményekre.

Moose! Ez a torta?!?! Nyami!!! Milyen nyugodtnak néz ki a csendespihenős kép...

Lindi! Éljenek a jóhírek!!! :lol:
Pont a napokban mesélte nekem egy lány, hogy 30-30cisztája volt mind2 oldalon, s a baba mind kikergette :P

Minden beteg babócának gyógyulást!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok,
hazajöttünk tegnap este :) a csucson kell abbahagyni :D

probálok majd visszaolvasni...

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: