unnepelt nagyon koszoni a hozzaszolasokat, kulonosen a micimackos kep tetszett neki, negyedorat olelgetett, ahogy azon latta

a puncsos piros bogarhatu a daubnerbol orrhosszal beelozte a czinieles sarga markolot (ugyhogy azt majd jovore) es volt egy nagy csokor virag, a lila kulonbozo arnyalataiban, legok, fp teherauto kockakkal, mesekonyvek, egyeb jarmuvek... majd meg meselek, mert a delelott meg tok kalandos volt, de az hosszu...
probalok olvasgatni, de iras sose jon ossze, es nem is emlekszem mar semmire...
minden gyengelkedonek mielobbi jobbulast! hogyhogy ennyi a betegseg, pont nyaron? nem ertem...
tobbi unneplonek soksoksok bollllldogot! tenyleg, Zsebi Brunijarol semmi hir? vasarnap volt 2, ugye?
Votiv, huha

drukolok, hogy apa is oruljon

mas miatt meg ne aggodj, ket gyerek tokjo, ha egy mellett tudtal dolgozni, ketto mellett is fogsz tudni

majdnem minden nap van olyan, amikor napkozben is egyszerre alszanak
Oxi, ne aggodj, en is uuuugy feltettem a nagyot, de tokjol elvolt, nem is hianyolt engem, nemhogy sirt volna utanam... ja, mi nem vittuk be a Hba, gondoltuk, ha nem hianyol, tokjo, ha meg lat es nem megyek vele haza, attol esetleg kiborulhat... de pl Bogot meg Kisunt asszem latogattak a ketevesek es nem volt gond... persze az is igaz, hogy V meg sokkal kisebb... szal, te tudod csak eldonteni, melyik a jobb, de aggodnod biztosan nem kell