Gyöngyi: Boscóról semmi hír. Talán nyaralnak valahol vízközelben, a mázlisták
Kitartás az éjszakákhoz, ennél tényleg csak jobb lehet
Cory: Csak gondoltatok egyet és leruccantatok egy napra a Balcsira??? Csak mert nem mondtad, hogy készültök menni ... Lizát is megmártottátok?
Nadine: Nem semmi, hogy olyankor te tudsz mosolyogni
Ébredős mosoly ismerős
Olgo: nagy szerencséd van anyósoddal, hogy besegít a vasalásba
Annácska: én még mindig azt mondom, hogy ne aggódj, hogy Petike kevesebbet eszik. Sztem csak átmeneti ez nála a nagy meleg miatt. És mondom .... a legtöbb babánál volt 1-2 hét, amikor stagnáltak a hízással, de aztán újra meglódultak. Ha jókedvű és nem sír, akkor biztos nem éhezik.
Klímát most vettetek?? Mert én erősen gondolkozom rajta, hogy vennünk kéne egyet, már nézelődtem is a neten, de nem igazán tudok dönteni, hogy melyik volna a legmegfelelőbb.
Ti milyet vettetek? Bevállt?
Livi: De jó, hogy ennyi alkalom mután már látszódik javulás
Nálunk is hígabb volt ma reggel a kaksi, remélem nem vírus miatt, inkább csak a fogzástól.
Eszter: Nem semmi ez a gázolós story
Még szép, hogy a doki minden nap érdeklődött, gondolom be volt rendesen sz@rva.
Faby: Én még ezt nem hallottam, de jó lenne tudni, hoyg mi is az igazság. De nagyon szomorú leszek, ha jövő héten nem mehetek be kicsit se pancsizni a Balcsiba
Nancsika: Bocsi, de nekem elég a saját göncünket rendbe vágni, de tudom ajánlani Olgo anyósát, ő imád vasalni
Ma megint mostam én hülye, szal délután megint izzadhatok, csakhogy el ne felejtsem, hogy milyen meleg van egyébként is
Aliz végül reggel 6-ig szunyált, de elég rosszul, többször felébredt rá, hogy hasra fordult, és csak nyögött, ahelyett, hogy visszafordult volna. A kis lusta megvárta míg anyukája visszateszi a kiinduló pozícióba, és aztán aludt tovább. Szal azt nem mondanám, hogy húúúú de baromira kipihentem magam
Eszti: Mi is Zamárdiba járunk le, jövő héten is ott leszünk 4 napot. Pont elkerüljük egymást, pedig van egy gyanum, hogy ugyanabban az öbölben szoktunk pancsizni, mint ti
Anita: Nem akarlak elkeseríteni, de mikor tegnapelőtt itt volt a dokibácsink, rákérdeztem én is a fogzásra, hogy mikor jön már ki végre. Erre azt mondta, hogy még bármennyi idő lehet, mert előfordulhat, hogy jön egy darabig, aztán megáll, majd pár hét múlva megint jön kicsit, aztán megint megáll, és így tovább
Remélem azért nálatok nem így lesz. Sajnálom Botit, hoyg ennyire megviseli
Angi: Nekem 1 hónapja kezdett el hullani, de elég brutál módon, ezért is nem merek most fodrászhoz menni. Ha végighúzom a kezem a hajamon, tuti, hogy 5-6 szál rögtön kijön
Babcika: Ez dühítő
Mit nem tudnak rajta megcsinálni?
Bartika: Szegény kutyus
Pici babával még én sem voltam nyaralni, szal passzolok, de sztem az első nap után úgyis kiderül, hogy hogy a legjobb Pötyinek, aztán lehet hozzá alkalmazkodni.
De legalább az oltás miatt nem kell aggódnod
gwini: Én sem mérem, hogy mennyit eszik Aliz, és a dokink is azt mondta, hogy tök felesleges.
Nóri súlya sztem tök normális, biztos szopizik eleget, ne aggódj.
Nyűgi van, mennem kell, és amúgy is jó sok voltam már
Vali