A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
ti 3 napos lázon már túlvagytok????

Juc,
gyorsan gyógyulj meg!!!! pont a házassági izénkon fogtok elutazni!!!! :lol: :lol:
mi immár 6 éve, hogy... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi,
kereslek... :D

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, miért, mi volt az eleje? És a közepe? :mrgreen:
Tüneteid eléggé a napot/meleget teszik meg felelőssé.

Votiv,
jobbulást nektek! Képzeld, éjjel Eszter is nyugtalanul aludt, majd felvettük, tökmeleg volt, majdnem 39 fok. Reggel óta nem kap kúpot, de annyira nem is meleg, viszont lóg füle-farka, vagy alszik, vagy ölbebabázik egész nap. :(
Reménykedek egy sima napszúrásban, de félek, nem az, nagyon vigyázunk rá a napon, azaz árnyékban, sokat vizezünk, stb, és ha napszúrás lenne, nem éjjel kezdett volna rosszul lenni, nem igaz? Hanem már du vagy este is. Úgyhogy sajna ez valami vírus lehet. Mindig van valami fránya sz..r. :(
Bálkirálymindenfélék: fúj. :)
És ide ki is kell öltözni? :lol: 8) :lol:

BOLDOG 2. SZÜLINAPOT NAGYNYÚLNAK! :)

Johi,
a szabadstrandon voltunk, a tevék mögött. :)
neet
neet

Bocsi, csomó mindenhez hozzászólnék még, de szinte egész nap ki van kapcsolva a gép, hiszen nyaralunk vagy mi. :)

Denizsa,
neked már 2x is akartam írni, de mindig megzavart valami, most meg nyugi van, de nem jut eszembe.... embarassed
felejtős neet
neet

Sziasztok!
Gondoltam szemezgetek a nyaralás képeiből és felteszek egyet-kettőt, de nem tudtam választani, így inkább belinkelem Nektek az egész albumot :):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogarka05 ... /my_photos

Johi!
Ott voltunk a szomszédotokban a NaturMed Carbonában :)...esténként nem sétálgattatok a városban?...hogyhogy nem futottunk össze???

Votiv!
Igen, voltunk a híres fagyizóban...és ettem rózsafagyit...nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de ki kellett, hogy próbáljam :)

Moose!
Nagynyuszinak utólag is nagyon-nagyon boldogságos szülinapot kívánok!!!! :lol: Mi lett végül az ajándék???

Boróka!
Balogh Tibor esetében én sem kecsegtethetlek sok jóval....sajnos még frissebb pocakosokat sem igazán vállal el, csak ha hozzá járt már terhesség előtt is az ember :(....

Juc, Vikka, Isti, Eszti (remélem több beteg nincs!)!
Gyorsan-gyorsan buljatok!!!!!!!!!!

Köszönjük az érdeklődéseket Petráról, jól van a csajszi, hozza a formáját, pörög ezerrel....antibiot még szedjük, 3 hét az adagja..szerencsére finom málnaízű lötyi, beveszi rendesen....a baj inkább az, hogy evéssel kell bevenni naponta 3x, és ugye állandóan csesztetem a bevétel időpontjában, hogy egyen...és persze ő pont nem akkor éhes....szóval visszatért a kamránkba a szinimini, meg a csokiskex, meg az egyebek....most nem érdekel a cukor, az a lényeg, hogy egyen....Normafloret nyomatjuk, joghurtot sajna nem nagyon eszi most....
Hát így vagyunk....holnap kellett volna "kontrollra" bemenni a Klinikára, de ma felhívtam a dokinőt, hogy ez miből fog állni, erre azt mondta, hogy csak ránéznek...erre mondtam neki, hogy akkor most én itt a telefonban elmondom, hogy teljesen jól van, arca maximálisan rendbejött, más tünete nincs...ne tegyük már ki szegény lelkét annak, hogy újra beviszem oda...végre már nem kérdezi meg pár napja, hogy "ugye már nem kell többet a kórházba menni"....szerencsére a dokinő rendes volt, és beleegyezett, hogy ne menjünk :)

na, most megyek, ennyit bírtak nélkülem....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, ez már nagyon jól hangzik, akkor "csak" végig kell szedni a bigyót, és vége? még mindig kicsit szorong a szívem, ha a drága kis Petrára és erre a csúnya betegségre gondolok :(

most jöttünk dokitól, vírus! és Istinek sajna a torkára ment :( már a rendelőben megint kezdett forrósodni (ebben a jó kis időben :?), most kapott Nurofent meg vmi Zinnat szirupot.. már nem csodálkozom, hogy alig akart enni szegényke, pipacsvörös torokkal :( a sztetoszkópozásnál már sírt, hát még a torokvizsgálatnál.. pedig az oltáskor sose szokott :roll:
sebaj, túlleszünk rajta, sok folyadék, főzök neki gyógyteát, meg megy a sok gyógyszer :roll: és marhára örülök, hogy legalább nem a gyomrára ment...

Neet, ki kell öltözni, ja :D Esztit pusszantom, gyógyuljon meg!

Zsanci, nem volt háromnaposunk még. pasik pillednek, rányomulok a munkára :D

votiv 8)
votiv

Bogárka, klasszak a képek! hogy adtátok rá Donira a karúszót? :D istire én nem bírtam :D Doni sokat nőtt, most nagyon hasonlít apára. Petra is csinos nagylány már :) állati klassz helyen voltatok! ez igazi családi paradicsom :) rózsa fagyi se kutya :lol: kisvonatra nem ültetek?

votiv 8)
votiv

bizarr tortarformák
http://www.ebaumsworld.com/coolcakes.html

elképesztő szobrok sörösdobozból
http://www.ebaumsworld.com/can-sculptures.html

votiv 8)
votiv

Nem vagyok gépközelben naphosszat, mert kint vagyunk a kertben és játszunk és közben kötöm a peluskülsőket ezerrel - asszem ebből akarok megélni, ez csudajó - igaz, az ínhüvelynek annyi tőle :( viszont legalább kreatív dolog! Éjszaka meg állandóan fenn vagyunk, mert Dé szegény értetlenül áll a fogzás előtt: valami fura dolog történik vele és csak kiabál, kiabál... és hadonász meg rúg :( de azért csuda édes kispasi, szerelem lobog ezerrel :) Na a hosszú bevezető lényege: teljesen elvesztettem a fonalat...

Moose :) épp ezen a tegnapi rejtélyes üzeneteden gondolkodtam.. és már sokadszor meg kellett állapítasnom, hogy nem működik a tábklánk, emiatt meg elfelejtünk iyleneket, mint Nyuszi születésnapja.. ne érezd rosszul magad miatta, tudod, hgoy itt aztán nincs arróül szó, hogy nem figyelünk, hanem nem elégséges az info!

És akkro itt és most kívánok én is nagyon boldog másodikat Nyuszinak, biztosan még ma is örül neki :)

És lyányok! Csináljunk már egy új táblát, jó sokan vagyunk és ilyen vacakságokat akkro elkerülhetnénk...

Eszti, Votiv, Isti, Jucus Pihenjetek, gyógyuljatok :)

Johi :) Mesélj erről a nevelőanyai élményedről lécci! Nagyon izgatott lettem :)

indianyo

Bog :) Nagyon jók a képek, király helyen voltatok! :D Jó, hogy nem kellett bemennetek a kórházba és a dokinéni így is elfogadta a "diagnózist"!

Indi :) Dominónak sok erőt a fogzáshoz! Neked nem kellene pihentetned az ínhüvelyed?!

Votiv :) Báli beszámoló rulez! Arany tollad van :D Szegény Isti, bulást neki!!

Neet :) Esztidnek is bulást!!!
A lázcsillapításról jutott eszembe, hogy hallottam rá egy érdekes, de hatásos módszert, ami észak-keleti szomszédainknál nagy divat: vodkával kell bedörzsölni a lázas gyerkőc testét! A pia gyorsan elpárolog és lehűti a testet :wink:
denizsa

Sziasztok!

Emma is lázas :cry: Éjjelre lázasodott be, de aztán reggel/délelőtt jobban volt, lement a láza, így egyelőre nem vittem el dokihoz. Vszont du-ra megint felment a láza, most alszik. Holnap irány a doki.

Tegnap voltunk egy másik ortopéd dokinál, jó alaposan megvizsgálta Emmát. Azt mondta, ez a befelé tartás egyáltalán nem olyan borzasztó, ahogy a gyerek nő és egyre stabilabban jár, korrigálódni fog. Mutatta, hogy hogyan kell masszírozni, illetve ha már megvan ez a cipőcske, akkor hordja, ameddig jó a lábára. Egy idős bácsi volt, valahogy teljesen megnyugtatott... azért 4 hónap múlva visszahívott kontrollra, de azt mondta, mehetünk a Karolina útra, mert ott is rendel (korábban ő volt az igazgatója), és akkor nem kell fizetni. Amúgy meg hétfőn is kell mennünk kontrollra, az előző dokihoz.
Anyósom ma látta Emmát 2 hét után, és azt mondta, nagyon sokat javult. Mondjuk azt én is látom, hogy járás közben már nem fordítja úgy befelé, csak ha megáll.
manoka11

Moose!
NagyNyuszinak nagyon boldogságos 2. szülinapot!

Juc!
Pannának boldog névnapot!
Bocsánat a megkésett köszöntésekért, de tegnap nem voltam gépközelben, kertes házzal rendelkező rokonoknál töltöttük a napot :wink:

Zsugyu!
Csodaszépek a gyerekeid, és olyan jó olvasni, amiket írsz!

Johi!
Gratula Fanninak a járáshoz, nagyon ügyes csajszi!

Pocak!
Gratulálok az öcsédnek, átjelentkezést sajna nem tudom.

Oxi, Votiv!
Hogy vannak a gyerkőcök? Remélem javulgatnak... úgy sajnálom szegénykéket, ebben a hőségben még láz is :cry:
manoka11

Megnéztem a képeket:

Ildi!
Timi csuda helyes kis koszorúslány volt a tesódék esküvőjén!

Deni!
Látom Bálint zsúrja jól sikerült :D

Bogárka!
Szuper helyen nyaraltatok, látszik, hogy a gyerkőcök is nagyon élvezték.
manoka11

Ó, csak most látom, Eszti sincs jól :cry: Gyógypuszik neki is!
manoka11

gyerekek,
kérlek gyógyuljatok meg, nem jó nektek sem, ha ebben a melegben betegek vagytok!!!!!!!!!
szóval, megy nektek a +++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kicsi betegeknek bulást!

Neet!

Nap nem de a meleg elképzelhető.Én is erre gondoltam,hogy eddig bírta a szervezetem,de ma már jól vagyok.Este beájultam az ágyba ruhástól(se fogmosás,se zuhany)brr de szar.Viszont ma már kutyabajom :lol:
20170114224602

Manóka!
Emmának volt már 3 naposa??? mert kísértetiesen hasonlít az eset arra, amit az én gyerekeim produkáltak akkor...mindig csak délutánra-estére ment fel a lázuk....Remélem, hogy "csak" ez van....és ki tudja Isti és Vikka esetében is még esetleg, merthogy állítólag ilyenkor a torok is lehet piros, ezért diagnosztizálják sokszor tévesen torokgyuszinak, egyes dokik fel is firkantják rá az antibiot, aztán mikor 3 nap múlva jönnek a pöttyök jól rá lehet fogni a penicilinre...és aztán szegény gyerek egész életében issza a levét...pedig csak egy banális bababetegséget diagnosztizáltak nála félre :( (forrás: Doktornéni könyve :))

Votiv!
karúszófelhúzás technikája: ráhúzod a gyerekre a karúszót majd ott rajta fújod fel...levétel hasonlóképp: előbb leengeded, aztán leveszed :)
Nálunk Petra 8 hós kora óta nyomja benne, Doninál ez volt a második próbálkozás, de olyan profi volt, egész nagy távokat "leúszott" egyedül...és rendesen hátradobta a lábát és kalimpált (pedig ő nem is járt bébiuszira)....szóval lehet, hogy profi úszó lesz a fiam :lol: ..... hátha megvalósítja anyja álmát...na jó, ez csak vicc, de gimiben egy félév tesióránk usziban volt, és az órák végén minidg tartott a tanárnéni versenyt...és nem akarok nagyképűsködni, de mindet én nyertem...pedig voltak az osztályban nagydarab, magas sportos lányok, de én a 150 centimmel és 40 kilómmal rendre megelőztem őket....Szóval most itt Hévízen, ahogy szeltem a hosszokat az úszómedencében gondolkodtam el rajta, hogy ha 4.-ben nem angolra íratnak be szüleim, hanem úszni, mint az öcsémet (pedig hogy háborogtam, hogy én is inkább úszni mennék :))...akkor ki tudja már hol lehetnék :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog!
Még nem volt Emmának három naposa, így az én fejemben is megfordult ennek a lehetősége. Sajnos tényleg elég nehéz diagnosztizálni... amikor még áprilisban olyan beteg volt Emma, először erre gyanakodott a mi dokinénink, így 3-4 napig nem is történt semmi "kezelés", mert nem volt más tünet, aztán kiderült a húgyuti dolog... szóval tényleg nehéz eldönteni, hogy most akkor mi van? :?
manoka11

Isti sajna reggel is lázas volt, de ez még persze nem zár ki semmit :? mostanra sikerült letenni, majdnem három órát sírt, nyűglődött össze
kipurcantam

votiv 8)
votiv

oh, de rossz, h ilyen sokan betegek :( Isti, Eszti, Vikka, Emma, na es persze Votiv es Jucus (van meg valaki? :() gyogyuljatok meg hamar!!!!

Pannanak boldog nevnapot, a nagyobbik Moose lanynak boldog szuletesnapot! :) ooo, tegnapra persze :wink:

Deni, na szuper, h fiad kezd belejonni a homokozasba! :)

Zsugyu es Szelloke sziasztok :)

Ildi, Timi nagyon nagylany mar :)

Barbi, kaki kipakolas :shock:

B elaludt a foldon (habtapin) :roll: megprobalom beszallitani az agyba
recca

na, gyerek az agy(am)ban, a pelenka is felugrott ra szepen (mennyivel egyszerubb igy raadni, mint amikor ebren van :lol:). szoval mehetek mosogatni :evil: ja, de azt azert nem igazan ertem, h a hangyak mi a banatot keresnek az agyban :shock:
recca

csapó2, most talán elaludt :roll:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

V rettenetesen lázas. :(

Bog: A mi dokinénink szerencsére nem antibios, igy nem irt fel neki semmit. Csak a lázást próbáljuk mindenféle trükkel lehúzni...
Viszont nekünk nem 3napos, hacsak a 16 éves, nálunk nyaraló unokahúgom nem abban szenved, merthogy ő is... Szóval van kit ápolni...

Szaladok is... A többi betegnek gyógyulást!

Oxi
oxigen
Györköny

nem jó ezt hallani...nyugis éjszakát kivánok nektek, és mielőbbi egészséges gyerkőcöket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ó, Oxi!
Ez nagyon gázul hangzik....szegények :(...gyorsan buljatok!!!!
És a többiek is!!!!!

Jóéjt

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Minden kis (és nagy) betegnek bulást és sok ++++++++!!!

Manóka :) Nagyon jó, hogy Emma lába ilyen szépen javul! És szimpi ez az idős dokibácsi!

Bog :) Hogy Te mikre emlékszel!! Nekem nagyon kellett erőltetnem az agyam, hogy mikor is volt úszás, mire rájöttem, hogy elsőben... vagy rosszul emlékszem? :roll: Doninak gratula az "úszáshoz"! Látszott a képeken is, hogy a gyerkőcök nagyon imádják a vizet :D

Rec :) Alvás közben pelusozás rulez :lol: Benke el tud aludni magától a földön??? Bálint max. ordítani bír... :mrgreen: Egyébként nem tudom, mi van vele mostanság, de vmi hihetetlenül anyás, ha itthon vagyunk, állandóan hurcolásznom kell, és ha le merem tenni fél percre tuti üvölt :evil: sokszor még apa sem kell neki, elaludni is csak velem hajlandó, és ma "megajándékozott" félóra szünetmentes obégatással is...
Na de már szerencsére durmol a zsarnokkirályom (Zuzi szavaival élve), jóccakát mindenkinek!
denizsa

Oxi, ez annyira rossz :( laztalanodjatak mielobb!

Deni, idonkent elofordul ilyen baleset :wink: (h elalszik egyedul) mondjuk ugy felevente egyszer :lol:
recca

recca

Sziasztok!

Hát szóval a tegnapi napban az a legjobb, hogy vége van. Volt már olyan igazán, sorozatban peches napotok?
Reggel a fiam azzal fogadott, hogy sírt a bogaram, mert fájt a feje. Mertmivel épp a kertből jöttem be, könyékig gazosan, mocskosan, kértem, ébressze fal apját, és mérjenek lázat, míg zuhanyzok. Eredmény, 38,5. REGGEL, ébredés után. Na, akkor ma nincs tábor -amit imád- viszont van dokilátogatás. Elvittem a nagylányt a táborba, utána az orvosnál főttünk 1,5 órát (3-an voltak előttünk :evil: ) Vírus, garatgyulladás, antibogyó. Hurrá!!! Szegénykém olyan elesett volt egész nap, most is nagyon lázas, épp borogatom, nomeg Algopyrynezem. A picurka a melegtől már besokalt, egész délelőtt nyűgösködött, de érezte, mikor kell átaludnia 3 órát. Ugyanis megérkezett a rég (2 éve) várt fagyasztónk, plusz a külön hűtőnk. (eddig kombi volt, amit kinőttünk, és már két éve az utolsókat rugdalta. most vettünk bátorságot, és megvettük az új gépeket) Anyuci törölgeti ki az új szerzeményeket. és egy óvatlan pillanatban..puff..leejti az óriás fagyasztórekeszt, aminek az átlátszó eleje ripityára törik. Kész voltam. Ennél csak akkor voltam készebb, amikor meg akartam rendelni, és közölték, hogy 15000 !!!!!!!! pengő-forint leszen. A 7 fiókos, 100000 forintos fagyasztó egyik rekesze!! Kanyargom, a hűtőtest ingyen vagyon??? Rablóbanda!!! Akkorsem rendültem meg. Majd megoldjuk valahogy, ez nálam mostmár elvi kérdés. (jól kiszúrok velük mi? :wink: )
Na némi sírás (dühöm-tehetetleségem) után gondoltam főzök valami jó kiadósat (tejbegrízt :oops: ) és még azt is el tudtam rontani. A fritőz takarításakor kifolyt az olaj, jópár edény kiesett a kezemből. Úgy gondoltam, ma akkor már nem is kéne semmihez nyúlnom. Estefelé a picurka már annyira kész volt a melegtől, gondolta kicsit megmártózunk a medencében. Hát azt a sivalkodásos-üvöltést! Pedig imád fürdeni, valami rosszul esett neki. Nem bírtam megnyugtatni percekig. Ilyen még nem volt. Utána a kezemben aludt, le sem akartam tenni, és elgondolkodtam: a lényeg, hogy nekik nincs komoly bajuk. A többi (anyagiak) mind pótolható, vagy nélkülözhető, és innen nézvést mégsem volt olyan pocsék a napom. Azért még jól agyoncsípett egy rohadt szúnyog (tenyérnyi a folt), és megégettem a hamburgert vacsorára :mrgreen: , de ezen már nem is csodálkoztam, sőt, mégcsak nem is dühöngtem. Most pedig 2 órai alvás után nem bírok visszaaludni, különben is Benit virrasztom.

De egy szebb új nap vár!!!!
zsugyu

Persze elolvastalak benneteket, és látom, dühöngenek a vírusok! Szeretik a dögök ezt a meleget, a mi legyengült szervezeteink meg mindent benyalnak. Minden apróbb-nagyobb betegnek jobbulást, enyhülést, esőőőőőőt kívánok.

Köszönjük a jelmez-dícséreteket, majd ha sor kerül rá, és ötlet kell ( a hideg) februárban, esetleg még teszek fel képet. (a háromfejű sárkány a legbüszkeségem)

Zsanci!
Értem a dilemmádat afegyvrek terén. Sok ilyen lesz még. Amikor az oviban (sőt iskolában) divatos Bionicle-robotok, Bdaman (lányom szerint bénaman :D ) Barbie, Pónis stb hóbortok dúlnak, és te meg akarod magyarázni, hogy miért marhaság az a dolog, meg ártalmas, meg különben is rablás. tedd ezt úgy, hogy ne hülyézd le azt a szülőt, aki szerencsétlen szintén kényszerűségből megveszi a barátnak az adott dolgokat. Kompromisszumok sora vár ránk. Ne is lógjon ki a sorból (bár ugye csak a döglött hal úszik az árral), node ésszerűen, az ízlését formálva szeretnéd terelgetni. Hát nem gyaloggalopp, viszont rendkívül kreatívvá tesz. :lol: A robotmániát például úgy oldottam meg, hogy legó-készletet vettem, amiből ezerféle robot építhető. (valahol olvastam, hogy ha a gyeek alkotha, az nem annyira káros?!) És elmagyaráztam, hogy az öncélú lövöldözős robotok on kívül még hányféla VALÓDI robot vagyon, kezdve az annyira imádott darun, a targoncán, olajfúrón, stb. És a fegyver-kérdést pedig a Batmanokkal odlottam meg. Kapott néhányat :oops: , de a képregényeket is hozzá (lightos), hogy olvasson is, és ne a buta képernyőről ismerje meg, tudja, hogy ez egy képregényhős. No ennek a figurának vagyon picike fegyvere. Rendes méretű puskát AKKOR SEM veszek, és lassan már (!) ki is növi ezt az igényt. És a nagy fegyverezkedés én a lovagokkal oldottam meg, sokat mesélgettünk, kapott könyveket róluk, meg kalózkodtunk, stb. Szereti is a történelmet, meg nagy természetbúvár is. Most épp ezerrel pecázik a szentem.
A lányom rózsaszín-barbis-pónis igényét is kordában varázsolgatjuk, de nem egyszerű hadművelet. Azért egy csomag új filctoll, vagy kifestő(disneys :mrgreen: ), esetleg a babáról maradt, vagy általam varrt babaruha, és lávmisusu :mrgreen: baba még mindig viszi a pálmát, ezért gondolom, hogy (talán) még határon innen légtornászunk.

Oxi!
A látogatással kapcsolatban. Mennyi idős a manód (bocsi ennyire még nem vagyok felkészült)? Mertmivel nálam kimondottan rossz volt, hogy a gyerkők bejöttek most a kórházba. Nagyon jól elvoltak, hiányoztam nekik, de élték a kis életüket. Amikor bejöttek, a búcsúzás borzacskó volt. Nekik is (mi most nem számítunk, de ugyi a szívemet elhordták magukkal mindig) Másik, hogy milyen állapotban leszel? Mert én akkorra mindig összeszorított szájjal mosolyogva léteztem, nehogy megijedjenek, hogy anya beteg. Persze ők már értettek mindent pontosan. Hátszóval nem sárgulok irígységemben, ha a hekyzetedbe gondolok, de ... Nincs de. Nehéz lesz na. A lényeg, hogy őt jó kezekben tudod, ez megnyugtató, és bármennyire kegyetlen, de kibírják a kistücskök nélkülünk, nekünk nehezebb. És jól is van ez így. Kívánok gyors gyógyulást, és mielőbbi szabadulást a kórházból.

Ildi! Ezek az esküvős képek óriásiak!

Pocak! Gratula az öcsédnek! (nagy dolog ez, engem anno 2-szer nem vettek fel a jogra, azértis jogász leszek, mostmár diplomával -és ha van pénzed kifizetni- bejuthatsz. Ez mostmár csak nekem fontos.)
És igen, az esték nagyon szépek, nyugalmasak tudnak lenni. Olyankor kisimulnak az idegek, megszépülnek a napi emlékek...és jönnek a lekifurdalások, hogy ezt-azt máshogy kellett volna, most biztos ártottam, stb. :wink: Én pl ezen gondolatok miatt csak TV közben tudok elaludni, az elzsongítja az aggodalmaskodásomat. Anyósomat kérdeztem egyszer, hogy ez mikor múlik, válasza: ez biza életfogytig tart. Hála Istennek :wink:
Szellőke! Ezeket az álmokat én is átél(t)em, a mai napig. Kezelni nem tudod, csak megszokni, és mindig bízni a teremtőben (ki-ki világlátása szerint), hogy jól csinálod, és hogy vigyáz a manókára, megóvja őt a bajtól. Ha folyamatosan a rosszakra gondolunk, hát begolyózunk. Nem baj, ha felkészült vagy minden eshetőségre, de a jóra számíts! Szerintem. És az is jön, hidd el! (mintha Rylie szívemből szólna)

Bogárka! nagyon szép helyen nyaraltatok, leginkább a nyüzsi-mentes strandot irigylem. a gyerkőcök pedig tündériek, jó, hogy már a gyógyulás útján vagytok. És ezek szerint te rejtett olimpikonunk vagy. :lol:

Moose!
Én is boldog szülinapot kívánok csemetédnek. (még nyolc napon innen vagyok :wink: )

Votiv!
Nem csináltál kedvet a bálozásdihoz. Bár egyszer szívesen elmennék, mint kis hangya. mert imádom az emberek sokszínűségét figyelni. És igen! jókat derülök a (khm )ostobáskodásokon. Gyógyuljatok!
Tetszenek a torták, loptam is ötletet, a jövő évi szülinapokhoz. imádom a marcipánozást.

Indi!
Dominónak enyhülést kívánok fogügyben. Jó korán megindulnak a dolgok. Képzeld, lehet, hogy nekem is ínhüvelygyuszim van/lesz. na tényleg nam akarnálat kopírozni. (ebben főleg) Alig bírom pl lecsavarni az ásványvizes üveg palackját. Stb. Mit kell ilyenkor tenni? A pihentetésen kívül, ami ugyi kizárt. :lol:

Manóka! csak nem Vízkelety profnál jártatok? Engem ő műtött, még az i.sz. előtti időkben. Nagyon aranyos, olyan igazi joviális ember, és hihetetlen szaktekintély. Benne bízhatsz.

Zsanci!
Hogy érzi magát a gyerkőc a táborban?

Még a szépségkirálynősdihez szeretnék annyit, kár volt ezt a németet eröltetni, én igazából szánom szegény csajt. Csak azt nem értem, hogy nincs neki egy segítője/menágere, aki megmondja, hogy mikor ne csináljon bolondot magából? Úgy járt, mint -apukám szokta volt mondani- a kisfiú, aki utánozni akarja a faterját, hogy ő is tudjon akkorát szellenteni, mint ő. Az eredmény: besz@rt a nacijába. :lol:

Na, remélem már telisteli van tőlem a hócipőtök :oops: , talán már el is zsongítottam magam, megyek aludni.

Ugorjatok ám át nyugodtan. :oops: :roll:

Zsuzsi
zsugyu

2 csík!!!!!!!!!!!

votiv 8)
votiv

na most egy kicsit betojtam :D

votiv 8)
votiv

Votiv!!!!!!

Ez szuper!!!!!!!!!!! Átérzem a betojást. :lol: Klassz tavaszi babás leszel.

Zsu
zsugyu

Votívom, csak nem??? :D :D :D
Akkor most lehet gratulálni???? Drukk-drukk-drukk :) :) :)
macskanyu

Micsoda reggel :D

Votiv,
értem a betojást, de akkor is szuper hírek!!!!! :D:D Drukkolok, hogy párod is annyira örüljön, mint szerintem te :D

MOOSE,
így már világos!!!! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NAGYNYUSZINAK!!! :D:D

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!! :)

vera
kisün

Ha HCG-steszt volt, akkor tuti.. :)
macskanyu

Zsu, köszi :)

itt ülök és szipogok, de bizti kell még nap, mire helyre teszem :D

még jó hogy nem vettük meg a könyvszekrényt :lol: viszont kezdhetek gondolkodni, hogy akkor hová tesszük a könyveket :shock: meg az íróasztalomat stb (dolgozószoba ugrott) vagy talán rámozdulunk a kertes házra? de most költöztünk be...

jaj és megint búcsút mondhatok a ruháimnak :lol: meg a nyugodt éjszakáimnak :lol:

viszont Istinek lesz kistesó :D nekem meg második baba, akit annyira akartam :D és még az is lehet, hogy kislány lesz? :lol: jaj és ki kell találnunk a nevét is :D
hát így már aztán tényleg nem tudom, hogy fogok dolgozni
meg babakocsit is kell venni? vagy addigra Isti már nem kocsizik? akkor lesz két éves és 4 hónapos, mikor az öccse/húga megszületik :D

jaj és hogy mondom el apafejnek? mennyi rengeteg kérdés...
kicsit félek, de marhára fel is vagyok dobva, mert már tudom, milyen fantasztikus dolog egy kis élet :D

votiv 8)
votiv

Macsek, medi-lab teszt volt, hcg-s, és ahogy belemártottam, már csíkos volt :D
de voltak nekem gyanús jelek, pl. ez az agyonütöttség-érzés :D meg az émelygés bizonyos kaják láttán is (tegnap kapros :x kovászos uborkától kezdtem öklendezni :shock: )
jellemző, hogy egész hónapban eddig egyszer volt alkalom, hogy összejöjjön, és talán "érezte" is, hogy "nyitva a kapu" (az agyamban már rég ott volt), és jött...

Kisün, drága vagy, köszi, és számítok rád, hogy majd adsz nekem jó tanácsokat, mint profi kétgyerekes anyuka :D és a többi kétgyerekes meg háromgyerekes anyuka is! :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
annyira jó olvasni téged, itt vigyorgok meg szipogok én is! :D:D Komolyan mondom, you made my day :mrgreen: Vigyázz magatokra!
Dóci már most sem babakocsizik, helyette motorozik, és még nem akart beülni Marci mellé, viszont tolja ezerrel :)

Bogárka,
meglestem a képeket, irígységem csak nőtt :) Petra pedig egyre szebb lesz! Jól látom, hogy rövidült a haja, vagy csak össze van fogva ? :)

Ildi,
Timi nagyon helyes koszorúslány volt! :)

Pocak,
sajnos nem tudom, hogy tesód még átmehet-e, szerintem valószínűleg nem... viszont elvileg lehetősége kell hogy legyen rá, hogy ha elég jó az átlaga, akkor a képzés közben átmenjen a költségtérítésesből az államilag finanszírozott képzésbe :)

v
kisün

Votiv,

nagyon örülök, az örömödnek és kívánom,hogy minden úgy jöjjön össze, ahogy szeretnéd. Van még minima 8 hónapod eldönteni,hogy mi legyen a könyvszekrénnyel, meg a íróasztallal :)
Nagy drukkok akkorra is, amikor előadod Apafejnek a helyzetet :)
És sok-sok-sok ++++++++++++++

:)
macskanyu

Votiv,
köszi, de a profi 2gyerekes anyuka szobrát biztos nem rólam fogják megmintázni :D

v
kisün

Votiv,
tegnap Pocakék itt jártak, hát felteszek egy képet, mi vár Rád :lol: :lol:

Kép
macskanyu

Meg ez: :lol: :lol: :lol:

Kép

és ez is:

Kép
macskanyu

Votiv!
Ez nagyon jó hír! Drukkolounk neked ezerrel! :lol:

Zsugyu!
De, a Vízkelety profnál voltunk, és ugyanaz volt a benyomásom róla, mint neked, hihetetlenül megnyugtató volt.

Emmának este 39.4 volt a láza :cry: Azért elég tűrhetően aludt, persze velünk, és sok kis ébredéssel, de mindig hamar visszaaludt. Reggel is 37,9 volt, megyünk majd dokihoz, 2-től van rendelés.
manoka11

Votiv!
És hogy mondod el apafejnek? Van már valami ötlet?
Azért ez jó, hogy mi vagyunk az elsők (vagy elsők között), akik megtudtuk :D
manoka11

Manóka,
Vizkeletyt akartam én is tőled kérdezni :D Öcsém is meg én is hozzá jártunk nagyonkis korunkban, én a gerincferdülésem, ő az x-lábai miatt :D Nagyon kedves, nagyon jó szakember, jó kezekben vagytok nála :)

v
kisün

Manóka, Ti vagytok az elsők :D
apafejjel majd személyesen akarom megosztani, ha hazajön. koránra ígérte magát :D nem akarok előre mondatokat megfogalmazni a fejemben, majd improvizálok valamit, pl hogy nem lesz jó a szekrény... :lol:

mostanra fejben már vagy 200x átrendeztem a lakásunkat :D
és elkezdtem veszettül takarítani :lol:

Emmának jobbulást! isti még nem kelt fel, remélem ma jobb napunk lesz, mint tegnap...

Macs, köszi a képeket :D nem ijedtem meg, sőt, nagyon boldog lennék, ha olyan klassz kis családom lenne, mint Pocaké :D
persze tudom, hogy Marcival néha nehéz, és Isti habitusban nagyon hasonlít hozzá... de ettől még imádnivaló!

votiv 8)
votiv

Votiv,
én is sok boldogságot kivánok nektek!!!!! erőt és kitartást!!!! :lol:

és sztem sem kell babakocsi, hacsak nem tette tönkre Isti a sajátját!!! :lol:
B kb. akkor volt, mint Isti lesz, és csak naaaagy ritkán akarta kizavarni Igit a kocsiból, h a helyére feküdjön...de azzal is beérte (volna), ha csak ráülhetett volna a fejére... :wink:

B megbetegedett, hányt, most megvárjuk a delet, h rosszabbodik e, vagy csak az a baja, h túl sok tóvizet nyelt...nem lázas, remélem nem is lesz...

Juc,
neked úszás ügyben sajna csak jövő hétre lesz válasz, mert most még nem tudta megmondani Pé bá, h mi lesz szeptemberben PONTOSAN...majd irok sms-t, jó???? :wink:

Igi először úszott, és nem tom, h élvezte e. Ha a sikitás, és lebegés a vizen élvezet, akkor élvezte...aztán félúton odavitette magát a létrához, és kimászott...de nem sirt, és nem is tiltakozott a vizben...összehasonlitva B-vel, aki járt babaúszásra, hát ő sokkal kevésbé vizbiztos. B ennyi idősen már elég biztosan mozgott a vizben... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Kép

Gratulalok!!!Es hatalmas drukk,hogy Apafej szuperul reagaljon!
Kivancsi vagyok,hogy fogod elmondani.En meg regebben egy csomot gondolkoztam,hogy majd vmi szuper modon kozlom a hirt,aztan vegul hajnal 5kor sikitva rohantam be a szobaba kezemben a teszttel,mire Apa kozolte:O nem lat semmit :D :D

Kép

Mindenkinek boldog nev es szulinapot kivanunk igy utolag!
A betegeskedo babak pedig gyogyuljanak meg gyorsan!!

Mostanaban nincs sok idom jonni,egesz nap kinnt vagyunk Akossal.
Babak gyonyoruek!!!

Pusz
Kriszta es Akos
Kép
bkrityo

Zsanci,
remélem B-nek nincs semmi komoly baja!

Kriszta!
Őrület, hogy megnőtt Ákos!
Elköltöztetek? Vagy hol vagytok kint, ahol medencéztek?
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: