SZIASZTOK!
A nyaralás alatt lett egy pár új terhes:-))
Vbea!!! Rólam megfeledkeztél??? Én decemberben szülök,a legújabb adatok alapján dec.21-én,hát a január vége csak nincs olyan messze tőle:::
Jól tetted,hogy táppénzre mentél,ne törődj vele ki mit mond(tudom nagyon nehéz,főleg,ha valaki teljesítményorientált emberek között mozog),pihenj sokat,készülj a babára,törődj magaddal..Ez most a legfontosabb.Dolgozni ráérsz még vagy 35 évig
A mocorgás meg AZ a mocorgás
Marcsim!,te mikorrra vagy kiírva?? ja,bocs, utánanéztem és 32. hetes vagy. Ugye tőled kérdeztem,hogy mit jelent az,hogy tartasz a szoptatástól? Ne haragudj,hogy nem melékszem pontosan,de két hét nyaralás az nagyon hosszú
Valaki felvetette az
ANYÓSPAJTÁS problémát..
Csatlakozom a veszett anyósokkal rendelkezők táborába
Azt is megfigyeltem,hog általában a csak fiúkkal rendelkező anyósok lesznek veszettek..(tisztelet a kivételnek) Egyszerűen képtelenek megtanulni az elengedés művészetét,maximálisan felhasználják a fiukat céljaik elérésére és nagyszerűen alkalmazzák az érzelmi zsarolást. A pasik meg(valahol őket is meg lehet érteni,bár én nem tudom az enyémet),képtelenek megálljt parancsolni életük első nőjének,inkább felvállalják veled a konfliktust,mint az édes mamával.Ez alól egy kivételt tudok,a saját apámat,aki helyére tette sárkány anyját anno 40 évvel..
Szóval nagyon nehéz,mert mélyen megalázva érzi magát az ember,mikor a feje fölött történnek a dolgok,anyós ügyködésével,vagy olyan szöveget hallasz életed párja szájából,amit magától soha nem talált volna k,csak anyós addig rágta a fülét..
Kivel lépj konfliktusba,kivel harcolj? Akárkivel is,mindenképpen te húzod a rövidebbet..Én a kitartást gyakorolom

amit elhatároztam,abból nem engedek,mint például bejelentés nélkül beállítani tilos, a gyerekágy alatt látogatni tilos, a gyereknevelésbe beleszólni tilos..van is vita rendesen,csak az a baj,hogy anyósom nem szemtől szembe harcos,mint én..
Valamit még akartam írni,de elfelejtettem,mert belelovaltam magam az anyóstémába,no majd még jövök.
Pá,