Sziasztok!
Komolyan mondom, felrobbanok, mert nálunk csak dörög eszeveszettül (Marci meg sírt a félelemtől, nem tudott elaludni), meg villámlik és iszonyatosan fúj a szél. A szél és a zaj miatt Marcinál az összes ablak, ajtót be kellett zárnom, meg a lakásban is párat. Persze így totál hőség uralkodik, de egy k. esőcsepp nem esett még. Má' megint Pöstön esik, azé' ez már több a sokból!!!
Gabi!
Múlt héten nekünk 2-szer volt ilyen maratoni alvásunk, na jó nem este 6-tól, hanem fél 10-től, de egyszer nyomta fél 9-ig, másnap fél 10-ig!

Én is azon rinyáltam, hogy na ebből tuti betegség lesz, de lekopp, hogy semmi. Ma is fél 9-ig nyomta, de mondjuk a nehéz éjszakája után nem is csodálkozom rajta.
Mamy!
A Németh Lajoson én is felhúztam magamat reggel, meg az önelégült vigyorral teli képén (nagyon jól írtad), hogy húha még kánikula lesz 1 hétig!
Kata!
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz! Én is azon nyugtatom magamat, hogy itt a végén már csak nem lesz gond, ha Beni kevésnek érezni a vizecskét ott benn, hát kikéredzkedne. Legalábbis remélem!

Ezen a doki semmit nem mért, hanem relatíve látja ugye, hogy mennyi a sötét folt=víz a méhemben.
Sterilizáló tényleg jól hangzik. Tena bugyi nem is gáz, én imádtam, annyira stabilan tartotta a tényleg iszonyatosan kinéző betétet

A haskötő nekem is nagyon bejött! Én itt Érden az Alsó vagy Felső utcában (nem az önkormányzat utcája) vettem, ott van egy gyógyászati segédeszközös. A nőci (legalábbis 2 éve) nagyon aranyos volt, mert mondta, hogy nyugodtan visszavihetem, ha a méret nem jó. Császár esetén én sem tudom, hogy ha lehet, akkor mikortól lehet használni.
Edit!
Én DM-es pocakkrémet használtam, de elfogyott és azóta sem tudtam venni. Most az itthon lévő AVON-os feszességre ajánlott krémet kenem a pocakra. Marcinál Milupás krémet használtam.
MSE!
"Lány"regények? Én Tolsztojnak szoktam magamat titulálni a másik topikban, ahová írok. Mert biztosíthatlak, hogy oda is sokat írok ám
Ahhoz képest nem is vészes a Babysense, szerintem 2 éve drágább volt...
Balcsizás

Még olvasni is jó volt, hogy körülugráltak!
Bali!
Nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök Gergőnek és mielőbbi gyógyulást Neki! Neked pedig kitartást az ápolásához!
Rolex!
Látod, hogy tuti voltál a felvételen!!! Jadey csak tudja!
Jadey!
Nekem mindkét gyerkőc ilyen volt, mármint, hogy szinte tele volt/van Velük a hasam. A szülésznőm is megmondta Marcinál, amikor NST-n megpróbálta felkelteni, hogy "Te jó ég, maga tiszta gyerekből áll". Tényleg nem is nagy ahhoz képest a hasam. Neked mennyire nagy? Tudom, hogy relatív, de mégis.
Köszi a nyugtatást! Valahogy én is úgy vagyok, hogy minek mondja, de a leletre úgyis ráírná, akkor meg nem tőle hallanám, hanem a papírról olvasnám

De tuti, ha gáz lenne, már nem is engedett volna haza.
Krisszi!
Köszönöm a nyugtatást!

Jadey-nek is írtam, hogy próbálok pozitívan hozzáállni a dolgoknak, meg tutira szép méretes baba már, meg érett, úgyhogy gond nem lenne, ha kibújna akár most.
Én ezen a légkondis ügyön akkor húztam fel magamat, amikor múlt héten a híradóban bejelentették, hogy bizonyos kórházakban veszélyessé (talán fertőzésveszélyessé) váltak a műtétek, mivel a műtőkben nincs légkondi. Ehelyett gondolom 31-32 fok!

WC papír, evőeszköz, tányér az meg megint más kérdés, de egyetértünk: vérlázító!
Futószemölcs lenne? Akkor vagy mutasd meg dokinak/bőrgyogyinak, nehogy tovább terjedjen, vagy hallottam valami krémet is reklámozni a tv-ben, ami lefagyasztja

a szemölcsöt. Jobb ötletem nincs, szerencsére ilyenben (még) nem volt részem!
Geszti!
Kétgyermekes barátnődet csak megerősíteni tudom!

De hidd el, nem fogod tragédiaként megélni a nem tökéletes lakást, sőt a gyerkőc(ök) mellett gyakran annak örülsz majd, ha élsz

Jó kilátások, mi?!
Dorka!
Nekünk Philips babyphone-unk van és nekünk bejött. Semmi extra, csak hallom a babócát, ha felsír, nagyon mocorog stb. Nem olyan visszaszólós. Egyébként két éve is cirka ennyi volt az ára, persze ez nem azt jelenti, hogy olcsó lenne. Mi mást nem is nagyon nézegettünk, ez nekünk nagyon tetszett. Ha nem kell, majd továbbpasszoljuk. Tényleg használtan nem gondoltatok venni?
Nekem szinte félidőtől sokkal erőteljesebb a folyásom, de mivel sem szaga nincs, se nem viszket, szúr stb., így nem aggasztom magamat. A dokid is felismerné a vizsgálat során, ha valami gond lenne. Ha nekem viszketett egy picit, pár napig használtam a Canesten krémet és szerencsére mindig elmúlt. Ja és naponta akár 4-5 tisztasági betétet is elhasználok a komfortérzetem érdekében.
Madarászos tali miatt irigyellek Benneteket, bár ha belegondolok, hogy ebben a hőségben kell odamenni... Ha ismételten abban a tetőtéri előadóban lesz, akkor készüljetek fürdőruhával, vizes törcsivel, 2 liter hideg folyadékkal. Nem rémisztgetni akarok, de durva volt és nem 30+ fokos kánikulában voltunk...
Tiszta dili ez az idő! Mialatt megírtam ezt a rövidnek azért nem mondható levelet, kb. 3-szor rohangáltam végig a házat, hogy az ablakokat hol kinyissam, hol bezárjam, attól függően, hogy hétágra süt-e a nap, vagy megint orkánerejű szél fúj. Most épp minden zárva, mivel szél fúj és persze közben tűz a nap. Gondolhatjátok!!!
ESŐT AKAROK!!! TŐLEM AKÁR MÉG JÉG IS JÖHET!!!
Puszi: Melinda, alias Tolsztoj