A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006 őszi babák

Sziasztok!

Gigaboszi megszűlt? majdnem dobtam egy hátast a hír hallatán!
Gratulálok Nektek Gigi és Petike!!!
És annak ellenére, hogy egy hónappal hamarabb jött, nagyon szépek a méretei.

Hú, lányok így már csak heteink vannak hátra?! És én még mindég dolgozom, a lakás meg nálunk is egy sz@rfészek.

Üdv az újaknak.

Rönci:
Filmsztár lettél? Biztos nem lesz gáz, majd megtekintjük a Fókuszban!!!

Sz_kata:
úúú, én is mentem volna a kisnyanyaklubba, de nem is tudtam, hogy most volt, meg ismét péntek este 7-ig bennt rohadtam.

Krisszi:
Most könnyebb volt a párom elmenetele. Nem bőgtem. Csak a kocsiban valami hülye Katona Klári szám alatt tört el a mécses.
De ez tutira hormonális...

Holnap találkozunk valahol, avagy majd a Madarászban megtaláljuk magunktól a termet?!

Bali:
Nem múlik ez a fránya tüszösmandula? Antibiotikumot kapott szegény?

Kád+állvány:
Szerintem a Tescoban tök olcsó az állvány, 2500 Ft-ra emlékszem. A kád meg olyan 1500 körül volt.

Vásárlás:
Már rajtam is mindeki ki van akadva, hogy mindég hazatérek egy-két aprósággal.

Tényleg valaki nem látott valahol jó áron babatelefont (babyphone)?

Azt még be kéne szereznem, de a Phillips olyan 20,000...

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok lányok!!!

Rolex: Tegnap beszéltem a kolleganőmmel, háááát, jól átvertél minket, mert ő magától elkezdett áradozni Rólad!!! Nem viccelek, azt mondta, hogy TÜNDÉRI VOLTÁL, RÁADÁSUL TISZTA BLAHA LUJZA, MERT HIHETETLENÜL JÓ SZÍNÉSZI KÉPESSÉGEID VANNAK!!! SZÉP VAGY ÉS OKOS, SZÓVAL LE A KALAPPAL!!! Azt is mondta, hogy amikor azt kellett eljátszanod, hogy rosszul vagy, szó szerint elfehéredtél :lol:
Szerintem a terhességgel az ember ítélő képessége is csökken :wink:

Pasik és az autóvezetés: Annyira seggfejek tudnak lenni!!
Sokszor a semmiért...

Állítólag holnap lesz a tv-ben, de ezt sosem lehet tudni 1000%-ra!

Simigabi: Peti tényleg nagyon szép!! Már hányoztál!! Alvás: megértelek, Jade szinte sose aludt délután, nagyon húzós... :roll:

Krisszi, Bujka, Mamy: Meteorológus téma: Ha emlékezetem nem csal, Csengő is az, szegény, most lehet, hogy elmenekül innen 8)
Krisszi gárdalógatása szerintem mostanában jutalom, én másodpercenként lógatom a fejem a kádba 8)

Szkata: A ˘H&M-ben nem voltunk, de szerintem nem hagyjuk ki azt sem...Irigyellek a Balcsi miatt. Most elkezdtem fűzni a páromat, hogy csak egy hétvégére mozduljunk ki, mert begolyózok. :roll: Azt mondta, hogy kezdjek hozzászokni az itthonléthez, mert a babával sokáig be leszek zárva. Gondolja ő... :P

Bali: Jobbulást a fiadnak, szegényke, nem elég ez a rohadt meleg. Írj majd, hogy jobban van-e. Küldök egy kis energiát :wink:

Siba: Én alapjáraton szentimentális vagyok, de most ez még jobban felkerősödött bennem is. Néha szörnyű, miken tudok sírni :roll:

Tegnap este úgy éreztem, mintha Bencus megfordult volna, most meg mindenhol rugkapál.. Csak nem... Lehet, hogy már olyan hatalmas, hogy mindenhol csak Ő van és azt érzem, nem??? :shock:

Próbáljatok meg hűsölni, a talin gondolkozni (akkor sem adom fel) és a telcsiszámokat küldeni, mert már állítanám is össze a listát.

Puszi Nektek

KépKép
Kép
jadey

Bujka: Bocsi, az előbb kihagytam: Örülök, hogy jók az eredmények és tényleg ne aggódj, ha a dokid mondta, akkor biztos nincs baj. Bár én ilyenkor mindig mérgelődök, hogy akkor meg mi a fenének idegesítenek, nem?

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Madarász - tök jó lesz, igazi kisebbfajta fórumtali :lol: lehet, h kéne kitűzőket vinnünk, hogy megtaláljuk egymást :lol: Ha esetleg nem mindenki a párjával jön, beülhetünk egy fagyira a DPlazába és dumálhatunk kicsit.

Gabi - tök világos volt a 4-5 kg, érthetően írtad, én is pont ettől félek, hogy az utolsó 4 hétben felszedek még ennyit. De mondom, no para Neked! (a sz@r bőröm miatt fosok ennyire, a combom, a vádlim (!), a fenekem már kamaszkoromban kirepedezett, pedig sose híztam sokat. :( igaz, nem is kenegettem magam csodakrémekkel.

Bujka drága, nyugi, nyugi, a dokid tudja az okosságot, ha bármi gond lenne, bent tartana vagy tüzetesebben megvizsgálna! Most meg már akár jöhetne is a baba, hisz már majdnem 1000%-osan érett. ne izgulj!!!
(Szülőszoba-légkondi: ja, ok, azt hittem, az egész kórház légkondicionált. Jól össze is vesztem Anyukámmal, aki azt állította, hogy manapság az összes nagy kórházban van légkondi, legalábbis ott, ahol a súlyosabb betegek fexenek. Pedig ez NAGYON nincs így sajnos. :( ) Az kicsit abszurd, hogy már a sz@rabb munkahelyen is van légkondi, a kórházakban meg WC papír sincs. tudom, tudom, nem lehet egy lapon említeni a kettőt, de akkor is paradox. Szegény betegek.

Gesztenye, a babyfunban olcsóbb a kád+állvány, háromezer valamennyiért vettem a kettőt együtt. 3900 volt, igen.

Dorka - Katona Klári :lol: a múltkor az "Édes kisfiam" c Cserháti dalra fakadtam sírva :lol: Ezek tutira a hormonok!

Tonik - szerintem tuti félrebeszélt a doki ismerősöm, biztos gyömbért akart mondani, vagy csak úgy általában említette a tonikot. Pont vizsgázni mentünk, lehet, azért volt szétesve. Nem iszom amúgy semmi szénsavasat, tonikot sem ittam, de ha betöltöm a 37. hetet nagy ívben teszek majd az intelmekre.

Livi- jobbulást a fiadnak!!!

ÁKata - jajjj, hadd ne írjam le, hogy történt a festék kiválasztása. :lol: Csak annyit mondok, hogy sem kedvem, sem időm nem volt azon vacillálni, hogy most melyik mennyivel olcsóbb, megkérdeztük, hogy melyik a legjobb minőségű, egy rétegben fedő festék - mert nem volt idő kétszeri felkenésre, az ismerős festőnek max fél napja volt ránk - mondták, hogy a Dulux, aztán megvettük. így is éjszaka festettek, horror volt az egész. Szóval olyan lelkiállapotban voltunk, hogy kiröhögtük volna azt, aki elkezd győzködni az olcsóbb festék hasznosságáról. most is kiráz a hideg, ha eszembe jut az az időszak. A padlólapot viszont kemény 800 forintért vettük és gyönyörű :lol:

Csajok - help! Szemölcs nőtt a talpamra, mit tegyek, volt/van valakinek ilyen problémája??? (Tudom, nevetséges horderejű kérdés, de már sajna elkezdett több is kinőni :( )

Még egy jótanács: NE vegyetek IKEA behandla antik pácot, b...a meg, nekiálltam lekenni a fenyő cipősszekrényünket, a CD tartókat és az újságtartókat és k nehéz vele bánni (vagy én vagyok a béna) folyik, foltos, az egész erkély tiszta getva lett tőle. Szidtam is az IKEA anyját a művelet közben, folyt az izzadtság a szemembe, majd megdöglöttem a melegben :lol:
De meg is érdemlem, nem bírok lenyugodni.

Megyek, főztem egy kis diétás bécsi virslit ebédre :)

puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok!

De jó! Ki jön még holnap a Madarászba? Krisszi, lehet, hogy jön a párom is, de nem 100%, de a cukizásban vele és nélküle is abszolút benne vagyok. Eddig Krisszi, Ákata, Gesztenye, Boróka, Ranpo, Bunny írta, hogy talán jönnek, amennyire emlékszem.

Szerintem találkozzunk a terem bejáratánál vagy benn. Ákatát, Krisszit én megismerem, azt hiszem a többiekről még nem láttunk képet. Illetve most nézem, hogy Gesztenyéről piros szerkóban van képem, amit Iza küldött. Vagy tegyünk magunkra valami ismertető jelet? :)

Krisszi, biztos hogy szemölcs? Nem lehet, hogy tyúkszem az és nem szemölcs? (nekem sose volt a és a pedikűrös szerint egy növőfélben van). A kezemről egyszer szemölcsöt a nagyi módszerével tüntettem el, ecettel ecseteltem.

Livi, gyógypuszik mennek a kisfiadnak, kánikula plusz betegség :( :(

MSE

Kép
siba

Krisszi!
Ezek szerint neked nem jön a párod. Egyébként, ha jön a drágám én akkor is ráérek beülni veletek, mert legfeljebb hazamegy egyedül (Árpád híd közelében lakunk) :lol: .
Hát, jól megjártad ezzel a páccal. Egyszer kell átkenni vele a felületet? Elég merész vagy, hogy ilyenekbe belevágsz, úgy látom nem tudsz a popódon csücsülni :lol: . Bennem még csak most fogalmazódik meg, hogy milyen dekorációk legyenek a kisszobában, de a megvalósítás még várat magára pár hetet :(
Azért az egyik kétgyermekes barátnőm megnyugtatott, hogy sohasem fogom úgy érezni, hogy most minden tuti a lakásban. Azért ez elég elkeserítő :(

Gesztenye
gesztenye78

Boróka,

meló :cry: muszály hallgatnod arra a hülye lelkiismeretre? Nem lehet könnyű, hogy nincs most veled a párod. Én mostanában olyan vagyok mint egy kismajom, folyton a férjemen csüggök (na de ő is rajtam :wink: ) és olyanok vagyunk, mintha csak most jöttünk volna össze, nem tudunk betelni egymással. Lehet hogy ez is a hormonok miatt :lol: Megőrülnék, ha csak egy napig se láthatnám.
Húú, bár jobb ha erre felkészülök, mert a hétvégén megy raftingolni :?

kisnyanyaklub :lol: aug 4-én lesz a következő :wink:
babatelefon: az mire jó?

Jadey,

Szerintem jobb, ha most mentek, mert aztán ki tudja, a babával mikor tudsz kimozdulni. És a Balcsi tényleg annyira jó volt! A vízben szinte súlytalannak éreztem magam, ami most azért nagy szó ám :wink:

Képzeljétek, addig az egyik smárolós esküvői fotónk volt a képernyővédőm, de most már Petike kukucskál rám, ha bekapcsolom a masinát :lol:
sz_kata

Helloka!

Krisszi:
Miért nem lehet szénsavasat inni a terhesség alatt???
Én csak azt szeretem (szóda).
Fagyizás utána jöhet - én úgyis egyedül megyek, de akkor lemaradunk a Fókuszról nagy eséllyel!!!
(Szerintem semmit se vegyetek az Ikeából - annyira sz@r minőség és drága. És fantáziátlan szerinetem - nyugodtan lehet köpködni rám ezért a véleményért.)

Sz_kata:
Ja, mi is csüggünk egymáson, már 3* felhívott a repterekről, ahol dekkolt. Nekem muszáj ezt a távolságot megszoknom, mert ez van, abből élünk.
(És ezek szerint, ha a táppénz meg a TGYÁS ennyit csúszik, akkor jobb is ha tartalékolunk.)
Egyébként jobb dolgozni - otthon csak depiznék és ennék.

GYerekek itt a XII. ker-ben szuper vihar van - ZUHOG az eső.
:lol: Mostmár JÉG!!! :cry:

Figyuzzatok - kényes kérdés: most akkor ez a terhesség alatti bővebb váladékozás az meddig normális? Ti használtok tisztasági betétet? Honnan tudom, hogyha megint valami gomba?

Adjatok tanácsot légyszi.

Borotválás:
MÁV, ban csak a gátat borotválják le egy nagyon kicsike területen. Nekem ez szimpi, már legalább a szőrnövés ne húzzon/fájjon!

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sajna, nem fog menni a holnapi Madarász, mert a férjem sógora holnap ér rá az ikeás (és egyéb vásárlós) teherautós kanyarra. Úgyhogy sztem a férjem egyedül fog majd menni, míg én a kórházban leszek :cry:

Ma a Rossmannban vettünk elektromos cumisüveg-sterilizálót, 3000 forintba került, garanciális, van hozzá használati utasítás (sz'al nem piaci cucc). Hat üveg fér bele, és nem mikrós, hanem hálózatos. Sztem nagyon megérte. Megvettem az eldobható Tena bugyit (irtózatosan néz ki) meg a betétet (dettó) is. És még egyet be fogok szerezni a gyógyászati segédeszköz-boltban - a kórházban egy csaj ajánlotta -: haskötő. Gyöngyörűen visszamegy tőle a pocak szülés után, és nem drasztikusan (mint régen a homokzsák). Azt nem tudom, császár után lehet-e...

Kicsit elfáradtam a rossmannos turné után, be is görcsöltem - meg is ijedtem, hogy szülünk... főleg, hogy a bébik feje lent úgy kidudorodott. Aztán rájöttem, hogy egyre nőnek és egyre kevésbé férnek el. Most már nagyon jól ki tudom tapintani őket :lol: (A görcs két perc múlva elmúlt.)

Itt nagyban dörög, fúj a szél, de eső egy csepp se.

Ja, tébé: könyvelőm felhívta őket, augusztus közepén küldik a lóvét. No comment....

Krisszi,
hajam égnek állt a tortúrátoktól. Nem csodálom, hogy nem vacakoltatok a dologgal. Nálunk is ismerős festett, de szerencsére egy hete volt rá... igaz, novemberben, csurom víz falakat kellett glettelnie... Ikea-pác: arra az antik pácra gondolsz, amilyen a könyvespolcon is van? Pont olyat szeretnék pár itthon készülő polchoz...

Puszi - K

ákata2

Sziasztok!

Komolyan mondom, felrobbanok, mert nálunk csak dörög eszeveszettül (Marci meg sírt a félelemtől, nem tudott elaludni), meg villámlik és iszonyatosan fúj a szél. A szél és a zaj miatt Marcinál az összes ablak, ajtót be kellett zárnom, meg a lakásban is párat. Persze így totál hőség uralkodik, de egy k. esőcsepp nem esett még. Má' megint Pöstön esik, azé' ez már több a sokból!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Gabi!
Múlt héten nekünk 2-szer volt ilyen maratoni alvásunk, na jó nem este 6-tól, hanem fél 10-től, de egyszer nyomta fél 9-ig, másnap fél 10-ig! :shock: Én is azon rinyáltam, hogy na ebből tuti betegség lesz, de lekopp, hogy semmi. Ma is fél 9-ig nyomta, de mondjuk a nehéz éjszakája után nem is csodálkozom rajta.

Mamy!
A Németh Lajoson én is felhúztam magamat reggel, meg az önelégült vigyorral teli képén (nagyon jól írtad), hogy húha még kánikula lesz 1 hétig! :twisted: :twisted: :twisted:

Kata!
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz! Én is azon nyugtatom magamat, hogy itt a végén már csak nem lesz gond, ha Beni kevésnek érezni a vizecskét ott benn, hát kikéredzkedne. Legalábbis remélem! :roll: Ezen a doki semmit nem mért, hanem relatíve látja ugye, hogy mennyi a sötét folt=víz a méhemben.
Sterilizáló tényleg jól hangzik. Tena bugyi nem is gáz, én imádtam, annyira stabilan tartotta a tényleg iszonyatosan kinéző betétet :lol: A haskötő nekem is nagyon bejött! Én itt Érden az Alsó vagy Felső utcában (nem az önkormányzat utcája) vettem, ott van egy gyógyászati segédeszközös. A nőci (legalábbis 2 éve) nagyon aranyos volt, mert mondta, hogy nyugodtan visszavihetem, ha a méret nem jó. Császár esetén én sem tudom, hogy ha lehet, akkor mikortól lehet használni.

Edit!
Én DM-es pocakkrémet használtam, de elfogyott és azóta sem tudtam venni. Most az itthon lévő AVON-os feszességre ajánlott krémet kenem a pocakra. Marcinál Milupás krémet használtam.

MSE!
"Lány"regények? Én Tolsztojnak szoktam magamat titulálni a másik topikban, ahová írok. Mert biztosíthatlak, hogy oda is sokat írok ám :lol: :shock:
Ahhoz képest nem is vészes a Babysense, szerintem 2 éve drágább volt...
Balcsizás :D Még olvasni is jó volt, hogy körülugráltak! :lol:

Bali!
Nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök Gergőnek és mielőbbi gyógyulást Neki! Neked pedig kitartást az ápolásához!

Rolex!
Látod, hogy tuti voltál a felvételen!!! Jadey csak tudja!

Jadey!
Nekem mindkét gyerkőc ilyen volt, mármint, hogy szinte tele volt/van Velük a hasam. A szülésznőm is megmondta Marcinál, amikor NST-n megpróbálta felkelteni, hogy "Te jó ég, maga tiszta gyerekből áll". Tényleg nem is nagy ahhoz képest a hasam. Neked mennyire nagy? Tudom, hogy relatív, de mégis.
Köszi a nyugtatást! Valahogy én is úgy vagyok, hogy minek mondja, de a leletre úgyis ráírná, akkor meg nem tőle hallanám, hanem a papírról olvasnám :roll: De tuti, ha gáz lenne, már nem is engedett volna haza.

Krisszi!
Köszönöm a nyugtatást! :wink: Jadey-nek is írtam, hogy próbálok pozitívan hozzáállni a dolgoknak, meg tutira szép méretes baba már, meg érett, úgyhogy gond nem lenne, ha kibújna akár most.
Én ezen a légkondis ügyön akkor húztam fel magamat, amikor múlt héten a híradóban bejelentették, hogy bizonyos kórházakban veszélyessé (talán fertőzésveszélyessé) váltak a műtétek, mivel a műtőkben nincs légkondi. Ehelyett gondolom 31-32 fok! :twisted: WC papír, evőeszköz, tányér az meg megint más kérdés, de egyetértünk: vérlázító!
Futószemölcs lenne? Akkor vagy mutasd meg dokinak/bőrgyogyinak, nehogy tovább terjedjen, vagy hallottam valami krémet is reklámozni a tv-ben, ami lefagyasztja :shock: a szemölcsöt. Jobb ötletem nincs, szerencsére ilyenben (még) nem volt részem!

Geszti!
Kétgyermekes barátnődet csak megerősíteni tudom! :wink: De hidd el, nem fogod tragédiaként megélni a nem tökéletes lakást, sőt a gyerkőc(ök) mellett gyakran annak örülsz majd, ha élsz :lol: Jó kilátások, mi?!

Dorka!
Nekünk Philips babyphone-unk van és nekünk bejött. Semmi extra, csak hallom a babócát, ha felsír, nagyon mocorog stb. Nem olyan visszaszólós. Egyébként két éve is cirka ennyi volt az ára, persze ez nem azt jelenti, hogy olcsó lenne. Mi mást nem is nagyon nézegettünk, ez nekünk nagyon tetszett. Ha nem kell, majd továbbpasszoljuk. Tényleg használtan nem gondoltatok venni?
Nekem szinte félidőtől sokkal erőteljesebb a folyásom, de mivel sem szaga nincs, se nem viszket, szúr stb., így nem aggasztom magamat. A dokid is felismerné a vizsgálat során, ha valami gond lenne. Ha nekem viszketett egy picit, pár napig használtam a Canesten krémet és szerencsére mindig elmúlt. Ja és naponta akár 4-5 tisztasági betétet is elhasználok a komfortérzetem érdekében.

Madarászos tali miatt irigyellek Benneteket, bár ha belegondolok, hogy ebben a hőségben kell odamenni... Ha ismételten abban a tetőtéri előadóban lesz, akkor készüljetek fürdőruhával, vizes törcsivel, 2 liter hideg folyadékkal. Nem rémisztgetni akarok, de durva volt és nem 30+ fokos kánikulában voltunk...

Tiszta dili ez az idő! Mialatt megírtam ezt a rövidnek azért nem mondható levelet, kb. 3-szor rohangáltam végig a házat, hogy az ablakokat hol kinyissam, hol bezárjam, attól függően, hogy hétágra süt-e a nap, vagy megint orkánerejű szél fúj. Most épp minden zárva, mivel szél fúj és persze közben tűz a nap. Gondolhatjátok!!!
ESŐT AKAROK!!! TŐLEM AKÁR MÉG JÉG IS JÖHET!!!

Puszi: Melinda, alias Tolsztoj :oops:

KépKép

KépKép
bujka

Krisszi!

Ezt nézd meg, hátha segít.
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3090

Nem ezt reklámozzák, de még töröm az agyamat, hogy annak mi lehet a neve. Valami Valtnerre emlékszem, de így sehol sem találom.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Kedves Drága Sorstárs Lányok!!

Ha ti nem lennétek....A hétvégén hullámvölgyben voltam..Sokan észrevettétek.:) Kb 1 kiló jégkrém bánja a mamám hűtőjéből.:)
Ma reggel valami jót is szerettem volna tapasztalni, ezért elmentem a Péterfybe babaszívhangot hallgatni. Valami azt súgta, h ne autóval..Alighogy leszálltam a buszról olyan rosszul lettem, hogy csak a falak mentén sikerült eljutnom a kórházig. Forgott a világ és hánynom kellett. Rámjár a rúd. De a szép szívhang mindenért kárpótolt. Ottfogtak egy kis ideig. Nem tudom mi lehet, mert a vérnyomásom szokatlanul jó volt.
Most is forog egy kicsit velem a világ.
Drága Jadey, olyan édes vagy. Megvígasztaltál..Remélem jól vágják meg.:)
Krisszi, köszi a sok hasznos infót. :)
Szeretnék menni holnap a Madarászba! Remélem sokan jöttök.
Puszi,
Rolex
Majd megírom, h mikor leszek "benne a TV-ben".:)
rolex

Sziasztok!

eleredt a jégeső mifelénk is! persze bevágott az erkélyre, ahol a frissen pácolt bútoraim voltak. már csak legyintek az egészen. :lol:

Madarász - találkozzunk a terem előtt, jó? Siba, Gesztenye - Titeket ismerlek, ÁKata, de kár hogy nem jössz! Nem baj, lesz jövő héten is. Párom tényleg nem tud jönni, most nagyon oda kell tennie magát munka fronton, annyit vitt már ide-oda napközben vizsgálatokra, uh-ra, hogy már én félek, nehogy baj legyen.

Dorka - lehet szénsavasat inni, csak én a gyomorsavam miatt nem bírom!
IKEA - nekem bejön egyébként (biztos azért, mert kicsit holland, kicsit meg olasz is vagyok :lol: ), pácolt fenyőbútoraink vannak onnan és antikkal, némi rézzel vagy ezüsttel kombinálva szerintem nagyon jól néz ki. ezt a fajta stílust más bútorboltban eddig nem találtam meg, a tipikus magyar "egy kaptafára szabott" dizájntól rosszul vagyok. Tudjátok, amikor divat valami és mindenki azt veszi. Na, az kiakaszt. Ti hol vettétek a bútoraitokat?
Folyás - nem is a mennyiség a mérvadó, a dokim szerint több tisztasági betétet is el lehet használni egy nap, viszont ha van kellemetlen viszketés, szag, nem fehér hanem sárgás-zöldes, akkor irány a labor. De kérhetsz tenyésztést ettől függetlenül, a megnyugtatás miatt. (most még ingyé van :lol: )

ÁKata - igen, a Markör szekrényünk színét akartam volna lekoppintani, háááát, nem sok sikerrel. nem tudom, mi a titka, végülis a cipősszekrény egész jó lett, de szerintem minimum háromszor át kéne kenni, h olyan legyen mint AZ ANTIK PÁC. Párom úgy le fog cseszni megint, hogy nem pihentem. előre félek. ... Kár, hogy nem tudsz jönni a Madarászba, de ezt már mondtam!
Ne is gondolj a csaszira, fejvégűek mindketten, nem? Sima ügy lesz!
Melyik TENA betétet vetted? van vagy százféle :lol:

Csengő, ó, nem tudtam, de a jelenlévők mindig kivételek, tudod :wink:

puszi,
Krisszi

krisszi

Bujka!
Küldöm neked az eső, ill. viharfelhőket. A VII. ker-ben dörgött-villámlott, majd egy órán át szakadt az eső és állítólag otthon a XIII-ban is. Remélem estig odaérnek a felhőcskék és a hűsebb levegő.
Ha mások megbirkóztak ezekkel a dolgokkal (állandó pakolás, rámolás a gyerek előtt és után), akkor talán nekem is sikerülni fog. Legalábbis ezzel bíztatom magam.
Egyébként augusztus első két hetében tervbe van véve, hogy lemegyünk Érdre, mert a párom egyik barátja pár hónapja ott nyitott rétesboltot és mindenképpen ki akarjuk próbálni. Én már felkészítettem a férjemet, hogyha lehet akkor én 1-2 leányzóval is szívesen találkoznék és mosolyogva áldását adta rá. Mondjuk azt még nem tudom, hogy mit fog csinálni egy napig lent (még a kolléganőmet is meg kell látogatni), de legfeljebb besegít a barátunknak :lol: Ha sikerül kideríteni, hogy mikor mennénk, akkor talizhatnánk, esetleg benéznék hozzátok.

Gesztenye
gesztenye78

Melinda,
tök fura, hogy alig két-négy (közti) kilométerre lakunk, csak Te dombon, és nálatok ennyire fúj a szél. Nálunk kellemes szellőnél alig is volt több, igaz, a dörgésből kijutott. Szegény Marci... :cry:
Esőre ne nagyon számíts, mert már behordta a férjem a bútorokat a teraszról. Bezzel mikor a laminált parkett kint volt, egy órán át ömlött... Tena-bugyi: hát lehet, hogy beválik majd nekem is, de ahogy kinéz...

Krisszi,
részvétem a pácolásért... Azért drukkolok, hogy ne ázzon el. A pác egyébként folyós cucc, és legalább kétszer át kell vele menni a bútoron, hogy jó legyen. Ahol a Körtéren a hatos villamos megfordul(t - úgy tudom, most átépítették a pályáját), a Vásárhelyi Pál utca elején, van egy vegyiárubolt. Mi ott vettünk anno pácot, alkoholos bázisút (volt vizes is), dió színben. Vízzel higítottuk, és kétszer átkentük vele a polcokat. Nagyon hasonló lett az ikeás antikhoz. Ha ennyire nem jön be az eredeti pác, maradunk ennél a fajtánál, legfeljebb a vizes alapút vesszük. (A pelenkázónkat, amit csináltatunk, ikeás antik páccal kezelik az asztalosok. Kíváncsi vagyok ezek után, milyen lesz...) Tena-betét: a Lady elnevezésűt vettem.

Most "robogok", vár az ebédfőzés finise. Puszi

ákata2

Geszti!
Igen, továbbra is fenntartom az igényemet az esőre, mert 2,5 óra égi háború után, semmi eső. Na jó, most hazudtam, mert a fenti fürdő tetőablakán megszámoltam kb. 10-15 cseppet!!! :shock:
A Bajcsyn (M7-esről levezető főút) nyitották a barátaitok a rétesboltot? Mert ott hallottam, és már annyiszor gondolkodtam, hogy benéznénk, mert én rétest tutira nem állok neki sütni, viszont enni imádom! Én állok elébe a talinak, várlak Benneteket szeretettel!!! :D

Rolex!
Hú, ez a ma reggeli sétád is izgalmasra sikeredett! Remélem most már jobban vagy! Hogy hogy ilyen hamar szívhangot mentél hallgatni? Ugye, milyen klassz! :D

Na megyek, mert a Törpe ébredezik!

KépKép

KépKép
bujka

Krisszi: Án is jönnék a holnapi "álminitalira", de lehet, hogy utána már nem tudok maradni, mert este megyünk a dokimhoz. Attól függ, meddig tart a kiképzés :)

Bujka: Nekem hatalmasnak tűnik a pocakom, mivel Jaddel kb. ekkora volt, amikor szülni mentem :lol: De hát mégis csak egy kishapsi csücsül odabent...

Rolex: Sajna holnap nem tudlak elvinni, mert nem itthonról indulok, de remélem jüssz és végre talizunk!!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Ezek szerint lehet, hogy Tatabányára is eljut a vihar? Nálunk fúj a szél és dörgéseket is hallok a távolból... Bár a levegő nem hűlt semmit eddig...

Tena Lady betétből én egyenlőre a normál fajtát vettem, majd beszerzek extra, meg super méretet, de eddig nem kaptam sehol. Meg vettem always classicból is egy csomagot. Biztosan el fog fogyni.

Kata!
Tena bugyit a Rossmannban vetted? MEnnyibe került? Ebből is van több méret?

Edit

Kép
Kép
edi78

Livi,
szegény kisfiad :cry: Mikor nekem t.mand.gyuszim volt, csak a folyékony kajákat (meggyleves, pl.) kívántam. És dögrováson voltam két hétig, antibájotikumok dacára - igaz, én felnőtt voltam... Fiad hogy viseli? Vigyázz, el ne kapd! Van még mandulád?

Rolex,
rémes lehetett az a rosszullét... Lehet, a melegtől volt. Én a férjem nélkül a sarokig nem megyek, féltem magunkat... Vigyázz magatokra!

Melinda,
ahogy nézem, egy kis eső tán csak érkezik felénk... Most már nagyon borult az ég.

Edit,
gyógyszertárban vettem mind a betétet, mind a bugyit. Rossmannban nem árulják (azt mondták). L-es méretűt vettem, két bugyesz 400 ft. Betéten csak az van, Lady. Gondolom, ez a normál méret...

ákata2

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide pofántlankodok, de van egy eladó nagyon szép állapotban lévő, alig használt digitális csecsemőmérlegünk. Momert típusú, 20 kg-ig 10 grammos egységekben mér, gyarapodást is kijelez. Mosható frottír védőtakaróval, eredeti dobozában. Ára: 12 ezer Ft.
Ha érdekel Benneteket, akkor a 06709414849 telefonszámon el tudtok érni.

Bocsi, még 1* a tolakodásért!

Sziasztok és jó pocakosodást!

Lara

KépKép
lara77

Krisszi, nem is veszem magamra barmit is irtal.:) 2 eve nem vagyok ott....amugy meg nem is talalom mit irtal :lol:

Csak bekukkantok, mert elegge faj a labam a nyomastol es huz a hasam is. megit elhivtam anyamat es legalabb segit a nagyfiunal. Tenyleg tartja meg magat a szokas, hogy ha megvan a baba jon anyuci vagy az anyos ket hetre? Mert rajtam keteve mindenki kiakadt, hogy nem hivtam senkit.....persze ha rosszul lettem volna biztosan.

Kilok: egz hete meg azt mondtam volna, hogy plussz 8 nal jarok ami szuper. De egy het alatt ezt megduplaztam. A doki szerint csak viz. De szamomra ez hihetetlen es mint szakmabeli :oops: az elozo merest toroltetem. Amugy szules utan 13 lejott rolam negy nap alatt. De sajnos en a szopi alatt hiztam meg latvanyosan.

bocsi ha csak neha irok, de hogy anyu itt van ciki mindig kikapcsolni ot......

csengo
Vendég

ESŐ :!: :lol:

JÉG :cry:

Krisszi,

Nekünk a lépcsőnk pácolódott a folyosón, és most jó vizes lett :? De a felújítási kedvünk továbbra is töretlen :lol:

Csengő,

sztem nagyon jó tud lenni, ha egy kicsit gondoskodnak rólad az első pár héten, amíg összeszoktok a babáddal. elvégre a kicsinek is fontos, hogy te kiegyensúlyozott, pihent és jóllakott legyél :wink:
Nekem anyukám lesz itt az első három hétben, ide fog költözni és takarít meg főz. Tuti, hogy nagy szükség lesz erre. így én csak a babámmal leszek elfoglalva. De jó lesz :lol:
sz_kata

Csajszik, nem akarom rontani Lara üzletét, de mi 13ezerért vettük vadiújan ua. a mérleget...

KépKép
Kép
jadey

Szkata:Ment neked egy privi

MINDENKI!!!

LASSAN ZÁROM A TELCSI LISTÁT ÉS ELKEZDEM KÜLDENI PRIVIBEN AZOKNAK, AKIK RAJTA VANNAK!!! PLEASE, MINDENKI íRJA MEG A SZÁMÁT, AKI MÉG EDDIG NEM TETTE. HA VALAKI KIMARADNA, ANNAK SAJNA EGYESÉVEL KELL MAJD ELKÜLDENIE MINDENKINEK BÜNTIBŐL :lol:

KépKép
Kép
jadey

Bocsi,

Akkor holnap 16h, Madarász???Biztos írtátok már, de nem találom :(

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Rolex, hú, nagyon sajnálom a rosszullétedet! Pihenj sokat, biztos a melegtől meg az időváltozástól volt. A szívhanghoz gratula!!! Gyere holnap, persze csak akkor ha tényleg jól vagy!

Bujka, köszi az infót, beszélek még a nőgyógyommal is, hogy mit javasol a szemölcskére.

Ijesztő volt ez a jégeső-mizéria.
Kicsit elbizonytalanodtam, mi lesz ha holnap ugyanilyen sz@r idő lesz ránk, láttátok a híradót? Térdig jártak az autók a vízben. Vagyis az emberek jártak térdig vagy mi, a kocsikba befolyt a víz.

ÁKata, a TENA Lady-ből van százféle méret :lol: A lady asszem az inkontinenciát jelöli ezesetben némi eufemizmussal. :lol: Mindenesetre jó nagyot kell venni. A TENA bugyi mennyibe kerül?
A pác szótól már rosszul is vagyok, soha többet házi kreatívkodás. Párom drága hazajött és ennyit mondott: "magadnak keresed a bajt." :)
mindig akartam kérdezni, hogy a kutyusotok jól van a műtét után? Hogy bírta a meleget? Nem birizgálta a sebét?
(Az enyémnek ízületi gyulladása van, kétnaponta kell beadnom neki a szteroid injekcióját. a végén még badibilder lesz szegénykém vénségére.)

Csengő, a meteorológusokról írtam, hogy az "idén nem is lesz nyár és készüljünk a bundabugyival" c prognózisuk után most fejjel lefelé lógatnám őket a Dunába. Mentségemre legyen mondva, hogy hirtelen felindulásból járt a szám. :lol:
De tényleg irritáló, ahogy mosolyogva mondják a baromságokat ezen a nyáron szinte egyfolytában.

Jadey, milyen igazad van, most ugrik be, hogy a Soroksári 110-ben (Asti bababolt) pont 13.000 ft újonnan ez a mérleg.

Csajok, nem láttátok véletlenül a Mokkában az agyonplasztikázott csajt??? 6 millió forintért átalakíttatta az egész testét, minden porcikáját átszabták, vagy 13 műtéten esett át és most a beceneve "Barbie". ISZONYATOS VOLT. Nem is gondoltam, hogy már Mo-on is van ilyen. Mindenesetre azért nem tűnt túl boldognak és kiegyensúlyozottnak, inkább amolyan idegbajos mísz p-nak látszott, akinek életében nem volt egy kiegyensúlyozott kapcsolata. Kijelentette, hogy a "Férfiakkal nem foglalkozom, nem érdekel a reakciójuk". Ha lenne fölös 6 milkóm, tuti valami értelmeset csinálnék, nem pedig múmiát magamból.

puszi, jó éjt Mindenkinek!

krisszi

krisszi

Sziasztok Drágáim!

Mostanra veszítettem el a türelmemet! Fizikailag talán még bírnám a hőséget, de az idegeim egyszerűen nem bírják! :evil: :evil: Nem bírom, hogy nem látom a végét, hiába várom az estét, meg sem mozdul a levegő!!!!!! :cry:

Még egy két szót írok, aztán rohannom kell, tejbe grízt főzni, mert gergő csak pépeset tud enni... :cry:

Csengo!

Hogy mondod? Anyós vagy anya két hétre? Na neeem! Inkább telenyomom a fagyasztót főtt kajával, asszem. :D Viccet félretéve, az anyám talán tudna segíteni, de alkoholista, nem lehet tudni, hogy éppen akkor hogy lesz, az anyósom meg csak azóta beszél velem, mióta gyreket várok, és nem ismerem.
...pedig akár jó is lehet az ilyesmi. Hogy van ez a kilókkal? Elvesztettem a fonalat... Én is most lépek a 8-ba, mire számítsak? Még 8-ra? :shock:

Ákata!

De édes vagy! Nincs már mandulám! Sajna a kis maki is nagyon rosszul van, fáj neki! :cry: ...és csak leveket és pépeket tud enni... :cry: Már érzem a bordáit, komolyan mondom. anno nem te mutattad a fürdőkédra tehető álványt, amire a babkádat lehet pakolni? Panelfürdőkád.... És a nem, nem emlékszel, ki volt és hol lehet kapni? :)

Sz_kata!

5 kg? Életem, nem ad enni az urad? :shock: :) Hát gyere, majd én etetlek! :D

Csecsemőmérleg: Szerintem az nem tesz jót az idegeknek és a gyermek fejlődésének sem :D

Néprajz: A "komatálat" azt azért ismeritek, ugye?

Majd jövök....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

még valami...

Kiss Ákos vagy Kiss Nándor?
Számolom a szavazatokat.......

Livi

bali78

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már, de sajna nincs elég időm, és ti annyit írtok, hogy nem bírom követni, de olvasni szoktalak titeket.

Krisszi!

Nekem is volt szemölcsöm, a nőgyógyászom és aztán a bőrgyógyász is fagyasztást javasolt, el is múlt. Nekem is pont a talpamon volt, és már fájt is amikor léptem. De azóta elmúlt. A bőrgyógyász szerint jobb is szülés előtt megszabadulni tőlük, mert bőrön keresztül, érintéssel terjedhet, akár a babára is. Nem fáj különösebben. A Wartnert is kpróbáltuk, mert húgomnak is van, de egyelőre nem sok sikerrel, igaz m ég nem telt el a két hét, ami alatt hatnia kell.

Mindenkinek minden jót!

Üdv: Erika
erika30

Jadey!

Milyen telcsilistáról van szó? Elbambultam valamit? :shock:

Krisszi!

Én sírásban török ki, ha valamivel pepecselek és nem sikreül. Remélem, Te jobban viselted a pácolást! :)
Nem láttam "Barbiet", de ha nem tetszeni akart pl. a férfiaknak, akkor miért is csinálta pontosan? Unatkozott talán? :shock:

Livi

bali78

Bali: Mindenki nekem küldi el priviben atelcsiszámát, én pedig készítek egy listát, amit szintén priviben visszaküldök. így bárkivel bármi történne, vagy csak úgy tudjuk begymást hívni. Röviden ennyi. Én akartam is mondani, hogy ha valami s.o.s lenne bárkivel, engem éjjel-nappal elértek. De ne legyen baj, max. jóhír!!!!

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok Lányok,

Estére jobban lettem. Már nem forog a világ.. Viszont nem hiszitek el mi történt... Imádom a drága férjecskémet..Még haragudni se tudok Rá és az áldozatkész barátjára...de NARANCSSÁRGA LETT A GYEREKSZOBÁM!!!!!!
Erre varrjatok gombot. Nem bírtam megszólalni...hosszú percekig.. és a bordűr!!! amit hetek óta készülök kiválasztani, egyszerűen megvették nélkülem, h az lesz a plafon alatt 30 cm-rel, ha akarok macisat középre- nincs akadálya.. A jelenlegi csillagos, holsdacskás..Jaj az idegrendszerem....
Rolex[/b]
rolex

Bujka,
Elvileg a védőnéni (akihez a lakcím szerint tartozom) mindig próbálkozik meghallgatni, de valahogy nem jött neki össze. Meséltem ezt a kórházi védőnőnek, akit biztos ismersz A Pálma egy tündérkirálynő, és felajánlotta, h ugorjak be valamelyik délelőtt és meghallgatjuk. Végül dopplerral sikerült.
Jadey,
See u 2morrow!!!
rolex

Sziasztok!

A Tényekben tényleg durva volt a mai zuhatag látványa, ahogy combig érő vízben gázoltak a népek. Én ennek a tizedét is elfogadtam volna, de hát semmi. De legalább most lehűlt a levegő :D

Kata!
Azért kukkancs bele abba a Tena betétbe, nehogy kicsi legyen. Nekem is super vagy extra van és az bizony kell is, sőt! :shock:

Krisszi!
Nem láttam a Barbiet, de felcsigáztál, megnézem a tv2 honlapján, hátha letölthető a videója. Hú, a képét már látom is, hát így kapásból jó negyvenesnek mondanám :shock:

Bali!
Komatál az megvan! Nem volt az hülyeség anno!
Szavatom: Kiss Ákos :D

Nekem Anyukám fog jönni segíteni, elsősorban főzni és Marcival lesz el. Nem tudom, hogy mennyit, majd kialakul! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Rolex!

Szívhangot értem! :wink:
Narancssárga? Hát abból is lehet kellemes árnyalatot találni, de gondolom, nem sikerült. Hány féle bordűr is lesz akkor?! :shock: Bocsika, csak olyan jót mosolyogtam az írásodon. Párod nem az az egyeztetős típus?

KépKép

KépKép
bujka

Hát, Én ezt az esőt észre sem vettem itt Érden. VAlami mintha érte volna a fejem, azt hittem, egy ökörszem. Előtte a vihar sem volt semmi. A levegő leg. felfrissült, ettől függetlenül amint bent vagyok a láakásban, a gép előtt, csurog rólam a víz, ez persze patakokban ömlik. Oltárian elkezdtem vizesedni, a vérnyomásom is szökik felfelé, nem alszom jól, főleg a meleg miatt.

Ákos viszont rendületlenül rúg, de máshol mint eddig. Én is elgondolkodtam azon, vajon nem forgott -e máshová...

Tudtok valami finom lábfürdőt? Hátha segít.

KÖszönöm a babakád infokat.

Gigi!
Peti cuki!!!

Szerdai érdi tali ok.

Erika
piciri

Bali! Az én fiam is Ákos lesz!!!
Rolex! Hát, én sem tudnék szóhoz jutni. A narancssárgának milyen árnyalata?
Erika
piciri

Sziasztok!
sikeresen megérkeztünk Horvátból. Odafele az út szörnyű volt meleg, dugó, az autó kaputt, aztán kiderült hogy mégse. Közben meg berepült egy hülye nagy méh az meg megcsípett, nem vagyok allergiás de azért bevettem a biztonság kedvéért egy ca-t.
visszafele már éjjel jöttünk, ugy már jobb volt. Amugy a nyaralás nagyon jo volt, hiányzik is. azt hinné az ember hogy meleg van odakint, ami igaz is, de fuj a szél és kellemes, este meg szinte hideg van, ugyhogy éjszaka jol lehetett aludni, nem ugy mint itthon.

Hizás:
én eddig 10 kilot hiztam, de még a vége messzebb van, mi lesz a végére?

olvastam hogy gigaboszinak megszületett a baba. Gratulálok!
bárcsak én is ott tartanék már. Ahogy közeéledig a vége egyre jobban parázok. A barátnőm is most szült nemrég, ő is mondta hogy nem kell félni, nem olyan szörnyű. Azért jo a nyugtatás, meg hogy túl lehet élni:)

Küldök még képet, ha sikerül:)
üdv. Heni
hettie

Tena-méret: megnéztem, normál. Az ennél nagyobb nekem már giga pelenkának tűnt. Remélem, elleszek ezzel (a gyógyszertáros is ezt ajánlotta). A bugyesz ára: 400/2 db. Viszont ez mosható.

Livi,
nekem se jön Anyu hetekre, csak ha a férjemnek úgy adódik meló, hogy nem itthonról dolgozik. Igyexünk az első hetekben mindketten jelen lenni non-stop. Komatál: hát persze, hogy ismerem! (Nem úgy, mint a kopóvizet :wink:) Fiadnak jobbulást és jó étvágyat! Nekem anno jót tett, hogy jégkockát raktam egy konyharuhába, és azzal tekertem körbe a nyakam. De van, aki szerint ez inkább árt, és az állott vizet javasolja... (De juteszembe: egy hideg zacskós tej is megteszi.) Név: nekem mind2 tetszik, de nem tudom, hogy lehet becézni őket :?:

Krisszi,
legközelebb majd a férjed pácol, és te teszed a megjegyzést :wink: Bár a nők szerintem tapintatosabbak ilyenkor... Eső: itt nem volt semmi!!!!!

Rolex,
férjem most fest, meséltem neki a narancssárga falat, szerinte nem lehet rossz, és jó fej a férjed, hogy fest :wink: a nők meg hálátlanok :wink: :wink: Tudom, nem vígasztal, de ő meg a vajszín helyett festette fehérre a kisszobát - ez mondjuk nem túl tragikus... Én egyébként maximálisan együtt érzek veled. Nagyon rikít, vagy csak mérsékelten? A gyerekek egyébként szeretik az élénk színeket...

ákata2

hát most nem megy valamiért, majd holnap megpróbálom
hettie

Jaj, még valami:
éjszaka nagyon elkezd dagadni főleg a kezem, nappal mérséklődik, mit lehetne vele csinálni?
köszi
hettie

Bali,

Ne hogy azt hidd ám, hogy fogyózom :shock: Nem vagyok én Rubint Réka :lol: Csak hát ebben a hőségben én nem tudok enni, levesen és gyümin élek. Plusz a betegségem alatt, szinte minden normális kaját kiöklendeztem, ezért van a súlyveszteség. De szerintem nem kell engem félteni, leszek én még 10 kg felett is.

komatál: ismerem, de szerintem már nem nagyon mükszik

Ja, és ÁKOS!

Jadey,

olvastam a privit, aranyos vagy :lol:

Rolex,

Na, az én szívem ezt tuti nem bírta volna :roll: És most lehetsz nagyon hálás :wink: :lol:

Én most este még kihúzattam apával a nagyágyat meg a szekrényeket a hálóból, hogy ki tudjak mögötte seperni. Szerintetek rágom a szalmát?

:roll: :P

Ja, ablakpucolás már megvolt.... :lol:
sz_kata

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tényleg jó volt ez a "kis" eső. Párom tegnap a Déli pu-nál dolgozott így szegény kapott rendesen az esőből. Az alsógatyájáig csurom víz volt. :lol:

Képzeljétek, sikerült apát rávennem a mai tanfolyásra. Úgy örülök, hogy végre rám/ránk is tud szakítani egy kis időt és nem csak a meló van ezerrel. :lol: Sajna a fagyizást most ki kell hagynunk, mert fél 7-re vinnünk kell majd a kutyukat kozmetikába. :( Pedig nagyon szerettem volna együtt fagyizni veletek és jobban megismerni titeket. Terveztek még ilyen fagyizós talit?

Erika
Tegnap én is pont ilyen sz@rul éreztem magam. Szakadt rólam a víz, erő meg semmi, az ájulás határán voltam. Nekem a vérnyomásom ingadozik egyfolytában amióta ilyen iszonyú meleg van. Együttérzek veled.
Úgy érzem, most sem vagyok túl jól. Iszonyatosan szédülök, hányingerem van. :? :? Remélem délutánra elmúlik.

Hozzánk anyósom jelentkezett be az első 2 hétre. Azt mondta, jön segíteni, bár lehet, hogy őt is nekem kell ápolni. Nagyon sokszor szokta erős migrén gyötörni, meg szegénynek teljesen kész van a dereka. Szóval nem tudom mi lesz. :roll:

Ja, Ákosra szavazok.

Bocsi, most muszáj letenni magam. Nagyon sz@rul vagyok.
Később még benézek.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Krisszi
A ngylányomnak is volt szemölcs a talpán sőt mi több szemölcs özön, szinte úgy terjedt szegénynek, hogy már fájt is. Sajna mire elmúlt addigra 2 börgyógyászhoz is elkellett mennünk. Többféle ecsetelőt is kapott rá és mire megtalálták a hatásos ecsetelőt addigra már a cipőtöl is fájt neki. De utána 1 hét alatt elmúlt. Inkább most keress egy jó bőrgyógyászt míg nem terjed el neked is. Sajna az ecsetelők nevét nemtudom mert többnyire gyógyszertáriak voltak.
Lányok
Nálunk este volt jó kis eső és a levegő is lehült, de már most megint forróság van amit egyre nehezebben viselek. :oops:
Piciri:
Privit írtam. Remélem azért egy picit tudtál pihenni, és a vérnyomid is helyreállt.
baboka

Sziasztok lányok!

Most csak egy gyors bekukkantásra jutott időm, mert megyek dokihoz, de este jövök!

Livi!
Látom, hogy mindenkinek az Ákos jön be, én rontanám a statisztikát, nekem a Nándor jobban tetszik... :wink:

Csengő!
Tényleg időjós vagy?... Nehari az általánosításért, de valahogy nem értem, miért mondták tényleg hogy nem lesz nyár, aztán tessék... :roll: Valahogy a Németh L-tól már sikítófrászt kapok... :oops:

Hettie!
Irigy-irigy a horvát kiruccanásért, örülök hogy jól sikerült, hát mi az idén sehol nem voltunk, és nem is megyünk, majd jövőre...

Jégeső:
Mi kimaradtunk belőle, tegnap délután nem voltunk Pesten, de a távolból hallottuk a vihart, mert dörgött őrülten, és pár csepp eső jött, aztán hazafelé a kocsiban hallottuk, hogy Budán megállt az élet, és pont arrafelé jöttünk haza, az M7-es bevezetőjén, állt a sor... a víznek már nem láttuk nyomát sem...

Most ennyi, bocsi, de még jövök este!
Puszi,

Kép
mamy

Jadey!
Én már megírtam neked a telcsi számomat, de még nem kaptam meg a listát... :roll: Vagy még nem kezdted el a küldözgetést?

Kép
mamy

Sziasztok!

Gyors bekukk...
Kitartást mindenkinek!!!

Jadey
Írtam pü.

Bali
Ákos nekem jobban tetszik, mint a Nándor...
Viszont a Kiss Ákos-ra nekem egy nyiregyi szájsebész ugrik be :evil:

Jégeső, vihar
Szombat este Debrecenben is volt... gyereknek nagyon nem tetszett...

Hozzánk most anyós jár át, anya jön a jövő héten... :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek :lol:
Vendég

Szasztok!
Semmi baj, lehet szidni azokat akik 72 oranal messzebb latnak idojaras tekinteteben. Ha mast nem 5 evig tanuljuk az egyetemen, hogy ennel tovabb NEM LEHET erdemben elorejelezni. Meg a 10 nap a maximum hatar amire csinalnak prognozist, de azt mi lesz ha .....elagazasokkal. Aki pedig elore lat egy evszakot, az nem szakmabeli, hanem feltunesi viszketegsege van. Olyat lehet mondani, hogy ha az elmult 100 evben hideg volt a tel, akkor pl. 70%-ban a nyar is ..csak statisztikai lehet az elorejelzes, az pedig annyira pontos, mint hogy csucsos a hasad fiad lesz :P
Mellesleg en nem csinaltam az egyetem ota elorejelzest, hanem adatbazisoskent dolgoztam, a mereseket raktuk rendbe. Innen a vehemenciam, amikor jon valaki egy adattal es halalra izgulja magat. Egy meres semmire sem jo :!:

Amugy most kulon orultem, hogy ennyire lehult a levego....vegre kapok levegot.

Jadey, en arra gondoltam, hogy ha valami van neked kuldok sms-t.

Bali, nekem eleg nehez termeszetem van, en meghalnek ha itt lenne valaki amikor nyugalomra van szuksegem. Ezert nem hivok most sem senkit. Ahogy a csaladom is mondta, tenyleg rosszul lehetek ha megis elviselem a segitseget 8)
Ja NAndor mellett voksolok. Mi a Kovacs melle keresunk nevet, de mostmar 90% a Balint.

ja elfelejtettem irni akik a cukortol paraznak azoknak, hogy en egy nagy darab csunya valaki vagyok a dokik szemeben,aki meg fog halni cukor betegsegben, mert biztosan egesz nap zabal, de az is biztos, hogy veszelyezteti a babajat es ehhez kepest, megint rossz lett a cukor eredmenyem. DE MERT ALACSONY! szoval csak alkati kerdes.... biztos, hogy koze nincs az etkezesi szokashoz....
csak azt nem tudom, hogy ha alacsony a cukrom allandoan miert nem hiszik el, hogy nem zabalok egesz nap....nem baj, nem sokara megszulok, es akkor a babaval lesznek elfoglalva.... :)

csengo
Vendég

Gigaboszi!
Nocsak, kit látnak szemeim. Ezek szerint már otthon vagytok. Minden rendben van? Tudsz szoptatni? Azért remélem tudod, hogy páran már irigyeltek téged a topicból :lol: Minden jót és vigyázz a családra!

Bujka!
Rétesház a becsületes neve és valahol Érd szélén található, de még pontosítunk a tulajjal, mielőtt meglátogatjuk. Egyébként lehet, hogy az amiről beszélsz (elvileg más rétesház nincs Érden).

Csengo!
Valahogy én is osztom Bali véleményét, miszerint hosszútávon én sem bírnám elviselni a szülők jelenlétét. Sajnos ilyenkor hajlamosak olyan dolgokba is beleavatkozni (nem csak a főzésbe, mosásba, takarításba) a babával kapcsolatban, amibe nem kéne, mert éppen akkor alakul ki a napirend és ez inkább csak a baba szüleinek fontos, mert most tanulnak bele a mindennapokba. Én nem szeretnék hosszú hónapokon át a szüleimre szorulni csak azért, mert az elején is mindenben segítettek. Ráadásul nálunk nem is férne el már senki a másfél szobában. Az első héten a párom is otthon lesz és együtt próbáljuk elsajátítani a szülői teendőket :lol: Azért szívesen látjuk a szülőket és a segítő kezeket, de csak napi 1-2 órára, mert valószínűleg elég fáradtak leszünk a "nagy utazás" után.

Bali!
Nekem a Nándor név jön be, de csak azért, mert nálunk is rajta van a potenciális jelölt listán ez a név.

Krisszi!
Az apró kirohanásodból levontam a következtetést, miszerint inkább te is a természetesség híve vagy és a plasztikát csak egy felesleges rossznak tartod :lol: Azért ennyire ne húzd fel magad, végülis, ha neki így megfelel :roll:

Rolex!
Eredetileg nem pasztell sárgáról volt szó (citrom)? Nahát, hogy ezek a fiúk mit össze nem tudnak mahinálni! Ahhoz képest elég jól tartod magad :) Legfeljebb majd a férjed alszik a narancssárga szobában :lol:

Hettie!
Örülök, hogy jól sikerült az út és minden rendben volt. Épp ideje volt már, hogy ebből a hőségből kiszabaduljatok és egy kicsit felfrissüljetek.

Egyébként ma egy hosszú középkék ruhában jöttem dolgozni és ha nem lesz özönvíz, akkor ebben megyek a Madarászba is. Csak azért írtam le, hogy hamarabb észrevegyetek és ne menjetek el mellettem!!!!!

Gesztenye
gesztenye78

Csengo!
Ezeknek a dokiknak is csak jár a szájuk, de gőzük sincs, hogy te otthon mit csinálsz, mit eszel. Egyszerűen ránézésre megállapítják, hogy valami gond van veled, de a leletek általában mindig rendben vannak. Bezzeg, ha tényleg gáz van (rosszul érzed magad), akkor már későn lépnek közbe, mert nem hisznek neked. Hát, ennyit a mai orvostudományról.

Gesztenye
gesztenye78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: