A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

na szép reggelt minenkinek!
látom képeim már megérkeztek,köszike Csibb(aki nyitott egy új topicot,2006.őszi babák néven,mert mindenhonnan kilógott! :lol: )
hát lányok,nagyon szép helyen voltunk,a Gépárti-tónál(Zalaegerszeg),ahol egy aquacity is nyílt!mi a tónál lévő kempingben laktunk a nagy családi faházakban,ami meg kell hagyni,nem is rossz,stő! tudom ajánlani mindenkinek!
4főre a ház napi 12.ezerért bérelhető,ami fel van szerelve minden szükséges dologgal!és nagyon kultúrált és kellemes berendezésü és az ottdolgozók is nagyon kedvesek,mindent megpróbálnak megoldani!
a tó gyönyörű,elkerített strandrésszel,de ebben a melegben nem kívánkoztam ott fürödni,amit mások viszont szivesen megtettek!
mi inkább a medencés paradicsomba mentünk,ami hatalmas és nagyon szép és soha életemben nem ettem ilyen finom hekket,lángost,palacsintát még sehol!
Kisnyúl is nagyon élvezte,leszámítva a második és egyben utolsó éjszakát,amikor is olyan meleg volt,hogy kiverte a balhét,pláne,hogy éppen csendespartiztak a többi faháznál,ami szintén zavarta....picit megszenvedtünk,de főleg anyukám miatt,aki viszont az én idegeimmel szórakozott,mert úgy gondolta Kisnyuszinak óriási fájdalmai lehetnek,ha így sír és akkor viszont csakis rá lehet szüksége....egyszóval megküzdöttünk :?
ezt leszámítva viszont nagyon jó volt és unokahugikkal is jó volt egy kicsit nyaralni,akik kitartóan szórakoztatták Kisnyuszit,ha éppen nem féltékenyek voltak rá :lol: ,de kompenzáltam egy kis fodrászkodással 8) .
Kisnyuszi nagyon élvezte a pancsit és amilyan bátortalan volt az elején a csúszdákkal a végén alig lehetett levakarni róluk és már azt se bánta,ha nem fogom!erről jut eszembe,már a strandon annyira megfeledkezett magáról,hogy észre sem vette,hogy percekig kapaszkodás nélkül áll,engem a víz kivert,mindig ez van,ha valami új dolgot produkál!
hazaérve meg vártam anyukám hívását,aki dobott egy hátast a kitakarított lakás láttán :D ,de ma már azon izgul,hogy mit dobhattunk ki és mindent meg fog e találni :?
tipikus!
most visszaolvasok .....a hibákért bocsi,de sietek,hogy még pakolni is tudjak,amíg Kisnyuszi horkol

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és akkor:
Kuha,
köszi,ari vagy,hogy így tetszik a lakásunk,én is nagyon szeretem,ha egyszer elköltözünk nagyon fogom sajnálni :cry: ,amúgy az ablakokon jól látod,hogy nincs függöny,viszont van fólia így nappal büntetlenül kukkolhatsz :twisted: ,este kis vászon rolók vannak,de magasan is vagyunk a többiekhez képest!
Gergő alvókája kár,hogy elromlott,de lehet abban valami,hogy félig-meddig csak szórakozik veletek!

ÚJ,ÚJRA CSATLAKOZÓKNAK:HELLO-BELLO!!!!!
Totka,nincs mit köszönni,ari vagy,hogy írtál nekem és örülök,hogy te is aktív tag lettél! :P :P :P

Manka-TALI! :cry: ,kár ,hogy lemaradtunk róla,Cleonak külön köszi,hogy hívott,hogy menjek!képek nagyon jók!
remélem minnél elöbb találkozunk majd hercegnőnkkel!!!!!!!

Thomasanne,ilyesmire gondoltam,de valamelyik újságban láttam egyszerűbbet,ami nem takarja be az egész testemet!
SZERINETEK ez jó lehet?

Barbi,akkor jó,Leonka étvágy nélkül olyan,mint a házibuli pasik nélkül! :lol:

Juci,lényeg,hogy Marcival minden oké,a torna meg tényleg csak javára válhat!és ne sírj :cry: :)

Viki,
Peti nagyon ügyes!!!!!!!!!!!! :P gratulálok a srácnak és persze a büszke szülőknek is!

Nemesek,:)
Trisztán már most jó fotós!szépek vagytok!

Megann!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
KIVÁRJUK A TALIT BIZONY!!!!!!!ha fúj,ha nem,megyünk :twisted: !!!!

Hari :? , ti szegények,jó fáradt lehetsz!Kicsi Lilikének is púp a hátára a betegség!puszi nektek!
én a kanalasokat úgy adom be sikerrel,hogy a torkát birizgálom,simogatom közben,mert az nyelésre ingerli.....először a feje fölé tartom a kanalat,amit megcsodál,majd be a szájba és simizem rögtön,ált.sikerrel járok!

Ayse,nem néztük még,de mos már,hogy itthon vagyunk bekapcsolódunk....... :shock: ,de mért?mi történt??????
hirtelenjében ennyi,képek szuperjók,még jövök!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Először is Mankának köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon örülök hogy el tudtunk menni és mindenkivel találkozni. Sajna mire mindenki más megérkezett (mi egy kicsit korán mentünk :oops: ) addigra Zsuzsa holtfáradt volt, mert kora reggel 8-9 között aludt egy nyúlfarknyit utoljára. Mire sikerült lenyomni őt egy 30 percre olyan fél öt körül, akkor olyan nyűgösen, sőt hisztisen ébredt, hogy inkább indultunk haza. :roll:

Ezt a produkciót aztán éjjel is folytatta, bár jó korán elájult, felébredt egyszer 9kor aztán éjjel 2kor aztán utána kb óránként. :shock: Én mondanom se kell milyen állapotban vagyok.

Most megint itt vagyok a munkahelyemen, otthon a gépemen már elkezdtem reagálni különböző ősrégi hozzászólásokra, de az most nincs előttem. Egyszer majdcsak a végére jutok. :oops:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

2006.februári és nem őszi,miket írok én meg! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Arik a talis képek,de a csúcs Julcsi+a katicás bugyogója!! :D :D
Szerintetek Pannival eljutunk egyszer talizni innen a világ végéről?! :(
Emese!
Olyan jó lehetett Nektek ez a sok víz ebben a rekkenő hőségben!Marci imádnivaló! :D :D :D :D
Mi holnap készülünk nagy keri partira!Hiába lakunk falun,mégis tömbházban tengetjük mindennapjainkat! :( :( Így ha valami össznépi alkalom van(,most Apa= Csaba,és Panna nap),anyukáméknál szoktuk a nagy kertet igénybe venni.Fáj a szívünk kertes házért,de 4-5 év múlva talán összejön! :D :( Egyébként a mi családunk olyan,mint egy olasz család! :D :D Hangosak vagyunk,vagyunk ezren,a legtávolabbi rokonnal is tartjuk a kapcsolatot.Most csak a szűk család lesz,de így is 15-en leszünk!!! :D Karajt sütünk,töltött virslit,görög salit,tzatzikit,és gyümölcssalit gondoltunk.Reméjük,jól sikerül.
Panna szerintünk ennek a népes családfának köszönhetően igazi társas emberke!élvezi maga körül a nyüzsit!Bevallom,néha fárasztó is tud lenni a család.
Képzeljétek;kb.két hete vettünk a bicajomra Panninak kisülést,és szinte mindenhová bicajjal megyünk!! :D Élvezzük ám mindketten!
Üdv mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica!
Nagy tisztelőd vagyok a szakmádért,ill.hogy dolgozol,fordítassz,gyerkőcöt nevelsz,babát vársz!Nagyon érdekel engem is a pszichológia,szerintem a fősulis tanáromnak-Szicsek Margitnak-köszönhetően!De nagyon magasak a ponthatárok erre a szakra,meg tuti munka mellett nem bírnám!Nem tanultuk túl magas óraszámban,meg levelezőn tudod hogy van ez...!! :( Kérdezte a férjem,hogy miért szeretem annyira ezt a babanetet?Képzeld:nem tudtam rá válaszolni!!!!!! :D :( Hiszen van családom,barátaim,sőt a Pannával egykorú,jó ismerős.Mégis jó ideülni,olvasgatni,írogatni,gondolom nem csak nekem,hanem annak a több ezer Babanet fórumozónak!Van ennek valami pszichológiai háttere?Szerintem van,csak még nem találtam meg rá a választ!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Köszönjük a jókívánságokat, meg a tippeket a gyógyszer beadására :D Már csak 3 adagot kell beadni neki!! :lol: Valahogy most már csak túl leszünk rajta.

Ma reggel szegénykém matatta az autósülését és bedugta a kis mutatóujját valami résbe, ahova persze be is szorult és úgy megijedt, hogy ahogy rángatta, lejött a bőre :cry: Meg vagyunk mi áldva. Ráadásul, gondolom az antibiotikumtól, tiszta vörös a kis puncija, gondolom kellemetlen is lehet neki. Kenegetem neki, de nem igazán múlik. Majd délután kimegyünk az udvarra és akkor hagyom őt mesztelenkedni, hátha az segít. Csak most meg olyan iszonyú meleg van, ráadásul itt a kertben a tuják közt áll a levegő. De talán jobb mint a szobában.

Hajni, én a pszichológiai hátterét nem tudom a dolognak, de szerintem azért szeretnek az emberek ide jönni, mert sokkal több emberrel lehet tartani a kapcsolatot, mint személyesen, nem kell rákészülni, mint egy vendégségre és akkor jössz-mész, mikor akarsz. Kicsit kötetlenebb mint egy személyes találkozás és sokszor egyszerűbb is. Legalább is nekem. Mert ha van fél órám, akkor ide tudok ülni, viszont rendes találkozásra kevés lenne ez az idő, meg ugye nem tudhatja mindig előre az ember, hogy pont mikor lesz ideje. De azért emellett fontosak a személyes érintkezések is. Csak nem mindenkinek van rá egyformán módja.

Nálunk nővéremnek van hasonló korú babája, de ők Dunaharsányban laknak. A 2 barátnőm, akinek ugyancsak van babája, Üllőn és Újpesten laknak. Tehát ha bármelyikükkel szeretnék beszélni, akkor marad a telefon, vagy egy egész napos program. :cry:

Olyan jó lenne, ha itt a kerületben, vagy inkább az udvarban :lol: lakna valami jó ismerős kisgyerekkel, mert akkor sokkal többször tudnék beszélgetni. De hát nem így alakult :cry:

Rókica, együttérzésem, remélem sikerül azért valamikor kipihenned magad, mert így nehéz lehet.

Én meg most is netezek, ahelyett, hogy aludnék. De ilyenkor már nem megy. Reggel lenne jó, ha kicsit tovább aludna Lili, vagy legalább nem ébredne annyit éjszaka.

Kép
Kép
hari

mesztelenkedni=meztelenkedni :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok Lányok!

Szia Hari! :D

Belül piros vagy kívül vagy mind a kettő helyen a punija Lilinek? Nálunk erre a kamilla vált be a legjobban. (fürdővízbe) De úgy emlékszem van egy kis bőrpírotok is, azt lehet kicsit szárítaná. Ha gondolod forrázz kamillát, és mint a szemét mosnád steril vatta bele a kamillába és egy vattafelülettel csak egyszer mész a kényes helyre.

Szia Kuha!;))))

Nem okoskodásnak szántam a tegnapi hozzászólásomat csak kár ráhozni a frászt a másikra, pláne hogy bebizonyosodott hogy ez egy internetes rémhír. :evil:
Amikor elöször hallottam én is belezöldültem, hiszen mindenki jár multikhoz bevásárolni, tehát evidens , hogy mindenki magára veszi. Így utólag is nagyon jó pihenést kívánunk Nektek!!!!!

Nyúlné! :D

Édes bátor Kisnyuszi a lépcsőn!

Hol is voltatok pontosan? Szimpi a hely. Küldenél egy linket, vagy valamit róla? Köszönöm előre is.

Totka!;)))

Nagyon Drága a kis Pannád a tükörrel. Nemsokára névnapja lesz! ;))))) Ismerek egy lányt aki egy pár éve dolgozott az orosházi kórházban gondolom a női osztályon Zs-né Márti. Nagyon nagyon kedves szerény lány hosszú vörösesszőke hajjal. Ott is laktak Orosházán de szerintem Ők előtte tótkomlósiak voltak.

Sildike!
:)

Nem hurrogtam és nem hülyeségeztem. Sajnálom, ha így érezted. :( Nagyon szép Kisfiaid vannak. Lacika egy tündéri vigyori Manó! és nagyon nagy öröm lehet , hogy a kezdeti nehézségek után rendben van minden vele. További szép fejlődést kívánunk Nektek!
Panni és Titi
titii

Nyúlné!

Landis, a sárgatrikós az alpesi királyetapon, amiben 90 km volt hegymenet, elszállt, még az első tízbe se ért be, nem adtak volna érte egy lyukas garast se, már-már úgy tűnt feladja az egész versenyt.
Erre tegnao, szintén hegymenetben, rajt-cél győzelmet aratott, harmadik helyen áll, 30 mp-cel az első után, és holnap gyorsasági futam, amiben simán ledolgozhtaja a hátrányát, mert abban sokkal jobb, mint az első kettő. Tegnap egész végig locsolta a fejére a vizet, legalább 200 litert, Knézy és Sipos János nem győztek hüledeni.
Hát tök jó volt!!!!
A táj meg mesés!

A TÖBBIEKTŐL ELNÉZÉST A KITÉRŐÉRT!

Lili mondás:

Kártyázunk, kihúz egy lapot és így szól hozzá:
- Vigyázz Fekete Péter, mert tudod, hogy gyűlöllek!

ayse

Ayse,ha apa megtudja miről maradtunk le..... :shock: :lol:
na nem baj,majd most bepotóljuk!
köszi az infót!
Hajni,jól lehetnek a caládi összejövetelek!nálunk nem ez a helyzet,sőt!örülünk,ha beszél valaki a másikkal,bár sokan se vagyunk!
páromál már több embert össze lehet hívni,de az meg azért van,mert első házasság,meg második,meg harmadik..... :lol:
de azért most belerántunk,hátha mi és gyermekink már családcentrikusabbak lesznek!
ja tényleg,majd küldöm a mélt! :wink:

Harikám,látom rátok jár a rúd!nem baj egy kis edzés az élethez még jól jöhet Lilinek is!puszild meg helyettem is a kis kezét!

Titii,
menj rá a www.zalaegerszeg.hu -ra és ott a turizmusnál keresgélj!

Kisnyuszi ma nagyon sokat alszik.....pusz

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse,ha apa megtudja miről maradtunk le..... :shock: :lol:
na nem baj,majd most bepotóljuk!
köszi az infót!
Hajni,jól lehetnek a caládi összejövetelek!nálunk nem ez a helyzet,sőt!örülünk,ha beszél valaki a másikkal,bár sokan se vagyunk!
páromál már több embert össze lehet hívni,de az meg azért van,mert első házasság,meg második,meg harmadik..... :lol:
de azért most belerántunk,hátha mi és gyermekink már családcentrikusabbak lesznek!
ja tényleg,majd küldöm a mélt! :wink:

Harikám,látom rátok jár a rúd!nem baj egy kis edzés az élethez még jól jöhet Lilinek is!puszild meg helyettem is a kis kezét!

Titii,
menj rá a www.zalaegerszeg.hu -ra és ott a turizmusnál keresgélj!

Kisnyuszi ma nagyon sokat alszik.....pusz

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Titi, köszönöm a kamillás tippet, kipróbálom. Amúgy csak belül piros neki, de ott eléggé :cry:

Nyúlné, átadom Lilinek a puszit :lol:

Kép
Kép
hari

Titi!

És az aktívban miket mondtak még erről a corás sztoriról?

Én eléggé be vagyok gyulladva és szeretnék többet tudni!!! :roll: :roll: :roll:

ayse

Hari!

Nem lehet, hogy a pisi csípi a fogzás miatt?

Egyébként arra is jó a kamilla!

A gombára nem. Terhességem alatt sikerült összeszedni valami effélét és a nőgyogyi dobott egy hátast, amikor mondtam a kamillás öblögetést!

ayse

http://www.urbanlegends.hu/2006/06/24/g ... aruhazban/

itt is találsz fórumos dumcsit a Corás sztoriról,tényleg régi dolog már,én is hallottam,de az is biztos,hogy van ilyen,mindig is volt és lesz is....sajnos!
ÉS A GOOGLE-ON még sok érdekes dolog van a témával kapcsolatban!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Talis képek szupik! :)

Kisnyuszi is nagyon cuki! :)

Hari !
Lilinek jobbulást, Neked kitartást! :(

Benianyu!
Daninak Boldog Névnapot!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

DANIGOMBÓC!!!!!!!!
SZÉP NEVED NAPJÁN LEGYEN MINDEN SZUPERJÓÓÓÓÓÓ!
PUSZIT A VIGYORI POFIJÁRA(kéretik átadni cuppanós formában :lol: )

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hari!
Nekünk is volt ilyen piros punci pár napig,gondolhatod azon agyaltam,hogy mit rontottam el!Szerintem a fogától volt.Nállunk a minnél többet pelus nélkül jött be,persze nem a szobában.A kamilla is nagyon jó(az szinte mindenre)Gyógyuljatok gyorsan!
Titi!
Ahogy a Te Pannidnak is nemsokára névnap!! :D :D Képzeld nekem már sokan feltették a kérdést,hogy miért Pannának,Panninak becézem,mikor Anna!Brrr,ilyenkor nagyon mérgi vagyok!Igenis,Ő Panna néven van anyakönyvezve!!Sokféleképp szólítjuk:Panna,Panni,Pannus,Panka bébi! :D :D Nállatok hogy van a névtéma?Egész nap azon agyaltam,hogy ki lehet az a Márti,DE NEM TUDOM!!!Mi Nagyszénáson lakunk,a férjem orosházi.Mondjuk Orosházán dolgozom,így oda is sok minden köt.Ja,és Szeged-Orosháza/Nagyszénás nincs messze egymástól!!! :D :D
Emese!
Várom a mailt nagyon!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Húúúúúúúúú, na sziasztok, újra itthon! Majd holnap, ha elpakolásztam, akkor írok hosszabban...

Látom vannak újak! Sziasztok nektek!

Visszaolvasni nem lesz időm, de egy választ azért megkerestem...Róki, azért köszi, hogy őszinte voltál...és sajnálom, hogy így gondolod!

Kuha, ne aggódj, nem fogok lelépni :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,

alig hogy csatlakoztam, máris elutazunk 2 hétre nyaralni. Remélem az addig termelt mennyiséget majd tudom pótolni!

Hajni,
Benedek-Panna ügyben tárgyalhatunk... :D A fiam kedveli is az idősebb nőket!!

Nyaralőknak jó pihenést, otthon lévőknke meg kitartást a nagy melegben!

Katus
Vendég

Titii, Totka, Macskavati, kicsit megkésve, de üdvözöllek benneteket a topicban.
Sajnos én nem birok módszeresen és rendszeresen reagálni, időnként elvesztem a fonalat, most meg olyan hőség van, hogy azt sem tudom, fiú vagyok vagy lány.
Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Mi is élünk, megvagyunk.
Visszaolvasni nem megy, de akit érdekel, jelentkeztünk, hogy megvagyunk.

Üdv az újaknak!

Bocs, hogy csak magunkról írok, akit nem érdekel, ugorja át :wink:
Tegnap megint megjártuk a Madarász utcai kórházat:(
Voltunk koponya röntgenen.
Erhard hátrabukott, le a szivacsról és a polcon kötött ki.
Én nem aggódtam annyira, mert sírt, de kb. 2 percig, utána csak kicsit volt piros a feje.
Ez kedden történt. Csütörtökön voltunk a védőnéninél.
Erhard 7430g / 72cm.
Megkérdeztem, hogy normálisan vannak-e Erhard fején a "varratok". Erre áthívta a Dokinénit a rendelésről (nagyon Rendes volt, rögtön átszaladt).
A kutacs valóban zárt, a "varratok" normálisak (ezt a kifejezést az orvosoktól hallottam).
Én meg mondom neki, hogy hátul van egy púp, mert elesett Erhard.
Megnézi és mondja, hogy mivel fájlalja, vigyem el a kórházba megröntgeneztetni. Na tegnap el is vittem.
Persze győzött az Anyai megérzés, hogy rendben van :lol:
Annyira Örülök!
Úgy féltem, hogy elviszik és lefogják, meg majd valami satuba szorítják a fejét....
Erre, nagy meglepetésre, behívtak (nagyon kedves idősebb röntgenes néni).
Adott rám egy mellénykét (csak a méh körülre, nem teljes testre) és én fogtam Erhard fejecskéjét.
Nem is sírt, csak amikor oldalra kellett lefognom, akkor nyöszörgött, mert nem fordíthatta el a fejét.
De csak 2 pillanat volt az egész.

Szóval elment a fél napunk, de a lényeg, hogy Rendben van :lol:

Mostanában nincs időm semmire, dolgoztam itthoni munkát is.
Most leadtam, de a háztartásban kell utolárnem magam, mert nem minden ment mellette.
Sajnos egyre sz@rabbul állunk és kénytelen vagyok mindenféle itthoni munkát elvállalni.
Mondjuk jót is tett, és jó volt az is, hogy egy kicsit mást is csináltam. A végére már bele is jöttem és szó szerint hobby célt szolgált:)

Mennem kell, mert odaég a kaja.
De azért már rend van, kimosva, kiteregetve és lassan kész az ebéd is.
Utána vásárlás és kezdődhet a meló előlről....

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!

Sziasztok!
A&E

Kép
angelani

Ayse, Hajni,
Én is gondoltam a fogára, de eddig sose volt ilyen mikor jött a foga. Ráadásul mivel nekem mindig ilyen bajom van az antibiotikumtól, így már előre féltem, hogy neki is gondja lesz vele és miután elkezdtük szedni, akkor lett ilyen. Pedig adtam neki a Normaflore-t is, de hiába. Ma este kell beadni neki az utolsó adag Zinnatot, úgyhogy remélem pár napon belül elmúlik neki, de addig is kenegetem neki Canestennel, meg Neogranormonnal, amit a doki mondott. Aztán ha nem múlik, visszaviszem. De elvileg ha már nem kap antibiotikumot, akkor gondolom nagyobb az esélye, hogy elmúlik.
Sokat van most ő is pelus nélkül, még a lakásban is, mert a kertben annyira meleg van, hogy ki se nagyon megyünk. Tegnap tettem neki vizet a kádjába és itt a nappaliban pancsizott :lol:
Ilyenkor szerencse, hogy kő van :lol:

Angelani, örülök, hogy semmi baj, de jobb, hogy megnézték. Tudod mindig írom, hogy Lili sokat koppan, de mivel nekünk púp nincs, így nem küldött el a doki röntgenre. Pedig engem is megnyugtatna, de ha a doki nem mondja, akkor nem akarom erőltetni a vizsgálatot.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Most megpróbálom bepótolni az elmaradásomat...

Ayse:

Ősrégi kérdésedre miszerint:

"Már akkor is látszott, hogy Zsuzsának szünet lesz a fogai között, amikor még csak az egyik volt kinnt?"

Nekem akkor még nem tűnt fel. Most anyukámnál vagyok, de otthon a gépemen van egy kép amin látszanak Zsuzsa Goofy fogai, azokat majd berakom. A feltűnő az, hogy a felsők jóval szélesebbek mint az alsók. És ugye ott a luk közöttük. :) Nagyon nehéz lefényképezni, mert ahogy meglátja a gépet, teper és mászik rám, ezenkívül nem egy vigyori típus, vezényszóra mégannyira se. De gondolom/remélem majd a többi foga összenyomja. Az alsók viszont nem egyenesek, hanem egy V alakot zárnak be.

And:

Jól látom, Eszti egyedül iszik pohárból? Nagyon ügyes! Én még nem mertem Zsuzsa kezébe poharat adni, mondjuk tényleg lehetne, max jól nyakonönti magát, ebben a kánikulában még jól is esik.

Nyúlné:

Én vettem Sleep and Play-t, nekünk bevált, jó vékony. Vettem valami bugyipelenkát is, asszem Csillam ajánlotta a Liberotól (legalábbis azt hiszem az van). Az is nagyon tetszik, olyan kis helyes kerek popója lesz benne! :) És a végén csak le kell tépni róla.

Titii:

Én úgy tudom, már az első kis fogacskákat is érdemes ápolni, ha másért nem hát hogy megszokja, hogy azt kell. Van babafogkefe (DM-ben lehet szettet kapni) vagy olyan ujjra húzható "koton" aminek röstéi vannak, és azzal te nyúlsz be a szájába pucoválni a fogakat. Ja, és fogkrém még nem kell, főleg nem felnőtt mert annak nagyon magas a fluor tartalma, és az mérgező vagy ártalmas vagy valami hasonló,

Ennek ellenére még én se kezdtem el, pedig már négy foga van Zsuzsának, lenne mit súrolni.

Nyúlné:

Csak neked, a második részlet, avagy hogy került barack a gyerek fülébe:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/ ... img025.flv

Vakolat:

Mindenkinek köszönöm az ötleteket és a hozzászólásokat! Végül az történt, hogy sikerült elérni a közös képviselőt (nem nekem persze), és a ház gondnoka meg két férfiember a házból jöttek és leverték a még lógó vakolatot, és el is takarították. Azt mondták, a ház majd mindent elintéz. Sajnos a közös képviselő nem tudni meddig nem lesz mert valami haldokló ismerőst ápol, és a telefonszámát is csak a mellette lakó szenilis néninek adta meg. Én nem is beszéltem vele személyesen, a többieket még nem volt azóta időm levadászni, hogy tkp akkor mikor lesz megjavítva a plafon. Mindenesetre az megnyugtató, hogy már nem életveszélyes. Az a szerencse, hogy relatíve kevesen lakunk ebben a házban, három lakás a közjegyzőé, kettő egy családhoz tartozik, a többi háromból pedig egy a miénk, egy a szenilis nénié meg egy a közös képviselőé, és a közjegyzőn kívül mind olyan ember aki születésem óta (vagy előtt) ebben a házban lakik, tehát van valami közösségi szellem. Csak ugye én már nem nagyon emlékszem rájuk, mert gyerekkoromban elköltöztem, azóta csak köszönő viszonyban vagyunk mikor a folyosón összefutunk.

Totka!

Üdv a csapatban, én olvastam a sztoridat a Kismamában! :)

folyt.köv.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha!

Örülök hogy Gergő alvókája megjavult! Én azt olvastam, hogy ilyen nagyobb fejlődési ugrások belezavarhatnak az alvásba, mint pl mikor megtanul állni, mászni, járni, stb. Ilyen nem volt a közelmúltban?

Még az is eszembe jutott itt Zsuzsát elnézve, hogy szerintem most már, ilyen idősen, igenis tudatosan hisztiznek. Már rájöttek, hogy ha elég kellemetlenül viselkednek, akkor azzal néha eredményt lehet elérni. Zsuzsa is van hogy levág egy-egy hisztit, olyan is van hogy megfeszíti magát és hátraveti magát. Anyukám meséli hogy mikor belerakja a járókába, akkor detto ugyanazt csinálja mint amit Gergőről írtál, üvölt, hüppög, alig kap levegőt. Az a baj, hogy nekem is vajszívem van, a másik baj hogy nekem otthon nincs járókám vagy kiságyam amibe belerakjam, hogy lenyugodjon. De arra gondoltam, ha David elutazik (ő ellenzi a napirendre meg ilyesmire szoktatást, szerinte tök jó Zsuzsa napirendje úgy ahogy van), akkor összeszerelem a kiságyat, és elkezdjük a napi két alkalom csendespihenőt. Szerintem neki is szüksége lenne rá, nekem pedig végképp.

Szia Macskavati!

Üdv a csapatban! Én sem emlékszem miféle nézeteltérésről lehetett szó, de örülök hogy nem rettentett el örökre a fórumtól! :)

Majola!

Mikor lesz a 18. heti UH? :)

Leírom amit a talin is mondtam: úgy tudom, a tej íze megváltozhat, sósabb lesz, a terhesség alatt. Van akinél előbb, van akinél utóbb, de az új baba születésére tuti átváltozik kolosztrummá.

Itt van egy egész cikk a terhesség alatti szoptatásról... most hirtelen csak ezt találtam:
http://www.lll.hu/szoptatas_varandosan

Totka!

Szerintem Panni borzasztóan hasonlít anyukádra, nemcsak te! :)

Viki!

Peti nagyon ügyes! Mióta álldogál? Illetve mennyi idő volt míg így elindult?

Juci!

Zsuzsa is csókolózik a tükörképével! És nagyokat szuszog rá! Haláli! Egyszer felveszem azt is videóra. :)

Ayse:

Megpróbáltam kutyafuttában utánaolvasni az autizmus és tejtermék/lisztallergia témának, és egyelőre annyi jött le belőle, hogy azoknál a gyerekeknél, akikben már ott a hajlam, ezek az ételek olyan anyagokká bomlanak le, amit ők nem tudnak aztán rendesen kiüríteni, ezért ezek felhalmozódnak és ilyen tüneteket produkálnak. DE! Én ebből azt vettem ki, hogy nem arról van szó, hogy ezek fogyasztása OKOZZA az autizmust, hanem akiben a hajlam megvan, előhozza/erősíti a tüneteket, ezért jó terápia lehet számukra a tej- és lisztmentes étrend. Ha érdekel a téma, kigyűjtök neked linkeket róla. Annyit láttam, hogy egy csomó kutatást végeztek ezzel kapcsolatban.

folyt.köv.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de mi is köszönjük szépen Mankának a vendéglátást, nagyon jó kis tali volt. :)

Márti!
Én is örülök, hogy megismerhettelek. :) Imádom, ahogy Bendegúzból csak egy csik látszik mikor elhalad, olyan sebességgel közlekedik. :lol:

Roki!
Bocs, hogy nem tudtam elköszönni, mert pont Maját altattam (persze sikertelenül :roll: ), mikor elindultatok. :)

Hát nem túl sok képet csináltam és valamelyik életlen islett, de azért itt ott kivillan egy kis katicás bugyi is... :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Nyúlné!
Nagyon klassz helyen nyaraltatok a képek alapján. Kisnyussz nagyon vagány a kis narancssárga fejkendőjében, látszik, hogy élvezi a fürcsit . :) Maja is kis hableány, ma is vagy fél óran át pancsolt a Balatonban. Nagyon tetszik neki a dolog, főleg ha más gyerekek is vannak a vizben és játszanak, Maja teljesen belelkesül és nagy hangon dumál nekik és nézi őket. Szerintem alig várja, hogy ő is beszállhasson. :lol: Nagyon szépen megfodrászoltad az unokahugikat, akik nagyon szépek. Most itt volt Maja unokabátyja is egy hétig és mivel apósnál lakunk most mi is igy nagyon sokat voltunk együtt és szuper jól eljátszottak Majával, pedig a kiskrapek 9 éves,de nagyon élvezte a hülyülést Majával, mert a kis maki is nagyon vevő volt rá. Alig lehetett Maját róla levakarni. Kár, hogy nincs itt mindig, tökéletes bébiszitter volt. :) Itt egy pár kép róluk:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Angelani!
Jó, hogy végülis nem lett baja Erhardnak!

Rókica!
Köszi. Peti már 7 hósan áldogált, és kb egy hete indult el teljesen egyedül is. Azt, hogy az ujjamat fogva mióta sétál, nem tudom megmondani! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, a talis képek szupi jók, minden baba nagyon tündéri. :)

Nyúlné!
Én is vettem Sleep&Play-t, nappalra tetszik, meg jó is, mert azt a kb. 3 órát simán kibírja, de éjszakára nem vált be, már hajnali 3-kor tucsogott a pisiben az ágy!!! :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ez mind ma történt! :D

Kép Kép Kép Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Cleo!

Semmi baj, én is sajnáltam hogy nem tudtam elbúcsúzni, kértem a többieket, búcsúzzanak el a nevünkben. Annyira nyűgös volt Zsuzsa, én meg annyira kimerült, hogy inkább úgy döntöttem, hazamegyünk. Aztán végül nem is hazamentünk, hanem be kellett menni az újsághoz, mert legeslegutolsó pillanatban tűnt fel nekik, hogy még egy paragrafus hiányzik valahonnan. :evil: David éppen bent volt, korrektúrázott, úgyhogy Zsuzsával bementünk. Hazafelé megettünk egy gyrost, aztán irány haza. Érdekes módon ezt a ruccanást még jól viselte Zsuzsa, aztán fél hétkor el is aludt szépen, na de ami utána következett éjjel... hát az borzasztó volt. Mondjuk lehet hogy szimplán melege volt. El is határoztam, hogy a következő pár nap az ő pihenése jegyében fog eltelni, mert megfogalmazódott bennem, hogy akkor vannak ilyen rossz éjszakái, amikor nappal sem tudja rendesen kipihenni magát. No meg amikor hőség van.

Ezt a rokon kisfiút nem akarjátok kölcsönadni? :) Elkelne Zsuzsa mellé is egy saját bejáratú játszópajtás.

Nemesek:

Jó látni téged is újra! Nagyon helyesek a fiúk! :) Ugye Kornélnál nem merültek fel olyan gondok, mint Trisztánnál? Emlékszem, még pocakos korodban nagyon aggódtatok emiatt.

Macskavati!

Most olvasom, hogy összehangoltad a gyerekek alvását. Elmondanád, hogy csináltad? Engem is nagyon érdekelne "összehangolni" majd a két gyerek időbeosztását, persze ehhez az kéne hogy előbb Zsuzsának csináljak egyet. :oops:

Hari!

Lili jobban van már?

Márti! :)

Én is örülök hogy találkoztunk. Bendegúz nagyon aranyos! :) És olyan jó alvó, hogy csak sárgulok. :wink:

Nyúlné:

Kisnyúl nagyon vagányul lépcsőzik, Zsuzsa is imád! Ahol lépcsőt lát, ott az a program, hogy állandóan felmegy rajta. Lejönni még nem tud, mert fejjel indul neki, azt meg nem endegem. Jó pár hete tanítgatom neki, hogy "butt first" magyarul "fenékkel előre" csússzon le az ágyról vagy a lépcsőn, de egyelőre csak annyit értem el vele, hogy a szakadék szélén megáll és várja hogy a fenekét igazgassam előre. :lol:

Tényleg.

Beszédtéma:

Kinél mit ért a baba? Félek, Zsuzsa lassan tanul, mivel két nyelvet hall. De már van amit felismer: boobie (cici), ball (labda), shoes (cipő), water (víz), Daddy (Apu)... illetve come here (gyere ide), no (nem szabad). Egyelőre ennyi a "szókincse". Lehet hogy van még más amit felismer, de ezeket tuti. Persze nem mondani tudja, hanem felismeri hogy miről van szó. (MOndjuk azt mondogatja, hogy dededededi amire mi ráfogjuk, hogy Daddy :lol: ) Felismer még egy jópár éneket meg verset. Pl az Anyám tyúkja megvan nekem is, Anyunál is gyerekkönyvben, és ha azt elkezdjük mondani neki, akkor elkezdi keresgélni hozzá a könyvet! :)

Totka!

Nagyon aranyos vagy. Mondjuk konkrétan most úgy érzem, egyértelműen túlvállaltam magam. Ez látszik abból is, hogy mennyire eltűntem, pedig máskor nagy szám van ám itt! :) Hogy ki miért szereti a netezést, biztos összetett, és Hari egy jópár indokot felsorolt. De hogy kiemeljek kettőt: a netezés "egyszerűbb" mint az élőben találkozás, mindig ott van, bármikor előveheted, és még csak meg se kell fésülködni hozzá. A másik hogy élőben tuti nem találsz olyan specializálódott ismeretségi kört, mint a neten. Gondolok itt pl magunkra, az őszi babásokra, vagy bármi más témára, ami esetleg érdekel, mondjuk ha az ember hobbija a fotózás, arra is biztos könnyebb társaságot találni a neten, mint élőben. Persze pont emiatt vannak olyan érdeklődési körök, amik alkalmasabbak az ilyen csoportosulásra. Mert akinek a hobbija a bulizás, az valószínű inkább elmegy bulizni, mint hogy chat-el róla. :) De szerintem a kismamák/friss anyukák egy nagyon alkalmas csoport erre, mert be vagyunk zárva otthon a gyerek mellett, ki vagyunk éhezve a társaságra, és egy csomó bizonytalanság van bennünk a gyerekneveléssel kapcsolatban. Ez itt szórakozás, információs csatorna, szupportív terápia egyben. :)

Prüntyi:

Örülök, hogy megértéssel reagáltál. Nem akarom felhánytorgatni, csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon valószínű, hogy ha nem szenvedek terhességi hormonmérgezésben, és nem vagyok ilyen borzasztó fáradt, valószínűleg higgadtabban reagáltam volna le a történteket. De a véleményem, az érzéseim ugyanezek lettek volna.

Rólunk:

Zsuzsa alvókája nagyon különösen viselkedik. Tegnapl pl "megjavult" és csak egyszer ébredt, olyan 3 óra magasságában. Olyan de olyan jó lenne ha ma is csak egyszer ébredne. Az étvágya viszont megjött, eddig szinte csak gyümölcsön és pékárun élt (szopi mellett), a komolyabb kajákat nem kérte. Viszont Manka talija alkalmával rádöbbentem, hogy totál hülyeség és teljesen következetlen, hogy nem adok neki savanyított tejterméket, mikor a jégkrémemet hagyom megkóstolni. Úgyhogy azóta kap tejterméket, és olyan jóízűen ette Anyukám tökfőzelékét, hogy öröm volt nézni. A bébikajákat azóta is nagy ívben letojja, pedig kaptunk kóstolót Cleo által tuti finomnak minősített Humana bébikajából, hát nem kellett neki. Valami jó rendszert ki kéne találnom, mert nem főzök mindennap. Egyszer próbáltam neki előre csinálni kaját és lefagyasztani, mérsékelt sikerrel. Ezért is jó lesz őt ráállítani egy-egy óra csendespihenőre délelőtt és délután, hogy én addig tudjak valami mást is csinálni, mert ha szabadon portyázik a lakásban, akkor nem tudom levenni a szemem róla.

Ti hogy csináljátok? Alvás közben (mert az ugye nálunk nagyon változó, hol 20 perc egész nap, hol több óra, de akkor én is vele alszom, és mondjuk elég ritkán sikerül). Vagy nektek addig elmarad kiságyban/járókában? Tuti össze fogom rakni a kiságyunkat ahogy David elmegy...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem mi a különbség igazi tej(értem ezalatt amit megiszunk...) és savanyított tejtermékek közt? ha a tej allergizál, akkor a tejtermék is, nem?

Kép

Kép
prüntyi

Róki, nem csinálok belőle ügyet, tiszteletben tartom a véleményed..., de ha így gondolod, akkor miért mész el olyan talira, ahol olyanok is vannak akik kiváltak innen...?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi:

A savanyított tejtermékekben az emésztést nehezítő fehérjék már valamennyire le vannak bontva, és nincs is olyan sok belőlük, ha jól tudom.

A másik kérdéseddel kapcsolatban privi ment, mert nem szeretném újra feleleveníteni itt a témát.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Köszi, hogy megnézted ezt az autista dolgot, ez azért már jobban hangzik így!
Nem tom mért, nekem ez egy rémálmom.

ayse

jó reggelt!
ma megyünk bőrgyogyihoz a HeimPálba,mert Kisnyúl hátán a már régebben kijött melegkiütések bedurrantak!valőszínüleg a fürdővíz,izzadság,naptej és sorolhatnám tett be neki és hiába pihentetjük,nem múlik,viszont éjszaka elkezdte vakarni a nyakánál és vöröslik és biztos piszkosul szenved tőle,egyszóval ezt már orvosolni kell!
sajna a jó ki dokinénink,aki az arcát is rendbe hozta szabin van és lesz még egy jó darabig,úgyhogy akit találunk ügyeletben azt!

Kisnyúl még alszik,ill.egy tápi uán visszaájult
:shock: !
addig még irogatok:
Erhardnál örülök,hogy minden rendben,nagyon ügyes gyerek,hogy ilyen jól viselte a kórházat!:)
pelus:
köszönöm a hozzászólásokat,tuti kipróbáljuk,ha megint venni kell vagy ha látok!bugyisat már mi is használunk és nekem is az a bajom vele,hogy az éjszakát nem nagyon bírja,akkor mindig tépőzárasat kap!
Roki,
Zsuzsa-film!!! :lol: :lol: :lol: ,hogy fog örülni Zsuzsalány,ha nagykorában visszanézheti magát,hogy milyen jófej volt!
Kisnyúlnál is a kedvencem,amikor a széttrancsírozott kajás kezével megdörzsöli az arcát,mert álmos! :lol: meg a hadonászás,amikor közeledek a főziskanállal,repül vagy ezer felé,mint a filmekben! :lol:
alvás-pihenő:
szerencsére nálunk beállt a napi kettő 1-2-3 óra alvás,ha sok a programm csak egy!és éjszakáink újra nehezebbek,mert sokszor van kis,néha nagy nyafi,de én nem is várok mást ilyen időben tőle,a háta is zavarhatja,úgyhogy szegénykémnek most nem lehet egyszerű az élet!
lépcső:
fölfele Kisnyuszi is mindent megmászik,fáradhatatlanul!vissza neki se megy még,de a kanapéról,ágyról elkezdett fenékkel leereszkedni,nagyon ügyi,mostanság kezdte el!
beszéd megértés:
a mamit,papit,nem szabadot tuti,a többiben én biztos nem vagyok!

viszont,annyira cuki,mert elkezdett labdázni velünk!féloldalasan csücsül vagy hasonfekszik és kalimpál a labdával,majd feléd dobja!és váltogatja is ,hol nekem,hol apjnak!nagyon ari
és a kádnál is szórakozunk:apjával fürdik közösen,aztán hívnak,haogy most már én is mehetek és akkor egy kis közös játék,ő ugrál az apján,nekem le kell bújni a kád elé,apja kérdezi,hogy hol a mami,erre ő kacagva kukucsol ki a kád széléről és újra kezd ugribugrizni.....és néha a szeme sarkából lesi,hogy mikor bújok már le! :lol:
na ez is jó móka!

Cleo,talis képek nagyon jók!
helyes a bébiszittersrác nagyon!ha fiatalabb lennék..... :oops: :D
Majának is hogy megnőtt a haja!és persze egyre szebb!

Peti nagyon ügyes,olyan fura így látni őt,mert Kisnyulat képzelem oda,aki ugye még kapaszkodik és elesne!
amúgy,mintha azt olvastam volna,hogy amelyik gyerek nagyon ügyesen és gyorsan mászik,az lehet nem indul el egy jó darabig,hiszen remekül eljut már most is mindenhova!kiváncsi leszek!azért már próbálkozik,úgyhogy lehet ő is hamar elindul! :roll:

na megyek készülődni,csók csajok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Andris integetett tegnap hugomék távozó autója után, pedig nem is tanítottuk ! Aztán a híradóban látott még autókat (illusztrálandó a dugót), és azoknak is integetett!!

Íme két kép Andrisról:

Kép

Kép

--------------------------------------------------------------------------------

ayse

Rokica!

Azoknál a gyerekeknél, akik kétnyelvű környezetben nőnek fel, hosszadalmasabb a beszédtanulás folyamata, de egy idő után mindkét nyelvet egyformán használják majd, természetesen.
Azután választanak egy főnyelvet maguknak, ez általában annak a kultúrának a nyelve szokott lenni, amiben élnek (így aztán változhat is).

Szerintem fontos a napirend, na nem kőbevésés szinten, az amúgy se menne, meg annak is megvannak a hátulütői, mert mi van, ha valami miatt mégsem teljesülhet. De az alvás, nyugalom akkor is kell, mégha nem is mutat rá hajlandóságot. Szerintem ebben a korban (is) egy csomó dologról nekünk kell döntenünk és én a pihenést ebbe a kategóriába sorolom. Arról nem is beszélve, hogy kell az idegrendszerüknek (de Te ezt biztosan jobban tudod).
Szóval én is így tennék, ahogy írtad, letenném délelőtt és délután is pihenni.
Lili egyáltalán nem volt hajlandó a napközbeni alvásra egyéves koráig, de azért próbálkoztunk. Sok anyukától hallottam, hogy az egyéves kor vízválasztó ebből a szempontból.

ayse

megjötttünk a dokitól :?
hát állítólag tipikus esete történt,amikor a gyerek valami vírusos fertőzés után kiütéses lesz(láthatatlan vírus volt....nekem),persze csak olaj volt a tűzre a nagy meleg,strand,de mondta,hogy amennyiben be nem zárjuk a gyereket,akkor kivédhetetlen!
kaptam rá kence receptet és többször kell zuhanyoztatni,de nem ázhat,nem dörzsölhetem,nem lehet homokos,szóval az irritációt kerülni kell és sajnos csak lassan fog gyógyulni! :(
de legalább Kisnyuszinak jó a kedve,remélem most már éjszakánként se fog tőle szenvedni!a kis körmeit is töig levágom!

ugyebár a HeimPálba voltunk a gyremekbőrgyógyászati osztályon,éppen vizit volt és kirohangásztak a gyerkőcök!
szegénykéimnek micsoda kiütései,bőrbajai voltak!és a nyár kellős közepén ott rohadnak! :cry:
volt egy nagyon ari,dagi kisfiú,aki állandóan kijött vigyorogni a Marcira,nagyon jó fej volt!rajta pl.nem láttam semmit!
azért le a kalappal a dokik elött,annyira kemény lehet gyerekorvosnak lenni,nap,mint nap súlyos beteg gyerekekkel érintkezni és aztán hazamenni és nem kiborúlni,hanem újra teljes erőbedobaással munkába állni!vagy féllel,az sem lehet könnyű!nagyon kemény hivatás ez!feldolgozni,amikor nem tudsz segíteni!Vááááá!borsózik a hátam!

hát csajok kívánom,hogy ne legyen semmi komoly baja a gyerekeinknek!

ma jön át barinőm Fannijával!
puszi neketek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak futólag vagyok, meg nincs is sok kedvem írni, de azért én kíváncsi vagyok rátok :wink:

Rokica!
Minden Tiszteletem a Tiéd, hogy ennyit melózol és ennyi mindenen keresztül mész.
Az én kis szaros családi gondjaim elbújhatnak a tieid mögött!

Köszönöm a Kedves szavakat Erhard nevében is:)

Kisnyúlnak jobbulást!

Benianyu!
Független mindentől, Dani nagyon édes a képeken.
Utólag is Boldog névnapot Kívánok neki!

Ayse!
Andris olyan aranyosan elcsodálkozó arcot vág.

A talis képek édesek, mint mindig :lol:

Viki!
Peti Halálian közlekedik 8) :lol:
De, nagyon vigyázz, mert nekünk tegnap is balesetünk volt.
Mindjárt leírom.

Pelusból a Libero UP&GO megy nálunk napközben, de már egyre ritkábban, mert marha drága.
A DM-ben volt akciós a 26db-os 1699Ft+ a 15% kedvezménnyel vettem 3 csomaggal, de többre nem futotta.
A Pamperst nem szeretjük, mert a hálós része rátapad Erhard popójára és kiüti neki.

Cleo!
Csúcsszuper képek:)

Drága Hari!
Merre laktok?
Vagy velünk nem lenne kedved talizni?
Mi kedden reggel 9-től 17:30-ig ráérünk :wink: :lol:
Az út sem akadály:))
Remélem, Erhard rendben van :roll:

Bocsánat, most ennyi így hirtelen.
Ha valakit kihagytam (persze sok mindenkit), nem szándékos, csak már nyafi van:(

Még annyit gyorsan leírnék, hogy éjfél után értünk haza Heim Pál kórházból.
Tegnap este Erhard megcsúszott a fürdőkádban (persze fogtam és éppen vettem ki) és lefejelte a túlfolyót és felrepedt a szemhéja.
Igazából, nem esett el, hanem előre fejelt.
Nem is sírt csak amikor én pánikoltam a vérző szeme miatt.
Hamar elállt neki, de azért bevittem.
Útközben elaludt, ott felébredt az asztalon és még a röntgen alatt is üvöltött, annyira megijedt.
Most figyelgetem 1-2 napig.
A Heim Pálról annyit, hogy Pató Pál módjára dolgoznak(?)

Na megyek, mert balhézik.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok! :D :) :D :wink:

Tegnap megjöttünk a Balcsiról! Nagyon nagyon jó volt! Mi bírjuk a meleget, ott meg pláne, a fiúk is élvezték. :)
Gyorsan egy pár sor, amíg még Dani alszik.

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! :)

Nyúlné,
Cuppanós puszit rögtön átadom, ahogy Minigombócom felébred! :)
Kisnyúl hátijának jobbulást!
Nektek is jó lehetett a Zalás kiruccanás! :)

Talisok,
Nagyon édesek a képeken a gyerkőcök! Julcsika katicás bugyija tényleg viszi a pálmát! :)

Manka,
Jól látom, hogy Jack is annyira nyáladzik, hogy percek alatt nedves lesz a trikója? Dani is. Legtöbbször pártedlit adok rá, csak az olyan bénán néz ki.

Hari,
Lilikének is jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Angelani,
Köszi! :) Kedves tőled! :)

benianyu

Benianyu!
Jack 3 hós kora óta vödörszámra nyálzik. Én is szoktam partedlit adni rá, de ebben a hőségben még az is melegítené. A nyállegalább hűt :lol: . Daninak hány foga van már?cSak arra emlékszem, hogy több mint Jacknek.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Olyan béna vagyok, hogy nem másoltam be 1-2 mondatot :?

Hari!
Jobbulást Lilikének!
Igazából nem volt nagy púp Erhard fején, csak attól félt a doki, hogy hátul érzékenyebb pontok vannak, valami megsérülhet vagy repedés keletkezhet.
Az meg jobb, ha kifelé jön a púp, mintha befelé dagadna (ezt is a doki mondta).
A bárányhimlőre is azt mondják, hogy minél több a külső pötty, annál jobb, mert ami kívül van, az belül is és ha nem tör ki elég, az mind úgymond bentragad és súlyosabb lesz a betegség.
De ehhez nem értek, csak amit az orvos mond, azt írtam le.
Bár a nagyi is mindig ezt mondta, hogy inkább kifele, mint belefe, ha volt valami bajunk (Ő ápoló volt, elég sokat tanult, de nem is tudom, hogy miért nem lett orvos. Ja, anyagi gondok voltak).
Mondjuk nem csak egy orvos mondta, úgyhogy elhiszem.
Na persze nem azt mondták, hogy a Gyerek egész testét pöttyök borítsák, csak legyen rajtuk jól láthatóan, a hason, háton, végtagokon, fejen is. Nem baj ha nem több ezer, de valamennyi:)

Azt meg tudjuk, hogy minél később jön ki, annál rosszabb.
Bár 1 éves kor alatt is gázos lehet.

Na befejezem!
Komolyan gondoltam, hogy szívesen elmegyünk felétek :lol:

Benianyu!
Nem udvaroltam, őszintén írtam :lol: :lol:
Örülök, hogy fogadtad :oops: :D

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Manka,
Daninak 6 foga van, 4 felül és 2 alul. Elvileg most jön még 2 alul.

benianyu

Benianyu, akkor jól emlékeztem :) , Jacknek 5 van, kettő alul, 3 felül (ezek egyszerre jöttek ki), gondolom most felül a negyedik jön,de szerintem még érhet meglepetés :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!
Gyors leszek,majd estére visszaolvasok,mert tegnap óta eléggé "felfordultunk"!
Ugye tegnap este volt a névnapi buli(talán a képek is érkeznek estére).Jó volt,csak akkora vihar,záporeső volt,hogy az igazi bulizós,kertipartis hangulatnak lőttek! :( :( :( :( De Pannácskám így is élvezte+a sok ajándéktól talán túl is "pörgött"! :D
A másik(hát biztos nem vagyunk normálisak!!!!!!!!!!!!!!!):Szintén tegnap,a sütés-főzés kellős közepén ért rá az a faszi,aki elbontotta a kandallónkat!Gondolhatjátok,a "nemistudommi"is TISZTA KOROM! :( :( :( :( :( Du.-tán kettőre végzett,én meg a vendégsereg elvonultával hajnal KETTŐIG pucováltam,és ma reggel héttől folytattam :( :( :( De kész vagyok!!(így is,úgy is)Röviden ennyi,ha nem alszom el,jövök!
Üdv.Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Az ígért képek

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka