A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi,
párod :(:(
kisün

Vera :) Köszi! :) Gratula Marci első sétájához!

Ildi :) Párod munkája :( Gyertek nyugodtan, ideértek, amikor tudtok!
denizsa

Isti is alszik, rápihen a bulira... ha felkelt, kaja és robogunk :D
köszi a javaslatokat pamers ügyben. Zuz, azt nem tudom megállapítani, hogy ez vajon selejt-e :roll: Te mit mondtál nekik a telefonba?

Ancsi, háú :D
(Istinek ez a hernyó :lol:)

Kisün, aranyból vagy!!! :D ma épp voltunk is arra, de sebaj, majd holnap benézek :D

meggyes-mákos máffint sütöttem, de kissé lilliputi lett
:shock: :P de nagyon gyerekbarát, bár inkább a nagyobbacskáknak szánva, de csak fruktóz van benne és tönkölyliszt, szóval mondhati "egészséges" :lol:

Ildi, ez gáz :( körbekérdezek, aztán ha hallok vmit, szólok!!

már izzítom a csuda-fényképezőmet :D

votiv 8)
votiv

Szia Csajok!

Lilla is rápihen a bulira, süti a már a sütőben mindjárt kész. Ha a csaj felébredt mi is indulunk Denizsáékhoz.

Már várom hogy talizzunk:)
beetrix

ahhoz képest, hogy nem sokat csináltam, totál kidöglöttem Bálint zsúrján, csak most eszmélek. Lencsém aludt végig, még sétáltam is vele,és most tök virgonc.

nagyon jó volt a buli, Lencsi most először érezte magát jól igazán, mert nagy játszótér volt, ahol nem kellett ügyelnem a bogarakra, meg kavicsokra :), sok-sok játék és gyerek.
ancsipancsi

Hú csajok, én ma megint öregedtem 10 évet. :cry:
Pont indultunk volna Denizsáékhoz, és még feljöttünk az emeletre Grétit tisztába tenni, de előtte még mi is bementünk a fürdőszobába. Egyszer csak nagy zaj, Gréti sír, Peti kiugrik a fürdőszobából, hallom, hogy rohan le a lépcsőn, és is ugrok ki, hát azt hittem elájulok, Gréti a lépcső alján, azaz 1 emelettel lejjebb hasal és ordít. Mondjuk ez még a jobbik eset (marmint hogy sír), de remegett kezem-lábam, annyit láttam, hogy vér nem folyt, csak leültem a lépcsőre és csak sírni tudtam. Aztán Peti kivitte a kertbe megnyugtatni, de én hosszú percekig megmozdulni se tudtam. Ez volt a rémálmom, hogy innen leesik, úgyhogy még be se költöztünk, amikor mind a 3 lépcsőhöz felszereltük a rácsot és basszus pont most nem csuktuk be.

Aztán rekontstruáltuk az eseményeket, és szegény Grétikém csak be akarta csukni a rácsot, de most a lépcső felé volt kinyitva, így megcsúszhatott, és szerencsére egészen fentről csúszott hason, szóval valószínűleg egyszer sem bukfencezett, de azért ez így is extra hosszú csúszás volt (15 lépcső, forduló nélkül). És hála Istennek, egy darab karcolás sem lett rajta, de ha belegondolok, hogy mi is történhetett volna a gyomrom is görcsbe rándul.
Mondtam is Petinek, hogy nekünk igazán nem kellene még egy gyerek, erre az egyre sem tudunk vigyázni.

Szóval ezek után már el sem indultunk, pedig nagyon jó lett volna. Na, majd legközelebb. Képeket azért kérünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Viszont a délelőttünk nagyon jól telt, nálunk volt Blaye és Vince, és Blaye mindenkit üdvözöl és ígéri, hogy hamarosan ír. Vince igazi nagyfiú már, és még puszit is adott Grétinek.
lindicita

HAli!

Hogyan és hol kell igényelnem a kölkeimnek adószámot?

Köszke
20170114224602

Juc: Apeh asszem, valami űrlapot kell kitölteni és vagy postán beküldeni és várod, hogy küldjék a kiskártyát, vagy pedig bemenni személyesen és akkor azonnal megkapod. Űrlapot talán le lehet tölteni az apeh oldaláról de nem biztos..én valami ilyesmire emlészem... de nem vagyok benne 100%-ig biztos...

Tali: Deni nagyon köszönjük a lehetőséget és remélem nem hagytunk magunk mögött nagy kuplerájt neked! Mi is nagyon jól éreztük magunkat és tényleg szuper volt, hogy én is le tudtam tenni Kamillát aki egy csomó minden újdonságot produkált amit eddig még sose és teljesen el voltam ámulva! Szóval jó hatással vagytok a gyerekemre :lol:

Lindi: :( Hiába ezeket a gyerekeket nem lehet olyan könnyen eltörni! Látod Gréti is gumiból van, hogy semmi baja nem lett! :o De azért átérzem a helyzetet én is bőgtem volna!

Rylie
rylie

Juc: kerestem, de nem találtam....
hátha más okosabb

Jó szakállt
R
rylie

látom mindenki piheni a bulizást :D

Isti úgy aludt el, mint az öregurak, fején egy könyvvel :D

Deni, szuper volt a buli, nagyon jól éreztük magunkat, köszi a vendéglátást :D és bocs, hogy Isti kissé bontotta a házat meg a kertet :oops: de ez is jelzi, milyen jól érezte magát :D

Lindi, óóó, szegénykéim! bár azt hiszem ez neked nagyobb megrázkódtatás volt, mint kicsi Grétinek :( senki sem figyelhet folyton 100%-osan, én is elől hagytam a borotvát :cry: iszonyú ilyet átélni, de ne szidd magad, nagyon jó helyen van mindkét gyermeketek!

Jucus, http://www.apeh.hu/megyek/delbp/ugyfels ... itojel.htm

votiv 8)
votiv

Rylie,Votiv!

Köszönöm!

Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Den!
Nagyon köszönjük a meghívást, mi is jól éreztük magunkat. Miután elindultunk a délibe jegyet venni a Lilla egyfolytában vissza akart menni Istihez:) Mély nyomott hagyott benne ez a pasi:) Szóval ez egyértelmű jele annak, hogy ő is jól érezte magát.
Votiv, majd hol láthatjuk a képeket?
Egyébként olyan furcsa volt, hogy a Lilla volt a legidősebb. Muszály voltam megfogni Dominót is, hogy megint babázhassak egy kicsit. A Lilla már inkább kisgyerek mint baba.
Indi! Lányok nagyon édesek voltak a pöttöm babák, élvezzétek mert olyan gyorsan repül az idő.

Egyébként pont tegnap este egyeztünk meg a párommal, hogy idén decemberben vagy januárban kistesót gyártunk:)
beetrix

Lindi :) Hú, ez borzasztóan hangzott, csupa libabőr lettem tőle... Nagyon örülök, hogy Grétinek nem esett nagyobb baja és karcolás nélkül megúszta a 15 lépcsőt!! Gondolom, hogy mennyire megijedtél... Tényleg jó lett volna, ha tudtok jönni, képeket majd holnap megpróbálok feltenni.

Csajok :)
Köszi, hogy eljöttetek és remélem tényleg jól éreztétek magatokat :D Most már tudjátok hol lakunk, úgyhogy lehet jönni máskor is, ha van kedvetek! :wink:

Rylie :) Nem volt nagy kupi, és apa segített rendet rakni, amikor hazajött :) És Kamillád tényleg nagyon ügyes volt, csak néztem :P

Votiv :) Nem gond, amikor Istinek legközelebb kertrendezésre támad kedve, csak rajta, sok munka adódik itt a kertben! :wink: Könyvvel alvás :lol: Bálintnak még könyv se kellett, úgy kidőlt :D

Beet :) Hajrá kistesó!! :D

Ancsi :) Örülök, hogy Lencsi ilyen jól érezte magát :D Tök jó, hogy el tudott aludni a kertben, olyan édes volt! :D

Zuz :) Csak miután elmentetek jutott eszembe, hogy elfelejtettem csattot adni Neked :( Ég is a fejem rendesen, hogy hogy lehetek ilyen marha :oops: Lécci legközelebb figyelmeztess, ha a szita agyamból kiesik vmi!! Ezer bocsi... Kresz hogy ment?

Na most már én is megcélzom az ágyat, jó éjt mindenkinek! :)
denizsa

sziasztok!

Hát az én kis angyalbabám annyira kifáradt a késői utazástól, hogy 9-től fél 11-ig ordított, mint a sakál - levegőt is csak időnként vett.. teljesen tanácstalan voltam, mert semmi nem használt, semmi. A homeos bigyókat is alig bírtam belegyömöszölni. aztán csak elaludt szegénykém...szóval az egésznapi anygyali bűbájnak azért vannak hátulütői, bírja a kis picike jól, de aztán ha kidől, akkor résen kell lenni. :)

A buli csodajó volt ennyi gyereket egyrakáson, és mindegyik egyszerre beszélt, motorozott, borogatta a sátrat és nyomogatta a zenélő zajeszközöket - és semmi sírás.. csodaédesek voltak!

Deni :) annyira fantasztikus háziasszony vagy! Egyszerűen hihetetlen, hgoy állandóan ott teremtél egy tányérral, pohárral, jó szóval anélkül, hogy valaki is elkurjantotta magát.. komolyan mondom: le a kalappal előtted! Bálintnak nagyon kalssz anyukája van :) És a madárlátta süticsomagért külön köszönet, msot is itt majszolom :)

Most annyira szeretnék mindenkinek-mindenkiről külön írni, emrt olyan sokminden történt, de nagyon zaklatott vagyok. persze, megint a tetű taxis cég. Mert persze, hogy nem hozták a pénzt. Az életkedvem is elment, hgoy ennyire csalódnom kellett bennük.

Ildi :) Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ma olvasni, a talin meg nem jutott idő rá - remélem, párod talál új munkát hamarosan! Az informatikának melyik ága? Tesóm hátha hall valamit.. ő bennfentes. Merre is laktok?

indianyo

Lindi :) hűű, látom magam előtt az esetet! Remélem, Gréti csak annyira fog emlékezni az esetre,amennyire óvatosabban fog közlekedni a lépcsőn ezentúl! És remélem, neked is sikerült megnyugodnod.

Zuzinak nagyon szép, kis kerek pocakja van, ne higgyetek neki, ha mást mond!

Ruz :) sajnálom a kötőhártya-gyulladást, Ez fáj is Bendinek, vagy csak piros a szeme? Remélem, hamarosan rendbejöttök!

Fibi :) Bálint - a kék kockás hatkerekű :lol: már alszik, de jókat kuncogtam a fiadon, ahogy szerelmesen megsimogatta :) kérek szépen karobos sütireceptet, nagyon különleges:)

indianyo

Deni, mi is koszonjuk a vendeglatast! jo volt nalatok. B teljesen kiutotte magat: mar hazafele elaludt, aztan egy villam-furdes utan folytatta is :)

es egy gyongyszem igy kora reggel: http://www.youtube.com/watch?v=qRGC9U-M ... ic%20video :lol:
recca

Recca, vajon direkt válogattak alacsony táncosokat ehhez a maláj trigrishez? :lol:
a kézfogás meg a lemmingszes jelenet tetszett! :D

Isti most kel, lépek is :D

Ruz, hogy vagytok? remélem javul Bendi szeme!

votiv 8)
votiv

Jó reg innen a meggyes-mákos muflonok mellől :-) (Deni :) a krovkákat rossz pillanatokra elteszem :)

Beet :) Én is azt néztem, hogy Lilla volt a legidősebb gyerkőc - ez ugye a hatalmas szókincsén látszott is remekül, tényleg fantasztikus tisztán, szépen beszél!

És hát Isti iránti érdeklődését megértem, nem könnyű egy ilyen pasinak ellenállni :) Ja, persze azt ti többiek nem láttátok a nagy bajmegelőzésben, hogy Isti, ahogy el lett tiltva a ruhaszárítótól, rögtön ott termett a vízcsapnál és élénk érdeklődéssel vizsgálta kívül-belül :lol: Én vízcsapokkal nagyon résen vagyok, mert anyukám rendre lelocsolja szengény Dominót a jéghideg vízzel.

Jucus :) nagyon szűkszavú vagy! Jó, nem kell annyit pofáézkodni, mint én szoktam, de azért... :lol:

Neeték és Zsanciék nagyon szerencsések ezzel a remek nyaralóidővel, biztos nagy pancsolás megy ott :)

Ancsi :) Lencse szexis rucijában elragadó :)

Recca :) Benkének pedig nagyon megjött a hangja, milyen sokat beszélt :)

Fanni pedig továbbra is egy kis rablóvezér, simán megcsókolta orvul az összes jelenlévő kiskorút - akik valamiért erősen tiltakoztak :lol:
És teljes összhangban rosszalkodott Mása Orsijával :)

Kamilla pedig egy tündér, mosolygós igazi kislány, el se tudom képzelni, hogy ő majd mindenféle csínytevéseken törné a fejét!

indianyo

Recca :) Képzeld, én kint tanítottam az egyik legnagyobb filmsztár lányát a W-isiben - hasonlóan nézett ki, mint ez a tamil vagy telugu pasi - ezek a dél-indiai dravida nyelvek mind ilyen dallamosak, nagyon szépek.

Votiv :) egyrészt nyilván ez is volt egy szempont, másrészt viszont Dél-Indiában aprócskák ám a pasik. Van két indiai filmem videókazin, ha akartok jót nevetni, szívesen kölcsönadom őket :)

indianyo

Sziasztok!

Den!

Szuper jól sikerült Bálint bulija! Örülök, hogy el tudtunk menni, Timi jól kijátszotta magát! Ma fél 10-ig aludt! Igaz hajnalban kicsit fent volt, mert jönnek a szemfogai szegénynek, de ez így is rekord!:)

Lindi!

Szerencse, hogy nem történt baj! Én is mindíg úgy félek a lépcsők miatt! Sajnálom, hogy e-miatt nem tudtatok jönni! :(

Ruz!

Remélem legközelebb tudunk találkozni és hamar rendbejön Bendi szeme!:(

Munka ügyben nagyon arik vagytok! Nagyon megköszönök minden segítséget! Nagyon ránk fér!

Votiv!

Várom az önéletrajz meg levélmintát! Köszönöm!

Indi!

Leírom a területeket, hogy mihez ért a párom, hátha így könnyebb!
Linux, MySQL, PHP, hardveres tevékenység (szerelés), Windows, Delphi! Köszi szépen!

Megyek, mert 2-re mennem kell Újpestre pajzsmirigy ultrahangra ebben a dög melegben!:(

Este benézek!

ILdi
ildi76

Moose!

Picurka lányodnak nagyon boldog névnapot kívánok!:)
ildi76

Moose!

Picurka lányodnak nagyon boldog névnapot kívánok!:)
ildi76

Ildi, elküldtem, remélem nem jön vissza, mert jó nagy fájl lett :roll:

Kép! én is nagyon boldog névnapot kívánok Kis Képnak! :D

Indi, ez a videó nem volt túl obszcén? :lol: többször egymáshoz értek benne, meg a pasi még a nő mellei közé is befúrta a fejét. vmiért úgy rémlik, hogy Bollywoodban tilos bármilyen szexuális közeledés, a csók is, ezért a filmekben esőben szoktak állni a végén, ez az "erotika" :D

help, a fodrászom kilépett, és a tetves genyák a mhelyén nem mondják meg a számát/az új mhelyét. valaki tud egy jó fodrászt valahol XI./XXII. kerben?

votiv 8)
votiv

Lindi!
lépcső :(

Deni!
nem hiszem, hogy nem hagytunk disznóólat magunk mögött :), de örülök, hogy nem kaptál idegrohamot, mikor kiürült a lakás. tegnap kicsit elkeseredtem apának, mert még az új lakásunkban sem lesz ilyen tér, ahol így tud majd játszani ennyi gyerek. a nappaliban eleve "veszélyes" és könnyen rongálható cuccok lesznek, amiket lehet, hogy L-nek se tudok megtanítani, hogy ne piszkálja. (hangfalak, hificuccok, stb.)
a gyerekszoba mindössze 12,5 m2 lesz :(. ő persze nyugtatgatott, hogy ne izguljak, de akkor is... :)

Votiv!
én is köfi az adószám linkt. viszont a 0534-es nyomtatványt sehol nem lelem, pedig már több úton kerestem. jobb lenne letölteni és azzal odamenni, mint külön bemenni egy nyomtatványért.

Indi!
ne lógasd az orrod a pénz miatt, majd csak fizetnek a tetvek!

L. talált egy tollat a földön (párnából eshetett ki) és nevetve csikizte vele magát. mikor be akarta kapni, azt mondtam, hogy "add ide!", és ide is adta azonnal. azóta mondogatja, hogy adide. úgy látszik az "ododa/adide" szava mégis csak ezt jelenti, pedig én tudatosan mindig a "kéééééééérem" szót használtam, viszont úgy látszik ilyen szitukban maradt a parancsoló addddideee változatom :).
ancsipancsi

Votiv!
viszont úgy tudom, hogy India az egyik legnagyobb filmgyártó ország, amin totál le is döbbentem, mert nem sok indiai filmet láttam eddig.
én ajánlanám a fodrászomat, itt van az utca végén, úgy hívják, hogy Marsi László, mesterfrizurás, a neten is van róla pár találat, de nem a legolcsóbb. legutóbb úgy, hogy alig tetettem melírt (viszont festés volt), vágással együtt 14eFt-ot fizettem. viszont ritkán járok :). szerintem nagyon jól vág, kissé művészkedő figura, de nekem bevált.
ancsipancsi

Deni! Ez a buli nagyon-nagyon király volt!!!!! Tök jó, hogy ilyen bababarát lakásotok van, de azért ég egy kicsit a pofám a nagy rumli miatt :oops: Na meg, hogy Bazsó Istvivel együtt nekiállt főzni a konyhában, csináltak Bolognai szószt, meg Aranka krémet :oops: :lol:
Csatot aztán már én is elfelejtettem ám!
Minden baba nagyon aranyos volt, és már megint nagyon sokat nőttek! De hogy Kamilla milyen ügyes!!!!
Ja, és degeszre zabáltam magam :oops: :lol:
Gyakrabban kellene ilyen talikat szervezni!

Indi!
Domino nagyon szép és arányos baba, nagyon jól fejlődik!
Akkor a munkatársnőd most lenyúlta a pénzt? Tegnap azt írtad, hogy már nála van, és ő fogja elvinni :(

Fibi!
Már megint nem sikerült beszélgetnünk :( De jobbnak láttam Bazsót Bálint kartávolságán kívül tudni :mrgreen: Fiad visszaél az erőfölényével. Na, nem baj, innentől kezdve csak spenótot eszünk, gyúrunk a visszavágóra :mrgreen:
Filmet meg tudtad már nézni?

Votiv!
Kresz-en pont a hidas kérdésről volt szó, most már ezt tuti tudni fogom :lol: Istid zabálni való volt, főleg, amikor elkezdett a csajszik előtt vetkőzni :mrgreen:

Ildi!
Nővéremnek leírtam, mihez ért a férjed, a cégükhöz keresnek is új embert, csak nem tudja, hogy milyen munkakörbe, majd utána kérdez. Fejvadász cégnél volt már? Timi frizkója nagyon csábos volt :D

Pocakom növekedésén már nem is aggódok! Tegnap mentem Kresz-re, és az ajtó előtt az egyik srác, aki egyébként már láthatott párszor ott, tüzet kért :shock: Aztán hazafelé jövet két pasas arról beszélt jó hangosan az utcán, hogy elvisznek magukkal az Omszki tóra :shock: Gondolom nem Kismamaúszásra gondoltak.... Szóval ezek szerint nem is látszik 8)

Beet!
A bölcsibe szoktatásnál hagytuk félbe, innen folytatjuk, remélem, minél előbb :D A sütidből nem ettem, mert már nem fért belém, pedig nagyon guszta volt.

Recepteket fel lehet majd tenni Ancsi honlapjára? Votiv meggyes-mákosa azon kívül, hogy szuper egészséges volt, nagyon finom is!!!!

Én nem tudtam, hogy most akkor szabad-e gratulálni, vagy úgy kell csinálni, mintha még mindig nem tudnánk, de ha már Ildi köszöntött, akkor én is millió puszit küldök névnapja alkalmából Kisnyuszinak!!!
zuzmo1

Hétfőn történt , egy ismerős saját szemével látta:

Munka után megy haza busszal, valahol az Astoria környéke. A buszsávba félig lelóg a járdáról egy egyébként tök szabálytalanul parkoló BMW. A vezető benne, dagadt, tetkós, kopasz, ki-ha-én-nem 'csög. Szerencsétlen buszos összevissza centiz, hogy a balra levő forgalom, és a bömös közt elférjen, 'csög emberünk persze csak figyel a tükörből, nem mozdulna semmi pénzért. Buszos valahogy elvési a résen a járgányt, és amikor a kipufogó a bömös mellé ér, üres+nagygáz= embertelen füstfelleg, be a nyitot ablakon a paréj arcába. Na több se kell az idiótának: letolatás, busz elé vágás, kiszállás, ajtót kinyitja a busz lökhárítója alatt levő "rejtett" gombbal.
Felszáll, elkezdi a "hülye köccsőőőg,... stb" dumát, a sofőr mondjuk magára zárta az ajtót. Ebben a pillanatban a nyitott első ajtón 2 cigó lepattan a buszról , be a bömösbe, és pápá! Elvitték a f..szkalap autóját! A f..kalap csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadja a kegyelemdöfést: "Most akkor marad, vagy leszáll?"
Senki nem mert röhögni, de állítólag minden ember arcáról földöntúli öröm sugárzott.
zuzmo1

Zuz: ezt a városi legendát én is megkaptam tegnap imélen :)

Omszki tó: nekem az egyik kollegám spec pont akkor gerjedt igazán a feleségére ha pocakos volt, igy mostmár 3 gyerekük is van :) És engem is állandóan dicsérgetett meg ajnározott amikor pocakosan dolgozatam. Lehet, hogy Te is hasonló figurákkal találkoztál :)

Beet: Kettecske terv :)
És igen, valóban gyorsan nőnek ezek a porontyok...én bevallom, hogy amikor szombaton először adtam Kamillának őszibarackot és simán bevágta minden zokszó nélkül, utána pityeregtem egy kicsit, mert igy már nem olyan kicsi babó aki csak szopizik...

Indi: Most ezt én se értem?? ilyen rendi kolleganőd van, hogy most akkor ő nyúlta le a lóvét, vagy a főnök nem adta neki oda mégse?? De egy szemétláda kicsinyes banda ez! :evil:

Boldog névnapot annak aki ma tartja ! :)

Rylie
rylie

Ancsi: az adatlap ott van a szöveges rész mellett jobb fölső sarokba. Arra rákattintasz és le lehet tölteni és ennyi. Ha nem megy átküldöm mélen.

14e Ft fodrászra :shock:
Nekem amikor anno melírozta a hosszú hajam 8 vagy 9e fizettem érte és attól is :shock: voltam.
Igaz nem mesterfodrász és nem művészkedik...de a hajam végéből az 1 cm-t azt művészien vágja 8) és festeni is jól fest :)

R
rylie

Sziasztok!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, de írigy vagyok, úúúgy szerettem volna ha mi is ott lehettünk volna!!! :cry: :cry:

Képek??? legalább a nyálam hagy csorgassam!! :P

Köszi lányok az érdeklődést, egyelőre semmi változás Bendi szemén, ugyanolyan piros. :( Nem tudom fáj-e neki, de dörzsölgeti sokat, úgyhogy lehet. :(

Lindi

El tudom képzelni, hogy megijedhettél. :( szerencsére nem történt baj. Stramm kiscsaj ez a Gréti. :) én is mindig parázok a lépcső miatt, nálunk nincs gyerekkorlát sem, ezért mindig nagyon vigyázni kell, hogy az ajtó be legyen csukva, egyszer apukám itt volt és nyitva hagyta, Bendi meg kiment a teraszra, hát futottam utána, szerencsére nem a lépcső felé indult el, de engem is rázott a hideg egy darabig utána. Brrrr

ruz
ruzicsky

Tökjó lehetett a buli, remélem, a legközelebbire már mi is eljutunk :D

Lindi,
hát bennem is megállt volna az ütő :shock: marha nagy szerencse, hogy nem lett nagyobb baj, valaki biztos vigyáz odafönt Grétire! :) Dokinkat üdvözlöm :D

Ruz,
Bendinek továbbra is jobbulást!!!

Indi,
én csak a "Lagan" c. bollywoodi filmet láttam, de abból - meg a britannica idevágó szócikkéből - legalább megértettük végre, hogy mik a krikett alapszabályai :D:D mondjuk, akkor még SOK időnk volt mrgreen:
Tényleg, pénzről van valami hír? :(

Zuz,
bmw-s sztori :shock: és :mrgreen: :mrgreen:

Dóci ma lement nyaralni a nagyszüleihez néhány napra, M bőrön át néz, megettem az ebédemet, szép az élet!!!! :)

v
kisün

Ancsi, akkor most már olyan fodrászt szeretnék, aki lehetőleg 5000 alatt vagy max akörül vág, extrák mellőzve :D

gyerekek, alig csináltam valamit (kiposzívóztam és felmostam meg feldobam egy levest), és olyan dög fáradt vagyok!

Ildi, átment?

képeket most húzom át gépre. a szemtimés yahoos fotóalbumba jó lesz? vagy inkább Ancsi oldalára? Ancsi, mit szólsz?

votiv 8)
votiv

Votiv,
nekem van egy nagyon jó fodrászom (egész kis családom haját ő vágja most már), de ő a nyugatinál van sajna :(

v
kisün

Votiv!

Enyém fodrász házhoz megy,talán Bia még belefér neki vagy te is jöhetsz hozzá a XI.be.Ha érdekel írok számot.
20170114224602

szolgálati:

metróban az Alföld aranya 100% almalé, cukor és tartósító nélkül és 100% magyar, csak 900 ft az ötliteres, és mivel légmentesen zár, bármeddig eltartható hűtés nélkül is, szóval nagyon megéri.

ugyanitt a 990ft-os műsoros DVD-k már csak 590-ért... és van köztük pár kevésbé mainstream film is, pl. Woody Allenek, meg Polanskik, Baraka stb. de sajna nincsenek jópofa indiai filmek :D

nekm a kedvenc indiai filmem eddig a Mr. és Mrs. Iyer, a Cinemaxon adján néha néha. a muszlim-hindu konfliktusról szól, polgárháborús viszonyok közt egy hindi anyuka a kisfiával utazik Bombaybe, és a buszon megismerkednek egy muszlim fotós fiúval, és a lány megmenti a haláltól, azzal, hogy azt mondja, ő a férje... nagyon szépen van elmesélve, ahogy a két iszonyúan távoli világ szépen közeledni kezd egymáshoz, és a végén még fellebbentik a lehetőséget, hogy együtt maradnak, aztán Bombayben már várja őket a lány férje, így nincs happy end :(

votiv 8)
votiv

Nekünk Indiai filmzene élményünk van.Szerelem monszun idején c.film betétdala a CSunári,csunári :lol: Soma csak ezt volt hajlandó hallgatni kocsiban.Nekem már a fejem szét ment tőle ,de jó zene egyébként.
20170114224602

Kép :lol:
20170114224602

Moose :) Kiscsajodnak boldog névnapot!
Kép

Indi :) A süti a csajok érdeme, ők sütötték :D én csak csomiztam. Még vár Rád itt pár krovka Másától :) Ez a taxis cég viszont egy disznó banda (bocsánat a disznótól) :evil:

Ruz :) Szegény Bendi! Gyógyuljon meg mielőbb a szeme!! Gyógypuszi neki és sok ++++++++

Rec :) Jó ez az indiai gyöngyszem :lol: Nekem is az jutott eszembe, amit Votiv írt, Indi meg mesélt múltkor, hogy milyen prűdek ott az emberek, ahhoz képest ez egy igen merész klip... de én jót nevettem rajta

Zuz :) Kismamaúszás az Omszki tavon :lol: Ez érdekes, engem is bámultak meg nagy pocival, én egy bálnának tartottam magam, a pasi meg füttyögött meg beszólt... én meg voltam győződve róla, hogy beteg... Mondjuk olyanban is volt részem, hogy hátulról megbámult a csávó és amikor mellém ért és meglátta a hasam, akkor igencsak elkerekedett a szeme :lol:

Votiv :) Az én fodrászom a közelünkben dolgozik, nagyon precízen vág és fest, figyelembe veszi, amit mondasz (akár csak fél centit vág, ha úgy kéred és felírja, hogy milyen festékkel milyen arányban festett, hogy mindig uazt az árnyalatot érje el), eddig nem tartottam olcsónak (kb 5ezer a festés+vágás) de most kicsit megváltozott a véleményem... (Ha érdekel, küldök tel.számot és címet.)

Ancsi :) Hogy Lencsi már miket tud! adide :D :D És ne parázz, az új lakás nagyon klassz lesz! Nem a méret a lényeg :wink: Persze kell egy kis placc a gyerkőcnek, ahol nyüzsöghet, de 12 nméter nagyon is megfelel gyerekszobának sztem, és ott lesz még a nappalitok is! Akármekkora tér van, úgyis foglalkozni kell vele, ez a lényeg. Bálintnak van helye, mégis leginkább rajtam szeret csüngeni és ott lenni, ahol én vagyok.
denizsa

Juc :) Csizmás Panna nagyon édes!!! De jól látom, hogy júliusban készült a kép??
denizsa

DEn!

Konkrétan makészült :lol:
Anyuka kicsit elmebeteg és megvettet téli csizmát a gyereknek.De ha most volt olcsón? 8)
20170114224602

Én is hulla vagyok, lefáradtam rendesen a tegnapi utazgatástol.... ebéd után is aludtam Bálinttal, meg este is elájultam altatás közben. Mondjuk, fél 11-re aludt csak el, mert hazafelé szunyált végig. A buli után még elugrottunk Nagytéténybe megvenni azt a használt kocsiülést. Sztem megérte, 13ezerért Maxi Cosi dönthetö.

Deni,
mi is nagyon jol éreztük magunkat!! :D köszi a külön névvel ellátott sütis dobozkát, nem semmi csaj vagy :) :D :) B már meg is ette a csokis kekszedet, nekem meg az a barackos jutott, isteni volt, nem tudom, ki sütötte :? 8) Ja, és tortát hazafelé Zsolo benyomta, külön üdvözöl érte :wink:
Én is hulla vagyok, lefáradtam rendesen a tegnapi utazgatástol.... ebéd után is aludtam Bálinttal, meg este is elájultam altatás közben. Mondjuk, fél 11-re aludt csak el, mert hazafelé szunyált végig. A buli után még elugrottunk Nagytéténybe megvenni azt a használt kocsiülést
Indi,
ha felébredek teljesen, receptet átküldüm pü-ben. Töled akartam csomot kérdezni a talin, de nem volt rá alkalmam :( most csak annyit, hogy miért nem fizettek :?: Én már ezt nem értem...

Zuzi,
jol láttam, hogy hivtál még az este? nem hallottam :(
á, még nem sikerült megnézni a filmet, sztem hétvégén talán összejön. nagyon köszi mégegyszer!!

és én is akartam volna Veled beszélni többmindenröl is..., de nem értem, valahogy tegnap nem jött össze :(
Amikor ilyen sokan vagyunk egy talin, én csak ülök, és nézem a sok gyereket, és hallgatom a zsivajt, és nem sokminden jut az eszembe... :roll:

KépKép
fibi

Bocsi a hibákért :? :P

Votiv,
és meggyes-mákos nekem is nagyon izlett :) és B hazafelé mondogatta, hogy Isti, Isti, mély nyomott hagyott benne, hogy megérintette a babakocsiját :lol:

és minden babocát jo volt látni, Lencse és Timi egyre bájosabb csajok :D én is kislányt szeretnék legközelebb :D

KépKép
fibi

Votiv!
én is felteszem szívesen a honlapra. (két méretben kerül majd fel, egyik nagyobb, ha valakinek kell) a tigerkid1 kukac gmail.com címre küldheted 5-6-osával, nagy tárhely van a boxban. majd én átkonvertálom utána kisebbre. csak akkor ma nyomasd át, hogy holnap meg tudjam csinálni, mert utána elutazunk.

ezt a fajta almalét egyszer a Skála piac aljában lévő CBA-ban 700-ért láttam. meg asszem valahogy úgy is lehet venni, hogy zacskóban (most is abban van a dobozban) és betenni a nagy csapos dobozba. én attól félek, hogy nálunk nagyon lassan fogyna el 5 liter, és légmentes ide v. oda, ezek azért felfordulnak egy idő után, ha megbontották őket. de mintha 3 literesben is lehetne kapni. amúgy finom, legalább nem gejl édes, mint a többi almalé.

receptek is jöhetnek.
ancsipancsi

Lindi,
uu, szörnyü lehetett, én is elbögtem volna magam... pláne a Te állapotodban :( megnyugodtál kicsit?

Kisün,
dejo, hogy már sétáltok Marcival :) és amikor altatod/szoptatod napközben a kicsit, Doci jol elvan, nem csinál "fesztivált"?

KépKép
fibi

ajajj, B szétszedte a morzsaporszivot... és végighuzta a lakáson a kukás-zacskokat...... :lol: :roll:

KépKép
fibi

Sziasztok!

A Bártfai utcai rendelőben hétfőnként mikor van vérvétel?
AFP-re mikor lehet menni? Vagy teljesen mindegy csak legyen akkor vérvétel?

Köszi,

Dorka

Kép
szdorka

ÍRTAM EGY HOSSZÚT, ERRE BÉNYET MEGETTE

indianyo

Dorka!

már hiányoltalak! hogyhogy mostanában nem jössz?
én úgy tudom, hogy hétfőn is, mint minden nap, reggel fél 8-tól van vérvétel a Bártfaiban, de én mindig oda mentem 7 körül, hogy időben sorra kerüljek :).
ancsipancsi

Bálint szülinapja:

http://www.babanet.extra.hu/
oldalon a taliknál Denizsa fotói kb. 5 perc múlva megtekinthetők

Votivét még várom! :)
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: