Deni! Ez a buli nagyon-nagyon király volt!!!!! Tök jó, hogy ilyen bababarát lakásotok van, de azért ég egy kicsit a pofám a nagy rumli miatt

Na meg, hogy Bazsó Istvivel együtt nekiállt főzni a konyhában, csináltak Bolognai szószt, meg Aranka krémet
Csatot aztán már én is elfelejtettem ám!
Minden baba nagyon aranyos volt, és már megint nagyon sokat nőttek! De hogy Kamilla milyen ügyes!!!!
Ja, és degeszre zabáltam magam
Gyakrabban kellene ilyen talikat szervezni!
Indi!
Domino nagyon szép és arányos baba, nagyon jól fejlődik!
Akkor a munkatársnőd most lenyúlta a pénzt? Tegnap azt írtad, hogy már nála van, és ő fogja elvinni
Fibi!
Már megint nem sikerült beszélgetnünk

De jobbnak láttam Bazsót Bálint kartávolságán kívül tudni

Fiad visszaél az erőfölényével. Na, nem baj, innentől kezdve csak spenótot eszünk, gyúrunk a visszavágóra
Filmet meg tudtad már nézni?
Votiv!
Kresz-en pont a hidas kérdésről volt szó, most már ezt tuti tudni fogom

Istid zabálni való volt, főleg, amikor elkezdett a csajszik előtt vetkőzni
Ildi!
Nővéremnek leírtam, mihez ért a férjed, a cégükhöz keresnek is új embert, csak nem tudja, hogy milyen munkakörbe, majd utána kérdez. Fejvadász cégnél volt már? Timi frizkója nagyon csábos volt
Pocakom növekedésén már nem is aggódok! Tegnap mentem Kresz-re, és az ajtó előtt az egyik srác, aki egyébként már láthatott párszor ott, tüzet kért

Aztán hazafelé jövet két pasas arról beszélt jó hangosan az utcán, hogy elvisznek magukkal az Omszki tóra

Gondolom nem Kismamaúszásra gondoltak.... Szóval ezek szerint nem is látszik
Beet!
A bölcsibe szoktatásnál hagytuk félbe, innen folytatjuk, remélem, minél előbb

A sütidből nem ettem, mert már nem fért belém, pedig nagyon guszta volt.
Recepteket fel lehet majd tenni Ancsi honlapjára? Votiv meggyes-mákosa azon kívül, hogy szuper egészséges volt, nagyon finom is!!!!
Én nem tudtam, hogy most akkor szabad-e gratulálni, vagy úgy kell csinálni, mintha még mindig nem tudnánk, de ha már Ildi köszöntött, akkor én is millió puszit küldök névnapja alkalmából Kisnyuszinak!!!