Jiny! Ne mtudsz neki anyatejet szerezni?? Hát hallod minden tiszteletem a tied! Én biztos bele nem erőltetnék a gyerekbe olyasmit amit nem szeret:( Ő biztos tudja hogy miért nem jó neki.
Próbáld meg a síma, tejalapú tápszert, az sokkal jobb. Finomabb is. Esetleg szójatejet, bár az allergizál(hat) (mondjuk mi nem?)
Enyim gyerekek is refluxosak, Bence nem is kicsit volt az, Kata sokkal szolidabb. Egy időben Bencének etetés előtt fél órával kellett Orizat-roznyákot (vagy mit) adni, de semmit nem kellett a kajcsiba keverni. Szerintem azt nem szereti. Bencénél próbáltunk gyógyszert is (nem ugrik be a neve) de sose tudtam kiszámolni, hogy mikor akar enni, így egy idő után nem foglalkoztam vele. Kihányta a kaját? istenem, átöltöztettem, adtam neki újból kajcsit. Amit ajánlok: Hagyd a sűrítőt, felesleges, ülve etesd, nagyon gyakran büfiztesd, és emeld meg az ágy végét. És lehetőleg hason aludjon.
1 éves korára ki fogja nőni, és már 6 hónapos kortól sokkal jobb lesz (azt mondják attól kezdve hogy ülni tud) ergo ha ülve eteted kevésbé bukik.
Remélem segítettem!
Lányok, köszi hogy együtt örültök velem, én is majd kibújok a bőrömből:) És igen, fogok akkor is írni ha már nem itt lakunk:)
De mióta megtudtam a jó hírt, még lassabban telik az idő:( Annyira mennék már!!
Főleg hogy most már majdnem az összes bútorunk megvan, csak az étkező, meg etetőszék nincs (asszem) A rengeteg kiegészítőt apróságot meg innen onnan kérünk, amit nem használnak, vagy majd ott megvesszük.
Ma vettünk porszívót is:) Tök jó:)
Kata: Hullik a haja ezerrel, nekem már kevésbé:) Ma le is vágtam egy tincset, hgoy még mielőtt teljesen kihullik, megörökítsem az utókornak:)
Állandóan ülni akar a kisasszony, fekve kézben se jó, és a hordozóban, pihenőszékben is felül!!! Egyszerűen felhúzza magát. A babakocsiban is, ha nincs teljesen lefektetve (ha le van, üvölt:))
Frodul hasról hátra, hásról hatra, bár nem sűrűn, mert a popsi is, pocak is igen nehéz.
4x eszik egy nap, csinálhatok vele bármit:)
este 9-től alszik reggel 9-ig (ha nem 12-ig, mert bizony volt már rá példa) nappal pedig vagy 2x 2,5 órát, vagy 4x 1-1,5 órát alszik, közben eszik és játszik. Kézben max napi egy órát van. Nem sír, viszont gyönyörűen megfogja a tárgyakat és rág mindent. A nyála folyik ezerrel:)
Fogás: Mostmár nincs a szemüvegem biztonságban...

:):):):)
Jah a múltkor nem írtam, tehát a 4 hós adatok: 6000g (kaki után, kaja előtt) és 61 cm
Majd holnap dobok fel pár képet (Bencéről is, ő csak vasárnap fog hazajönni, hüpp)
Legyetek jók, betegeknek jobbulást, pocakosoknak kitartást:)
Zsu