A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Régen írtam. Először is köszönöm a szopis tanácsokat, Köszi Bogárka, hogy te is leírtad, hogy milyen volt terhesen szoptatni, már a tudta, hogy teljesen normáklis, hogy fáj, segít elviselni a dolgot :?

képek nagyon jók, Panna Eszti Marci és Soma!!! Klasz buli lehetett! És Bálintnak két tortája is volt!!!! És még kedden is kap!!!

Gyermekem felébredt, majd este benézek!

Puszi
zuzmo1

Hi!

Mozizáshoz:
Én megnéztem a Pinci kódot vagyis csak félig mert untam,és a Jennifer Anistonosat is elkezdtem de dög unalom.Szóval kár pénz kidobás ,keressetek valami más filmet. 8)

Bogárka!

Én most egy eper formájú tortával szemezek a Szamosnál.Ugye Te írtad,hogy eltehető sokáig?Mert anyum névnapjára (meg Pannáéra és az enyémre is :lol: ) vennék egy ilyet és levinnénk a Balcsira.

MA sem kaptam fürdőruhát magamra lehet,hogy pucéran fogom nyomatni idén :lol:
20170114224602

Fibi :) Te jó ég! A melegre allergiás? Még én sem hallottam ilyenről, de miért ne lehetne... Remélem tudod a kenőcs nevét, mert jövő héttől megint meleget ígérnek... :? (Ez azért egy nem túl boldog szmájli, mert szeretem a meleget, de nem 30 fok fölött és 60-70% páratartalommal.) Kiskrapekod nagyon rákapcsolt a beszédre!! Gratula :D :D

Zuz :) Tényleg rég jöttél, ne hanyagolj így minket! :( Éjszakáitok még mindig zűrösek, és csak a szopi segít?
És azt még nem is meséltem, hogy az egyik gyertya zenélt is, a Boldog sz.napot-t játszotta vég nélkül és kissé hamisan, de Bálintnak ennek ellenére nagyon tetszett (pedig tegnapig meg voltam győződve, hogy jó ízlése van a gyereknek... de hát tévedni emberi dolog :mrgreen: )

Bog :) Meggyőztél, jövőre majd mi is leteszteljük a szupertortát! Gondolom azt is lehet "gyurmázni", mert Bálintnak a tortába-túrás tetszett a legjobban, aztán persze a darabok elpusztítása :)
denizsa

[quote="jucusmamus"]
írta:
jucusmamusMA sem kaptam fürdőruhát magamra lehet,hogy pucéran fogom nyomatni idén :lol:

Így biztos nagyobb sikered lesz, mint fürdőruciban! :wink:
denizsa

DEn!

Ugye?! :mrgreen:
20170114224602

Juc,
ha meztelenül flangálsz, képet nekünk!!! :mrgreen: marks&spencerben végül nézted?

Zuz,
jó hogy jöttél! Hogy vagytok? :)

Fibi,
ez klasszikus melegkiütés vagy valami más? :?

v
kisün

Jucus, Vera!
a Mammutos Marks and Spencerben nagyon klassz fürdőruhák vannak. az áruk horror, de ha találtam volna jó párosítást megvettem volna.
van ugyanis nagyon sok olyan "bikinijük", aminek a felsőrésze hosszú, azaz majdnem egész fürdőruha, de mégis jobban áll az emberen, nem beszélve róla, hogy nagyon jó színek voltak az ilyen két részesekben. lehetett volna kombinálni is őket. a nagy méretek kifogytak, de normál méretből még egy csomó volt.

Denizsa!
a meleg kiütésre is azt mondják, hogy az ember "allergiás" a melegre. férjemnek és Lencsémnek is van.
a napallergiára nekem a napozás utáni zselé a jó, de a kozmetikusom pl. naptejjel keni, és neki az segít.

Juc!
asszem Zsanci mondta, hogy sokáig eltartható a Szamos torta.

Zuzmó!
jöttök Bálint bulijába? mehetnénk együtt!
ancsipancsi

sziasztok,
majd szóltok, ha lesz leárazás m&s-ben fürdőruha ügyileg??? Én pont olyan bikinit akarok, aminek a felsője elég hosszú, de mégsem egyberészes...

és igen, szamos torta 1 hónapig minima eláll...

ma majdnem vettünk mosógépet a corában, de a hitelnél elcsúsztunk, mert L-nek február óta lejárt az ideiglenes lakcime... :shock: :shock: :shock: :shock:
érdekes, h ez eddig SEHOL nem volt gond, pedig február óta már igényeltünk áruhitelt... :roll:
most holnap, ahelyett,h utaznánk, reggel önkormányzat, aztán cora, aztán sok sok óra várakozás az elbirálásra, aztán irány Szoboszló...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSan!

Hitelügyintézés :(
HAjduszoboszlóról csak jót hallottam,nagyon jó utat neketek!

ÉS NEKEM NEM ÁLL JÓL EZ A FAJTA FÜRDŐRUHA MERT PONT A HASAMON FELKUNKORODIK :cry:
Nem vagyok egyszerű eset.
20170114224602

Juc,
köszi!!:D ti mikor utaztok???

és a corás ügyben az a leggázabb, h lehet, h holnapra, mire elintézzünk a papirt, már nem lesz mosógép...6 db volt... :cry: :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Mi majd 29-én kelünk útra :lol:
20170114224602

Zsan,
és viszitek a mosogépet is Szoboszlora, azért kell elötte elintézni? :P bocs, nem tul jo poén :? :D
És nem Szoboszlon van az Aquapark? Mi még csak a mogyorodiban voltunk, kicsi pocakkal én is lecsusztam 1-2 csuszdán (Moose-tol mindjárt kikapok 8) :lol: )

Kisün,
nem tudom, milyen az a klasszikus melegkiütés, de lehet hogy B-nak az van.

KépKép
fibi

Deni,
ja és azt hallottam, hogy ez a melegre valo allergia elmulik a szoliban... szted vigyem el Bálintot? :roll: :lol: :o :D

KépKép
fibi

Focinézőknek: http://www.youtube.com/watch?v=dlaqsOPlt-0

Fibi! Akko megbocátok :lol:
Azért B még mindig jobban járt mint az esőallergiás barátnéd!?!!
Angin is van pöttyözödés, de egyenlőre nem izgulok.

Den! Köszi és Bálintod nagyon édes! Látszik, hogy nagyon élvezte a szülinapot :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

bocs, nem az allergia mulik el, hanem a pöttyök... :roll: :)

KépKép
fibi

Jucus!
Szerintem a bikini többet takar, mintha pucéran mennél :mrgreen: Az a gáz, hogy ilyenkor már a téli ruhákat kezdik árulni, és már semmi választék nincs. :roll: Én is mindig ezzel szívom meg...

Fibi!
Nekem hideg allergia szokott kijönni a kezemen télen. Nagyon szar!!!.....
Bálintnak amúgyis olyan szép színe van, ha még a szoliba is elviszed :wink:

Torta:
Én a Daubnerre esküszök!!! Ancsi!
Próbáljátok ki azt is! (mielőttt vennél Lencsinek, kóstoljátok végig a cukrászdákat :lol: ) Árban sokkal jobb a Szamosnál, nekem ízre is jobban bejön, bár az is igaz, hogy a Szamos is nagyon jó, és a Daubnerben nem láttam ilyen klassz formájú tortákat, mint ami Bogárkáéknak és Zsanciéknak volt, azok nagyon különlegesek!

Deni!
Éjszaka szerencsére már régen nincs szopi, sőt elalváshoz is csak mostanában alkalmanként, mert a fogai miatt nyugtalanabb. Csak még olyan kis picinek tartom az elválasztáshoz! ...De te ezt úgyis megérted!

Egyébként jól vagyunk, holnap megyek dokibácsihoz. Viszont kezdek aggódni! OLyan mértékben nő a hasam, hogy nem tudom, hogy fogok kinézni a 9. hónapra, pedig tényleg nem eszem sokat! A szomszéd csaj is mindig megjegyzi, úgyhogy nem csak én látom így...

Ancsi!
Mehetünk együtt Bálint bulijára, tök jó, már úgyis régen dumáltunk!

Fibi!
Te fürödtél (mármint medencében :wink: ) terhesen? Mi most megyünk majd a Balcsira, és most úgy határoztam, hogy nem fogok belemenni a vízbe. Szerinted túlparázom a dolgot? Mélt készülök írni, csak alig van időm, ide is csak gyorsan bekukkantottam! Ugye jöttök kedden???????

Zsanci! Hitelügyintézés :cry: És mi történt a régivel? Megmakkant? Azért a nyaralás nagyon klassz lesz!! Én is utálom a hitelügyintézéseket, mindig az utolsó pillanatban derül ki, hogy kell még valami :roll: Mi most az Ikejában fogunk próbálkozni a szerdai 0%-os thm-es hitellel, már előre félek tőle, ráadásul állítólag olyankor nagyon sokan vannak :twisted:
zuzmo1

Mese: meg kell, hogy mondjam, hogy én is a beöntéstől paráztam a legjobban, de egyáltalán nem volt gusztustalan..semmi extra..
viszont beöntés mellett is kellett utánam takarítani a szülőszobán és az valóban rém kellemetlen volt elsőre :oops: de a következő fájásnál pont nem érdekelt már, hogy mi hol jön ki belőlem :)
Én spec minden tűvel-vágással járó dolgotól nagyon fosok, ezért nálam EDA szóba se jöhetett!!! Kizárt, hogy bárki a gerincemet szúrkálja! :shock: De persze mindenkinek más a mumusa...

Den: köszi az infót, szerintem kendőbeKamilla lesz és bkv-unk!
Apropó a répatortában van őrölt dió, az nem gond a gyerekeknek??

Pöttyök: Nálunk ahogy lehűlt az idő és lement a szobába is a hőfok 30-ra Kamilláról is elmúltak a pöttyök, pedig irtó pöttyös volt szegénykém szinte mindenhol...

Juc: fürdőruha: esetleg ha Érd felé jársz ott van a Stop Shopnál egy fürdőruha bolt és talán ott találsz megfelelőt magadra, hm?
Én is néztem ma a Seaside-ba Magistrálokat de 11e Ft-ot nem adok ki fürdőruciért... :roll:
De egyetértek Dennel valóban Te lennél a strand legfigyelemreméltóbb lánya, ha Éva kosztümben jelennél meg ;)

Rylie
rylie

Mezzon jó kis tánci előadás megy! Ezt nézzétek!

REc: kösz a választ

R
rylie

Fibi!
Ha gondolod, Pincsi kódot (ez nagyon jó :lol: ) elviszem neked dvd-n, persze nem a legszuperebb minőség, de szerintem élvezhető, én sem adnék érte mozijegy-árat! De nézzétek ám meg, ha akarjátok, legalább kimozdultok otthonról, és én úgy vagyok mostanában, hogy már a mozi fíling megéri, mindegy mit nézek :lol:
zuzmo1

Rylie!

Mezzo,keresem.Azt hiszem lekéstem már. :cry: Mesélj,mi volt?
20170114224602

Indi! :)
Már egy csomószor meg akartam kérdezni, csak mire a géphez jutok elfelejtem, hogy hogy vagy mostanság? Pár hete írtad, hogy nagyon le vagy gyöngülve (dokibá is mondta), és itt ajánlottunk neked homoktövistől elkezdve minden nyalánkságot, hogy kicsit regenerálódj a terhesség és a szülés után. Jobban vagy?
És a kezed nem érzékeny az időjárásváltozásokra? Ilyenkor nem fáj jobban?

Meske!

Én a helyedben ragaszkodnék az EDA-hoz :lol: Én is azzal szülném a másodikat, ha a dokim pártolná a dolgot, de sajna nem , én meg nagyon ragaszkodom hozzá :lol:
Viccet félretéve ne aggódj! Szerintem egy nőnek meg kell tudnia, hogy milyen is a szülés, és nagy valószínűséggel nagyon szép élményben lesz részed. És mégegyszer ajánlom, hogy ha nem találsz szülésznőt, válassz dúlát!
zuzmo1

Zuzi,
angyaaal vagy, minöség nem izgat, dvd jöhet, kösziiiiii!!! :) :D :) Persze, moziba mi is a filing miatt megyünk idönként, mert nekem az egyik kedvenc kikapcsolódásom jo filmeket nézni :D de ha hozod a pincsi kodot, akkor moziban mást választunk :)

És igen, én voltam medencében várandósan, ugy emlékszem nemcsak a mogyorodi csuszdaparkan, mokusok jöhettek :lol: :lol: Én nem tudom igazán, mennyire kockázatos fürdeni Balcsiban pocakosan, talán többiek irnak valami okosat. Én felelötlen vagyok, és voltam is mindig :roll: :)

Méllel ráérsz, Neked a pihenés az elsö! és igen, megyüüüüünk kedden, már alig várom :D

Rylie,
dejo, hogy Ti is jöttök Deniékhez, legalább Tieteket is megismerlek végre :) :)

KépKép
fibi

Indi,
ha jöttök kedden, akkor viszem a Hevesi Imi bácsi CD-jét :D

Macs,
Neked meg a beigért Christy Barron-t :)

KépKép
fibi

Juc: bakkerosbakker én is csak a végit láttam :? De az nem volt rossz! Amúgy Eclat Company volt ha minden igaz...már úgy ki vagyok éhezve valmi jó kis előadásra...de ki tudja mikor jutunk el a Trafóba....

Fibi: Én jártam úszni egy csomószor pocakosan és nagyon jó volt! A hátfájásnak meg különösen jót tett! Mondjuk én sosem voltam nyitott azokra a bacikra amiket vízből lehet elkapni. És amikor a hátamra feküdtem és próbáltam magam fenntartani a vizen akkor olyan könnyűnek éreztem magam és relaxálásnak sem volt utsó ;)
Mondjuk mi a Vitukiba voltunk egypárszor, meg a Campona melletti új Művházba.

Tali: :D

Rylie
rylie

Juc!
Igen, jól írta Zsan, több mint 1 hóig elállnak a torták :)

Zuz!
Nekem Donival a 7. hónapban volt akkora a hasam, mint amekkorával Petrával szülni mentem...szóval ne aggódj, ez is természetes másodjára...:) (persze a kivétel - mint pl. Zsanci :) - csak erősíti a szabályt :))

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuz! Én is elég nagy voltam, s azt mondták sok a víz. Ami csak jó a babának, úszkálhat kedvére :lol: Nem is maradt sok fölösleg, s a bőröm sem sínylette meg. :P Ergo: no para! :lol:

jószakállt mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Irigykedem, hogy tudtok videjózni...egy csomó filmet vettünk már fel TV-ből, meg másoltattunk át dvd-re, de egyszerűen passz, hogy mikor lesz rá alkalom, hogy megnézzük....

Sajnos ilyenkor este már be vagyok szűkűlve és nem biztos, hogy nyitott lennék a komolyabb filmekre... :?

R
rylie

Zuz: Daubner Rulez!
Nekem az Eszterházy a kedvenc tortám ezért ezzel szoktam tesztelni a cukrászdákat. Íme az én rangsorom, hol a legfinomabb az eszterházy:
1. Ruszvurm
2. Daubner
3. Pataky

Persze a Gerbaudban még nem jártam 8)

Na szakáll velem is mert sokat jár a szám....

R
rylie

Rylie,
az alatt mit értesz, hogy be vagy szükülve estére? fáradtság? és amikor nappal alszik Kamilla, nem jo filmezni?

Tényleg, most hogy irod, rémlik hogy olvastam valahol, hogy az úszás az egyik legjobb mozgás terhesség alatt, és aki fél a baciktol, használjon mini tampont.

KépKép
fibi

Torta-tipp: gödöllöi cukiban a legjobb, ma is teszteltük a sütijeiket :D :lol: :D

KépKép
fibi

Ancsi :) Akkor a legtöbb ember allergiás a melegre?? Mert nemcsak a gyerkőcök szoktak pöttyösök lenni a kánikulában :?

Zsan :) Hitel :( Mennyiért árulták a gépeket a Corában? Nemrég a mosógépünk fűtőszála/csöve(?) feldobta a talpát, akkor nézegettük az árakat és elhűltem... aztán vettünk bele egy másikat (kemény 2000 Ft-ért), párom beszerelte és azóta is műxik. :wink: Persze nem mindig ilyen egyszerű a probléma...

Rylie :) Sztem répatorta jöhet! Én spec. még nem adtam diót a gyerkőcnek, na de vmit nekünk is ennünk kell, nem igaz csajok? :wink:

Fibi :) Szoliba??Nem lehet elég korán kezdeni... :lol: Mindenesetre B-nek így is klassz színe van :wink:

Zuz :) Cukrászda-körút rulez! :) Bevallom nálunk az volt az egyik fő szempont, hogy melyik cuki van olyan közel, hogy el tudjam hozni babakocsival a cuccot és még épségben is maradjon.. :roll: És nem a teljes elválasztásra gondoltam! Dehogy! Csak vhogy azt hittem, hogy az éjjeli megnyugatatáshoz kell még (nálunk még így a legegyszerűbb). De ezek szerint elég, ha mellé fekszel és már minden okés? Azóta (hogy hazajöttetek) már nem volt láza, ugye? Ja és fürdésről jut eszembe: amikor a Balcsin voltunk, egy kismama is volt ott (33 hetesen) és ő bement párszor a vízbe. Mentségére legyen mondva, iszonyú kánikula volt.
denizsa

köszi a válaszokat,
azért még1pár dolog:
Eda nálam nagyon bejött, de nem mondhatnám, hogy laza szülésem volt. A végén már nem sok volt az Edából (kb 1,5-2 h-t tartott a hatása, úgy- ahogy) már hallottam olyat, hogy alatta teljesen fájdalommentes lesz, na ezt én nem mondanám. Addig nem is volt vészes a fájásokat viselni, majd jött az Eda "hatása", de minden fájást éreztem a végén épp eléggé- nem is tudom, ha még jobban fáj?? mit kezdek vele?! viszont nagyon kivoltam a végén, a tolófájásoknál a doki a gyomromban( ezt mlég1szer nem hagyom, az biztos- lila folt lett a hasamon, és volt hogy levegőt akartam venni, de épp könyégig bennem volt), azt mondta hogy még 20 perc, és megvan a baba, na erre én rávetettem magam az órára, és mindig kérdeztem, mennyi van még hátra.. minden 5 perc fájdalmasan lassan telt el el.
Szóval nem mondhatnám, hogy nem volt igazi szülés. A férjem is emiatt félt nagyon, ha így kellett küzdeni eda mellett, mi lesz nélküle?

Beöntés: én is izgultam miatta, de a szülésznőm mikor közölte, hogy most már ne aggódjak, ha lett volna kaki, már rég ki is jött volna, tewljesen megnyugodtam.

holnap felhívom a szülésznőt, remélem sikerrel járok.
Dúlára nem gondoltam, ott van a férjem :-) én szülésznőt akarok :-)

Nálam a Daubner a nyerő, árban, tortában, fagyiban, tökmagos pogiban, mindenben! Én még nem ettem jobb Eszterházit, mint amit ott lehet, de ez a Ruszvurm nem is mond semmit nekem.. hol van?

na jó éjt, késő van már megint,
sziasztok,
Mese
meske

egykezezek, M reggelizik :D

Zuz,
mielőtt elfelejtem: van egy nagyon jó kis terhes-rövidnadrágom, kell kölcsön? :)

később bővebben

v
kisün

előbb hallottam az Mokkában, hogy megszületett a Claudia kislánya

megyek vissza kómázni, túl korán van még...

votiv 8)
votiv

Marcinak jó étvágyat :D

votiv 8)
votiv

Claudia:és Panka lett ?
20170114224602

Deni,
megálmodtam, hogy meggyes-karobos lepényt (biotortát) viszek holnap :) Csak még azt nem tudom, hogy fogom elszállitani Szadárol Budára... :roll:

KépKép
fibi

Fibi!
régen előszeretettel szoliztam, de aztán láttam olyan csajszikat, akik évek óta nyomatják, télen-nyáron, minden héten. ha csak a tesómból indulunk ki, már ráncosabb, öregebb a bőre :(. aztán most még azt is kiderítették a nagyokosok, hogy az UVA és az UVB sugarak is veszélyesek, tehát a szoli se nyerő. tudom, hogy nem akartad B-t tényleg elvinni, csak szoli témában ez jutott eszembe. idén dönöttük el a "hapsimmal", hogy nem megyünk többé szoliba, noha utóbbi években nem is voltunk :lol: . pedig látszólag az ő bőrének és az én fejbőrömnek egész jót tett!

Vera!
képzeld, nem is mondtam, észrevétlenül elmúlt a sömör!!! mondjuk férjem véletlen másfajta sampont hozott, az is anti darnduff, vagy mi, csaké más gyógynövénnyel, viszont teljesen frankó az is. köfi a tippet!

Zuzmó!
én nem akarok olyan "klassz" formájú tortákat, mert nagyon drágák. nekem az 5500 is sok(k). a sima Szamos tortára gondoltam, ami kb. 2eFt és nagyon de nagyon finom! a különbözetet inkább játékra költöm. hol van itt Daubner a közelben? :)

Rita!
hát hány fok volt nálatok, hogy 30-ra ment le?? én még a 27-et is sokalltam, ennyire soha még nem ment fel nálunk!
és hát Eszterházy... ezután, ha ilyen tortát kapok, esküszöm felhívlak, hogy mikor adhatnám át neked. ugyanis annyira de annyira nem bírom. ...mondjuk remélem már a család is megtanulta egy életre, mert volt már, hogy egyszerűen megkóstolni se voltam képes. nekem nagyon édes ez a torta.

Fibi, Zuzmóka!
én terhességem utolsó 2 hónapjában még lefogyasztottam egy bérletet az aqua fittnessre. mikor először mentem, Lencsi úgy mocorgott a hasamban, keményedett, stb, hogy azt hittem megszülök. aztán szólt az edző csaj, hogy vízben több a helye neki, mert kitágul a méh kicsit, ezért mocorog. nagyon jó volt később, nagyon élvezte, meg én is. csak persze jól elfáradtam... olyannyira, hogy a MOM-ba, ami itt van egy köpésre, utolsó hetekben már a férjem jött értem kocsival.
a dokibácsim meg azt mondta, hogy nem feltétlen jó, ha tampit helyez be az ember, mert ha beszívja a vizet, akkor a bacik ugyanúgy sokáig ott maradnak belül. szóval csak természetesen :)
ancsipancsi

Ancsi,
szolival egyetértek, én életemben összesen egyszer voltam, csak hogy kiprobáljam azt is :D
Aqua tornára én is akartam járni a MOM-ba, biztos jo lehetett :) a Nandához jártál?

KépKép
fibi

[quote="fibi"]A írta:fibincsi,
szolival egyetértek, én életemben összesen egyszer voltam, csak hogy kiprobáljam azt is :D
Aqua tornára én is akartam járni a MOM-ba, biztos jo lehetett :) a Nandához jártál?

Phoebe! :)
a Nandához IS. de volt egy másik, aki jobban megtornáztatott. meg ha nem voltam terhes, akkor másik edzőkhöz jártam, sima aquára. nekem nagyon bejött. a Nandáé kissé csigább, lassabb, relaxosabb torna, a többi fárasztóbb.
ancsipancsi

milyen zárat vegyek kétgombos szekrényekre, amelyek többször használatosak, nem törnek el, és a gyerek se tudja kinyitni? most postásgumival van összefogva, de félek, hogy elszakítja! :(
ancsipancsi

Ancsi,
samponnak örülök, tökmindegy, hogy milyen, csak használjon :D nekem nagyon szépen karbantartja a fejbőrömet, és egyszer próbálkoztam mással, attól jött újra a viszketés-korpásodás :)

v
kisün

Ancsi,
safety fantázianevű márkának van egy kifejezetten kétgombos/fogantyús ajtóra kitalált műanyag zára, dóci még nem tudta kinyitni, karcsi a Bocskai-úton, az elefániban vette :)
kisün

Fibi,
melegkiütés: izzadó bőrön apró hólyagok, néha vörös foltok, mint a csalánkiütés :) legalábbis nekem ilyen volt, ha nagyon durva, akkor kapsz rá kenőcsöt, de egyébként magától elmúlik :)

v
kisün

sziasztok,
na, mit gondoltok, kinek pakoltam a legtöbb cuccot???? :roll:

képzeljétek, L még mindig kint van a corában, kb. másfél órát tartott, mig sorra került, most meg várja az elbirálást...grrrrr....

aquaparkról jut eszmbe: B azt mondja rá,h AKNAPARK!!! :lol:
a potyautasra, meg azt mondja, h POTYOG UTAS, és a múlt héten azt mondta: Anya, ha nagy leszek, király leszek!!!
de mit is várhatnék egy Oroszlántól???? :shock:

no, lépek tovább pakolni, meg rendet rakni, mert lehet, h jönnek a tesómék ide, amig mi távol leszünk..... 8)

sziasztok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!
A Daubner a szépvölgyi úton van, elég messze, de megéri!!! A kedvebc tortámból egy nagy kerül 2700 forintba, szerintem ez nem olyan gáz. És a fagyi isteni finom, főleg a somlói galuskás fagyi, és nagy gombócot adnak 100 forintért!
Én a helyedben nem vennék drága szekrényzárat. Mi a gombos szekrényre kávéfőző tömítő gumit raktunk, még tart. A barátnőmék kislány 2 éves, náluk is postagumi tartja a szekrényt, és még nem szakadt el! Én egy szekrényre vettem hiper-szuper gyerekzárat, a fürdőszobába, ahol a vegyszerek vannak!

Úszás:
Tudom, hogy túlparázom, de a sógornőmnek 22 hetesen ment el a babája, valószínűleg valami fertőzés miatt. Kérdeztem is a dokibácsit, hogy szerinte mitől lehetett, és mondta, hogy ez az ún. félidős vetélés, nem tudnak róla sokat, feltételezik, hogy valamilyen hüvelyben felszáló fertőzés okozza. Én most kezdem a 20 hetet.... De azért este rákérdezek nála, bár borítékolom a válszt :lol: Mindenre azt mondja, hogy ami csak jól esik :lol:

Zsanci!
De akkor ezek szerint nem fogyott el a mosógép! És a nyaralásra bepakolás szerintem tök jó dolog, a hazatérés utáni kipakolás a halál :wink:

Vera!
Rövidnadrág jöhet, köszi :lol: Egyébként mostanában hogy jártok játszótérre? Karcsi viszi a nagylányt, és ti otthon maradtok, vagy viszitek már Marcit is levegőzni? Csak mert egyszer szívesen megkukkantanám a legifjabbat :D

Deni!
Ha én bolti sós sütit viszek, és egy kis üdítőt, akkor beengedtek??? Egyszerűen nincs erőm sütni, ötletem sincs, és ma este is kresz-en leszek :oops:

Már akartam írni, hogy anyukám jóvoltából részem volt egy kis kultúrában, hozott egy Story magazint és egy Meglepetést. Az egyikből megtudtam, hogy Tom Cruise az újszülött gyerekét már valami zseniképzőbe járatja, és az anyja alig láthatja a gyereket (kérdésem: ott a gyámügy mit szól ezekhez a dolgokhoz, már ha igazak ugye....), a másiknak a címlapján Rubint Réka ölelkezik férjurával egy kád vízben :shock: Azt hittem nem látok jól! Férjem szavaival élve szerintem ez a kóbor lőtéri sánta kutyát nem érdekli! Vagy mégis? Ez hír, hogy egy házaspár néha szexel is :?: :twisted:
Ja, és ami végképp kiakaszt, hogy Marsi László és Palik Anikó páros életének minden lépésénél ott van a sajtó? Ők hívják őket? Mert mindig mosolyognak, és a kórházból hazamenet is smink van Anikón, tehát szerintem várta őket.......
Bocs, ha untattalak titeket, de valakivel meg akartam ezt osztani, a férjemet tényleg nem érdekli :lol:
zuzmo1

Rylie!
Hol van az a Ruszvurm? Felcsigáztál :lol:

Deni!
Mostanában ha felkel éjszaka Bazsó, kiveszem, és magam mellé fektetem a földre, ahová jó puhára megágyaztam, és egyszercsak visszaalszik. De olyan szerencsétlen vagyok!!! A szombat éjjelt férjuram bevállalta, hogy majd ő kel fel Bazsóhoz, hát persze, hoyg átaludta az éjszakát! Most éjszaka viszont 3-szor is felébredt, és nyöszörgött, az egyik alkalommal 1 óra volt, mire visszaaludt. Nincs igazság a földön :twisted: :lol:

Gabi!
Azért néha nézz be, és osztd meg velünk, hogy miket vásároltok az új kecóba. :wink:
A múltkori élményetek nagyon rosz lehetett, én egyszer láttam ilyet a 7-es buszról, mentősök élesztettek újra egy pasit! Hát, nem úgy nézett ki, mint a filmeken! :cry:
zuzmo1

Sziasztok!

Den

Nagggyon helyes a kis egyévesed! :P :P Remélem én is el tudok menni holnap hozzátok. Majd írok mailt.

Zsan, mi is megyünk majd Hajdúszoboszlóra asszem két hét múlva. Jó utat nektek! és remélem férjed már mindjárt hazaér a Cora-ból, vagy már haza is ért! :)

Kisün

Nekem is megmondod melyik az a jó sampon? Nekem már gyerekkorom óta korpásodik a fejem és még semmi nem volt amitől elmúlt volna. :(

Ancsi

Én is soknak találom a babakocsi árát. Azért nem is vettem számításba egyrészt, mert drága, másrészt meg a neten nézegetve kép alapján nem tetszett annyira. De élőben egész más volt és már az tetszett a legjobban és a férjem is ezt pártolta és ő döntött. :)

Meske

Csatlakozom hozzád, EDA témában. Én kértem EDA-t amikor szültem, mert nekem elhúzódott a szülés, 8-10 óra vajúdás után is még mindig egy ujjnyi voltam és ezalatt az idő alatt 1-2 percenként volt fájás és nagyon fájt és már annyira fáradt voltam, hogy a lelkemet is eladtam volna valami fájdalomcsillapításért, mert ugye ha ennyi idő alatt is egy ujjnyi, akkor ki tudja meddig fog ez tartani stb. Szóval én kértem, hogy valahogy enyhítsenek a fájdalmakon, mert már nagyon kivoltam és nekem felajánlotta az EDA-t a doki, és nem ő, hanem egy másik szülész lejött és beadta (mondjuk nem azonnal jött, csak pár óra múlva), de lényeg, hogy beadta, hát életem legjobb döntésének tűnt akkor. :) Emellett direkt úgy adagolták az EDA-t, hogy a kitolásra már elmúljon a hatása, mivel az én orvosom azon a véleményen van, hogy a kitolásnál nem jó az EDA, mert azt érezni kell, úgy tudod biztonságban megszülni a babát. Szóval én is megtapasztaltam, hogy mi az a szülés, sőt talán jobban, mint olyan valaki, aki 3 óra alatt megszülte a babát, mivel én kb. 11 órát vajúdtam az EDA beadása előtt, és a kitolás előtt kb. 1 órával már elmúlt az EDA hatás szóval akkor már mindent éreztem és még a kitolás is egy egész órán át tartott, szóval az EDA nem feltétlenül jelenti azt, hogy fájdalom nélkül szülés, mert nekem nem így volt, viszont a vajúdás alatt az a pár óra pihenés amíg nem fájt, nagyon sokat segített, hogy a végig tudjam csinálni.

Uff, beszéltem, de most mennem kell.

ruz
ruzicsky

Fibi :) De jókat tudsz álmodni! :D :D Nem gond, darabokban is el fog fogyni, ne aggódj :wink:

Ancsi :) Szolihoz csak annyit, hogy a szomszéd nőcink Amerikából települt vissza és már vagy 7-8 évvel ezelőtt azt mondta nekem, mikor a kertben napoztam, hogy ez milyen felelőtlen dolog, merthogy öregíti a bőrt.. bla-bla.. és Am.-ban már a fehér bőr a divat és a szolikat jó olcsón nyomják át Európába, mert itt még le vannak maradva... Hát nem tudom, tényleg így van-e, de lehet hogy ezért költözött haza a tengerpartról? :o

Vera :) Milyen (melyik) ez a sampon, amiről írtatok? Férjem is szenved a korpától, és azt vettük észre, hogy néha cserélgetni kell a márkákat, mert vhogy hozzászokik a bőr és nem használ, így sokszor az olcsóbb hatásosabb, mint a drága, de sajnos csak egy darabig :(
denizsa

Zuz, Ruszwurm a Várban van. asszem azegyik legrégebbi bpesti cuki. és én is a daubnerre szavazok, ha lehet :D

Isti ma nagyon rosszul ébredt, tüsszög és zsémbeskedik, de ha holnapra kiheveri, mi is mennénk szívesen Bálintot köszönteni! csak azt nem tudjuk, hová, így hálás lennék, ha valaki megosztaná priviben :) köszönöm :)

és takarító csajt keresek, megint. a mostanitól koszosabb a lakás, mintha nem lenne. kizárólag ott takarít, ahol a papok táncolnak, meg miután kitörölgette, még fekete a kád :( folyton mindenhová vissza kell küldenem, de most betelt a pohár: a csőrnél fogta meg Isti cumiját koszos kézzel. még jó, hogy láttam :? plíz help :!:

Juc, Panka Sára lett, ahogy ígérték

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: