Ancsi!
A Daubner a szépvölgyi úton van, elég messze, de megéri!!! A kedvebc tortámból egy nagy kerül 2700 forintba, szerintem ez nem olyan gáz. És a fagyi isteni finom, főleg a somlói galuskás fagyi, és nagy gombócot adnak 100 forintért!
Én a helyedben nem vennék drága szekrényzárat. Mi a gombos szekrényre kávéfőző tömítő gumit raktunk, még tart. A barátnőmék kislány 2 éves, náluk is postagumi tartja a szekrényt, és még nem szakadt el! Én egy szekrényre vettem hiper-szuper gyerekzárat, a fürdőszobába, ahol a vegyszerek vannak!
Úszás:
Tudom, hogy túlparázom, de a sógornőmnek 22 hetesen ment el a babája, valószínűleg valami fertőzés miatt. Kérdeztem is a dokibácsit, hogy szerinte mitől lehetett, és mondta, hogy ez az ún. félidős vetélés, nem tudnak róla sokat, feltételezik, hogy valamilyen hüvelyben felszáló fertőzés okozza. Én most kezdem a 20 hetet.... De azért este rákérdezek nála, bár borítékolom a válszt

Mindenre azt mondja, hogy ami csak jól esik
Zsanci!
De akkor ezek szerint nem fogyott el a mosógép! És a nyaralásra bepakolás szerintem tök jó dolog, a hazatérés utáni kipakolás a halál
Vera!
Rövidnadrág jöhet, köszi

Egyébként mostanában hogy jártok játszótérre? Karcsi viszi a nagylányt, és ti otthon maradtok, vagy viszitek már Marcit is levegőzni? Csak mert egyszer szívesen megkukkantanám a legifjabbat
Deni!
Ha én bolti sós sütit viszek, és egy kis üdítőt, akkor beengedtek??? Egyszerűen nincs erőm sütni, ötletem sincs, és ma este is kresz-en leszek
Már akartam írni, hogy anyukám jóvoltából részem volt egy kis kultúrában, hozott egy Story magazint és egy Meglepetést. Az egyikből megtudtam, hogy Tom Cruise az újszülött gyerekét már valami zseniképzőbe járatja, és az anyja alig láthatja a gyereket (kérdésem: ott a gyámügy mit szól ezekhez a dolgokhoz, már ha igazak ugye....), a másiknak a címlapján Rubint Réka ölelkezik férjurával egy kád vízben

Azt hittem nem látok jól! Férjem szavaival élve szerintem ez a kóbor lőtéri sánta kutyát nem érdekli! Vagy mégis? Ez hír, hogy egy házaspár néha szexel is
Ja, és ami végképp kiakaszt, hogy Marsi László és Palik Anikó páros életének minden lépésénél ott van a sajtó? Ők hívják őket? Mert mindig mosolyognak, és a kórházból hazamenet is smink van Anikón, tehát szerintem várta őket.......
Bocs, ha untattalak titeket, de valakivel meg akartam ezt osztani, a férjemet tényleg nem érdekli