Éjjel megint kelt 3-kor, és megint vizet adtam neki csak most 40percbe telt a visszaalvás. Sírás nem volt csak néha kisnyekergés. Nem sok vizet iszik talán 10ml-t.de megint kimaradt egy evés és csak 6-kor hamizott. Ez nagyon jó így csak én vagyok olyan mint akit ki hánytak. Egyszerűbb volt az 5 perc kaja és aludt tovább. Ez még a tegnapi, mert már akkor kezdtem írni csak félbe maradt.
Ma éjjel 2 után kelt először és utána 5.30-kor ma nem szórakoztunk éjjel. Olyan sokat nevet tényleg megzabálom egyszer. Már napról napra egyre értelmesebb hihetetlen ,hogy csak 4 hónapos és olyan sok mindent megért már.
Lívi
Fényképezd le a befőttes üvegeket! Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lett.
Anita
Hát a leírásod alapján nem lehet könnyű a szopi.
Miért kell lefárasztani Botit? Még mindig nem bújt ki a foga?
Babcika
Tényleg haláli a lányod ,imádom az alvós képeit.
Ildi
Milyen a kocsi?
Eszti
Tényleg vagány Bence a csíkosban, de ezt már a többiek is írták.
Annácska
Már kétszer pancsiztunk. Már van képem majd rakom őket. A sovány képen olyan aranyos Annamari .
Köszi lányok, azt hiszem segítet anyun a sok jó kívánság ,már jobban van.
Vok
Kutyus?
Nem is tudtam hogy kettő van.
Angi
Biztos muris ahogy Lídi eszik,
Vali
Szerintem senki nem szeret vasalni!!!
Cory
Nem csodálom ,hogy Ko vagy
Mariann
Nem láttad hogy mi csípte meg Istvánkát. A rohadt dög
Én nem fogyózom, majd annak is eljön az ideje
Petri
Mindenkinek van ilyen nyűgi napja ,én mindig olvasok ,csak nem mindig van kedvem írni .Dumálni jobban szeretek.
Most van még egy kutya vagy félre olvastam?
Mikor lesz tali? Júliusban még nem volt!!!!
Tünde
Jó Balcsizást neketek!!
Katicusak
Jó hogy újra hallani felőletek.
Gratulálok az államvizsgádhoz!
És örülök ,hogy jó a lakás.
Lingerera
Szegény,
Miért kellett vért venni Martintól? Hát ti aztán jól megelőztetek minket !!lehet ,hogy Levinek is kevés a vasa ,de én ezért nem akarom megszúratni a vas hiány jelei mondjuk nem mutatkoznak nála szerencsére.
Nekünk nincs légzésfigyelőnk ,de néha megijedek mert úgy veszi a levegőt ,hogy alig mozog a hasa. ma reggel is rákellett tenni a kezem, sőt volt olyan is hogy megráztam mert azt hittem ,hogy már nem is él. Szörnyű volt
Valakit megint biztos kihagytam
Na jönnek a képek.
Ez a miénk
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 506.03.jpg
[/img]
És az esti elalvás

vagy 1000-rel