A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Éjjel megint kelt 3-kor, és megint vizet adtam neki csak most 40percbe telt a visszaalvás. Sírás nem volt csak néha kisnyekergés. Nem sok vizet iszik talán 10ml-t.de megint kimaradt egy evés és csak 6-kor hamizott. Ez nagyon jó így csak én vagyok olyan mint akit ki hánytak. Egyszerűbb volt az 5 perc kaja és aludt tovább. Ez még a tegnapi, mert már akkor kezdtem írni csak félbe maradt.

Ma éjjel 2 után kelt először és utána 5.30-kor ma nem szórakoztunk éjjel. Olyan sokat nevet tényleg megzabálom egyszer. Már napról napra egyre értelmesebb hihetetlen ,hogy csak 4 hónapos és olyan sok mindent megért már. :D

Lívi
Fényképezd le a befőttes üvegeket! Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lett. :D

Anita
Hát a leírásod alapján nem lehet könnyű a szopi. :( Nálam legalább ez a része kimarad.
Miért kell lefárasztani Botit? Még mindig nem bújt ki a foga?

Babcika
Tényleg haláli a lányod ,imádom az alvós képeit. :lol:

Ildi
Milyen a kocsi? :D Jó vezetni? Kertről kérünk képet!!!! :shock:

Eszti
Tényleg vagány Bence a csíkosban, de ezt már a többiek is írták.

Annácska
Már kétszer pancsiztunk. Már van képem majd rakom őket. A sovány képen olyan aranyos Annamari . :D

Köszi lányok, azt hiszem segítet anyun a sok jó kívánság ,már jobban van. :) 1 hétre a műtét után elfertőződött neki. Király!! Komolyan olyan szarul nézet ki ,hogy már azt hittem túl se fogja élni. :(

Vok
Kutyus?
Nem is tudtam hogy kettő van. :D

Angi
Biztos muris ahogy Lídi eszik, :lol: azt mondják olyan édi pofákat vágnak az ízekre .Nekem még erre várni kell, hogy lássam.

Vali
Szerintem senki nem szeret vasalni!!! :lol:

Cory
Nem csodálom ,hogy Ko vagy :wink:

Mariann
Nem láttad hogy mi csípte meg Istvánkát. A rohadt dög :x

Én nem fogyózom, majd annak is eljön az ideje

Petri
Mindenkinek van ilyen nyűgi napja ,én mindig olvasok ,csak nem mindig van kedvem írni .Dumálni jobban szeretek.
Most van még egy kutya vagy félre olvastam? :?

Mikor lesz tali? Júliusban még nem volt!!!! :lol:

Tünde
Jó Balcsizást neketek!! :D

Katicusak
Jó hogy újra hallani felőletek. :D Képet is rakjál!!!
Gratulálok az államvizsgádhoz! :D
És örülök ,hogy jó a lakás.

Lingerera
Szegény, :( ezt már én is átéltem igaz nem most de tudom milyen rossz Jobbulást.. Nekem ötször szúrták fel az orromat 1 hónap alatt.
Miért kellett vért venni Martintól? Hát ti aztán jól megelőztetek minket !!lehet ,hogy Levinek is kevés a vasa ,de én ezért nem akarom megszúratni a vas hiány jelei mondjuk nem mutatkoznak nála szerencsére. :)

Nekünk nincs légzésfigyelőnk ,de néha megijedek mert úgy veszi a levegőt ,hogy alig mozog a hasa. ma reggel is rákellett tenni a kezem, sőt volt olyan is hogy megráztam mert azt hittem ,hogy már nem is él. Szörnyű volt :cry:

Valakit megint biztos kihagytam :?

Na jönnek a képek. :lol:

Kép

Ez a miénk

Kép

Kép

Kép

Kép

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 506.03.jpg

[/img]

Kép

Kép

Kép

És az esti elalvás

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Igazi Kisdarnyi :lol: , a lemerülés a legprofibb

Babci: Hát sokszor nem könnyű, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy az anyatejnél nincs jobb dolog a Lili számára. Inkább etetek 2 óránként még éjjel is (persze csak ha felkell :) ). Viszont kicsit furcsa lesz a hozzátápi, pillanatnyilag annyira idegenkedek tőle. Ez másnál is így van vagy ez megint az én újabb hülyeségem?
Ráraktam az előbb a mérlegre és gyarapodunk hál' Istennek. Azt nem írom mennyivel mutat többet a mérleg :) Egyébként én meg téged tisztellek a kitartásod miatt és sokszor ez ad erőt nekem, Lili-anyuk tartsunk össze :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta-A fiad egy husitünemény.Annyira aranyos,ügyes a vizen,hogy elképesztő. :lol: El is képzeltem,hogy múltkor hogy aludhatott el a víz tetején.Ez a pocak?!! :P :P :wink: :lol: :lol:

Gyöngyi-Köszi!! :lol: Hát tényleg nem könnyű,de a szeretet rengeteg plussz erőt ad az embernek,és korábban látszólag lehetetlen dolgokra is képes lesz... :P Mennyivel gyarapodott Lili?Na jó legyen Te titkod,bezzeg én még az 5 dekát is bevallom :wink: Különben öcsém,aki hetente jár haza,el van most ájulva Lilkótól,hogy mennyit nyúlt hosszra.Próbáltuk megmérni a hosszát és 63-64 cm-nek mértük.Ami azt jelentené,hogy 2,5 hét alatt nyúlt 3-4 cm-t.Ez lehetséges?Bár én a védőnős mérésben nem igazán bízok. :roll: Tartsunk össze Lili-anyu!!! :wink: :wink: :P :P Én már várom nagyon a hozzátápit,nagyon kíváncsi vagyok Lili reakciójára,meg úgy egyébként is már nagyon "csinálnám"(júj de csúnyán mondtam :roll: )
Vendég

Sziasztok!

Melindanak hívnak és ez év áprilisában született egy kislanyom, akit Boglárkának hívnak.

Itt már egy összeszokott kis csapat van, de ha lehet engedjétek meg, hogy én is had "járkálhassak" ide.

Nem vagyok egy kezdő forumozo, de itt mégsem találom, hol kell kitolteni a profilt.

Kérem valaki segítsen!

Köszi szépen

Sziasztok
Vendég

Babetta!

Mutattam Ádinak Levit és azt mondta, hogy óriási a pasid. :D És hogy nekünk miért nincsen medencénk?!?!?!?! :D:D:D

Linegra!
U.a a véleményem, mint Babcikának. Ha nem jössz minden nap, nem kérdezzük, hogy merre jársz. Hiszen nem jössz rendszeresen. Sajnálom a betegséget. Nagyon tréül hangzik!!! :( Szerencse, hogy a tejcsibe nem zavart bele!!! Mit kell még szednie Martinnak? Kérünk képet is az óriás pasiról!!!! :D

Katicuska!
Szia! :) Igen, kérünk képet!! :D

Megyek, mert éberedezik a csaj. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Meli!
Üdv közöttönk.
Fent, a segédletek alatt van, ha legörgíted. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Babci: Nem titok, csak nem szeretek én lenni a sokkoló 210g 5 nap alatt :wink: . Simán nőhet ennyit, látod neked nem a súlyra, hanem a hosszra gyarapszik.

Meli: Helló, gyere csak mi is kezdtük egyszer valahol :) , de aztán írjál ám, ne csak úgy hébe meg hóba :lol: mert ebben a topikban most ez a sláger, elég kevesen vagyunk :? persz gyerkőc mellett ez nem csoda én is akkor tudok jönni ha alszik a manó

Kép

Kép
pgyöngyi

Babci: Most fosta összemagát, még a matrac is olyan lett, visszavonom a 210g-ot, mert most legalább 150 kijött belőle :lol:
Na megyek suvickolni

Kép

Kép
pgyöngyi

Vok, Gyöngyi köszi a kedves fogadtatást. :)

Itt is uborka szezon van :lol:
Vendég

Meli-Gyere nyugodtan,jó sokszor! :wink: Látom Vok már írta,hol találod a profilt! :P

Gyöngyi-210gr,anyááááám.Én is,én is akarom,hogy enyém Lili is így hízzon :roll: :oops: :roll: :lol: 150 fosi :lol: :lol: :lol: :lol: Egyszer lemértem Lili pisivel teli pelusát,egy reggeli 160-as adag után 2,5 órával a tisztábarakásnál.Hááát simán volt 100 gr. :? :wink:

Boscóóóóó hol vagy???????????Rég láttuk Fannikát!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :roll: :roll: :wink: :wink: :P :P
Vendég

Meli-Most nézem Bogika képeit.Hááát vmi tünemény a kiscsaj! :P Írj magatokról:mekkora a nagylány,szopizik,alszik éjel,nappal...?
Vendég

Szia Meli
Nagyon édi a csaj, nekem az tetszik amikor a játék babát mellé raktátok ,hogy nekem ez nem jutott az eszembe akkor.

Most Gyöngyi és Babci tartják a frontot ,ha ők sem lennének ,nem tudom mit olvasnék.

Gyöngyi
Nagyon ügyik vagytok, jó sokat hízott Lili.

Babci
Levit 66 cm ha végig mérem akkor 70 cm. De hülyeség mérni ,mert mindenki mást mér és máshogy.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta-Hááát nem nagyon mozgolódik a topic.Én még takarítás közben is leülök,írt-e vki,csak úgy pihi képpen :wink: Szerintem is hülyeség,kiskönyvbe úgy is az keül,amit a védőnő mér :? Ők biztos megint csak kb. 61-nek mérnék,pedig azért tényleg láthatóan nő,hosszra :wink:
Vendég

Nahát, már megint nem tudom,hogy mi kavar be nálunk. Tegnap délután (ebédre) megint nem evett semmit Botus. Kétségbeesve hívtam fel a doktornőt, mert az addig lefejt tej neki fél fogára volt elég. Bár ő is abszolút a 6 hóig kizárólagos anyatejes táplálás híve, azt javasolta,hogy próbálkozzunk hozzátápival, de csak szopi után. Tehát próbáljunk mindig szopizni, vagy ha lefejt tej van, akkor azt kipótolva. Biztonság kedvéért tápit is írt,hogy legyen itthon :( Na, erre ötkor, és fél 9-kor semmi sírás nélkül bekajált. (Este volt egy kis tiltakozás, de nem volt vészes, megoldottuk.) Tök boldog voltam, reggel megint hamarabb ébredt ugyan, de evett rendesen. Legközelebb 9-kor kelt, megint köpködte ki a cict, ahogy dugtam vissza, annál inkább feszítette magát, és egyre erősebb üvöltésbe kezdett. 140 tejcsi volt lefejve, azt megkapta, meg kapott kevéske almát. így megnyugodott, dumált, kacagott, forgolódott... szuperül elvolt. Most ebédre, mintha mi sem történt volna az előző etetésnél, simán, csendben bekajált. (Igaz, hogy az elején megint volt kicsi tiltakozás.) Reggel sírva utaztam apa mellett a patikáig,hogy minek nekünk tápi, mikor van tej (tegnap csak nem váltottam ki). Mindegy, kiváltottuk, aztán remélem, itt fog porosodni.

Cory, Borcsa: Nincs valami tippetek mitől lehet ez??? Úgy szeretnék segíteni,hogy ne legyen ilyen, hogy nyugodtan tudjon mindig szopizni Boti.
A lefejt tejet pohárból adtam!

A másik bajom az,hogy max. egy adagot tudok lefejni egész nap. Már ennek a 200-220 ml-nek is nagyon örülök, mert egész napos melő + éjszaka is keltem 2x. De így meg hulla vagyok! Mitől lehet az, hogy pl. ha kimarad egy etetés, azt a mennyiséget nem tudom lefejni, csak max 50-60 ml-t?????? (Mondjuk több csatornát is érzek eldugulva, amivel semmit nem tudok kezdeni.... :( Ez hozzájárulhat ehhez az egész mizériához?) Védőnővel is beszéltem, ő azt mondja, ilyenkor már nem olyan a mirigyállomány (vagy mi a fenét mondott :?:), azért nem tudom fejni :?

Bocsi,hogy most ezzel a hülyeségemmel foglalom a helyet :( Annyira tanácstalan vagyok... (Most megint jobb a kedvem,hogy evett, de már félek előre a következő etetéstől...)

Na, azért mindjárt reagálgatok is :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszi, köszi......n+1...Koszi

Az igazságot megvalva, tavaj szeptembere ota olvasgattalak benneteket. :oops: És olyan boldog voltam amikor születtek a babáitok, h mindig megmutattam apának is. 8)

Szoval: Boglárka ápr. 15-én született hajnali 4kor 2350gr és 42 cm. Igazi kis Zsebibaba volt. De akkor azt monták, h ne izguljak utol fogja érni társait. Akkor ezt nehezen hittem. Ma már elhiszem. A tegnap este mértünk 5348gr. Mi is olyan mérlegelősek vagyunk :lol:

Hogy szopik? Cicivel a szájaban született. Az én napom altalaban azzal telik, h szoptatok. Már a parom sen kérdi meg, h mit csinalok mikor felhív, automaticén mondja: "Szoptatsz"

Az én jányon nagyon rossz alvó. Este 9 körül alszik el és reggel 6 körül ébred. Általában egyszer kel , 3 fele kajálni.

Majd még jövök, csak most megyek enni adni a lánykámnak. Szegeny már biztos elfelejtette hogy néz ki a cici :lol:
Vendég

Edit: Nagggyon cuki Levi a vízben :D Bírom, mikor a vízben van a fejecskéje, meg mikor készül alámerülni :D! Én is várom már,hogy menjünk úszni. Majd én is fotózok! Védőnőnek panaszkodtam még múlt hét végén, hogy napközben nem tudom elaltatni Botit. Mondta,hogy jobban kell fárasztani, mert nagy baba, menjünk pl. babaúszásra. Amúgy is akartunk járni, ez még egy lökést adott. Persz nem akarom és fogyóztatni a fiút, elég,hgoy most sztrájkol :( :D:D:D
Persze Levi még mindig óriás, már egyre jobban félteném Botust a közelébe engedni :lol:
Apa nekünk is Kishableányos rózsaszín úszópelust vett... :wink: , bár én vettem helyette liberosat. De, ha Levi így szereti átadhatjuk :wink: :D (Csak vicc volt, jó lesz itthon a kerti pancsolóba :D)

Kata: Grat az államvizsgához! Sajnálom a tejcsit, átérzem... (Bár szerencsére még teljesen nem)! Fehérjére azért mindenképpen szüksége van Petikének, azt meg a tápival kell pótolni. A többit szerintem max csak plussz, hozzátápiként (tápi után), ha egyáltalán kell. Azért még elég picike a legény, de ez csak az én véleményem! Dobj fel majd képet!

Gyöngyi: Alig bírtam leírni a neved :D... Grat a nagyaszerű gyarapodáshoz! Kaksi :D:D:D:D:

Babcika: Lilkód ma milyen jó pózban szunyált???

Era: További jobbulást Nektek! Szuper,hogy a tejcsibe nem kavart be! Nem semmi óriásbébitek van nektek is! :D Képet kérünk!!!

Mesi: Boti most azt hiszem olyan 8.20 kg körül van (talán!!!), és 68 cm hosszú volt két hete! Ügyesen forog mindkét irányba, de szívesen csak hasról hátra! Már szépen halad a játékokért, mintegy kúszik (technikája: fenék fel, oldalra fordulás, elől lévő lábbal feltolja magát, fordulás másik oldalra.... haláli :D) Remélem már jobban van az egészséged! Hanna baba jól van? Egy-két szót azért írhatnál! Légzésfigyelő: Mi az AngelCare-t használjuk. A 40x60-as panel tényleg nem tűnik túl naynak :? Egyébként szépen tudja oldalra fordítani a fejecskéjt Hanna, pl. ha kinyomja magát. ???

Vok Eszter :lol: :Sajnálom Hannát a pocifájás miatt! Szupi,hogy taliztatok Angiékkal! Kutyus???

Meli: Üdv itt!!! :D

CSEMA????????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Csak gyorsan mert indulunk templomba, próbáld ébredés után egyből cicire tenni Botit. Nekem ez bevállt amikor sztrájkolt a Lili, volt olyan is, hogy állva szoptattam meg és mikor már a szájába volt a cicic óvatosan leültem. A babák amikor ébrednek még egy ideig nincsenek teljesen tudatuknál és ezért elfogadják a cicit. Remélem bejön nálatok is ez. puszi, majd ír, hogy sikerült-e

Kép

Kép
pgyöngyi

Most olvastam már utána ennek a szopisztrájknak! Szóval még nem volt "kajaidő", de összebújtunk Botival. Puszilgattam, bírkóztunk, aztán megkínáltam a cicivel! Szó nélkül evett, és jól lakott! JUHHHÉÉÉÉÉ! :lol:
Remélem, továbbra is fog menni! Még olvasgatunk kicsit a témáról (Botussal együtt), csak el ne lesse a taktikámat :wink: :lol: :D
(Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan vannak hasonló problémákkal...éljen a szájber :D!)

Köszi Gyöngyi! :D

Na,és azt hiszem, már abbahagyom a nép fárasztását a mi problémánkkal :roll: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Én igazoltan voltam ma távol, reggel jöttek anyuék, hazahozták a fiam a nyaralásból, szal eddig családi életet éltünk :lol:

Trose: Ha a lánykád ennyire nem emeli a fejét, akkor én úgy csinálnám éjjel, hogy ne egyen meg az ideg, hogy amikor elalszik, tennék egy párnát mellé, arra az oldalra, amerre fordulni szokott. Így nem fog sikerülni neki, és marad háton.
Légzésfigyelőről nem tudok nyilatkozni, nekünk nincs.

Vok: Kutyus hogy van? Evett már ma?

Katicuska: Sajnálom, hogy nem megy már a szopi, a sok idegesség nagyon bekavart :( Az államvizsgához nagy nagy gratula :)

Era: Én arra nem emlékeztem, hogy te is beteg vagy, annyi maradt meg bennem, hogy Martin vérvételen volt, és várjátok az eredményt. Néha annyi az info egyszerre, hogy néhány dolog felett elsiklik az ember :( Bocsi. De örülök, hogy túlvagy ezen a nyavaján, nagyon összejött neked :(
A fiad jó "kis" súlyban van :shock: Elképesztő, hogy a topic fiúbabái milyen súlyokat produkálnak :shock: :lol:

Babcika: Én nem PC-t használok, hanem Mac-en nyomom, és ennek az alap browsere sz@r lehet, már több gondom volt vele, pl. képet sem enged feltölteni :evil: Ezen egyébként még mindig sz@rul jön be a vonalzód, de most már Firefox-ot fogok használni, az legalább nem szívat :x Bocsi, hogy kavartam :roll:
Tényleg olyan gyorsan nőnek a babók, minden percet ki kell élvezni :) Tegnap néztem meg Alizról egy 2 hetesen készült videót, hát hinni sem akartam a szememnek, hogy ilyen volt :shock:

Babetta: Örülök, hogy anyukád jobban van :) Haza is engedték már?
Kitartást az éjjeli szopikhoz :)
Levi nagyon aranyos a pancsis képeken, igazi úszóbajnok :) Nekem is merülős tetszik a legjobban :)

Gyöngyi: Látod látod a múltkor itt paráztál, hogy fogyott Lili, meg, hogy milyen keveseket eszik egy-egy alkalommal, erre most meg 210-et hízott 5 nap alatt. Nagyon ügyi. Ugye most már kidobod a mérleget? :lol: :lol: :lol:

Meli: Üdv itt :) Megnéztem a képeket, Bogi nagyon aranyos :)
Boldog 3 hófordulót kívánok neki :)

Anita: Húúúúú szegény, Boti jól rádijesztett :( Tényleg jó, hogy a neten már annyi mindennek utána lehet járni. Remélem találtok végleges megoldást erre a szopis problémára, és a tápi ott fog tönkremenni a polcon. :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tesók :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lingelera!
Sajnálom, hogy gondok voltak/vannak...
Szorítok, hogy a baba vérképe rendbe jöjjön.
Peti 2 hónapos volt amikor a doki azt mondta nem kell már a Konakion, Pedig akkor még javában szopott, nem is kellett tápszerrel mellépótolni.

Bébikaját úgy értettem, hogy napi egyszer néhány kiskanállal kap, szinte csak annyit, hogy szokja az ízeket. Persze ez semmi a tápszer mellett, de az meg mesterséges anyagokból van, ezért gondoltam, hogy egy kis alma frissen lereszelve mégis természetesebb táplálék, jó kiegészítés...

Köszi a gratulákat, igyekszek rakni képet a mai névadóról!
katicuska

:evil: :evil: :evil: :evil: az előbb írtam egy csomót oszt nem elnyelte a gép :evil: :evil: :evil: :evil:

.....előkerültünk ám mi is. :D Közben volt máe masszázsolás, mókázás, fürcsike és most itt szunyál az ölemben.

Vallinka: koszi a fogadtatást, a dicséreteketés a köszöntöt is.
Édesek a gyermekeid. A lánykádnak lesz egy igazi testőre. :wink:

Anita: látod nem kell ugy elkenődni elsőre. Persze megértelek és nekem is a szivem csavarodna ilyen helyzetben. Sokszor en is elkenődök amikor megy a hiszti a cicin, de még mindig szptatok.

Babetta: a babához még annyit, h az anno az én babám volt. Kb 22-23 éves és egy fogamba került.
Az ugy volt, h nem engedtem kihuzatni az amugy nagyon fajos fogamat amig nem veszik meg nekem a babát. Persze a szüleim is biztosra akartak menni kiegyeztünk, h elöbb a fogam aztán baba.

Kilok: egyet se busuljatok átveszem a staféta botot. Én 55-56 kg voltam amikor terhes maradtam.Aztán 75 lettem a végére. Mikor megszültem lettem 70. Ma meg lassan annyi amennyivel szülni mentem. De aku szeret az szeret igy is, na meg a nagy kufferbe jobb pakolni :lol: A párom szerint igy sem vagyok kövér. :oops: Nem aranyos.

Apropo apa. Legujabb poénja, h mi vagyunk a kinat tornász páros. Marmint félcsecsencsüngő és félcsecsekincsüng :P

Mi megkereszteltük Boglárkát, igy szereztünk neki egy sajat külön bejáratu angyalkát :) aki nem tudom hol repked amikor itt van gonosz álommanó, hasfájos manó stb gonosz manó.
Ime egy kép a keresztelőröl igazi kis vattacukros , habos baba :D :lol:
Kép

No dugulok.
Jo éjszakát minden mamának és babának.

˙(megyek csobbanok egyet)
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyi: az első gyereknél én nagyon vártam, hogy etethessem már mással is, és aztán annyira macerás volt az egész, hogy gyorsan rájöttem, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb volt, míg csak szopizott. A másodiknál már nem küzdöttem ezen :) Most meg úgy vagyok vele, hogy ha elmút 6 hós, megkínálom, aztán ha kell, kell neki, ha nem, akkor sem görcsölök a dolgon, majd 1-2 hét múlva újra megpróbálom.

Babcika: simán lehetséges ennyi nyúlás :)

Meli: üdv itt :)

Anita: nem lehet, hogy valami rossz élménye volt szopi közben? A tukmálás miatt is lehet akár. De csak találgatok :(
Fejni én soha nem tudtam, szóval ez passz.
Sztrájknál a rengeteg meztelen összebújás, esetleg együtt fürdés... be szokott jönni. Hátha Boti is élvezné :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita: Jaj de jó, hogy sikerűlt a szopi, csak így tovább :)

Katicuska: az a lényeg, hogy jól lakik a Peti baba :lol:

Meli: Ez, hogy van saját bejáratú angyalkája van egy angyalkának? :P

Cory: Na mizújs? Jól leköt ez a 4 gyerkőc :)

Borcsa: Hát te se írtál már 1000 éve. Gergőről képet kérünk :)

Vok: Eszik a kutyud? Remélem jobban van már

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: most nézem, hogy írtál közben :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Na, csak írok még: Vacsi is jól ment :D

Cory: Köszike,hogy írtál! Nem tudom igazán, erre próbálok rájönni! Csak az a furi, hogy naponta általában csak 1 szopinál van ilyen, hogy egyáltalán nem eszik, a többinél azért sikerül jobb belátásra bírni. Létezik,hogy tényleg nem kell neki? De akkor lefejve miért lefetyeli be??? Érthetetlen.... Mindegy, hátha így haladunk tovább! Okosodok a témában ... :lol:
Neked meg nem lett könnyebb az életed :D

Meli: Édespofa a vattacukrod :lol: Nagyon kis drága!

Vali: Nagyon szépek a tesók! Fiad rád hasonlít, jól látom? Bár téged is csak fényképről ismerlek! :D

Mennyivel jobb így az ember lányának a hangulata...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok :)

Anita: ez olvasva bizony szopisztrájk - valszeg a beinduló fogzástól, a melegtől, aztán az idegeskedéstől - de még az is lehet, hogy vmi váratlan zaj (kutyaugatás, fékcsikorgatás, motorbőgetés...) ijesztette meg.

A megoldást meg már szinte ki is találtátok :lol:

-sok-sok bőrkontaktus - ilyen időben jókat lehet pucoskodni szárazon és vizen.
-gyakori kínálás, nulla tukmálással. Felejtsd el a szopiidőket egy kicsit - amikor jókedvűnek érdeklődőnek látod, meg amikor lmában cuppog :) próbálkozz be.
- Új érdekes szopipozíciók - van szoptatási pozíciók topik is D:
-Ha úgy látod, hogy a késő tejleadó reflex is probléma, meg lehet sürgetni C-fogással. Vagyis hüvelykujjal felülről, a többivel alulról körbefogod a cickót középtájt, és össze- ill. a melkasod felé nyomod. Mint amikor a fél lityis zacsiból iszod a a tejet :) :) Ez amúgy fejés közben is segíthet.
Sajnos a fejés mindig kevésbé hatékony, mint a szopi :( Segít, ha közben Botira gondolsz, ha előtte meleg vízzel lezuhizod a melled, ha finoman átmasszírozod a tejcsatornáid.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Meli: Bogi teljesen olyan a ruciban, mint egy kis királylány :) Hogy viselte amúgy a szertartást?

Anita: Tök jó, hogy jól sikerült az esti szopi :) Próbálj meg türelmes lenni és ne görcsölj előre, mert állítólag azt is megérzik ezek a "bestiák" :lol: és attól is nyűgösködnek :(
Vince picinek kiköpött apja volt, most már sokat kupálódott a gyerek, olyan igazi vegyes felvágott lett. :lol: Sajna a fülét tőlem örökölte :oops: :cry:

Borcsa: Jó, hogy előkerültél :) Nyaralni voltatok?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Borcsa: Értem, köszönöm :D
"Fél lityis zacsi" :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gergő felfedezi a hangját :) Hogy tud kucogni - tördel a frász :) , meg irtó nagyokat sikkantgatni, mától már berregni is :D

És így néz ki, ha a melegre való tekintettel jégkocka-tartót rág:
Kép

Meg reggel így nézelődik a kiságyban (körülötte Luca plüss-adományai :) )
Kép

Ő is húzza magát ülésbe :) és komoly ügyességet igényel már úgy enni, hogy az ölemben van. Új mottója: ami a kezemben, az a számban :lol: :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nem voltunk amúgy semerre - csak igyekszem max. mennyiségeket a játszón lógni a kisebbekkel. Aztán csak olvasok és gyönyörködöm :) De írni már nem igen jutok el.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: Irígyellek, hoyg ebben a dög melegben van erőd játszótérre menni. Én nem bírok erőt meríteni, hogy elvonszoljam magam :( Inkább itthon szórakoztatjuk egymást :)
Gergőnek a reggeli ébredős képe nagyon tetszik :) Olyan különleges ... biztos a fények miatt. De a sérója is nagyon cuki :lol:

Kérdés: ma, hogy családi összeröffenés volt nálunk, ugye mint háziasszony folyton körbeugráltam mindenkit, és teljesen elfelejtkeztem róla, hoyg inni is kéne :( Ennek meg is lett a hatása, késő délutánra, illetve estére már éreztem, hoyg kevesebb a tejcsi :( :( Azóta persze pótolom, nem nehéz, mert érzem is, hoyg folyton szomjas vagyok. Várhatom, hoyg reggelre normalizálódik a helyzet, vagy több idő kell neki?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Valszeg reggelre már minden OK lesz :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Bókokat köszi :)
Semmi hősiesség: DK-i fekvésű legfelső emeleti panelben lakunk - a játszó jóval hűvösebb :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: Huhh ... megnyugodtam, köszi :)
Mi szintén DK, csak tégla. Kicsit jobb, mint a panel. Játszó messze van, ha Vince nagyon "friss" levegőre vágyik, szerencsére a társasház kertje be van kerítve, itt dorbézolhat :)

Régebben nagyobb volt itt az éjszakai élet ... Mindenki alszik??? Nem is értem ... :lol: :lol: :lol:
Én se rontom itt tovább a levegőt,
Jó éjt mindenkinek!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt!

Itt még mindenkiKép vagy 1000-relKép

GyertekKép
Vendég

Jó reggelt

Megyünk ma anyuhoz, szóval csak délután leszünk itthon. Mondjuk ahogy a mostani forgalmat nézem, nem lesz nehéz majd a visszaolvasás :) .

Anita: kitartás a szopival, ez csak egy átmeneti időszak (nálunk pl. nem tartott 1 hétig)

Borcsa: Köszi a képeket, még mindig zabálni való a fiad

Cory: Lehet, hogy a macera riaszt engem is a hozzátápinál. Még nem tudom, hogy fog működni ez az egész, hisz még mindig nincs el a Lili egyedűl, és hát neki csinálgatni a kaját elég nehézkesnek tűnik még most. Majd 1 kezezek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita-Csak-csak rendeződik a szopidolog.Szerintem se erőltesd,mikor Boti nem akarja.Lili is néha bekattan, őt(mint írtam egy párszor)az idegeli fel,ha nem dől a szájába a tej,mint a Niagara :cry: Ekkor aztán megharagszik a cicire,de kegyetlenül és nem kell neki.Ilyenkor lerakom...Aztán,ha megnyugodott,vagy elaludt,újra szopi.Különben tényleg a legjobb módszer,ha (fél)álmában szoptatod.Ekkor nem fogják fel,hogy "ja én sztrájkolni szoktam". :wink: Lili tegnap az 1 órai szopinál elaludt cicin,majd 3-ig aludt,így kivettem alva,3-kor szopi álomba merülve,alva vissza a kiságyba és még fél5-ig húzta a pacibőrt. :wink:

Meli-Bogi nagyon aranyos ebben a ruciban,mit egy minimenyasszony :lol: De jók ezek az izék!! :lol: :lol:

Borcsa-Már én is hiányoltalak!!Anyáááááám Gergő is már mekkora!! :shock: :P Tényleg ezek a fiúk nem kispályáznak!!!

Vali-Biztos lett elég tejcsid reggelre ugye?Én mindig hajnalban(5-6 körül)megiszok egy jó nagy bögre szopiteát,na ettől reggelre szépen el is áztatotm a hálóingem,a takaróm,sőőt az ágyat is :oops: :wink: Bár ma reggelre pl. tea nélkül is sikerült,ugyanis lusta voltam felkelni inni! :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon cép mindenki! Babák, mamák, család.:) képeket mindig nézegetem, meg olvasok is – nagyjából – csak most nem nagyon volt időm.

Amúgy jól vagyunk, növögetünk – lassan, de biztosan – egyre többet kajcsizik Alex. Végre elkezdett a nyúlkálni a dolgaiért.:) A fellógatott csörgő zörgő játékait úgy pofozgatja, h félek, eltöri őket.:) Meg felfedezte, h van lába, és tornázik vele.:) Mindezt egy napon produkálta, én meg csak lestem, és kapkodtam a fényképezőgépért, h felvegyem videóra.:). Aztán olyat is szokott csinálni, h megfogjuk, és kinyomja magát álló helyzetbe, és rázza a seggét közben.:) Ennek nagyon örül, nagyokat mosolyog közben. Meg asszem, h rugózik is vagy mit csinál, aztán annyira belejön, h már rendesen ugrál.:)
Ma egy kicsit komásabb vagyok, mert a Fiatalúr úgy döntött, h kivételesen negyed 7-kor ébreszt. Aztán valamit elronthattam pelenkázás közben, mert reggeli után kaksizott egy bazi nagyot, én mosolyogtam, h jó kis rotyogós lett, aztán pár pillanat múlva éreztem valami melegséget a lábamon.:) Hát sikerült neki. Most már elmondhatom, h le vagyok szarva.:)Törökülésben, az ágyban, mondanom sem kell, h az ágy is kapott rendesen, én is tokától bokáig kakis lettem.:) Aztán hírtelen nem tudtam, h mit mossak előbb? Magamat, az ágyat, vagy Alexet.:) Alex a pelenkázón – Apát kizavartam az ágyból, h fogja meg a picifiát – én meg futok a fürdőszobába. Gyorsan megmostam a lábam, mert már a talpamon is folyt.:) Aztán kimostam az ágyat, remélem sikerült.:) Majd végül Alexet is lecsutakoltam.:) Apa kiment cigizni, én meg a szekrényig, h előszedjek valami ruhát neki. Bakker mire visszafordultam, már az oldalán kapálózott, és majdnem leficcent a pelenkázóról.:( Levert a víz egyből. Hihetetlen, h mindent egyszerre csinál ez a kiskrapek. Jövőéten már szerintem menni fog a hátról hasra fordulás is.:) Szal ilyen kis mókásra sikerült a reggelünk. Most meg még oda sem tudok bújni apa mellé az ágba, mert az én oldalam tiszta vizes.:)

Futok, mert tortát kell sütnöm…

Meg egy pár kép:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsika-Üdv újra,jó,hogy jöttél.Jót röhögtem a kakisztorin :lol: Kicsifiad nagyon vagyánytündér!! :wink: :lol: ÉS kiköpött apukája,ugye? :wink:
Vendég

Na, ezt már szeretem, mikor mindenki ad egy életjelet magárol :wink:

Köszöni a vattacukros, habosbabos, kiskiralynő, kismenyasszony a dicséreteket.

Enyém gyermekkel nem tudom mi van. 3/4 3 körül ébredt és 5 fele nagy nehezen elszunyált. Aztán fél7 körül ismét nagy lett a szeme, leltároztunk vagy két órán keresztül majd fél ora szunya. Azota meg cici, hiszti, leltár, szunya. :roll: Biztos front.

Gyöngyi: angyalkának külön bejáratu örzö angyalkája van, aki megvédi minden rosztol, bajtol. Nap se süsse, szél se érje és mindig mosolygós szemei legyenek.

Vanillka: akkoriban volt egy olyan korszak, h mikor kivittük és megérintette a friss levegő menten beszunyált. Ugyhogy végig aludta az egészet. :)

Ti mivel foglalotoskodtok ma?

Nálun erösen fuj a szél ugyhogy szerintem ma nem megyünk sehova :(
Vendég

Nancsika! Szerintem elöbb-utóbb mindenki le van "szarva." :lol: Nálunk már kapott a szönyeg is olyan slungal jütt.
Vendég

Hahó, sziasztok:)

Jól eltűntem.. olvasgattam ugyan a fórumot, de írni nem volt időm, mert vizsgákra tanultam. Tegnap volt az utsó 2 vizsgám, brutál nehezek voltak. :( Úgyhogy az elmúlt másfél hét szó szerinti éjjel nappali tanulásból állt..de már vége :D :D

Majd igyexem visszaolvasni, bár nem tudom menni fog e:) Inkább majd újra bekapcsolódom!

A babák nagyon aranyosak! :wink: :)

Mindenkinek szép napot!!

faby

Babcika!

Ment emilke :)
Vendég

Meli-Válaszoltam! :P

Húú,de vasárnap van!! :wink: Sehol senki!!

Faby-Gratula a vizsgákhoz!!!Akkor most már gyere gyakran!!Hogy telnek a napjaitok?A blogot csak néha tudom elolvasni,de a képeket megnézem.Tündér virágszál DiliDominó!!! :P
Vendég

Köszi szépen. :D Megvárom Mamackát, ő tuti-tutesz-tutkó tud segiteni.

Mamacka :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Már olvasgatlak benneteket egy ideje, és nagyon tetszik a társaság. :) Remélem, van hely még számomra is köztetetek!

Üdv mindenkinek!
Merci

emerci

Sziasztok,

Hát nem gebedtem bele a visszaolvasásba, mi ez a pangás??? :o

Tegnap óta Aliz elég nyűgike, ömlik a nyál a szájából, folyton tuszkol bele valamit, nyafis, sajnos a cicin is sírdogál néha :( Aludni is olyan felületesen alszik, hajnali 4-kor már mocorgott, forgolódott, de csak 6 után kelt. Én persze alig aludtam így :( Nem tudom mi baja lehet, a fogzást még korainak tartom nála, persze ezeknél a mai gyerekeknél sose lehet tudni, mindent olyan korán kezdenek :wink:

Gyöngyi: Én meg nem tudom eldönteni, hoyg várom-e már a hozzátápit vagy sem, tényleg a szopi a legegyszerűbb kajálási forma, de a többinek is megvan a szépsége :) Anyám pont tegnap kérdezte, hogy megvan-e még a reszelő, amit Vincével használtunk, mert most az Interspuriban lehet kapni üvegreszelőt. Hátha valakit itt érdekel ...

Babcika: Ahogy Borcsa is mondta, reggelre minden OK volt tejcsi ügyben, de előtte ittam is, mint a gödény, nem győztem pisilni járni :? Még egy sört is leküldtem a biztonság kedvéért :)

Nancsika: Hát ilyen reggeli műsor után biztos egyből magadhoz tértél :lol: Az a baj, hogy csak később szakad össze az ember lánya :)
Jöhetnél te is gyakrabban, éppen nemrég hiányoltuk itt a régieket :wink:
Alex is milyen nagyfiú már! Szerintem is apájára hasonlít :)

Meli: Nálunk is fúj a szél, de szerintem a babakocsiban védve van a csajszi, szal mi nemsoká indulunk egy kis sétára.

Faby: Gratula a vizsgákhoz :) Nekem nem lenne erőm még tanulni is. Bőven elég a 2 gyerek meg a háztartás. De az is lehet, hogy csak lusta vagyok :) :roll: :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szia Merci!!Üdv közöttünk,gyere bátran és nagyon sokszor :wink: :lol: Írj magatokról (jó) pár szót :wink: És persze képet is kérünk a kis Hencsiről!!! :P
Vendég

Vali: az éjszakáról én is tudnék mesélni. 4-től 8-ig csak cicivel a szájában aludt Liza... Majd az egész délelőtt is így telt. Most alszik, és lassan már a 3 nagyobb csimota is :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: