Na gyorsba visszaolvastam tüzetesebben és arra az álláspontra jutottam hogy mégis inkább eltávozom a fórumból.
Én nem akarom hogy a többiek kirekesztetten "éljenek" itt a fórumon és sokan szétszakadjanak hogy mindkét helyen toppon legyenek. Ez nem fair senkivel szemben.
És mivel szilárd meggyőződésem hogy a másik fórumnak Antimegann is lehetne a címe, mert szép lassan kiderül hogy engem kivéve senkinek semmi baja a másikkal, ezért jobb ha tényleg én megyek el.
Üzenem a másik fórum szülőanyjainak, hogy a céljukat elérték, sikerült minket(Angelanit is) eltávolítani a fórumból, de az erkölcsi győzelem az enyém marad!!!!!
Azt is üzenem, hogy NEM MIATTUK MEGYEK EL

, SEM NEM MAGAMÉRT, hanem a többiekért meg a csapatért.Egyszerűen igazságtalan és még sorolhatnám hogy milyen .......dolog ez a fórumtársakkal szemben.
Semmi értelme mostantól burkolt üzengetésekbe belemenni, meg idézgetni, ráutalni bármilyen témában az egyik vagy a másik fórum írásaira, mert idegölő, embertpróbáló, fárasztó ez bármelyik kismama számára kutatni, visszakeresgélni hogy ki hol és mit mondott milyen témában.
Azzal hogy eleget tettek a felhívásomnak(menjenek el, ha nem bírják), igenis beismerték hogy csak "Egy az Isten" mégpedig az ő forgatókönyvük és nem tűrnek meg más véleményt a palettán.(Hisz csak az ő engedélyükkel lehet bárki fórumtag)
Aki eszi a szavaikat, egye, én köszi nem kérek belőle.Engem ne cenzúrázzon senki!
És hogy milyen stílusban adják ezt elő, eztán már csak az ő dolguk, aki erre is vevő, hát legyen az, nekem ez a stílus nem fekszik.
Nem tehetek róla, én nem tudok belerúgni senkibe hacsak nem engem bánt, támad meg stb...személyesen.
Üzenem a másik fórumtagoknak hogy nyugodtan jöjjenek vissza, mert bár ugyan a nevük maximálisan igaz rájuk, legalábbis néhány tagra,(akinek nem inge..) azért mégsem olyan szép nevet válsztottak, hogy azt hosszú távon viselni lehessen, mégha büszkék is a nevükre.
Most már szabad a pálya.
Akik valah is kedveltek, vagy szimpi voltam nektek!
Ez van...ilyen az élet...
Nincs rá garancia, hogy holnap x vagy y nem fog elkövetni olyan főbenjáró bűnöket mint én és nem kezdik el szapulni az okosok.
Kívánom hogy veletek ne forduljon elő ilyen eset!
Pusz nektek!
És végül Léna is búcsúzik tőletek, meg főleg a Babáktól egy mai 10 hós fotóval.
Itt épp páááát int:
Benianyu!
Kérlek Téged, hogy ha legközelebb a táblit formálod, vegyél ki mindket Lénával a tábliból.
Legyetek jók, és minden babának jó egészséget kívánunk Lénával.
Léna és Megann