A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha! :)

Hát igen jó drágák a cipők, az biztos. Halottam már olyanról is aki csináltatott kíváncsi lennék az mennyibe kerülhet!

Nálunk két külszöb van összesen, úgyhogy a kisalonzom úgy közlekedik, hogy a lábfejem (enyém) meg a sarkam le van verve meg kék-zöld. :twisted: De már szisszenni se merek , mert kiröhög. Imádom

Titi :)
titii

Titii

Rendes volt a cipész, mert azt modta,ha ő készíti akkor olyant készítene amit Pestről tud hozni olcsóbban. (Ha ő készítnei akkor drágább lenne, mert kézi munka és idő)
Mivel nyár van a csatosat ajánlotta, nem kell, hogy teljesen zárt legyen. Tehát azért tud szellőzni a lába.
Talpbetét van a cipőben, de azt megmondom őszintén, hogy nem tudom a harántemelőt annak hívják-e vagy az valami plusz dolog :roll:

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi! :)

Értem. Rendes volt a cipész. Ebben a mai lehúzós világban. Nekem a cipőboltos hölgy simán mondta hogy jó a szandi, én balga meg utána kezdtem gondolkozni amikor már megvettem. :twisted:

Titi
titii

Titi
én is első körben majdnem szandit vettem :o
De meggyőzött a srác.

Kép
Kép
kismama2004

Csillám!

Nálunk a sportszeletes algida a befutó! 8)

Titi :)
titii

Te jóóóóóóóóóóóóóóó éééééég!

Mi lett ebből a hülye vitából!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom, hogy tudom-e mindkét topikot majd olvasni.......:(
Kuha, Titii köszi a gratulációkat!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Szilvi! :)
titii

Titi
Gondolom Ti is ha lehet inkább mezitláboztatod a Kicsit?

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi!

Igen, írtam feljebb is , csak mikor már állt egy ideje, leértékelés volt a márkó cipőboltban én meg felbuzdulva, hogy nemsokára kell vettem neki egy ilyen 3 csatos keményített sarkú harántemelős (de elöl nyitott szandicseket.

Titi
titii

Sziasztok!

Bocsi,hogy belekotty,cipőtéma :)

Szt nem kell még nekik cipő.Persze más kérdés,hogy ha olyan helyen jár az ember,akkor mezítláb mit is csináljon,de az újabb kutatások szt nem előny,ha a baba így tanul meg járni(mármint cipőben).Tény,hogy mivel tartja a lábát,így gyorsabban megtanul,de azt nem a saját izmaival teszi,hanem a cipő tart helyette.Így helyesebb a mezítláb engedés,vagy legyen kiszokni,az mosható,ha már a tapikat nem akarjátok koszolni...

Én lehet,hogy liberális vagyok ezügyben,de füvön,vagy akár aszfalton is engedem mezítláb,sőt mászni is,nem lesz tőle baja.Persze ügyelek,hogy olyan dolog ne legyen ott,ami vezsélyes(üvegszilánk,hegyes apró kavicsok).
Azért is nem aggódok,mert az ő lábuk még párnás,nem úgy érzik a görönygyöket,mint mi...

Tudom,elég eltérő infok vannak erről,de legújabban azt is olvastam,hogy a betétes cipő sem jó,mert így a láb izmai nem maguktól fognak olyan helyzetbe jönni,hogy tartsák a lábboltozatot,hanem ezt elvégzi a cipő helyettük...

Sőt,az sem biztos,hogy a kemény talpú cipő a jó,mert abban a talp izmai nem tudnak megfelelően fejlődni,hogy "gördülékeny" legyen a babatalp...

No,bocsi a hosszúségért és "okoskodásért"...

remélem,senkit nem kevertem meg ezzel túlzottan :)!

Pussz,

anyapoc

Szia Anyapoc!

Köszi a hozzászólást a témához, azt hiszem ezt emésztem egy ideig :)

Titi
titii

Anyapoc!

Nem hinném, hogy ez "okoskodás" volt!
Köszönjük, én is valahogy így halottam a dolgokat, ahogy mos Te is leírtad. Bár előbb utóbb úgyis meg kell majd venni azt a fránya cipőt.
Addig meg marad a mezítlábasdi.

Egyébként én is szívesen raknám fűre Gergőt, de egyszerűen képtelenség.
Ahogy leteszem, rögtön húzza fel a kezeit, meg a lábait, hogy minél kisebb területen érintkezzen a fűvel, majd sírás lesz a vége.
Nagyon nem tetszik neki.
Le sem mászik a pokrócról. :)
Épp a minap mondtam Benianyunak, hogy milyen ügyesen mászik Danibaba a fűben a strandon.
Mi is voltunk múlt héten strandon, és ebből az egyből viszont szerencsém volt, nem kellett egyfolytában Gergő után rohanni, mert "nem hagyta el" a pokrócot.
Baromira nem jön be neki ez a füves dolog.
Pedig nekünk aztán van jó nagy kertünk, úgyhogy itt mászhatna, de nem teszi.

Kép
kuha

Letettem Gergőnek egy tükröt a földre, kíváncsi voltam , mikor fogja megtalálni, és egyáltalán, mihez kezd vele.
Hát, elég hamar rátalált, és olyan édes volt, dumált saját magának, meg puszit adott saját magának.
Nekem egyfolytában hízeleg, "smacizni" szoktunk, de nem tudok úgy leülni mondjuk a földre, hogy ne jönne rögtön tátott szájjal hozzám, és nem nyomná rögtön a számhoz a kis száját.
Annyira édes, majd megzabálom ilyenkor.
És már Apának is csinálja!!!

Szóval két kép a tükrös attrakcióról:

Kép Kép

Persze, a kispárna sem hiányozhat, még véletlenül sem.
Tudjátok, nálunk enélkül a kispárna nélkül NINCS ÉLET!!!, de nagyjából szó szerint.
Érdemes megnézni pl. a sarkait a párnikónak...

Kép
kuha

Titi

:)
Egyébként szt jó a 3 csatos szandi,az is elég masszívan tartja a lábat.Legalább is amennyire majd később kell.Pont azért 3 helyen csatos,és nem két helyen...De azért cipész nem vagyok :D.
Amúgy inkább azon múlik,hogy a kérge erős-e.ott szokott még tartási probléma lenni...

Most kicsit dilemmába kerültem (és bocs,Szilvi,hogy cipész ellen írok :wink: ),mert ha aszondom,hogy az a lényeg,hogy a baba tartsa a saját lábát,és ne a cipő,akkor pont az a lényeg,hogy olyat vegyünk,ami azért tart is,de nem dolgozik a láb helyett...hmmm...ez érthető? :roll:

Kuha

Örülök,hogy nem vettétek annak :).Igen,olvastam (mert szoktam :wink: ),hogy Gergő nem csípi a füvet,de szt ne aggódj,belejön :).Eleinte Villő is csak 1 helyben ült,aztán rájött,hogy ez nem is olyan vészes és már teper rajta a strandon :).
Addig csak méltatlankodott és nézett rám sértődötten,hogy miért tettem ide... :roll:

Padló téma nálatok:a másik lakásunkban,ahol a fiam kezdett járni,nálunk is kő volt midenhol,egyedül az ő szobájában nem.És már erősen ősz vége volt,amikor úgy döntött,hogy akkor ő már kapaszkodó nélkül is tud járni :).
Otthon így is mezitláb,illetve zokniban közlekedett.Én gyártottam neki csúszásgátlós zoknikat,de szt nagyon ügyesen meg tudják tanulni az egyensúlyozást padlón vagy kövön is.Ezért nem igazán értek egyet azzal,hogy otthon adjunk rá cipőt,ha olyan az aljzat,mert pont így nem tudja megtanulni,hogyan egyensúlyozzon olyan terepen,ami esetleg kicsit csúszósabb,nem tapad.
Másfelől pont a minap olvastam,hogy a babák úgy esnek,mint a macskák,nagyon ügyesen és "talpra"...persze ha hagyjuk,hogy ezt is megtanulják....Ha magától tanul meg ülni-állni-járni,vagyis végigjárja azokat a létrafokokat magától,amiket kell,hogy a megfelelő izommozgásokat elsajátítsa...

Na,bocsi,hogy bő lére ereszkedtem,meg ilyenek :oops: ....

anyapoc

Titii

helyesbítek, mint ahogy Anyapoc is írta. (Nem emlékeztem jól)
A sarokbetét fontos, nem a talpbetét!!!!!

Azt elmúlt napokat nézve idekívánkozna, hogy nem mosakodni akarok és nem áll szándékomban magammal ellentmondásba keveredni. :lol::lol::lol:

Kép
Kép
kismama2004

Cipő téma:

Én is úgy tudom, mint anyapoc, hogy a láb izomzatának a fejlődése szempontjából a legjobb a mezítláb, vagy a csúszásgátló zokni, vagy a puha talpú cipő, ilyen sorrendben. Zsuzsán nincs is cipő csak mikor a játszótérre megyünk, hogy ott azért ne mezítláb csúszkáljon.

"A szakemberek többsége továbbra is a betétes és főleg a kemény, zárt kérgű cipő viseltetését javasolják a kisgyermekeknek. Az ezt ellenzők az ilyen lábbeliket általában nem ártalmasnak, hanem szükségtelennek tartják. Mindkét tábor véleménye megegyezik abban, hogy lehetőség szerint természetes és egyenetlen talajon történő mezítlábas járás (lábtorna) a legjobb módszer az egészséges lábboltozat fejlődésének elősegítésére."
https://www.babanet.hu/faq/mozgas11.php

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

A szülők által oly nagyon figyelt hosszboltozati emelés (betét) egyáltalán nem követelmény, sőt, inkább káros. Hiszen ilyenkor a cipő nyomja fel a lábat, ezzel feleslegessé teszi az izmok munkáját, végső soron nehezíti a jó tartás kialakítását. Sajnos szomorúan tapasztalom cipővásárláskor, hogy az eladók a gyermekcipőknél ezt dicsérik. A másik fontos dolog, hogy a talp ne legyen se túl puha, se nagyon kemény. Hiszen a cipő első részének a lábbal együtt szinte gördülnie kell járáskor. Próbáljuk fel a kicsire a cipőt, hogy lássuk, hogyan illeszkedik a lábára, meg lehet-e rajta kellően szorítani, elfér-e benne jól a kisujja is, s tud-e benne kényelmesen szaladni.

Itt van a cikk,amiben én olvastam :)

anyapoc

Szilvi!

Remélem, csak vicceltél az uccsó mondatoddal!!! :) :) :)

Róki, Szilvi, Titii!

Áruljátok már el légyszííí, milyen az a csúszásgátló zokni???
Ugyanaz, aminek ilyen kis tappancsok vannak mondjuk a talpán?
Vagy valami speciális? És ha igen, hol lehet olyat kapni?

Kép
kuha

Kuha

Igen,olyan :)
Bár nem tőlem kérdezted :D!
De olcsóbban gyárthatsz Te is.Rendes zoknira hőre puffadó filccel (ami annyiba kerül,mint 1 pár ilyen zokni) apró pöttyöket raksz(vagy ha nagyon ügyi vagy,akár tappancsokat is :D),majd száradá után hajszárítóval "élesíted" őket.Ez uúgy megteszi csúszást gátolni,mint a dárga előre gyártott zoknik...

anyapoc

Anyapoc!

Köszi!!!! :) :)

Hőre puffadó filc... Ezt nagyon megjegyzem magamnak!
Gondolom, kreatív boltokban lehet kapni...

Kép
kuha

Megann! :)

Semmi gond, ha ők így jobbnak látták akkor ez van :(
De én még mindig nem tudok napirendre térni......
Annyira rossz érzés......

Csajok odaátról, ha olvassátok!!!!!

(Már pedig én tudom, hogy van aki szokott)

Nem lehetne mégis egy topicban folytatni?????????????????

Annyira jó lenne és egyszerűen meg kell tanulnunk elfogadni egymást, még ha sokmindennel nem is értünk egyet.
Aki meg valakit jobban bír, úgyis talizik vagy privizik!!!

Nem?????????????

Léééééggggyyysssziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Na kész teljesen megalázom magam itt előttetek!!!! :D
:D :D :D

Lívi is mezítlábas mindig :D

Én is azt olvastam, jó ha sokat vannak mezítláb és egyenletlen talajon is!

Angelani! :)

Ugye azért jössz még valamikor, ha meggyógyultatok???

Lívi ma már jobban van, úgy látszi áttört a 6.fogija.

Titii!

Én ismerlek már valamelyik topicból, ugye???

Üdv itt :)

Csajok nagyon tündériek!!!! :)

További forró nyári napot!!!!

JA MÉG VALAMI HA HAZAJÖVÜNK BALCSIRÓL TARTANÉK TALIT, AKI SZERETNE JÖJJÖN!!!!

2006.07.28 péntekre gondoltam és megint pizza lesz az ebéd, ha nem gon :D :D :D :D

Odaátról is várok mindenkit szeretettel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hátha ott megenyhülünk :)

Mea
mea

Kuha

Igen-igen :).Több színben is van,így még válogathatsz is :D!

Már az előbb is írni akartam,hogy Gergő nagyon aranyos a tükörrel és rajtatok felbuzdulva én is adtam Villőnek...háááát,kacéran mosolygott a babának... :wink:
Kispárnás mizériát már több helyen láttam...kinek az ujja,kinek a cumi,kinek egy textilpelus,kinek egy kispárna... :wink: Ez a ragaszkodás :roll:

anyapoc

Ja kutyus be lesz zárva lent a műhelyben, úgy hogy babák futkoshatnak a kertben :D :D :D + pancsizás.

Kikre számíthatunk Lívivel ??????? :)

Mea
mea

Helló!

Na megjöttünk a vásárlásból..azaz csak imitáltuk a vásárlást!

Jucc!
Léna imád plázázni sokka izgisebb neki, mint itthon ülni velem. :lol:
Viszont vásárolni nem nagyon lehet vele, mert nem bírja ha eltűnök a própafülke mélyén... :lol: :(
Ezért általában kilesem hogy mit kellene megvenni, aztán visszalopózom amikor Lénát rá tudom testálni apára.

Leárazás:
Calzedoniában 30%
Főnicia 50%
Mexx-gyerek 50%-de még így is majdnem megfizethetetlen
Next-gyerek- semmi leárazás :evil: :evil: :evil: :evil:
Mango-50%valami 70%

Egyébként minden cipőzletben leárazás van.
A ruháknál nem mindenhol...pl a New Yorkerben csak bizonyos gyengébb áruk vannak akcióban, a jobbak még teljes áron vihetők el.

Cipőtéma:
Épp belebotlottam olyan 3 csatos szandiba amiről ti is írtok, fel is próbáltam Léna lábára, csini volt benne de én sem akarom siettetni..
Úgy tudom hogy akinek cipőcske kerül a lábára, az nehezebben fog mászni és éppen ezért hamarabb indul el.
Nem akarok elébe menni a dolgoknak, úgyhogy még várunk mi is a cipőcskével.

Olyan cuki a kis meztelen lábija...mindenki egyből "megtámadja"...mert olyan édi..

M.

Kép

Kép
megann

bbb@vipmail.hu-ra várom jelentkezéseteket!!!

Remélem azért nem egyedül leszek Lívivel :D

Mea
mea

Megann!:)

Köszi az infót!

Melyik Plázában voltál, Árkád vagy Westend???

Mi sokszor járunk Premiere is, tök jó.Szeretjük

(Remélem nem baj, hogy kiírtam....... :shock: )

Igen olyan cukik mezítláb a manóink, nekem is tetszik így Lívi.

Majd ha hűvös lesz, kap cipellőt :)

Mea
mea

Gergő tényleg nagyon édi ahogy felfalja a tükröt :D :D :D

Jaj jó lesz már talizni végre, mert már ollllyaannnn rég láttunk titeket!!!

Mea
mea

Mea!

Én sem tudok napirendre térni, sajnos :( :( :( .

De a dolgok természetét ismerve nem sok esélyét látom, hogy egyesüljön a két topik :( :( :( .

Részemről megpróbálom mindkét helyen követni az eseményeket!

Szívesen mennénk a talidra, de akkor épp nyaralunk.

Apropó nyaralás!
Nincs valakinek kölcsön utazó ágy júl vége aug eleje???

ayse

Na gyorsba visszaolvastam tüzetesebben és arra az álláspontra jutottam hogy mégis inkább eltávozom a fórumból. :( :(

Én nem akarom hogy a többiek kirekesztetten "éljenek" itt a fórumon és sokan szétszakadjanak hogy mindkét helyen toppon legyenek. Ez nem fair senkivel szemben.

És mivel szilárd meggyőződésem hogy a másik fórumnak Antimegann is lehetne a címe, mert szép lassan kiderül hogy engem kivéve senkinek semmi baja a másikkal, ezért jobb ha tényleg én megyek el.

Üzenem a másik fórum szülőanyjainak, hogy a céljukat elérték, sikerült minket(Angelanit is) eltávolítani a fórumból, de az erkölcsi győzelem az enyém marad!!!!!
Azt is üzenem, hogy NEM MIATTUK MEGYEK EL :!: :!: :!: , SEM NEM MAGAMÉRT, hanem a többiekért meg a csapatért.Egyszerűen igazságtalan és még sorolhatnám hogy milyen .......dolog ez a fórumtársakkal szemben.
Semmi értelme mostantól burkolt üzengetésekbe belemenni, meg idézgetni, ráutalni bármilyen témában az egyik vagy a másik fórum írásaira, mert idegölő, embertpróbáló, fárasztó ez bármelyik kismama számára kutatni, visszakeresgélni hogy ki hol és mit mondott milyen témában.
Azzal hogy eleget tettek a felhívásomnak(menjenek el, ha nem bírják), igenis beismerték hogy csak "Egy az Isten" mégpedig az ő forgatókönyvük és nem tűrnek meg más véleményt a palettán.(Hisz csak az ő engedélyükkel lehet bárki fórumtag)
Aki eszi a szavaikat, egye, én köszi nem kérek belőle.Engem ne cenzúrázzon senki! :evil:
És hogy milyen stílusban adják ezt elő, eztán már csak az ő dolguk, aki erre is vevő, hát legyen az, nekem ez a stílus nem fekszik. :evil:
Nem tehetek róla, én nem tudok belerúgni senkibe hacsak nem engem bánt, támad meg stb...személyesen.

Üzenem a másik fórumtagoknak hogy nyugodtan jöjjenek vissza, mert bár ugyan a nevük maximálisan igaz rájuk, legalábbis néhány tagra,(akinek nem inge..) azért mégsem olyan szép nevet válsztottak, hogy azt hosszú távon viselni lehessen, mégha büszkék is a nevükre.
Most már szabad a pálya.

Akik valah is kedveltek, vagy szimpi voltam nektek!

Ez van...ilyen az élet...
Nincs rá garancia, hogy holnap x vagy y nem fog elkövetni olyan főbenjáró bűnöket mint én és nem kezdik el szapulni az okosok.
Kívánom hogy veletek ne forduljon elő ilyen eset!
Pusz nektek!

És végül Léna is búcsúzik tőletek, meg főleg a Babáktól egy mai 10 hós fotóval.

Itt épp páááát int:
Kép

Benianyu!
Kérlek Téged, hogy ha legközelebb a táblit formálod, vegyél ki mindket Lénával a tábliból.
:(

Legyetek jók, és minden babának jó egészséget kívánunk Lénával.

Léna és Megann

Kép

Kép
megann

Ja és azért olvasni még olvasok... :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, szerintem ezért ne menj el.

Gondolkodtam azon, leírjam-e a véleményemet, ingadoztam, mivel egyik oldalról valahol beletartozik az ilyesmi egy fórum természetes életciklusába, megtörtént a nyáriaknál is, mondhatni elkerülhetetlen. Továbbá olyan szinten érintettnek éreztem magam, magyarul annyira feldühített a dolog, hogy ez már önmagában indok volt, hogy inkább hallgassak, mert nem szeretek online bírálkozni.

De mivel úgy érzem, most már ez a harag átcsorgott az "igazi" életembe is, ahol nincs helye, inkább kiírom magamból itt, ahova tartozik.

Hatalmasat csalódtam az összes fórumtagban aki átpártolt egy olyan másik fórumra, amit megalázó módon csakis meghívó után kuncsorogva lehet látogatni, amit direkte olyan céllal alapítottak az alapítói, hogy megosszanak egy már meglevő társaságot. Nekem hiába beszél bárki bármit arról, hogy neki senkivel nincs semmi baja, AKKOR NEM MENNE ÁT EGY ILYEN FELTÉTELEKKEL MEGALAPÍTOTT FÓRUMRA. Megdöbbentőnek találom, hogy ismervén az alapító tagok stílusát, az nem tűnt fel senkinek, illetve nem zavart senkit, hogy még ők papoltak a hangnemről az előzmények után. Megdöbbentőnek találom, hogy ismervén az alapító tagok etetési szokásait, bárki komolyan vette, hogy ez még a hozzátáplálásról szól.

Szégyen és gyalázat hogy ez a régen összeforrt társaság birka módjára vonult át egy másik fórumra mert nem tudtak túllépni egy vitán és mert ott megcsillantották az exluzivitás esélyét.

Ez a véleményem. Ezt nem teszik ki az ablakba.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok!

A kórházas topikunkban nemrég volt szó a cipőtémáról, a konklúzió a következő volt:

Ha jár (sőt azt mondják ha már napja nagy részét állva tölti akkor is) a gyerkőc, csukát rá! Kivéve ha egyenetlen talajon totyog akkor jobb a mezitláb
Két vonal van:
1. Betétes Siesta
2. Salus vagy Dr. Leo un. supináló (nem biztos, hogy így hívják) cipő egyenes belül és kifelé dől a sarokrésze, hogy kitartsa a lábat

Az az anyuka akinek megbízom az "ízésében", a második vonalat követte. Ő a Superfit és Elefanten cipőket is ajánlotta, a Melaniát, Skippyt, Assot pedig nagyon nem.

Kuha :D , nagyon tetszik Gergő és a "tükörben lakó kisfiú " barátkozása :D .
Látom, még nem sikerült felrakni a képet a vonalzóra, ha gondolod rakd fel ide, és megpróbálom én megcsinálni (nem mintha valami nagy computerguru lennék, de próba cseresznye :wink: ).

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka

Megkérdezhetem miért maradtatok a "csukát rá" nézetnél?

Kuha!
Hát persze, hogy nem :arrow: lásd emotikon :wink:

Kép
Kép
kismama2004

Mea!

Épp kérni akartam, hogy ne alázkodj meg ennyire, légyszí!!!
Felnőtt emberekről van szó, aki akar, az úgyis ide is fog írogatni.

Már csak azt nem értem, hogy a "3 alapító tag " közül ketten is biztosítottak arról, hogy nincs veled semmi bajuk.
Ehhez képest kaptál már meghívót???
Na mindegy...

Ja, és július 28 : ugye tudod, hogy ránk számíthatsz... De csak, ha esetleg Prüntyi is jön, csak akkor tudok menni.

Sajnálom, hogy szerdán végül nem jött össze a tali. Sebaj, ha hazajöttünk a Balcsiról, majd talizunk!

MEgann!

Te tiszta gyagya vagy!! Nehogy már elmenj! A céljukat elérték, akkor most meg minek mennér már el??? Ne idegesíts már!!!
Komolyan mondom, a hideg ráz Róki hozzászólásától! Nagyon meg van fogalmazva!

Rókica!

Naggyon profi!!! :) :) :)

Manka!

Köszönöm a segítségedet előre is, íme a kép, amit szeretnék feltenni:
Kép

Kép
kuha

Kuha, nekem a kép megy (bár nem sikerült rögtön), de az Ő helyett kérdőjelet ír.

Kép

Te hogy csináltad az Ő-t?

Manka

manka7

Manka!

De hogy a fenébe sikerült a kép?

Egyébként először nekem is kérdőjelet írt az Ő helyett, úgyhogy rövid ö-vel csinltam. Ráadásul úgy néz ki, mintha hosszú lenne.

Szóval, hogy csináljam a képet???

Kép
kuha

Szilvi, én még nem igazán ástam magam bele a cipő témába, csak leírtam, hogy a kórházas topikban mire jutottak a "tapasztaltabb" anyukák.

Manka

manka7

Kuha, cropoltam a széleit,bár lehet, hogy lehetett volna másképp is.

Nem is látszik, hogy rövid az ő, úgyhogy:

Kép

Itt a link, vedd ki a szóközöket, kettőt raktam bele, a két http elé.

Kép

Manka

manka7

Megőrülök, nekem a rövid ö helyett is ? ír.
:x :evil: :x :evil:

Manka

manka7

Manka!

Sikerült! Már csak a kérdőjel van ott!!!

Kép
kuha

Győzelem :D :D !!!

Kép

Kép

Manka

manka7

Manka!!

Na, most sikerült... Juhhhééééjjj!!!

De még nyaggathatlak egy kicsit?

Legközelebb, ha szeretnék másik képet feltenni, egész pontosan mit csináljak majd???

Köszönöm szépen!

Kép
kuha

Na, bepakolva, útrakészen! Majd jelentkezem, ha visszajöttünk.

Megann, szerintem ennek semmi értelme...

Róki, ezek szerint aki mindkettőbe ír az ezek szerint kétszínű?... :roll:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Nem hinném, hogy Róki erre gondolt...

Úgyhogy nehogy Te is lelépj légyszíves...
Illetve leléphetsz, de csak nyaralni... :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer jó utat, és kellemes nyaralást kívánok nektek.

Kép
kuha

Sziasztok Lányok! :D

Cipőtémában köszi mindenkinek a hozzászólást!

Mea!

Ugyanebben a topicban találkoztunk még a legeslegeslegelején! :oops: Tök jó , hogy emlékszel rám.

Kuha!

Gergő édes a tükörrel. Panni is bohóckodik vele ha megkaparintja. :shock:

Megann!

El ne menj, speciel én is nagyon bírom amit beszélsz a kezeddel, meg a kis "klón"-odat (annyira hasonlít rád a pofija)Lénácskát is. 8)

Remélem válaszoltam mindenkinek, akinek nem az nem direkt volt.

Titi
titii

Megann! :)

Ne csináld már, nehogy már elmenj.
Te aki olyan belevaló nagy szájú csaj vagy!!!! :D
Én sem hagytam magam anno, Te se hagyd!!!

Léééggyyyszzzzi

Ha kell kettesben beszélgetünk majd a végén!!!! :D

Én kitartok a végsőkig itt :D :D :D

Mi elejétől voltunk és maradunk is!!!!

Roki!

Egyetértek Veled, de a "birka mód" lehet hogy durván jön le egy picit.

Bár tény, hogy én is meglepődtem menyien mentek el.....sajnos.... :(

De én már könyörögtem de az sem segített.

Ennél többet nem tehetek már ezek után...........

A talira is alig jelentkeztek, azért ez is szomorú.

Lehet velem van a baj????? :D :( :D :(

Most már talik sem lesznek együtt tartva????

aki esetleg meggonolná még magát írjon

Na megyek alukálni, mert nagyon rossz a hangulatom ettől :(

Jó éjt

Mea
mea

Titii! :)

tényleg most már beugrott nekem is.

Nagyon az elején, és nem sokáig írtál.

Azóta csak olvastál minket???

Nem semmi, én nem bírtam volna ki ennyi ideig csak olvasni :D

Mea
mea

Titii! :)

tényleg most már beugrott nekem is.

Nagyon az elején, és nem sokáig írtál.

Azóta csak olvastál minket???

Nem semmi, én nem bírtam volna ki ennyi ideig csak olvasni :D

Mea
mea

Szia Mea! :)

Igen nagyjából. Mindig volt aki feltette a kérdéseimet, meg fősulis vagyok szóval így elmaradtam. :oops:

Szerintem ne izgasd magad ezen a szétváláson, habár tanulságos volt. :shock:

Titi
titii

Kuha, Prüntyi, Mea,

De én pontosan erre gondoltam. Mert itt nem arról van szó, hogy a fórum kettészakadt, és egyik fele itt, másik fele ott. Itt arról van szó, hogy egy társaság kb 80%-a felkerekedett és elment máshova azzal a kifejezett szándékkal, hogy a maradék 20%-at kizárják maguk közül. Ezt szerintem nem lehet erkölcsileg átlépni azzal, hogy hát én ide is írogatok, oda is írogatok, mert engem mindenki érdekel. Ha már elmentem azokkal akiknek a célja a kiközösítés, akkor mit keresek a kirekesztett 20% között???

Persze igaz, ebbe gondolom a legtöbben bele se gondoltak, csak mentek. Ergo "birka módra".

Mivel én is a kirekesztettek között maradtam, kicsit elborul az agyam mikor belegondolok abba, hogy másfél éve osztom meg az életem, energiám, a gyerekem fejlődését ilyen emberekkel, sőt mi több, hogy csináltam nekik a telefonlistát, hogy szerveztem talikat, hogy BEENGEDTEM A LAKÁSOMBA ÉS AZ ÉLETEMBE egy olyan társaságot akik most erre kollektíve azt reagálták, így másfél év után, hogy kapd be, nem kellesz közénk.

Ezt nem tudom lenyelni, ezt nem tudom megemészteni, ezen nem tudok túllépni, és ezt nagy valószínűséggel nem tudom megbocsájtani.

Hatalmasat csalódtam.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: