A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Megann!

Nem esküszöm meg rá, de minta Prüntyiékenk ilyen ülésük lenne...

Kép
kuha

Mea!

Nektek is jó nyaralást!

M.

Ja és vevő vagyok bármilyen Zidanos képre, cikkre, mindenre... :wink: :wink: :wink:
A másik topicból is.... :wink: :wink:

M

Kép

Kép
megann

Csajok!

Képzeljétek én sem kaptam meghívót...
Ki érti ezt??
Pedig Angelani sem vagyok, névtelen belepofázó sem vagyok...
Lehet hogy tényeleg Antimegann-nak kéne hívni a topikot???

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Én is nagyon sajnálom, hogy kettévált a topik. Egy-két kevésbé szimpatikus ember kivételével (akinek simán átugrottam a hozzászólásait) nekem sem volt bajom senkivel.
Én kaptam meghívót és őszintén szólva oda húz a szívem. Bár sajnálok innen néhány embert. Ha időm engedi mindkét fórumot fogom olvasni, bár mostanában Beni rászokott a netezésre. Nem véletlen, anyukájától tanulja a netfüggést. Már egyedül játszik az egyszervolt.hu-n.

Megann,
Kedves tőled, hogy miattam sajnálod a történteket. Igazán jól esett.
Én is nagyon sajnáltam Léna haját. Nálam a kopaszra lenyírás, még kisfiúnál is borzalmas. De hamar ki fog nőni.

Kuha,
Nagyon király az etetőszék. Így lényegesen egyszerűbb lesz etetni Gergőt.

Prüntyi,
Jó nyaralást, ha még olvasod!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Na jó éjt..

Elég volt mára a zaklatottságból...

Majd igyekszem jönni, de nem sok kedvem van az fix...

M. :cry:

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

mivel megigértem ,hogy jövök még ,hát itt vagyok!

Látom nem vagyunk túl sokan -de idővel szerintem úgyis mindenki túlteszi magát ezen a buta vitán :arrow:

Kuha

Nagyon klassz az etetőszék :!: :!:
Gergőnek is tetszik :lol: Aranyos! :P

Ne mérgelődj! Nálunk sincs játszótér ! Mi is " parasztínában,, lakunk! Csak ezt úgy hívják ,hogy Táborfalva :roll:

Megann!

Fotós bácsi megérdemelte amit kapott! Legalább engedélyt kért volna az anyukáktól :roll:

Prüntyi :lol:

Én nem vagyok ideges ,fő a nyugalom 100évig élek én ha így folytatom.... :lol: :lol:

Juci6

Szerintem se gond ,ha 2 helyre írsz! Én is szívesen olvasom amit írsz! :wink: ezek szerint a másik oldal is :P
:wink:

Teszek fel 1-2 képet így estére a Tesóméknál strandoltunk-ból ! Akinek nem tetszik ne nézze meg... :shock: :lol:

A gyerekgyilkos bátyám :twisted:

Kép

Majd 3 hét hasmenés után -- kis soványkám :lol:

Kép

És a strandolás :P :P :P A GYÓGYÍTÓ KLÓROS VÍZ
Kép Kép Kép
csillam

AMÍG ITT A KÉPEK KICSINYÍTÉSÉVEL FOGLALATOSKODTAM , ÍRTATOK EGY CSOMÓT :?

Így most írhatok megint ,nehogy valaki azt higgye ,hogy azért nem említem mert nem kedvelem ! vagy ilyesmi... :x

Benianyu :!:

Én is sajnálnám ha te sem jönnél többet :cry:

És tulajdonképpen mindenkit sajnálok ,aki így döntött!

Nekem sem volt mindenki a kedvencem, /bár én túl sűrűn sem jövök/ :oops:
De akinek nemérdekelt a mondandója azt én el sem olvastam :!: :shock:
Miért nem lehet ezt így megoldani??? nem értem :idea:

Na megyek aludni :?

Prüntyi : Jó nyaralást
csillam

AMÍG ITT A KÉPEK KICSINYÍTÉSÉVEL FOGLALATOSKODTAM , ÍRTATOK EGY CSOMÓT :?

Így most írhatok megint ,nehogy valaki azt higgye ,hogy azért nem említem mert nem kedvelem ! vagy ilyesmi... :x

Benianyu :!:

Én is sajnálnám ha te sem jönnél többet :cry:

És tulajdonképpen mindenkit sajnálok ,aki így döntött!

Nekem sem volt mindenki a kedvencem, /bár én túl sűrűn sem jövök/ :oops:
De akinek nemérdekelt a mondandója azt én el sem olvastam :!: :shock:
Miért nem lehet ezt így megoldani??? nem értem :idea:

Na megyek aludni :?

Prüntyi : Jó nyaralást
csillam

Ez hülye
csillam

Csillám,
Köszi :)
Dávid nagyon édes a pancsolós képeken. :)
Talán tényleg meg lehetett volna oldani úgy, hogy a nem szimpatikus fórumtárs hozzászólását egyáltalán nem kellett volna elolvasni, de most már mindegy.

benianyu

Nem értem én ezt... :?: :?: :?: Akkor most ki kivel van :?: És kik mi alapján szelektálnak :?: Nekem ez nem annyira szétválásnak, mint kiközösitésnek tűnik. :( Sebaj, én azért felrakom a beigért képeket Majáról, ime itt van egy pár mai:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Jóéjt,

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Szia Cleo!

Jó látni téged! Hogy ment a költözés? :) A Balcsis képek nagyon jók. Mi sajnos nem csináltunk mikor Zsuzsát először bevittük. Ez azt jelenti, most lent vagytok?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Csillam
Nagyon aranyos Dávid. Hála Istennek a hasmenés hagyott rajta azért még némi husit :lol:

Cleo
Maja is nagyon szép. És milyen ügyesen álldogált.
Ti nem féltetek bevinni a Balcsiba? Én ezen vacilálok.
Mondjuk biztos azért mert hihetetlenül finnyás vagyok ezekre a dolgokra és még magam sem szeretek bemenni, kivéve a tengerekbe. Fene az ízlésemet, mi? :lol: :lol:

Voltunk tegnap méreckedni. Marci 10270 gramm és 80,5 cm.

Valamit vettünk tegnap az Auchanban egy csúszdát Marcinak. Ötezer vmennyi forint volt. Nagyon szeret csúszdázni. Már a nagy csúszdákon. De ez is tetszik Neki. Midig felszeretne rá mászni.
De ez rájöttem, hogy csak jó, mert Neki gyenge a háta és így intenzív kúszó-mászó mozdulatokat tesz.

Rokica
Hogy vagytok? Alvással mi a helyzet?
Ma nagyon rosszul aludt Marci.
Csütörtökön megyünk a Madárházba az Alvás Laborba és elbeszélgetünk vmi szakértővel, hogy mi lehet az oka a sűrű ébredéseknek. Kiváncsi leszek. Tudjátok, én alkalmatlan vagyok arra a módszerre, hogy hagyjam sírni és úgy megtanul egyedül aludni. Hátha adnak vmi használható tanácsot.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,

Hát... megpróbáltuk azt, hogy David kel hozzá, és tkp most az a taktika, hogy ő megy be, aztán ha sikerül visszaaltatnia, akkor jó, ha nem, akkor hozza be hozzám. De pl tegnap szegény már harmadszor kelt volna, és akkor mondtam, hozza oda, mert azért neki is kell aludnia. Innentől kezdve Zsuzsa csak egyszer ébredt már, tehát kibírható volt.

Én sem tudom sírni hagyni, arról nem is beszélve hogy mivel nem kiságyban alszik, egyszerűen kimászna belőle ha nem mennénk érte. Mivel első felsírásra bemegyünk, ezért általában az ágyán ülve vár minket. :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Helló!

Na én is felkukkantottam még reggel, mert aztán megyünk csavarogni, hétvégén meg megyünk a nyaralóba.

Cleo!

Szerinem nagyon jól látod!
Ha beleolvasol a másik topik eljébe, láthatod hogy kik a topikindítók, a nevüket az én bírálatom alapján adták maguknak(miután lehülyéztek, lemarháztak, mert nem úgy etetem Lénát ahogy az a nagykönyvben és az ő általuk megszabott követendő út engedélyez, és állítólag ráadásul még hencegtem is azzal hogy felraktam ide Léna kajáját, na meg persze megint szegény Angelani esett áldozatul, egy névtelen belepofázó mögött ismét Angelanit vélték felfedezni, akibe szintén azért kötöttek megint bele, mert "mérgezi" a gyerekét.
Röviden ennyi.
Most amögé bújnak, hogy a névtelen belepofázó elől menekültek oda, de nyilvánvaló illetve egyértelmű, hogy engem, Angelanit, meg még néhány embert akarnak csak kiközösíteni, hiszen csakis meghívóval :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: várják oda(a nyilvános fórumba) az embereket.
Ez azért tuti, mert gyakorlatilag szinte minden ember kapott " meghívót" , csak természetesen én nem, meg Angelani, meg Kuha, meg Mea...szóval azok, akik nem voltak hajlandók megkövezni azért mert Léna egyszer evett juhsajtot, egyszer ebédelt velem öntött karfiolt(halálos dózis tojással), meg egyszer felestejet.
Pedig a névtelen belepofázókat mi is egységesen elítéljük.
Röviden ennyi...
Ahogy olvasom, jelentkezdned kell valamelyik fórumindítónál és kérvényezned kell a tagfelvételedet, ha oda szeretnél írni.

Majácska rengeteget változott mióta nem láttam.
Igazi úrhölgy lett. :) :) :)

Csillám!

Húúúúúúúúú de helyes krapek a tesód... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mi van velem???Nem is értem..... :lol: :lol: :lol:
Hol Zidan, hogy Csillám tesója.... :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Belémbújt a kisördög????? :twisted: :twisted: :twisted:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak vicc, a férjem az Igazi.... :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Kiváncsi vagyok, mit mondanak neked az alváslaborban, majd meséld el... az alapján amit olvastam, szerintem ők a sírni hagyás hívei. Valamilyen formában. Meg azé, hogy a sokszori ébredés kóros. Szerintem nem, bár tuti hogy szoktatható. Pont ezért kiváncsi vagyok, milyen ötleteket adnak majd nektek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Szia!
Mi újság??
Pocaklakó???
Minden ok???

M.

Kép

Kép
megann

Megann! :)

Hát az utóbbi időben elkapott a hányinger, és csak lézengtem. Mondjuk szerintem főleg amiatt, hogy Zsuzsa megint keveset hagyott aludni, és nekem a kialvatlanságtól nemterhes állapotban is hányingerem lesz. Úgyhogy ezért vezettük be az új rendszert, bár azt nem látom, ettől hogy fog Zsuzsa kevesebbszer ébredni... max nem én kelek hozzá mindig. Mondjuk részemről ez is hatalmas előny.

Na most jól megkívántam egy kis császárszalonnát...

Apropó császárszalonna, muszáj lesz megreformálni a saját étkezési szokásainkat (nem minthogyha császárszalonna évente egyszer többször kerülne a számba), mert Zsuzsa leginkább azt szeretné enni, amit mi is eszünk. Úgyhogy most már azzal a szemponttal főzök, hogy Zsuzsa mit ehet. Tegnap pl csináltam rizses húst jó sok zöldséggel, azt kebelezte.

Az örömhír az, hogy egyre ügyesebben rág, pl már a kezébe merek adni egy szelet barackot és saját maga harapdálja a 4 kis fogával, és úgy tűnik, felméri mi lenne túl nagy falat, mert kicsiket harap. Sajna még képet nem sikerült készíteni róla, de a két felső foga olyan mint a Goofy-é. :) Kis foghíjas. Tündéri, csak ha a kamerát meglátja, rögtön ráveti magát, így elég nehéz normális képet csinálni róla.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszönjük szépen :lol: , a reggeli rituálémba még azért beletettem egy kis netezést... :wink:

Cleo, nagyon szép a kis Majácska! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Róki!

És kislányt vagy kisfiút "vártok"??
Tudom, mindegy...de mégis....

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Hesss már...... :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Mégegy:

A nagy kérdés:

István kórház- Siklós doki???
Vagy váltassz????

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Csillám,
Nagyon édes Dávidka, és szép husis! Tényleg nem kell aggódni a kis súlyveszteség miatt!

Cleo,
Olyan szép Majácska, és a sapkája is! Még nem is láttam ilyen szép kalapot!

Balcsin van nyaralótok?

Juci,
A Madarász Alváslabor szintén kiadott egy alvástanításos könyvet. Az a címe, hogy Aludj velem! Mi ez alapján tanultunk meg aludni. De ez is a kicsit sírni hagyós módszerek közé tartozik. De én is kíváncsi vagyok, mit mondanak majd nektek.

Kép
Bab és Tofi
bab

Szia Cleo!

HOgy hogy nem érted? :) :) Pedig minden világos, és a lényeget is leírtad: kiközösítés:(

Jó újra képeket látni a gyönyörűséges Majáról!Nagyon csini a kis sapiban, és igazi "hős", hogy eltűri a fején.
Gergő sajnos rögtön rángatja le magáról, mégha bekötöm, akkor is. Úgyhogy nálunk marad a napszúrás-veszély.

Csillám!

Tényleg nagyon aranyos Dávid! Azt ugye tudod, hogy most "vágtad el magad", és ha eddig véletlenül nem kaptál meghívót, akkor ezután végképp nem fogsz.
Mert ez a fagyis kép bizony "hergelésnek" számít!!!!!

Megann!

Tényleg, mi van veled? Buksz a borotvált fejű pasikra? Ha jól emléxem egy fényképről, akkor férjed nem az, ugye?

Kép
kuha

Kuha!

Mondom én....nem értem én sem magamat... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint tényleg bejön a borotvált fej....
És jól emlékszel a férjem valóban nem az...
De majd mondom neki, hogy legyen már oly kedves leborotválni a fejét... :lol: :lol: :lol: :lol:
És akkor már két kopasz lesz a családban...Léna meg Apa! :)
Nem kellene nekem is levágni??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Léna ma 10 hónapos :D :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Na most megyek összeszedelőzködni...

Az egyik volt oszlytársam a Salamandernél dolgozik, és írta, hogy nagy akciók vannak.
Megyek megnézem van-e valami nekem való!
Szóval ma Plázázás lesz a program :oops: :lol: :lol:
Legalábbis délelőtt...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hát én még mindig ki vagyok bukva ezen a szétváláson, mert kb. fele azoknak az embereknek akiket szintén kedvelek ott van.

Két helyre írni meg sok nekem :(

De az is nagyon rosszul esett, hogy ezt megírtam ott is és egy rohadt válaszra sem méltattak.
ezek szerint akiket én kedveltem azok úgy látszik engem egyáltalán nem!!!!!!!!!!
Csalódtam azokban nagyon!!!b]

Szerintem nem volt jó ötlet ez a "kockafejű"-s topic :( :( :(

Bár tudom volt egy hozzátátpis is, de azért az kicsit más volt szerintem.
Mert ott tényleg ne érdekelte egyeseket akik még szoptattak, hogy mi miket aduk már.

És akkor nem is szakadt szét a társaság :(

Én is úgy csináltam, ha valaki esetleg nem érdekelt annyira, akkor nem olvastam a hozzászólását, vagy csak futólag.

[b]Cleo!Csillam! :)

Nagyon jóóóók a képek! :D

Szép napot Nektek!!!!

Puszi

Mea
mea

Megann! :)
Boldog 10 hós szülcsinapot Lénának és jó plázázást ma!!!!

Mea
mea

Megann:

Megérzésem szerint ez is lány lesz! :) David is nagyon még egy kislányt szeretne. De ezenkívül mindenki más a családban kisfiúnak drukkol. Én kisfiúnak is örülnék, annyira kevés a férfiember a családban, hogy ránkférne.

Siklós: Képzeld, elmentem hozzá terhesrendelésre, és most aztán megmondta a tarifáját! Ugye múltkor csak egy üveg whiskey-t kapott (a magánrendelésének a díja felett), namost megmondta, hogy nála mennyibe kerül a szülés. :-/ Igazából el akarok menni a Geréb Ági féle szülésfelkészítő tanfolyamra, mert még mindig vacilálok az otthonszüléssel kapcsolatban, de 1, szerintem még mindig nyuszi vagyok hozzá 2, én kifejezetten jól éreztem magam a kórházban 4 napig a szülés után, és most szerintem még több szükségem lesz rá, hogy egy pár napig ne otthon legyek, és ne azonnal szakadjon a nyakamba két gyerek ellátása. A szülés alatt nem volt nekem semmi bajom se a Siklóssal, se a kórházzal, csak él bennem az, ha nincs meg a lehetőség, nem kérek EDÁt, nem fekszem a hátamra, és talán sokkal gyorsabban lezajlott volna az egész. Ez vonzana az otthonszülés felé... hogy milyen élmény lehet "saját erőmből" megszülni a babát. Szerintem ahhoz nem vagyok elég erős, hogy ha szenvedek, akkor ne kérjek fájdalomcsillapítást, ha van. Ellenben a múltkori szülés lehet hogy eléggé élni fog az emlékezetemben mint elrettentő példa ahhoz, hogy erőt adjon.

Szóval még mindig rágódom.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha! :)

Jaj már tudom miért nem kaptam meghívót eleve!!!

Hiszen sima tápszert adok Lívinek már elejétől fogva!!!!

Na akkor én vagyok itt a legeslegfelelőtlenebb anyuka!!!!!

Na mindegy. Ez van.

Csak azt nem értem, hogy miért gondolják sokan akik csupa állítólag egészséges hamit adnak a babáknak, hogy az tényleg az.....
mikor semmi sem bio, mert Mo-n nem is megfelelőek hozzá az adottságok, napsugárzás jótékony hatása manapság....

Tényleg ha mindent be akanánk tartani, akkor nem vehetne levegőt a gyerekünk, nem ehetne szinte semmit, nem mehetne ki a szabadba stb.

Szerintem tényleg az aranyközépút a jó és attól, hogy valaki egyszer ad valamit amit nem szabadna, semmi baja nem lesz a gyerekének attól.

Szerintem...

Mea
mea

Na témát én is lezárom részemről, csak ezt még ki kellett írnom magamból!

Mea
mea

Mea!

Hidd el én is csak kapkodom a levegőt... :( :(
Engem is nagyon bánt hogy egy csomó ember "átigazolt", akiket nagyon kedveltem, mitöbb nagyon szerettem.

Az meg mégjobban bánt, és én is csalódott vagyok, ha ezek az emberek, nem látják, hogy miről is van szó igazából.(kiközösítés, kiútálás.)
És itt most már nem arról van már szó, hogy ad e az ember halat, tejet, vagy vagy akármit a gyerekének...mert ettől még szóba lehet állni a másikkal is, erkölcstelen és bomlasztó ez a dolog...mint ahogy más megkritizásása, kioktatása, lehülyézése is az volt.

Akinek ez az erkölcsét nem bántja...na abban csalódok igazán... :( :( :( :(

És igazából az bánt a legjobban, hogy Ti, akik itt maradtak, nem kaptatok meghívót...ezért felelősnek érzem magam, mert igazából szerintem csak engem meg Angelanit akartak kiközösíteni, és ti a véleményetekkel csak vétlen áldozatok lettetek... :( :( :(

Mert ha én nem írhatok többet semmi gond, ősztől valószínű úgysem lett volna rá időm...de titeket őszintén sajnállak és roppant mód dühít ez az egész....

Lehet Nyúlné tette jól amit tett, és ő nem visszakozott...

M.

Kép

Kép
megann

Mea!

Köszi a köszöntést!

Róki!

Még van időd vacilálni!
Geréb Agi félére mikor kell jelentkezni??
Úgy értem biztos nem 3 hós terhesen kell menni hozzá felkészülni, nem???
David mit szól az otthonszülés gondolatához?

Siklós doki :( :( :(
Meg se mondd hogy mit mondott, mert dobok egy hátast, ha még a tetemes magánrendelésre rá, még egy fincsi kis összeget is ki kell csengetni.
Nem is tudom mit mondjak, vagy mit ne.....

M.

Kép

Kép
megann

Davallia!

Köszöni Léna a csokrot!

M.

Kép

Kép
megann

Rokica
Én is kíváncsi leszek. Majd elmesélem. Az a nap elég sűrű lesz. Egyre megyünk a Madarászba, fél 3-ra pedig a gyógytornára.

Bab
Az a módszer amivel Ti tanultatok aludni mennyiben különbözik a nagyon sírni hagyóssal?

Megann
Léna hogy bírja a vásárlást? Majd meséld el milyen leárazásokat láttál :wink:
Gratulálok a 10 hónapotokhoz.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok Lányok!

Ha nem bánjátok néha írogatnék ebbe a topicba, nekem is majd 11 hónapos a lányom Pannika. Nem is akarom titkolni hogy jó ideje olvasgatlak benneteket, de én is a "vidéki nyulak" közé tartozom. Mindenki Babája gyönyörű, az újrapocakosoknak pedig könnyű terhességet kívánok.

T. :P
titii

Titii!

Persze, hogy nem bánjuk, sőt, most már nincs is, aki leszedje a fejed azért, amiért jó ideje olvasgatsz minket ! :) :) :)

Melyik vidék nyúljai közé tartozol???

Tehetnél fel képet a kislányodról nekünk!

Kép
kuha

Lányok!
Én is sajnálom, hogy így alakult ez a dolog köztetek. Én ugyan csak ritkán írtam ide, de annál gyakrabban olvastalak és olvaslak is Benneteket. Nem is szóltam bele ebbe az eldurvult vitába, és nem is fogok, szerintem nem erről kéne, hogy szóljon ez az egész babanetezés, de tényleg nem volt jó ezt a veszekedést olvasni. :(
Lehet hogy tényleg nem a legjobb megoldás ez a szétválás dolog, de mivel nekem semmi bajom nincs senkivel, ezentúl is biztos olvasgatom majd ezt a topicot is, és ha időm engedi írni is fogok, vagy ha olyasmi kerül szóba, amihez hozzá tudok szólni akkor is.

Kuha!
Gergőt meg imádom, ő az egyik kis kedvencem, annyira helyes kis pasi!
Klassz az etetőszéketek, de el sem tudom képzelni, hogy bírtad eddig a hordozóban etetni Gergőt, Bendegúz olyan izgága evés közben is, néha alig győzöm bekanalazni neki a kaját, jobbra balra fincereg.

Mea!
Remélem hamar kibújnak Livi fogai és nem szenved velük sokáig. Bendegúz a két fölső metszővel sokat nyüglődött, és most is mintha mocorogna neki valamelyik foga, annyira tömi a kezét, és nehezen alszik el.

Megann!
Jó vásárlást!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Szia Kuha! :D

Köszi a szívélyes fogadtatást. Szegediek vagyunk, Pannikám 2005 augusztus 30.-án született 3020 grammal és 46 centivel, császármetszéssel. Annyira apró volt , most meg már egy igazi kis HÖLGY! Próbálok képet produkálni ide föl.

Kép
titii

Sziasztok!

Na szóval , a "feketébb" jobb oldali gyermek az enyém a "fehérebb" pedig Emma unokatesó. Az egyetlen egyelőre.

Titi :D
titii

Márti!

:lol: :lol: Köszi szépen, de azért Bendegúznak sincs oka panaszra, nagyon bájos mosolyú kisfiú!
Biztos emléxel, anno mondtam neked, hogy amikor már biztosra tudtuk, hogy kifiúnk lesz, én is nagyon szerettem volna, ha Bendegúznak nevezzük el.
Nekem nagyon - nagyon tetszik ez a név, a férjem viszont nem nagyon rajongott az ötletért.
Biztos azt gondolta, hogy a "név kötelez". Egyébként szerintem is a BEndegúz olyan rosszcsontos név :) :) :)
De mivel nem akartam vitát, inkább kapta a Gergő nevet, ez az elsők között szerepelt, ami mindkettőnknek nagyon tetszett.

Hogy őszinte legyek, most, hogy már az új székben etetem, én sem tudom elképzelni, hogy hogy sikerült a másikban.
Mondom, be kellett kötni, mert nem volt egy perc nyugta sem, nekem kellett állandóan kitegeredni, hogy a szájába tudjam adni a hamit.
De ez már a múlté, szerencsére...

Megann!

Én is jó vásárlást kívánok. Aztán, ha meg van a szerzemény, dobj egy képet róla, hadd lássuk, mit vadásztál!!!

Kép
kuha

Titii!

Nagyon helyes a két kiscsaj! :) És majdnem olyanok, mint két tojás! Nagyon egyformák!!! :) :) :)

Kép
kuha

Davallia, Kuha! :wink:

Köszönjük szépen!

Szeretném kérdezni, hogy "járócipit" Ti már vettetek a Kicsiknek, és ha igen milyet? Mert én vettem ilyen 3 csatos asso szandit neki , mert már állni áll meg így kapaszkodva megy is de önállóan még nem.

Szóval van aki Gyermeke már cipizik?

Köszi, T

:D
titii

Titii!

Gergőnek volt cipője tavasszal, amit ráadtam, ha babakocsival mentünk valahová.
Viszont akkor még nem állt.
Most ugyanazt csinálja, mint Panni, kapaszkodva akár az egész szobát is bejárja, meg ha fogjuk a két kezét, akkor megy, de magától még nem.
Hogy őszinte legyek, eddig egész nyáron mezítlábast játszottunk.
Ha megyünk valahová, akkor is mezítláb jön, itthon a szobában meg minek bármi is. Azt mondják, egészséges, ha sokat van mezítláb.

Viszont nekem is van egy nagy dilemmám, hogy mi lesz, ha egyik napról a másikra elindul???
Ráadásul a szobában (az övében is) szőnyeg van, viszont a folyosón, a konyhában és a fürdiben kő, ráadásul elég hideg.
És a szobán kívül mi is mindenhol pacskerban járunk, csak a szobába nem jövünk be vele.
Hogyan fogom majd megoldani, amikor ki-be jön a szobából (ba), hogy itt cipő nélkül vagyunk, ott kint meg cipőben???
Jó kérdés, mi ?

Kép
kuha

Sziasztok!

Jöttem elújságolni a nagy hírt, Bubus ma felállt!
Mindjárt visszaolvasok.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Kuha!

Na igen. ez is jó kérdés. Díszcipőt (kocsicipőt) mi is használtunk, én azt nem tudom, hogy rendes cipővel mi a helyzet? :?: Nálunk itthon mindenhol kőlap van, én itthon mezitláb hagyom.

Hogy kell-e hozzászoktatni a lábát? Azért kiváncsiskodom, mert olvastam , hogy egy rossz cipővel nagyon el lehet rontani a dolgokat.(gerinc, stb) És azt meg végképp nem szeretném. A kompot is csak napi 1 órát használjuk. Mondjuk ha rajta múlna egész nap abban ülne.

Göndörzsóf!

Gratula Bubusnak a felálláshoz! Annyira megható amikor ilyen újdonság történik.

T :)
titii

Sziasztok!

Rég nem jártam erre.

Titii
Én már vettem a fiamnak cipőt. (10 hós)Márk sem jár még egyedül, de elmentünk egy cipészhez (szintén van két kis családja) és ő mondta, hogy ezeknek az Apróknak zárt cipő kell nem szandi. Az eleje legyen elég széles, hogy a kis talpacska kényelmesen elférejn elöl és ne nyomorogjon. Azért kell a zárt, mert ők még nagyon bizonytalanok és ott is kell, hogy tartsa valmi a lábukat. Egy szandiba csúszkál a lábuk. Ezen kívül figyelni kell arra, hogy a sarok kemény kérgű legyen és a talpbetét is fontos.
Tudom, hogy nyár van, de én megfogadtam a tanácsát. A cipő csak akkor van Márkon ha nagyon menni akar, és épp olyan helyen vagyunk ahol nem jó mezitlábazni. Egyébként a ritka alkalmakkor amikor sétáltatjuk, ha lehet akkor mezitlábazik.

Sziasztok!

Kép
Kép
kismama2004

Zsófi!

Én is gratulálok Bubusnak a felálláshoz! :) :) :)

Titii!

Hát igen, ez a cipő elég kényes kérdés, és valóban, egy rossz cipővel valóban sokat árthatunk.
Viszont elkeserítő, hogy az "ajánlott" cipők (pl. Siesta stb.) arany árban vannak. 8-10 ezer forintnál kezdődnek, és bár még nem tudom, hogy milyen gyorsan nő a lábuk, de szerintem 2-3 havonta simán lehetne újat venni. És nem azért, mert elhasználódik...

Mi nem vettünk Gergőnek kompot, bár szerintem ő is baromira élvezné. Hallottam már arról is negatív véleményeket, de hogy őszinte legyek, praktikus okokból nem vettem:
Mi egy régi családi házban lakunk, mindenhol magas küszöb van. Ott meg úgysem tudta volna áttolni a kompot, és miután egyfolytában jött volna utánunk, úgyis sírás lett volna a vége. VAgy egész nap a nyomában járhattunk volna, hogy átemeljük a küszöbön.
Úgyhogy ez a problémánk is megoldódott... :)

Kép
kuha

Szia Szilvi!

Akkor Ti úgy csináltattátok a cipit, vagy végül boltban vetted? Néztem én azokat is amiknek zárt az orra elöl, szóval akkor teljesen zárt kell a cipész szerint fűzős, vagy az az oldalcsatos kicsit nyitottabb, de zárt orrú?

Jó zagyva lett :shock:

Harántemelőre mit mondott?

Köszi: titi :D
titii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: