Helló!
Na én is felkukkantottam még reggel, mert aztán megyünk csavarogni, hétvégén meg megyünk a nyaralóba.
Cleo!
Szerinem nagyon jól látod!
Ha beleolvasol a másik topik eljébe, láthatod hogy kik a topikindítók, a nevüket az én bírálatom alapján adták maguknak(miután lehülyéztek, lemarháztak, mert nem úgy etetem Lénát ahogy az a nagykönyvben és az ő általuk megszabott követendő út engedélyez, és állítólag ráadásul még hencegtem is azzal hogy felraktam ide Léna kajáját, na meg persze megint szegény Angelani esett áldozatul, egy névtelen belepofázó mögött ismét Angelanit vélték felfedezni, akibe szintén azért kötöttek megint bele, mert "mérgezi" a gyerekét.
Röviden ennyi.
Most amögé bújnak, hogy a névtelen belepofázó elől menekültek oda, de nyilvánvaló illetve egyértelmű, hogy engem, Angelanit, meg még néhány embert akarnak csak kiközösíteni, hiszen csakis meghívóval

várják oda(a nyilvános fórumba) az embereket.
Ez azért tuti, mert gyakorlatilag szinte minden ember kapott " meghívót" , csak természetesen én nem, meg Angelani, meg Kuha, meg Mea...szóval azok, akik nem voltak hajlandók megkövezni azért mert Léna egyszer evett juhsajtot, egyszer ebédelt velem öntött karfiolt(halálos dózis tojással), meg egyszer felestejet.
Pedig a névtelen belepofázókat mi is egységesen elítéljük.
Röviden ennyi...
Ahogy olvasom, jelentkezdned kell valamelyik fórumindítónál és kérvényezned kell a tagfelvételedet, ha oda szeretnél írni.
Majácska rengeteget változott mióta nem láttam.
Igazi úrhölgy lett.
Csillám!
Húúúúúúúúú de helyes krapek a tesód...
Mi van velem???Nem is értem.....
Hol Zidan, hogy Csillám tesója....
Belémbújt a kisördög?????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak vicc, a férjem az Igazi....
M.