Jó reggelt, Gömbölyödök!
Tegnap este nekem is szurkált a hasam alul, de hála neketk, nem rezeltem be, tudom, hogy a szalagjaim nyúlnak, és ez egy kicsit megnyugtatott, hogy akkor mégis ott lakik Gumimaci.
Sasha,
hogy van a lábad? Remélem, polcolod és fáslizod, ja és Aminoerg oldat vagy gél jó tud lenni, akár éjszakára dunsztkötéshez is használhatod. Gyógynövényes izé, hasonlit a svédkeserühöz, csak nem sötétbarna, hanem átlátszó. Asziszem olcsóbb is, mint svédcsepp.
Miszike,
igazad van, én is azt vettem észre, hogy vidéken nem olyan nagy szenzáció. De azért az unokának rettentöen fognak örülni, biztos ki sem tudod majd csavarni a kezükböl

ami jól jön, ha kicsit pihenni akarsz majd.
Norkini,
jövö héttöl már állitólag hall a baba, fogsz neki külön zenélni? A párom walkman-t akar a hasamra tenni, szerintem elég, ha normál hangerövel szól a zene...
Kataa,
akkor nem vagyok egyedül a lufimmal, hálistennek. Egészen kétségbe estem, hogy mennyire kilazult a hasfalam, meg mennyire fel vagyok fúvódva - már bocsi -, eszerint mint minden, ez is alkati kérdés.
Zsike,
sajnos még nem tudok nyilatkozni, mert kisebb a Gumimacim, mint a tiéd, de szerintem ha fáradékony vagy, akkor pihenj inkább sokat, ott egye a fene a házimunkát. Az is lehet, hogy nagyon alacsony a vérnyomásod, nem próbáltál aludni délután, és utána tevékenykedni? Szokták mérni?
Amúgy én sem birom a fizikai munkát, de még a legenyhébb emelkedön is háromszor megállok, mire feljutok. Szerintem ez a progeszteron vétke már megint, hogy elpuhitotta az izmokat. Múltkor elkezdtem kifesteni a présházunk falát, a harmadáig jutottam el, majd leültem kicsit pihenni, és ülve elaludtam

No ennyit mostanra, (hihetetlen, még azt a kevés eszemet is osztogatom, nem tudom, mi marad nekem, föleg, hogy dolgozni is kéne)
Pussz
Kangi
13+6