na lássuk!
először a fontosabb dolgok!:)
képek mind-mind nagyon jóóóóók!
kedvencem Tofi szalutálós képe és egyben éljen,éljen,hogy újra hallunk rólatok Bab!édesek Benianyu srácai,ahogy alszanak a kocsiban!jó kis strandolás lehetett!Ritkán látott Nemesek és csemetéinek is üdv és nagyon helyesek a homokozós képek!Tüncilány és Gergő pancsolásáról is jó képek készültek és tényleg nagyon helyes kis popója van a fiatalembernek!De Pti se panaszkodhat,nagyon formás fiú,igazi szőke szívtipró...már most!Livike és Lénácska igazi kiscsajok(Mea,biztosíthatlak,hogy rózsaszínek nélkül is).Sildike,Lacikának meg nagy nagy gratula a felálláshoz!és persze minden új tudományhoz is!
előrébb nem mentem!
örülök a sikeres nyaralásoknak és a remélhetőleg sikereseknek is!jó utat mindenkinek!
beteg mamik és babák:SOK-SOK GYÓGYPUSZI!!!!!!!!!!!!
Mea,
szerencsére Kisnyúl pont hohy a gyümikért van oda csak igazán,majdnemhogy mindent megesz,pont nemrég kostolta a sárgabarit egy kis banánnal és nagyon ízlett neki!szerencsére a főziket is eszi már rendesen(amiket ÉN főzök),az üvegeseket már hanyagoljuk és nem is szereti már úgy mint eddig!Bio köles nyerő dolog!imádja szintén!vizet is issza rendesen,én nem nézem mennyit,mert mindig kortyoltatom és úgy érzem elegendő is,mást nem iszik meg,pedig megpróbáltam az üveseg Hippes leveket,de utálja!nem baj,a víz a legjobb!
Tápszert kapja,van,hogy többször egy nap van,hogy kevesebbet,ez meleg és nyügiség függő,de 1éves koráig mindenképpen kapja az biztos!Nekem apósdoki azt mondta semmiképpen ne adjunk HAsat olyan gyereknek,akinek semmi baja,csak akkor ha már kiderült,hogy allergizál!a túlzott megelőzés sem jó!
azóta látom Spanci gyönyörűséges alvó fiát,nagyon helyes gyerek lett!
és hurrá,hurrá,itt van Cleo is és nagyon várom a képeket szépkirálylányról!de rég láttuk már!Kisnyúlnak és nekem is nagyon hiányoztok ám!!!!!!!
Mea,
én is felkapom,ha nem segít semmilyen elterelés,sőt vannak könyvek,ahol azt mondják ilyenkor igenis vígasztalni és ölelgetni és persze megpróbálni megérteni,hogy mi van velük és nem elterelni a figyelmet a preoblémáikról!mi se szeretjük,ha nyafizunk és erre odapakolnak valami könyvhöz vagy akármihez,ahelyett,hogy babusgatnának....én legalábbis szintén így működöm!
magunkról:
voltunk két napot Balcsin,nagyon jó volt,tesóméknál voltunk így Kisnyúlat szórakoztatta a két unokahugicája(ill.nővérkéje),de sajna mandulagyuszija lett a nagyobbikbnak így mennünk kllett,szerencsére úgy néz ki megúsztuk!
Juci
köszi a hiányolást,igen már járkálunk a strandra,nagyon jó kis hely,bár nem olcsó,de szuper hogy ilyen közel van és rengeteg gyerek is van,szóval azóta strandolumk,ha tudunk!
ma kozmikusnál voltam,aki jól megnyomkodott,biztos ami biztos!
ééééééééééés!
elkezdtem tegnap a nappali egyedül elalszunk az ágyunkban akciót és az elsőnél teljes ellenállásba ütköztem,de csak 20percig tartott,közben ha már nagyon kivolt és mászott,akkor kivettem,megpuszilgattam éls visszatettem,mejd egyszercsk az egyik ilyennél puff becsukta a szemét és már aludt is,egy órát!
aztán ma de.is nekiláttunk,dee azt előszörr játéknak vélte én közben néha kimentem a szobiból,akkor picit felháborodott,majd hanyatt vágta magát,lábait a rácsra pakolta és dünyögés közepette bealudt,nagyon édes volt,aztán amíg én kozmikusnál voltam,anyu altatta otthon,szintén sikerrel,bár ő bent maradt a szobában és lefeküdt az ágy elé és ott több,mint 2órát aludt,mire felkelt már ott is voltam!
szóval ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN!!!!!!
arról nem is beszélve,hogy az éjszakáink is csodálatosak(amióta nagyon híg tápit kap éjszaka és a klímával nagyon jól eltaláljuk a hőmérsékletet)átalussza az egészet és 6,f7körül kell,nem hajnalban!
ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN!!!!!!
egyre jobb gyerek,mint aki kirosszalkodta volna magát és most úg döntött,hogy pihenget!biztos erőt gyűjt

!
6fogunk van!én minden este adok neki a Bécsből hozott homeos bogyikból,abban több összetevő van és elég hatásos!nappal nem adok,csak ha nagyon szenvedne,de az ritka!
mi van még?
ő is próbálkozik az egydül megállásban,de elég beszari,ami már az elején kederült!nagyon cuki,pedig vagány,izgága és mégis beszari kis nyuszika!
elkezdett puszit adni,nem mindig,de azért osztogatja már!elolvadok tőle!és kétpofira zabál,de ezt mintha írtam volna!
közeledek mondandóm végére,még küldenék valakinek fotókat ,aki esetleg feltenné!elöbb persze megnézem,hogy barinőm már netközelben van e!
és végül a vita!
hm,sokáig gondolkodtam,hogy hozzászoljak e,hozzá is fogok,mert ez már engem is írásra kényszerít!de megvárom az altatást,mert apa is elmegy majd este bulizni és csak akkor kezdek bele!
jut eszembe,tegnap elött három baba is született az ismeretségi körünkben,ebből kettő uncsitesó:) !biztos front volt!
na most megyek,puszi!