Sziasztok!
Cukker, bátor vagy, hogy kisétáltál Adrival a Tescoba!

Miket eszik már Adri? Zsófi még mindig válogatós...igaz, amit mi eszünk, abból mindig kérne....

Ügyes vagy, hogy lazán vezsed Bencével kapcsolatban...igaz, nem is nagyon tudsz mást csinálni....
Erszényke, nekem holnap semmiféleképpen nem jó...anyukámék jönnek Soltról. Hoznak fini ebédet. Meg apa már régen volt nálunk. Jönnek hűsölni.

Nekünk is nagyon bevált a légkondi. Szeretjük. Jól lehűti a lakást. Olyan ügyes janik!
Zsófi pedig feláll egyedül.

És élvezi, sikongat hozzá.

De még mereven tartja a kislábait. És még azért nincs olyan helye bent, ahol nagyon fel tudna állni, így azt még nem nagyon gyakorolja.
Lina, én még nem is gratuláltam a fogacskához!

Gratulálok!
És sajnálom az esést! Zsófi is esett már le 2*.
Mvirág, írtam választ mailban!
Sam, pedig én kiszerettem volna próbálni a Sleep & Play pelust. Én csak Pamperst vettem eddig Zsófinak...mást nem nagyon szeretnék kipróbálni...ez nagyon bevált nekünk. Szinte csak 1*-2* volt belöle kiömlés.....
Mrege, nagyon jó ez a kisautó.... az első nagy szerelmemnek is ilyen volt, csak olajzöldbe....szerettük, csak nagyon sok benzint megevett. És gratulálok Regéhez, hogy ilyen ügyes ő is!
Dora, kitartás! A ház nézés nagyon fárasztó....mi egy darabig leálltunk....lehet, hogy építkezünk majd évek múlva...
Kattic, sztem te ismered a kisfiadat, hogy bírná-e az utat, meg a helyváltoztatást.....Zsófi nem bírta az elején...most már meg sem kottyan neki.

Karácsonyi estén nem aludt semmit, akkor volt 3hónapos. Most pedig Zalakaroson 9hónaposan olyan jól aludt éjszaka....minden baba más. Te tudod sztem.
Nhyk, itt nálunk a Hunyadiban van egy játszótér. A Mátyas Király Ált sulitól nem messze. Nem is olyna régen készítették, és nagyon szép. Van benne minden. Mesélnél magatokról egy kicsit? Milyen ilyen kis korkülönbséggel gyerkőcöt nevelni??? Sztem lehet, hogy fél, hogy elmész...vagy mert keveset vagy vele a kicsi miatt...lehet,hogy féltékeny is egy kicsit, azért nem enged el....
Én azt gondolom, hogy ezért ilyen veled a nagyobb gyermek.
Attól, hogy nekem nem jó a csütörtöki időpont, attól ti talizhattok...

majd a legközelebbire elmegyek.
Kob, de jó nektek, hogy megint Balcsiztok! Irigykedem kicist. Apa nálunk sokat dolgozik...gondolom Ser férje sem unatkozik....ők sem nagyon mozdulnak ki.
Ser, tényleg, ti mentek nyaralni vhova?
Még visszaolvasok, hoyg mit akartam...ehhez az oldalhoz ennyit tudtam szólni....