Ancsi!
Hát ezt mondom én is, hogy szinte sehol nem tudok vásárolni, mert a piacon sem jobb, legalább is, ami nekem közel lenne. Úgyhogy jobb híján én is vásárolok hiperben, csak nem a tuskó-ban, mert amint írtam hozzám ami közel van, az a tuskók közül is a leg...arabb. ja, amúgy nekem is vannak már taktikáim a vásárlásban... pl. Auchan-ban (Csömöri), a disznó husi jó, ott érdemes venni, pipi husit viszont nagyon nem, azt inkább a Cora-ban, ott van egy külön pult a tanyasi csirkének, azt szoktam főleg vanni, kár, hogy nagyon drága.
És persze én is előre csomagoltat veszek mindig, pedig tudom, hogy a sok csomagolóanyag nem jó a környezetnek

, de mit csináljak, ha azon legalább rajta van, hogy mikor csomagolták, mi van benne például felvágottaknál ugye nem mindegy, hogy mit tartalmaz, meg rajta van, hogy meddig fogyasztható stb. Nem beszélve arról, hogy közelebbről meg tudom nézni mégha mondjuk szagolgatni nem is lehet ugye a fólia miatt.
Zsanci
Szerintem te nagyon jól nézel ki!!!!!!!!
És Britney meg a többi celeb vagy mi is csak a retusálások miatt néz ki jól, (vagy még akkor sem) élőben ők is csak ugyanolyan emberek, mint mi!! Fiatalabb hugiról meg már előttem szóltak és azzal egyetértek.
Na megyek, mert Bendi itt van és jelzi (sírással

), hogy rossz anya vagyok, mert nem vele játszok.
ruz