A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hajrá Neet! :lol: 12 gombóc, az szép :D

Juc, tényleg, ugye ez nem nálatok van??? :shock: mert a gyerekeket nem lehet felismerni :D

votiv 8)
votiv

Votiv :) én a döntetlenre fogadtam... De persze most ez egyesélyes meccs, még akkor is, ha haragszom a múlkori botrányos 11-es miatt az olaszokra. De hát ha van egy ziccer, azt ki kell használni és egy kis színjátékra egy latin csapat mindig hajlandó :lol:

Neet :) azért a mázli jól jönne itt nálunk is :) De jól csinálod :)

Ancsi :) Az a kép, ahol olyan asszonyos B.S nekem is tetszik- bár a feje nem, de pont a kerekdedsége igen.

ÉS ma a meccsek között belenéztem a Fókuszba, volt benne kis mai magyar valóság... plázacicát Rómába vitte a vőlegénye esküdni a saját repcsijén - ha jól értettem, emrt a beszéd nem volt erőssége a lánykának-, megvették neki a pápai áldást meg az ötmilliós ruhát is hozzá és azóta meg medencés parkos villájában napozik boááááááááááááááááá

És Votiv :) sztrapacska minden formában és napszakban tuti jó :)

indianyo

NEm,nem nálunk van! :lol:

ÉS sztrapacskát én nem eszem meg,bár nem tudom miért.
ÉS nekem is a torna segített amikor lefogytam és gyönyörűséges voltam 8)
De most annyira lusta vagyok,pedig itt van a Griff a számban de nincs senki aki eljönne velem tornászkodni. :cry: Valaki esetleg?

ÉS én megértem,hogy mindenkinek van valami ami nem tetszik magán,de akkor sem kell túlzásokba esni lánkák! :wink:
20170114224602

És rájöttem,hogy miért irritál Fókusz Palikmarsianikó:mindig simogatja a pocakját.Mintha ő lenne az első terhes nő.Össze kéne kötni Schobertnorbirékával. :lol: Ma nagyon unatkozom,foci van :o
20170114224602

sziasztok,
igazatok van... :cry: :cry:
bánatomban be is vágok egy kis csokit... :lol:

és és és

de nektek nincs 21 éves leánytestvéretek, aki kissé bombázó, ugye??? tudjátok milyen vele tükörbe nézni?? amikor én is, és ő is visszanéz???? :roll:
akinek van iwiw-e, az megnézheti magának!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSanci!

ne csináld már!!!!!!!!!!!!!!
20170114224602

Zsanci :) Én teljesen megértelek, ha valami zavar saját magadon és rosszul éárzed magad miatta, igaza van Jucnak: mindenkinek van egy-két-sok dolga, ami nem tetszik saját magán. De emiatt nem szabad ennyire elkeseredni! Az életem első nagyon sok éve azzal telt el, hogy a 10-15 kilós - mikor mennyi - súlyfeleslegem miatti gátlásaimmal küzdjek. Aztán várandós lettem, magamra rántottam ez a nagyon sokat és már nem érdekel, mert ránézek a mellettem szuszogó kislegényre és azt mondom: az egészségnek rossz, nagyon nehléz cipelni de megérte. Őérte... és ha ledobom a sok-vagy legalábbis a nagyobb részét - az is az egészségért és őérte lesz.

Én ugyan nem néztelek meg feltűnően oda-vissza, de a fényképek alapján nekem is az az érzésem, hgoy te inkább soványka vagy, mint túlsúlyos.. inkább valami jó kis kardió mozgás kéne neked: nem zsírégetés miatt, hanem, mert az adrenalint is termel és akkor örömködni fogsz :)

Én tavalyelőtt egyhavi napi 35 perces szobabicajozással 15 centit fogytam a csípő-hastájékról. azt kilóban nem tudom kifejezni, de a 15 centi az nagyon sok.. és diétázni is csak annyit, amennyit egyébként is szoktam: nincs kenyér, tészta- és rizsétel vacsorára.
Lassan újra el tudom kezdeni, most már lement annyira víz a lábaimról hogy tudom hajtani a bicajt...

Vágjatok fejbe, hogy ne pofázkodjak annyit...

indianyo

TUDOM, TUDOM, TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindenkitől elnézést!!!!
épp most vesztem össze a pasimmal is, ez valszeg megint egy kis pms!!! :lol: :lol:
de vele nagyon összevesztem, épp most robogott el a tescóba, mert olyan husit vettünk, ami büdi, és kértem, h vigye vissza, és ő mondta, h jó, de ő holnapra gondolt, én meg mára, és már el is aludt, én meg nem hagytam magam, és addig addig idegesitettem, pl azzal, h holnap nem csinálok kaját, h felpattant az ágyból, felöltözött, és elrobogott...
most húzott el a kocsival... :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) ezt elmesélem a pasimnak, ismerősnek fogja találni a helyzetet :lol:

És büdi hús :(

Ne szomorkodj már tényleg hanem egyél egy kis csokikát vagy/és igyál egy sert:)

indianyo

hűha, Zsanci, Lachesist szedsz? :shock: :P
egyébként teljesen jogos a felháborodásod, előbb a pizzaszósz, aztán meg ez a husi...
ki kellene engedned a gőzt valahogy, mondjuk panaszkodj nekünk :) ahelyett, hogy szegény Levit küldöd el éjjel a tuskóba :wink:

votiv 8)
votiv

jó reggelt és szép napot mindenkinek!

én éjjel 2x voltam műszakban, többet nem kap Isti vacsira sztrapacskát...

Zsan, ezt Neked küldöm, tu mék ju heppi :D

Kép Kép

votiv 8)
votiv

Vot,
nálam csak pampog ősmama és vigyorog őspapa, de mikor üti már le?? :lol:
neet
neet

Helló jó reggelt!

Végre végre végre vége van a vizsgáknak az idén!!!!!!!! :P felszabadultam :P megyek is olvasgatok egy kicsit, hogy miket csacsogtatok össze, amíg én próbáltam a tudományt a fejembe verni, meg ilyesmi

ruz
ruzicsky

Zsan!
és mi lett a Tescoban az eredmény? milyen fajta husi volt? előre csomagolt, vagy ott mérték le? és látszott valami külsőleg? csak hogy tudjam én is. (csontos hússal már én is jártam így, tkp a csont romlott meg benne)

mondjuk én meg a fehérvári úti csarnokban az alagsoron lévő hentesek egyikénél totál avas libatöpörtyűt vettem, de persze úgy kell nekem, minek akarok ilyen dolgokat zabálni. :(

most akkor hol vegyen húst az ember? én szeretem a TEscot, sok mindent ott veszek.

Anyuék Tescos sztorija:
"friss" csirkecombot vettek egy rahedlivel, megsütötte tepsiben, és avas volt az egész! ebből ő arra következtetett, hogy nem friss, hanem fagyasztott, majd kiengedett csirke lehetett, hiszen csak hosszas fagyasztás után avasodik meg az ilyen száraz hús. szerinte a vágás és eladás között egy-két napra lefagyasztják, ami lehet, hogy nem is egy-két nap. jó lenne találni valami bennfenntest, mert ha így van, az baromi nagy gáz.
de kérdem én, hogy lehetne egy friss csirke avas? Anyukám sóban sütötte, semmi zsiradék, úgyhogy még csak az se lehet a ludas.

Jucus!
hogy mit tennék? bevágnám a kiságyba gyorsan pucéron, és azonnal menteném, ami menthető. (drágább dolgok: kanapé, parketta, tévé) meg sajnos valószínűleg elkiabálnám magam, hogy a k. életbe, de ezen kívül mást nem tennék, ha voltam olyan bugyuta, hogy elől hagytam egy doboz festéket.
ancsipancsi

Zsanci!
még egy! gondolom nem sokat számít, de azért megmondom, hogy totál lapos a hasad, istenemre mondom, nincs honnan fogynod, de ha lenne is, 3 kg annyira semmi, hogy emiatt kár lemondanod a somlóiról. az én tesóm is marha jó csaj (iwiwen szintén megtekinthető), képzelheted nekem milyen szar mellette. de legalább a gyerököm nem lett olyan béna, mint az anyja :wink:

Gyogyókúra:
elkezdtem a Norbert-félét, ha ilyen ütemben fogynék, ahogy a héten (-2,5 kg), akkor jó lenne, de gondolom ez csak víz. valójában a heti -1 kg-mal totál meg lennék elégedve. van itthon kis lépcsőzőm, nagyon szeretem, bátran ajánlom mindenkinek!
ancsipancsi

Juc,
egy pillanatra én is Somát és Pannát láttam :mrgreen:

Zsan,
nekem meg van egy pszichológus öcsém, akire tapadnak a nők, de már megszoktam :mrgreen:

Votiv,
apeh :( sztrapacskát IMÁDOM!!!! :) juhtúróval + sült szalonnával ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ruz,
ÉLJEN, itt a nyár nektek is!!!! :D

Indi, Gabi, Juc,
az az igazság, hogy én is feláldoztam nádszál-alakom (ami sosem volt :D) mert egyszerűen szeretek enni :D a szerencse az, hogy salátákra is kattanok, nem csak pizzára...

v
kisün

Zuz,
én érdekes módon csak egyszer álmodtam a szülésről, akkor átugrottam a kellemetlen részeket, és rögtön megvolt a baba :D ja, és igen, lehet, hogy egyből 4ujjnyival indítasz :D
kisün

Na gyorsan írok még mielőtt lemerül a nootebook. A férjem elvitte a töltőt, hogy miért azt ne kérdjétek és elfelejtette hazahozni... :twisted:

Kókusz

Én láttam a cikket a Kiskegyedben! :) Szupcsi család vagytok! :)

Köszi Kisün! Most már tényleg csak pihenni akarok, meg Babanetezni!!! :)

Fogyi témában én mikor Bendi miatt teljesen leálltam a tejről, de olyan szinten, hogy még olyan kiflit sem eszem, amiben tej van, lefogytam vagy 6-7 kg-ot, sztem próbáljátok ki!! :) Mondjuk előtte sem ittam sok tejet, de sajt, tejföl stb. azt azért viszonylag sokat használtam. Most már csak edzeni kellene, mert egy kis feszesség nem ártana...múltkor felvettem a bikinimet... :oops: óóóóóó

Ancsi

Mi a tuskóban nem veszünk semmit! Igaz hozzánk a Fogarasi úti van közel, de az extra gáz...ilyen szempontból is. :evil: Mondjuk nehéz olyat találni ami igazán jó, én ezt már nagyon utálom amúgy, sokszor azért nincs kedvem főzni sem, mert olyan szar alapanyagokból amit kapok a boltban nem lehet rendes kaját főzni, és tiszta depi leszek attól, hogy manapság már egy jót enni sem lehet, mert minden romlott meg mérgező! :evil: :evil: :evil:

Na eddig tartott az aksi, még remélem el tudom küldeni az üzit!

Puszi mindenkinek!

Macs! Gratula a frigyhez!!! :P :P

Ruz
ruzicsky

Ruzy!
én a Tescoban a megszokott márkákat veszem főként, amit máshol is megvennék, csak jóval drágábban. viszont - pedig gondolom nem a legjobb - szeretek zöldséget venni itt, mert a piacon nem lehet válogatni, megfogni, stb. és folyton rohadt cuccokat adnak.
ancsipancsi

Itt van nektek a hűvös :mrgreen:

indianyo

Votiv :) bontott csirkét hozott? :lol: Tényleg: mikor mész az APEH-hez? Mivel nem írtál róla, úgy tűnik, mára nem lett pöttyös a nagyfiad - ökoszolgálathoz tervezek egy kirándulást jövő héten, mergkérdezem én ezt a babfürdető-dolgot, mert hiába, hgoy tömáényen kente rá Ppárod, úgy se szabadna ártani, elvére BABAfürdető :evil:

Ruz :) jó nyarat nektek :)

Zuzi :) Én is kőkemény gógyszerrellenes vagyok, de aszondom: jól tetted a Panadolt! Hát ki tudna ellenállni, amikor a minimanó sírdogál a fájdalomtól???

Kókusz :) Már minden média felfedezte, hogy milyen klassz kis manócskáid vannak :) Itt nálunk nincs Kiskegyed, de ha szerzek valahonnan, beszkennelem ide a cikket rólatok, jó ?

Kezdek felfedezni egy rendszert Dominó nyelvezetében, evés közben például mindig ugyanazt mondja :)

Bódog hétvégét nektek!

indianyo

Nem is kell szkenner! itt a cikk :)

http://www.kiskegyed.hu/index.php?apps=cikk&cikk=25014

Tsókok :)

indianyo

Sziasztok!

Fogarasi tuskó+hús:
egyszer vettünk ott friss/?/ egész csirkét a másnapi családi ebébdre.Sajnos amikor elkezdtük sütni,akkor derült ki,hogy iszonyatos szaga van :oops:
Rohanhatott a férjem a bosnyákra ott sütött grillcsirkéért,mivel nem volt már időnk semmi másra :(
Ezt követően soha nem vettünk ott semmi húst,egy alkalmat kivéve.
Elővigyázatos volt a férjem,mert megszagolta ott az eladó elött!Na persze büdös volt,kérte,hogy cseréljék ki!Jó nagy felzúdulás lett belőle,mert jó sokan álltak már mögötte.De ez sem zavarta az eladót, fogta a büdös húst és visszatette a pultba!!!
Azóta csak hentesnél vásárolunk,lehetőleg mindig ugyan ott!

Zsan:
megnéztem a tesódat,valóban csinos,de!
10 év az 10 év,ezen nincs mit csodálkozni.2 gyerek meg 2 gyerek,ez is tény!
Abszolút nem biztos,hogy a hugod 10 év múlva magáénak tudhatja mind azt,amit Te most!
Gondold ezt végig,meg azt is ,hogy hány veled egyidős,magányos csajszi a fél kezét odaadná azért,ami neked van!Egészséges,klasszikus család:anya,apa és a gyerekek!
Fel a fejjel és örülj ennek :!: :!: :!:

petergabi

sziasztok,
Husi: apa viszavitte, kicserélték, és ez is csontos volt, mégpedig melle húsa, és az a tanyasi fajta, nem a bio, de nagyon finom szokott lenni...nekem egy állatorvos barátom azt mondta, pultból sose vegyek sehonnan hús, hanem inkább az előrecsomagoltat, mert azt legalább néha ellenőrzik... :cry:
szal, mi mindig előre csomagoltat veszünk, felvágottból is, mert erről is azt mondta, h soha ne vegyünk pultból...

zöldséget valóban jobb a tescóban venni, de csak azóta, mióta nem kell külön leméretni, mert mennyivel gyorsabb, h a pénztárnál mérik...uez van a lidlben, én ott szeretem a zöldséget legjobban, mert még a kinálat is sokkal jobb és nagyobb, mint akármelyik hiperben...[/img]

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi, nagyon szépen szóltál :)

Indi, köszi a linket! el is érzékenyültem Kókuszkáék szép családi idilljén :)

Ancsi, tőletek nincs messze a MOM parki Match, ott elég jó minőségűek a gyümik-zöldségek, és saját kezűleg lehet válogatni, én szeretek oda járni, a pofátlan zöldségeseket nem bírom. múltkor itt bián vettem két fej karfiolt, csillagászati áron. mikor szétbontottam, tele volt mesztelen csigákkal!!!! áááááá. azóta rá se bírok nézni a karfiolra...

Zsan, hol az a Lidl? még sose voltam.

és a Metróban szerintem szinte minden áru szép, még nem volt gond semmivel, csak az, ha valamiből csak nagy mennyiséget, pl tálcát/ládát/rekeszt lehet venni, mert annyi nem fogy el nálunk.

indulhatnékom van a mhelyemre, erre a kis pisis még mindig szunyál...

pöttyök: Indi, furcsa volt tegnap, mert csak tiszta vízzel mostam le, vagyis zuhanyoztam, és érdekes, mert fürdés után volt rajta pár pötty, de ez inkább csalánkiütés-szerű, nem olyan durván piros és duzzadt. lehet, hogy a víz a ludas??? :shock:

votiv 8)
votiv

Indi!

Pötty-gyerekfürdető összefüggés:jól látod,nem szabadna a gyerekeknek készített termékeknek ilyet csinálniuk.Lehet,hogy Istóknál nem iskonkrétan ez van DE:a Bübchen című gyermekeknek készített sampon,ami egyébként gyógyszertárban kapható, pl. csípi a szemet erősen.
A Johnson's termékek nagy része allergizálhat...stb.
SZóval nincs valami rendben ezekkel a cuccokkal viszont a marketingjük az nagyon toppon van! :oops:
20170114224602

Zsanci!
tök egyetértek!
Gallicoop védőgázas előrecsomagolttal már megszívtam, mert tök avas volt. nem is értem, hogy lehet a nyers friss hús avas. :/

Votiv!
a Match is oké, csak drága. szóval a Tecsó az ára miatt is rulez. lehet nézni, hogy bogaras-e a kukorica vége, meg ilyesmi.

Férjem most jön haza Inidából. sütöttem neki egy cseresznyés-meggyes pitét. :cry: az alsó sütiréteg egy f...s lett, széjjel ázott a meggytől .
ancsipancsi

Jucus :) Ahhor forduljunk a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez! Én most baromira ráérek, dühös is vagyok az elvesztett pénzkereset miatt, legalább jól ráöntöm a dühömet valakire, aki megérdemli :mrgreen: De komolyra fodítva a szót: tényleg valamit tenni kell,. ha ez így van! Mi a gyógyszertári babafürdetőt használjuk, azt se minden nap, okkal.

Zsanci :) milyen durva, hgoy nem szabad friss hóúst venni :( anyukám közértes volt még az átkosban, ott az ecetes "felfrissítést"tanították nekik felvágottaknál, tejfölöset pedig hidegkonyhai termékeknél... de ha meg az ember háznáél veszi a friss husit, ott is lehet gáz - lást a butulizmust okozó házikolbász, amibe bele is haltak :(

sVotiv :) Lidl van nálunk Dh-n az MO-ás leágazó benzinkútnál. Én is zeretek ott zöldséget-gyümölcsöt venni, például salik mindig finom frissek és elég olcsók.

Gabi :)

indianyo

Indi!

Mi is azt a fürdetőkrémet használjuk vagyis zapa mert együtt fürdenek a lányával :lol:

Én jól kiszúrtam ezekkel e márkákkal:egyszerűen nem veszem,jó kemény csaj vagyok mi?!
De komolyan:ajándékba kaptuk anno a Bübchent és én is el akartam menni Fogyasztó védelemhez de lusta voltam és nem mentem :cry: a végén.És forgott itt régebben egy lista azokról a cégekről akik állatkísérleteket végeznek,na Johnson's az első helyen szerepelt benne.Már ezért sem veszem.

Zöldséget én piacon szeretek venni igazán!Az őstermelőktől.
8)
Öreg paraszt néniktől akik aztán nem vágnak át!Lehet,hogy kicsit drágább mint a Tesco(nem járok ,inkább Cora vagy Auchan)de friss a zöldség .
LIDL meg tényleg kevés helyen van még csak kivülről láttam én is amikor Szentendre felé mentünk.

Húst pedig határozottan csak egy helyen veszek,itt nálunk a központban van egy kis lyuk,a TAhi -Tóth családé,csirkés.Tanyasi csirkét árulnak és még sosem csalódtam bennük!Másfajta húst nem nagyon veszek,a csirkével is megkínlódom amig előkészítem.Bár van nekem egy nővérem aki aranyos és meg szokta nekem pucolni de ugye ő már csak 1 hónapig használható. :roll:

Ja és mi is fóliázott téliszalámit veszünk,PIcket de most volt egy széria ami tuti defektes volt.Nem is vesszük most egyenlőre.
20170114224602

Sziasztok! Bocsi, ti mind a Szt Imrében szültetek?
Zsanci, mi ismerjük egymást! Röviden leírom a sztorimat, aztán a kérdésemet! De a történetből már biztos sejteni fogjátok, mit szeretnék kérdezni.
Májusban terhes lettem (3. baba), és direkt nem siettem orvoshoz. Mikor elmentem, 7. hetet számoltam. A doki azt mondta, hogy (hasi uh-n nézte) szerinte kisebb, mint kéne, egy hét múlva menjek el a Bártfayba hüvelyire. De én még aznap elmentem, mert már volt időpontom. Ott derült égből villámcsapás, a szonográfus szerint nem élő terhesség... menjek vissza pár nap múlva. Visszamentem 6 nap múlva-ekkor már 8 hetesnek kellett volna lennie, semmi szívműködés és kb. 5 hetesnek megfelelő méret. Ráírta az uh leletre, hogy missed ab-megkésett vetélés. Felhívtam a dokimat. Elmondtam, mi a helyzet, ez volt hétfőn. Mondta, hogy mivel nem érzek, reménykedjünk, és menjek el mégegyszer. Vártam 2 napot, megint uh, de már elkezdett összemenni a baba. Szoval szerdán uh után felmentem az osztályra, és ott beszéltem a dokimmal. Azt mondta, hogy Ő vasárnap ügyel. De nem biztos, hogy várni kéne addig... és ha holnap visszajövök reggel fél 8-ra, az osztályos orvos megcsinálja a műtétet. Így is lett.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek nem neki kellett volna megcsinálni? Úgy értem, hogy mi az, hogy Ő vasárnap ügyel?! Szoval ilyenkor nem kéne ugyanúgy bejönnie? Fizettem volna neki, ha megteszi, de így az osztályos nem kapott semmit, ha amúgy is épp dolgozott-mellesleg nem hatott eléggé az altató, úgyhogy ébren voltam, nem kívánom senkinek!
Szoval másoknak is elmeséltem, és kiakadtak, hogy hogy nem az én dokim csinálta! Javasolták a többiek, hogy váltsak orvost. Nem szívtam annyira mellre, de elgondolkodtat. Most itt dilemmázok, mit tegyek. És ilyenkor szerintetek a kontrollra most kihez kell menni, aki csinálta, vagy az én dokimhoz?!?!?!Help!
V
vio

Bocs, nem érzek=nem vérzek...
vio

Jucus :) Maximális az egyetértés minden fronton :)

Vio :) Sajnos nem tudok a kérdésedhez hozzászólni, nem volt fogadott orvosom és nem tudom, ilyen esetben mi lenne a teendő. Kívánom, hogy hamar fel tudd dolgozni ezt a fájdalmat és esetleg minél előbb itt babázz velünk boldogságban!

indianyo

Vio!

Sajnálom a történteket és nem tartom etikusnak a dokid viselkedését. :cry:
Remélem sem lelkileg sem testileg nem viselt meg túlzottan az eset.
Ezek után én valószínűleg az osztályos dokihoz mennék kontrollra és az eddigi magándokit pedig felejteném.

Egyébként a "vasárnap ügyelek"szitu nekem is ismerős :oops:
20170114224602

Juc,
Vióval uaz a dokitok!!!

Vio,
én is nagyon sajnálom, és én is eléggé tanácstalan lennék a helyedben!!!!
esetleg priviben???
remélem hamarosan veletek lesz a kispicúr!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Sajnos sejtettem :cry:
20170114224602

Sziasztok! Egyébként nem a magánrendelőjébe járok, talán ez is számít, nem tudom!!! Azért nagyon rossz, mert eddig nagyon-nagyon rendes volt... valaki azt mondta, és mi van, ha valami konferencián volt, vagy akármi, ami miatt tényleg nem is jöhetett volna, ha akar, sem. De akkor meg eszembe jutott, és ha szültem volna?!?!?! Vagy az más és akkor valahogy bejön?!?!! Ezt soha nem tudom már meg... NEEEM TUDOOOM, hogy mit csináljak.... na mindegy, még eldöntöm addig....
Szoval Jucus, tényleg nagyon rendes doki, csak hát izé... ez fura volt... és a második babánál épp rendelt, mikor felhívták, hogy egyik betege (én) épp most ért be a kh-ba és 4 ujjnyi a méhszáj, rohant is rendesen! Szoval tényleg figyelt rám....
Vio
vio

Vio,
irtam privit, de nem biztos,h megkaptad...megkaptad?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vio,
szia, mi már váltottunk levelet a másik topikon, de én igazából itt "lakom". Ugye nekem nem volt műtét egyszer sem, de ha lett volna (mert mondjuk nem indul meg magától a vetélés vagy nem zajlik le tökéletesen), akkor azt az én orvosom csinálta volna, hacsak nincs életveszély, és ő nincs itthon.
Lehet, hogy a dokid úgy vélte, hogy sürgősen meg kell csinálni, és nem ért rá, de az is lehet, hogy úgy gondolta, hogy ilyen "kis" műtéthez nem kell feltétlenül az ő jelenléte. Szerintem kérdezz rá nyugodtan, ha mész hozzá.

v
kisün

Vio,
és remélem, hogy minél hamarabb jön a következő baba, nekem igazából az segített :D Tényleg, a két nagyobb mennyi idős? :D

vera
kisün

Vio,
szomorú a történeted. :( azt, hogy a doki amúgy is ilyen-e, leszűrhettük az utánad következő hozzászólásokból. ha tiszta vizet akarsz önteni a pohárba, menj hozzá ellenőrzésre, és kérdezd meg, hogy miért nem ő csinálta a műtétet, valamint, hogy szülés esetén számíthatsz-e rá, ha nem ő az ügyeletes. majd írd meg, hogy mi történt.
ancsipancsi

Ancsi!

Hát ezt mondom én is, hogy szinte sehol nem tudok vásárolni, mert a piacon sem jobb, legalább is, ami nekem közel lenne. Úgyhogy jobb híján én is vásárolok hiperben, csak nem a tuskó-ban, mert amint írtam hozzám ami közel van, az a tuskók közül is a leg...arabb. ja, amúgy nekem is vannak már taktikáim a vásárlásban... pl. Auchan-ban (Csömöri), a disznó husi jó, ott érdemes venni, pipi husit viszont nagyon nem, azt inkább a Cora-ban, ott van egy külön pult a tanyasi csirkének, azt szoktam főleg vanni, kár, hogy nagyon drága. :(

És persze én is előre csomagoltat veszek mindig, pedig tudom, hogy a sok csomagolóanyag nem jó a környezetnek :( , de mit csináljak, ha azon legalább rajta van, hogy mikor csomagolták, mi van benne például felvágottaknál ugye nem mindegy, hogy mit tartalmaz, meg rajta van, hogy meddig fogyasztható stb. Nem beszélve arról, hogy közelebbről meg tudom nézni mégha mondjuk szagolgatni nem is lehet ugye a fólia miatt.

Zsanci

Szerintem te nagyon jól nézel ki!!!!!!!!

És Britney meg a többi celeb vagy mi is csak a retusálások miatt néz ki jól, (vagy még akkor sem) élőben ők is csak ugyanolyan emberek, mint mi!! Fiatalabb hugiról meg már előttem szóltak és azzal egyetértek. :)

Na megyek, mert Bendi itt van és jelzi (sírással :roll: ), hogy rossz anya vagyok, mert nem vele játszok. :(

ruz
ruzicsky

olyan aranyosat hallottam, ezt meg akarom osztani veletek: unokahugi két éves kisfiát megkérdezték, hogy mit szeretne, a karácsonykor születendő unokatesója kisfiú vagy kislány legyen? mire ő: talicska :lol:

indianyo

Talicska :lol: nagyon rulez a kissrác!
20170114224602

Ezt szeretem én a fociban! Egy rakás kutyaütő ócska meccs utáni izgalmas tizenegyes-párbaja már döfi! Igaz, bírók megint jót játszottak, de ez már nem is meglepő...

Bocs a focit nem kedvelőktől

indianyo

Sziasztok!
Zsanci, nem kaptam meg!!! :(
Ancsipancsi, nála ez úgy működik, hogy ha megkérem, hogy Ő vezesse le a szülést, akkor ha még nincs teltház abban a hónapban, elmondja az Ő tarifáját, aztán megint megkérdezi, hogy ezekután is azt szeretném-e, hogy Ő vezesse le. És akkor tuti, hogy jön, éjjel is, ezt meg is mondja előre.
Vera, a nagyobb 4 éves fiú, a kisebb 16 hónapos lány.
Zsancival egyszerre szültünk!!! 8)
A vetélés után mennyi idővel lettél terhes?! Szerintetek az gáz, ha csak egy ciklust várunk?
Vio

Kép
vio

Sziasztok!

Indi!

Én most nagyon nem kedvelem a focit, mert úgy néz ki elmaradt miatta a filmem!:(

Vio!

Sajnálom a történteket!:(
És azt is, hogy így kellett végigélned ( azt írtad, nem hatott az altató)! Igazából nem Te vagy az első, akitől ezt hallom! Még szakközép idéjen - egészségügyibe jártam - mentem be egyszer pechemre egy nőgyógyászati műtétre és annak a nőnek sem adtak elég fájdalomcsillapítót a műtéthez és senkit nem érdekelt a fájdalma! Nekem azóta ez a rémálom! Nem értem miért nem figyelnek oda erre!
Én ahhoz a dokihoz biztos nem mennék vissza ezek után, aki a mútétet csinálta, viszont a saját dokimat kikérdezném, hogy miért nem Ő csinálta! És ha hallottam a válaszait, utána eldönteném, hogy maradok-e nála!

Kívánom, hogy hamar túljuss ezen!:(
Másik két gyerkőcödről írsz kicsit, ha van időd?:)

Barbi és Moose írtak már szüléssztorit! Lemaradtam az alatt a pár hét alatt, amíg nem olvasgattam és még mindíg kíváncsi volnék!:)

ILdi
ildi76

Vio,
akkor irok mégegyszer!!! :lol:

Indi,
mi csak a tizenegyeskre értünk haza...tök jó volt a meccs!!! :lol: :lol: :lol:

Juc,
engem érdekelne nagyon, h hol veszel husit, és a zöldséges is érdekelne!!!!

Képzeljétek, B ma megint udvarolt nekem!! Már régen is nagyon rá tudott érezni,h nekem pl. mi tetszik, kétévesen hozta a csodaszép melltartókat a boltban, stb...ma meg a köv. történt:
rádióban énekelt Rúzsa Magdolna. Erre B: "Hé, várjál, ki ez??? Ki ez???" Majd: " Aaaaaaaaaaanya, ez TE vagy!!!" :lol: :lol: :lol: :lol:
gondolkoztam, h miért mondta ezt, mert az én hangom messze van Maciétól, de rájöttem: szoktam én is ezt énekelni...HEHEHE

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi, nahát!!! Én is jártam eübe, és én is néztem kaparást! És az a nő is fenn volt!!! És beszélt magában, olyan volt, mintha rémálma lett volna, de komolyan... ilyenek, hogy "Neee, nem akarom, fáj", stb. Iszonyatos volt.......hagyjuk is!
Én beszélni nem tudtam.
Most akkor írjam le, hogy szültem?

Kép
vio

Vio!

Én is méltem,azt sem kaptad meg?

Zsan!

Kelenföldi Városközpontban van a csirkés.Burger King mögötti kis üzletsoron.ÉS az eladó ember nagyon rendes,mindig mondom neki,hogy a fejét pl.szerelje le nekem,dobja el csak én nem akarom látni.meg ha nincs mellfilé akkor pikk-pakk kifilézi és kedves is stb.
Zöldséget pedig nagyon szeretek venni a Fehérvári úti piacon a felső szinten.És ott is parasztnéniktől,parasztbácsiktól.nem azoktól akikről látszik,hogy olyan nagyon furmányosak.Na ezt most nem tudom,hogy érted-e?! 8)

Borisz,Soma barátja nagyon jó fej!
20170114224602

Jucus, Zsan, megkaptam! :wink: :wink:

Kép
vio

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: