Sziasztok!
Erhard bealudt.
Nálunk már esik és valószínű, hogy vihar is lesz
Mondjuk a frissítő esőnek örülnék, de a tartósan rosszidőnek nem.
A hangos vihar sem jönne jól az alvó Gyekőcnek.
Megann!
Ebben a nagy melegben, meg a vírus miatt, mostanában kevesebbet evett Erhard. Viszont tegnap is bevágott egy banánt.
Már egyáltalán nincs hasmenésünk és bogyókat kakil
Bocsi, ha undi, de a Bébikajától és a vegyes kajától már elég büdi is. De már mindig észrevesszük rajta ha kakil, mert annyira édesen nyomja. Szóval naponta átlagban 2X-3X kakil, de ez függ a mozgástól és a folyadék fogysztástól is.
Erhard azért is iszik többet (szerintem), mert már rágebben szoktattam a teához is, meg amilyen bélpoklos a finom üdítőket (bébiital), addig issza amíg látja. Most a Milupa teagranulátumból csinálom neki a napi ücsit
Kb. 1,5-2 üveggel (250ml) iszik meg egy nap.
De csak azért, mert "kéznél" van neki. Le van neki téve elérhető helyen, amikor csak megfogja én eldöntöm (Erhardot) és odaadom neki. Örömmel kortyol belőle, de olyankor nem issza ki mindet.
Na égdörés, persze Erhard fel is pattant.
Már pakol le az asztalról...
Neeeee!
Lányok!
Ne rögöjetek, de ebben a nagy melegben, mi Erhardra csak egy alsógatyeszt adunk.
Ha kakil, azt észrevesszük, baj nincs belőle.
De most jön a poén!
A párom kitalálta, hogy a pisi kifolyása ellen tegyünk be egy betétet a gatyóba.
Nagyon vicces, hogy a gyerek alsónadrágba szárnyas betéttel rohangál, de látványosan kényelmesebb neki, mint a vastag pelenka.
Nappal meg a PVC lepedőt szétnyitjuk az ágyon, rá textil pelusokat, hogy ne legyen neki kényelmetlen érzés, hogy ráragad és úgy szunyál meztelen.
Mondjuk olyankor tuti nem pisil be, csak amikor felkel és elindul, odaér apjához...hihi...
Szóval tök jó, mert így kényelmesebben "rohangál" és könnyebben tud menni is megkapaszkodva, akár már a fal mentén!
Egyébként még olcsóbb is, mert 200Ft körül van a 100Ft-os boltban a 10db-os. Éjszakára természetesen pelus, meg ha elmegyünk valahova.
Ezt csak 3 napja találta ki a párom, de tegnap óta csináljuk.
Egyébként is vagy 3X fürüdnk egy nap, úgyhogy semmivel sem higéniátlanabb.
Sildike!
Akkor majd megdumáljuk!
Írj egy mailt. Feljebb megadtam az elérhetőségemet.
Nem kellene megint körbe küldeni a telefonos, mail-es listát?
MEnnem kell, mert szétszedi a lakás:)
Dobok fel egy képet.
Sziasztok!
Angelani&Erhard