Pupy!
Nem is tudom, hogy mit csinálnék a helyedben. Nálam a mérleg egyensúlyba lenne. Annyira sokat jelent, hogyha másképp bánnak az emberrel, ha tudják, hogy valakinek a valakije. Bosszantó tud lenni, ezért is igyekszem a munkámba mindenkinek egyformán segíteni és a maximumot nyújtani.
Várom a képet nagyon.
Azt hiszem kezet foghatunk nálunk is meg volt tegnap a műsor, hogy már megint nincs baby és, hogy mással se tudok foglalkozni………………… Szerencsére mára már nincs semmi baj.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindig vannak hullámvölgyek és ne felejtsd el, hogy iszonyú feszültség alatt vagytok. Ennyi mindent összeegyeztetni, megszervezni nem könnyű feladat és közben teljesen legyen a harmónia. Próbáld élvezni a készülődést, az a nap olyan hamar eltelik, és kényeztetni kedvesed. Most lehet, hogy nem mindenki fog egyetérteni velem, de úgy gondolom, hogy a nőnek a feladata elsősorban, de nem kizárólagosan hogy ápolja a kapcsolatot.
Anikó!
38 mm-es hihetetlen, nem is hallottam még ekkoráról. Lehet, hogy nem is lesz másra szükség. Dolgozzatok rá!

Örülök én is, hogy nincs már kisvakondunk.
Rolly!
Képes voltál 3 órát vasalni, Te is egy hős vagy! Most már tényleg jöhetne hozzám is valaki.
Kacsa!
Üdvözöllek a táblában is.
Mindent bele a pocaklakóért!
Jucmuc!
Nagyon jó híreket kaptál, ennek szívből örülök.
Mátra!
Milyen volt a koncert és után az este? Olvasom, hogy jól sikerült, akkor rendben van minden.
Brill!
Köszi a drukkokat, de továbbítom Didonak és Sosinak.
Nárcisz!
Sajnálom, hogy ez a helyzet, de két unoka javítani fog a helyzeten, hidd el!
Junkó!
Ari vagy, de Neked most kezdődnek a csodálatos dolgok. Teljes nyugalom, romantika, tengerpart és hárman jöttök haza.
Kacsa!
Ilyen bunkó főnököt. Remélem a másik hely jó lesz és úgy történik minden, ahogy eltervezted.
Juca!
Hát ez az, én is valahol titkon ebben reménykedtem. Az Lh teszt pozitív lett, nagy valószínűség szerint van peteérésem a múltkori eredményből kiindulva is. A doki azt mondta, hogy olyan magas az ösztradiol szintem, hogy tuti volt peteérésem. Volt bokánál való lógatás meg minden extra.
Holnap már okosabb leszek, mert a progi szintemet múltkor kihagyták és most ki fog derülni, és a prolactin szintem is, mert az „mérsékelten magas” volt.
Monyóka!
Sajnos, de má. Annyira teszik, ahogy írtad. Veled mi újság, olyan ritkán jelentkezzel.
Dina!
Mennek a drukkok!
Dido!
Bevallom nem vagyok képbe eredmény értékelésbe, de még nem jött meg és ez a fontos.
Zsúka