A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Évi!

Tudom ajánlani az Obis 9.990 Ft-os fűnyírot. Nekünk is olyan van ez a legolcsóbb és tökéletesen működik, és tudod én hetente 2-szer nyírom a füvet, tehát használom elég rendesen. :D

Nálunk most a mosogatógép adata be az unalmast, no meg a cirkó zörög csörög. Egyszerre csak az egyik javítása megy, majd a másik hónapba jön a következő. Szörnyű, hogy mindig van valami, ezek után tuti, hogy jön a hűtő vagy a mosógép. :(

Zsúka
zsúka

Jaj, Dináról akartam írni, hogy nincs friss hírem, de holnap tervezem meglátogatni. Akkor majd referálok.
Nem nagyon akarok telefonáűlni neki, mert alszik, vagy ideges, vagy, nem tudom, de nem szeretek kórházba telefonálni.
mátra

Mátra!

Egyeztessünk időpontot, hogy esetleg mikor tudnál jönni vasalni. :D

Nagyon tetszik a következő mondatod:
"fiatal suhancok a pap drága autójában"

Nagyon jó szórakozást estére!

Zsúka
zsúka

Mátra!
Már nem vezetek. Ez volt az egyik ok, amiért nem dolgozom, mert nem tudok KV-t inni. És most a kánikulában biztosan megdöglenék.

Juca, Évi!
Nekem sincs bajom a használt babaholmikkal, de amennyit össze sikerült gyűjteni, az még egy babának sem elég, így kénytelenek vagyunk valamit kitalálni. Az Auchanos dolgot én is láttam már, majd figylem augusztustól az akciókat, meg szeretnék nekik 1-1 ünneplős, dokihozmenőset venni. Plusz még az sem állt össze, hogy miből mennyi kell, mert a sógornőm el van folalva magával, anyukám meg mindenre azt mondja, hogy minek az. Szóval nem könnyű a helyzet, de hát nem is vártam.

Anikó!
Mire gondolsz, hogy mi nem hagy békén? A rókák?
Pedig már elküldtem őket többször is a francba, de hát itt vannak. Mondjuk most már kitaláltam, hogy ez valami új lehet, mert nem émelygek, és valszeg az idegességemtől van, ami inkább elkeseredettség. :( De hát majd elmúlik idővel.

Kati!
Szurkolok Petrababának, hogy bent maradjon, jobb ott még neki. Örülök, hogy minden rendben. Addig még egy kis nyaralás?

N:(

Kép
narco

papa akart lenni :oops: :oops: :oops: nem ér a másikat kicikizni. Se számolni, se írni.... :twisted: Most már nem is megyek vasalni bebe.
mátra

Szerintem jössz Te még az én utcámba. :D
zsúka

Éva!

Dettó, azzal a különbséggel, hogy Coccolino sensitive 8) Ja és mindig vasalom, ami kész katasztrófa ilyen melegben!

Zsú!

Majd küldj képet a likról :wink:

tjuca

Narco!

Sajnos én nem tudom rád hagyományozni, mert nálunk is libasorban jönnek a gyerekek a családban és a baráti körben. Viszont a babaszoba.hu oldat tudom ajánlani, ott is az apróhirdetést. Nekem nagyon bejöttek a rucik, de ezt Uniquenak már írtam. Postán küldik, és eddig én még csak hibátlan szép cuccukat kaptam. (Innen vannak: bölcső, kenguru, rucik, takaró, babakocsi... lassan már vásárlási kedvezmény jár majd nekem! Most bébiőrt skubizok!)

tjuca

Juca!

Nem fogsz ki rajtam, meglesz az a kép. :D

Zsúka
zsúka

Juca!ű
Köszönöm, de nem is azért írtam. Nekem már az is segítség lenne, ha valaki összeírná nekem nagyon kritikus szemmel, hogy mit kell megvennünk. Illetve az is nagy segítség, hogy olvaslak titeket, és mindenféle jó ötletet merítek tőletek. Már nem sok, mert augusztustól el kell kezdenünk lassan megvennia dolgoket, amiket kinéztünk, és szeptember végére be is kel fejeznünk nagyjából. Persze lesz 1-2 dolgo, pl a cumikéréds, amit csak kinézünk, és ha szükség lesz rá, akkor majd párocskám beszerzi. Így állapodtunk meg.

Kép
narco

Nárcisz!

Én nagyon szívesen segítek neked! Összeírom, hogy szerintem mi minden kellhet, és elküldöm neked, oké? Aztán ti meg majd mazsoláztok belőle a szátok íze szerint. De lehet, hogy majd csak este, mert most a nokedlim éppen a majmával birkózik éppen inkább kevesebb, mint több sikerrel, mert a majom többet van felül, mint ő, és hamar meg fogja unni. Akkor pedig mennem kell felszbadító sereget játszani :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Köszönöm, ez nagy segítség lenne. Azt írd légyszi, hogy ti mit vettetek 1 babaára, mert lehet csak 1,5 veszünk. Majd meglátjuk. Elég a lista nekem augusztus 7 után, mert akkor jövünk haza nyaralásból, és akkortól kezdjük el beszerezni a cuccokat. Még egyszer nagyon köszönöm.
de érdekelne a többi babástól is, hogy pl hány rugdalózót, bodyt, zoknit kell beszereznem, illetve ti mennyit vettetek. Köszi.

Kép
narco

Puszi mindenkinek elrohantam. Holnap jövök.
mátra

Sziasztok!
Picit hosszú leszek. :oops:

Rolly!
Mi volt a tüdőgondozóban? Nekem tetszik az aláírásod. Nagyon jó, úgy örülök,h ennyire boldog vagy, és ilyen kellemesen töltitek az időtöket.Örülök,h meggyógyultál.

Jucmuc!
Várunk a dokis eredménnyel. Remélem minden rendben van. Nagyon szép voltál az esküvőn, és az unokaöcséd tündéri.

Évi79!
Remélem már jobban vagy, ez a nagy meleg tényleg megedzi az ember lányát. Szerintem semmi gond azzal,h végre abbahagyod a munkát, hisz már a 30 héten vagy. Én is eddig tervezem a dolgozót. A depis hangulatodra pedig valószínű a meleg is rátesz.3 napja én is napjaim felét sírással töltöm.

Dido!
Már nagyon várom a progi eredményed. Reméljük nagyon jó lesz.Hát igen én is olvastam,h. a 2. trimeszter a legnyugisabb. Remélem is,mert akkor lesz az esküvőnk is. Én is nagyon sajnálom a páromat, tegnap volt ennél a másik dokinál, aki felírt neki egy csomó vitamint, ill. kapott egy olyan szurit ami segít lebontani a szervezetében felhalmozódott steroidokat. És olyan kezelést írt elő neki,h 5 nap alatt abba kell hagynia, és elmúlnak majd a kellemetlen tünetek, mert ezek mind a mellékhatásai a steroidoknak. Azért kérdeztem,h hova jársz, mert én meg a SOTE I-re. Pocid hogy van? Én is ma fogom megcsinálni életem első kovi ubiját. Én elképzeltem most a tojásos lecsót kovi ubival. Nekem simán belefér, s meg is kívántam. Hajdúszoboszlón pedig nagyon jó a strand.Biztos jól fogjátok magatokat érezni.

Zsúka!
Ez nagyon jó,h. anyósod ott dolgozik.Szerintem nagy megnyugtatás, ha valamelyik családtagunk ott van. Én is ezért hezitálok a kórházak között,mert ugye Nyíregyházán ott lenne a sógornőm, aki szülésznő, és a kórháznak is nagyon jó a híre, viszont akkor haza kell költöznöm a párom nélkül. És ezt pedig nem akarom. De még kitalálom. Most első az esküvő.
Egész jól haladunk vele, a meghívók már kint vannak, az étterem lefoglalva, most már csak egy két apróság van.Cipőket megvenni, egyeztetni a polgármesteri hivatalban, elekzdeni a jegyesoktatást. Na ezzel lehet,h. kisebb bajunk lesz, mert a 3. kerületben van egy kis templom, és a lelkészt mindenki nagyon szereti. 2x voltunk, de mindkétszer elrohant, és a segédje azt mondta,h. tuti,h nem fog minket elvállalni,mert van aki már évekkel előtte bejelentkezik. Na most mi már azt is mondtuk,h jön a baba, és erre azt mondta,h. majd akkor felhívnak. Hát még nem hívtak, de nekünk meg találni kell egy papot akihez járhatunk.
Biztosan nagyon szép a kerted, de igen ebben a hőségben a fű gyakran ki szokott égni. (sajnos)Apum is mindig hajnalban és késő este 2 órákat tölt a locsolással. Nekik is van egy csodaszép kertjük.Ha legközelebb megyünk haza hozok róla képeket.
Reméljük hamarosan elmúlik ez a meleg, mert már én is egyre nehezebben bírom.Ráadásul elég ingerlékeny is lettem mostanában, tényleg egy rossz szó és sírok. Tegnap sajnos elég hosszú veszekedésünk volt Apával,mert lehet,h túl sokat várok tőle. Ugyanis ő egyrész férfi, másrészt nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit, és hiányoltam,h nem foglalkozik annyit a babával,mint szeretném. Bár szerinte én meg túl sokat foglalkozok vel,más nem is érdekel. Szóval jól összekaptunk ezen és hajnalig veszekedtünk. Azt mondta,h még fel sem fogta, és igazából nem tud vele mit kezdeni. Hát nem tudom, rettenetesen rosszul esett, de remélem, ahogy nagyob lesz a pocim, vagy elkezd mozogni ő is ráeszmél. Sajnos a jövő heti Uh-ra hiába jönne, nem jöhet be velem. De majd a 18. hetire igen.

Nárcisz!
Örülök,h lement a lábadról a daganat. Nekem tegnap a kezem dagadt e egy picit, de gondolom a melegtől. Jöhetne már egy kis szellő. Úgy látom elkezdted végre a vizsgálatokat, ez is nagyon jó,h. minden rendben. Én is jövő héten megyek délelőtt EKG-ra (2 hete a védőnő 54-es pulzust mért, múlt héten 56 volt, hát nem viszi túlzásba) aztán du-án 1-re UH-ra és utána a barátnőmhöz aki fogorvos. Szóval jó kis nap lesz.
És moszatkáid hogy vannak? Tényleg rókakoma elköltözött már?
Nagyon jók a történetek!
Mi az,h sérteget a férjed családja?

Juca!
Köszi az aggódást.Didonak írtam,h milyen újfajta kezelést kap Apa. Reméljük használni fog Neki. Kingácska bírja a meleget? Olyan szép lesz az új lakásotok, már nagyon várom,h beszámolj milyen is ott. Egy tündér vagy, de én már rendeltem egy szopipárnát.

Angie!
Azért ekkora a pocim, mert hájas vagyok, vagy egy elefántot hordok ki. Nem tudom, csak az alsó részét nézd a pocimnak, ami felül van az a gyomrom. Egyébként ez tökre alkati kérdés is. Én mikor nem vártam Bubikát, és jól bekajcsiztam, akkor is ekkora volt.
Nem tudnád megkérni a kollégád,h. ne állítsa rád a légkondit.
Köszönöm,h megírtad,h hol található a Bánki tó.Én is imádtam pancsolni, bár őszintén fogalmam sincs,h most íg babásan lehet-e valahol pancsiznom.

Szisszka!
Sajnálom,h nem tudsz jönni majd gyakran. De azért ennek a költözésnek örülünk nem?

Anikó!
Szorítok!!!!!!!!! Leírtam Didonak,h mit csinált a dokinő. A léneg,h. leállította ezt a steroid kezelést és sok-sok vitamint írt fel. Reméljük a legjobbakat.

Brill!
Hogy vagy?

Mátra!
Már nagyon várom,h boldogan rendezgethesd a kúrián a muskátlikat.
Sajnálom,h anyud kiborított.És te igen is egy fontos és értékes ember vagy.És az a lényeg,h a párod mellett végre igazán önmagad lehetsz és nagyon boldogok lesztek együtt a sok pici gyereketekkel.Ámen!

Norwell!
Éljen! Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!! Sok-sok tejcit kívánok!

Dina!
Nagyon nagyon szorítok,h. minden rendben legyen odabent.

Évi79!
Örülök,h kicsit jobban vagy. Én is rendeltem már ettől a cégtől egy szopipárnát. Most van készülőben. És az ára is jó!

Ági!
Nagyon szorítok!!!!!!!!! Éjenek a tüszők.

Syry!
Isten éltessen sokáig!!!! Boldog Szülinapot!!

Évi77!
Imádom azt a stílust ahogy írsz. Repedt virsli.Én is küldök egy nagy puszit Dorcusnak a4. hónapjára.Annyira szépek Dóri képei.

Kati!
Gondolok sokat rátok!

Millió puszi!
Ahogy tudok jövök ám!
Vendég

Sziasztok lányok!
Megjöttem az orvostol!
Minden rendben!Levette a rákszűrést és a clamidyát és 2-3 mulva mehetek az erdményért!
Igy már sinen van minden!Viszont megnézett ultrahangon és a baloldalamon van egy 38mm tüsző! Kép Éreztem én de azt hittem talán szétdurrant már!Ezekszerint még dolgozik a closty a szervezetembe hiába már nem szedem!

Juca!
Te olyan kis jo boszi vagy!Remélem! Kép
Majdnem gipsz van a kezemen egy jobb kezes merevitős szoritot kaptam rá ami ugy tartja mintha belenne gipszelve!Milyen baby örzőt keresel?Légzésfigyelőt?Vagy amivel hallod egyik szobábol a másikban?

Zsuka!
A proféta szoljon belőled is!
De most kaptam solpaflexet erre a gyulladásra és minden lelkifurdalás nélkül beveszem mert most elösző három év után nem vagyok”terhes”!
Örülök,hogy megszabadultatok a kis átok fajzattol!

Mátra!
Nagyon fáj! :(
De ezzel a merevitővel elviselhető!
Érezd nagyon jol magad az este! Kép
Dinárol nagyon várjuk a hireket!

Ági!
Mi volt? Kép

Jucmuc!
Várom hogy gyere! Kép

Narco!
Én a rokonokra gondoltam és a kedves üzeneteikre! :twisted:
Vagy valamit félreértettem? :oops: :oops:
Az könnyen lehet!

Pupy!
Nagyon örülök,ezek szerint most vagytok a legjobb kezekben!Hála istennek!

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!

Remélem segít a doktornő. A veszekedés is biztosan ebből is fakadt. Feszült, rosszul van, esküvő, baba, meleg, te hormonjaid. Várd meg amíg megnyugszik, na meg amikor elkezd rúgkapálni a baba. Esténként majd te fogod hiányolni, hogy ne csak a pocakoddal társalogjon, hanem veled is :-)
Évinek és nekem is nagyon hamar elkezdett nőni a hasunk. Ez tényleg alkati kérdés. Egyikünk sem hájas, te sem, ne légy negatív. Tudod van az angol darázs, angol darázsderékkal, meg van a német, na nekem olyan derekam van. Ez is darázsderék, csak német darázséra hasonlít :twisted:. A lényeg, hogy a párodnak tetszen, a többiek le vannak tojva! Különben is már írtam, hogy szerintem minden kismami szép, akiről sugárzik, hogy rendben van!

tjuca

Anikó!

38 milis?! Te jó ég, nem csoda, hogy érezted! Biztos jó lesz a rákszűrés és a Chlamidia teszt is, és akkor tényleg jöhet a mehet! Jobbulást a kezednek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Újra itt vagyok, a mai munka letudva, de főzésre nem maradt idő, úgyhogy a slambuszt holnap csinálom meg.

Zsúka!
Igaza van Évinek, egy kis barna izé még nem jelent semmit.
Nagyon aranyos vagy, hogy drukkolsz nekem, én is nagyon drukkolok Neked :D :!: :!: :!:

Junkó!
Köszi :D aranyos vagy.
Irígykedem, hogy külföldre mentek nyaralni, mi már évek óta nem voltunk külföldön, általában csak az Anyósomék nyaralójáig jutunk a Tisza tóhoz, ezért is örülök most ennek a Hajdúszoboszlónak.

Angie!
Sajnálom, hogy végül nem lettél jobban, sőt... :( , de így legalább otthon kipihened ezt a nyavaját.Gyógyulgass :!:

Évi!
Hihetetlen mennyire más már Dóri, mint újszülötten :D Már akkor is nagyon kis tündér volt, de ez a huncut kacaj már igazi nagylányos :D

Anikó!
Sajnálom a kezedet :(
Nagyon jó hír, hogy minden rendben, de ez nem is lehetett másképpen :D Mondom én, hogy májusi Kistesó fog érkezni :D
A 38 milis tüsző meg elképesztő :shock: , ilyenről még nem is hallottam.

Éva!
Én általában szeretek vasalni, ez az egyik kedvenc házimunkám, már ha van ilyenje az emberenk, de ebben a melegben nem tudtam eddig rá venni magam, talán majd holnap...

Juca!
Kinga kis tünemény ebben a ruciban :D

Mátra!
Érezzétek jól Magatokat az este :D !

Pupy!
Drága ne sírj :( Tudom én, hogy a hormonok, meg a készülődés az esküvőre, meg a templomi akadályok, de már elment Bush úgyhogy gyere hozzánk gyakrabban, majd felvidítunk egy kicsit :)
Holnap telefonálok a progi eredményért, remélem kész lesz addigra.
Drukkolok, hogy a Férjednek beváljon ez a kezelés :!:

dido
dido

Lányok, most csak felületesen olvastam vissza, mert már több mint 3 órája vasalok Kép
Sajnos az elmúlt időszakban csak mostam, és már annyi összegyűlt, hogy neki kellett állnom. (Reggelente vasaltam, ami épp kellett :oops: ). Hát, csurom víz vagyok, most meg ki kell mennem az udvarra a kisfiammal, mert már 1 órája nyúz. Holnap jövök hosszabban.

Csak gyors reakció, amit még korábban olvastam:

Dido
Köszönöm a tippeket. Elmentettem az egész üzit, hogy ne kelljen később keresnem. :lol:

Zsúka
Hozzáírtam a vasúttörténeti parkot is. :lol:

Köszönöm szépen Mindkettőtöknek! :P Majd megírom, hogy mit határoztunk.

Aniko
gyorsan megnéztem, mi volt a dokinál, örülök, hogy minden oké. :lol: :P És Juca prófétálása!!! :wink:
Jobbulást kívánok, Szegénykém!!

Ági, Jucmuc
Gondoltam Rátok nagyon!! :lol:

Megyek labdázni, úgy néz ki, a türelemnek vége, ne haragudjatok a rövidségért, majd jövök és pótolok.

Sok puszi: Rolly
rolly

Rolly!

Emlékszem a Bátyámat még az is lekötötte annak idején, hogy Ózdon felmentünk a gyárból jövő vasút felüljárójára, és akkor még járt a gyárban gőzmozdony, és azt bambulta órákon át, csak én untam rohattul.
A fiúkat könnyű ilyenekkel elfoglalni :)

dido
dido

Szaisztok!

Itt vagyok ám én is. Olvasgatlak Benneteket, ismerkedem. Sokan vagytok, sok infóval és még nem mindenkihez és mindenhez tudok hozzászólni, de igyekszem!

Mátra! Köszönöm a betáblázatolódást!!!

Ávi! Dóri rengeteget változott a 4 hónap alatt! Igazi kishölgy lett!!!

Nekem holnap vagy holnapután kéne megjönnie és utána vasárnap kezdem a Closty-t! (a Duphastonhoz kötötte a dokibácsim a kezdést, nem a mensihez) El sem hiszem, hogy végre eljutottunk ide! Már a múlt hónapban is nagyon rákészültem, de akkor a nászút miatt toltunk rajta 1 hónapot. De mostmár remélem, semmi nem áll közénk! Nagyon-nagyon optimista vagyok most a Closty-val kapcsolatban, amúgy semmi peteérésem nem volt, tehát hiába nem védekeztünk igazán nem érintett rosszul, hogy nem volt semmi. Most viszont csak arra tudok gondolni, hogy a Closty-nak meg kell érlelnie az/oka/t a peté/ke/t!!! Persze tudom, hogy a Closty sem mindenható, meg ha működik is, rajtunk is rengeteg dolog múlik. De legalább lesz minek megtermékenyülési esélye, mert eddig ugye totál vaktába lődöztünk! Szóval Closty hajrá!!!

Bocsi, ha hosszú és csöpögős voltam, de télleg nagyon "akarom" már azt a pocaklakót!!!
kacsa14

Évi! Az Ávi Neked szólt, csak mellényúltam ... Bocsi! :oops:
kacsa14

Sziasztok Lanyok!

Megjöttünk az orvostol. Az ultrahangon mindent rendben talaltak, mnyh.40 mm, bal oldalon egy 5 mm-es, jobb oldalon pedig egy 6.7 mm-es tüszö. (5.cn.) Ciszta nincs.
Ket het mulva vervetel, aztan elöjegyzes a hiszterora. Rakerdeztem, hogy ha minden rendben lehet-e inszem de azt mondta a doktornö, hogy egyelöre varjuk meg az eredmenyeket aztan majd meglatjuk hogyan tovabb.
Nagyon örülök, hogy minden rendben nalam idaig, de eleg türelmetlen is vagyok.
A 40 mm-es mehnyalkahartya az jo? Nekem fogalmam sincs rola.

Junko!

Padova es Velence között lakom, Padovatol 10 km-re. Ha jol emlekszem Te tanulod az olaszt igaz?

Narco!

Sajnalom, hogy ilyen gondok vannak Nalad. :( Neked most pont nyugalomra lenne szükseged nem cseszegetesre! Remelem hamar rendezödnek a dolgok! :)

Matra!

Köszönöm Neked is, hogy gondoltal ram! :)

Syry!

Nagyon Boldog Születesnapot! :D

Aniko!

Tünder vagy köszönöm! :) Nagyon sajnalom, hogy begyulladt a kezed, es hogy faj :(
Annak viszont nagyon örülök, hogy minden rendben ment a dokinal. Kb. Akkor lesz meg az eredmenyed amikor en megyek a vervetelre. Meglatod minden rendben lesz az eredmenyekkel!

Pupy!

Köszönöm szepen! Neked pedig gyönyörü a pocid! :)

Rolly!

Köszönöm! Rendi vagy! :)

Mindenkinek nagyon szep almokat!

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Dido!
Most már értem miért nem szeretsz pancsizni! :(

Anikó!
Nagyon aranyos vagy, majd még csinálunk képeket és akkor rakok fel!
Jobbulást neked!

Norwell!
GRATULÁLOK KENDÉHEZ!!!! :lol:

Dina!
Nagyon szorítok nektek!

Ági!
Hajrá tüszők!!!!

Junko!
Sajnálom, hogy nem jön össze a tali, sajnos ez tegnap derült ki, hogy nem leszünk a hétvégén! :(

Évi!
Dóri egy tünemény! :lol:

Syry!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :lol:

Juca!
Nagyon szép lánykád van! :lol:
Honnan rendelsz a netről?

Pusza

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi mindenkinek a dicsérő szavakat!

Kacsa, tudom ám, hogy nekem szólt! Köszi neked is! Drukkolok, hogy a Closti hozza meg a kívánt hatást. Amikor én szedtem, minden szem kapott egy puszit, mielőtt lenyeltem, mert nem árt jóban lenni vele :lol:

Judit!

Biztos, hogy 40 mm az a nyálkahártya? Nem 4 esetleg? Vagy 14? A tüszők mérete szerintem jó az 5. napon.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jucmuc!
Drága,ennek nagyon örülök!Ez csupa jo hir!
Jol értetted a 40mm-t?Mert talán ez egy kicsit sok?!De majd a csajok segitenek!Akkor egyszerre megyünk a továbbiakban is tovább ezen az uton!Nekem már csak augusztusban lesznek vizsgálatok addig legalább kicsit elengedem ezt a dolgot az agyamban!Jo lenne ha Junkoval összetudnátok futni kint nálatok!Persze csak ha nem lesztek tul messze egymástol!
Mi a helyzet a munkahelyeddel?Jelentkeztek már?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Evi!

Nem tudom, lehet, hogy felre olvastam :( Most megint megneztem 40 mm van irva a lapra. Nekem is soknak tünik, mert az megiscsak 4 cm! Most egy kicsit parazok.

MEGVAN! A papirra tenyleg 40 mm-ert irt a dokinö, viszont kaptam fenykepet is ahol megtalaltam: 0.40cm!!!

Jaj de nagy kö esett le a szivemröl! :)

Aniko!

Annyira aranyos vagy, köszönöm a mindig kedves szavaidat! :)
Hat ezt a mnyh. dolgot tenyleg felreertettem, de most mar nyugi van. :)
Biztos jot fog tenni Neked is egy kis lazitas, aztan majd augusztustol megujult erövel vaghattok bele a dolgokba.

Latszik mennyire kepben vagyok, nem is tudtam, hogy Junko jön Olaszorszagba.

A munkaval kapcsolatban meg mindig semmi, azert nem ertem mert ök kerestek engem, a követsegen keresztül tudtak meg a szamomat. Kb. egy honapja kezdtek a targyalasokat a Metro-val Spar-ral stb. Lehet, hogy nem lesz belöle semmi. :( Meg varok par napot aztan telefonalok. Azert is mert meg a penzemet sem adtak oda :(

Puszi
Judit
jucmuc

Junko!

Mikor jössz Olaszorszagba? Es hova pontosan? Nagyon szivesen talalkoznek veled! :D

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Syry!
Boldog szülinapot Neked! Kép
Voltál orvosnál???

Aniko!
Inhüvelygyulladás..., az nagyon tud fájni! :( Ha tudod, pihentesd!(jó vicc, mi? :lol: )
38mm-es tüsző, az nem semmi! :shock: Mit mondott rá a doktornő? Aggódom, nehogy gond legyen vele...

Mátra!
Már biztos vége a koncertnek. :D Ezekszerint elintézted sikeresen a jegyvásárlást! :lol: További szép estét a pároddal( :) ) !
Mikor költözöl???

Ági!
Nagyon drukkolok a tüsző(k)nek és a kiskatonáknak! :wink:

Angie!
Szegénykém, gyógyulj meg!!!

Nárcisz!
Mindig van vmi szarság... :( Minden megoldódik egyszer...

Jucmuc!
Szép tüszők! Nem szedsz semmit és mindkét oldalon "érnek"..., irigykedem :) :wink:
Kicsit meglepődtem én is a 40 mm-en :shock:

Rolly!
Örülök, hogy gyakrabban írsz! :) És persze annak is, hogy a lelkecskéd isjobban van! :)

Kati!
:D :wink: Izgi a legfelső sor, igaz? Mi is izgulunk ám!

Kacsa!
Optimzmus továbbra is jeles! :)

Pupy!
Nyugalom a kismamának!!! Szeretgessétek inkább Egymást! :) Persze most ultraérzékeny vagy, a pasik meg másképp működnek... Te is tudod! :wink:

Szisz!
Sajnálom a mensit, meg hogy nem tudsz majd jönni egy ideig... :(
Biztos Mindenki megvisel majd kölöködés... Rengeteg cuccolás, meg új szituk... Kitartás! :)
Alfiéknak simi!

Dido, Sosi, Zsúka!
Drukkok... :)

Igyekeztem lényegretörő lenni, bocs érte!
Puszó Minenkinek!
Brill Kép
brill

Jó reggelt kívánok Mindenkinek! Kép

Most van egy kis időm, próbálok visszaolvasni és írni.

Puszi: Rolly
rolly

Mátra
Remélem, szép estétek volt!! :wink:
Itt iszonyú vihar volt, gondoltam Rád, nehogy elrontsa a szép estéteket a szakadó eső.
Amit az otthoni körülményeidről írtál, nagyon megdöbbentett (ismét) :shock: Nem úgy volt, hogy a vizsgád után költözöl :?: :?: (Vagy én emlékszem rosszul? :oops: )

Ági
Mi volt tegnap a dokinál??? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy drukkolok Neked!! :o

Évi
Dóribaba tündéri kislány!! És az a nyári ruhácska!! Úgy megölelgetném a 4 hónapos „nagylányt”!! :lol:
Én is tudom a pozitív tesztelésem napját, ami a kisfiamat jelezte (el is tettem mindkét tesztet, néha nézegetem őket…).

Évi
Nagyon csinos vagy!!!! És olyan szép a pocid!!! És a ruhácskák!! Jaj, de jó!!! :lol:

Zsúka
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Nem lehet, hogy a pici barnázás Nálad is jót jelent, mint Syrynél?? :wink:

Dido
Nem tudom, mi a jobb, érezni valamit vagy sem. Persze a legeslegjobb az lenne, hogy mindettől függetlenül pocaklakó várja a tesztet, hogy jelezhesse: „Itt vagyok!” :lol:
Ma progieredmény??
Más: Kisfiam is imádja a vonatokat.

Kati
A 38. hét tényleg tuti jó! De már a 37. után általában nyugodtak lehetünk. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek!! :P

Aniko
Hogy vagy?? Örülök, hogy kicsit lazítasz, gyűjts sok-sok energiát augusztusra! :lol:
Kérdezted az aláírást (most másikat csináltam, bár az előző jobban tetszett, de ez kisebb). Küldöm a címet:
http://www.iconbazaar.com/alphabets/animated/index.html

Jucmuc
Még tegnap este benéztem, hogy írtál-e már, el is kezdtem a választ, de akkora vihar készülődött, hogy jobbnak láttam kikapcsolni a gépet.
Szóval: Örülök, hogy nincs cisztád!!! És hogy megoldódott közben a mnyh-kérdés is!! És 2 tüsző, mindkét oldalon!! Drukkok mennek továbbra is! :lol:
Sajnálom a munkával kapcsolatos gondokat! Szerintem is érdemes lenne már telefonálni!

Juca
Kingababa olyan édes!! Ez az elefántos rugdalózó!!
:lol: És olyan szépen írtál a kismamákról, hogy totál meghatódtam!! (hogy minden kismama szép, ha látszik rajtuk, hogy rendben van a lelkük - valami ilyen szépet, amit most nem idézek, mert akkor elszáll, amit eddig írtam)

Pupy
Drága, ne légy elkeseredve! Ilyenkor tényleg érzékenyebb a lélek, mindenen könnyen sírva fakad a kismama. És a párod hozzáállása is változik majd az idő előrehaladtával. (Én el sem tudtam képzelni, hogy a férjem beszélgetni fog a babukával a születése előtt, és mikor már nagy pocakom volt, simogatta, beszélt hozzá. És meg is lett az eredménye: Amikor megszületett a baba és sírt, meghallotta a párom hangját és elhallgatott. A párom majd kibújt a bőréből: „megismert, tudja, hogy én vagyok az apukája!”) Ezt csak azért írtam le, hogy hidd el, változni fog még a Te párod is!! :lol:
Kitartást az esküvőszervezéshez!!

Narco
Nem semmi rokonaid vannak!! Hihetetlen!!! :twisted: Ha felhúznak, gyere Hozzánk, igyekszünk megnyugtatni.
És kérlek, ne idegeskedj (a felszedett kilók miatt pláne ne légy szomorú!)

Hú, Lányok, mennem kell, bocsánat, de nem tudok tovább írni, a kisfiam felébredt, neki ovi, nekem suli.

Sok puszi, szép napot, és íme egy új aláírás:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Kacsa!
Nagyon tettszik a hozzáállásod, biztos, hogy meghozza majd a gyümölcsét :D

Judit!
Örülök, hogy minden rendben odabenn, és, hogy a félreértés is tisztázódott :D

Brill!
Köszi :D aranyos vagy :D

Ma is pokol lesz, pedig tegnap nálunk hatalmas vihar volt hatalmas dörgésekkel villámlásokkal és jég esővel. Este élveztem is a kellemesre hűtött nyári klímát, de mára már nem maradt belőle.

dido
dido

Brill!

Köszönöm szepen! Ha mindket oldalon erik egy-egy pete az azt jelenti, hogy meg is reped mindkettö, vagy majd csak az egyik? Es mitöl függ, hogy mennyi pete erik? Kicsit homalyosak ezek a dolgok nekem :)
En azert nem szedek semmit mert nalunk a ferjem sp.aival van sajna a gond. Remelem mar nem sokaig :D
Ne haragudj ha kerdezem biztos irtad mar Neked most szedned kell valami gyogyit, hogy nöjjenek a petecskek?

Rolly!

Nagyon rendes vagy, hogy beneztel miattam köszönöm! :) A vihar most kezd ideerni hozzank. De en most nem is banom, egy kis esö nagyon jol jön mar.
Ha Te is irod akkor biztos jo, hogy mindket oldalon erik egy tüszö :)

Dido!

Tünder vagy Te is köszönöm! :)

Aniko!

Szep napot Neked es jo fözikelest :) talan most, hogy kicsit lehül az idö a fözes is kellemesebb.
En delelött elindulok kapor vadaszatra, kovi ubit szeretnek csinalni.
Itt sajnos nem nagyon hasznalnak kaprot, a ferjem azt sem tudta mi fan terem. De van itt a közelben egy Eurospar ahol altalaban mindent megtalalok ami mashol nincs.

Pupy!

Faraszto, de nagyon szep dolog az esküvöi keszülödes! Remelem a jegyesoktatast is sikerül elinteznetek! :)

Matra!

Mi ujsag veled? Remelem minden rendben! :)

Puszi mindenkinek!

Judit
jucmuc

Judit!

Egy normál ciklusban általában egy tüsző érik meg, az egyik oldalon, és köv. hónapban ált. a másik oldalon. Ha kettő érik egyszerre, akkor is megrepedhet mind a kettő, így készülnek a kétpetéjű ikrek :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok!
Dináról tudtok valamit??

Pupy!
Sajnálom a veszekedést. :( Remélem, hogy egy múló ügy lesz. Bár megmondom őszintén, hogy ebben nem nagyon tudok nyilatkozni, mert nem nagyon szoktunk veszekedni. Inkább beszéljétek meg, hogy ki mit vár el. Nem tudom bejön-e, de Mátrának ezelőtt pár nappal volt egy olyan írása, hogy azt tanulja meg éppen, hogyan lehet dühöngés nélkül beszélgetni. Próbálom én is ezt elsajátítani, még kevés sikerrel.
Milyen lesz a ruhád??
Róka komáról csak reménykedem, hogy végre elköltözik, de úgy tűnik, hogy gyomorrontásom van, mert hasmenés is társul hozzá. Lassan megszokom.

Anikó!
Nem értettél semmit félre. :( Lejjebb leírom mi történt.

Jucmuc!
A 40 mm-t én is soknak találtam, de a lányok már leírták. Egyébként milyen volt a dokinő? Aranyos? Ilyenkor olaszul beszélgettek? És mindent értesz? (Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek). :oops:

Brill!
Hát ez nem fog megoldódni! :(
Veled mi újság?

Rolly!
Nagyon aranyos vagy. Küldök érte egy puszit.
Kép

Szóval az egész már 2 éve folyik, az esküvőnk előtt kezdődött zsarolgatással.Majd szép lassan elkezdtem nem járni hozzájuk, mert bármit adtak, azt számon kérték. Nagyon hosszú sértegető levelet kaptam, úgy hogy próbáltam az enyémet nem durván megírni, csak elmondtama véleményemet, mert nem értették miért nem megyek. erre kaptam nagyon durva e-mailt a párom tesójától, tele sértésekkel, úgy hogy református papnak készül!!!!!!!
Az történt, hogy volt egy nagyon csúnya autóbalesetünk egy céges autóval, megcsúsztunk a jégen, a párom vezetett, de az én cégemé volt az autó. Aláírási jogom így csak nekem volt. Mindketten megsérültünk, a páromnak nagyon csúnya zúzódásai voltak, meg valszeg bordarepedése. A tesóm azt mondta, hogy mivel utas voltam, és ha nincs komolyabb bajaom, akkor ne menjek orvos közelébe, mert elővehetik a vezetőt. Közben ahogy megfogotta biztonsági öv, nagyon fájt a nyakam, meg a csípőm. Így a szüleit kérte meg a férjem, hogy vigyék kórházba, én nem mentem, a trailer is jött. Szóval erre ezt a véleményt kaptam a húgától, aki ott sem volt, csak a szülei, tehát érezhető, hogy honnan jötta vélemény:
"És ha már itt tartunk, milyen feleség az, aki nem kíséri el a férjét egy
baleset után a kórházba, hanem hazamegy, vigye el a férjét a az
apja... Ez a házsatársi szeretet? Vele vagyok egészségben
betegségben? De mindegy, ez a ti dolgotok, csak számomra valahogy
nem az egyedülhagyás a szeretet jele. "

Szuóval ezt kaptam, és még sok más dolgot. :(

Kép
narco

Mátra!

Légyszíves javítsál a táblában 1. nap.

Visszaolvasok és jövök. :)

Zsúka
zsúka

Zsúka!
:cry:

Kép
narco

Sziasztok!

38 mm-s tüsző itt, 40 mm mnyh ott, ez igen. Nem aprózzátok el. :)

Juca!

Július 1-én indulunk 2 hétre. Elémeltileg Riminiben kezdünk, és onnan indulunk visszafelé. Toscana-t szeretnénk felfedezni, de teljesen rapszódikusan fogunk kószálni. Tök jó lenne találkozni. HA priviben megírod a számod, rádcsörögnék ha arra járunk. Mit szólsz?
A tüszőkkel kapcsolatban. Nekem volt olyan, hogy 4 volt egyszerre, 3-1 eloszlásban. És mind a négy megrepedt. Úgyhogy sztem tök jó, így nagyobb azért az egység, még akkor meg pláne jól jön, ha a férjednek van problémája.
4 mm mnyh egyébként sztem jó, így a ciklus elején.

Igen tanulok olaszt, inkább kevesebb mint több sikerrel. Nem tanulok eleget és sikító frászt kapok, ha meg kell szólalni.

Anikó!
A 38 milis még megrepedhet azért nem? Kicsit lehetne rágyúrni. Vagy nem?

Lányok, most mennem kell majd még jövök.

de azt még látom, hogy

Zsú!
:(, :(

j.
Vendég

Juca!

Ez most Jucmuc-nak szólt, bocs.
Vendég

Narco!
Nem tudom pontosan az előzményeket, de nagyon durva, mait leírtál!

Szerencsére nálunk nincsenek ekkora csaták! Anyós eleinte engem is kóstolgatott, hol a hajam, hol a ruhám nem tetszett neki, hogl kövér voltam, szóval csipkelődött. De mióta elkezdünk készülődni az esküvőre + ugye már túl vagyunk rajta kénytelen volt belenyugodni, hogy én leszek a menye, gyökeres fordulatot vett a dolog! :D

Anyum oldaláról viszont elég kemény csaták voltak a tesójával, azaz inkább a sogornője révén. A legdurvább húzása az volt, mikor tudta, hogy Mamám kórházban van és már nincs sok ideje hátra és Anya hívta a tesóját, hogy elmondja, hogy Mama nincs többé és a sogórnő vette fel a telefont, mondta, hogy a férje nincs otthon és levágta a kagylót ...

Na, de nem akarom rontani itt a hangulatot ...

Apa elment bp-i üzleti útra, holnap este jön haza. Addig szépen kitakarítom a lakást, mert hétfőtől dolgozom és rendben akarok hagyni a lakást, mert meló mellett nehezebb a fenntartás!
Ja, Ti azt nem is tudjátok, hogy az esküvőm utáni 1. munkanapon rúgott ki a főnököm, olyan kis nászajándékféle képpen ... (tudta, hgoy gyerekre gyúrunk, ettől is félt + az egyik ügyfél felesége m.nélküli lett és ő került a helyemre)
kacsa14

Zsúka :cry: :cry: :cry:

Nárcisz!

Nem semmi... Valószínűleg én se látogatnám szívesen a kedves mamát...

Kacsa!

Exfőnököd jó fej... :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!
Sajnálom a munkahelyeden, ilen szemetek voltak. Na ezért sem szabad elárulni semmit. Bár nekem szerencsém volt, mert nagy cég, nem csinál ilyeneket, de én sem mertem elmondani addig, amíg ki nem estem a munkából. Sikerült azóta találni valamit?
Enyém eset: Nem sok előzmény van, csak leírni lenne hosszú.
Mindenesetre ez sem egyik napról a másikra jött. Sok megbocsájtás a részemről, meg a dolgok lenyelése. Aminek viszont nagyon örülök, hogy a férjem kiállt mellettem. Sírtam avállán, de megvígasztalt, hogy neki én vagyok a legjobb. 3 napja ezt minden nap elmondja. :)

Évi!
Viszont el sem hinnéd, de hiányoznak. Sokszor azon gonolkodom, hogyan tudnám elrendezni a helyzetet. Ezért sem írtam neki vissza semmiféle csúnyát, sőt azon gondolkodom, hogy egyáltalán írjak-e valamit. Viszont jó lenne, és nagyon vágyom rá, hogy minden rendbe jöjjön, viszont kívülállók véleménye szerint fél év múlva megint csinálnának valamit, amiről azt sem tudnák, hogy miért bántó. Szóval tanácstalan vagyok. Az eszem, mega szívem másfelé húz.
Köszönöm a tanácsodat. Még kérdezek ám. :wink:

Kép
narco

Narco!

Szomorú. Mi lenne, ha a férjed védene meg, és nem te "mentegetőznél" levélben?

Kacsa!

Milyen emberek vannak. Ja egyébként most nekem sincs állásom, majd, ha Csipisz felcseperedik, még nézhetek meló után is :cry:

Junko!

Én szívesen találkoztam volna veled Toscanában! :wink: Mi lenne, ha oda szerveznénk a köv. talit? 8)

Anikó!

Remélejük bejön a vajákolásom :twisted:

Zsú!

Bocsi, azt akartam jövőhéten írni, hogy a beágyazódáskor szokott barna petty lenni, mivel a tábla szerint még volt pár napod. Sajnálom, majd legközelebb nagyobb szerncsével jársz. Viszont a mnyh határeset, barnapetty is volt, kíváncsi vagyok a progi szintedre. Ne keseredj el, legalább a vakondokot átküldtétek a szomszédba :lol:

tjuca

Szia Juca!
Mi újság Kinga babaával?
Ma jön haza Norwell is, hátha ír nekünk valamit :)
Aranyos volt, amit neki írtál a szopizásról. elképzeltem, hogy nekem milyen lenne. Biztosan nagyon jó élmény. Bár még csak azt várom, hogy egyáltalán megmozduljanak. Ti mikortól éreztétek?
Hát a helyzet megldását nem tudom. Azt reméltem, írtok valami okosat, hogy mit csináljak, mert nagyon rosszul esett. csak emésztem itthon magamat. Ja és bocsi, hogy állandóan a problémáimról írok. Ígérem, már egyszer tényleg befejezem.

Kép
narco

Narco!

Most olvasom. Sajnálom a perpatvart. Én a szívemre hallgatnék.

Kacsa!
Neked akartam írni, hogy sok sikert a clostyhoz. Jó kis bogyó, sok tüszőt csinál, drukkolok nektek. És valóban csak pozitívan.

Juca!
Hát lehetne ott a topiktali, de nem tudom addig kibírja-e a pénzem.

Évi!
Az az elképzelésem higy ez a kislány mindig mosolyog. Aranybogár.
Vendég

Nárcisz!

Arról írj, ami foglakoztat. Ha problémád van, akkor arról, ha örömöd,akkor arról, ha bánatod, akkor arról. Ha segíteni nem is tudunk, de szívesen meghallgatunk, és talán már attól könnyebb lesz a leked, ha leírhatod a bajt. Tudod, a Moszatkáknak nyugodt anyuci kell, mert érzik rajtad a feszültséget.
Mozgás: én a 16. héten éreztem először, de nem tudtam , hgy Ő az, mert mások élményei alapján nem ilyet vártam. A 18. héten már egész biztos voltam benne, hogy a nokedli az, és a 21. héten már apa is érezte. Ikreknél állítólag valaki már a 12. héten érezte. El tudom képzelni, hogy ez igaz lehet, mert ott ugye ketten osztoznak egy akkora helyen, ahol másnak egy van.
És én úgy képzeltem, hogy ha egyszer megérzem a mozgását, akkor naponta érzem majd. De nem, volt, hogy 4-5 nap is eltelt két mozgás között (ill. amit én éreztem), csak később vált rendszeressé.
Kérdezz nyugodtan, mert csak vaktában leírtam neked ezt-azt, biztos sok egyéb is érdekel még.

Juca!

Minket már fel is vehetsz a listára a toscanai talira :lol: :lol: :lol:

Nyilván ma se fogunk dideregni :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco! Igen, sikerült. Hétfőn kezdek, viszont még nem jelent be. Tehát ha mondjuk elsőre összejönne a baba, akkor ha kiderülne, lehet még be sem lennék jelentve és akkor ugrana az a meló is. De úgy vagyok vele, ha vmi. csoda folytán összejön elsőre és ugrik a meló, akkor is megérte. Legalább itthon, nyugodtan várhatom a babát. Az a pénz, amit meg keresek, úgysem olyanan rengeteg. Akkor a nyugalmunk már fontosabb! Úgyhogy jövőhéttel új meló, új remények a Closty által!!!
Családdal kapcsolatban az már fél siker, hogy a férjed kiáll melletted! Nekem rengeteg erőt adott, mikor 1-2-szer a párom leállította anyóst, mikor kötekedett! Ha pedig a szíved méyén békülni szeretnél, akkor lehet, hogy még várni kellene picit, hogy ülepedjenek az indulatok és leülni velük vagy levelet írni, hogy sokat hibáztatok mind a ketten, de az unokák miatt próbáljátok meg újra, tiszta lappal kezdeni ...

Köszönöm mindenkinek a Closty-s drukkokat!!!! Kép

Tényleg, közületek ki volt Closty-s? És Closty mellett lett a baba? És miért szedtétek? És hanyadikra sikerült? És úgy egyáltalán Closty-sok meséljetek magatokról!!! (Erőt szeretnék meríteni a Ti történeteitekből is!!!)
kacsa14

Narco!

Most gyorsan fejből nyomok egy kelengyelistát :wink:
8-10 body (egyszerű pamut)/baba 4-5 rugdalózó legyen elől és hátulgombolós is, mert nem tudhatod, hogyan szeretnek aludni, és különben is forgatnod kell őket, hogy szép fejük legyen. Ha talpas rugit veszel, szerintem ez télen hasznosabb, akkor nem kell zokni. Egy-egy pár nagyobb zoknit vegyél azaz hosszabb szárút, mert a kicsiket lehömbörgetik (Tudod a kis Hudinik), éjszakára hálózsák vagy angolpólya, nálunk utóbbi jobban bejött 2-2 db, és az angolpólya tovább jó. Kisinget sztem fölösleges venni, mert nem takarja a gyerek derekát, ezért jobb a body. Kórházba kesztyű, csuklónál kötővel, zokni nálunk nem jött be, amúgy karmolászsáokra anyatej.
Mások: fürdőlepedő 3-4 db összesen, ugyanennyi lepedő, párna nem kell, rácsvédő hasznos (Ikea ócsója is megfelel a célnak), ja és az Ikea árul neylon vackot, amit a matrac huzatára kell tenni, ez védi a matracot a pisitől, kakitól. Ha ilyet veszel, akkor nem érdemes kókuszmatracot venni, mert elveszíted a szellőzős fícsört. Amúgy kókuszmatracról hallottam, hogy bepálik, de vannak jó tulajdonságai is, mérlegeljetek. Nekünk standard matracunk van, neylonnal, bár a nagy hőségben jobban szárad, nem szeretem, ha pisiben vagy bukott tejciben fekszik.
Egyéb dolgok: pelus (kicsiben a Libero és a Pampers is jó, én spec a Liberot jobban csípem), boraxos popsikenőcs jött be, a másik nem, Évának írtam, a többit receptre megkapod, ami kell. Szintén Ikeaban kapható kád, csúszásgátlós, szerintem ár-érték arányt nézve nagyon jó, nem növik ki túl hamar, érdemes egy hatalmas pelenkázó komódot csináltatni, részint pakolhatsz bele (amiket lehet kapni elég kicsik), részint a pelenkázó felületük szerintem a legtöbbnek kicsi. Kinga már most rugdos, hánykolódik. Vagy leköltözöl a földre pelenkázni, vagy nagyobb felületen pelenkázol. Amit Éva vett, az kátyús talán azért jobb (ágyra szerelhető merev), vagy lehet érdemes ezt is csináltatni egy asztalossal (fa+ viaszos vászon+ szivacs) ágyra, hogy nagy felületű legyen, le ne guruljon. Így nem hagyod egyik gyereket sem egyedül, az egyik az ágyban, a másik is az ágyon, ahol pelenkázod, mondjuk azon az ágyon, csak a tetején. Nekünk most a mosógép tetején van a pelenkázó szivacs, de lassan költöznénk az ágyra vagy a földre, mert nagyon izgága a csaj, kettő dupla felelősség. Ezt is érdemes jól átgondolni, hogy milyen a szoba beosztása.
Pelenkázáskor feléjük tegyetek polcot, arra rakjátok a cuccokat. Nálunk ez nem megoldott, és szenvedek is ezzel. Az egy dolog, hogy lelöki, de véletlenül belenyúl a boraxos fedélbe, és keni a szájába...
Apró dolgok: olló babának, nekünk bejött, vízhőmérő szintén, hajkefe, nem használjuk. Sapka mindenképpen 3 db legyen min. a két gyereknek, mivel téliek kell pulcsi ebből is 2-2 db, naci min. 1-1, bundazsák vagy anorák ebből elég 1-1 db, bár nem tudom, hogyan fogod őket levegőre vinni. Ami kell még, orrszívó, vagy porszívós, vagy egyéb, amilyen Évinek van, manuális szippancs nem jött be, üvöltött Kinga, és nem hatékony. Porszívóstól nem kell megijedni, a legnagyobb pozitív csalódás volt számunkra!!! Mellszívó, nekem Avent Isis van, bejött. Cumisüveg, tejes cumival. Ikreknél gyakori, hogy kell tápi kiegészítés, ehhez is kellenek cuccok, ezzel kapcs. Stellától kérdezz!
takaró, 1-1 vékonyabb, 1-1 vastagabb, meg legalább 1-1 pléd. (legyen mind pamut vagy gyapjú, nem szőrös, mert nyalogatják... plédet is az Auchanban vettünk valami 2000 forintért, vagy még ennyi sem volt. Tiszta pamut! A plüss plédek szépek, csak műanyagok, és az nem biztos, hogy jó, ha ezen edződik, bár úgyis a mosószert is megeszi egy kicsit a leggondosabb mosás ellenére is:-() Ágynemű, hát, ha olyan a takaró, akkor nem is kell ágynemű, ha nem, akkor ebből is jobb, ha több van, a balesetek miatt. Egyszerű krepp vagy pamut, könnyű mosni, hamar szárad.
Ja és hasfájás elleni szert sem árt betankolni. Ne legyen rá szükség, de kellhet.

Hirtelenjében ennyi jutott eszembe. Ja és még valami. Ne felejtsd el, hogy eleinte csak a szülő gyönyörködik a csinibini mintákban, ezért érdemes megfontolni, hogy mennyit ér meg nektek egy-egy plusz édi maci, zsiráf vagy kutyuli :wink:

tjuca

Kép
Kép
Kép
mátra

Juca! Habár én még csak készülök a gyerekre, de azért lementem egy doksiba a listádat, a sok-sok személyes hasznos infóval!!!

Az angolpólya mit tud? Nekem még megvan az enyém, 26 éves, olyan vastag husszúkás vmi., aminek az egyik végére teszed a gyereket, a másik végét ráhajtod és a 2 oldalt lévő zsinegekkel rákötözöd a cuccot. Ez nem az ugye? Ez vmi. más pólya. Ez olyan masszív, hogy úgy van benne a gyerek, mint a törött végtag a gipszben...

A csinibini minták meg annyira cukik!!! Majd akkor a saját, ágyunk felé veszek édi macikat, zsiráfokat és kutyulikat!!! :lol:
kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: